هدایت شده از اطلاع رسانی مجمع جهانی اهل بیت(ع)
◼️ مراسم بزرگداشت ارتحال نویسنده و مبلّغ گرانقدر ، روحانی با اخلاص و خدوم، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد رضا غیاثی کرمانی
از سوی حضرت آیت الله رمضانی گیلانی
🎤 سخنران : آیت الله سید صمصام الدین قوامی دامت توفیقاته ( رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی )
🔖 پنجشنبه ۲۴ آبان ماه
📌 بعد از نماز ظهر و عصر
🕌 نمازخانه مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام
👈 بلوار جمهوری اسلامی روبروی مؤسسه امام خمینی نبش کوچه ۶
هدایت شده از محمد تقی
20.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷دعوت استاد آیت الله قوامی برای شرکت دوره الزامات مدیریت کیفیت🔷
✍جنگ تا رفع فتنه از عالم ادامه دارد بین بلوک استضعاف و استکبار آتش بس و سازشی متصور نیست .این جنگ طلبی نیست بیان یک واقعیت است.
@qavami
✍️23 آبان روز مهربانی و حسن نیت است مهربانی مشترکترین عامل تبدیل ملت های جهان به یک امت است البته مهربانی با حسن نیت نه برای خودنمایی که اثری معکوس و مسموم دارد .همه نیاز به مهربانی دارند بویژه کودکان وزنان و باید دانست که در قاموس و قانون استکبار و نظام سلطه مهربانی معنا و جایگاه ندارد برای حفظ سلطه باید مهربانی را کشت کاری که در غزه مشهود است .
@qavami
✍️فاطمیه اول آغاز میشود از فرداشب .شبی که زهرای اطهر س به ملکوت اعلی و جنه الماوی می پیوندد و می شتابد و این دنیای دون را ترک میکند او که داغدار وبیمار بود در فراق پدر و غصه های تحمیل شده .و حال علی ع و واولادش ع در فراق این چراغ خانه . از امشب در سوگ وسوز فقدان مادر انسانیت می نشینیم و خذلان دشمنان او را از خدایش خواهانیم
آمین .🤲🤲
🏴🏴🏴
@qavami
هدایت شده از محمد مهدی تهرانی
🔻اداره به مثابه رویکرد در اندیشه استاد قوامی
✍️محمدمهدی تهرانی
🔹فقه الاداره، عنوانی است که استاد قوامی نظریه خود را ذیل آن به توصیف می نشیند. با این همه اما پرسش آن است که چنین فقهی را آیا می بایست در زمره فقه های مضاف و در عداد فقه السیاسه، فقه التجاره و... قرار داد یا آنکه فقه الاداره به منزله رویکردی به کل فقه است و کل فقه را در برمی گیرد.
🔹پاسخ آن است که هر دو!
🔹فقه اداره در گام نخست مداقه ای فقیهانه در حوزه مدیریت و در عداد سایر فقه های مضاف است اما در دومین گام اتفاقی شگفت رخ می دهد. اگر موضوع رشته مدیریت و فقه الاداره، اداره است، مگر جز این است که فقه و شریعت به فرموده امام راحل(ره) برای اداره حیات بشر از گهواره تا گور آمده بود؟ این بدین معنی است که در منظری جدید می توان نوعی قرابت شگرف در دستور کار دید. این دستور کار مشترک اجازه می دهد که فقه الاداره فراز رود و در دومین گام کل فقه را مورد مداقه ای دوباره قرار دهد. در این مواجه دومین، اداره، یک رویکرد به کل فقه است و این سخنی است نو و دارای آثار بسیار جدی.
@takamolefeghahat
هدایت شده از ایده های معاصر تکامل فقاهت
🔻استاد قوامی و ایده مداخله میانبُرد
✍️محمدمهدی تهرانی
🔹با مثال ساده حجاب شروع کنیم! دوگونه میتوان عمل کرد. گاه میتوان در سطح کلان نشست و با قانونگذاری و به امدادگیری نیروی انتظامی و... به سراغ مردمانی رفت که با رها شدن در کلانشهرها انگار بیوطن شدهاند، یک بار اما میتوان از سطح خُرد آغاز کرد و چنین گفت که باید تک به تک نشست و گفتوگو کرد.
🔹نمونه اقتصاد را در نظر بگیریم. دو نگاه اقتصاد کلان و اقتصاد خُرد، یکی سطح کلان را مورد توجه قرار میدهد و دیگری سطح خُرد را. هایک وقتی به کینز میتازد، تلاشش این است که بگوید نمیتوانی مسائل را با معرفتی که به تمامه در اختیار هیچکس نیست در سطح کلان حل کنی. باید اقتصاد را به فرد و سطح خُرد بسپاری. اصلا این متغیرهایی که برای اقتصاد کلان برمیشماری واقعیت ندارند. تمامشان نامهایی هستند که تو را فریب دادهاند.
🔹در اخلاق با دو رویکرد "از بالا به پایین" یا "نظریهگرا" و "از پایین به بالا" یا "ضدنظریهگرا" مواجهیم. نگاه اول گمان میکند با ابلاغ نظریههای کلان اخلاقی میتواند جامعه را اخلاقی کند. نگاه دوم ضدنظریه است و میگویدآنقدر موقعیتها متنوعاند که اصلا تو نمیتوانی این چنین کلیگویی کنی و توهم کنی که مسئله حل کردن میتوانی.
🔹دوگانه کلان و خُرد مایه بدبختی است. در تمامی رشتههای پیشگفته رویکردهایی به سطح میانه کلید خورده. در اقتصاد، گرانووتر از سطح میانه میگوید، در جامعهشناسی نظریات میانبُرد و ادبیات شبکه مورد توجه قرار گرفته و در اخلاق هم نظریات قاعدهمحور به جای نظریهمحور.
🔹استاد قوامی در طرح امامت و امارت، به سطح میانه میدان میدهد. او میگوید این انسانی که در جامعه شهری بیسامانش کردهاید، این بیوطنشدگی را علاج کنید و امامت را از سطح کلان به سطح میانه بکشانید. «یک شبکه خیلی قوی تشکیل میشود؛ هماهنگ و مؤثر. میتوانند مشکلات مردم را راحت حل کنند. اصلا نگذارند مشکل بالا بیاید. این مشکل پوششی که الان پدید آمده در محله خیلی راحت حل میشود تا اینکه بیرون بیاید. این زبالهجمعکنی در یک محله با یک تیم قوی چهارنفره شناسایی و حل میشود.» استاد قوامی میگوید دلیل اینکه حرفهای رهبری پیش نمیرود این است که شما آن بالا نشستهاید و همه چیز را میخواهید در سطح کلان حل کنید. یک عده هم فکر میکنند، میتوانند در مقابل به سطح خُرد بپردازند. هر دو اشتباه میکنید. راهحل در سطح میانه و بازیابی هویت شبکهای جامعه است. اگر در سطح کلان، رهبر، رئیسجمهور، قوهقضائیه و قوه مجریه دارید، این ترکیب 1+3 را تا روستا و محله تکثیر کنید. امامت را آن بالا ننشانید. الگوی امامت را توزیع کنید.
🔹استاد قوامی یکتنه یک شیفت پارادایم ایجاد کرده است.
@takamolefeghahat
حضرت آیتالله سلام علیکم
شبتان بخیر و عافیت
مطالب زیبای شما را در کانال فقه الاداره دنبال میکنم. بسیار حکیمانه و عالمانه هست. اگر امکانش هست فایل وردی مطالبی که تا امروز به صورت ورد در کانال بارگذاری شده از ابتدای این بحث برای حقیر ارائه بفرمایید و اجازه بفرمایید آماده ام آنها را ویرایش و هم به صورت کتاب و هم به صورت پردهنگار #پاورپوینت آماده و ارائه نمایم.
بنده شایانفر هستم؛ دکترای فقه و مبانی حقوق، عضو هیات علمی و مدرس دانشگاه.
✍️عدد39 را به 30001515پیامک کنید تا عضو این کانال شوید و شوند
@qavami
ایران ابرقدرت نوظهوری است که روسیه به آن تکیه و آمریکا از آن تمنا می کند
✍️24 ابان۱۳۶۰ - رحلت حضرت علامه طباطبایی، فقیه، فیلسوف و مفسر قرآن اتفاق افتاد استاد نسل عظیمی از علامه ها مانند مطهری حسن زاده مصباح جوادی و.... که با دریافت معارف وحیانی و عقلانی از این علامه کبیر به یاری اما م راحل ره بر خاستند و در اقامه قیام وانقلاب و نظام او را کمک کردند نسلی طیب وطاهر و پر بار . رحلت این مفسر و فیلسوف بزرگ را گرامی میداریم من نام تفسیر ترتیبی مدیریتی خویش را " المیزان فی الاداره" نام نهادم به تاسی از نام نامی المیزان فی تفسیر القرآن .
@qavami
✍️24 آبان 14 نوامبر روز جهانی دیابت است دیابت با مدیریت مصرف شیرینی جات و به جای آن مصرف سبزی و میوه جات قابل کنترل است و به آسیب به بینایی وقطع عضو .. منجر نمیشود . یکی از تکالیف شرعی ما حفظ الصحه است یعنی مراقبت و صیانت از سلامتی خود آری سلامتی امانت خداست و باید پاس داشته شود .
@qavami