فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه رسپی دقیق برای حلوا زعفرونی😍😋
مواد لازم :
کره ۵۰ گرم
شکر ۱ لیوان
آرد گندم ۱ لیوان
روغن مایع ¼ لیوان
گلاب نصف لیوان
زعفران دم کرده
پودر هل ۱ ق م
آب ۱ لیوان
41.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_اموزشی
#حلوا_بوتیکی
#محرم
🍃🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_خرما 😍😋
◀برای گرفتن پوست خرما میتونید روی خرما مقداری آب جوش بریزید و چند دقیقه کنار بذارید و بعد به راحتی پوست خرما رو جدا کنید
◀از بیسکوییت پتی بور یا ساقه طلایی برای داخل خمیر استفاده کنید اینجا تقریبا 6 عدد بیسکوییت پتی بور پودر شده استفاده شد
◀اگه پودر بیسکوییت زیاد بریزید خمیر کاملا چسبندگیشو از دست میده در نتیجه وقتی توپک رو توی مغزداشتم میغلتونید به توپک نمیچسبن که در این حالت میتونید دستتون رو کمی خیس کنید و بعد خمیر رو توی دست گلوله کنید و در پودر مغزیجات بغلتانید
◀با این مقدار مواد 23 عدد توپک خرمایی دارید ☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک های کنجدیه خوشمزه
فقط دو قلم مواد لازم داره؛
نوستالوژی خوشمزه کنار یه فنجون چای 😋
32.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا ۳ آرد
مواد لازم
آرد سفید 🥡 ۱۲۵ گرم
آرد برنج 🍙 ۱۲۵ گرم
آرد نخودچی ۱۲۵ گرم
شکر 🍚 ۳ لیوان
آب 💧 ۳ لیوان
روغن مایع🥃 ۱۸۰ گرم
گلاب 🌹 نصف لیوان
کره 🧈 ۵۰ گرم( اگه از مقدار کره کم کردید به همون اندازه روغن بزنید)
زعفران دم کرده💛 3قاشق سوپ خوری
(به دلخواه کم و زیاد کنید)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋
به راحتی #پودر_پیاز 🧅 درست کن و تو انواع کباب و کوکو و غذاهات استفاده کن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_بیسکوییتی
مواد لازم برای حلوا :
شیره حلوا؛
شیر یک لیوان
شکر نصف لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
پودر هل یک قاشق چایخوری
زعفرون دم کرده کمی
پودر بیسکوییت پتی بور یک لیوان ( تقریبا یک بسته میشه )
کره ۲۵ گرم
روغن مایع یک سوم لیوان
طرز تهیه رو داخل فیلم ببینید .
پودر بیسکوییت رو زیاد وقت ندید چون زود میسوزه .
من از بیسکوئیت پتی بور وانیلی استفاده کردم
#محرم
55.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزشی
#حلوا #حلوا_تیتابی
🍃 #محرم
مواد لازم حلوای مرمری
آرد سفید۲۵۰ گرم
آرد نخودچی۱۲۰ گرم
پودر قند۱۲۰ گرم
کره۱۵۰ گرم
شکلات سفید۱۵۰ گرم
شکلات تلخ۱۵۰ گرم
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه حلوای مرمری
مرحله اول
برای تهیه حلوای مرمری مجلسی در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط کاملا هماهنگ و نرم شود. در ادامه آرد سفید را درون یک تابه مناسب الک می کنیم.
مرحله دوم
حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه تفت می دهیم تا بدون تغییر رنگ دادن بوی خامی آن از بین برود. پس از گذشت این زمان آرد سفید را از تابه خارج کرده، سپس آردنخودچی را درون تابه الک می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه تابه را مجددا روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت ۶ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد نخودچی نیز کاملا برطرف شود. توجه داشته باشید آرد نخودچی سریع می سوزد از آن غافل نشوید و به صورت مداوم هم بزنید.
مرحله چهارم
در این مرحله تابه را از روی حرارت برداشته و آرد نخودچی را با آرد سفید مخلوط می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را ۳ مرتبه الک کرده و مجددا به تابه بر می گردانیم، سپس کره به دمای محیط رسیده را به تابه می افزاییم.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید مواد آردی کاملا خنک نشود، به دلیل آنکه درون قالب به خوبی منسجم و یکدست نمی شود. در صورتی که مواد آردی خنک شد، آنرا مجددا به تابه بر می گردانیم و به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا ولرم شود.
مرحله ششم
زمانی که مواد آردی ولرم شد، پودر قند و پودر هل را درون کاسه الک کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه مواد آردی را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و به یک قسمت پودر دارچین اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
حالا مواد آردی را به خوبی مخلوط می کنیم تا با پودر دارچین کاملا ترکیب شود. در ادامه به قسمت دیگر مواد آردی پودر زنجبیل، سپس به دو قسمت باقی مانده پودر گردو و پودر گل سرخ اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله مواد را درون قالب های سیلیکونی می ریزیم، سپس با پشت قاشق به خوبی فشار می دهیم تا کاملا منسجم شود. در ادامه قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مواد خارج شود
مرحله نهم
حالا قالب را به مدت ۱۵ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا حلوا کاملا منسجم و سفت شود. پس از گذشت این زمان قالب را از فریزر خارج کرده و با احتیاط حلواها را از قالب جدا می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می گذاریم.
مرحله دهم
در صورت نبود قالب سیلیکونی مواد حلوا را درون ظرف های مستطیلی ریخته و به خوبی فشرده می کنیم و پس از ۱۵ دقیقه استراحت درون فریزر با چاقو برش زده و به دلخواه با پرک بادام و خلال پسته تزیین می کنیم. نوش جان.
38.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا برنجی خونگی😍😋
خیلی راحت و سریع آماده میشه
و مناسب هر مهمونی هم هست
مواد لازم :
شیر ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
وانیل ½ ق چ
آرد برنج ۲ لیوان
روغن مایع ۶ ق غ
گلاب ½ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا #خرما
دو ق غ ارد گندم رو همراه ٥٠گرم ڪره تفت دادم تا خاميش گرفته بشه نصف ق م پودر دارچين هم اضافه ڪردم ٤٠٠گرم خرماے پوست گرفته رو باهاش تفت دادم همينڪه خرماها گرم شد ڪافيه شعله گازرو خاموش ڪرده با گوشتڪوب ڪامل له ڪرده تاصاف ويڪدست بشه وسط ظرف جمع بشه وميذاريم سرد بشه به اندازه يك گردو برداشته وسطش هرمغزے دوست داشتين بذارين من گردو زدم
داخل دست گرد ڪرده وسپس داخل ڪنجد وپودرنارگيل غلطاندم وگذاشته تو يخچال تاخودشو بگيره یه خوشمزه ڪاملا مقوے وسالم
🔹🔸
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا قیفی مقوے، ڪه بچه هارو هم به خوردنش ترغیب میڪنه
موادلازم:
۲۰ عدد خرما
۱ قاشق غذاخورے ڪره🧈
۲۰عدد بیسڪوئیت پتی بور
۱/۳ لیوان گردو
۱ قاشق چایخورے پودر دارچین
۱قاشق چایخورے پودر هل
۱ قاشق غذاخورے ارده
قیف بستنی ڪوچڪ🍦
پودر ڪنجد
پودر گردو و بقیه پودرهاے دلخواه
🔹🔸
𝐶𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 🍕 ͈
ࣰ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا مدرن نارگیلی🥥 که یه حلوای بسیار خوشمزه و خوش عطره😍
بهتون پیشنهاد میکنم اگر طعم نارگیل رو دوست دارید حتما این حلوا رو امتحان کنید چونهم راحته و هم خیلی خوشمزه و خوش عطره🥥❤️
✅ نکات مهم رو حتما بخونید تا یه حلوای عالی و بینظیر داشته باشید
حلوا مدرن نارگیلی🥥
آرد سفید ۱۲۰ گرم
پودر نارگیل ۷۰ گرم
پودر هل ۱ ق.چ سرپر
کره ۸۰ گرم
پودرقند ۷۰ گرم
شکلات سفید ۳۰ گرم
ابتدا آرد رو الک کنیدو حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدین طوری که آرد تغییر رنگ نده ولی خامی آرد گرفته بشه
بعد کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب بشه و مواد کاملا با هم مخلوط بشه و حدود ۵ دقیقه هم روی حرارت تفت بدین بعد از روی حرارت بردارید تا از داغی بیفته
در مرحله ی بعد پودرقند، پودر نارگیل آسیاب شده و پودرهل رو اضافه کنید و مواد روبا هم مخلوط کنید تا یکدست بشه
.👇👇
در آخر هم شکلات رو ذوب کنید و به مواد اضافه کنید و کاملا مواد رو با هم مخلوط کنید تا یه خمیر لطیفی بدست بیاد
بعد بریزید تو قالب سیلیکونی و کاملا فشرده کنید تا منسجم بشه بعد به مدت 30 دقیقه بذارید داخل فریزر تا خودشو بگیره بعد هم به راحتی از قالب جدا کنید و با شکلات ذوب شده و پودر پسته تزیین کنید😍❤️
نکته 1: از پودر نارگیل چرب استفاده ڪنید و حتما پودر نارگیل رو آسیاب ڪنید
نکته 2: حتما از قالب سیلیڪونی استفاده ڪنید
نکته 3: آرد رو تا زمانی تفت بدین که خامی آرد گرفته بشه ولی آرد تغییر رنگ نده
#حلوا #حلوا_رولی #حلوا_مجلسی #حلوا_مدرن #حلوابوتیکی #حلوا_نارگیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو مدل دیزاین حلوا اونم به راحت ترین روش🤩
1️⃣مدل اول : فقط به نون میڪادو نیاز داریم
🤌🏻نڪات مهمی ڪه هیچ جا نمیبینیش:
❌️به نون چند پاف آب اسپرے ڪن
✅️اینجورے نون میڪادو هنگام رول ترڪ نمیخوره
حلوا رو بذار روے نون و آروم رولش ڪن
❌️بره داخل فریزر تا یڪم خودشو بگیره بعد برش بده
اینجورے برشات قشنگ تر میشه
2️⃣مدل دوم : حلواتو گرد ڪن و با قاشق شڪل بده
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا مدرن شکلاتی🍫
آرد سفید ۱۵۰ گرم
آرد نخودچی ۸۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم (من از شکلات تلخ مارک کارات استفاده کردم)
پودر دارچین ۱/۲ ق.چ
پودر هل ۱/۲ ق.چ
پودر زنجبیل ۱/۴ ق.چ
ابتدا آرد رو الک میکنیم و حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت میدیم تا خامی آرد گرفته بشه
بعد آرد نخودچی رو هم الک میکنیم و دوباره دوتا آرد رو با هم حدود ۱۰ دقیقه دیگه با حرارت ملایم تفت میدیم که خامی آرد نخودچی هم گرفته بشه
بعد کره رو اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه دیگه دوباره تفت میدیم تا کره کاملا با آردها مخلوط بشه و بعد از روی حرارت بر میداریم و میذاریم کنار تا از داغی بیفته
در مرحله بعد پودر قند و ادویه ها رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست بشه
در آخر هم شکلات ذوب شده رواضافه میکنیم و کاملا با هم مخلوط میکنیم تا یه خمیر لطیف ومنسجمی بدست بیاریم
و میریزیم تو قالب و نیم ساعت میذاریم تو فریزر تا خودشو بگیره بعد به راحتی از قالب جدا میکنیم و با شکلات و پودر پسته تزیین میکنیم🍫
نکته ۱: حتما باید از قالب سیلیکونی استفاده کنید
#حلوا