#پرسش_و_پاسخ_قرآنی ۱۴
👈 در محضر استاد:
💠 دکتر محمد جعفر غفرانی
#پرسش
💢 ضمن عرض سلام خدمت استاد عزیز، آیا می شود کمی درباره *لَا يُكَلِّفُ اللَّهُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا* (ﺧﺪﺍ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﺭﺍ ﺟﺰ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺗﻮﺍﻧﺎﻳﻲ ﺍﺵ ﺗﻜﻠﻴﻒ ﻧﻤﻰ ﻛﻨﺪ.) توضیح دهید؟
#پاسخ
🌿 علیکم السلام،
هر «خودکاری» تا وقتی «جوهر» دارد و به «اندازه ای که جوهر دارد» موظف است بنویسد، هر «مخلوقی» هم به اندازه «توانایی ها و استعدادها و قــدر و قدرتی» که خداوند در او به «امانت» سپرده، موظف و مکلف است آن «توانایی و استعداد و قــدر و قدرت» و «وسعت» خودش را (به بهانه والدین و همسر و فرزند و بستگان و همسایگان و دوستان و دشمنان و سایرین) شکوفا کند و به کار بگیرد.
پس هیچ انسانی «بیش از توانایی ها و امکاناتش» ، «مکلف» نیست و از او «بازخواست» نمی شود؛ اما اگر توانایی ها و امکانات خودش را افزایش داد به همان اندازه ، «مسئولیتش» بیشتر می شود.
ببخشید میان پرسش شما اینو میپرسم؛ سوال بنده اینه که آیا ما مکلف به افزایش توانمان هستیم و مورد بازخواست قرار میگیریم اگر توانمان را افزایش ندهیم؟ (همون وسعمان را) «وسعت» انسان، «از هر نظر» دائماً در حال افزایش هست و مراحل نوزادی و کودکی و طفولیت و نوجوانی و جوانی و میانسالی .... را پشت سر می گذارد و با «دعا و نماز و زیارت و مناجات» و «طلب علم و معرفت» و «شب زنده داری در شبهای قدر» و .... «توانایی هایش را گسترش می دهد بنابراین مسئولیت او در هر مرحله و هر شرائطی، فرق می کند و بیشتر می شود.
💢 سوالات خود را از استاد غفرانی
به ادمین "گلستان قرآن" ارسال کنید:
@golestan_quran_admin
@golestan_quran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#به_قول_قرآن ۷
«آیا ممکن است دین ما کهنه شود؟
آیا پاسخگوی سوالات امروز ما هست؟....»
👌 یک #نکته_قرآنی از:
💢 آیه ۳۲ سوره توبه
💢 به کلام استاد #سیدرضا_واجدی
@golestan_quran
#اولین_جشنواره_مجازی_قرآن_کریم
💠 سوالات مسابقه "پیام قرآن"
🔶️🔹️ جزء بیست و چهار قرآن کریم
🔹️🔶️ روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان
۱. خداوند در آیه ۵۳ سوره زمر
چه پیامی برای انسان دارد؟
الف: از رحمت خداوند نا امید نشوید.
ب: خداوند تمام گناهان توبه کاران را می بخشد.
ج: نتیجه اسراف دوری انسان از خداوند است.
د: گزینه الف و ب.
۲. آیه ۲۱ سوره فصلت بیان می کند:
الف: هر بار که دوزخیان می سوزند، پوست جدیدی برایشان رویانده خواهد شد.
ب: پوست بدن انسان در قیامت شهادت خواهد داد.
ج: اعضاء بدن انسان در قیامت به اذن الهی در خصوص اعمال او شهادت می دهند.
د: گزینه الف و ب.
🔷️ نحوه شرکت در مسابقه پیام قرآن
@golestan_quran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوره مبارکه بقره (آیه ۲۶۱)
مَثَلُ الَّذِينَ يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنْبَتَتْ سَبْعَ سَنَابِلَ فِي كُلِّ سُنْبُلَةٍ مِائَةُ حَبَّةٍ ۗ وَاللَّهُ يُضَاعِفُ لِمَنْ يَشَاءُ ۗ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ
مَثَل [صدقات] كسانى كه اموال خود را در راه خدا انفاق مىكنند همانند دانهاى است كه هفت خوشه بروياند كه در هر خوشهاى صد دانه باشد؛ و خداوند براى هر كس كه بخواهد [آن را] چند برابر مىكند، و خداوند گشايشگر داناست.
@golestan_quran
#در_محضر_بزرگان ۳
💠 آیت الله حائری شیرازی 💠
🔸 حرکت نور و ظلمت در آخر الزمان 🔸
عصر ما عصری است که به خاطر حاکمیت طاغوت ها، هزار سال است که عده ای از نور به ظلمت می روند «وَ الَّذينَ کفَرُوا أَوْلِياؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمات» و به خاطر ولایت الله، عده ای هزار سال است از ظلمت به نور می روند؛ فاصله این ها در این عصر ما بیشتر از یک سال قبل است، بیشتر از ده سال قبل است، بیشتر از صد سال قبل است؛ چرا؟ چون هر دو در حال دور شدن از هم هستند.
بشر به ظلمتی رسیده است که در هیچ تاریخی سابقه چنین ظلمتی نداشته است؛ ظلم هایی در این عصر می شود که در هیچ عصری چنین ظلمتی نبوده، بالعکسش هم هست؛ پاک هایی پیدا می شوند در این عصر که در هیچ عصری چنین پاک هایی نبودند؛ اینها به خاطر ولایت الله است. «اللَّهُ وَلِيُّ الَّذينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّور» اصل ولایت است. انسان اگر تحت ولایت الهی باشد مرتباً از ظلمت به سمت نور می رود.
طاغوت اسم خاصی ندارد؛ هر جا خدا نبود طاغوت است؛ خود انسان وقتی غیر خدایی عمل کند، می شود طاغوت. ظلمتش را زیاد می کند. اما هنگامی که با ولایت الله است، از ظلمت به نور می رود.
شما می گویید من با نماز از ظلمت به نور می روم یا با ولایت الله از ظلمت به نور می روم؟ نه؛ با نماز نمی روی، با ولایت می روی. وقتی ولایت نبود، انسان را دور می کند از خدا.
به عاشورا نگاه کن؛ مگر عاشورائی ها نماز نمی خواندند؟ نماز بی ولایت می خواندند. شدند اشقیای کربلا با همان نماز، با همان حج، با همان جهاد، با همان امربه معروف، با همان نهی از منکر، با همان روزه، با همان زکات، با همان صله رحم. همه اینها را انجام می دادند، اما شدند اشقیای کربلا. چرا؟ چون با ولایت طاغوت بودند و این مهم است که انسان بگوید من به این رهبر (آیت الله خامنه ای) حواسم هست و اقتدا کرده ام، حرف های دیگران هر که باشند حواست را پرت نکند.
@golestan_quran
36.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ستارگان_قرآن_گلستان ۱۰
💠 آخوند عبدالخالق سعدی
💢 مدرس، قاری و حافظ قرآن کریم
💢 گلستان / گنبد کاووس
💠 به کانال "گلستان قرآن" بپیوندید
و با ارسال این پیام برای دیگران،
دوستانتان را هم دعوت کنید: 👇
🔷 ایتا:
eitaa.com/golestan_quran
🔷 بله:
ble.ir/golestan_quran
🔷 سروش:
sapp.ir/golestan_quran
🔷️ اینستاگرام:
instagram.com/golestan.quran
#پرسش_و_پاسخ_قرآنی ۱۵
👈 در محضر استاد:
💠 دکتر محمد جعفر غفرانی
#پرسش
💢 دختر خانم محترمی پرسیده اند:
به نظر شما دختری که مجرد است، تا وقتی که تکلیف ازدواجش روشن شه (با توجه به اینکه قابل پیش بینی نیست که چقد طول بکشه)، چه کاری باید بکنن؟ ادامه تحصیل یا رفتن سر کار یا خوداشتغالی یا ...؟
#پاسخ
🌿 بدون خودشناسی و بدون شناخت فرق ازدواج های رایج با ازدواج «اسلامی» و بدون شناخت معنای زندگی و بدون شناخت اصول و مبانی زندگی و بدون اینکه «چرایی ازدواج» برایتان روشن باشد، قطعاً ازدواج موفقی نمی توانید داشته باشید.
پس به نظر من باید از «هر فرصتی» فقط برای بالا بردن «هنر زن بودن» و «هنر هدایت نامحسوس» و «هنر تشویق نکات مثبت محارم» و افزایش «آمادگی» همه جانبه خود برای «جهادهمسرداری» بهره ببرید.
فرازهای ابتدایی دعای بیست صحیفه سجادیه بیان می کند که باید «به کاری بپردازید که برایش آفریده شده اید» و باید «به کاری بپردازید که فردای قیامت از شما سئوال می کنند و امروز تکلیف شماست.»
لذا زنان بزرگوار عاشوراء «نقش و رسالت» خودشان را درست تشخیص دادند و با آنکه امام یاور کم داشت اما آنان نقش خودشان را ایفا کردند و «نجنگیدند» بلکه «جنگنده» پروراندند و کاری کردند که هیچکدام از اصحاب امام، شک نکردند، نلغزیدند، پشیمان نشدند، أنگیزه و روحیه خود را از دست ندادند، مثل این همه خائنین و دروغگویان امروز ما، علیه ارزش های اسلامی اقدامی نکردند.
پس کار اصلی شما «مجردین» این است که «تمام محارم» خود را «همسر تمرینی» خود تلقی کنید و «هدایت و أصلاح نامحسوس» را با آنها «خیلی تمرین» کنید تا فردا با همسر زودرنج و حساس و خانواده احتمالا مسئله دار او خیلی زود به مشکل و بن بست نخورید. إن شاء الله تعالی
💢 سوالات خود را از استاد غفرانی
به ادمین "گلستان قرآن" ارسال کنید:
@golestan_quran_admin
@golestan_quran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#به_قول_قرآن ۸
«درختی میوهاش مفید است
که ریشه در خاک داشته باشد ....»
👌 یک #نکته_قرآنی از:
💢 آیه ۲۴ و ۲۵ سوره ابراهیم
💢 به کلام استاد #سیدرضا_واجدی
@golestan_quran
#اولین_جشنواره_مجازی_قرآن_کریم
💠 سوالات مسابقه "پیام قرآن"
🔶️🔹️ جزء بیست و پنج قرآن کریم
🔹️🔶️ روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان
۱. آیه ۲۰ سوره شوری بیان می کند:
الف: محصول کشاورز آخرت را توسعه می دهیم.
ب: کشاورز دنیا از آخرت بهره ای ندارد.
ج: اجر کشاورزان در آخرت محفوظ است.
د: گزینه الف و ب.
۲. آیه ۲۳ سوری شوری بیان می کند:
الف: به عصمت اهل بیت (ع) اشاره دارد.
ب: ای پیامبر بگو پاداشی برای رسالتم
نمی خواهم، مگر دوستی خاندانم.
ج: مردم باید پاداش زحمات پیامبران را بپردازند.
د: گزینه ب و ج.
🔷️ نحوه شرکت در مسابقه پیام قرآن
@golestan_quran
سوره مبارکه اعراف (آیه ۳۲)
قُلْ مَنْ حَرَّمَ زِينَةَ اللَّهِ الَّتِي أَخْرَجَ لِعِبَادِهِ وَالطَّيِّبَاتِ مِنَ الرِّزْقِ قُلْ هِيَ لِلَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا خَالِصَةً يَوْمَ الْقِيَامَةِ كَذَٰلِكَ نُفَصِّلُ الْآيَاتِ لِقَوْمٍ يَعْلَمُونَ
ﺑﮕﻮ: ﺯﻳﻨﺖ ﻫﺎﻱ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺭﻭﺯﻱ ﻫﺎﻱ ﭘﺎﻛﻴﺰﻩ ﺍﻱ ﺭﺍ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻧﺶ ﭘﺪﻳﺪ ﺁﻭﺭﺩ ، ﭼﻪ ﻛﺴﻲ ﺣﺮﺍم ﻛﺮﺩﻩ ؟ ! ﺑﮕﻮ: ﺍﻳﻦ [ زینت ها و روزی های پاکیزه ] ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﺮﺍﻱ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺍﻧﺪ [ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﮔﺮ ﭼﻪ ﻏﻴﺮ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺁﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﺑﻬﺮﻩ ﻭﺭﻱ ﺷﺮﻳﻜﻨﺪ ، ﻭﻟﻲ ] ﺩﺭ ﻗﻴﺎﻣﺖ ﻓﻘﻂ ﻭﻳﮋﻩ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ﺍﺳﺖ ; ﻣﺎ ﺍﻳﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﺁﻳﺎﺕ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻛﻪ ﻣﻰ ﺩﺍﻧﻨﺪ [ ﻭ ﺍﻫﻞ ﺩﺍﻧﺶ ﻭ ﺑﺼﻴﺮﺕ ﺍﻧﺪ ] ﺑﻴﺎﻥ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ.
@golestan_quran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیرین_دیرین ۴
(وَٱلَّذِینَ هُمۡ عَنِ ٱللَّغۡوِ مُعۡرِضُونَ)
ترجمه: و آنان كه از بيهوده رويگردانند.
سوره #مومنون آیه ۳
💠 دوستان خود را با ارسال این لینک
به کانال "گلستان قرآن" دعوت نمائید: 👇
🔷 ایتا:
eitaa.com/golestan_quran
🔷 بله:
ble.ir/golestan_quran
🔷 سروش:
sapp.ir/golestan_quran
🔷️ اینستاگرام:
instagram.com/golestan.quran
#پرسش_و_پاسخ_قرآنی ۱۶
👈 در محضر استاد:
💠 دکتر محمد جعفر غفرانی
#پرسش
💢 سلام علیکم، اگر امکان دارد در مورد *ترس از تنهایی و ترس از تاریکی و ترس از موجودات* (جن) *توضیح بفرمایید* و آیا این ترس ها با اعتقاد قلبی به قدرت خداوند منافات دارد؟ و این بدان معنی است که ما ایمان قلبی به پروردگار متعال نداریم؟ *راه حل غلبه بر این ترس ها چیست؟* و چگونه میتوانیم ایمان و اعتقاد قلبی به پروردگار متعال داشته باشیم؟
#پاسخ
🌿 با سلام و احترام؛
بله درست فرموده اید: *ترسهای موهوم و غیر عقلانی* ، با *اعتقادات قلبی انسان مؤمن* سازگار نیست و نشانه *ضعف اراده، ضعف معرفت و بصیرت، و ضعف ایمان و تقوا* است.
از اولين صفاتي كه هر فردي پس از تولد و بيش از صفات ديگر به آن مبتلا ميشود و تقريباً هميشه همراه انسان و گاهی برایش *مفید* و گاهی برایش *بسیار آزاردهنده* می شود، صفت *تــرس و دلهره* است.
ترس ممکن است *دنیوی* و یا *اخروی* باشد.
و ترس های دنیوی هم، ممکن است *آزمون الهی* یا *رفتار شیطانی* و یا *زائیده وهم و خیال* باشد.
هر انسانی در طول زندگی خود، *دو نوع ترس* را تجربه می کند:
*نوع اول:* (که مورد پرسش شماست)، ترس از *درک خطر و تهدید و آسیب پذیری* نسبت به *عوامل بیرونی* است که *کودکان و افراد بی إراده و بی ایمان* را *فلـج* می کند و آنها را از *رشد و پیشرفت* باز می دارد.
(مثل ترس از تنهایی، تاریکی، صداها، لرزشها و تکانها، دزد، حیوانات، جن و موجودات خیالی)
البته « افراد *عاقل و بالغ و مؤمن* »، در مواجه با این نوع *خطرات و تهدیدات بیرونی* عاقلانه *احتیاط* می کنند و با *بررسی دقیق جوانب آن خطر و تهدید* از تمام *ظرفیتهای درونی* خود و *امکانات بیرونی* در جامعه استفاده می کنند و آن را به « *فرصتی* » برای *غلبه بر مشکلات و حل مسائل و عبور از موانع* تبدیل می کنند.
*اولین اقدام مفید* برای *مقابله با ترس نوع اول* اینست که *عقلانیت و اراده* فرد به نحوی تقویت شود که به موقع *بالغ و با معرفت و مؤمن* شود و بفهمد: تمام ذرات آفرینش، در *إحاطه خداوند سمیع و بصیر و مقتدر* هستند، و اگر او به موقع و *اسلامی* ازدواج کند، هر لحظه توسط ملائکه، *محافظت* و توسط أنبیاء و أولیاء الهی صلوات الله علیهم *حمایت* می شود و همیشه و همه جا *خداوند با اوست* : وَ *هُوَ مَعَكُمْ أَيْنَ ما كُنْتُمْ* وَ اللَّهُ بِما تَعْمَلُونَ بَصيرٌ (حدید/۴)
*دومین اقدام مفید* برای *مقابله با ترس نوع اول* اینست که از *تعلقات* خود به افراد و به أشیاء و به هر چیزی غیر از خداوند بکاهد. زیرا اگر انسان به چیزهای متزلزل و موقتی و فانی، *علاقه و دلبستگی و وابستگی* نداشته باشد، دیگر خود را در معرض *خطر و تهدید و آسیب* نمی بیند و دچار دلهره و هراس و اضطراب نمی شود.
و *سومین اقدام مفید* برای مقابله با ترس نوع اول اینست که خالقش را *پناهگاه و مأمن و ملجأ* خود ببیند و تمام ابعاد زندگیش را با *قرآن* که کلام خداست و با *رسول و امام منصوب او* تطبیق دهد و *تراز و تنظیم* کند: بَلى *مَنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلَّهِ* وَ هُوَ مُحْسِنٌ فَلَهُ أَجْرُهُ عِنْدَ رَبِّهِ وَ *لا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ* وَ لا هُمْ يَحْزَنُونَ (بقره/۱۱۲)
💢 سوالات خود را از استاد غفرانی
به ادمین "گلستان قرآن" ارسال کنید:
@golestan_quran_admin
@golestan_quran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#به_قول_قرآن ۹
«بیایید خوشگمان باشیم و
موفقیتها را مرور کنیم....»
👌 یک #نکته_قرآنی از:
💢 آیه ۱۲ سوره مبارکه حجرات
💢 به کلام استاد #سیدرضا_واجدی
@golestan_quran
#اولین_جشنواره_مجازی_قرآن_کریم
💠 سوالات مسابقه "پیام قرآن"
🔶️🔹️ جزء بیست و شش قرآن کریم
🔹️🔶️ روز بیست و ششم ماه مبارک رمضان
۱. آیه ۱۵ سوره احقاف چه توصیه ای دارد؟
الف: نیکی به پدر و مادر.
ب: انفاق در راه خدا.
ج: رسیدگی به وضعیت همسایه.
د: گزینه الف و ج.
۲. آیه ۲۴ سوره محمد (ص) بیان می کند:
الف: تقوای الهی بهترین سرمایه است.
ب: توصیه به تدبر در قرآن.
ج: علت تدبر نکردن، قفل شدن قلب هاست.
د: گزینه ب و ج.
🔷️ نحوه شرکت در مسابقه پیام قرآن
@golestan_quran
سوره مبارکه آل عمران (آیه ۹۳)
كُلُّ الطَّعَامِ كَانَ حِلًّا لِّبَنِي إِسْرَائِيلَ إِلَّا مَا حَرَّمَ إِسْرَائِيلُ عَلَىٰ نَفْسِهِ مِن قَبْلِ أَن تُنَزَّلَ التَّوْرَاةُ قُلْ فَأْتُوا بِالتَّوْرَاةِ فَاتْلُوهَا إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ
ﻫﻤﻪ ﺧﻮﺭﺍﻛﻲ ﻫﺎ ﺑﺮ ﺑﻨﻲ ﺍﺳﺮﺍﺋﻴﻞ ﺣﻠﺎﻝ ﺑﻮﺩ ، ﺟﺰ ﺁﻧﭽﻪ ﺍﺳﺮﺍﺋﻴﻞ [ ﻳﻌﻨﻲ ﺣﻀﺮﺕ ﻳﻌﻘﻮﺏ ] ﭘﻴﺶ ﺍﺯ ﺁﻧﻜﻪ ﺗﻮﺭﺍﺕ ﻧﺎﺯﻝ ﺷﻮﺩ [ ﺑﻪ ﻋﻠﺘﻲ ] ﺑﺮ ﺧﻮﺩ ﺣﺮﺍم ﻛﺮﺩ ; [ ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﻳﻦ ﺁﻧﭽﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺭﺍﻛﻲ ﻫﺎ ﺩﺭ ﺗﻮﺭﺍﺕْ ﺣﺮﺍم ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻛﻴﻔﺮ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺑﻨﻲ ﺍﺳﺮﺍﺋﻴﻞ ﺍﺳﺖ ﻧﻪ ﺁﻧﻜﻪ ﺍﺯ ﺁﻳﻴﻦ ﺍﺑﺮﺍﻫﻴﻢ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ ] ﺑﮕﻮ : ﺍﮔﺮ ﺭﺍﺳﺘﮕﻮﻳﻴﺪ [ ﻭ ﺣﻘﻴﻘﺖ ﻏﻴﺮ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ]ﺗﻮﺭﺍﺕ ﺭﺍ [ ﻛﻪ ﺍﺯ ﻧﻈﺮﻫﺎ ﭘﻨﻬﺎﻥ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ ] ﺑﻴﺎﻭﺭﻳﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺍﻧﻴﺪ ، [ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﺗﻮﺭﺍﺕ ﻭ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﻱ ﻭﺭﺯﻳﺪ ، ﺍﻋﺘﺮﺍﻑ ﻛﻨﻴﺪ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺗﻮﺭﺍﺕ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻳﺪ. ]
@golestan_quran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیرین_دیرین ۵
سوره مبارکه حجرات (آیه ۱۱)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِّن قَوْمٍ عَسَىٰ أَن يَكُونُوا خَيْرًا مِّنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِّن نِّسَاءٍ عَسَىٰ أَن يَكُنَّ خَيْرًا مِّنْهُنَّ وَلَا تَلْمِزُوا أَنفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ وَمَن لَّمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ
ﺍﻱ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ ! ﻧﺒﺎﻳﺪ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﮔﺮﻭﻩ ﺩﻳﮕﺮ ﺭﺍ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﻛﻨﻨﺪ ، ﺷﺎﻳﺪ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﺷﺪﻩ ﻫﺎ ﺍﺯ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﺑﻬﺘﺮ ﺑﺎﺷﻨﺪ ، ﻭ ﻧﺒﺎﻳﺪ ﺯﻧﺎﻧﻲ ﺯﻧﺎﻥ ﺩﻳﮕﺮ ﺭﺍ [ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﻛﻨﻨﺪ ] ﺷﺎﻳﺪ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﺷﺪﻩ ﻫﺎ ﺍﺯ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﺑﻬﺘﺮ ﺑﺎﺷﻨﺪ ، ﻭ ﺍﺯ ﻳﻜﺪﻳﮕﺮ ﻋﻴﺐ ﺟﻮﻳﻲ ﻧﻜﻨﻴﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻘﺐ ﻫﺎﻱ ﺯﺷﺖ ﻭ ﻧﺎﭘﺴﻨﺪ ﻳﻜﺪﻳﮕﺮ ﺭﺍ ﺻﺪﺍ ﻧﺰﻧﻴﺪ ; ﺑﺪ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﻭ ﻋﻠﺎﻣﺘﻲ ﺍﺳﺖ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻲ ﺭﺍ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻧﺶ ﺑﻪ ﻟﻘﺐ ﺯﺷﺖ ﻋﻠﺎﻣﺖ ﮔﺬﺍﺭﻱ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ [ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺍﻣﻮﺭ ﻧﺎﻫﻨﺠﺎﺭ ﻭ ﺯﺷﺖ ] ﺗﻮﺑﻪ ﻧﻜﻨﻨﺪ ، ﺧﻮﺩ ﺳﺘﻤﻜﺎﺭﻧﺪ.
@golestan_quran
32.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ستارگان_قرآن_گلستان ۱۱
💠 گروه مکتب المهدی (عج)
💢 تواشیح و مدیحه سرایی
💢 استان گلستان / گنبد کاووس
@golestan_quran
#پرسش_و_پاسخ_قرآنی ۱۷
👈 در محضر استاد:
💠 دکتر محمد جعفر غفرانی
💢 اینکه فرمودید انسان مومن برای غلبه بر ترس از ظرفیت های درونی و امکانات بیرونی که در جامعه است استفاده می کند، منظور حضرتعالی از امکانات بیرونی چیست که در جامعه است؟
🌿 سلام، انسان برای مقابله با *ترس نوع اول* (مثل ترس از تنهایی، تاریکی، صداها، لرزشها و تکانها، دزد، حیوانات، جن و موجودات خیالی)، می تواند از *امکانات بیرونی* استفاده کند. مثلاً:
۱ـ بسیاری از ترسها و نگرانیها، با کمک گرفتن از *آیات قرآن* یا *اذکار* یا *مطالعه کتابهای مجاز و مفید* برطرف می شوند.
۲ـ می توان با روشن کردن *چراغ خواب* از ترس تاریکی رها شد،
۳ـ فرموده اند: *تنهایی و بیکاری، چراگاه شیطان است* و فرموده اند: *تنها ماندن در منزل، مکروه است* پس *خانه های مجردی، مورد تائید اسلام نیست* و افراد مجرد (در هر سنی) باید ازدواج کنند، یا با دعوت از محارم خود، خود را از تنهایی درآورند،
۴ـ برای حل تمام مشکلات زندگی و مسائل جسمی (مثل شب ادرای، یا انواع بیماریها) و اختلالات ذهنی، اقتصادی و غیره، می توان از پدر، مادر، برادر، خواهر، بستگان یا دبیران و از مراکز پاسخگویی به مسائل شرعی و غیره و از مراکز امدادرسانی در شهرداری و غیره و یا از پلیس ... کمک گرفت.
۵ـ برخی از توهمات، ناشی از *تغذیه نامناسب* و یا *بدخوابی* است پس می توان از پزشکان طب اسلامی برای شناخت خوراکی های غیر مجاز و مضر و زمان مناسب برای خوابیدن و نحوه خوابیدن کمک گرفت.
۶ـ با *روغن کاری* لولای درب حمام و دستشویی و اتاقها، می توان از صدای ناهنجار آنها جلوگیری کرد.
۷ـ با *محکم و تــراز کردن* یخچال و فریزر و ماشین لباسشویی و دیگر وسائل منزل می توان از *لق زدن و صداهای مزاحم* آنها جلوگیری کرد.
۸ـ می توان با نصب *حفاظهای مناسب* برای دربها و پنجره ها، از استحکام آنها مطمئن شد و از احتمال نفوذ سارقین و دلهره ناشی از این احتمال جلوگیری کرد.
💢 سوالات خود را از استاد غفرانی
به ادمین "گلستان قرآن" ارسال کنید:
@golestan_quran_admin
@golestan_quran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#به_قول_قرآن ۱۰
«هر چند کشتی را به روی آب میبریم
اما باید آن را در خشکی بسازیم ...»
👌 یک #نکته_قرآنی از:
💢 آیه ۲۸ سوره مبارکه هود
💢 به کلام استاد #سیدرضا_واجدی
@golestan_quran
#اولین_جشنواره_مجازی_قرآن_کریم
💠 سوالات مسابقه "پیام قرآن"
🔶️🔹️ جزء بیست و هفت قرآن کریم
🔹️🔶️ روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان
۱. آیه ۳۹ سوره نجم بیان می کند:
الف: زن در صواب اعمال شوهرش سهیم است.
ب: دارایی و مقام انسان در دنیا پشتوانه انسان در قیامت خواهد بود.
ج: انسان جز آنچه تلاش کرده بهره دیگری نخواهد برد.
د: گزینه الف و ج.
۲. آیه ۲۰ سوره حدید بیان می کند:
الف: زندگی دنیا جز بازی، لهو و کالای فریبنده چیزی نیست.
ب: خداوند باران را مایه برکت زمین قرار داد.
ج: خداوند ستمکاران را دوست ندارد.
د: گزینه ب و ج.
🔷️ نحوه شرکت در مسابقه پیام قرآن
@golestan_quran
سوره مبارکه بقره (آیه ۲۰۸)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا ادْخُلُوا فِي السِّلْمِ كَافَّةً وَلَا تَتَّبِعُوا خُطُوَاتِ الشَّيْطَانِ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُّبِينٌ
ﺍﻱ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ ! ﻫﻤﮕﻲ ﺩﺭ ﻋﺮﺻﻪ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﻭ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﺑﺮﻱ [ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ] ﺩﺭ ﺁﻳﻴﺪ ، ﻭ ﺍﺯ ﮔﺎم ﻫﺎﻱ ﺷﻴﻄﺎﻥ ﭘﻴﺮﻭﻱ ﻧﻜﻨﻴﺪ ، ﻛﻪ ﺍﻭ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﺷﻤﻨﻲ ﺁﺷﻜﺎﺭ ﺍﺳﺖ.
@golestan_quran
#در_محضر_بزرگان ۴
💠 آیت الله حائری شیرازی 💠
🔸 میخ کفشتان را با چکش او کوبیده اید.🔸
میگویی: «آقا چکشت را به من بده تا میخ ته کفشم را بکوبم» ، آیا منّتی سر او دارید که چکشش را به شما داده؟ میخ کفش او نبود ، میخ کفش شما بود.
عمل صالح ، خیرش به جیب خودتان می رود نه توی جیب خدا ؛ میخ کفشتان را با چکش او کوبیده اید ؛ چکش او همین جان و تن و نیرویی است که عطایتان کرده است ؛ پس احساس کنید که به او بدهکار شده اید نه طلبکار.
ریشه عُجب انسان ، این است که خودش را مالک می بیند؛ اگر تمام حَسَنات اهل عالم از دست و زبانتان صادر شود، اما خودتان را شناخته باشید، برای شما هیچ عُجبی نمی آورد.
@golestan_quran
هدایت شده از گلستان قرآن
به نام خدا
💠 به مناسبت ماه مبارک رمضان 💠
اولین_جشنواره_مجازی_قرآن_کریم
برگزار می گردد.
💠 جهت اطلاع از جزئیات
و شرکت در جشنواره روی
عنوان مورد نظر کلیک کنید. 💠
🔸 تلاوت تحقیق قرآن کریم
🔹 ایده های نوین قرآنی
🔸 تفسیر سوره انبیاء
🔹 کتابخوانی
🔸 پیام قرآن
🔹 نهج البلاغه
💠 ویژه کودک و نوجوان 👇
🔸 اذان گویی
🔹 تلاوت تقلیدی
🔸 نقاشی کارهای خوب
🔹 خوشنویسی سوره قدر
🔸 نامه ای به امام زمان (عج)
🔹 عکس رمضان
👇لینک "گلستان قرآن" 👇
🔷 ایتا:
eitaa.com/golestan_quran
🔷️ اینستاگرام:
instagram.com/golestan.quran