📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: سه شنبه - ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰
میلادی: Tuesday - 18 May 2021
قمری: الثلاثاء، 6 شوال 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸رئيس مكتب شيعه حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا اَرْحَمَ الرّاحِمین (100 مرتبه)
- یا الله یا رحمان (1000 مرتبه)
- یا قابض (903 مرتبه) برای رسیدن به حاجت
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹صدور اولین توقیع امام زمان علیه السلام، 305ه-ق
📆 روزشمار:
▪️1 روز تا سالروز تخریب قبور ائمه علیهم السلام در بقیع
▪️9 روز تا شهادت حضرت حمزه و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهما السلام
▪️19 روز تا شهادت امام صادق علیه السلام
▪️25 روز تا ولادت حضرت فاطمه معصومه س و آغاز دهه کرامت
▪️35 روز تا ولادت امام رضا علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
@quranekarim1398
جلسه ریاست محترم اداره قرآن ، عترت و نماز سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با روسای مراکز و مدیران محترم قرآنی ادارات تابعه سازمان.
صبح امروز بیست و هشتم اردیبهشت ماه یکهزار و چهارصد
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
کانال قرآن ، عترت و نماز
@quranetratnamaz_nahaja
#حدیث_نور
امام علی (ع) فرمودند:
صلوات فرستادن در محو کردن گناهان شدیدتر است از فرو نشانیدن آتش توسط آب.
#فضیلت_صلوات
#بهره_ایی_برای_آخرت
@quranekarim1398
●➼┅═❧═┅┅───┄
┄┅─✵💖✵─┅┄
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
اِلهی
یا حَمیدُ بِحَقِّ مُحَمَد
یا عالی بِحَقِّ علی
یا فاطِرُ بِحَقِّ فاطمه
یا مُحْسِنُ بِحَقِّ الحسن
یا قدیمَ الاِ حسان بِحَقِّ الحُسَیْن
عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَجَ صاحبَ العصرِ والزَّمان
@quranekarim1398
┄┅─✵💖✵─┅┄
صفحه ۵۱ مصحف شریف
سوره مبارکه آل عمران
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5803199019664540739.mp3
901.1K
🔸ترتیل صفحه ۵۱ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : صبا - رست
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌺قرآن ترجمه المیزان🌺
سوره 3
سوره مبارکه آلعمران
صفحه 51
إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا لَنْ تُغْنِيَ عَنْهُمْ أَمْوَالُهُمْ وَلَا أَوْلَادُهُمْ مِنَ اللَّهِ شَيْئًا ۖ وَأُولَٰئِكَ هُمْ وَقُودُ النَّارِ (10)
بى ترديد کسانى که کفر ورزيدند هرگز اموال و اولادشان چيزى از [عذاب ]خدا را از آنان باز نمى دارد و اينان خود، سوختِ آتش [دوزخ ]خواهند بود. (10)
كَدَأْبِ آلِ فِرْعَوْنَ وَالَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ ۚ كَذَّبُوا بِآيَاتِنَا فَأَخَذَهُمُ اللَّهُ بِذُنُوبِهِمْ ۗ وَاللَّهُ شَدِيدُ الْعِقَابِ (11)
[عادت اينان ]مانند عادت آل فرعون و کسانى است که پيش از آنان بودند; آيات ما را تکذيب کردند، پس خدا آنان را به سبب گناهانشان مؤاخذه کرد، و خدا سخت عقوبت است. (11)
قُلْ لِلَّذِينَ كَفَرُوا سَتُغْلَبُونَ وَتُحْشَرُونَ إِلَىٰ جَهَنَّمَ ۚ وَبِئْسَ الْمِهَادُ (12)
به آنان که کفر ورزيده اند بگو: به زودى [در دنيا ]مغلوب مى شويد، و [در قيامت ]به سوى جهنّم محشور خواهيد شد; و چه بد بسترى است! (12)
قَدْ كَانَ لَكُمْ آيَةٌ فِي فِئَتَيْنِ الْتَقَتَا ۖ فِئَةٌ تُقَاتِلُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَأُخْرَىٰ كَافِرَةٌ يَرَوْنَهُمْ مِثْلَيْهِمْ رَأْيَ الْعَيْنِ ۚ وَاللَّهُ يُؤَيِّدُ بِنَصْرِهِ مَنْ يَشَاءُ ۗ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَعِبْرَةً لِأُولِي الْأَبْصَارِ (13)
همانا براى شما در دو گروهى که [در بَدر ]برخورد کردند نشانه [بزرگ از قدرت خدا] بود; يک گروه در راه خدا پيکار مى کردند، و گروه ديگر کافر بودند که آنان را به ديدِ چشم، دو برابر خودشان مى ديدند; و خداست که هر که را بخواهد با نصرت خود تأييد مى کند; و به راستى در اين [واقعه ]براى صاحبان بصيرت عبرتى است. (13)
زُيِّنَ لِلنَّاسِ حُبُّ الشَّهَوَاتِ مِنَ النِّسَاءِ وَالْبَنِينَ وَالْقَنَاطِيرِ الْمُقَنْطَرَةِ مِنَ الذَّهَبِ وَالْفِضَّةِ وَالْخَيْلِ الْمُسَوَّمَةِ وَالْأَنْعَامِ وَالْحَرْثِ ۗ ذَٰلِكَ مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا ۖ وَاللَّهُ عِنْدَهُ حُسْنُ الْمَآبِ (14)
دوست داشتن خواستنى ها از قبيل زنان و پسران و کيسه هاى پر از طلا و نقره و اسب هاى نشان خورده و دام ها و کشتزارها براى مردم زينت داده شده است. اين ها متاع زندگى دنياست. و خداست که اينک فرجامى فقط تو نزد او است. (14)
۞ قُلْ أَؤُنَبِّئُكُمْ بِخَيْرٍ مِنْ ذَٰلِكُمْ ۚ لِلَّذِينَ اتَّقَوْا عِنْدَ رَبِّهِمْ جَنَّاتٌ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا وَأَزْوَاجٌ مُطَهَّرَةٌ وَرِضْوَانٌ مِنَ اللَّهِ ۗ وَاللَّهُ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ (15)
بگو: آيا شما را به بهتر از اينها خبر دهم؟ براى کسانى که تقوا پيشه کرده اند نزد پروردگارشان بوستانهائى است که از پائين آنها نهرها جريان دارد که در آنها جاودانه اند و همسرانى پاکيزه دارند و از رضايتى [ويژه ]از جانب خدا برخوردارند و خدا به بندگان خود بيناست. (15)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌺نکته تفسیری صفحه ۵۱:🌺
جاذبه هاي زندگي؛ نعمت يا عذاب؟
از هنگاميكه ما پا به جهان گذاشتيم، با انواع چيزهاي دوست داشتني آشنا شده ايم. انواع خوردني ها، نوشيدني ها، پوشيدني ها و ... چيزهايي هستند كه ما انسانها با آنها زندگي مي كنيم و بخش عمّده اي از تلاش و كوشش ما براي به دست آوردن آنهاست. گويي در وجود همة ما برنامه اي تنظيم شده كه تلاش و كوشش كنيم تا به آن چيزهاي دوست داشتني برسيم. همسر خوب، فرزندان صالح، خوراک و پوشاک مناسب، اتومبیل، مال و ثروت و... همگی نعمت های خدا هستند و مورد علاقة انسان ها؛ امّا آيا اين علاقه و دوست داشتن، مطلب بدي است و آيا آن چيزهاي دوستداشتني، امور پست و بي ارزشي هستند؟ قطعاً پاسخ اين سؤال منفي است. توجّه انسان به چيزهاي مورد علاقه اش، در حقيقت يك برنامه ريزي دقيق از سوي خداي داناست تا زندگي انسان در روي زمين ادامه يابد. امّا رسيدن به اين نعمت هاي خوب، هدف زندگي ما نيست؛ بلكه وسايلي براي رسيدن به يك هدف مهم مي باشد. خدايي كه انسان را آفريده، توسّط بهترين بندگان خود ـ يعني پيامبران ـ به او پيغام داده است كه او را براي رسيدن به هدفي بسيار والا و مهم خلق كرده است و تمام اسباب و وسايل زندگي،«متاعي» براي رسيدن به آن هدف است.«متاع» يعني وسيلة بهره مندي از زندگي. انسانها از داشتن همسر، فرزند، وسايل سواري راهوار، خانه هاي آرام و باغهاي سرسبز استفاده مي كنند تا زندگي كنند و به آن هدف عالي برسند.
امّا اگر اين چيزهاي دوست داشتني، جاي خود را با هدف انسان عوض كنند، ديگر براي او مفيد نيستند؛ بلكه مانعي براي رسيدن به هدفش مي شوند. اگر هدف انسان از زندگي، خوب خوردن، خوب خوابيدن، جمع مال و ثروت و ازدواج و داشتن فرزند باشد، از هدف واقعي زندگي اش غافل شده و پس از چند سال زندگي و فرا رسيدن مرگ، بي آنكه براي زندگي پس از مرگ آماده شده باشد، بايد از تمام چيزهاي مورد علاقه اش دل بكند و به سفري برود كه براي آن آمادگي ندارد. ولي همين چيزهاي دوست داشتني مي تواند وسيلة نزديك شدن او به هدف اصلي اش يعني رسيدن به مقام قرب و نزديكي به خدا و زندگي ابدي در بهشت برين گردد. پيشواي چهارم ما در اين باره فرموده است: «نعمت هاي دنيا دو نوع است؛ يكي نعمتهايي است كه وسيلة رسيدن به هدف واقعي انسان مي شود(كه در اين صورت بسيار خوب و ارزشمند است) و يكي نعمتهايي است كه(مانع رسيدن به هدف مي شود و در آن صورت) لعنت شده(و بي ارزش) است»[1]. در تاريخ آمده است كه شخصي در حضور اميرمؤمنان علي(ع) از نعمت هاي دنيا به بدي ياد كرد. حضرت از اين سخن او ناراحت شدند و فرمودند: «دنيا محل تجارت دوستان خداست؛ در آن، رحمت خدا را به دست مي آورند و بهشت را به عنوان سود تجارتشان كسب مي كنند»[2].
[1] كافي، ج2، ص131
[2] نهج البلاغه؛ حكمت 135
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛