فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜 #خط_کوفی | هزار چهره کربلا
🔸سپاه اشقیا و دشمنان امام حسین علیهالسلام در کربلا افراد فرازمینی و استثنایی نبودن، گاهی یه عادت یا یه ویژگی رفتاری توی سبک زندگی آدمهاست که میتونه ازشون سیاهترین چهرههای تاریخ رو بسازه
#محرم
@quranekarim1398
صدایِ کربلا ۲.mp3
11.56M
#صدای_کربلا ۲ 🏴
#استاد_شجاعی
#استاد_دینانی
▪️مسیر کربلا یک مسیر جغرافیایی نیست!
کربلا یک مدرسه است به وسعت تمام تاریخ!
⚡️کربلا یکبار در جهان بیرون اتفاق افتاده است،
← و بینهایت بار (به تعداد همهی انسانهای خلق شده) در جهان درونشان اتفاق میافتد!
- آیا تا این لحظه، ثبتنام در مدرسهی کربلا برای شما موضوعیت داشته است؟
- آیا درسهای این مدرسه در انتخابهای زندگی شما، منشاء اثر بوده است؟
💥مسیر کربلا را همه نمیتوانند طی کنند!
@quranekarim1398
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مدّاحی موسیقی پاپ نیست
🔹رهبر انقلاب: در کار مدّاحی نوآوری خوب است، نوآوری ایرادی ندارد، منتها توجّه بکنید که این نوآوری به هنجارشکنی منتهی نشود. مدّاحی یک هویّت خاصّی است؛ این هویّت عوض نشود.
#جهاد تبیین
@quranetratnamaz_nahaja
🔴تقدیر از همسران وفرزندان کارکنان پایگاه شهیدحبیبی مشهد:
🔺باحضورامیربهرام نژاد فرمانده پایگاه شهیدحبیبی مشهد،چندتن ازهمسران وفرزندان این پایگاه درزمینه های قرآنی وعفاف وحجاب تقدیر بعمل آمد.
امیربهرام نژاد دراین دیدار گفت:حضور درجمع خانواده های قرآنی وخواهرانی که دربحث عفاف وحجاب الگو هستندباعث افتخار است واین امیداست که انشاا.. حجاب دربین خانواده های نیروی هوایی روز به روز پررنگ تر شود.
وی همچنین برای متسابقین قرآنی پایگاه شهیدحبیبی مشهدآرزوی موفقیت کرده وابزارامیدواری کردکه میزبانی مسابقات قرآن همسران وفرزندان نیروی هوایی دراواخر مرداددراین پایگاه، به نحو مطلوب وشایسته برگزار گردد
✨خـدایا...
🌸به عشقت،
✨پرده ی صبح را...
🌸از پنجرهی احساسم که،
✨رو به بیکرانه های آسمان
🌸و دریای توست باز میکنم...
✨و آرامش را،
🌸از نور تو،
✨تمنا میکنم.....
🌸بسم الله الرحمن الرحیم
✨الهـی به امیـد تـو🙏
🌸🍃
@quranekarim1398
قرآن ترجمه المیزان
سوره 39
سوره مبارکه الزمر
صفحه 459
خَلَقَكُمْ مِنْ نَفْسٍ وَاحِدَةٍ ثُمَّ جَعَلَ مِنْهَا زَوْجَهَا وَأَنْزَلَ لَكُمْ مِنَ الْأَنْعَامِ ثَمَانِيَةَ أَزْوَاجٍ ۚ يَخْلُقُكُمْ فِي بُطُونِ أُمَّهَاتِكُمْ خَلْقًا مِنْ بَعْدِ خَلْقٍ فِي ظُلُمَاتٍ ثَلَاثٍ ۚ ذَٰلِكُمُ اللَّهُ رَبُّكُمْ لَهُ الْمُلْكُ ۖ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ ۖ فَأَنَّىٰ تُصْرَفُونَ (6)
شما را از يک تن آفريد، آن گاه جفتش را از جنس او قرار داد و براى شما از دام ها (شتر، گاو و گوسفند) هشت زوج [از خزائن خود] نازل کرد، شما را در شکم هاى مادرانتان آفرينشى بعد از آفرينشى در ظلمت هاى سه گانه (شکم، رحم و بچه دان) خلق مى کند، اين است خدا، پروردگار شما; فرمانروايى فقط براى او است جز او هيچ معبودى نيست پس چگونه منحرف مى شويد؟ (6)
إِنْ تَكْفُرُوا فَإِنَّ اللَّهَ غَنِيٌّ عَنْكُمْ ۖ وَلَا يَرْضَىٰ لِعِبَادِهِ الْكُفْرَ ۖ وَإِنْ تَشْكُرُوا يَرْضَهُ لَكُمْ ۗ وَلَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَىٰ ۗ ثُمَّ إِلَىٰ رَبِّكُمْ مَرْجِعُكُمْ فَيُنَبِّئُكُمْ بِمَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ ۚ إِنَّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ (7)
اگر کفران کنيد بى شک خدا از شما بى نياز است و کفران را براى بندگانش نمى پسندد و اگر به شکر بپردازيد آن را براى شما مى پسندد و هيچ کس بار گناه ديگرى را برنمى دارد; آن گاه بازگشت شما فقط به سوى پروردگارتان است، پس شما را از آنچه مى کرديد با خبر مى کند همانا او آنچه را در سينه ها است مى داند. (7)
۞ وَإِذَا مَسَّ الْإِنْسَانَ ضُرٌّ دَعَا رَبَّهُ مُنِيبًا إِلَيْهِ ثُمَّ إِذَا خَوَّلَهُ نِعْمَةً مِنْهُ نَسِيَ مَا كَانَ يَدْعُو إِلَيْهِ مِنْ قَبْلُ وَجَعَلَ لِلَّهِ أَنْدَادًا لِيُضِلَّ عَنْ سَبِيلِهِ ۚ قُلْ تَمَتَّعْ بِكُفْرِكَ قَلِيلًا ۖ إِنَّكَ مِنْ أَصْحَابِ النَّارِ (8)
و زمانى که به انسان گزندى برسد پروردگارش را نمى خواند در حالى که به او بازگشت کرده است، سپس وقتى که از جانب خود نعمتى به او عطا کند آنچه را که قبلاً خدا را براى رفع آن مى خواند فراموش مى کند و براى خدا همتايانى قرار مى دهد تا سرانجام [ديگران را] از راه گمراه کند، بگو: اندکى از کفر خود بهره مند شو همانا تو از اهل آتش خواهى بود. (8)
أَمَّنْ هُوَ قَانِتٌ آنَاءَ اللَّيْلِ سَاجِدًا وَقَائِمًا يَحْذَرُ الْآخِرَةَ وَيَرْجُو رَحْمَةَ رَبِّهِ ۗ قُلْ هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ ۗ إِنَّمَا يَتَذَكَّرُ أُولُو الْأَلْبَابِ (9)
[آيا چنين کسى بهتر است] يا کسى که در ساعت هاى شب در حال سجده و قيام عبادت مى کند، از آخرت مى ترسد و به رحمت پروردگارش اميد دارد، بگو: آيا آنان که معرفت دارند با آنان که معرفت ندارند يکسان اند؟ فقط صاحبان خرد متذکّر مى شوند. (9)
قُلْ يَا عِبَادِ الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا رَبَّكُمْ ۚ لِلَّذِينَ أَحْسَنُوا فِي هَٰذِهِ الدُّنْيَا حَسَنَةٌ ۗ وَأَرْضُ اللَّهِ وَاسِعَةٌ ۗ إِنَّمَا يُوَفَّى الصَّابِرُونَ أَجْرَهُمْ بِغَيْرِ حِسَابٍ (10)
بگو: اى بندگان من که ايمان آورده ايد از پروردگارتان پروا داشته باشيد، براى کسانى که نيکوکارى کنند، در اين دنيا نتيجه نيک خواهد بود و [براى انجام کار نيک] زمين خدا وسيع است همانا صابران اجرشان را تمام و بى حساب مى گيرند. (10)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۵۹🌷
آیا کسانی که می دانند، با کسانی که نمی دانند، برابرند؟:
یکی از نقاط روشن و درخشان دین اسلام، توجّه ویژه به علم و تجلیل از عالمان و دانشمندان است. قرآن کریم در اوضاعی نازل شد که در میان مردم مکّه و اطراف آن، جز اندکی، بقیه حتّی توانایی خواندن و نوشتن هم نداشتند. با این همه، در هیچ یک از مکاتب آسمانی، به اندازه ی اسلام، مردم به کسب علم و دانش تشویق نشده اند. این جمله از آیه یعنی «هَل یَستَوِی الَّذینَ یَعلَمونَ وَ الَّذینَ لایَعلَمون» (آیا کسانی که می دانند، با آنان که نمی دانند، برابرند؟) به شکل یک شعار اسلامی درآمده است و با صراحت بیان می کند که هرگز افراد دانا و نادان برابر نیستند؛ نه در پیشگاه خدا، نه در نزد مردم، و نه در زندگی دنیا و آخرت. در آموزه های پیشوایان دین نیز تعبیراتی در باره ی اهمّیّت علم و دانش دیده می شود که برتر از آن تصوّر نمی شود. در حدیثی از پیامبر می خوانیم: «زندگی جز برای دو کس فایده ای ندارد؛ عالمی که از او پیروی شود و دانش طلبی که به سخن دانشمندی گوش کند.»
در حدیثی از امام باقر آمده است: «دانشمندی که از علم او استفاده شود، از هفتاد هزار عابد [که برای مردم سودی نداشته باشند] بهتر است. » البتّه از نظر اسلام، علم و دانش با داشتن دو شرط اساسی ارزشمند است:
1ـ رنگ توحیدی داشته باشد و در راه اثبات مهم ترین واقعیّت جهان یعنی خدای بزرگ قرار گیرد. آری، اگر فیزیک، شیمی، علوم پزشکی، زیست شناسی، جانورشناسی، ستاره شناسی و ... به گونه ای طرح شود که هر یک، از پدیدآورنده ی دانا و توانای اشیاء سخن بگوید و علم و قدرت او را به یاد انسان بیاورد، علمی است که حق مطلب را ادا کرده، و در عین رسیدن به هدف مشخّص خود در هر رشته ی علمی، با حقیقت اصلی جهان هم صدایی داشته است؛ ولی اگر کسب این علوم، به شناخت خدا منتهی نشود و از پدیدآورنده ی تمامی موجودات غفلت کند، به بزرگ ترین جهل و نادانی تبدیل می شود؛ درست مانند کسی که وارد باغ سرسبزی شود و از گل های رنگارنگ و میوه های خوشمزه ی آن لذّت ببرد؛ ولی هیچ یادی از صاحب باغ نکند. به راستی آیا می توان برای چنین شخصی ارزشی قائل شد؟ از نظر اسلام، علمی ارزش دارد که انسانیّت انسان را از جهات گوناگون رشد دهد و او را به خدا نزدیک تر کند؛ رفتار بدش را اصلاح کند و بذر گفتار و کردار پسندیده را در وجودش برویاند. اگر امّا حافظه ی شخصی پر از معلومات و اصطلاحات شود، و در عین حال، وجودش پر از صفات ناپسند باشد، نمی توان او را عالم حقیقی نامید. امیر مؤمنان علی چه زیبا فرموده است: «دانشی که تو را اصلاح نکند، گمراهی است.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
@quranekarim1398
4_5908765759567300887.mp3
970.8K
🔸ترتیل صفحه ۴۵۹ با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : بیات
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
صفحه ۴۵۹ مصحف شریف
سوره مبارکه زمر
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 از بخشش كم حيا مكن، زيرا محروم كردن، از آن هم كمتر است.
🔹 لا تَسْتَحِ مِنْ إِعْطَاءِ الْقَلِيلِ، فَإِنَّ الْحِرْمَانَ أَقَلُّ مِنْهُ؛
📚 نهج البلاغه حکمت 67
📎 #اعتقادات
📎 #اخلاق
📎 #امامت
📎 #نهجالبلاغه
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید
〰〰〰〰〰〰
@quranekarim1398