✳️ #سی_روز، #سی_آیه
⬅️سوره مبارکه بقره، آیه ۲۴۷
🔸تفسیر رهبر معظم انقلاب:
❇️ دانش آشکارترین وسیلهی عزّت و قدرت یک کشور است. روی دیگر دانایی توانایی است. دنیای غرب به برکت دانش خود بود که توانست برای خود ثروت و نفوذ و قدرت دویست ساله فراهم کند و با وجود تهیدستی در بنیانهای اخلاقی و اعتقادی با تحمیل سبک زندگی غربی به جوامع عقب مانده از کاروان علم، اختیار سیاست و اقتصاد آنها را به دست گیرد.
🔹 ما به سوء استفاده از دانش مانند آنچه غرب کرد، توصیه نمی کنیم، اما مؤكّداً به نیاز کشور به جوشاندن چشمه ی دانش در میان خود اصرار می ورزیم. «امروز کسانی در دنیا زور میگویند خلاف قوانین بین المللی رفتار میکنند، وقیحانه ترین موضع را در دنیای تعامل بین المللی انسانها - ملتها و دولتها - میگیرند و خجالت هم نمیکشند؛ سرشان را هم بالا میگیرند. چرا؟ چون قدرت دارند؛ قدرت اقتصادی و سیاسی - که از اقتصادی ناشی میشود و بالاتر از همه ی اینها، قدرت علمی که منشأ همه ی اینهاست؛ یعنی منشأ قدرت اقتصادی و سیاسی شان هم قدرت علمی است.
🔸ما این طرف دنیا حرفهای حق زیادی داریم؛ حرفمان را شجاعانه میزنیم منطقمان را در صحنه های رویارویی منطقی هم اثبات میکنیم... اما احتیاج به یک چیز دیگری هم داریم و آن عبارت است از قدرت بین المللی، تا بتوانیم این راه را بی دغدغه درست به طور کامل همه جانبه و بی کم و کاست ادامه دهیم و به اهداف و آرمانهایمان برسیم.
❗️این قدرت را - قدرت اقتصادی، سیاسی و نفوذ فرهنگی - چطوری بهدست آوریم؟
https://eitaa.com/qurantehran
ادامه👇👇
ادامه 👆👆
پایه و مایه ی همه ی اینها، قدرت علمی است یک ملت با اقتدار علمی است که میتواند سخن خود را به گوش همه ی افراد دنیا برساند؛ با اقتدار علمی است که میتواند سیاست برتر و دست والا را در دنیای
سیاسی حائز شود. اقتصاد هم به دنبال اینها به دست میآید حقیقتاً کشوری که دستش از علم تهی ،است نمیتواند توقع عزت توقع استقلال و هویت و شخصیت توقع امنیت و توقع رفاه داشته باشد. طبیعت زندگی بشر و جریان امور زندگی این است علم عزت میبخشد.
🔸جمله ای در نهج البلاغه هست که خیلی جمله ی پرمغزی است میفرماید:
❇️ «العلم سلطان»؛ علم اقتدار است.
🔸 «سلطان» یعنی اقتدار، قدرت «العلم سلطان من وجده صال و من لم يجده صیل علیه؛
✅ علم اقتدار است هر کس این قدرت را به چنگ آورد می تواند تحکم کند؛ میتواند غلبه پیدا کند؛ هر کسی که این اقتدار را به دست نیاورد، «صیل علیه»؛ بر او غلبه پیدا خواهد شد؛ دیگران بر او قهر و غلبه پیدا میکنند؛ به او تحکم میکنند.
✳️ «ایستادگی ملت ایران خیلی ایستادگی باشکوهی است. یک رکن مهم این ایستادگی، علم است. این علم است که به ما اعتماد به نفس داده... این دانشگاه بود که به ملت ایران کمک کرد تا بتواند عزت نفس خودش را حفظ کند، آبروی خودش را حفظ کند و در مقابل زیاده خواهی دشمنان سینه سپر کند.
📚 بیانات رهبر انقلاب در دیدار اساتید و دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه السّلام ۱۳۸۴/۱۰/۲۹
➖ بیانات رهبر انقلاب در دیدار نخبگان جوان ۱۳۸۶/۶/۱۲
➖بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از اساتید دانشگاهها در ماه رمضان ۱۳۹۰/۶/۲
https://eitaa.com/qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: قرآن را باید با تدبر خواند. تدبر مراتبی دارد.
🌙 #رمضان؛بهار_معنویت
https://eitaa.com/sarbazie_emamezaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🪴مرحوم آیت الله بهجت رحمت الله علیه
خوشا به حال آنان که...
فهم معارف قرآنی هم درجاتی دارد.
اولش از همین تأمل در الفاظ قرآن و ترجمهی قرآن به دست میآید. یعنی وقتی ما میگوئیم معارف قرآنی، معنایش این نیست که یک هفتتویِ رازآلودِ رمزگونهای است که دست هیچ کس به او نمیرسد.
بله، معارف عالیهای وجود دارد که دست امثال ماها به آن ممکن است نرسد، اما معارف بسیاری هم هست که همین ما - ما مردم معمولی و عادی - به شرط اینکه توجه کنیم به این کلام و به این بیان، آن را خواهیم فهمید و از آن استفاده خواهیم کرد.
اگر چه در ورای اینها، معارف برتری، بالاتری مسلّماً وجود دارد که اینها را ممکن است خصیصین بفهمند، بندگان صالح و شایستهی خدا بفهمند و ما به آنها دسترسی نداشته باشیم، جز از طریق آن بندگان. مسلّم چنین چیزهائی است؛ چون فرمودند قرآن بطونی دارد. روایات متعددی هست که میفرماید قرآن ظاهری دارد، باطنی دارد، اسراری دارد، اعماقی دارد؛ مثل دریایی است که ظاهر دریا هم هست، وجود دارد، آب است، دریاست، اما فقط همین ظاهر نیست، اعماقی دارد، در آن اعماق هم حقایقی است، چیزهایی است؛ مسلّم این هست. اما از همین ظاهر هم ما میتوانیم استفاده کنیم؛ به شرط چه؟ به شرط دقت.
https://eitaa.com/qurantehran
1_2141923180.mp3
3.32M
#بند ۶۴ از استغفار ۷۰ بندی امیرالمؤمنین علیه السلام
🎤 حاج میثم مطیعی
🌸 اَللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُکَ لِکُلِّ ذَنْبٍ یُورِثُ النِّسْیَانَ لِذِکْرِکَ وَ یُعَقِّبُ الْغَفْلَهَ عَنْ تَحْذِیرِکَ أَوْ یُمَادِی فِی الْأَمْنِ مِنْ أَمْرِکَ أَوْ یَطْمَعُ فِی طَلَبِ الرِّزْقِ مِنْ عِنْدِ غَیْرِکَ أَوْ یُؤْیِسُ مِنْ خَیْرِ مَا عِنْدَکَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْهُ لِی یَا خَیْرَ الْغَافِرِینَ
🌸بارخدایا! و از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که باعث فراموشی یاد تو و غفلت از هشدارهایت خواهد بود، یا مرا در امنیت از مکرت قرار میدهد، یا مرا به طمع میاندازد که از غیر تو طلب روزی کنم، یا از خیری که نزد توست مأیوس میکند. پس بر محمد و آل محمد درود و رحمت فرست و اینگونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان
#استغفار_هفتاد_بندی_امیر_المؤمنین
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#آخرالزمان
https://eitaa.com/qurantehran
44.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مناجات_خوانی (فراز هایی از دعای افتتاح )
🎙با مداحی: حاج مهدی رسولی
#ماه_رمضان
#حاج_مهدی_رسولی
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#آخرالزمان
https://eitaa.com/qurantehran
#مناجات_تائبین
💠 «وَ جَلَّلَنِي التَّبَاعُدُ مِنْكَ لِبَاسَ مَسْكَنَتِي.»
خدايا! دوري از تو لباس بيچارگي و بدبختي بر من پوشانيده است.
🔸تفاوت و تصورات تربيتي به فراخور حالات ايماني افراد در تعاليم عمومي تربيت ديني، مربيان تربيتي و اساتيد اخلاق براي تنبه و توجه افراد به خطاهاي خويش و ايجاد حالت کنترل بر نفس در برابر غفلتها و معاصي، به فراخور درجات ايماني متربيان، از شيوههاي متفاوتي استفاده ميکند.
🔹به بعضي ميگويند: «اگر گناه کني عذاب خواهي شد.» و به بعضي ديگر که در رتبهي بالاتري قرار دارند ميگويند: «اگر گناه کني، مبتلا به غضب الهي خواهي شد.» اما به عدهاي ديگر که در درجاتي از قرب را طي نمودهاند، مطلب را ظريفتر بيان کرده و ميگويند: «اگر اين کار را انجام دهي، از درجهي قرب مولا دور ميشوي.»
👈 اين موارد به ديدگاه انسان نسبت به رابطهي خود با حق تعالي و انجام وظايف ديني او بستگي دارد.
در حالتي که انسانهاي عادي، عذاب را ميبينند و از هول و هراس آن ناله سر ميدهند، ولي کامل الهي غضب را ميبيند و اشک ميبارد و ميسوزد و ميگدازد؛ زيرا ديد ملکوتي او نافذتر است.
🌹 مولا امیر المومنین(علیه السلام) در فرازی از دعای کمیل با ناله به درگاه الهی می فرمایند:
«يَا الهي وَ سَيِّدِي وَ مَوْلَايَ وَ رَبِّي! صَبَرْتُ عَلَى عَذَابِكَ فَكَيْفَ أَصْبِرُ عَلَى فِرَاقِكَ.»
پروردگارا! گيرم که بر عذابت صبر کردم چگونه بر فراق تو صبر کنم؟
▪️واقعيت #معصيت، دوري از #ساحت_مولاست، اما افراد از درک اين مطلب متفاوتند: بعضي حقيقت دوري را درک ميکنند؛ بعضي غضب الهي را؛ و عدهاي نيز فقط عذاب را درک مينمايند.
📚 #کتاب_بازگشت_به_سوی_او ( استاد تحریری)
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran