سلام جبرائیل به خدیجه
🔹 هنگامی که پیامبر اکرم حضرت خدیجه(س) را عقد کردند، حضرت خدیجه به پیامبر خطاب کرد و گفت: "به خانه خودت بیا، خانه من خانه توست و من کنیز تو هستم" زنی که اولین ثروتمند قریش و تاجر بزرگی است تا این حد ادب میکند.
در روایتی از مرحوم مجلسی، در مورد احترام حضرت خدیجه نزد جبرئیل اشاره دارد که؛ هنگامی که پیامبر به معراج رفت، جبرئیل به ایشان گفت سلام من و سلام خدا را به همسرت خدیجه برسان.
🔹 حضرت خدیجه در ادب و اخلاق در درجه والا بود و پیامبر اکرم هم به ایشان کمال علاقه را داشتند این علاقه بعد از فوت حضرت خدیجه دوام داشت به گونهای که به هر اندک بهانهای پیامبر اکرم از حضرت خدیجه یاد می کردند.
🔹روزی پیرزنی خدمت پیامبر رفت و پیامبر(ص) به او احترام کرد و عایشه گفت چرا اینقدر احترام کردی پیامبر فرمود او با همسرم خدیجه رفت و آمد داشت. هر وقت پیامبر چیزی را هدیه میکردند بخشی را به برخی افراد میدادند چون آنها از دوستان حضرت خدیجه بودند.
🆔 @rahamedia
🖼 #پوستر
♦️هر گاه به دنبال جایگاه با عزت ایران در نظم جهانی پیش رو است باید برای ترویج ایمان و ترویج امید در ملت تلاش کند.
🔸مقام معظم رهبری
#ایمان_و_امید
🌐 رحا مدیا 👈 عضو شوید👇🏻
🆔 @rahamedia
#یادداشت | #اختصاصی
🔻"جهش تولید با مشارکت مردم"؛ چرا و چگونه؟!
♨️ مسئلۀ رونق و جهش تولید، ستون فقرات نظام اقتصادی در هر جامعه و کشوری می باشد؛ که لازم است ضمن تلاش برای تحقق آن ملاحظاتی نیز در چرایی و چگونگیِ تحقق آن مد نظر قرار گیرد.
♨️ "تولید" در ایران اسلامی از چنان اهمیتی برخوردار است که رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه ای (مد ظله العالی) در یک دهۀ اخیر و خصوصاً با شدت یافتنِ جنگ ترکیبی دشمنان در جبهه های مختلف، از جمله جبهۀ جنگ اقتصادی، تأکید بسیاری بر آن داشتهاند.
♨️ بنا بر اندیشههای رهبر معظم انقلاب اسلامی که برگرفته از منابع اصیل اسلامی می باشد، رونق تولید و رشد اقتصادی دارای مولفههای مهم و متعددی است که از متن آنها، چرایی و چگونگیِ تحقق "جهش تولید با مشارکت مردم" بیرون می آید...
📎متن کامل یادداشت را اینجا بخوانید
🆔 @rahamedia
🔻 #یادداشت_میهمان | آدرس غلط ندهیم؛ فرافکنی بس است!
✍️حجتالاسلام دکتر احمدحسین شریفی در فضای مجازی نوشت:
⁉️ آیا کشوری را سراغ دارید که به صورت رایگان و با هزینه بیتالمال و با بهترین دوبله و کیفیت، فیلمها و سریالهای منعکسکنندۀ ارزشها و فرهنگهای بیگانه و بعضاً کاملاً مخالف با ارزشها و فرهنگ خودش را برای مردم خود به نمایش بگذارد؟!
⁉️ آیا کشوری را سراغ دارید که دهها سال به صورت روزانه و مداوم در قالب نمایش فیلم و سریال، مستقیم یا غیرمستقیم، زنان نیمهبرهنه شرقی و غربی را به عنوان الگوی زنان موفق به جامعۀ دینی خودش معرفی کند؟!
‼️ بله، از بدو تأسیس تلویزیون در ۱۱ مهر ۱۳۳۷ تاکنون این رویه بر تلویزیون ایران حاکم بوده است. زمانی که حبیب ثابت و فرزندش ایرج، دو عضو از جامعه بهائیان ایران، نخستین بار تلویزیون را وارد ایران کردند و به نمایش فیلمهای آمریکایی پرداختند!
متن کامل یادداشت را اینجا بخوانید
🆔 @rahamedia
🚨#فوری | تجمع امت حزب الله قم ، جهت همدردی و حمایت از مردم مظلوم غزه و محکومیت جنایتهای جدید صهیونیستها و اعلام انزجار از رژیم منحوس اسرائیل
🔹️امشب ساعت ۲۴ در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها ، شبستان امام خمینی ره برگزار میشود.
🆔 @rahamedia
پایانِ عبرتآموزِ قائم مقام!
📅 به بهانۀ ششم فروردین، سالروز صدور نامۀ عزل مرحوم منتظری از قائم مقامی توسط امام خمینی(ره)
💠 امام خمینی در فروردین ۱۳۶۸ش طی نامهای به مرحوم حسینعلی منتظری، او را فاقد صلاحیت و مشروعیت آیندۀ رهبری نظام اسلامی دانستند و دلیل آن را سپردن نظام به دست لیبرالها و از طریق آنان به منافقین عنوان کردند.
🔹 حضرت امام(ره) در این نامه ضمن افشاگری علیه ماهیت سیاسی اجتماعی آقای منتظری، سوگند یاد کرد که از همان ابتدا با قائممقامی او مخالف بوده، اما رأی نمایندگان خبرگان را پذیرفته است.
🔸منتظری در پاسخ به این نامه، نامهای به امام نوشت و از عدم آمادگی خود برای قائممقامی سخن گفت که مورد موافقت امام خمینی(ره) قرار گرفت.
🔸منتظری یک سال پس از انتخاب به قائممقامیِ رهبری، به دستگیری سید مهدی هاشمی برادر داماد خود و همچنین به اعدام برخی از زندانیان سیاسی که اکثراً از منافقین بودند اعتراض کرده بود و در دفاع از آنان سخن گفته بود.
🔹به دلیل چنین اقداماتی و با توجه به ویژگیهای شخصیتی آقای منتظری ازجمله سادهلوح بودن او، امام خمینی(ره) به نتیجه رسیدند که آقای منتظری، هرگز صلاحیت رهبری نظام اسلامی را ندارد، لذا شخصاً متکفّل عزل او شدند و در فروردینماه 1368، آحاد جامعه نیز از تصمیم حضرت امام اطلاع یافتند.
🆔 @rahamedia
نامه عزل
📆 ششم فروردین، سالروز صدور نامۀ عزل مرحوم منتظری از قائم مقامی توسط امام خمینی(ره)
🆔 @rahamedia
🔰 سیاست، حکومت و ولایت فقیه در اندیشه شهید ثانی
🔹هر صفحهای از تاریخ را ورق بزنیم، شاهد شهادت شهیدی از سلسله روحانیت هستیم که با خون خویش شجره طیبه فقاهت را آبیاری کرده است.
🔹 شهید ثانی، ازجمله فقهایی هستند که انصافاً میتوان ایشان را جزء سرمایههای فکری، سیاسی و اجتماعی جهان اسلام محسوب کرد.
🔹فقیه جامعی که با اشراف بر مبانی فقهی مذاهب پنجگانه اسلامی (جعفری، حنفی، شافعی، مالکی و حنبلی) علاوه بر تدریس کتب فقهی این مذاهب، طبق مبانی هر یک از آنها فتوا میداد.
🔹 نوع نگاه این فقیه شهید به سیاست، حکومت و ولایت فقیه در کشاکش کشمکشهای دو حکومت بزرگ اسلامی زمانهاش یعنی حکومت شیعی صفویه در ایران و حکومت سنی مذهب عثمانی در بلاد عربی، بسیار قابل توجه است.
🔹در اندیشه شهید ثانی سزاوارترین فرد برای اداره جامعه اسلامی در عصر غیبت، فقیه جامع الشرایطی است که دارای صفاتی چون اجتهاد، مدیریت، حسن تدبیر و آگاه به شرایط زمانه خود باشد.
📎متن کامل یادداشت را اینجا بخوانید
🆔 @rahamedia