نشست تخصصی "شورای نگهبان و مبارزه با فساد" روز گذشته مورخ ۸ مرداد ۹۸ از ساعت ۱۷ تا ۲۰ و ۲۰ دقیقه، در سالن همایش های سازمان تبلیغات اسلامی قم، برگزار شد.
موضوع اصلی این نشست نقد و بررسی کارنامه شورای نگهبان در رد و لغو صلاحیت مفسدان اقتصادی و حامیان مفسدان بود؛ موضوعی که امروزه حرف دل بسیاری از مردم است.
در این نشست، سخنرانان محترم به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداخته و در پایان نشست، به سوالات تعدادی از حضار، پاسخ داده شد.
👇👇👇
رحا مدیا
نشست تخصصی "شورای نگهبان و مبارزه با فساد" روز گذشته مورخ ۸ مرداد ۹۸ از ساعت ۱۷ تا ۲۰ و ۲۰ دقیقه، در
نشست تخصصی "شورای نگهبان و مبارزه با فساد" روز گذشته مورخ ۸ مرداد ۹۸ از ساعت ۱۷ تا ۲۰ و ۲۰ دقیقه، در سالن همایش های سازمان تبلیغات اسلامی قم، برگزار شد.
موضوع اصلی این نشست نقد و بررسی کارنامه شورای نگهبان در رد و لغو صلاحیت مفسدان اقتصادی و حامیان مفسدان بود؛ موضوعی که امروزه حرف دل بسیاری از مردم است.
در این نشست، سخنرانان محترم به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداخته و در پایان نشست، به سوالات تعدادی از حضار، پاسخ داده شد.
سرفصل های مورد بحث سخنرانان به شرح زیر است:
۱- لزوم تقویت شورای محترم نگهبان با مطالبه گری و نقد دلسوزانه به جای توجیه برخی مسائل: این مطلب با توجه به دیدگاهی است که انتقاد نسبت به نهادها و ارکان نظام را موجب تضعیف نظام و حکومت اسلامی می داند!
۲- پیامدهای منفی دفاع با روش اصولگرایی یعنی تعریف و تمجید و دفاع غیر علمی و لزوم بازگشت به حمایت با روش انقلابی یعنی حمایت و نصیحت به صورت توامان:
در واقع تفکر دفاع محض از شورای محترم نگهبان تفکری است که جریان اصولگرایی به آن معتقد است که نگاهی بدون نتیجه یا با نتیجه گیری عکس است، یعنی این تفکر موجب تخریب خواهد شد. ولی نگاه انقلابی یکی از برجسته ترین مصادیق حمایت را نصیحت و انتقاد می داند و به همین دلیل است که مروج اصلی مطالبه گری و انتقاد نسبت به مسئولان، امام خامنه ای بوده اند.
۳- جایگاه حکومتی و مبنای ارزشی شورای نگهبان و تفکیک نهاد به معنای نهادینه شدن و نهاد به معنای دستگاه و نهاد سالاری غرب
۴- تاکید بر حکومتی و انقلاب بودن این شورای ارزشمند که مستلزم داشتن روحیه و جهت گیری انقلابی و بدون محافظه کاری در تصمیم گیری و اقدامات این نهاد ارزشمند است.
۵- چرایی برخی اشکالات در برخورد با فساد با وجود شایستگی های پایه برخورد با فساد یعنی بعد فقهی با حضور فقهای محترم و وجود تخصص حقوقی با حضور حقوقدانان محترم که از این جهت برای مبارزه با فساد بی نظیر است.
۶- چرایی حضور برخی نمایندگان مسئله دار و فاسد و یا حامی فساد در دوره فعلی و ادوار قبل مجلس، که مسیر توجیه کردن را بر توجیه کنندگان میبندد.
۷- علل و عوامل عدم اعمال نظارت استصوابی در طول دوران مسئولیت افراد و اشخاص
۸- لزوم ارائه شاخص های تفصیلی رد صلاحیت مفسدان از سوی شورای محترم نگهبان؛ مطلبی که تبدیل به یک شبهه رایج در جامعه و منازعات سیاسی شده است.
۹- لزوم ارائه ساز و کار لازم برای سرعت بخشیدن و دقت داشتن در احراز صلاحیت یا رد صلاحیت افراد با توجه به ادعای شورای نگهبان مبنی بر کمیت بالای افراد در احراز صلاحیتها
۱۰- دفع شبهه تزاحم بین اعمال نظارت در مورد انحرافات سیاسی، با انحرافات مالی و فساد های مختلف، مانند فرض زمانی که در یک شهر کار به انتخاب بین یک مفسد مالی و سیاسی می رسد.
۱۱- لزوم ذکر خدمات شورای محترم نگهبان و اعتماد سازی برای تصمیم گیری های این شورا و تفکیک تخریب از نقد
در پایان این جلسه نماینده ویژه شورای نگهبان آقای محمد بهادری که در این جلسه حضور داشت ضمن پرداختن به مطالبات و انتقادات سخنران ها دلایل خود و مطالب تکمیلی را به سمع حضار رسانده و به پرسش برخی از مستمعین پاسخ داد.
اخبار تکمیلی و متن گفته های سخنران ها، به زودی منتشر می شود.
#رحا
#حوزه_سکولار
#حوزه_انقلابی
#رسالت_حوزه_انقلابی
#ستاد_حوزوی_احیای_فریضتین
@resalathozehenghelabi
May 11
رحا مدیا
توصیه آیت الله سبحانی به طلاب 👇👇👇
💠توصیه آیت الله سبحانی به طلاب
🔹يكي از آفتها در مسير تحصيل طلاب استفاده مرتب و دائم از گوشیهای همراه است كه موجب میشود فرد از فضای علم آموزی غافل شود. امروز فضای مجازی بلایی میباشد که کشورهای اسلامی بهخصوص ایران را فراگرفته است.
🔹امروز جنگ با دشمن، جنگ فرهنگی است و برای حفظ نظام، طلاب باید مجهز به علم باشند.
⚜رحا:
❇️ تاکیدات معظم له و سایر مسئولین و ذی نفوذان در مورد فضای مجازی دو نوع نگاه را به ذهن متبادر می کند؛
نگاه اول که خیر خواهانه به جوان انقلابی و خصوصا طلاب است، تلنگری می زند که همان طور که برای امورات برنامه دارید نسبت به فضای مجازی هم با برنامه جلو بروید و افراط و تفریط نداشته باشید.
نگاه دوم این که با زیرکی و البته به ظاهر با ادبیات خیر خواهانه، اما آیا در پس آن نیت و قصد دیگری نهفته است و آن دور نگه داشتن و خالی کردن میدان از جوان مومن انقلابی است؟؟
و تفاوت این دو نگاه مثل" میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است". و جای بس تاملی عمیق دارد.
قابل ذکر است که به کرّات مراجع عالی قدری چون حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی هم نسبت به بی برنامگی و رهایی فضای مجازی هشدار داده بودند . در اینجا دو مطلب روشن می شود؛
اول اینکه خطاب ایشان به چه کسانی است و چرا این بار سینه چاکانی که بخاطر منافع حزبی ندای وا اسلاما وا مرجعیتا سر می دادند این بار فریاد این دو مراجع را دنبال و رسانه ای نکردند!!!؟ و به وزارت ارتباطات برای پیگیری و به ثمر نشاندن اینترنت ملی فشاری نیاوردند که چرا کم کاری می کنند و هیچ حرکتی نکردند؟!
دوم اینکه نوع گزارش های اطرافیان و دفاتر و احیانا سیاسیون در دیدارشان با مراجع معظم تقلید چگونه و با چه ادبیاتی است که باعث شده سرچشمه رها شود و به آب راه اکتفا گردد و صورت مسئله به نحوی پاک شود.
و در نهایت بجای آموزش سواد رسانه ای در فضای مجازی، ترک و رها کردن آن ظرفیت عظیم مطرح می شود؟!
🖋 #جعفری
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#حوزه_انقلابی
#حوزه_سکولار
@resalathozehenghelabi
رحا مدیا
شهادت امام جواد (علیه السلام) بر عموم شیعیان تسلیت باد.
● زیارت امام جواد علیه السلام:
○ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَبَا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِیٍّ الْبَرَّ التَّقِیَّ الْإِمَامَ الْوَفِیَّ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الرَّضِیُّ الزَّکِیُّ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَلِیَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا نَجِیَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَفِیرَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سِرَّ اللَّهِ [سِتْرَ اللَّهِ]
○ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ضِیَاءَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَنَاءَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا کَلِمَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا رَحْمَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا النُّورُ السَّاطِعُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْبَدْرُ الطَّالِعُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الطَّیِّبُ مِنَ الطَّیِّبِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الطَّاهِرُ مِنَ الْمُطَهَّرِینَ
○ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَاالْآیَةُ الْعُظْمَی السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْحُجَّةُ الْکُبْرَی السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُطَهَّرُ مِنَ الزَّلاتِ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَاالْمُنَزَّهُ عَنِ الْمُعْضِلاتِ [الْمُعْظِلاتِ] السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْعَلِیُّ عَنْ نَقْصِ الْأَوْصَافِ،السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَاالرَّضِیُّ عِنْدَالْأَشْرَافِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا عَمُودَ الدِّینِ
○ أَشْهَدُ أَنَّکَ وَلِیُّ اللَّهِ وَ حُجَّتُهُ فِی أَرْضِهِ وَ أَنَّکَ جَنْبُ اللَّهِ وَ خِیَرَةُ اللَّهِ وَ مُسْتَوْدَعُ عِلْمِ اللَّهِ وَ عِلْمِ الْأَنْبِیَاءِ وَ رُکْنُ الْإِیمَانِ وَ تَرْجُمَانُ الْقُرْآنِ وَ أَشْهَدُ أَنَّ مَنِ اتَّبَعَکَ عَلَی الْحَقِّ وَ الْهُدَی وَ أَنَّ مَنْ أَنْکَرَکَ وَ نَصَبَ لَکَ الْعَدَاوَةَ عَلَی الضَّلالَةِ وَ الرَّدَی أَبْرَأُ إِلَی اللَّهِ وَ إِلَیْکَ مِنْهُمْ فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ وَ السَّلامُ عَلَیْکَ مَا بَقِیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهَارُ."
@resalathozehenghelabi
رحا مدیا
💢تحرک برخی به صف نشستگان مقام مرجعیت 👇👇👇
💢تحرک برخی به صف نشستگان مقام مرجعیت
🔺 ظهور سنت های حسنه در سبک عملیِ علمای عامل به دستورات دین، باعث اعتلای مقام آنها بوده و اشتیاق مردم را به آنها زیادتر می کند. یکی از این سنت های حسنه، تواضع و فروتنی آنها نسبت به #پذیرش_مقام_مرجعیت است.
🔺 سنگینی بار مرجعیت و مسئولیت های خطیر آن، مسئله ای است که شانۀ بسیاری از مراجع بنام را لرزانده است. تحمل این مسئولیت مقدس، آنقدر سخت است که بسیاری از بزرگان از پذیرفتنش شانه خالی می کردند. آنها زمانی این عَلم را بر دوش می کشیدند که میدان را خالی می دیدند و اطمینان پیدا می کردند شأنیت این مقام را دارند.
🔺 به عنوان نمونه می توان از حضرت آیت الله #میرزا_جواد_تبریزی یاد کرد که همواره خود را یک طلبه می دانست و می فرمودند «من یک طلبه هستم و همیشه یک طلبه خواهم ماند و من هیچ گاه فکر نکرده و نمىکنم که مرجع هستم.» بارها اتقاق می افتاد که در مجالس و منابر، نام ایشان ذکر می شد و آن حضرت با بیان این که منبر جاى ذکر اهل بیت علیهم السلام است؛ مى فرمودند: «اگر مرجعیت وظیفۀ الهى نبود، هیچ گاه آن را قبول نمى کردم.»
🔺 با این وجود برخی #به_صف_نشسته_های_مقام_مرجعیت، با نادیده گرفتن بار سنگین مرجعیت و زیر پا گذاشتن سنت حسنه مراجع ماضی، تلاش می کنند تا خودشان را به عنوان دانای کل جا بزنند.
🔺 #پروژۀ_مرجع_سازی که مدتی است در حوزه علمیه باب شده است؛ با نوشتن رساله ها، درست کردن بیت ها، سوء استفاده از القابِ مراجع معظم تقلید، سوء استفاده از مرجعیت پدر و پدر بزرگ، برگزاری جلسات با محوریت #آیت_الله_های_خود_خوانده و همچنین استفاده از رسانه ها و تریبون هایی که توسط برخی نامحرمان حوزوی برپا شده اند؛ پررنگ شده است.
🖋 #حسین_حیدری
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#حوزه_انقلابی
#حوزه_سکولار
@resalathozehenghelabi
#امام_خامنه_ای:
🔸اگر از فضای مجازی غافل شویم اگر نیروهای مؤمن و انقلابی این میدان را خالی کنند مطمئنا ضربه خواهیم خورد.۱۳۹۱,۰۷,۲۰
⚜️رحا:
🔹فضای مجازی منبری است که طلاب باید از آن بهره ببرند. روحانیت باید از ابزارهای جدید برای مقابله با دسیسه دشمنان استفاده کند و تهدید #فضای_مجازی را به فرصت تبدیل کنند. پاسخ به شبهات دینی در فضای مجازی، مهمترین رسالت طلاب و روحانیون است و باید با تمام توان وارد میدان شوند. از این رو طبق فرمایش رهبری حضور گسترده طلاب و روحانیون، به عنوان متولیان امور دینی و فرهنگی در این فضا، بـا هـدف #روشنگری و مقابله با برنامه های تخریبی دشـمن و #ترویج_معارف_و_مفاهیم_دینی، امری ضروری است.
🖋 #علی_ابراهیمی
#رسالت_حوزه_انقلابی
#رحا
#حوزه_سکولار
#حوزه_انقلابی
@resalathozehenghelabi
#نفوذی_ها_در_دانشگاه_ادیان
💢 دیدار با فتنه گران مایه نگرانی بود، حال دیدار با نفوذیها در دستور کار دانشگاه ادیان قم قرار گرفته است. فی الواقع در این دانشگاه چه خبر هست که سفیر فرانسه طی سالهای ۹۵ و ۹۶ با حضور در شهر قم با رئیس و برخی از شخصیتهای دانشگاه ادیان و آقای نواب و معاونینش ملاقات داشته است؟
🔻چرا هیچ کس جلوی این افرادی که دنبال ضربه زدن به نظامند را نمی گیرد؟
🔻مسئولین امنیتی در خواب به سر می برند؟
🔻دادگاه ویژه روحانیت کجاست؟
🔻 حوزه علمیه و مسئولینش چرا پاسخگو نیستند؟
🔸 طلاب انقلابی بدانند که نفوذی های فرهنگی با نام مذاهب وارد کشور می شوند و لی در قالب جاسوس خارج می شوند.
🖋 #علی_ابراهیمی
#رسالت_حوزه_انقلابی
#رحا
#حوزه_انقلابی
#حوزه_سکولار
@resalathozehenghelabi
♨️ روند افول نشست دوره ای اساتید
🔰 #نشست_دوره_ای_اساتید از تشکل های وابسته به #جریان_سکولار است که شکل گیری آن به صورت غیرقانونی بوده است. با وجود برخی نهادهای انقلابی در درون حوزه علمیه همانند جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و فعالیت های مطلوب آنها، چه ضرورتی دارد که تشکلی دیگر در متن حوزه ها در موازات نهادهای انقلابی به وجود بیاید؛ آن هم تشکلی که بر خلاف آرمان های امامین انقلاب، جریان سازی و مرجع تراشی می کند.
🔶 اگرچه این موازی کاری توسط برخی از سران نشست انکار می شود، اما مسئولین نشست در گزارش های مختلف خود، به توصیف و تبیین این تشکل و جایگاه و نقش آن در حوزه اشاره کرده و تشکل مطلوبشان را رقیب جامعه مدرسین می پندارند.
🔷 این تشکل در ابتدای فعالیتش طی چندین سال متوالی با جوّسازی هایی توانست رویشی کاذب داشته باشد و اساتید زیادی را جذب خود کند. اما با گذشت زمان و فعالیت های روشنگرانه طلاب و #روحانیت_انقلابی، #ماهیت_شوم این نشست برای بسیاری از فضلای حوزه آشکار شد. به طوری که بسیاری از افراد جذب شده، از این تشکُّل غیرقانونی فاصله گرفتند. همچنین این تشکُّل طبق اخبار واصله از سوی برخی مراجع عظام و بزرگان حوزوی مورد نقد جدی قرار گرفته است که این روند منجر به #افول_نشست_دوره_ای_اساتید خواهد شد.
🖋 #علی_ابراهیمی
#رسالت_حوزه_انقلابی
#رحا
#حوزه_سکولار
#حوزه_انقلابی
@resalathozehenghelabi