#تحلیل_کوتاه
🔘 فعالیت بیبیسیهای حوزوی علیه مجالس حسینی
🔻مدتها قبل از شروع ماه #محرم، رسانههای بیگانه به بهانه شیوع ویروس کرونا عملیات رسانهای تخریبی سازمانیافتهای را علیه مجالس حسینی و عزاداران آبرومند امام حسین علیه السلام شروع کردهاند.
💢 از بیبیسی روباه پیر و اینترنشنال وهابی مسلک گرفته تا پادوهای توئیتری و ژورنالیستهای معاند که با ادبیاتی مغرضانه در این زمینه فعالیت میکنند.
♨️ البته از درون حوزههای علمیه به ویژه از درون مجمع محققین و مدرسین حوزه نیز برخی افراد چون محمد تقی فاضل میبدی همین راه ناصواب را در پیش گرفته و بارها در این خصوص قلم فرسایی کردهاند.
❗️این در حالی است که مقام معظم رهبری میفرمایند« مجالس عزای حسینی و عاشورا مایۀ برکت و رحمت الهی است. مایه توجه برکات الهی به کشور و ملّت است. ما به این مجالس احتیاج داریم، باید باشد این مجالس منتها با کمال دقت و شدّت بایستی مراعات این شیوهنامهها بشود.»( ۲۰؛۰۵؛۱۴۰۰)
❗️بنابراین از حوزویان چنین انتظار میرود تا مسیری که مقام معظم رهبری در خصوص مجالس حسینی توصیه نمودهاند را در پیش بگیرند نه این که در خط تخریبی اینترنشنالها و بیبیسیهای عاشورا ستیز قدم بردارند و قلم بزنند.
✍ #محمد_حسن_پور
#محرم
#امام_حسین
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
🔻توئیت حجت السلام سید جواد حسینی کیا:
🔹جلسات متعددی با وزرای پیشنهادی حضرت آیت الله دکتر رئیسی داشتیم. ویژگی بارز این دولت، دولتی جوان، انقلابی و جهادی است که از شرایط جدید منطقه بیشترین استفاده را برای پیگیری اهداف مطرح شده توسط رهبر معظم انقلاب را خواهد کرد.
#دوباره_ایران
#دولت_جوان_حزب_اللهی
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#محرم
@resalathozehenghelabi
🔻توئیت حجت الاسلام علیرضا سلیمی:
🔹پاسخ اعتماد اشرف غنی و دولت #افغانستان به آمریکا خنجر آخته ازپشت سر بود!! حضور دهها ساله آمریکا در این کشور جز عقب ماندگی، تخریب زیر ساختها، ایجاد اختلاف وجنگ وخونریزی و...عایدی نداشت. آیا غرب پرستان وطنی #عبرت می گیرند!!
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#محرم
@resalathozehenghelabi
مقام معظم رهبری:
من حقیقتا هر چه فکر کردم،دیدم نمی توانم این مطلب قمه زدن را که قطعا یک خلاف و بدعت است به اطلاع مردم عزیزمان نرسانم.این کار را نکنند.بنده راضی نیستم .اگرکسی تظاهر به این معنا کند که بخواهد قمه بزند.من قلبا از او ناراضی ام.
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#عاشورا
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 #استوری شب نهم | #تاسوعا
🔰ای اهل حرم
میر و علمدار نیامد
علمدار نیامد
🔰سقای حسین
سید و سالار نیامد
علمدار نیامد
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#عاشورا
#امام_حسین
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
تاسوعا.mp3
2.89M
🏴 روز تاسوعا
🏴 واقعه تاسوعا از منظر امام صادق
🎙حجت الاسلام ابراهیم انجم شعاع
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#انقلابی
#تاسوعا
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
🔘#خواص_بی_خواص (1)
♨️مال اندوزی طلحه
❇️فردی گفت که «مااجود طلحة؟»؛ «طلحةبنعبداللَّه»، چقدر جواد و بخشنده است؟ لابد پولی به کسی داده بود، یا به کسانی محبّتی کرده بود که او دانسته بود. «فقال سعید ان من له مثل النشاستج لحقیق ان یکون جوادا»
❇️یک مزرعه خیلی بزرگ به نام «نشاستج» در نزدیکی کوفه بوده است که این مزرعه بزرگ کوفه، ملک طلحه صحابی پیامبر در مدینه بوده است. سعیدبن عاص گفت: کسی که چنین ملکی دارد، باید هم بخشنده باشد! «واللَّه لو ان لی مثله» اگر من مثل نشاستج را داشتم - «لاعاشکم اللَّه به عیشا رغداً» گشایش مهمی در زندگی شما پدید میآوردم؛ چیزی نیست که میگویید او جواد است!
❇️حال شما این را با زهد زمان پیامبر و زهد اوایل بعد از رحلت پیامبر مقایسه کنید و ببینید که بزرگان و امرا و صحابه در آن چند سال، چگونه زندگیای داشتند و به دنیا با چه چشمی نگاه میکردند. حالا بعد از گذشت ده، پانزده سال، وضع به اینجا رسیده است.
🎤امام خامنه ای؛ ۱۳۷۷/۰۲/۱۸
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
زیارت حضرت ابوالفضل.mp3
2.01M
🏴 زیارت حضرت عباس(ع)
🏴 زیارت نقل از امام صادق
🎙 حجت الاسلام ابراهیم انجم شعاع
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#ماه_محرم
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
#خواص_بی_خواص (2)
♨️دنیا طلبی زبیر
❇️تفاوت عمده امیرالمؤمنین در دوران حکومت خود با پیامبر اکرم در دوران حکومت و حیات مبارکش، این بود که در زمان پیامبر، صفوفِ مشخّص وجود داشت: صف ایمان و کفر...
❇️در زمان امیرالمؤمنین، اشکال کار این بود که صفوف، مشخّص نبود؛ بهخاطر این که همان گروه دوم - یعنی «ناکثین» - چهرههای موجّهی بودند. هرکسی در مقابله با شخصیتی مثل جناب زبیر، یا جناب طلحه، دچار تردید میشد.
❇️این زبیر کسی بود که در زمان پیامبر، جزو شخصیتها و برجستهها و پسر عمّه پیامبر و نزدیک به آن حضرت بود. حتّی بعد از دوران پیامبر هم جزو کسانی بود که برای دفاع از امیرالمؤمنین، به سقیفه اعتراض کرد. بله؛ «حکم مستوری و مستی همه بر عاقبت است»! خدا عاقبت همهمان را به خیر کند.
❇️گاهی اوقات دنیا طلبی، اوضاع گوناگون و جلوههای دنیا، آنچنان اثرهایی میگذارد، آن چنان تغییرهایی در برخی از شخصیتها بهوجود میآورد که انسان نسبت به خواص هم گاهی اوقات دچار اشکال میشود؛ چه برسد برای مردم عامی.
🎤امام خامنه ای؛ ۱۳۷۷/۱۰/۱۸
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
🏴 اعمال روز عاشورا
همچنین تعزیت گفتن به رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) و اهل بیت (علیهم السلام) و خواندن زیارت وارث وارد شده است.
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
#محرم
#عاشورا
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
🔴 کودتای انگلیسی- آمریکایی ۲۸ مرداد
🔸امروز شصت و هشتمین سالگرد کودتای انگلیسی – آمریکایی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ بر ضد دولت دکتر محمد مصدق است.
🔺پادشاهی بریتانیا که از ابتدا اقدامات شرکت دارسی را تحت نظر داشت ، در پی دستیابی او به نفت ایران، بر امتیاز نفت دارسی پنجه افکند و یک سال بعد از فورانِ نفت در مسجد سلیمان در سال ۱۲۸۸ شمسی، شرکت نفت ایران و انگلیس را با هدف به دست گرفتن اختیار استخراج ، پالایش و صدور نفت ایران تاسیس کرد. ویلیام دارسی در اردیبهشت همین سال به عنوان مدیرعامل شرکت تازه تاسیس نفت ایران و انگلیس، منصوب شد.
🔻در کتاب Oil Persian آمده است: شرکت نفت ایران و انگلیس تجسم و خلاصه ای از دخالت بیگانگان بود. این موسسه یکی از بزرگترین منابع ثروت ایران را در اختیار داشت و از آن بهره برداری می کرد و در ازای میلیونها پوند که از کشور می برد مبلغ ناچیزی به دولت می داد.شرکت نفت ایران و انگلستان بعدها به بریتیش پترولیوم و سرانجام به بی پی تغییر نام داد.
🔺طرح ملی شدن صنعت نفت ایران در ۱۷ اسفند ۱۳۲۹ به امضای همه اعضای کمیسیون نفت مجلس شانزدهم رسید. این کمیسیون در اول تیر ۱۳۲۹ برای رسیدگی به لایحه نفت معروف به لایحه گس-گلشائیان تشکیل شد. همین کمیسیون پیشنهاد ملی شدن صنعت نفت را ۲۴ اسفند به مجلس داد و با تلاش دکتر مصدق و اعضای فراکسیون اقلیت مجلس در جلسه علنی مورخ ۲۹ اسفند ۱۳۲۹ به تصویب رساند.
🔻پیشنهاد مصدق که توسط مجلس رد شد به این شرح بود: «به نام سعادت ملت ایران و به منظور کمک به تامین صلح جهانی، امضا کنندگان زیر پیشنهاد می نماییم که صنعت نفت در مناطق کشور بدون استثناء ملی اعلام شود، یعنی عملیات اکتشاف، استخراج و بهره برداری در دست ملت ایران قرار گیرد.»
🔺رد این پیشنهاد در مجلس اتفاقات و تنش های اجتماعی دامنه داری را به وجود آورد. تظاهرات ضد استعماری بر علیه شرکت نفت انگلیس و ایران و دولت علی رزم آرا با پشتیبانی آیت الله کاشانی و فداییان اسلام به رهبری حجت الاسلام سیدمجتبی نواب صفوی در سراسر ایران به راه افتاد. رزم آرا با حمایت از شرکت نفت ایران و انگلیس در برابر خواست مردم ایستاد و موجب بالا گرفتن تنفر عمومی از خودش شد.
🔻رزم آرا با حضور در نشست های کمیسیون نفت و صحن علنی مجلس شورای ملی از تداوم قرار داشتن امتیاز در اختیار شرکت نفت ایران و انگلیس حمایت کرد و معتقد بود ملت ایران توانایی اداره صنعت نفت را ندارد. وی در مجلس شورای ملی خطاب به نمایندگان دوره شانزدهم گفت: «ما ایرانی ها یک لوله هنگ هم نمی توانیم بسازیم. چه طور می خواهید نفت را ملی کنید؟ بگذارید نفت دست انگلیسی ها باشد؟» در پی بالا گرفتن مخالفت ها با طرح رزم آرا، جنبش فداییان اسلام چاره کار را در ترور وی دید.
🔹آیت الله کاشانی برای جلوگیری از تصویب قرارداد ۱۹۳۳ در مجلس شورای ملی اعلامیه ای درباره ملی کردن صنعت نفت به این شرح صادر کرد: «ملی شدن صنعت نفت، تنها چاره بی چارگی های ماست.در اینجا بیان می کنم تا به نام سعادت ملت ایران و به منظور کمک به تامین صلح جهانی، همه افراد مملکت بخواهند که صنعت نفت ایران در مناطق کشور بدون استثنا ملی اعلام شود.»
🔸علاوه بر ایشان آیت الله صدر، آیت الله حجت و آیت الله فیض نیز فتاوایی در همین ارتباط صادر کردند که سبب شد توده های وسیعی از مردم مذهبی در سراسر کشور در حمایت از ملی شدن صنعت نفت قیام کنند.
🔺انگلیس که از به غارت بردن نفت و پرداخت بهای ناچیز برای آن به ایران سود کلانی می برد، از ابتدا تا پس از تصویب طرح ملی شدن صنعت نفت، در برابر ملی گرا ایستاد و دست از مخالفت برنداشت اما با مقاومت مردم ایران مجبور به عقب نشینی و مذاکره شد.
🔻سیاستمداران انگلیسی سه پیشنهاد به این شرح به طرف ایرانی داد: «با تشکیل شرکتی جدید، درآمد نفتی ایران به صورت مساوی بین دولت ایران و شرکت سابق انگلیسی تقسیم گردد، پخش نفت در داخل ایران به یک شرکت تمام ایرانی واگذار شود و کارمندان ایرانی، جای کارمندان خارجی را برابر مقرراتی بگیرند.»
▪️انگلستان ۳۸ روز بعد در هفتم اردیبهشت ۱۳۳۰ از ملی شدن نفت ایران به دادگاه لاهه شکایت کرد حتی با فرستادن رزم ناوهای خود به آبهای مجاور ایران، تهدید به حمله کرد اما این تهدید با وجود موقعیت ایران و طرح مساله جهاد مسلمین بی اثر ماند. در عین حال انگلیس، آمریکا را واسطه بین خود و ایران قرار داد و با دولت دوم دکتر مصدق وارد مذاکره شد.
🔺آمریکا برای شکستن انحصار انگلیس تا سال ۱۳۳۱ از ملی شدن نفت ایران و دولت مصدق حمایت کرد اما با عمیق شدن این نهضت به دلیل هراس از سلطه کمونیسم شوروی در ایران، از انگلیس حمایت و با آنان به توافق رسید. حاصل این توافق، کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و سرنگونی دولت مصدق و انعقاد قرارداد کنسرسیوم با محمدرضا شاه پهلوی بود.
#محرم
#امام_حسین
#عاشورا
#رحا
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi