🔰 با «وفاق» کدام گره باز میشود؟ (۱)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸بهار ۱۳۸۸ هرچه به روزهای پایانیاش نزدیک میشد؛ هوای سیاست در ایران داغتر میشد. دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ داغترین روز آن بود. روزی که مردم با مشارکت خیرهکننده حدود ۸۵ درصدی در انتخابات، حد نصاب جدیدی را در تاریخ جمهوری اسلامی ایران به ثبت رساندند. این تاریخسازی اما خیلی زود به کام مردم تلخ شد.
🔸غربگرایان مدعی اصلاحطلبی به عنوان بازنده انتخابات با ادعای تقلب دست به اردوکشی خیابانی زدند و نتیجه را بدون ارائه مستندات تقلب ادعاییشان زیر سؤال بردند. آنها حدود ۸ ماه کشور را به آشوب کشیدند و بانی تحریمهای فلجکننده آمریکا علیه ایران شدند. «باراک اوباما» رئیسجمهور وقت آمریکا در خاطرات خود از آن روزها مینویسد: «در شرایطی که این کشور [ایران] وارد چرخه هرجومرج و سرکوبگری بیشتر میشد ما راهبردمان را به سمت دومین گام راهبرد منع اشاعهای تغییر دادیم: یعنی بسیج کردن جامعه بینالمللی برای اعمال تحریمهای اقتصادی سخت» قطعنامه تحریمی ۱۹۲۹ شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران با همین هدف و در آستانه اولین سالگرد آن آشوبها در ۱۹ خرداد ۱۳۸۹ صادر شد. این قطعنامه با قوانین تحریمی یکجانبهای که آمریکا پس از آن اعمال کرد تکمیل شد و حلقه محاصره اقتصادی ایران را محکم کرد. «قانون جامع تحريمها، مسئوليتپذيري و محروميت»(CISSADA) اصليترين و پايهايترين قانون تحريمي ايران بود که دو هفته پس از قطعنامه ۱۹۲۹ در مجلس سناي آمريكا به تصويب رسيد و اول جولاي همان سال با امضاي اوباما رسمیت پيدا كرد. قانونی که در آن بارها به آشوبهای سال ۱۳۸۸ اشاره شده و در مقدمهاش خواستار تخصیص بودجه اضافی برای حمایت از عوامل آن شده بود.
🔸یک سال بعد وقتی مردم طعم خیانت غربگرایان مدعی اصلاحطلبی را با اعمال تحریمهای اقتصادی آمریکا آهستهآهسته میچشیدند؛ غائله آشوبها کاملا خوابیده بود و چیزی جز بدنامی برای آشوبگران به همراه نداشت. آنها حالا دیگر نه یک جریان سیاسی در چارچوب قانون اساسی که «براندازان ناکام نظام جمهوری اسلامی» به حساب میآمدند. سیاست «با دست پس زدن و با پا پیش کشیدن» تقریبا از همان زمان توسط آنها راه افتاد. آنها انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در اسفند ۱۳۹۰ را در حالی تحریم کردند که نامزدهای مورد نظرشان به طمع قدرت برای ثبتنام در این انتخابات صف کشیدند؛ و محمد خاتمی به عنوان یکی از سرکردگان این جریان در حالی پای صندوق رأی در شهرستان دماوند حاضر شد که تمایل داشت این خبر چندان رسانهای نشود.
🔸سال ۱۳۹۲ آنها بار دیگر به طمع کسب قدرت وارد رقابتهای انتخاباتی شدند و اینبار با علم به شکست نامزد مورد حمایتشان او را وادار به کنارهگیری به نفع چهرهای دور از خود اما تقریبا همسو کردند. غربگرایان مدعی اصلاحطلبی بعد از آن همه آشوبآفرینی باز هم پای صندوق رأی جمهوری اسلامی ایران حاضر شدند تا مهر ابطال دیگری بر تمامی ادعاهای خود درباره تقلب در انتخابات بزنند.
🔸وقتی آقای حسن روحانی در انتخابات ۱۳۹۲ پیروز شد، نوبت به سهمخواهی مدعیان اصلاحات از دولت او رسید. آن روزها اصلیترین مانع برای آنها در تکیه زدن بر صندلیهای مدیریتی، ننگ آشوبهای ۱۳۸۸ بر پیشانیشان بود. کلیدواژه «آشتی ملی» در چنین شرایطی ساخته و در رسانههای زنجیرهای وابسته به غربگرایان اصلاحطلب ترویج شد تا راه سهیم شدن در قدرت را برای آنها هموار کند. آنها با تحریف واقعیتها، جامعه ایران را بحرانی و از همگسیخته جا میزدند و تجویزشان برای رفع این بحران خودخوانده بهکارگیری عناصر بدنام آشوبهای ۱۳۸۸ در مدیریت کشور تحت شعار «آشتی ملی» بود.
اتفاقی که با واکنش رهبر انقلاب در ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ مواجه شد: «ملّت ایران ایستادهاند، مجتمع هستند. حالا یک عدّهای یاد گرفتهاند تعبیرات «آشتی ملّی، آشتی ملّی» [را گفتن]؛ این حرفها به نظر من معنی ندارد؛ مردم مجتمعند، با هم متّحدند؛ آنجایی که پای اسلام در میان است، پای ایران در میان است،
پای استقلال در میان است، پای ایستادگی در مقابل دشمن در میان است، مردم با همه وجودشان ایستادهاند. ممکن است در فلان مسئله سیاسی دو نفر با هم اختلاف نظر داشته باشند [امّا] تأثیری نمیگذارد. چرا میگویید آشتی؟ مگر قهرند که بیایند با هم آشتی کنند؟ این تعبیرات را روزنامهها پَر و بال میدهند، متوجّه نیستند که اشکال ایجاد میکند. وقتی شما میگویید آشتی، مثل این است که یک قهری وجود دارد؛ [درحالیکه] قهری وجود ندارد. بله، مردم ما با آن کسانی که به روز عاشورا اهانت کردند قهرند. ملّت با آنهائی که روز عاشورا، با قساوت، با لودگی، با بیحیایی آمدند جوان بسیجی را در خیابان لخت کردند و کتک زدند، قهر است. با اینها آشتی هم نمیکنیم.»
🔻ادامه دارد...
eitaa.com/raheamin/55490
شبڪہانتشار محتواے بصیرت افزایـےفرهنگےسیاسےاجتماعـےراه امین
🔰 با «وفاق» کدام گره باز میشود؟ (۱) 👤 #سید_محمدعماد_اعرابی 🔸بهار ۱۳۸۸ هرچه به روزهای پایانیاش
🔰 با «وفاق» کدام گره باز میشود؟ (۲)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸تحلیل دقیق و درست رهبر انقلاب کمتر از سه سال بعد به وضوح آشکار شد؛ وقتی ملت ایران علیرغم سوءتدبیرهای دولت وقت و پس از ناآرامیهای دیماه ۱۳۹۶ و آبان ۱۳۹۸ برای تشییع سردار پرافتخارشان، شهید قاسم سلیمانی تصاویری باشکوه در خیابانهای اهواز، تهران، قم، مشهد و کرمان خلق کردند و در گوشه و کنار کشور به یاد او مراسم یادبود گرفتند. حاج قاسم نمادی از جمهوری اسلامی ایران و آرمانهایش بود و ملت با همه گلایههایش از مدیریت برخی امور اجرائی، پای این نظام ایستاده بود.
🔸یک سال بعد در ۲۶ آذر ۱۳۹۹ رهبر انقلاب باز هم بر اتحاد ملت ایران تأکید کردند و البته برای حفظ آن به مسئولان کشور هشدار دادند:
«ملّت ایران در خیلی از امور صدایشان صدای واحد است، خواستشان خواست واحد است، [امّا] مسئولان میتوانند این را از بین ببرند. هنر مسئولان ما این است که این اتّحاد را، این همصدایی را تکّهتکّه کنند، ملّت را تکّهِتکّه کنند، اینها را از بین ببرند! مسئولین کشور مراقب باشند که این اتّحاد را زیاد کنند.» مخاطب بخش قابل توجهی از این هشدار رهبر انقلاب همان جریان غربگرای مدعی اصلاحطلبی بود که اینبار در قامت برخی مسئولان اجرائی وقت کشور از هیچ تلاشی برای دوقطبیسازیهای کاذبی مثل «میدان - دیپلماسی»، «تندرو-معتدل»، «جنگطلبی - تعامل با دنیا»، «کاسبان تحریم-حامیان مذاکره» و... در میان مردم دریغ نمیکرد!
🔸پاییز ۱۴۰۱ این جریان بدنام و بدسابقه یکبار دیگر در خیانت به منافع ملی کشور کم نگذاشت و اینبار به بهانه حقوق زنان همدوش با مقامات آمریکایی در مقابل نظام ایستاد و مشوق آشوب و ناامنی شد. مردم اما باز هم علیرغم مشکلاتشان، آشوبگران را ناکام گذاشتند و در حمایت از آنها به خیابان نیامدند.
سال ۱۴۰۳ با برگزاری انتخابات زودتر از موعد ریاستجمهوری آنها باز هم در سودای کسب قدرت دست بهکار شدند. در حالی که طبق نظرسنجیهای انجام شده ۵۵ تا ۵۷ درصد از مردم علت عدم مشارکت در انتخابات را نارضایتی از مسائل معیشتی و اقتصادی بیان کرده بودند؛ غربگرایان مدعی اصلاحطلبی اما با تحریف واقعیت در رسانههای زنجیرهایشان عدم مشارکت را به عدم حضور فعال خودشان در انتخابات و در نتیجه مدیریت کشور تفسیر کردند و از این طریق برای تأیید نامزدهای مورد نظرشان فضاسازی کردند. با پیروزی «مسعود پزشکیان» در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در رویدادی مشابه با سال ۱۳۹۲ آنها اینبار کلیدواژه «وفاق ملی» را جایگزین «آشتی ملی» کردند تا مسیر دستیابی خود به مناصب مدیریتی کشور را علیرغم سابقه سیاهشان هموار کنند. اکنون به نظر میرسد شعار «وفاق ملی» از سوی این جریان تبدیل به اسم رمزی برای تحمیل عناصر زاویهدار و بدسابقه به آقای پزشکیان شده است. شعاری که در تبلیغات انتخاباتی آقای پزشکیان نمود خاصی نداشت و دستپخت حلقهای خاص پس از ریاستجمهوری ایشان است.
🔸آنها برای این شعار حتی همایش هم برگزار کردند اما جالب آنجا بود که «مسعود پزشکیان» در سخنرانی خود در این همایش بیش از آنکه از «وفاق ملی» صحبت کند از «حق و عدالت» به عنوان اصول کاریاش نام برد و با اشاره به متنی که اطرافیانش برای سخنرانی او آماده کرده بودند، گفت: «متونی که عزیزان تهیه کردهاند، بسیار ارزشمند و تأثیرگذار است، اما آنچه به باورم از اهمیت بیشتری برخوردار است، بیان آن چیزی است که از دل برمیآید و در متون از پیش آماده شده، یافت نمیشود... آنچه که باور دارم و پیشتر در جریان انتخابات نیز بر آن تأکید کردم، اصولی است که حول محور حق و عدالت شکل میگیرد.»
🔸ناهمگونی شعار «وفاق» با واقعیات ملموس کشور به حدی بود که «علی لاریجانی» نیز به عنوان یکی از چهرههای همسو با دولت چهاردهم به آن واکنش نشان داد و گفت:
🔻«امروز مشکلات گرانی و قیمت ارز وجود دارد اما ناگهان مسئله «وفاق» مطرح میشود که این ارتباط با زندگی مردم ندارد.» او درست میگفت؛ شعار «وفاق» ارتباطی با مسائل جامعه ایران ندارد و گرهی از کار مردم باز نخواهد کرد اما این شعار برای غربگرایان مدعی اصلاحطلبی بهشدت گرهگشاست! آنها که تا دیروز پیشتاز چند پاره کردن جامعه با اردوکشیهای خیابانی و دوقطبیسازیهای واهی بودند، امروز سنگ «وفاق ملی» را به سینه میزنند تا چهرههای بدسابقه خود را در مناصب مدیریتی کشور جانمایی کنند. در صورت موفقیت این پروژه، آنها اینبار اتاق آشوب خود را به جای خیابان در ادارات دولتی تشکیل خواهند داد.
#یادداشت_روز
eitaa.com/raheamin/55491
📆۶۰ سال پیش در چنین روزی
📌چهارشنبه ۲۳ دی ۱۳۴۳
🔹ساواک امروز پرونده اتهامی شیخ محمدمهدی ربانی املشی را که « به اتهام اقدام بر ضد امنیت داخلی مملکت» دستگیر شده است به دادستانی ارتش فرستاد و خواستار صدور قرار تامین برای وی شد.
در همین حال، ربانی املشی امروز از سوی اداره کل سوم ساواک تحویل زندان قزل قلعه تهران شد و نامش در دفتر زندانیان ثبت گردید. (1)
🔸امروز آیتالله سیداسدالله مدنی به دستور ساواک همدان تحتنظر قرار گرفت. این دستور در پی گزارشی صادر شد که طی آن آیتالله مدنی از یاران آیتالله خمینی برشمرده شده و به نقل از ایشان خطاب به چند نفر از اهالی همدان که پیشتر به خدمت آیتالله خمینی در قم رسیده بودند، آمده که در همدان به حاج سیداسدالله مدنی رجوع نمایید.
این گزارش تاکید میکند که آمدن آقای مدنی به همدان برای جمع کردن طرفداران آیتالله خمینی حول محور ایشان میباشد.(2)
🔹شیخ فضلالله محلاتی امشب در جلسه هیئت جاننثاران زینبیه که در خیابان شهباز تهران تشکیل شده بود به فریبکاری ماموران ساواک اشاره و در سخنانی از آنان انتقاد کرد.
به گفته وی، اقداماتش برای رضای خداست و چنانچه قصد سازش با حکومت را میداشت، اکنون صاحب امکاناتی فراوان بود.
🔸وی در سخنانش به همدستی یکی از روحانیون با حکومت اشاره کرد که در مقابل پانصد تومان، به خبرچینی برای ساواک میپرداخت.
محلاتی شمار اینگونه افراد را زیاد دانست که برای مقدار کمی پول، خود و دینشان را میفروشند.
او در خاتمه صحبتهای خود برای آیتالله خمینی دعا کرد.(3)
1. یاران امام به روایت اسناد ساواک، کتاب 21،صص60و66.
2. همان، ج4، ص51.
3. همان، ج27، ص90.
🆔 eitaa.com/raheamin/55492
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🪀#پدراست،کهبودنش
هــردردیرامـــداوامیکنــد،
🔻#پـــدر.یعنی،
دلتمثلوقتیکهبهخـــدا
تکیـهمیکنی ،
محکــــمباشد.
#خـــداپـــدررا
مثلخودشآفرید.
قـــادر،محکـــم،واستوار ،
امالطیفومهـــربان.
نامپـــدرکهمیآید ،
امنیتوآرامشمعنــامیشود.
وخـــداچهزیبـــاخـــانوادهرا ،
درپنـــاهپــدرقرارداد،
تاکلمهیزیبایکاملخودرابهمنصه
ظهـــوربرساند ...
🌱میلادفرخنـدهامیرالمؤمنین
#امامعلیعلیهالسلام
وروزپـدرمبـارک💗
#روزپــدر
#روزمــرد
#پـــدرانآسمــانی
💭صلـــوات
┈┅━❀🌟❀━┅┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ولادت مولی الموحدین، حضرت علی(ع)، امام، پدر و عشق شیعیان عالم مبارک باد.
🍃🌹🍃
15.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺روزت مبارک ای مهربانترین پدر امّت
میلاد با سعادت امیرالمومنین علی (ع) و روز پدر مبارکباد.
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
خدایا!
مسئولیتهای شیعه بودن را،
که علیوار بودن،
و علیوار زیستن،
و علیوار مردن،
و علیوار پرستیدن،
و علیوار اندیشیدن،
و علیوار جهاد کردن،
و علیوار کار کردن،
و علیوار سخن گفتن،
و علیوار سکوت کردن است،
تا آنجا که، در توانِ این بندهی ناتوانِ علی است، همواره فرایادم آر.
دکتر علی شریعتی
eitaa.com/raheamin/55496
🌷 برشمردن خصوصیات ایرانِ مطلوب آمریکا توسط رهبر انقلاب؛
👈بالاترین رقم شکاف طبقاتی در دوران رژیم طاغوت بود
✏️رهبر انقلاب، در دیدار اخیر: در دوران رژیم طاغوت جمعیّت کشور حدود ۳۵ میلیون نفر بود.
✏️روزی نزدیک به شش میلیون بشکه نفت میفروختند، صادر میکردند، پولش میآمد داخل کشور و میرفت در جیب یک طبقهی خاص؛ شکاف طبقاتی در کشور به شکل هولناکی خودش را نشان میداد.
✏️این ضریب جینی که اهل اقتصاد میدانند که شاخص شکاف طبقاتی است، در دوران آنها ۵۱ درصد بود، یعنی بالاترین رقم! ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
eitaa.com/raheamin/55497
🔹️مطالعه متن کامل بیانات👇
khl.ink/f/58928
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پدر
پدر لطف خدا روی زمین است
همیشہ لایق صد آفرین است
خوشا آنان پدر در خانہ دارند
درون خانہ یک پروانہ دارند
روز پدر به پدران کانال مبارک باد
eitaa.com/raheamin/55498
🔰در پی اعلام #آتشبس در #غزه، حسابهای رسانه KHAMENEI.IR در شبکههای اجتماعی، جملهای از رهبر معظم #انقلاب_اسلامی را به زبانهای مختلف منتشر کردند که متن آن به شرح زیر است.
🍃🌹🍃
📝 حضرت آیتالله خامنهای:
✏️امروز دنیا فهمید که صبر مردم #غزه و ایستادگی #مقاومت فلسطینی، رژیم صهیونیستی را وادار به عقبنشینی کرده است.
✏️در کتابها خواهند نوشت که روزی، جماعتی صهیونیست، با فجیعترین جنایات، هزاران زن و کودک را کشتند و در آخر شکست خوردند.
🖼 #غزه_پیروز_است #GazaIsVictorious
🆔 eitaa.com/raheamin/55500
🆔
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔻چه خوب گفته حسین شریعتمداری در کیهان: آقای پزشکیان شما به جای جواب دادن به سوال در مورد اینکه آیا قصد ترور ترامپ را دارید یا خیر باید می پرسیدید، مگر ترامپ کاری کرده که شما نگران ترور او هستید؟! در این صورت خبرنگار مجبور بود به ترور شهید سلیمانی و یارانش توسط ترامپ اعتراف کند!
eitaa.com/raheamin/55501