.
♻️ سکوت برجامی دیروز احمدینژاد و انتقادات امروز
🔰 حمید رسایی: اگر کلمه #برجام را درکانال دولت بهار، جستجو کنید، بیش از ۱۷هزار بار آمده که تا سال ۹۶ (انتخابات ر.جمهوری) همه موارد آن مربوط به مواضع مخالفان و منتقدان وموافقان برجام است.
در این مدت، موضع احمدینژاد، جوانفکر و بقایی در باره برجام همین چند کلمه است: فعلا موضعی نداریم!
در اوج سال ۹۲ تا ۹۶ که برجام در حال تحمیل بود، احمدینژاد به اوباما نامه نوشت اما در آن نامه یک کلمه هم از ننگنامه برجام چیزی نگفت!
آنوقت همان احمدی نژاد این روزها شده مخالف برجام و طعنهزننده به مخالفان برجام که من کاری با بقیه مخالفین برجام ندارم که مخالفت میکردند و ۲۰ دقیقه ای هم در مجلس بهش رای میدادند!
آقای احمدی نژاد چرا همه آن سالها ساکت بودی و احتیاط میکردی؟ جز اینکه شما هم احتمال میدادی شاید درخت برجام گلابی داد!
چرا برای اثبات خودتان اینطور غیرمنصفانه درباره منتقدان صادق و فعال که از ابتدا سکوت و احتیاط نکردند و حق را گفتند، سخن میگویید! از منتقدان برجام عذرخواهی کنید.
این فیلم را هم ببینید:
eitaa.com/rasaee/4679
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🚨اخبار پرستیوی از طرح مذاکراتی واشنگتن؛ تایید آمریکا، تکذیب عراقچی!/ چرا تیم ایرانی خود را سخنگوی هیات آمریکایی میداند؟
🔻مقام وزارت خارجه آمریکا: واشنگتن تمام تحریمها را برنخواهد داشت/ هیچ تضمینی برای خروج مجدد ما از برجام وجود ندارد/ ایران اگر رضایت نداشت میتواند از برجام خارج شود!
یک مقام بلند پایه زن در وزارت امور خارجه آمریکا:
🔹روشن است که هیچ ضمانتی وجود ندارد ( آمریکا مجددا از برجام خارج نشود) و حق هر طرف است که به عضویت خود در برجام ادامه دهد یا نه.
🔹تحریمها به سه دسته تفکیک شدهاند. تحریمهایی که قابل رفع هستند، تحریمهایی که قابل رفع نیستند و تحریمهایی که پیچیدهاند و نیازمند مذاکره هستند.
🔹ما دنبال آن هستیم که تفاهمهای طولانی تر، قویتر و گسترده تر با ایران ( در موضوع برجام) داشته باشیم.
🔹در مورد رفع تحریمها طی مراحل، ما نمیپذیریم که همه تحریمها را برداریم و بعد از آن ایران به برجام برگردد. ما برای ایران روشن کردهایم که نمیپذیریم که قبل از اقدام ایران ( برای بازگشت به تعهدات برجامی) به همه تعهدات برجامی برگردیم.
🔹اگر ایران موضعش این باشد که اول آمریکا باید همه تحریمها را بردارد و بعد ایران آن را راستی آزمایی کند تا بعد ایران هم به تعهداتش برگردد ما چنین چیزی را نمیپذیریم. تکرار میکنم ما این فرایند را که اول آمریکا همه تحریمها را لغو کند قبل از اینکه ایران کاری انجام دهد نمیپذیریم.
🔹ایران ایده رفع گام به گام تحریمها را پذیرفته، چند هفته پیش ایران برای برداشتن اولین گامهایی که دو طرف باید بردارند ابراز تمایل کرد.
🔹بحثهایی که الان در جریان است در مورد این است که آمریکا باید چه اقداماتی برای بازگشت به تعهدات برجامی انجام دهد و ایران هم چه باید بکند تا به برجام برگردد.
🔹آمریکا همه تحریمها را بر نخواهد داشت، اگر بعد از اینکه ما تحریمهایی را برداشتیم ایران ارزیابی اش این بود که نیازهایش مرتفع نشده میتواند برجام را ترک کند و ما هم همان کار را خواهیم کرد.
🔹دو طرف باید گامهای خود را برای بازگشت کامل به تعهدات برجامی مشخص کنند.
🔹قطعا برای ما غیر قابل قبول است که آمریکا نخست تحریمها را بردارد و سپس ایران به تعهدات خود برگردد.
🔸پرستیوی طی روزهای گذشته به نقل از منابع آگاه از اقدام آمریکا در دسته بندی تحریمها به سه دسته قابل رفع، غیر قابل رفع و قابل مذاکره خبر داده بود. همچنین این رسانه گزارش داده بود آمریکا به دنبال تحمیل تعهدات بیشتر بر ایران طی گفتگوهای آتی موسوم به برجام ۲ و ۳ است.
🔸پرستیوی همچنین از عدم رفع کامل همه تحریمها خبر داده و تصریح کرده بود که آمریکا فرایند راستی آزمایی مورد نظر ایران را نپذیرفته است. رسانه برون مرزی صداوسیما همچنین به نقل از منابع آگاه خود گزارش داده بود که آمریکا قصد لغو تحریمها را ندارد بلکه در پی رفع موقت آنها است.
🔸با این حال عباس عراقچی که ریاست هیات ایرانی در وین را بر عهده دارد، بارها از در مقام پاسخ به اخبار پرستیوی برآمده و آنها را تکذیب کرده بود.
🔸مشخص نیست اخباری که مکررا از سوی منابع آمریکایی تایید و تصریح میشود، با چه هدفی از سوی تیم ایرانی تکذیب میشود و اساسا چرا مقامات ایرانی خود را ملزم به پاسخگویی و تایید و تکذیب اخبار مربوط به آمریکا میدانند!
✅ @Rajanews
♻️ برای مشارکت در این فعالیت دانشجویی، روی لینک زیر بزنید 👇
https://ppng.ir/d/4qOP
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasae
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 436 امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 روحانی مانع رفع تحریم ها
🔹 با رویکرد انتخاباتی و دیپلماسی التماسی و عجله ای دولت برای رسیدن به توافق در مذاکرات وین، هیچ تحریمی لغو نخواهد شد
🔻 فروشنده ای که صدای کاسبان تحریم را درآورد
🔹 هیاهوی دولت در واکنش به ادعاهای مستدل «فروشنده 3»
🔸 مأموریت ابابیل در اسرائیل
🔸 بسیجی قدس
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
...
♻️ پاسخ رسایی به یک سئوال
پرسیدند که چرا شعارنویسی روی موشکها تو مسیر #مذاکره خلل ایجاد میکنه، ولی ترور حاج قاسم و فخری زاده و خرابکاری صهیونیستها در تاسیسات هستهای هیچ خللی در مسیر مذاکره با دشمن ایجاد نمیکنه؟!
پاسخ روشنه: چون اونی که تو این شرایط #اصرار_به_مذاکره داره، از جنس قاتل حاج قاسم و فخریزاده است.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ سپاسگزاری حمید رسایی از مردم
از همه عزیزانی که در ایام بیماری بنده، اظهار لطف داشتند و برای این برادرشان دعا کردند، سپاسگزارم و از اینکه نتوانستم به همه پیامها پاسخ دهم عذرخواهم.
در این ماه میهمانی الهی، برای همه شما خوبان و خانواده و عزیزانتان آرزوی صحت و سلامتی و عاقبت به خیری دارم. امیدوارم دلهای پاکتان همیشه در ارامش و دغدغههای دلسوزانهتان با تلاش همه خادمان واقعی کشور، به پایان برسد. التماس دعا
#حمید_رسایی
#کرونا
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasae
.
♻️ تعارف نداریم، شما یک نفوذی آمریکا هستید
🔰 حمید رسایی: بعد از فرصتهایی که حسن روحانی طی هفت سال و نیم گذشته در قالب #سیاست_التماسی و #وادادگی_در_برابر_غرب از دست داد و نتیجه آن فشار بیشتر روی مردم و از هم گسیختگی مدیریت کشور شد، مقام معظم رهبری با تعیین سیاست قطعی #لغو_کلبه_تحریمها و #راستی_آزمایی از طرف ایران، یک فرصت مناسب دیگر را برای اعمال فشار روی طرف غربی برای مدیران این دولت ایجاد کرد.
فرصت ایجاد شده اما به بدترین شکل ممکن توسط دولت در مذاکرات وین از بین رفت. دولت باید از همان ابتدا بدون کش دادن مذاکرات وین، فقط تحقق #سیاست_قطعی را طلب میکرد اما مذاکرات فرسایشی و منفعلانه دولت از آنجا که برگرفته از امیدواری به آمریکاییها بود، سبب شد تا پس از همه این رفت و آمدها یک مقام آمریکایی با وقاحت بیشتری در سایت وزارت خارجه آمریکا اعلام کند:
۱. راستیآزمایی توسط ایران را قبول نداریم.
۲. همه تحریمها را تعلیق نمیکنیم.
۳. معلوم نیست رئیس جمهور بعدی آمریکا پایبند به توافق ما با ایران باشد و ما هیچ گارانتی نخواهیم داد.
https://www.state.gov/briefing-with-senior-state-department-official-on-recent-u-s-engagement-in-vienna-regarding-the-jcpoa-2/
بر این اساس و علیرغم غلط بودن پذیرش مذاکرات فرسایشی و بی حاصل وین که با اصرار دولت و توسط عراقچی انجام شد، از این پس هر کس #اصرار_به_مذاکره با آمریکا داشته باشد و مانع تحریمها را داخلی و آمریکا را به دنبال برداشتن تحریمها معرفی کند، یک #آمریکایی_نفوذی است حتی اگر در جمهوری اسلامی با یقه دیپلماتیک یا عمامه بر سر، مسئولیت داشته باشد.
برخی سئوال میکنند که چرا از نظر برخی شعارنویسی روی موشکها در مسیر #مذاکره خلل ایجاد میکند، ولی ترور حاج قاسم سلیمانی و دکتر فخری زاده و خرابکاری صهیونیستها در تاسیسات هستهای، هیچ خللی در مسیر مذاکره با دشمن ایجاد نمیکند؟!
پاسخ این سئوال هم روشن است: کسانی که در این شرایط #اصرار_به_مذاکره دارند، از جنس قاتل حاج قاسم سلیمانی و شهید فخریزاده هستند، هر کس و در هر مقام و مسئولیتی که میخواهند باشند. این استنتاج بدیهی است.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasae
.
کاندیدا نشوید.pdf
672.9K
📝متن نامه بیش از ۷۰۰ نفر از ادوار و فعالین #جنبش_دانشجویی خطاب به روسای قوای #قضاییه و #مقننه:
« کاندیدا نشوید...»
❗️امیدواریم دلایل ما برخی از مهمترین چالشهایی را که حضور شما ایجاد میکند، روشنتر کرده باشد. بگذارید یکبار در کنار تمام دعوتهایی که از شما برای حضور در انتخابات میشود، ما شما را #دعوت_به_نیامدن کنیم. امید میرود که این نیامدنِ شما و تداوم بهبود عملکرد قوهی قضائیه و مقننه به دست شما، با قرار گرفتن در کنار یک #دولت_جوان_حزباللهی، فردایی روشن را برای کشور رقم بزند.
📌به همراه اسامی امضاکنندگان در کانال تلگرام
🌐 @nehzat_n
.
♻️ مطالبه عمومی نیامدن رؤسای دو قوه
🔰 حمید رسایی از حدود آذر ماه سال قبل با انتشار چند یادداشت و کلیپهای تصویری، استدلال خودش درباره مخالفت با کاندیداتوری آقایان رییسی و قالیباف برای انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد.
در زمان بررسی طرح شرایط کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در مجلس فعلی، این موضوع (منع کاندیداتوری رییس قوه قضاییه و رییس مجلس) به عنوان یک پیشنهاد مطرح شد، اما رای نیاورد. اکنون دو هفته مانده به آغاز ثبت نام کاندیداها برای انتخابات، به لطف الهی این موضوع تبدیل به یک مطالبه عمومیتر شده است.
از آقای قالیباف که همه اخبار و حواشی حکایت از احتمال بالای حضور وی در انتخابات دارد عبور کنیم، افراد مختلفی پس از نشست با آیت الله رییسی، از عدم تمایل وی برای ورود در انتخابات خبر دادهاند، اما از آنجا که تاکنون این موضوع به صورت رسمی و صریح از جانب رییس قوه قضاييه و رییس مجلس ابراز نشده، پس همچنان احتمال حضورشان هست و مطالبه نیامدن، مطالبه ای بجا از هر دو مدیر عالی کشور است.
با توجه به انتشار نامه ۷۰۰ تن از فعالان دانشجویی، مجددا یادداشت چندماه قبل و فایل تصویری سخنرانی حمید رسایی را منتشر میکنیم.
👇👇👇
هدایت شده از حمید رسایی
.
🔸 پیشنهادی قابل تامل درباره اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری
♻️ رییس دستگاه قضا و رییس مجلس، از کاندیداتوری منع شوند
eitaa.com/rasaee/4065
🔰 حمید رسایی: این روزها قانون انتخابات ریاست جمهوری در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است. نکات خوبی در این قانون پیشبینی شده هر چند هنوز به بحث و بررسی بیشتر نیازمند است اما در باب تعیین شرایط برای کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری و مصادیق رجل سیاسی، به نظرم به نکاتی باید توجه کرد از جمله آنها منع رییس دستگاه قضا و رییس مجلس از کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری است.
در دلایل توجیهی این پیشنهاد به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
یکم - وقتی ریاست یکی از دو نهاد اساسی کشور (قوه قضاییه و مجلس) بر عهده فردی است و وی در آن جایگاه در حال خدمترسانی است، طبعا تمرکز فکر و ذهن این مقام بر رقابت و فعالیتهای انتخاباتیاش در فاصله حدود شش ماه تا یک سال قبل از انتخابات، به انجام وظیفه اصلی و بالفعلی که بر عهده دارد، لطمه میزند.
این طرح سبب رها شدن دو قوه مهم کشور از آفات سیاست بازیهای متعارف انتخاباتی خواهد شد. طبعا اگر روسای مجلس و قوه قضاییه بدانند که نمیتوانند کاندیدا شوند، ظرفیت زیادی از توان آنها و زیر مجموعهشان در خدمت به مردم آزاد خواهد شد.
دوم - مواضع، تحرکات و فعالیتهای رییس دستگاه قضا و رییس مجلس به دلیل جایگاهی که دارند، از اکثر تریبونها و خصوصا صدا و سیما منعکس خواهد شد. مسئولان این دو جایگاه، وقتی کاندیدا هم باشند، طبعا انعکاس اخبارشان یک فرصت تبلیغی برای آنها و نظام اسلامی است. از این منظر، در صورت عدم کاندیداتوری این مقامات، هر اقدام و تصمیم درست و بجای آنها با انگ انتخاباتی مواجه نمیشود و برای نظام سرمایه اجتماعی تولید میکند و البته در صورت کاندیدا بودن، ای بسا نتیجه کاملا عکس خواهد داشت. علاوه بر این، استفاده از این فرصتهای تبلیغی که مختص روسای قواست، در اختیار دیگر کاندیداهای انتخاباتی نیست الا در دوره دوم برای رییس جمهور مستقر با این تفاوت که وی به دلیل عملکرد چهارسالهاش در مقام پاسخگویی هم قرار دارد.
سوم - کاندیداتوری کسانی که بر صندلی ریاست قوه قضاییه و مجلس تکیه زدهاند و خیز ایشان برای تغییر صندلی و رسیدن به ریاست قوه مجریه، از نگاه مردم نوعی قدرت طلبی تلقی خواهد شد. خصوصا اگر رییس مجلس یا رییس قوه قضاییه به تازگی برای این جایگاهها نصب یا انتخاب شده باشند. علاوه بر این، کاندیداتوری رییس قوه قضاییه در حالی که از رهبر انقلاب حکم قاضیالقضاتی را دریافت کرده یا کاندیدا شدن رییس مجلس در حالی که از مردم برای حضور در مجلس رأی گرفته، به نوعی سخره گرفتن حکم رهبری و آرای مردم است و البته در صورت تازه بودن حضورشان در این جایگاهها، قبح این عمل دو صد چندان میشود.
با کاندیدا شدن رییس مجلس و رییس دستگاه قضا مردم این ضربالمثل فارسی را به زبان میآورند که فلانی اگر بیلزن است، باغچه خودش را بیل بزند. کنایه از این که فلانی اگر قصد خدمت به مردم را دارد، در جایگاه ریاست قوه قضاییه که نصب شده یا در جایگاه ریاست مجلس که انتخاب شده، بهترین خدمات را میتواند ارائه دهد. تلقی مردم از این خیز برداشتن چیز دیگری خواهد بود؟!
چهارم - قطعا جایگاههای مهمی مثل رییس قوه قضاییه یا رییس مجلسی که در انتخابات ریاست جمهوری شکست میخورند، از نظر اعتبار در بین مردم و ساختار حاکمیت مانند قبل از آن نخواهد بود. مشروعیت و نفوذ کلام رییس مجلس یا رییس قوه قضاييهای که آرای مردمی را به دست نیاورده و شکست خورده، دچار علامت سئوال میشود و نتیجه آن جز تضعیف جایگاه رییس مجلس و رییس قوه قضاییه نخواهد بود.
پنجم - نکته دیگر این است که تعامل رؤسای قوای شکست خورده در انتخابات با رییس جمهور منتخب در دوره پس از انتخابات، دچار اختلال میشود. به این معنا که هرگونه مواجهای از سوی رؤسای مجلس و قوه قضاييه با تخلفات یا اشتباهات رییس جمهور منتخب با دید انتقامجویی شکست انتخابات، تفسیر و بازنمایی میشود.
ششم - بدیهی است که اگر رییس مجلس یا رییس قوه قضاییه، خود را برای خدمتگذاری در جایگاه ریاست جمهوری توانمند میبینند و میخواهند این میدان را بیازمایند، میتوانند در فاصله زمانیای که قانون تعیین میکند (مثلا شش ماه قبل از انتخابات) از سمت ریاست قوه، استعفا کرده و خود را در برابر انتخاب مردم قرار دهند.
شاید اشکال شود که برخی از این نکات، درباره کاندیداتوری وزرا هم صادق است. این اشکال بلا وجهی است چرا که تفاوت جایگاه وزیر با رؤسای دستگاه قضا و مجلس، خیلی زیاد است.
به نظرم در ضرورت تصویب چنین شرطی برای کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری دلایل دیگری هم میتوان یافت. تصویب این شروط به قوه قضاییه و جایگاه ریاست مجلس درانجام وظایفی که برعهده دارند، کمک شایانی خواهد کرد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
27.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلایل مخالفت رسایی با کاندیداتوری آقای رییسی و قالیباف برای ریاست جمهوری ۱۴۰۰
🔺کانال حميد رسایی🔻
@www_rasaee_ir
توییت حمید رسایی بعد از اینکه تاجزاده برای انتخابات ۱۴۰۰ اعلام کاندیداتوری کرد: تا حالا اینقدر نخندیده بودم...
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ درباره برجام و مذاکرات
حرف عجیب روحانی، ظریف و بقیه جماعت غربگرا این است که هدفشان از احیای برجام و مذاکره با آمریکا، انتخاباتی نیست و رفع مشکل مردم است.
دقیقا مشکل ما با شما همین هست؛ چرا نمیفهمید که این امامزاده قلابی، شفا نمیدهد! وقتی همه چیز را معطل یک امر موهوم کردهاید.
#دروغ_برجام
عراقچی الان در 20:30 درباره برداشتن تحریمها گفت: اگر احساس کنیم طرف مقابل جدی نیست یا قصد فرسایش داره، مذاکرات را ادامه نمیدیم!
مشکل اصلی، سنسور این جماعته! هنوز احساس نکردند! آقایون طرف مقابل دیگه باید چی کار کنه شما احساس کنی!
#مذاکرات_وین
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
درباره فایل صوتی منتشر شدا از ظریف در رسانههای بیگانه
ظریف در اسفند سال ۹۱ به سفارت آمریکا در ترکیه میرود تا مقدمات بازگشت به آمریکا و زندگی در آنجا را فراهم کند!
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
♻️ گزارش یک افتضاح
📝 اول: این اقدام غیر حرفه ای جناب ظریف، اینچنین سخن گفتن در زمان مسئولیت است. بسیاری از سیاستمداران و دیپلماتهای غربی هم تاریخ شفاهی ضبط می کنند اما نه در زمانی که امکان سو استفاده از آنها ممکن است.
🔹این خطای اول است. البته اگر فرضمان این باشد که نهاد ریاست جمهوری و یا وزارت خارجه فایل را منتشر نکردهاند. یعنی فرض خوشبینانه.
🔹دوم: فایل چگونه به ایران اینترنشنال رسیده است؟ سه راه دارد اول مرکز بررسیها و حسام آشنا که مجری پروژه بودهاند؛دوم وزارت خارجه که فایل کامل را داشته، سوم عوامل برنامه. هر کدام از این سه حالت رخ داده باشد فاجعه است.
🔹سوم: فرض کنیم تعمدا و خلاف میل ظریف این فایل توسط نهاد ریاست جمهوری و مرکز بررسیها منتشر شده باشد نتیجه: منفجر کردن ظریف در سیاست داخلی در ازای نجات روحانی و زنده نگه داشتن سیاست خارجی به عنوان بستر اصلی انتخابات ۱۴۰۰ و بازکردن راه برای نفرات بعدی. یعنی دولت به خودیها هم رحم نمیکند وای به حال مردم و منتقدان.
🔹چهارم: فرض کم احتمالتر، انتشار توسط خود وزارت خارجه با رضایت ظریف است. در صورت صحت چنین فرضی یعنی ظریف و تیمش نه فهمی از سیاست داخلی و مناسباتش دارند و نه سیاست خارجی. در فایل صوتی نکاتی در خصوص روسیه، سعودی، ارتباط با دموکراتها و...مطرح میشود که همین حالا هم برای کشور هزینهزاست.
🔹پنجم: هرکدام از فرضهای بالا درست باشد؛ یعنی افتضاح امنیتی در امنیتیترین دولت تاریخ ایران!
🔹ششم: غیر از فرامتن، صحبتهای ظریف متن مهم و البته قابل مناقشهای دارد که به عنوان یک سند تاریخی قابل بحث است، فارغ از جزئیات، روح حاکم بر بحث نگاه قابل تامل ظریف به مقوله قدرت است او فکر میکند یا حداقل دوست دارد اینطور به مخاطب القا کند که دیپلماسی چیزی جدا از قدرت کف میدان است جالب است که خودش در مصاحبه مثالهایی میزند که غلط بودن این فهم از مناسبات را ثابت میکند (مثل منتفی شدن مذاکره درباره یمن توسط سعودیها) و داشتن چنین نگاهی توسط وزیر خارجه جمهوری اسلامی فاجعه در فاجعه است.
🔹هفتم: نکته قابل تامل بعدی تاکید ظریف بر این ماجرا است که اساسا دولت و وزارت خارجه کارهای نیستند؛ اینکه وزیر خارجه دولتی که بیشترین رانتهای سیاسی تاریخ را داشته و دستش در بسیاری از امور حداقل در فضای دیپلماسی باز بوده چنین حرفی میزند عجیب است اما عجیبتر این است که چطور یک نفر میتواند با چنین باوری هشت سال بر مسندی بنشیند و بعد هم اظهار تمایل کند حاضر است در دولت بعدی هم وزیر خارجه باشد!
🔹من شخصا نمی توانم این طور متعارض زندگی کنم شما چطور میتوانید آقای ظریف؟
✍ سینا زعیمزاده
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🚨غلبه «میدان» بر دیپلماسی یا حفظ اسرار از «نفوذیها»
🔰 کدام یک علت بیاطلاعی ظریف از اقدامات حیاتی محور مقاومت بود؟
🔹جواد ظریف در فایل صوتی افشاشدهای که امشب منتشر شده، میگوید که در جمهوری اسلامی، در بسیاری از موارد این دیپلماسی بوده که فدای «میدان» میشده و او از بسیاری از اقدامات مهم بیاطلاع بوده و مواردی از جمله بیاطلاعی از حمله به عینالاسد و وضعیت جنگ سوریه را شاهدی بر ادعای خود ذکر میکند.
🔹با اینکه ظریف در اظهارات خود سعی دارد تمام این دسته از اتفاقات را ناشی از اشتباه نظام در برتری دادن میدان نظامی به عرصه دیپلماسی بداند، اما اطلاعات روی زمین میگوید که این تمام واقعیت نیست.
🔹این ماجرا بخشهای ناگفتهای دارد که اتفاقا نه به دلیل برتری میدان بر دیپلماسی، که به جهت شخص جواد ظریف و ساختار معیوب و مسموم وزارت خارجه باید مورد توجه قرار گیرد و حوادث دیگر مبتنی بر آن تحلیل شود.
🔹ارتباطات مشکوک ظریف با مراکز غربی از جمله «گروه بینالمللی بحران» و «نایاک» از دیرباز محل نقد جدی بخش مهمی از نهادهای نظارتی نظام بوده است. مراکزی که با اعضای نشاندار صهیونیست از قبیل جورج سوروس، زیپی لیونی وزیر خارجه اسبق اسرائیل و شیمون پرز ارتباطات روشن و اعلام شدهای دارد.
🔹«رابرت مالی» که اکنون اصلیترین فرد ایالات متحده در برابر جمهوری اسلامی است، قبلا ریاست گروه بحران را برعهده داشته و در حقیقت مسئول همان گروهی است که متن از پیش آماده شده برجام را ماهها قبل از توافق به طرفهای مذاکره پیشنهاد کرده بود.
🔹«تریتا پارسی» از اعضای ارشد نایاک در کتاب خاطرات خود مینویسد که هرگز برای او سخت نبوده که در دوران مذاکرات با محمدجواد ظریف گفتگوهای طولانی مدت خصوصی در هتل محل اقامت وی داشته باشد! او همچنین در کتاب خاطرات خود نوشته که ۳۳ دیدار با مقامات کاخ سفید درباره توافق هستهای داشته که از جمله آن افراد «بنرودز» مشاور اوباما در کاخ سفید، مالی و «کالین کال» مشاور امنیت ملی «جو بایدن» معاون اوباما بودهاند.
🔹گروه «رهپویان صلح» و انجمن «کاسمی» که در حکم خواهران دوقلوی «نایاک» فعالیت دارند، از دیگر مجموعههای مشکوکی هستند که با تیم مذاکرهکننده و هیات آمریکایی ارتباطات نزدیکی داشته و دارند. «هومن مجد»؛ شخصی که روی بالکن هتل محل مذاکرات در کنار جواد ظریف دیده شده بود، مدیر گروه «رهپویان صلح» است.
🔹«محمدعلی شعبانی» عضو دیگر نایاک از اعضای دوتابعیتی تیم مذاکرات هستهای بود که ظریف درباره وی گفته وطنپرستی و حمایت آنها از منافع ملی جای تردید ندارد. وی از کارآموزان نایاک بود که بعدها سفری مخفی به اسرائیل داشت و با افراد و نهادهای مختلفی دیدار کرد.
🔹انتصاب «سحر نوروززاده» از اعضای نایاک به سخنگویی فارسی زبان وزارت خارجه آمریکا در دوره جان کری نیز از جمله موارد دیگری است که ارتباط این دو طیف را آشکار میکند. سحرنوروززاده همان کسی است که انتشار عکس او با «عبدالرسول دری اصفهانی» که به اتهام جاسوسی دستگیر شد، خبرساز شده بود.
🔹دیدار و گفتگو با «رند پال» که در واقع نماینده ترامپ بود و بحثهای زیادی را برانگیخت نیز از جمله اقدامات عجیب دیگر ظریف بود. او هر چند سعی داشت این شخص را «نماینده مردم آمریکا» معرفی کند، اما پس از مدتی مشخص شد که او فرستاده ترامپ بوده و ظریف نیز به دلیل عدم قبول مذاکره مستقیم با دولت ترامپ پس از این دیدار تحریم شد!
🔹مجموعه این ارتباطات مشکوک و مواضعی از قبیل تمسخر قدرت دفاعی کشور و اتهام پولشویی به نظام جمهوری اسلامی، از ظریف و مجموعه تحت مدیریت او دستگاهی نامطمئن و غیرقابل اتکا در پروژههای کلان و مهم کشور ساخته است.
🔹این وضعیت به شکلی است که حتی نهاد ریاست جمهوری و شخص حسن روحانی در مواقع حساسی چون سفر بشار اسد به تهران، وزارت خارجه را در جریان قرار نداده بودند و همین امر باعث استعفای پر سر و صدای ظریف شد.
🔹لزوم حفاظت اطلاعات و حراست از اسرار حیاتی محور مقاومت در کنار سابقه منفی تیم وزارت خارجه، شاید راهگشای بهتری برای فهم چرایی چیزی باشد که ظریف بر آن نام «برتری میدان بر دیپلماسی» میگذارد.
✅ @Rajanews
برنامه زنده حمید رسایی در اینستاگرام rasaee.ir
سهشنبه ۷ اردیبهشت ساعت ۱۸
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان
مذاکرات وین و تاثیر آن بر انتخابات ۱۴۰۰
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ ملت ایران به شما چه ربطی داره!
قسمتی از گفتگوی صادق خرازی را ببینید و بدانید هر وقت به جماعتی با این ویژگی رای دادید (اصلاحطلب یا اصولگرا) وضع کشور همینی خواهد بود که در هشت سال سیاه حسن روحانی تجربه کردید.
صادق خرازی سالها با پول این ملت سفیر بوده، یار غار محمد خاتمی، حامی سرسخت روحانی و یک غربگرای به تمام معنی است.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 سؤال؛ نقد به تیم مذاکره کننده با تعاریف رهبری از آنها، چگونه قابل جمع است؟
🔹یکی از موانع نقد به مدیران و مسئولین، افرادی در جامعه هستند که می گویند چون امام یا رهبری از فلان شخصیت تعریف و تمجیدی داشته دیگر نباید مورد نقد قرار بگیرد. بطور مثال چنددهه می گفتند چون امام گفت «هاشمی زنده است چون نهضت زنده است»، دیگر نباید به هاشمی نقد کرد. دیگر مثال طلحه و زبیر آنقدر گفته شد که جا بیافتد تعاریف همیشگی نیست بلکه ملاک حال فعلی افراد است.
🔸یا چون رهبری در سال84 در انتهای دولت سیدمحمد خاتمی گفته بود که آقای خاتمی نجابت به خرج داد و اسیر تحریکات دشمن نشد، دیگر نباید به خاتمی نقد کرد! در حالیکه همین رهبری سال 88 می گوید یک جریان نانجیب علیه جریان مردم و قانون ایستادند.
🔹این مسئله را برای تعاریف رهبری از احمدی نژاد هم داشتیم که چون رهبری تمجید کرد دیگر کسی نقد نکند. حالا این مصیبت را سال ها برای تیم مذاکره کننده هم داریم. می گویند چون رهبری در سال 94(ابتدای برجام) گفتند تیم مذاکره کننده متدین است، غیور است، شجاع است، پس هر نقدی به آنها نابجاست! این مسئله را چگونه پاسخ دهیم؟
🔸اولاً؛ آیا نمی شود کسی متدین باشد، غیور باشد، شجاع باشد اما در انجام یک کاری، دچار اشتباه و خطا شود؟ آیا متدین و غیور یعنی معصوم از خطا و اشتباه و فریب خوردن از دشمن؟ پس این همه آیات قرآن و روایات خطاب به مؤمنین که مواظب باشید فریب دشمنان را نخورید برای چیست؟ آیا امکان ندارد یک فرد متدین، در یک مسئله بعلت عدم تخصص و عدم استفاده از متخصصین و کارشناسان دچار خسران شود؟ بطور مثال اگر رزمندگان ما در یک عملیات نظامی به علت غفلت یا فریب طرف مقابل یا نیروی نفوذی، شکست خوردند دیگر متدین و غیور نیستند؟
🔹ثانیاً نظر رهبری درباره متن #برجام چه بود؟ یک خط تأیید یا تقدیر از متن پیدا می کنید؟ رهبری در نامه به حسن روحانی متن برجام را پیچیده، ملال آور، پرابهام، دارای ضعف ساختار، امکان وارد آمدن خسارت بزرگ برای حال و آینده کشور می دانند! آیا این نکات دیده شد؟
🔸معتقدم آنهایی که بخواهند به بهانه تعاریف رهبری، نقدها را نبینند و برجام و عملکرد دولت را توجیه کنند با هیچ پاسخی قانع نخواهند شد. چنانچه کسی اهل نظر و تحلیل باشد، منصف باشد این تعاریف در ابتدای امضای برجام، هیچ منافاتی با نقد برجام و نقد عملکرد دولتمردان ندارد چنانچه همان کسی که تعریف کرده خودش هم نقد کرده است!
🔹مگر رهبری صدبار نگفتند من خوشبین نیستم؟ مگر نگفتند برخلاف نظر دولتی ها که می گفتند «برجام توافقنامه نیست و نیازی به تهیه لایحه و تصویب در مجلس ندارد» اما توافقنامه بود و باید در مجلس تصویب می شد! مگر رهبری نگفت برجام خسارت محض بود؟ چرا این ها دیده نمی شود؟
🔸مگر رهبر انقلاب نگفتند آقایان دولت بدستور قرآن عمل نکردند. قرآن میگوید اگر دشمنت به تعهداتش عمل نکرد شما هم عمل نکن. ولی دولت ما به قرآن عمل نکرد؟ مگر ایشان نگفتند مسئولین در برجام عجله کردند؟ مگر ایشان نگفتند آقای وزیر خارجه به من گفت نتوانستیم خطوط قرمز را حفظ کنیم! مگر نگفتند برجام تجربهای باشد برای ملت که راهحل مشکلات کشور در لوزان و وین و ژنو نیست!
🔹طی 8 سال دولت روحانی، صدها بار به دولتمردان گفتند که به دشمن اعتماد نکنید، مشکلات کشور را به بیرون ربط ندهید، مشکلات کشور را به وعده های دشمنان پیوند نزنید، به داخل تکیه کنید؛ اهل کار میدانی و جهادی و انقلابی باشید تا مدیریت اتوکشیده پشت میز!
🔸متأسفانه عده ای این همه نقد و نارضایتی رهبری از عملکرد این دولت و تیم مذاکره کننده و متن برجام را نمی بینند و برای توجیه چسبیده اند به آن تعاریف! ضمن اینکه این تعاریف دائمی نیست! همیشگی نیست. پس «ملاک حال فعلی افراد است» کجا رفت؟ عملکرد آقایان در این 5-6 سال بعد از برجام چگونه بوده؟ صحبت های وقیحانه ظریف علیه حاج قاسم را چگونه ببینیم؟ اینکه بعد از 8 سال بی عرضه گی و ناکارآمدی خود را گردن این و آن می اندازند یکبار سپاه را مقصر می نامند یکبار موشک ها را یکبار حاج قاسم را و یکبار به روسیه ربطش می دهند، اینها را می توان فراموش کرد؟
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
.
پاسخ حمید رسایی به توییت معنیدار مهدی نصیری: آیا چنین صحنه هایی در کشورهای اروپایی نیست؟ آیا آنجا هم تقابل میدان و دیپلماسی راه انداختهاند؟!
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee