این آخرین صحنه امروز بود
دخترونه امشب برنامه افطار داشتند.
خیلی از دخترهای کوچیکتر هم که هنوز روزه بهشون واجب نشده بود روزه گرفتند.
بچه ها بجای صبح، از ظهر اومدند مدرسه
کلاسها را رفتند و بعدشم افطار
و آخرین برنامه شون هم نماز جماعت در حیاط مدرسه به امامت امام حاضر ☺️ بود.
چقدر این دخترونه با حاله
یکی از تفریحات کلاس اول دومی ها اینه که بعد نماز ظهرها میاند دور من جمع می شند و بهم می گند «خانوم اجازه» 👆
و بعد هم همه با هم می زنند زیر خنده
البته منم بهشون می گم «پسرم بفرما کارت رو بگو» و اونا هم...
و من فکر می کنم این خاطرات شیرین آرام آرام ضمیر ناخودآگاه اونها را شکل میده و کم کم همین احساسات خوب از نماز و روزه و... است می شه فرمانده درونی رفتارها و اندیشه های اونها
کار اصلی ما معلم های دین در مقطع ابتدایی ایجاد مجموعه احساسات و عواطف خوب دینی همراه با مختصری عمق معرفتی است.
شما اگر به درون خودتون مراجعه کنید می بینید یکی از مهمترین عواملی که امروز در خصوص موضوعات دینی در این جایگاه معرفتی و عاطفی هستید، برمی گردد به خاطرات خوب بچگی...
بچه بودم که مادرم حرز تو گردنم می کرد
تا که محرم میومد پیرن سیاه تنم می کرد...
و...
خدایا خودت اثر بگذار که موثر حقیقی تویی
#رسول_محمدزاده
@rasooll_ir
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم تمرین تواشیح اسماءالحسنی
بچه ها دفعه اول که خوندند اون قدر بهشون حس خوبی داده بود که بلافاصله شروع کردند برای خودشون کف زدن
#مدرسه_آیات
#رسول_محمدزاده
@rasooll_ir
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وای خدایا چقدر افطاری این دخترا امشب معنوی و با حال بود.
چقدر قشنگ
چقدر با حال
چقدر تمییز
@rasooll_ir
⭕ اصحاب صُفه انقلاب اسلامی!
🔹وقتی خاطرات تهی دستی حسن روحانی در دوران قبل از انقلاب را می خوانم، وقتی عکس مهدی پورحسینی(رئیس اسبق و البته عزل شده سازمان خصوصی سازی که به زندان محکوم شد) را در کنار شهید مهدی باکری میبینم، وقتی ماجرای فرزندان ولایتی و ویلای سعد آباد بابای عزیزشان و ویلای لواسان سرلشکر فیروزآبادی را می شنوم، وقتی داستان سفر ترکیه و خرید سیسمونی فرزندان آقایان را مرور می کنم و امروز روزی هم اخبارمربوط به پسر شمخانی و دیروز روزی هم اتفاقات مربوط به داماد شمخانی را از ذهن خود عبور می دهم ودهها مثال دیگر از این جنس، قلبم تکان می خورد و به خدا پناه می برم.
🔹این مصادیق عبرت آمیز بیش از آنکه یک رویداد عاطفی و احساسی از سرنوشت بخشی از السابقون السابقون های انقلاب و جنگ باشد، یک نمای تکراری از تاریخ تحولات انقلاب های اسلامی است. نمایی که نمونه اش در هزار و چند صدسال پیش بسیار بوده است.
🔹وقتی پیامبر با یارانش بخاطر آزار مشرکان مکه، به مدینه هجرت کردند، مهاجرین نتوانسته بودند مال و اموال شان را با خود همراه کنند، کنار اینکه بسیاری شان هم کلا فقیر و تهیدست بودند. اینها وقتی وارد یثرب شدند، در صحن (صفه) مسجدی که پیامبر در نخستین روزهای اقامتشان بنا کردند ساکن شدند چرا که خانه و کاشانه ای نداشتند.
🔹این گروه که جزو پیشگامان نهضت نبوی و اصحاب خاص پیامبر بودند، در چنان فقری زندگی می کردند که تاریخ می گوید از فرط گرسنگی سنگ به شکم می بستند و اگر از سوی مردم مدینه غذایی بهشان نمی رسید، شب در همان صحن مسجد، روی خاک، گرسنه می خوابیدند.
🔹اوضاع اما همیشه آنطور نماند و با پیروزی و استقرار کامل حکومت اسلامی، بخصوص بعد از رحلت نبی اکرم اینها به اصلی ترین مقامات حکومتی تبدیل شدند و طی یکی دو دهه، صاحب ثروتی عجیب و افسانه ای شدند. کاخ ها ساختند، مراتع را تصرف کردند، دست فرزندان و خانواده هایشان را به اموال و نوامیس مسلمین باز کردند و چنان فسادشان فراگیر شد که سبب فوران خشم عمومی و قتل خلیفه سوم توسط شورشیان شد.
🔹حالا انقلاب ما هم نیز به آفت همان اصحاب صحن (صفه) مبتلا شده است. ما با بخشی از مسئولانی روبرو هستیم که پیش از انقلاب فقیر و تهی دست یا در بهترین حالت، دارای وضع مالی متوسطی بوده اند، اما پس از استقرار حکومت، و دسترسی شان به منابع ملی و حکومتی ، به آلاف و اولوفی رسیده اند، صاحب کاخ و برج و زمین های بکر و ماشین های آنچنانی شده اند، البته و قطعا هستند کسانی که هنوز دامن خود را پاک نگاه داشته باشند، که اتفاقا بر خلاف تصور عموم مردم، تعدادشان بسیار زیاد است.
🔹اینها از یک جناح هم نیستند. میانشان از اصلاح طلب و اعتدالی وجود دارد تا اصولگرا و انقلابی، از عبا و عمامه دار تا کراواتی و کت و شلواری. تنها امثال شمخانی و ولایتی و.. نیستند. کافی است یک سرچ ساده انجام دهید تا دریابید چه تعداد از این آقایان در مناطق اعیانی نشین تهران زندگی می کنند، کسانی که با عملکرد خود و فرزندانشان چنان تیشه ای به ریشه ی اعتماد عمومی مردم زدند که به جرأت می توان گفت آمریکا با تحریم ها و فشارهای ظالمانه اش نزد. کسانی که خود، فرزندان و بستگانشان انقلاب خمینی کبیر را ملعبه امیال نفسانی شان کردند و در این بازار دنیاطلبی و شهوترانی، کالای خود را فروختند و مال اندوزی را پیشه خویش کردند.
🔹 اصحاب صفه، نه یک قشر و یک سری افراد مصداقی در گذشته، که طبقه ای اجتماعی و سیاسی، در تمام دوران های پسا انقلاب است. برای همین است در زیارت عاشورا ما با لفظ الی یوم القیامه آنها و جریان سیاسی و اجتماعی آنها را لعن می کنیم.
🔹 طبقه ای که انقلاب را به وجود می آورند و خود آن را تبدیل به پله ای می کنند برای صعود به برهوتی که در ذهن شان چُنان نوک قله ای تصویر می شود. اما دریغ از آنکه اسباب لعن و نفرین برای دنیا و آخرتشان را فراهم آورده اند. نفرینی که از آه جانسوز صاحبان اصلی همان انقلابی صادر می شود که از عاملین آن بوده اند، مستضعفین و پابرهنگانی که خون دادند و هر سختی و مشقتی را تحمل کردند فقط برای رضایت اسلام و امام. همان مستضعفینی که آقایان پا به روی شانه آنان گذاشتند به نان و نوایی رسیدند.
🔹آهی دردناک از سینه سوزناک خانواده شهدا، خانواده هایی که هر روز بر تعدادشان افزوده می شود و از هیچ کس و هیچ جایی نه تنها طلب و ادعایی نداشته بلکه همچنان خود را مدیون و شرمنده خمینی و خامنه ای می دانند. چرا؟ چون جنس معامله شان فرق دارد.
خداوند بر درجات دو شهید این ایام بیفزاید، مقداد مهقانی و میلاد حیدری.
#علی_ریاحی_پور
@marghoomat
✅ فعلا کنترل! بعدا درمان!
✍ محمدرضا باقرزاده
کشف حجاب های برنامه ریزی شده اخیر موجب نگرانی بسیاری از نیروهای انقلاب و نظام شده است. این نگرانی مطالباتی را رقم زده و گفتگویی حول اولویت کار فرهنگی یا قضایی و انضباطی بوجود آمده است.
همه ما قبول داریم برای مقابله با هر بحرانی هم اقدامات اورژانسی و کنترلی نیاز است و هم اقدامات درمانی که به حل بنیادین بحران بیانجامد.
این قاعده در بحران کشف حجاب و هنجار شکنی های اخیر هم صادق است. بر این اساس امروز دغدغه اصلی همه ما باید کنترل کشف حجاب هایی باشد که مثل آتش بر خرمن انقلاب وجامعه افتاده و مثل ویروس خطرناک در حال سرایت به خانواده های ایرانی است. عقل حکم می کند که ابتدا باید این آتش مهار شود تا بعد برای تکرار نشدن آتش راه حل هایی چاره شود.
صد البته که کار اساسی برای درمان اساسی مسایل فرهنگی، کار فرهنگی است. اما وضعیت اورژانسی اینپدیده را هم باید درک کرد.
حکایت مهار گسترش کشف حجاب حکایت اقدام پلیس برای الزام به زدن ماسک است که جای تولید واکسن را نمیگرفت اما تا زمان تولید واکسن ضرورت داشت.
#محمدرضا_باقر_زاده
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
▪️سمیه دختر ایرانی توسط همسر سوئدی خود به قتل رسید و جنازه اش در فرش ایرانی پیچیده و در استکهلم به آب انداخته شد ! ۱۶ زن در سال توسط پارتنر خود در سوئد به قتل میرسن و از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۱ فقط ۳۴۳ زن توسط پارتنرشان کشته شدن ! اونوقت همین ها سیاست مداراشون نگران حقوق زن ایرانی هستن😀
🔺عاقبت کسانی که از غرب بهشت و از غربیان انسان های متمدن و نایس برای خود تصور میکنن ! بیشترین آمار خشونت به زنان و کودکان در همین کشور وجود داره ولی چون رسانه در دست اوناست کسی اطلاع نداره.
🔻 با یک خانم پروفسور ایرانی در کلاب هاوس آشنا شدم که ۳۰ سال در آمریکا زندگی میکند و الان هم استاد جامعه شناسی در آمریکا است. وقتی برخی مطالب مستند براش ارسال کردم گفت شیخ فتحی یه چیزی اقرار کنم من از اینا اصلا اطلاع نداشتم.
🔻 گفتم چرا مگه اونجا نیستی؟ گفت اولا ما کلا درگیر کاریم ثانیا اینجا رسانه ها دست کمپانی های یهود و چیزی که دوست ندارن نمیذارن سروصدا کنه.
🔻بعد یه چیزی بهم گفت جالب بود میگفت ایران که بودم، آخوندا تو دانشگاه از مشکلات غرب میگفتن من میگفتم اینا چقدر دروغ میگن، الان بعد ۳۰ سال فهمیدم آخوندا یک صدمش هم اطلاع ندارند و وضع خیلی خرابتر از اونی هست که شماها میگید.
🔻 میگفت در دوسال اول شوهرم اینجا اونقدر آزادی دید منو طلاق داد بچه هامون آسیب دیدند الان هم کل زندگیم یک خونه است که اونم باید تا آخر عمر قسط بدم.
🔻 گفتم شما با این سطح سواد ایران بودید که وضع بهتری داشتی گفت بله اشتباه کردیم و برخی اشتباهات تا آخرعمر گریبانتو میگیره.
✍️ شیخ فرهاد فتحی
عضو شوید👇
eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
✍ #رسول_محمدزاده:
فقط بدی ماجرا اینه که اونا که می رند غرب و این اتفاقا براشون میفته، مثل کسانی هستند که رفته اند اون دنیا
چرا؟
چون خبری از اون طرف برای این طرف نمی فرستند.
چرا؟
چون
اولاً با چه رویی این کار رو بکنند؟! اونها همه پل های پشت سرشون رو خراب کرده اند. و بخاطر شرایط بهتر رفته اند اون طرف
ثانیاً اون قدر اونجا درگیر کار هستند که وقت روشنگری ندارند.
ثالثاً دیگه از یه سِنی به بعد آدم نمی خواد یه ریسک جدیدی بکنه و جابجا بشه. مخصوصاً که مهاجرت قبلی اونو اذیت کرده باشه
@rasooll_ir
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 الان میان میگن کاش کانادا بودیم و توصف دکتر جون میدادیم...
🔺 بله اونجا کاناداست همون جایی که هزاران دختر در یک روز ناپدید شدند و هنوز هم خبری ازشون نیست. بله کاناداست ولی همچنانچه الان در فرانسه مردم را شکنجه میکنند و همه سکوت کردند در مقابل کانادا هم سکوت رسانه ای حاکم است و شما در رسانه فقط زیبایی های غرب را میبینید و از ایران هم فقط زشتی ها را رسانه ای میکنند.
🔻 شما یکبار فکر کردی اینا که داروهای بچه های پروانه ای را هم به نوعی تحریم میکنند چرا باید اینستاگرام، تلگرام، توییتر، یوتیوب و... را رایگان دراختیارت بذارند؟ بخاطر اینکه بتونند ذهن مردم را مدیریت کنند و در ایران اگر مولتی میلیاردر هم باشی بگی حالم خوب نیست ولی اروپا و آمریکا اگر کارگر ساده باشی بگی خیلی خوبه...
✍️ شیخ فرهاد فتحی
عضو شوید🔻🔻🔻
eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سیاستمدار آفریقایی: آمریکا کشوری است که بر مبنای توحش، به بردگی کشیدن انسانها، تحقیر و بهره کشی از آفریقاییها و تاراج آفریقا بنا شده، این کشور چگونه میخواهد به ما درس مردم سالاری بدهد؟
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افطارکردن بازیکنان آلومینیوم پیش از شروع بازی با استقلال
#رسول_محمدزاده
@rasooll_ir
خودکشی در ایران (۱)
✍ #رسول_محمدزاده
خودکشی یعنی رسیدن به بن بست. تقریبا می شود گفت عصاره مسائل و مصائب یک کشور را می توان در آمار خودکشی آن کشور، شهر یا خانواده جستجو کرد.
البته من هم می فهمم که مسائل اعتقادی نقش زیادی در این خصوص دارد، اما به هر حال این که یک نفر به هر دلیلی آن قدر در ضیق و زیغ باشد که به زندگیش پایان دهد، خود شاخصه ای قابل اعتنا و معتبر است.
به هر حال
از میان ۱۸۰ کشوری که آمار خودکشی شان را منتشر می کنند، ایران در رتبه ۱۵۵ است.
و البته این را هم اضافه کنم مجموع جمعیت کشورهایی که آمار بهتری از ما دارند، ۵۰۰ میلیون نفر هم نیست.
یعنی تقریباً جزو بهترین کشورها در این زمینه هستیم. و از ۹۰ درصد مردم دنیا حال مان بهتر است.
یعنی با محاسبه جمیع جهات اقتصادی، فرهنگی، مذهبی و... ایرانی ها حال شان با زندگی شان بهتر از بیشتر مردم جهان است.
که البته کاملاً تقصیر جمهوری اسلامی است.
@rasooll_ir