🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩
#مشاورتحصیلی
◻️ افراد در مراحل مختلف زندگی خود که نمی توانند به تنهایی از پس مشکلات شان بر بیایند و تصمیم درست را بگیرند به #مشاوران_حاذق و توانمندی در زمینه مشکلاتشان مراجعه میکنند. یکی از مشاوره هایی که می تواند کمک شایانی به افراد کند که بهترین زندگی و آینده را برای خود رقم بزنند #مشاور_تحصیلی است. زمانی که فرد برای حل مشکلات خود به مشاور تحصیلی مراجعه میکند، مشاور تمام اطلاعات لازم را برای افزایش #موفقیت تحصیلی در اختیارش قرار خواهد داد. افراد با توجه به راهکارها و پیشنهادهایی که یک مشاوره تحصیلی به آنها میدهد میتواند راحتتر تصمیم بگیرند
و ⬅️موفقیت خود را تضمین کنند➡️
༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅
⁉️ مشاوره تحصیلی چه کسی است:
◻️ در حقیقت یک #مشاوره_تحصیلی خوب روانشناسی است که تجربه و اطلاعات و سواد خوبی را در بالابردن توان دانشجویان و دانش آموزانی که میخواهند موفق شوند دارند. مشاوران تحصیلی همیشه بهترین 👌برنامه ها و راه کارها را در اختیار مراجع های خود قرار می دهند
༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅
#دکتر_محمد_هادی_مهرآذین
#متخصص_روانشناسی
#مشاوره_خانواده
#مشاور_نوجوان
#مشاوره_تحصیلی_شغلی
#عضونظام_روانشناسی_کشور
#مسئول_کانون_تخصصی_مشاوره_ومددکاری_خادمیاران_رضوی #کرمانشاه
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@Educationalandcareercounseling
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@ravanshenasyvamoshavereh
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
🆔 @DrMehrazin
❀🍃🌼🍃❀
#مشاوره_تحصیلی بعد از پیروزی انقلاب
✍ پس از پیروزی #انقلاب_اسلامی برنامه راهنمایی با توجه به اهداف جدید مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و نتیجه آن سیستم #معلم_مشاور بود که هم به تدریس و هم به مشاوره میپرداختند.
🌼 پس مدتی برای تهیه هدفهای هماهنگ با اهداف انقلاب برنامه راهنمایی و مراکز مشاوره حذف و تحلیل گردید. و به جای آن طرح مربیان پرورشی با عنوان متولیان انقلاب در مدارس طرح ریزی و اجرا شد. این طرح به تدریج مسئولان را متوجه نیاز به مشاوره و راهنمایی در مدارس نمود. تا اینکه در سال ۱۳۶۴ هستههای مشاوره و راهنمایی مجددا در مناطق آموزش و پرورش تاسیس گردید. در حال حاضر برنامههای مشاورهای مدارس به سمت تخصصی شدن و خدمات مشاورهای سوق داده شده است و طرحهایی چون “طرح احیا نقش مشاورهای معلمان” در حال اجرا است.
⬅️ مشاوره تحصیلی در زمینه انتخاب رشته و راهنمایی شغلی:
🌼در این زمینه مشاور به دانش آموز کمک میکند با اطلاع از ویژگیها و شرایط خود ، رشتهها و شرایط جامعه تصمیم مناسبی در مورد انتخاب رشته تحصیلیاش اتخاذ کند. چنین فرایندی چه در سال اول دبیرستان و برای #انتخاب_رشته_تحصیلی دوره متوسط صورت بگیرد و چه برای انتخاب رشته #دانشگاهی تفاوت چندانی نمیکند. آشنایی مشاور با ویژگیها و مقررات موجود مربوط به هر دوره (متوسط یا دانشگاهی) بسیار حائز اهمیت است.
🌼 #مشاور تلاش میکند علاوه بر اینکه مراجع را از جنبههای مختلف هوشی ، استعداد و علایق شناسایی کند بلکه این شناخت را با شناختهای خود دانش آموز درهم میآمیزد و با در نظر گرفتن مقررات بیرونی و شرایط ویژه جامعه اقدام به تصمیم گیری کنند.
🌼ویژگیهای خود دانش آموز که باید شناسایی شوند عبارتند از:
➖ میزان بهره هوشی ،
➖ نمرات تحصیلی او ،
➖ تعیین نقاط قوت و ضعف او در دروس مختلف ،
➖ بررسی علایق و استعدادهای او در زمینه رشتهها و مشاغل.
برای اینکار گاهی مشاور از آزمونهایی چون تست هوش ، آزمون رغبت سنج و آزمونهای سنجش استعداد کمک میگیرد.
🌼 از سوی دیگر باید دانش آموز شناخت کاملی نیز از خود #رشته_تحصیلی بدست آورد. اینکه چه دروسی در آن مطالعه میشوند، آینده شغلی آن چیست؟ و … .
⬅️مشاوره تحصیلی در زمینه بررسی افت تحصیلی:
🌼برخی از دانش آموزان ممکن است دچار افت تحصیلی شوند. برخی از این دانش آموزان خود به مشاوره تحصیلی مراجع میکنند و برخی توسط مسئولین مدرسه به مشاور مدرسه معرفی میشوند. در هر حال #مشاور_تحصیلی به بررسی عمل مختلف افت تحصیلی میپردازد. برای بررسی احتمال وجود عمل خانوادگی از خود دانش آموز و خانواده او کمک میگیرد. عوامل مدرسه را نیز مورد بررسی قرار میدهد و همچنین به بررسی سلامت جسمی و روانی دانش آموز میپردازد.
🌼شناخت و پیدا کردن علت افت تحصیلی در گام اول قرار دارد. بعد از پیدا کردن علت ، مشاور به کمک دانش آموز و در صورت لزوم خانواده او و مسئولین مدرسه به رفع آن علت اقدام میکنند. یا اینکه راهنماییهایی به دانش آموزان برای رفع علت ارائه میشود و پیشرفت او مورد پیگیری قرار میگیرد. از جمله این راهنمایی شامل شیوه افزایش انگیزش دانش آموز ، آموزش شیوههای صحیح مطالعه ، آموزش شیوههای مواجهه با تغییرات اساسی و غیره خواهد بود.
🌼#مشاوره_تحصیلی در زمینه آموزش شیوههای صحیح مطالعه و روشهای بهسازی حافظه برخی از دانش آموزان با وجود اینکه افت تحصیلی نشان نمیدهند، اما ممکن است نیاز به آموزش شیوههای صحیح مطالعه و روشهای بهسازی حافظه داشته باشند. آموزش چنین روشهایی میتواند به جلوگیری از اتلاف وقت دانش آموز و بالا بردن بهره وری او کمک کند. برنامه ریزی برای مطالعه ، رعایت اصول یادگیری در برنامه ریزی برای مطالعه ، رعایت ویژگیهای حافظههای مختلف میتواند به دانش آموز کمک کند تا روش مطالعه صحیحی داشته باشد و نتیجه بهتری کسب نماید.
⬅️مشاوره تحصیلی در زمینه کاهش اضطراب امتحان:
🌼اغلب افراد در جلسه امتحان و یا قبل از آن درجاتی از اضطراب را دارا هستند. داشتن مقداری #اضطراب در شرایط امتحانی کاملا طبیعی و گاهی حتی ضروریست. چون موجب بالا نگه داشته شدن سطح انگیختگی فرد شده و عملکرد او را بهبود میبخشد. اما در صورتیکه میزان این اضطراب از حد طبیعی بالا برود باعث مختل شدن عملکرد فرد خواهد شد. بنابراین مشاور تحصیلی تلاش میکنند با آموزش شیوه صحیح مطالعه ، بالا بردن کارآیی #حافظه و استفاده بهینه از زمان ، دانش آموز اطمینان و یقین نسبت به خود پیدا کند.
༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅
#دکتر_محمد_هادی_مهرآذین
#متخصص_روانشناسی
#مشاوره_خانواده
#مشاور_نوجوان
#مشاوره_تحصیلی_شغلی
#عضونظام_روانشناسی_کشور
#مسئول_کانون_تخصصی_مشاوره_ومددکاری_خادمیاران_رضوی #کرمانشاه
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@Educationalandcareercounseling
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@ravanshenasyvamoshavereh
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
🆔 @DrMehrazin
هدایت شده از پرسمان روانشناختی و مشاوره اسلامی
🚕 باعجله سوار تاکسی شدم. اصلا حواسم نبود که ماسکم رو نزدم😷
ماشین که حرکت کرد، صدای خانمی که صندلی عقب بود رو شنیدم که گفت: آقا لطفا ماسکتون رو بزنید!
در حالیکه داشتم ماسکم رو میزدم، برگشتم صندلی عقب رو نگاه کردم، یه خانوم بدحجاب که دو ماسک زده دیدم😷
🙈 گفتم ببخشید اصلأ حواسم نبود...
بعد گفتم: خانوم میشه منم از شما خواهش کنم لطفاً حجابتون رو درست کنید؟
📌 با لحن تندی گفت: چه ربطی داره آقا!!؟
گفتم خانوم محترم، همونطور که احتمال داره با ماسک نزدن من به شما ویروسی منتقل بشه
با این سر و ظاهر و تیپ شما و امثال شما هم، ویروس گناه در جامعه پخش میشه
و اونقدر آثار سوء داره که از هم پاشیده شدن خانواده های زیادی، و چشم چرون شدن مردان جامعه، فقط بخش کمی از مضراتشه!!
و این کار شما نه تنها جسم ما، بلکه روح مارو هم آزار میده!
گفت: من اختیار خودم رو دارم و به کسی ربطی نداره، شما چشماتون رو ببندید😳
منم ماسکم رو برداشتم و گفتم: چه خوب! پس من هم مثل شما اختیار خودم رو دارم. شما هم جلوی بینی خودتونو ببندید😉
💢 اینجا بود که راننده تاکسی هم سکوتش رو شکست و گفت: خانوم، اختیار شما توی خونه خودتون هست!!! وقتی به جامعه وارد شدید باید قوانین جامعه رو رعایت کنید و بیرون از خونه، قانون اینه!!
🔹 هنوز منم خودم رو آماده کرده بودم چیزی بگم که...
گفت: آقا نگهدار میخوام همین جا پیاده بشم
آقای راننده هم سریع نگه داشت اونم پیاده شد و در رو کوبید و رفت...😳
ماسکم رو زدم و گفتم آقای راننده ببخشید مشتری تون رو هم پَروندم،کرایه تون رو هم نداد!
اون بنده خدا هم یه لبخندی زد و گفت فدای سرت...
✍ همین طور که داشتیم میرفتیم با خودم کلنجار میرفتم که چطور میشه در عرض چند ماه، دولت و مردم دست به دست هم می دن و ماسک زدن رو بین مردم جا میندازن... اما همین عمل رو برای حجاب انجام نمیدن و میترسن که با یک کلمه و توصیه مؤدبانه، با این عمل پر از خطر مقابله کنن؟؟
تا جایی که ما حرفش رو میزنیم اینطوری عکس العمل نشون میدن!
🔰 چطور میشه برای کرونا به هر مکان عمومی که میخوای وارد بشی اول نوشته *بدون ماسک وارد نشوید*!!
و اگه بدون ماسک وارد بشی همه چپ چپ نگاهت میکنن بعد هم بعضی جاها خدمات رسانی نمیکنن!
👈 چرا در قضیه ماسک همینقدر میفهمیم که جامعه مانند کشتیه که ماسک نزدن یعنی سوراخ کردن کشتی و ضرر زدن به همه ولی ...در قضیه *حجاب*، اینو نمیفهمیم!؟ یا نمیخوایم بفهمیم ؟؟!!!!🙄🙄🙄
👈کاش برای حمایت و حفظ حجاب هم به اندازهای که بخاطر ماسک تذکر میدیم، تذکر میدادیم.🤔
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
*تذکر زبانی*
*وظیفه همگانی*
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
تلنگرانه👌🏻
خواهرم
حجاب تو
کوبنده تر از
خون من است
این وصیت شهداست
؛༻⃘⃕࿇؛﷽༻⃘⃕❀༅
《قانون "پل طلایی" در روان شناسی روابط》
↫ اگر کسی در مذاکره به شما دروغ گفت و شما متوجه شدید که او دروغ میگوید، نباید این مسئله را مطرح کنید. به عبارتی، ما اصلا حق نداریم طرف مقابلمان را ضایع کنیم. چرا که در مذاکره، طرف مقابل، یا همکار من است یا دوست یا یکی از اعضای خانواده من.
࿐᪥•࿐᪥•࿐᪥•࿐᪥•
↫ باید به یاد داشته باشیم که به هر حال، میخواهم رابطهام را با این فرد ادامه بدهم و اگر بخواهم دروغش را به رویش بیاورم، برای خودم نامطلوب خواهد بود. چرا که حرمتها از بین میرود و دیگر به سختی میتوان رابطه را ادامه داد.
࿐᪥•࿐᪥•࿐᪥•࿐᪥•
↫به همین دلیل در مذاکره مفهومی داریم به نام «پل طلایی».
࿐᪥•࿐᪥•࿐᪥•࿐᪥•
↫این مفهوم که یک قانون خیلی قدیمی چینی است، میگوید اگر دشمن به شما حمله کرد و از پلی بر روی رودخانهای گذشت، پل پشت سرش را خراب نکنید؛ چون وقتی دشمن بداند دیگر راه برگشتی ندارد، انرژی و تلاشش برای شکست دادن شما مضاعف خواهد شد...
࿐᪥•࿐᪥•࿐᪥•࿐᪥•
↫ در عوض بروید و پل پشت سرش را از #طلا بسازید تا اگر خواست عقبنشینی کند، احساس کند که روی این پل طلایی، حتی عقبنشینی هم افتخار است.
࿐᪥•࿐᪥•࿐᪥•࿐᪥•
↫پس ما، نه تنها نباید طرف مذاکرهمان را ضایع کنیم، بلکه حتی موظف هستیم کمک کنیم که او خطایش را به شیوه آبرومندانهای بپوشاند و عقبنشینی کند. در این صورت، رابطه قابل ترمیم خواهد بود. مطرح کردن دروغ و خیانت دیگران، تنها در حالتی معنا پیدا میکند که تصمیم گرفته باشیم دیگر تحت هیچ شرایطی به دوستی و همکاری با آنان ادامه ندهیم.
࿐᪥•࿐᪥•࿐᪥•࿐᪥•
↫نه تنها مثال های متعدد سیاسی و تجاری، بلکه حتی مثال های #خانوادگی هم در این زمینه وجود دارد.
↫وقتی مادری از فرزندش میپرسد که تو سیگار میکشی؟ فرزند هم میگوید نه؛ اصلا! مادر ممکن است یک لحظه اشتباه کند و بخواهد ثابت کند که من گیج نیستم! من زرنگم و واقعیت را میفهمم. با بیان واقعیت، اولین اتفاقی که میافتد این است که قبح این ماجرا در خانواده میریزد. ولی زمانی که قبح این قضیه ریخته نشده است حداقلش این است که در ساعتی که فرزندشان در خانه است، به خاطر پنهان کردن از آنها سیگار نمیکشد. حتی اگر در خانه دیدند که ته سیگار افتاده، میتوانند پل طلایی بسازند: «آن مهمانی که سیگاری بود چرا ته سیگارش را اینجا انداخته» که فرزند احساس کند هنوز حرمتی وجود دارد و باید مواظب باشد.
سخت است که من چیزی را بفهمم و نگویم؛ ولی من میخواهم بچهام تربیت شود نه اینکه شعور خودم را ثابت کنم! این خیلی خطرناک است که ما با اطرافیانمان به شکلی برخورد کنیم که چیزی برای از دست دادن باقی نماند.
اگر شما به من دروغ بگویید و من این دروغ را به روی شما بیاورم، شما مسلما به من نمیگویید: «من نمیدانستم تو متوجه میشوی من دروغ میگویم! پس از این به بعد من دیگر به تو دروغ نمیگویم!» بلکه با خودتان میگویید باید به این آدم دروغهای پیچیدهتری گفت! پس شما با این کار آن فرد را تبدیل به یک آدم راستگو نمیکنید، بلکه او را به یک دروغگوی حرفهایتر تبدیل میکنید. بنابراین منی که کیف بچهام را میگردم، در واقع امنیت ایجاد نمیکنم، بلکه باعث میشوم فرزندم سوراخهای بهتر و امنتری برای قایمکردن پیدا کند.
༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅
#دکتر_محمد_هادی_مهرآذین
#متخصص_روانشناسی
#مشاوره_خانواده
#مشاور_نوجوان
#مشاوره_تحصیلی_شغلی
#عضونظام_روانشناسی_کشور
#مسئول_کانون_تخصصی_مشاوره_ومددکاری_خادمیاران_رضوی #کرمانشاه
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@Educationalandcareercounseling
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@ravanshenasyvamoshavereh
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
🆔 @DrMehrazin
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
dr.mehrazin Psychologist:
*فیلم هندی با عنوان* *"متاسفم"*
فقط 1:58 ثانیه طول می کشد. برنده اسکار فیلم کوتاه شد. با این حال، پیام آن ماندگار است، زیرا ما باید نه تنها برای ایفای نقش یک انسان، بلکه در واقع *انسان باشیم * دوباره یاد بگیریم*. کلمه *"Overload"* که در فیلم آمده به معنای: *"بالاتر از ظرفیت"*، بالاتر از ظرفیت تحمل، نگرش، تعهد، وظیفه، مشارکت، یعنی آسانسور حرکت نمی کند، بالا نمی رود، به خاطر فردگرایی و حقوقی که هر کدام *فکر می کند دارند*. تماشا کنید و این به هر یک از ما به عنوان *یک بازتاب* بستگی دارد.
🍀 کانال علمی آموزشی ،کانون تخصصی مشاوره و مددکاری خادمیاران رضوی( استان کرمانشاه )
@ravanshenasyvamoshavereh
ུྃ჻ᭂ࿐✰
🌿أَمْرُهُمْ شُوری بَیْنَهُمْ
🌿مومن کارش را با مشورت انجام میدهد
💠آیه و حدیث مرتبط
📝تعاریف کاربردی
💚سخن بزرگان
🍀 کانال علمی آموزشی ،کانون تخصصی مشاوره و مددکاری خادمیاران رضوی( استان کرمانشاه )
@ravanshenasyvamoshavereh
ུྃ჻ᭂ࿐✰
🌿أَمْرُهُمْ شُوری بَیْنَهُمْ
🌿مومن کارش را با مشورت انجام میدهد
💠آیه و حدیث مرتبط
📝تعاریف کاربردی
💚سخن بزرگان
♥️♥️🔹 ♥️♥️ 🔹♥️♥️🔹 ♥️♥️
💜 زنها معمولا با سوال کردن در نظر دارند بستر گفتگوی صمیمانه ای را فراهم کنند┉❈
💜 اما مردان تصور می کنند آنها قصد تفتیش دارند┉❈
💜 کمی به تفاوت های وجودی هم با دید مثبت بنگرید...┉❈
࿇࿇࿇࿇࿇࿇࿇࿇࿇࿇࿇࿇
#دکتر_محمد_هادی_مهرآذین
#متخصص_روانشناسی
#مشاوره_خانواده
#مشاور_نوجوان
#مشاوره_تحصیلی_شغلی
#عضونظام_روانشناسی_کشور
#مسئول_کانون_تخصصی_مشاوره_ومددکاری_خادمیاران_رضوی #کرمانشاه
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@Educationalandcareercounseling
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@ravanshenasyvamoshavereh
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
🆔 @DrMehrazin
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
#زوج_درمانی
🚻 زمینههای رایج که در #زوج_درمانی و بخصوص درمان هیجان مدار مورد توجه قرار میگیرد شامل مسائل مربوط به پول، فرزندپروری، والدین، رابطه جنسی، رابطهی فرازناشویی (خیانت)، عدم تفاهم و درک متقابل، اختلافات خانوادگی با خانواده همسر، عصبانیت، دروغگویی و عدم درک متقابل میباشد.
┉❈┉❈┉❈┉❈┉❈┉❈
♦️وقتی زوجها در مورد مسائلی از قبیل حسادت، سکس و پول مجادله میکنند، ریشههای این بگومگوها معمولا نوعی اعتراض از سوی یکی نسبت به گسست عاطفی، عدم اعتماد، یا عدم احساس امنیت و راحتی با آن دیگری است. وقتی کسانی که به آنها دلبستگی داریم، در دسترس نیستند، یا به نیازهای ما به نزدیکی عاطفی و حمایت، پاسخ نمیدهند، احساس پریشانی میکنیم و ممکن است مضطرب، هراسان، بیخیال، یا کنارهگیر شویم.
┉❈┉❈┉❈┉❈┉❈┉❈
♦️این رفتارها ممکن است به شکل عادت در بیاید. از آن گذشته، این الگوهای مسموم رفتاری، به روابط زوجی مسلط میشوند و درد، رنج و صدمات زیادی را با خود به ارمغان میاورند.
┉❈┉❈┉❈┉❈┉❈┉❈
⚜پیشگیری بهتر از درمان است.⚜
#زوج_درمانی
#تفاهم
#مشاور
༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅
#دکتر_محمد_هادی_مهرآذین
#متخصص_روانشناسی
#مشاوره_خانواده
#مشاور_نوجوان
#مشاوره_تحصیلی_شغلی
#عضونظام_روانشناسی_کشور
#مسئول_کانون_تخصصی_مشاوره_ومددکاری_خادمیاران_رضوی #کرمانشاه
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@Educationalandcareercounseling
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@ravanshenasyvamoshavereh
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
🆔 @DrMehrazin
🔷🔶🔹🔸🔷🔶🔹🔸🔷🔶🔹🔸
#زوج_درمانی
⁉️سوال: فکر میکنم مشکلات شخصیام باعث تنش در زندگیمان میشود، آیا باید به تنهایی از یک درمانگر کمک بگیرم یا هر دو با هم مراجعه کنیم؟
⬇️⬇️⬇️⬇️
✅پاسخ: وقتی ما در یک رابطه هستیم، به دلیل چرخههای تعاملی منفی که در رابطهی ما شکل گرفته و از طرف دیگر به خاطر اینکه هر کنش ما، موجب واکنش طرف مقابل میشود، نمیتوان مسائل و مشکلات بوجود آمده را به یک طرفِ رابطه نسبت داد. افراد وارد یک سیکل (چرخه) معیوب شده و هر رفتارشان موجب تشدید رفتارهای خاصی در طرف مقابل میشود.
به عنوان مثال⬅️ دیر کردن یک نفر باعث عصبانیت طرف مقابل شده و شروع به سرزنش و شکایت میکند. که باعث میشود رفتار مقابله به مثل در او شکل بگیرد و بعد از آن هم شروع به فاصلهجویی کند؛ که این فاصله گرفتن و خاموش شدن، موجب عصبانیت دیگری شده و به مرز انفجار میرسد و باعث میشود زوجین در هزارتوی بیحاصلی گرفتار شوند که ماحصل آن تنهاییِ باهم بودنشان میشود.
✅از طرف دیگر مشکلات شخصی مانند اعتماد به نفس پایین، بیماری، استرس کاری و غیره بر روی شریک زندگی و روابط بین آنها تأثیر میگذارد. پس بهتر است هر دو نفر در جستجوی کمک برآیند. به این ترتیب هر کدام قادر میشود، مشکلات نفر دیگر را درک کند. در کنار آن زوج درمانگر نیز مشکلات را از هر دو دیدگاه شنیده و بررسی میکند؛ بعد ازآن میتواند درمان فردی یا زوج درمانی را پیشنهاد دهد.
༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅
⁉️سوال: اگر به کمک احتیاج داشته باشم، آیا به این معنی است که دیوانه، روانی، مشکل دار یا عقبماندهام؟
⬇️⬇️⬇️⬇️
✅پاسخ: جستجوی کمک برای مشکلات شخصی یا مشکلات زناشویی به هیچ وجه به معنی بیماریهای روانی نیست. خیلی مواقع نشاندهندهی این است که زوجین گیر کردهاند و به دلیل گرفتار شدن در چرخهی تعاملی منفی به سختی قادر به شناسایی و مشکلات خود هستند، به همین خاطر بیرون آمدن از چرخه و رابطهی خوب داشتن برایشان بسیار سخت میشود.
✅در چنین مواقعی رفتن پیش متخصص رابطه، نشانهی بلوغ و آماده شدن برای اداره کردن مسائل و مشکلاتی است، که اگر بدون حل باقی بماند ممکن است به استرسهای قویتر و یا از هم پاشیدن زندگی منجر شود.
┉❈┉❈┉❈┉❈┉❈┉❈
🌿پیشگیری بهتر از درمان است.🌿
#زوج_درمانی
#زوج
#درمانگر
#مشاور
༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅༅
#دکتر_محمد_هادی_مهرآذین
#متخصص_روانشناسی
#مشاوره_خانواده
#مشاور_نوجوان
#مشاوره_تحصیلی_شغلی
#عضونظام_روانشناسی_کشور
#مسئول_کانون_تخصصی_مشاوره_ومددکاری_خادمیاران_رضوی #کرمانشاه
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@Educationalandcareercounseling
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
@ravanshenasyvamoshavereh
┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄
🆔 @DrMehrazin
هدایت شده از مشاوره و روانشناسی (خادمیاران رضوی کرمانشاه )
👨👩👧👦خانواده سالم
در نظریات گوناگون تعاریف متعددی شده است. از نگاه سیستمی براد شاو و نظرات مك گراو خانواده سالم، خانوادهای مبتنی بر #دوستی، #صمیمیت، #احترام_متقابل و
#اعتماد اعضاء نسبت به همدیگر است. در این خانواده در عین انسجام و گرمی، آزادی افراد محترم شمرده میشود و اعضای آن در فراهم آوردن نیازهای خود و
سایرین تلاش میکنند.
کانال علمی آموزشی کانون تخصصی مشاوره و مددکاری خادمیاران رضوی( استان کرمانشاه )
@ravanshenasyvamoshavereh