📍انواع #دلک
📌 #دلک_سخت
که به اندامها سختی می دهد ، با شدت و زور زیاد انجام می شود و بدلیل افزایش گردش خون اندام و تحلیل رطوبات مرخیه «نرم» باعث قوی شدن اندام می گردد.
📌 #دلک_نرم
باعث سستی اندامها می شود . در این نوع دلک تحلیل وجود ندارد و به همین دلیل باعث تخلخل ظاهر جلد و نرمی عضو می گردد. در این روش با پاچه ای نرم یا با کف دست به آرامی عضو را دلک می دهند .
📌 #دلک_زیاد
جسم را لاغر می کند ، زیرا با تحلیل زیادی که در مواد ایجاد می کند سبب لاغری اندام می شود بخصوص اگر دلک طولانی مدت انجام شود.
📌 #دلک_معتدل
باعث چاقی و افزایش وزن میشود زیرا باجذب خون و حرارت ( درحد اعتدال ) به سمت عضو و تحلیل کم مواد ، باعث چاقی اندام می شود .
👈در صورتی که این نوع دلکها با هم ترکیب شوند انواع دیگری از دلک را بوجود می آورند که می توان به دلک سخت و نرم، دلک سخت و زیاد، دلک سخت به اعتدال، دلک نرم زیاد، دلک نرم به اعتدال اشاره کرد.
📌 #دلک_صاف
در این نوع دلک که با پارچه ای نرم انجام می شود سبب تجمع و احتباس خون در اندام خواهد شد.
📌 #دلک_زبر
در این روش بدن را بوسیله پارچه زبری دلک می هند تا خون بسرعت به سطح بدن بیاید .
📌 #دلک_سخت_و_زبر
چنانچه در خردسالان زیاد انجام شود مانع رشد و نمو و توقف رشد می شود.
⚠️ نکته: دلک باید در ابتدا به نرمی شروع شود ، سپس آنرا سریع کرده و در پایان باید آرامبخش باشد .
⬅️ دلک با دست قبل از خواب مفید است زیرا باعث خشکی مزاج بدن شده و از جریان یافتن رطوبت بسوی مفاصل در هنگام خواب ممانعت می نماید .
📕 منبع: اقدامات پرستاری سنتی . اعمال یدوی ص ۱۱۰.
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🌷 با عرض سلام خدمت اعضای محترم مجموعه احیای سلامت
🌼گروه های پرسش و پاسخ استانی احیای سلامت در #سروش راه اندازی شد.
🌸 هم اکنون میتوانید از طریق لینک های زیر به گروه استان خود ملحق شوید.
✅ گروه سیستان و بلوچستان احیای سلامت:
https://sapp.ir/joingroup/uSQlrF1Jpt3H7xUIw9bfmWqX
✅ گروه کردستان احیای سلامت:
https://sapp.ir/joingroup/6lmZbY9jHcQKU5xoDPr4Idfg
✅ گروه آرادان احیای سلامت:
https://sapp.ir/joingroup/lTLFOmADgU8EsJXCtMzZuWo5
❌❌اخطار اخطار اخطار❌❌
در صورت مشاهده ورود اعضای تکراری در گروه های سروش از همه گروه ها حذف خواهید شد ❗️فقط در یک گروه عضو شوید❗️
بهبود عملکرد شناختی در دوران سالمندی
کاروتینوییدهای موجود در سبزیجاتی نظیر هویج، کدوی حلوایی، فلفل ها و پرتقال، عملکرد شناختی را در دوران سالمندی بهبود می بخشد.
📗 International Neuropsychological society October 25,2016
📗 منبع: نشریه نوین پزشکی/ شماره ۶۳۴/ ۱۵ آذر ۹۵
#مقالات
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
💥 پیام مسرت بخش 💥
📱انتشار اپلیکیشن احیای سلامت
🛎 به اطلاع می رساند، اپلیکیشن احیای سلامت قابل نصب بر روی گوشی های اندروید، با قابلیت های ذیل منتشر و عملیاتی گردید:
🔘 امکان مشاهده آخرین مطالب سایت
🔘 امکان ارسال پیغام و مطلب برای درج در سایت توسط شما (گنجینه)
🔘 امکان دریافت آخرین اطلاعیه های مجموعه احیای سلامت
🔘 امکان دریافت مطالب ویژه مخصوص نسخه اپ
🔘 امکان ارتباط و تعامل با مجموعه احیای سلامت
✅ ضمناً واحد فناوری اطلاعات احیای سلامت در حال توسعه و افزایش قابلیت های این اپلیکیشن می باشند و به زودی قابلیت های جدیدی ارائه خواهد شد.
⬅️ برای نصب اپلیکیشن احیای سلامت بر روی گوشی اندروید، بر روی لینک ذیل کلیک نمایید:
📲 yon.ir/Ehyaapp
🗒 #رژیم_غذایی روزانه
♨️ #صبحانه: مهم ترین وعده غذایی است که باید در ساعات اولیه روز مصرف شود و هر چه به ظهر نزدیکتر شود اثر معکوس خواهد داشت، یعنی به جای این که با گرمی و تری خود باعث خونسازی شود، با سردی و خشکی باعث غلظت خون خواهد شد و از نظر نوع غذای مصرفی در وعده صبحانه، عسل یا مربا (خانگی)،خامه (محلی) و یا غذاهای پختنی مثل کله پاچه، حلیم، آش و عدسی پیشنهاد میشود.
♨️ #ناهار: بدترین وعده غذایی است که متأسفانه در حال حاضر فقط طبق عادت خورده میشود و همان طور که در بالا گفته شد باعث غلظت خون هم مییشود و پیشنهاد میشود که اگر هم گرسنگی بر بدن عارض شد، در حد سد جوع یعنی فقط در حد رفع گرسنگی غذا صرف شود و نه بیشتر، اما در مورد نوع غذای ظهر بهتر است از مقداری سالاد و سیبزمینی و همین طور در روزهای دیگر هفته برای تنوع، ماست و در وعده ظهر ماست یا سالاد و سبزی حتماً گنجانده شود. در صورتی که مجبور به خوردن ناهار شدید، حتما پس از خوردن ناهار حداقل پانزده دقیقه دراز بکشید.
⬅️ با توجه به تولید اخلاط فاسده در وعده ظهر از خوردن عدس پلو در ظهر به شدت پرهیز شود، اما در صورت مصرف، با سبزی فراوان و ماست و نعناع مصرف شود، تا اثر سوء آن را برطرف یا خنثی سازد. متأسفانه تصور غلط در مورد عدس این است که چون اشک چشم را زیاد میکند پس زیادهروی در مصرف آن اشکال ندارد که این مطلب شاید یکی از بیپایهترین سخن ها در باب تعذیه باشد. متذکر می شویم کسانی که افسردگی دارند یا کمتر شاد هستند باید از خوردن عدس اجتناب کنند.
♨️ #شام: طبق احادیث و روایات از خوابیدن با شکم گرسنه باید پرهیز کرد، اما خوابیدن با شکم پر هم تقبیح شده و طالب سلامتی باید حتما بین شام خوردن و خواب سه ساعت فاصله قرار دهد. بنابراین حد وسط گرسنگی و سیری باید در وعده شام مراعات شود. از نان و پنیر و گردو میتوان به عنوان یک وعده غذایی مناسب برای شام استفاده کرد.
⬅️ ضمن این که شوری پنیر برای دندان ها مفید بوده و برای سلامتی دهان و دندان و جلوگیری از بوی بد دهان مفید است. شام خوب و سنگین در سر شب اشکال ندارد، اما در حد سیر شدن نه پر شدن! در فصل بهار و تابستان مصرف انگور و خربزه و هندوانه را هم میتوان به نان و پنیر اضافه کرد و از یک غذای ساده و کامل لذت کافی را برد. قاعده کلی این است یک نوع مواد غذایی به طور متناوب مصرف نشود، بلکه حداقل یک روز در میان بین مصرف یک نوع غذا باید فاصله بیفتد.
✅ بهترین ساعت برای صرف شام همان ساعات ابتدایی شب یا غروب است که هم مطابق با افطار ماه مبارک رمضان است و هم طبق حدیث «صُومُوا تَصِحّوا» یعنی روزه بگیرید تا سالم بمانید که برای سلامت جسم نیز بسیار مفید است.
⬅️ اگر فردی خواهان سلامت جسم به همراه روح است باید بداند که تحمل مقدار کمی گرسنگی در روز هیچ ضربهای به سلامتی او نمیزند و بیماریهایی مثل زخم معده و سوء هاضمه و… در اثر گرسنگی شدید نیست، بلکه دلایل دیگری دارد که از حوصله بحث خارج است.
🍲 غذاهای مناسب برای شام: برنج با خورشتی که هم با گوشت همراه باشد و هم مقداری آبکی باشد تا هم از خشکی برنج کاسته شود و هم از یبوست پرهیز شود. مصرف ماهی در مناطق ساحلی و دریایی مفید است، اما در غیر این مناطق بسیار مضر بوده و علت بسیاری از نازاییها را مصرف بی رویه این گونه گوشتهاست. در صورت خوردن ماهی، حتما باید بعد از آن از خرما به اندازه حداقل هفت عدد استفاده شود.
⭕️ خداوند متعال تمام احتیاجات ضروری بدن را در محصولات و مواد اطراف هر شهر و سرزمینی قرار داده و محصول هر شهری برای مردم همان مناطق مفید است. یکی از بهترین غذای ایرانی، آبگوشت و تا حدودی خورشت قیمه با گوشت گوسفندی است که متأسفانه امروزه از آن غفلت میشود.
🔴 یکی دیگر از وعدههای شام میتواند علاوه بر آبگوشت، مصرف سیراب و شیردان گوسفند باشد که شبیه آبگوشت پخته میشود و نیازی هم به نخود و سیبزمینی ندارد. در اینجا تعدادی خورشت مفید دیگر را علاوه بر این دو (آبگوشت و قیمه) معرفی میکنیم.
1️⃣ خورشت کرفس: به شرط آن که کرفس آن، آب پز بوده باشد و با گوشت گوسفند همراه باشد. در ضمن کرفس خاصیت ضد چربی نیز دارد.
2️⃣ خورشت کدو: با کدو می توان چند نوع غذا تهیه کرد همچنین می توان قیمه را بجای اینکه همراه با بادمجان (قیمه بادنجان) بپزید، آن را با کدو پخت و مصرف کرد، چراکه اولاً خاصیتهای کدو بر کسی پوشیده نیست در ضمن این که بادمجان هم مثل لوبیا از ارزش غذایی بسیار پایینی برخوردار است.
↩️ ادامه مطلب:
🌐 yon.ir/5yUYe
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
در بخارا آلو را پوست باز کرده و خشک میکنند و بسیار خوبست و بهتر آنست که در آفتاب نیم خشک و در سایه تمام خشک کنند.
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
📌 #درخت_آلو کیفیت نشاندن و پرورش و تناسب پیوند آن – بخش دوم
🌳 شاخه های پای ریشه و همچنین شاخه های تازه درخت آلو را بنشانند نیکو بگیرد.
🌳 اگر کسی شاخه های تازه را به اندازه های کف دست یا انگشت کند و مانند آنکه تخم بپاشند در زمینی که خوب بیل زده باشند بکارند، شاخه ها میرویند و از هر کدام درختی بر میاید چون خواهند پیوند کنند در سالیکه شاخه از زمین بر آید با لوله پیوند میتوان کرد؛به انواع آلو یا زردالو یا گیلاس و زغال اخته و …
🌳 چون بدین وجه پیوند کردند در سال آینده میتوان به مکانهای دیگر انتقال داد، در سمنان نوعی آلو هست که آونگ میکنند و شیرین و لذیذ است و بسیار سودمند و در قزوین و ابرقو نیز آلویی هست که آونگ میکنند و آلوچه زرد گیلان هم بسیار بزرگ و شیرین و لذیدست.
🌳 در بخارا آلو را پوست باز کرده و خشک میکنند و بسیار خوبست و بهتر آنست که در آفتاب نیم خشک و در سایه تمام خشک کنند و آنچه خاصیت بهتر دارد از آلو یا مویز یا جوزقند و…آنست که در سایه خشک شده باشد
📙 منبع: آثار و احیاء فضل الله همدانی ص۱۹.
#مقالات
🎯 برگرفته از:
🌐 hamiyanekeshavarzi.ir
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🌷 با عرض سلام خدمت اعضای محترم مجموعه احیای سلامت
🌼گروه های پرسش و پاسخ استانی احیای سلامت در #سروش راه اندازی شد.
🌸 هم اکنون میتوانید از طریق لینک های زیر به گروه استان خود ملحق شوید.
✅ گروه زرند احیای سلامت:
https://sapp.ir/joingroup/ZBCMFze9lKPWIwAVSkEr7omj
✅ گروه نور احیای سلامت:
https://sapp.ir/joingroup/cl9DwBf2m6AqE7geLGaWPd1T
✅ گروه شاهرود احیای سلامت:
https://sapp.ir/joingroup/8OBG4Wd9rU7jzCwley3iHsEY
❌❌اخطار اخطار اخطار❌❌
در صورت مشاهده ورود اعضای تکراری در گروه های سروش از همه گروه ها حذف خواهید شد ❗️فقط در یک گروه عضو شوید❗️
🌙 فواید #روزه داری از معتبرترین سایت های علمی جهان – بخش اول
🔅 برای درمان #سرطان خون نیاز به روش های جدیدی است. یکی از این روش ها رژیم های غذایی محدود از جمله “روزه داری” است. #روزه_داری میتواند در پیشگیری و درمان بعضی از انواع تومورها در نظر گرفته شود.
🔹 New therapeutic approaches are needed to treat leukemia effectively. Dietary restriction regimens, including fasting, have been considered for the prevention and treatment of certain solid tumor types.
📘 منبع: نیچر – برگرفته از کانال مصاف
🌐 Bit.do/nature30
#ماه_رمضان
#مقالات
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
🔆 طرز تهیه #شله_زرد مخصوص ماه مبارک رمضان
📖 مواد لازم جهت تهیه شله زرد:
1️⃣ برنج نیم کیلو
2️⃣ عسل ۱ کیلو
3️⃣ روغن حیوانی ۱۰۰ گرم
4️⃣ زعفران سائیده شد یک و نیم مثقال
5️⃣ گلاب ۱۰۰ گرم
6️⃣ خلال بادام ۱۰۰ گرم
7️⃣ خلال پسته برای تزئین ۵۰ گرم
8️⃣ دارچین برای تزئین ۲ قاشق سوپخوری
✅ طرز تهیه:
⬅️ برنج را پیمانه می کنیم و از ۶ تا ۷ برابر برنج آب به آن اضافه می کنیم سپس برنج را روی شعله می گذاریم تا جوش بیاید وقتی مغز برنج کاملاً نرم شد عسل را داخل برنج می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا شله زرد کاملا جا بیافتد .
⬅️ در صورتی که شله زرد سفت بود یک تا دو پیمانه آب گرم اضافه می کنیم سپس زعفران را با کمی آب جوش حل کرده و به شله زرد اضافه می کنیم مرتب هم میزنیم تا کاملاً یکدست شود سپس روغن را داغ کرده و از صافی رد کرده با مقداری بادام به شله زرد اضافه می کنیم هم می زنیم سپس گلاب را به آن اضافه می کنیم کاملاً هم زده درش را می گذاریم تا شله زرد کاملاً جا بیفتد.
🌸 غذای شما دوای شماست ➖ دوای شما غذای شماست 🌸
گردآورنده: یکی از حامیان احیای سلامت
#آشپزخانه_احیای_سلامت
#ماه_رمضان
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
meil va Eshteha.mp3
20.57M
🌿کانال رسمی حکیم دکتر روازاده|مرجع طب اسلامی ایرانی🌿:
🎵 #صوت فراز هایی از #حکمت_حکیمان
⬅️ میل و اشتها
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ
⬅️ توطئه غرب استعمارگر بر جامعه زنان ایرانی
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
#نکته_های_شنیدنی: خصوصیات #عصاره ها ( #اسانس )
🌸 عصاره ها اگر تازه تهیه شده باشند ترکیباتی بی رنگ هستند اما به مرور زمان با اکسیداسیون، رنگ آنها تبره می گردد .
🌺 عصاره ها در الکل ها کاملا حل می شوندو علیرقم اینکه با آب غیر اختلاط هستند اما به اندازه کافی در آب حل شده و بوی خود را به آب انتقال می دهند (مانند عرقیات گیاهی )
🌸 مواد اصلی عصاره در اثر حرارت و گرما تغییر می یابد و بوی اسانس ها بی نهایت متفاوت است که این مسئله به دلیل ترکیبات مشخص هر گیاه است .
🌺 درمعرض هوا، بو و رنگ عصاره تغییر می کند، مثلا عصاره نعناع به رنگ زرد و عصاره دارچین به رنگ قهوه ای در می آید .
🌸 عصاره ها از لحاظ طعم نیز با یکدیگر متفاوت هستند مثلا دارای طعم های شیرین، تلخ، ملایم، گس و سوزاننده می باشند .
🌺 عصاره ها در همه اجزاء گیاه از جمله برگ، ساقه، پوست ساقه، دانه، گل، ریشه و غدد ترشحی وجود دارد .
🌸 در واقع عصاره هر گیاه شیره ذاتی و رکن اصلی و ارزشمند هرگیاه بوده و به منزله روح و قلب گیاه می باشد.
📕 منبع: قدامات پرستاری سنتی . اعمال یداوی ص ۱۶۴.
🎯 برگرفته از:
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
🆔 sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh