💠💠💠
🌸 عوامل تقویت کننده عقل در طب اسلامی
🌹بوی خوش .
پیامبرصل الله علیه و آله فرمودند هیچ بنده ای از خوش بو کننده های طبیعی استفاده نکند مگر انکه عقلش زیاد شود.
🌹 برگ چغندر .
امام رضا علیه السلام فرمودند برگ چغندر عقل را محکم کرده و خون را صاف می نماید.
🌹 حجامت .
پیامبرصل الله علیه و آله فرمودند حجامت ، عقل را زیاد می کند و قدرت حافظه را افزایش می دهد.
🆔 @naz_tabiban
#قند
🔻 برای پایین آوردن سریع قند
▫️میتوان⑤الی⑥عدد
▫️کلاه بادمجان خشک شده را
🔺دم کرد و خورد
🔷 حدودا
🔹میزان 100 الی 600
🔷قند را پایین می آورد
📚 آیت الله تبریزیان
🆔 @naz_tabiban
#بدانیم
🔷⇦ دلیل علمی ومکروه بودن فوت کردن به غذا از نظرپیامبر(ص)
🔷” پیامبر(صلی الله علیه و آله) از فوت کردن در ظرف نهی کرده است “
🔹↫ دلیل علمی ⇦ امروزه ثابت شده بیماری سل روده از طریق فوت کردن در ظرف غذا و آب انتقال می یابد.
🔹↫ تحقیقات پزشکی حاکی از آن است که هوای دهان مرکب از اکسیژن و هیدروژن است که در هنگام بازدم به دیاکسیدکربن تبدیل میشود که بر اثر دمیدن به غذابه ماده مضری تبدیل میشود که باعث علائمی همچون: پوکی استخوان ضغف عضلانی و کمبود حافظه و ناباربری در مردان میشود.
🔹↫ نکته ی که پیامبر(ص) در ۱۴۰۰ سال پیش به آن اشاره کرده است.
🆔 @naz_tabiban
داروخانه طبیعی را بشناسید!!
انگور میوهای لذیذ و مغذی است و به قدری در سلامت بدن نقش دارد که میتوان آنرا یک داروخانه طبیعی نامید. این میوه مملو از ویتامینهای A, B, C, E و مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر، آهن، پتاسیم، منگنز، کلر، ید و سلیس است.
◽انگور دارای مقدار زیادی آب است که به آبرسانی کودک کمک میکند. همچنین به تنظیم حرکت روده او نیز کمک میکنند.
◽نکته شگفت انگیز در خصوص انگور این است که ضد التهاب هستند و از این رو علائم آلرژی مانند آبریزش بینی را کاهش میدهد.
◽انگور دارای ویتامین سی است که یک ماده مغذی مهم برای کودکان میباشد و در رشد بافتها نقش مهمی دارد.
◽انگور خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش میدهد.
انگور سرشار از کلسیم است، کلسیم برای رشد دندان و استخوان کودک لازم است.
🆔 @naz_tabiban
✅تقویت معده
✍خوراکی های مفید جهت #تقویت معده طبق روایات عبارتند از:
🍃 به
🍃 سیب
🍃 سنجد
🍃 نان برنجی
🍃 شیر گاو
🍃 گلابی
🍃 خوردن باقلا با پوست
🆔 @naz_tabiban
امام رضا(ع):
هرکس میخواهد #معده اش اورا آزار نرساند،نباید میان غذا #آب بنوشد تاغذا به پایان رساند
هرکس میان غذا آب خورد بدنش به رطوبت گراید،معده اش ضعیف ورگهایش قوّت غذا را جذب نکند.
🆔 @naz_tabiban
✅پیشگیری و درمان کرونا:
🍃براساس روایت رسول خدا #شستن دست قبل و بعد غذا
🍃نمک دریا اول و اخر هر غذا
💠درمان عمومی:
🔰پرهیز از #پرخوری و #پرنوشی
🔰عسل با هفت عدد #سیاهدانه صبح ناشتا
🔰داروی امام #کاظم (ع)
🔰بخور #گلاب
🔰استنشاق
🔰روغن #بنفشه پای کنجد
🔰سیب
🔰پیاز محلی
🔰شلغم
👌درمان های تخصصی تر که براساس شرایط بیمار تجویز میشود.
🆔 @naz_tabiban
واکسن کرونا رو باید روی هیئت دولت آزمایش کرد :
1- اگرزنده ماندند، واکسن ایمن است .
2- اگر فوت کردند ، کشور ایمن است .👌😂
#سکنجبینعنابی
🔸️طرز تهیه:
نیم کیلو عناب را داخل قابلمه ۵ نفره ریخته و مقداری آب روی عنابها ریخته و حدود ۸ تا ۱۰ ساعت با شعله ی بسیار ملایم بجوشانید.
سپس عناب را از الک رد کرده و عصاره گیری کنید.
سرکه و عسل(شکر قهوه ای) را داخل قابلمه ریخته و عصاره ی عناب را به آن اضافه کنید و دوباره روی شعله ی ملایم قرار دهید تا همه ی مواد همگن بشوند و حالت قوام پیدا کند.
🔹️موارد مصرف:
تسکین اعصاب، خاصیت آرامبخش و خوابآور
درمان بیماریهای خونی، تمیز کننده و تصفیه کننده خون
کاهش غلظت خون
بازکننده انسدادهای کلیه و کیسه صفرا
پایین آورنده فشار خون بالا
کمک به دفع سنگ کیسه صفرا
کمک به درمان زودانزالی
سمزادیی و دفع صفرا
پاکسازی و تقویت کبد
تقویت کننده دستگاه گوارش
♦️میزان مصرف:
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری با ۱ لیوان آب خنک میل شود.
روزی ۱ تا ۲ مرتبه
🆔 @naz_tabiban
✅چند نکته از نوره
✍افراد گرمایی که غلبه ی گرما و صفرا دارند دقت داشته باشند که اگر خشکی و پوست خشک دارند ممکن است با زدن نوره یک مقدار بدنشان اذیت شود...لذا بعد از نوره و پایان استحمام؛روغن گل بنفشه ب کل بدن بزنند
📌زیاد و بیش از حد نوره روی بدن نماند ،چرا که حالت بُرندگی روی پوست ایجاد می کند. نوره حاوی ماده ی قوی آرسنیک است و زیاد ماندنش روی بدن باعث اسیب روی پوست میشود.
نوره ب دلیل گرمایی که دارد،روزنه های پوست را باز می کند، موجب خروج سودو و بلغم از عمق بدن و خروج صفرای اضافی از بدن می شود. استشمام بوی نوره ب دلیل ارسینیک، موجب سرطان زدایی و پیگشیری از انواع سرطانهاست
📌نوره ی فاقد آرسینک، خاصیت درمانی ندارد .
🆔 @naz_tabiban
✅فواید شگفتانگیز غذا خوردن با دست
✍ در کف دست و انگشتان، باکتریهای مفیدی وجود دارد که از شما در برابر میکروبهای مضر موجود در محیط محافظت میکنند. وقتی شما با قاشق و چنگال غذا میخورید این باکتریها به رودهتان نمیرسند.
از طرفی دیگر، وقتی شما با دستهایتان غذا میخورید، باکتریهای مفید موجود در انگشتان، به دهان منتقل شده، بلعیده شده و به قسمتهای مختلف بدن میروند. این اتفاق باعث گوارشی_سالم در رودهها شده و جلوی گسترش باکتریهای مضر را در رودهها میگیرد. ضمنا وقتی شما با دستهای خود غذا را لمس میکنید، سیگنالی به مغز ارسال می شود که هورمونها و آنزیمهای گوارشی را ترشح کند.
بسته به نوع غذا، مغز متابولیسم را مدیریت میکند تا عملکرد مناسبی داشته باشد؛ چیزی که برای گوارش بهتر غذا ضروریست.
🆔 @naz_tabiban
✅سوگند به انجیر و زیتون
✍این دو سوگند، به دو گونه میوه با برکت است که بیشتر در سرزمینهای قدس و پیرامون آن، که محلّههای نزول وحی و رستاخیز پیامبران
بوده روییده میشود. انجیر، میوه ای است که دارای مواد و ترکیبات غذایی و دارویی سبک بوده و خوش خوراک است که تازه و خشک، گوشت، هسته و پوستش برای همه و هر سنّی ماکول و گوارا است.
🔴خواص انجیر⇩
ملیّن طبع، محلّل بلغم، مطهّر کلیتین، زایل کننده
سنگ مثانه و جهت کبد و طحال موثر است و در
حدیث آمده: 《قطع بواسیر کند و نقرس را از
بین می برد.》
🔴 و امّا زیتون: ⇩
هم میوه است و هم نان خورشت . هم جنبه ی دوا دارد و روغنی لطیف و کثیر و المنافع دارد که در اکثر غذاها از آن استفاده می شود.
🆔 @naz_tabiban