فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سوال کرونایی از یورگن کلوپ و پاسخ قابل تامل او!
🔺کلوپ: من نمیدونم چرا آدمای معروف باید راجع به همه مسائل نظر بدن. من نمیدونم و کسی که میدونه باید راجع به این مسائل صحبت کنه.
سلبریتی...!
پشت پرده جنگ رسانه ای کرونایی علیه ایران
رضا نصری حقوقدان بین المللی در یک رشته توئیت به بررسی ابعاد و پیامدهای پروژه رسانه ای تبدیل ایران به کانون کرونا در جهان پرداخته است
رضا نصری حقوق دان بین المللی و کارشناس سیاست خارجی با اشاره به جنگ روانی که همزمان با شیوع ویروس کرونا، دربرخی رسانه های بین المللی و معاند فارسی زبان علیه ایران در جریان است، در یک رشته توئیت که خطاب به ایرانیان خارج از کشور نوشته شده، به واکاوی این مسئله و پیامدهای آن و تاثیر برخی رفتارهای داخلی در پیشبرد این برنامه خطرناک پرداخت و تاکید کرد: باید در برابر افرادی که سالها بر طبل تحریم و جنگ و تروریسم اقتصادی کوبیدهاند و امروز نشان دادهاند حتی در اوج یک اپیدمی خطرناک هم به حداقل نرمهای اخلاقی و کوچکترین عرف و اصول پایبند نیستند، محکم ایستاد. بخشی از رشته توئیت های وی در ادامه آمده است:
* ایرانیان مقیم خارج! اگر فردا در خیابانهای لندن و نیویورک و تورنتو و سیدنی به بهانه کرونا هدف حمله نژادپرستانه قرار گرفتید؛ اگر محل کسبوکارتان در شهر میزبان بایکوت شد یا مورد تعرض قرار گرفت؛ اگر همسایه و همکار جواب سلامتان را نداد؛ اگر از محل کار عذرتان را خواستند و اگر همکلاسی فرزندتان در مدرسه از بازی و همصحبتی با او منع شد...بدانید مقصر کسانی هستند که تلاش میکنند به بهانه مبارزه با حکومت، در بحبوحه بحران کرونا، وجهه ایران و ایرانی را به زشتترین شکل تخریب کنند.
* مقصر آن کارگزار جنگ روانی ایرانی مقیم آمریکاست که چندین توئیت به انگلیسی مینویسد و به افکار عمومی القا میکند فرد مجرمی که آن حرکت شنیع را در حرم انجام داد (لیسیدن ضریح) و روز بعد دستگیر شد، نماد مقابله حکومت با اپیدمی کروناست تا روزنامه «نیویورک پُست» یک روز بعد تیتر بزند که «ایرانیان در لجبازی با کرونا اماکن مقدس را لیس میزنند!»
* مقصر آن روزنامهنگار ایرانی است که در نیویورکتایمز مقالهای سرشار از دروغ، تهمت، اظهارات گزینشی و گزارش های تحریفشده منتشر میکند ... چرا؟ چون ایران باید به عنوان کانون کرونای جهان در ذهن مخاطب نقش ببندد تا همه تبعات اقتصادی، سیاسی و بینالملل آن متوجه ایران شود!
* مقصر آن فعال سیاسی ایرانی است که همه اقدامات دولت در تعطیلی مدارس، تعطیلی دانشگاهها، کاهش ساعات کاری ادارات دولتی، محدودسازی مسافرتهای میان شهری، کنترل عبور و مرور در شهرها، لغو تردد برخی قطارها و خطوط هوایی، تشکیل ۳۰۰ هزار تیم ضربتی، تاسیس بیمارستانهای صحرایی، فعالسازی واحدهای تولیدی مواد ضدعفونیکننده و ماسک، شستوشو و گندزدایی از معابر و خیابانها، سازماندهی کادرهای پزشکی، همکاری با اروپا و سایر کشورها برای دریافت دارو و کالاهای مورد نیاز، تعطیلی نماز جمعه و گردهماییهای مذهبی و غیرمذهبی، پذیرش هیئت های تخصصی از چین و سازمانهای بینالمللی، مبارزه با احتکار، ایجاد صدها ویدئو و برنامه آموزشی در فضای مجازی، برگزاری کنفرانسهای خبری روزانه و اطلاعرسانی مستمر و... را نادیده میگیرد و در افکار جهانی واکنش ایران را به «دعوت به دعا» تقلیل میدهد.
* مقصر آن ایرانی پر مخاطب بی مسئولیتی است که تلاش میکند اظهارات و اقدامات هر فرد ناشناس و بی اعتبار و خرافاتی در تلگرام را موضع «رسمی» دولت ایران جلوه دهد و تمام کوشش شبانهروزی و توصیهها و اقدامات هزاران متخصص و کارشناس در بدنه دولت را از دید افکار عمومی پنهان نگه دارد.
* مقصر فردی است که پیام دلگرمکننده و روحیهبخش پرستاران و کادرهای پزشکی به مردم را «از روی اجبار» و «پیرو تهدید» میخواند و شادمانی آنها را به ممنوعیت رقص در ایران گره میزند تا بر اندک پیام مثبتی که از ایران به جهان مخابره میشود یک بار منفی بنشاند و کامها را تلخ نگه دارد!
* مقصر آن شبکه خبری است که از «منابع بیمارستانی» آمارهای اغراقشده مخابره میکند، هر فیلم و ویدئوی آماتوری ارسالی از هر فرد مجهول را با تفسیر و تحلیل دلخواه برای میلیونها مخاطب پخش و این گونه القا میکند که وضعیت از کنترل خارج شده است!
* مقصر آن ایرانی و سازمان ویرانیطلبی است که دو روز از بحران نگذشته، به فارسی و انگلیسی نامه مینویسند که باید برای نجات ایرانیان از بحران کرونا و ناتوانی حکومت در مدیریت آن «مداخله بشردوستانه» (اقدام نظامی) صورت بگیرد!
* باید محکم در برابر این افراد ایستاد...این افراد - که سالها بر طبل تحریم و جنگ و تروریسم اقتصادی کوبیدهاند - امروز نشان دادهاند حتی در اوج یک اپیدمی خطرناک هم به حداقل نرمهای اخلاقی و کوچکترین عرف و اصول پایبند نیستند.
⚫️این شیطنت رسانه ای نیست،❗️ خیانت رسانهای است‼️
#مسلمانان_مظلوم_هند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫 ماجرای کلیپ سردخانه بهشت معصومه(س) قم
💢دروغ های فضای مجازی رو باور نکنیم....❗️
#کرونا
#کرونا_را_شکست_میدهیم
#ویروس_کرونا
هدایت شده از انقلاب
🔴سیاستهای دوگانه«#صدای_آمریکا»در مواجه با #انتخابات در #ایران و #آمریکا
«صدای آمریکا»در انتخابات مجلس ایران تلاش میکرد تا هشتگ«رأی بی رأی» ترند شود و مردم از رأی دادن منصرف شوند.
اما در انتخابات مقدماتی ریاست جمهوری آمریکا با برچسبهای«من رأی دادم» به استقبال از انتخابات میرود.
🆔@cyberesfahan_ir
🆗Www.cyberesfahan.ir
هدایت شده از انقلاب
🔴 وضعیت #کرونا در جهان را ببینید...
#ویروس_کرونا
#کرونا_را_شکست_میدهیم
🆔@cyberesfahan_ir
🆗Www.cyberesfahan.ir
هدایت شده از انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجری قدیمی شبکه انگلیسی منوتو بعد از هک شدن صفحهاش توسط یک جوان ایرانی:
شرم بر #اینستاگرام
شما زندگی مردم را به خطر میاندازید.
اعتراف تلخی بود!
یک نفر مانند این آدم که در برنامههای شبکه منوتو، خود و همکارانش چندین بار از امنیت نداشتن پیامرسانهای ایرانی گفتند و به مسخره گرفتند، در حالی که اکنون دوستان و طرفداران سالومه و حتی خودش ناامن بودن نرمافزارهایی چون اینستاگرام و... را اعتراف می کنند. (دقیقاً زمانی که مشکل امنیتی برای شخص خودشان پیش آمد. روزانه تعداد زیادی از مردم ایران در این بدافزار فعالیت می کنند و تا زمانی که منافع او در خطر نبود سخنی در این مورد هیچ وقت نگفت و سعی کرد به داخلیها بتازد)
حالا سوال اینجاست:
شما که خود را طرفدار ما مردم میدانی و مثلاً با عنوان شفافسازی مشکلات جامعه فعالیت میکنید، اگر از این بیامنیتی خبر دارید چطور یکبار در مورد این بدافزارها مردم را آگاهسازی نکردید؟!
قطعاً هدف امثال شما خیرخواهیِ مردم نبوده و نخواهد بود.
هدف شما منافع شخصیتان است..
صفحه اینستاگرام سالومه نزدیک بر ۲۴ ساعت در دست یک هکر بود و سالومه نتوانست با اینکه ارتباطات زیادی دارد سریع حسابش را آزاد کند (به گفته خودش امنیت حسابش هم بالا بوده)! تا جایی که هکر به تمام گفتگوها دسترسی پیدا کرد.
پینوشت:
یکی از بهترین ویژگیهای برنامههای ایرانی، ارتباط مستقیم با مدیران و بررسی سریع این دست از مشکلات است...
🆔@cyberesfahan_ir
🆗Www.cyberesfahan.ir
☑️ فریب جمعی در عصر پروپاگاندای ماشینی
👈🏼 تولید اخبار جعلی عمری به درازای قدمت رسانهها دارد اما در سالهای اخیر این پدیده نیز با گسترش دسترسی عمومی به اینترنت و متکثرشدن بازیگران دستخوش تغییرات اساسیای شده است. اگرچه در سالهای نخستین دهه ۹۰خورشیدی خوشبینی بیشتری در جهان نسبت به افزایش تعداد بازیگران عرصه خبر وجود داشت و با طرح و گسترش مفهومی مانند «روزنامهنگاری شهروندی» از تولد ناگریز حوزههای عمومی خُرد سخن گفته میشد اما در عمل این فرصت جدید به زمین بازی کسانی تبدیل شد که به دنبال تسلط بر دنیای خبر را برای اهداف اقتصادی و سیاسی بودند. ابتنای شبکههای اجتماعی و پیامرسانهای موبایلی بر الگوریتمهای ماشینی و بهرهمندی آنها از یادگیری مبتنی بر کلان دادهها این ابزارها را در کانون علاقه و توجه طراحان تبلیغات سیاسی قرار داده است.
👈🏼تأثیرگذاری تبلیغات روسی بر مسیر انتخابات آمریکا که از طریق فیسبوک و توییتر بر رفتار رأیدهندگان آمریکایی اثرگذار بود، مسیری جدیدی برای بررسی دقیقتر آنچه که میتوانیم آن را «پروپاگاندای رایانهای» بنامیم ایجاد کرده است. تاجایی که یک پژوهش دانشگاهی در وسعت ۵۶ کشور توسط دانشگاه آکسفورد انجام شده و نشان داده است که در بسیاری از آنها کمپینهای مبتنی بر پروپاگاندای رایانهای صورت گرفته است.
👈🏼پروپاگاندای رایانهای با تکیه بر سازوکارهای مؤثر بر الگوریتمهای طراحی شده برای شبکههای اجتماعی و پیامرسانهای موبایلی تلاش میکنند تا پیامهای مبتنی بر برانگیختن احساساتِ ملی و عقیدتی، ایجاد دوگانههای سیاه و سفید (ما و آنها) متعدد و نفرتپراکنی سازمان یافته افکار عمووی را برای تغییرات اساسی به نفع سیاستهای افراطگرایانه در تمام دنیا بسیج کند. بسیاری از صاحبان رسانههای بزرگ در دنیا برای افزایش اثرگذاری چارچوببندیهایی که نمیتوان به راحتی در درون اخبار جا داد از ابزارهای مکمل مبتنی بر الگوریتم شبکههای اجتماعی استفاده میکنند. اگر چامسکی روزگاری از فریب رسانهها سخن میگفت اینبار احتمالا باید از یک فریب همگانی و ماشینیشده بنویسیم که با استفاده از توسعه اخبار جعلی و یا چارچوببندیهای نفرتپراکن در شبکههای اجتماعی و پیامرسانیهای موبایلی، رو به رشد و گسترش است.
👈🏼مواجهه با چنین فضایی نه تنها برای شهروندان عادی، که در ایران بسیاری از آنها کمتر از ۵ سال تجربه حضور در فضای مجازی را دارند، حتی برای خبرنگاران و نخبگان سیاسی و چهرههای سرشناس فرهنگی و هنری نیز همراه با مخاطرة افتادن در دام پروپاگاندای رایانهای است.
حتماً تاکنون با دهها کمپین روبرو شدهاید که در آنها شاهد تلاش عدهای برای بیان کردن ابعادی از یک واقعیت تحریفشده در فضای مجازی هستیم. دهها سایت درستسنجی در گوشه و کنار دنیا توسط کنشگران حوزه خبر به راه افتاده است، هرکس به اندازه توان و مسؤولیتی که دارد برای اصلاح این حوزه گام برمیدارد اما دربرابر جذابیت عوامانه پیامهای طراحان کمپینهای پروپاگاندای رایانهای این تلاشها کمتوان هستند. حتی از سال گذشته تلاشهایی در آمریکا برای این به راه افتاده است تا از منظر حقوقی صاحبان پلتفرمهای شبکههای اجتماعی، از جمله فیسبوک، مجاب شوند تا قوانین حفاظتی بیشتری برای کنترل محتواهای برآمده از کمپینهای اینچنینی طراحی کنند. همه این تلاشها اگرچه مهم و قابل توجه هستند اما باید توجه داشت که برای رسیدن به یک راهحل نهایی باید دنبال این باشیم که تفکر انتقادی و مواجهة همواره همراه با پرسش از محتوای رسانهای، مهارت کلیدیای است که باید برای همه کاربران شبکههای اجتماعی به عنوان یک نسخه شفابخشِ واحد تجویز شود.
🖊پدرام الوندی
اضطراب شما را به کرونا نزدیکتر میکند
«سیما فردوسی» روانشناس:
🔹کشورهای اروپایی هم مورد های مثبت بیماری کرونا را در بین شهروندان شان دارند. فرق ما با آن ها این است که در آن کشور ها مردم اخبار را از یک مرجع متخصص موثق دریافت می کنند نه از پست های اکانت های عموما قلابی و فیک.
🔹تبعات شایعات کرونایی اولین اثرش این است که شما مرز بین راست و دروغ را گم میکنید. دوم این است که اعتمادتان را از دست میدهید. اگر متخصصی هم بیاید به شما بگوید که وضعیت چندان هم بحرانی نیست هرگز باور نمیکنید.
🔹تصور شما این خواهد بود که همه قصد فریب تان را دارند و شما در یک وضعیت آخرالزمانی تنها مانده اید.
🔹برخورد ما با این بیماری نیز باید مانند دیگر بیماری های ویروسی باشد. پس تمرکز بی جا ممنوع!
🔹در شرایط نا امیدی و اضطراب و احساس تنهایی و درماندگی همه افراد از مهربان ترین فرد در کنارشان آرامش می گیرد. اینجا اجازه می خواهم که روی سخنم با خانم های خانه دار و مادران فداکار ما باشد.
🔹این خیلی مهم است اولین خبری که در اختیار مان قرار گرفت را باور نکنیم. به اصطلاح قدیمی ها باید ابتدا آن را سبک سنگین کنیم. آن را با اخباری که از منابع موثق شنیده ایم مقایسه بکنیم خودمدیریتی بکارگیری عقلانیت در برابر شایعه ها است.
fna.ir/dfha8f
⭕شایعات درباره ویروس کوئید ۱۹ روز به روز بیشتر میشود
🔸️۷ افسانه درباره کروناویروس
در کنار شیوع کروناویروس، روز به روز شایعات مختلفی در فضای مجازی پخش میشوند.
،هم زمان با پخش کروناویروس و ترس ناشی از آن در سرتاسر جهان، ادعاهای جعلی، نظریههای توطئه و اطلاعات نادرست درباره این بیماری در حال شیوع هستند.تاکنون حجمی از اطلاعات غلط منتشر شده است که سازمان جهانی بهداشت، نام این دوره را همهگیری اطلاعات قرار داده است.
آنطور که سی ان ان در گزارشی نوشته، این افسانهها هم در گوشهکنار اینترنت و هم در رسانههای رسمی دیده میشوند، در فضاهای مجازی هم تلاشهایی برای حذف اطلاعات غلط انجام شده است و در حال مشاهده نبردی در این بخش هستیم. از سوی دیگر سانسور کردن اطلاعات در برخی کشورها هم به گسترش این اطلاعات دروغ کمک کرده است.در اینجا با حقیقت، کروناویروس جدید آشنا شوید.
🔸️افسانه؛ کروناویروس توسط انسان ساخته شده است
🔹️واقعیت: به هرچیزی که در فضای مجازی میخوانید، باور نکنید.با تبدیل شیوع کروناویروس به یک بحران سلامت اجتماعی، در حاشیه نظریهای در اینترنت به وجود آمد که این ویروس نه در طبیعت بلکه در آزمایشگاهها ایجاد شده است.
برای مثال شایعهای ایجاد شده بود که چین در حال ایجاد سلاحی زیستی بود که یک اشتباه منجر به شیوع این ویروس شده است. بخش دیگر فضای مجازی اما مدعی میشد که این ویروس توسط ایالات متحده آمریکا ایجاد شده است.اما دانشمندان چه در چین و چه در غرب این نظریات را به طور کامل رد میکنند، متخصصان در حال پیدا کردن منشاء اصلی این بیماری هستند و احتمالا منشاء آن خفاشها هستند.
🔸️افسانه؛ به شکل خانگی میتوانید این بیماری را درمان و از ابتلا به آن پیشگیری کنید
🔹️واقعیت: بله، سیر، آب و ویتامین C برای شما خوب هستند اما برخلاف آن چه در فضای مجازی گفته میشود هنوز هیچ مدرکی وجود ندارد که اینها میتوانند از افراد در مقابل کروناویروس حفاظت کنند. برخی دیگر هم میگویند ضدعفونی کردن بدن ویروس را از بین میبرد، این ادعا هم غلط نادرست است.برخی مواد شیمایی مثل اتانول ۷۵درصد هستند که میتوانند ویروس را روی پوست شما بکشند اما اگر ویروس داخل بدنتان باشد این کارها دیگر فایدهای ندارند و میتوانند خطرناک هم باشند.
لطفا، لطفا و لطفا از ضدعفونی کننده شیمیایی استفاده نکنید.
هنوز هیچ راه کاری برای درمان کرونا پیدا نشده است و بهترین راه مراقبت از خودتان دور شدن از افراد مشکوک به میاری و شستن دستهایتان برای حداقل ۲۰ ثانیه است.
🔸️افسانه؛ باید از ماسک استفاده کنید
🔹️واقعیت: به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری افرادی که حالشان خوب است نیازی به پوشیدن ماسک ندارند.
حتی مدیرعامل جراحان آمریکا معتقد است اگر ماسک را به شکل درستی نپوشید احتمال ابتلای شما به بیماری افزایش پیدا میکند. کسانی که علائم بیماری در آنها مشاهده میشود باید ماسک بپوشند تا جلوی ابتلای دیگران به بیماری را بگیرند.
خرید بیهوده ماسک پزشکی تنها تعداد آنها را کاهش داده و افراد دیگر را در خطر قرار میدهد.
🔸️افسانه؛ گرما کروناویروس را میکشد
🔹️واقعیت: به گفته سازمان جهانی بهداشت خشککنندههای دست نمیتوانند کروناویروس را بکشند، به گفته آنها نباید لامپهای فرابنفش هم برای ضدعفونی دست استفاده کنید چرا که این کار برای بدن خطرناک است.
ترامپ گفته بود که گرما این ویروس را از بین میبرد، اما متخصصان براین باورند که هیچ راهی برای تایید این ادعا وجود ندارد.
🔸️افسانه؛ ویروس از طریق پاکت نامه منتقل میشود
🔹️واقعیت: با خیال راحت پاکتهای نامه را باز کنید.
براساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، دریافت نامه یا بستهای از چین شما را در خطر ابتلا به بیماری قرار نمیدهد. محققان در حال مطالعه نحوه شیوع کروناویروس جدید هستند اما تجربیات قبلی نشان دادهاند که این ویروسها برای زمان زیادی روی سطوح باقی نمیمانند.
🔸️افسانه؛ کودکان به کروناویروس مبتلا نمیشوند
🔹️واقعیت: هرکسی از هر گروه سنی میتواند به کروناویروس مبتلا شود، اگرچه به نظر میرسد افراد مسنتر و کسانی که بیماری پیشزمینهای دارند نسبت به این ویروس آسیبپذیرتر هستند.
درحالی که بیشتر افراد غیرمبتلا به کروناویروس بزرگسالان هستند، اما تاکنون کودکان هم به این ویروس مبتلا شدهاند.
افسانه؛ افراد مبتلا به کروناویروس میمیرند
واقعیت: آمار مرگومیر ناشی از این ویروس ۲درصد است، اما انتظار میرود این عدد کاهش پیدا کند.
افراد مبتلا به کروناویروس معمولا با علایمی مثل علایم سرماخوردگی معمولی روبرو میشوند و بعد از مدتی این علایم به طور خودبه خودی از بین میروند. این بیماری در موارد کمی میتواند مرگبار باشد.البته با توجه به آمار مبتلایان به امار مبتلایان به این ویروس، حتی ۲درصد مرگومیر میتواند خطرناک باشد
💠 #اخبار_ناگوار_و_نقش_والدین
تاثیر #اخبار_ناگوار بر کودکان نسبت به بزرگسالان بسیار شدیدتر و مخرب تر است. پژوهشها نشان داده که اگر شرایط اضطراب و استرس برای کودکان شدید و طولانی باشد بر ساختار مغز آنها اثرات نامطلوبی خواهد داشت و علاوه بر آن استرس موجب کاهش توان #سیستم_دفاعی هم کودکان و هم بزرگسالان است.
باید تا آنجا که می توان #کودکان را از اخبار ناگوار به دور نگه داشت، اما با همه ی احتیاط های #والدین باز ممکن است آنها ناخواسته در جریان اتفاقات استرس آور قرار گیرند.
#سازمان_جهانی_بهداشت در مورد اپیدمی اخیر #کرونا توصیه هایی را منتشر کرده است که در این پست برخی از آنها را بیان می کنیم:
🔹 کودکان ممکن است در شرایط #استرس و #اضطراب رفتارهای متفاوتی از خود نشان دهند، برخی از آنها با عصبانیت یا بی قراری رفتار می کنند برخی گوشه گیر می شوند، برخی بیشتر به والدین می چسبند و برخی حتی دچار شب ادراری می شوند.
🔹 در این وضعیت تلاش کنید به واکنشهای فرزندتان به شکل حمایتی پاسخ دهید، درک کنید که آنها در شرایط عادی نیستند، به آنها سرکوفت نزنید، برچسب نزنید و انتقاد شدید نکنید. با آنها گفتگو کنید به نگرانی های آنها گوش دهید و به آنها بیش از پیش عشق بورزید و علاقه و توجه و توجه و توجه خود را نشان دهید.
🔹 #کودکان در زمان های ناملایمات به توجه و عشق و علاقه ی والدین نیاز دارند. به خاطر داشته باشید به حرفهای آنها گوش کنید و با مهربانی با آنها صحبت کنید و به آنها قوت قلب دهید. تا آنجا که ممکن است و اگر امکانش را داشتید فرصتهایی برای بازی و استراحت او فراهم کنید.
🔹 برنامه های روتین زندگی تان را تا آنجا که ممکن است مانند گذشته ادامه دهید.
اما سعی کنید در کنار #فرزندانتان باشید. اوقات بیشتری با آنها باشید. بیشتر با آنها بازی کنید، کتاب بخوانید، فعالیتهای شاد و تفریحات دسته جمعی خانوادگی داشته باشید به خصوص بازیهایی که فعالیت بدنی دارد و می توان در منزل انجام داد.
در حضور او کمتر گوشی را به دست بگیرید و کمتر وارد شبکه های اجتماعی شود و سعی کنید بیشتر توجه تان را به او نشان دهید آمار و اخبار تلخ را در حضور او برای همسرتان یا دیگران به هیچ عنوان بیان نکنید و در حضور اخبار تلویزیون را نبینید.
#دکتر_عارفه_منجم
#رواندرمانگر_تحلیلی
فقدان #سواد_رسانه_ای_انتقادی در حوزه سلامت
نعمت فاضلی (انسان شناس) - در این چند روز متوجه شدیم که ویروس #کرونا فقط از طریق تماس فیزیکی منتقل نمیشود بلکه از طریق شبکههای اجتماعی میتواند بر ذهنها و ضمیر ما جای گیرد. از این رو لازم است نظام سلامت و مدیریت بهداشت خود را در چارچوب #نظم_نوین_رسانهای باز تعریف کند.
در ادامه با #شارا همراه باشید:
http://www.shara.ir/view/41922/
رسانههای فارسیزبان، دایه مهربانتر از مادر/ تکنیکهای BBC برای مهربانی با ایرانیان
BBC یکی از رسانههایی است که طی روزهای اخیر و بویژه با شیوع بیماری کرونا، سعی دارد با استفاده از تکنیکهای رسانهای مختلف آنچه خود میخواهد را به خورد مخاطب بدهد./
https://www.farsnews.ir/news/13981213000512/
هدایت شده از کاوش مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅دکتر هاملمن نماینده سازمان بهداشت جهانی در مصاحبه با CBC کانادا :
📍ایران دارای قوی ترین نظام سلامت منطقه است/از امکانات PHC ایران شگفت زده شدیم!
🆔 @Kavoshmedia
هدایت شده از مدیالوژی/Medialogy
🔹دروغ و تحریف به سبک رسانه سعودی!
💢ایندیپندنت فارسی: مقامات ایران متهمند که اعلام رسمی ورود #کرونا به ایران را به دلیل در پیش بودن راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با تاخیر و پس از برگزاری این دو رویداد انجام دادهاند.
✍️در حالی این رسانه سعودی چنین ادعایی کرده که اولین مورد ابتلای به کرونا روز چهارشنبه، سی بهمن ماه و دو روز پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی اعلام شد.
@medialogy1
⭕️جنگ روایت ها در کرونا
یک نکته؛ جنگ روانی با جنگ روایت ها متفاوت است. مبنای اصلی جنگ روانی شایعه است. اما جنگ روایت، جنگ شناختی است. خوانش شما از واقع است. پسا حقیقت اینجاست. مبارزه با این جنگ بسیار سخت تر است و مهمترین نکته این است که سربازان مبارزه در این جنگ همه مردم اند.
اما یک روش رایج در جنگ روایت ها، استدلال استقرایی است. در این روش یک جزء را به کل تعمیم می دهند. یک خبر مبنای تفسیر کل صحنه می شود.
اما جنگ روایت ها در کورنا چطور شکل گرفت و چرا به چالش رقص رسید؟
🔹یکم. بی اعتنایی.
اول گفتند حکومت بی اعتناست. مستندشان هم حرم و نماز جمعه و نام یک شرکت هواپیمایی یا فیلمی از یک ماشین اورژانس مقابل بیمارستان فرمانیه بود.
اما گزارش کامل از بسیج ملی و حکومتی باعث شد این گزاره نگیرد.
🔹دوم. پنهان کاریی.
بعد گفتند حکومت پنهان کارست. ولی انتشار امار روزانه مبتلایان و مرگ و میر و بعد هم منتشر شدن اولین آمار قبل از انتخابات با علم به اینکه روی مشارکت هم تاثیر گذارست، این گزاره را باطل کرد.
🔹سوم. بی تدبیری
مرحله سوم گفتند بی تدبیرست. چنان وانمود کردند که ایران با بی تدبیری باعث شده است کورنا به امارات و کانادا و افغانستان و لبنان و آلمان منتقل شود. طبیعتا این تصویر همه نمی توانست ماندگار باشد. چون نحوه اطلاع رسانی دقیق از میزان بهبود یافته ها و تصمیمات کلان درمانی باعث میشد مردم بی تدبیری را باور نکنند.
🔹چهارم. ناتوانی
در نهایت گفتند تدبیر دارند اما توان ندارند. اینجا بود که پمپئو و ترامپ به کمک ابرروایت آنها آمدند و البته پاسخ سرد داخلی و بی اعتنائی به پیشنهاد آنها در کنار توان ایران در تولید کیت های تشخیص و تولید ماسک های نانوئی و غیره این روایت را هم باطل کرد.
🔹پنجم و گام آخر خود مردمند.
از حکومت ناامید شدند و سراغ خود مردم آمدند. با 3 روش.
🔸روش اول تخریب سرمایه های معنوی و اعتقادی مردم. به تمسخر گرفتن دعا و مناجات آنهم با تمسک به فیلم یک شیعه انگلیسی که ضریح را لیس میزد.
🔸روش دوم نشان دادن بی اعتمادی اجتماعی بود. اینکه مردم به فکر هم نیستند. در همین رابطه اخباری از محتکرین مستندشان شد. طبیعی بود که با موج خبرهای خوب از همدلی های اجتماعی عملا عقب نشستند.
🔸روش سوم تقابل مردم با مردم بود. #چالش_رقص را باید اینجا ببینید؛ با دو اثر:
اول اینکه دو جریان را مقابل هم قرار دهند. جریان دعا و نیایش با جریان رقص و شادی.
دوم اینکه از خط مقدم بودن سفید پوش ها در جمهوری اسلامی بسیار عصبانی شدند و با این چالش و شکل دادن دوقطبی، تلاش می کنند بین فرهنگ متنوع جامعه پزشکی با ارزش هائی مثل فداکاری که آنها را به انقلاب نزدیک می کرد فاصله بیاندازند.
جنگ شناختی امروز خود مردم را هدف گرفته است؛ هوشیار باشید از شکل گیری دوقطبی ها.
👤محسن مهدیان
📍بمباران دانش آموزان
🔹صابر اکبری خضری؛ پژوهشگر علوم اجتماعی:
🔻جورج زیمل جامعه شناس شهیر آلمانی در باب خصوصیات عصر مدرن میگوید در این دوره، انسان دائماً در معرض بمباران اطلاعات قرار دارد و اولین عارضه این موضوع تشدید تحریک عصبی است. به همین ترتیب یکی از معضلات جدی آموزش و پرورش در جامعه ما، فشار درسی بیش از اندازه است. تعداد بالای کتابهای درسی نسبت به سایر کشورهای دنیا، میزان بالای حضور در کلاس در طی هفته، آزمونهای مداوم و … همگی مؤید این موضوع است.
همان طور که زیمل اشاره کرده بود، اولین نتیجه این فرایند، افزایش تحریکات عصبی است. در تحقیقات صورت گرفته پیرامون استرس و اضطراب در دانش آموزان ایرانی، درصدهای مختلفی ذکر شده است که این ارقام با توجه به شرایط گوناگون بین ۱۰ تا ۵۱ درصد متغيرند. استرس و اضطراب خود عامل بسیاری از اختلالات جسمی و روانی دیگر میشود که مجال ذکر آنها نیست.
📌 ادامه این مطلب را در باشگاه اندیشه بخوانید:
🔗 http://bashgah.net/go/po87y/
عملیات روانی یعنی همین👆
🔻 ما درگیر یک جنگ تمامعیار رسانهای هستیم.
🔻 دشمنان ما روزانه صدها پست و پیام رسانهای با هدف تاثیرگذاری بر اذهان ما تولید میکنند.
🔻 فقط اینستاگرام بی.بی.سی در یک ماه قریب به ۹۰۰ پست درباره ایران کار کرده است.
🔻 لشکر کناری او، اینستاگرام صدای امریکا نیز در یک ماه بیش ۱۸۰۰ پیام فارسی علیه ایران منتشر کرده است.
سواد رسانهای به ما کمک میکند دید دقیق تری نسبت به رسانهها و محتوای آنها پیدا کنیم.
#جنگ_نرم
#عملیات_روانی
#جریانسازی_در_رسانه
#سواد_رسانه_علیه_کرونا
❓پرداخت #ایتا چیست و چه خدماتی در آن ارائه میشود؟
🔹 قابلیت پرداخت، خدمت جدیدی است که در #پیامرسان_ایتا ارائه میشود. در فاز اولیه، در این سامانه خدمات متنوعی مانند امکان خرید شارژ تلفن همراه، خرید بستههای اینترنت، پرداخت انواع قبوض، انتقال وجه به حساب سایر کاربران و... ارائه میشود
🔸 یکی از اهداف سامانه پرداخت، تسهیل فرایندهای مالی برای کسب و کارهای خرد مانند کانالهای فروشگاهی است
لذا انواع خدمات مالی و فروشگاهی مانند ایجاد لینک پرداخت، صدور فاکتور، نمایش سبد خرید، دریافت آدرس خریدار و... در این سامانه ارائه میشود
🔹 در مرحله نخست، برای فعال شدن قابلیت پرداخت، باید توسط یکی از کاربرانی که پرداخت ایتای او فعال شده است، به این سامانه دعوت شوید
🔰راهنمای پرداخت ایتا:
@Pardakht
@cyberesfahan_ir
فقدان #سواد_رسانه_ای_انتقادی در حوزه سلامت
نعمت فاضلی (انسان شناس) - در این چند روز متوجه شدیم که ویروس #کرونا فقط از طریق تماس فیزیکی منتقل نمیشود بلکه از طریق شبکههای اجتماعی میتواند بر ذهنها و ضمیر ما جای گیرد. از این رو لازم است نظام سلامت و مدیریت بهداشت خود را در چارچوب #نظم_نوین_رسانهای باز تعریف کند.
در ادامه با #شارا همراه باشید:
http://www.shara.ir/view/41922/
دسترسی رایگان به منابع اطلاعاتی علمی تمام متن مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری
⚠️با هدف ایفای نقشی هرچند کوچک در شرایط خاص پیش آمده، دسترسی به صورت مجازی به منابع اطلاعات علمی تمام متن این مرکز، برای اساتید، پژوهشگران، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و سایر هموطنان، به مدت ۲ ماه (بدون نیاز به کد شناسایی و کلمه عبور) خواهد بود تا جامعه علمی کشور بدون مراجعه حضوری، نسبت به تأمین اطلاعات علمی مورد نیاز خود اقدام کنند.
🌐 www.ricest.ac.ir