828K
🔴به بهانه طرح مجلس برای «ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی»
✍️دکتر معصومه نصیری ـ مدرس رسانه
☑️ساماندهی پیامرسانها و اساساً فضای اینترنت برای صیانت از افکار عمومی، تمامیت ارضی و ملی و کمک به توسعه و بهبود زیرساختهای کشور و پیامرسانهای داخلی، عاقلانهترین کاری است که باید صورت گیرد.
پس #اول اینکه اصل طرح را بخوانید. #دوم اینکه در خوانش تحلیلها، حواسمان باشد که راهکار اصلاحی برای طرح فعلی مجلس مطرح میشود یا اساساً با بهکارگیری واژههای تحریککننده احساسات مخاطبان مثل «انسداد»، «زندان مجازی» و... سعی در به حاشیه بردن اصل موضوع دارند.
حواسمان به تکنیک شاهماهی سرخ که یک استدلال #مغلطهآمیز است و سازوکارش بر اساس #پرت_سازی_حواس متکی است، هم باشد. در این تکنیک مرکز توجه منحرف میشود و توجه افراد به موضوعات نامرتبط کشانده می شود.
و نکته مهمتر اینکه قطعا مجلس شورای اسلامی باب اصلاح و تقویم این طرح را باز گذاشته است و حمله کنندگان به طرح، به جای نفی اصل طرح، راهکار اصلاحی ارائه دهند.
نگاهی خواهیم داشت به قوانین کشورهای مختلف در زمینه فضای مجازی؛ از لایحه میهنپرستان در آمریکا تا دیوار ضدخرگوش و ضدگوگل
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارشناس شبکه CNN:
🔹 ترامپ "منبع دروغپراکنی" درباره مسایل پزشکی و انتخاباتی است؛ رسانهها باید با شجاعت پخش سخنرانیهای او را متوقف کنند و با دعوت از متخصصان [دروغهای او را برملا کنند].
اخبارجعلی و مقابله با آن
@asrehooshmandi
فناوری «تایپ مودبانه» از راه رسید/ کلمانت اهانت آمیز تار می شوند
یک شرکت فنلاندی با استفاده از هوش مصنوعی فونتی را توسعه داده که با #قلدری_سایبری مقابله و کلمات تحقیر آمیز در متن را تار می کند.
قلدری سایبری به مشکل فزاینده در عصر اینترنت تبدیل شده است. در همین راستا «تیتووری»(TietiEVRY)، شرکت فناوری فنلاندی امیدوار است تا با ارائه فونتی که بی ادبی را در نرم افزار ادیت متن، می پوشاند، این مشکل را حل کند. به طور دقیق تر این فونت در نرم افزارهای ورد و اوت لوک کلمات را تار می کند.
این فناوری که «تایپ مودبانه»(The Polite Type) نام دارد و با استفاده از یادگیری ماشینی می تواند اصطلاحات اهانت آمیز را ردیابی و کلمات دیگری را جایگزین واژه های تحقیرآمیز کند.
به عنوان مثال جمله « تو احمق هستی» با استفاده از این فناوری به «تو ساده لوح هستی» و جمله «من از تو متنفرم» به « من با تو مخالفم» تبدیل می شود.
اصطلاحات تحقیرآمیزی که به نژاد، جنسیت و قومیت مرتبط هستند با کلماتی ساده که نشان دهنده یک گروه هستند، جایگزین می شوند.
«تیتووری» ادعا می کند این نخستین فونتی است که قابلیت تار کردن را به عنوان ابزاری برای سانسور نفرت پراکنی استفاده کرده است.
کیا هارینگ سخنگوی این شرکت می گوید: می خواهیم قلدرها درباره کلماتی که به کار می برند و معنای آنها، دوباره فکر کنند. قلدری به خصوص به کودکان و نوجوانان آسیب می رساند.
فناوری «تایپ مودبانه» به طور رایگان قابل دانلود است و با بیشتر برنامه های فراوری کلمات همخوانی دارد. همچنین این فناوری در صورت آفلاین بودن کاربر نیز فعال است.
منبع: دیلی میل
asrehooshmandi
▪️اینکه بی بی سی آمارِ کرونا رو با عکسی از عزاداران حسینی، عزادارنی که با بیشترین حد از رعایت پروتکل های بهداشتی در دنیا نمونه هستند نشون میده و خبری از عکس ترافیک و بسته شدن جاده های شمال توو سایتشون نیست نشون از این داره که نونشون با زدن دین و مذهب چرب تر میشه
💬مَشت مسود
#توییت
@Fars_Plus
♨️ جزئياتي منتشرنشده از طرح فضاي مجازي مجلس
🔻دانا در گزارشي براي اولين بار به برخي مفاد طرح مجلس درباره ساماندهي پيامرسانها اشاره كرد و نوشت:
▪️بر اساس اين طرح، همه پيامرسانهاي داخلي و خارجي ميتوانند در ايران فعال باشند.
▪️مانند ساير نقاط جهان همه پيامرسانها و شبكههاي اجتماعي كه ميخواهند در ايران فعال باشند بايد قوانين كشور ايران را بپذيرند و نمايندهاي براي پاسخگويي نسبت به تضييع احتمالي حقوق مردم و حريم خصوصي به شورايي كه براي نظارت تأسيس ميشود معرفي كنند.
▪️وزارت ارتباطات موظف به ارائه اينترنت ارزان، پر سرعت و درآمدزا به مردم ميشود.
🔴حقایقی درباره طرح ساماندهی فضای مجازی که عده ای علیه آن جنگ روانی به راه انداخته اند
⏪رییس کمیسیون اصل نود: مطمئن هستم كه با اجرای طرح ساماندهی فضای مجازی مي توان در ماه اول اجرا، يك ميليون شاغل به جمعيت شاغلين كشور اضافه كرد.
🔹 پژمانفر: اشتغالزايي و كاهش شديد هزينه اينترنت از مزاياي طرح مجلس در مورد فضاي مجازي است.
🔹 در صورت اجراي اين طرح، اتفاق بزرگي در حوزه اقتصاد اينترنت مي افتد.
🔹 اينترنتي كه امروز دست مردم مي رسد، هزينه چندهزارميلياردي از جيب مردم بر ميدارد و اين وسط وزارت ارتباطات هم نقش دلال را دارد؛ در واقع با ارائه اينترنت بي كيفيت و ناامن جيب مردم چپاول مي شود.
🔹 اما اگر اين طرح اجرا شود اينترنت در كشور به شدت با كاهش قيمت رو به رو می شود.
🔹 مطمئن هستم كه با اجرای طرح ساماندهی فضای مجازی مي توان در ماه اول اجرا، يك ميليون شاغل به جمعيت شاغلين كشور اضافه كرد.
تیمورا
30.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️اولویت با اتمام شبکه ملی اطلاعات و تقویت پیامرسان های داخلی است
@Fars_Plus
▪️اولویت با اتمام شبکه ملی اطلاعات و تقویت پیامرسان های داخلی است
@Fars_Plus
⭕️ادارک نفرت
💢در نبرد شناختی موضوع درگیری در ایجاد ادراکی خاص نسبت به پدیده ای مشخص است
💢با توجه به تصویر، BBC بدنبال ایجاد ادراکی مشخص از برگزاری هیئات حسینی است.
🔺به عبارت بهتر تلفیق آمار کرونا در ایران با تصویر عزاداران حسینی، یعنی شرکت و برگزاری مراسم موجب مرگ و میر افراد و شیوع ویروس خواهد شد.
#جنگ_شناختی
#سواد_رسانه_ای
asrehooshmandi
💢 قیام حسین(ع)؛ رسانهای به عظمت تاریخ
💢عاشورا محصول انحراف، سکوت، فریب و تحریف...
✍معصومه نصیری_ مدرس و پژوهشگر سوادرسانهای
◾️در زمانه ای که کذب و نیرنگ فراگیر و چهره جهان اسلام را پوشانده بود حقانیت از میانه حج، راهی سرزمینی شد که بنا بود تاریخ ساز و تا قیام قیامت سرخی خونش ضامن برافراشته بودن بیرق حقطلبی در عالم باشد. اما این سوال همواره مطرح است که چطور مردمان آن زمانه توانایی تشخیص میان حق و باطل را نداشتند و چگونه برای اقدام علیه فرزند پیامبر(ص) متقاعد شده بودند؟ و اگر ما آن زمان میزیستیم در میان کدام سپاه بودیم؛ یزید یا حسین(ع)؟
◾️از این منظر باید نگاهی انداخت به شرایط حاکم بر افکار عمومی آن روزگار و شیوههای عملیات روانی و رسانهای سردمداران آن زمان و تکنیکهای اقناع مخاطبان جهت اقدام علیه فردی که حقانیتش از روز روشنتر بوده است.
◾️بیشک عملیات روانی از زمان خلقت انسان تا به امروز در شکلهای گوناگون رایج و در دوران مختلف همواره در راستای جهت دهی به افکار عمومی جهت نیل به نتیجهای خاص بهکار برده شده است. در عملیات روانی، جنگ، جنگ کلمات و شایعات در راستای تزلزل عقل و تغییر رفتار و اعمال است.
◾️در آن دوران حاکمان وقت سعی در القای دعو امام حسین(ع) برای خلافت و ریاست را داشتند و آنچه مورخان نگاشتهاند حاکی از برجسته سازی ادعای غلط و پنهان سازی واقعیت یعنی مخالفت امام(ع) با تحریفها و بدعتها در دین از سوی حاکمان آن روزگار است.
◾️قلب واقعیتها، برجستهسازی، دروغ و انگارهسازی های صورت گرفته همگی در وارونهسازی حق و باطل و جا به جایی حقیقت و دروغ نقش آفرینی کردند و اینگونه بود که در کنار بمباران خبری علیه امام حسین(ع)، وعدههای اعطای مقام و پاداش، بالابردن هزینههای حمایت از امام معصوم و... همگی سبب انحراف افکار عمومی از حق و حقیقت به ظلم و انحراف شد.
◾️دستگاه جور که تخصص ویژهای در وارونه نمایی و تغییرات جدی در حوزه دین رسول الله(ص) داشت، با استفاده از همین تکنیکهای عملیات روانی با برچسب زنی و خبیثانهترین روشها خود را نماینده دین معرفی کرده و امام (ع) را سدی در برابر اجرای دین حقیقی و دشمن با پیامبر(ص). این در حالی است که امام حسین (ع) بارها علت قیام خود را نه دستیابی به حکومت که مقابله با محو دین و ظهور بدعت عنوان کردند.
◾️در این میان اما سکوت خواص و بی تفاوتی آنها، به وقوع واقعه عاشورا کمک کرد. واقعه عاشورا را باید محصول #انحراف، #سکوت، #فریب و #تحریف دانست. عاشورا زاییده #جهل توام با خودکامکی و زیادهخواهی مردمی بود که در این نقطه مهم تاریخی درست نیندیشیدند و دقیق اقدام نکردند.
◾️در نهایت خون حسین، تفکر حسین و حقانیت حسین پیروز واقعی است. حقیقت از میان ظلمات سربرآورد و تا امروز روشنیراه جویندگان راه حق شده است. قیام حسین؛ #رسانهای به بلندا و عظمت تاریخ است و عاشورا #عظیمترین_تولید_رسانهای تا ابد خواهد بود با تمام ویژگیهای پیام و پیامرسانی و تاثیرات بر مخاطب.
✅و در پایان اینکه:
نباید تصویر کنیم این فریبکاری مختص آن دوران بوده است. این رویه امروز در سیل خروشان پیامها و بازار داغ رسانههای نوین و شیوههای جدید عملیات روانی نیز وجود دارد. ما به این جمله باور داریم که کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا. تشخیص مرز میان حق و باطل و ناخواسته در خدمت ظلم قرار نگرفتن و تلاش برای حق و عدالتطلبی آنچیزی است که امروز اگر میخواهیم در صف دشمنان دین قرار نگیریم، باید سرلوحه بینش و منش ما باشد. حسینی شدن فراتر از نظر، به عمل نیاز دارد.
asrehooshmand
اگر چه ویکی پدیا به عنوان یک دایره المعارف آنلاین معتبر شناخته میشود، اما ایجاد ۲۷ هزار مدخل غیرمعتبر در آن توسط یک نوجوان آمریکایی ، علامت هشداری برای استفاده کنندگان آن به شمار می رود.
🔹چند روز قبل یکی از کاربران شبکه اجتماعی رد ایت در بررسیهای خود بر روی مداخل ویکی پدیا به زبان اسکاتس یا اسکاتی علیا که گویشی در جنوب و شرق اسکاتلند است، به این نتیجه رسید که ۲۷ هزار مدخل این زبان توسط یک نوجوان آمریکایی ایجاد شده که هیچ آشنایی با زبان یادشده ندارد.
پ.ن:
یکی از شاخصه های مخاطب فعال در دنیای رسانه، شناخت منابع معتبر در دریافت اطلاعات است.ویژگی «ویرایش محتوا» در ویکی پدیا، گویای این حقیقت است که اطلاعات این منبع قابل استناد نیست و باید از طریق مراجع معتبر مورد راستی آزمایی قرار گیرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تودهنی مجری الجزیره به عامل استخبارات عربستان بخاطر ایران
♨️ مجری الجزیره زمانی که "جری ماهر"، عامل استخبارات سعودی مدعی بود ایران باعث بوجود آمدن مشکلات در یمن شده با استناد به ویکی لیکس اثبات کرد این عربستان است که در یمن حضور دارد و دخالت می کند و نفت این کشور را سالیان سال است انتقال می دهد. مجری الجزیره با استناد به ویکی لیکس ثابت کرد عربستان مسئول بوجود آمدن بحران یمن است
🔺مناظره ای که با درگیری لفظی مجری بر سر تمسخر و توهین به مردم یمن به پایان رسید
تیمورا
ناخودآگاه تسخیرشده، کنشگری مدیریت شده
رسانه امروز ما را مطلع می خواهد ولی محقق نمی خواهد، ما را کنجکاو میخواهد ولی عمیق نمیخواهد، به احساسات ما احترام می گذارد ولی به شعور و عقلانیت ما بها نمی دهد. خود را دلسوز ما می داند ولی ما را اسیر خود می خواند.
آری #ماجرای_قفس_آهنین در عصرجدید و دنیای رسانه شاید همین باشد که اگر رسانه را لحظه ای دست کم بگیریم و درحدسرگرمی با آن برخورد کنیم و مواجهه هوشمندانه نداشته باشیم، راه مفرّ و دررویی را از قبول عوارض و نتایج آن، پیش پای خود نخواهیم داشت و بدلیل ناخودآگاه تسخیر شده، کنشگری مدیریت شده در عرصه فردی و اجتماعی را شاهد خواهیم بود.
با این اوصاف مجبوریم که از وضع موجود با تمام کم و کاستی هایش لذت ببریم و اگر نبریم بازنده نامیده می شویم و در تنازع بقا نیز از حذف شدگان دنیای رسانه از ما اسم برده خواهد شد.
اگر چندگام جلوتر و چندگام عقب تر از ماجرای رسانه ها را ندانیم و نخوانیم، همراه رسانه خواهیم بود و روایت خواهیم شد و بدون اینکه هژمونی حاکم و #سرکوبگری_رضایتمندانه آن را متوجه شویم همدل و همصدای رسانه نیز خواهیم شد.
برای همین منظور بایستی سه محور مبانی، مسائل و نتایج رسانه ای را ضروری پنداشته و در خاطر داشته باشیم. ضروری است که مبانی(چندگام عقب تر) و نتایج(چندگام جلوتر) هرفعالیت و محتوای رسانه ای را #رمزگشایی کنیم تا بتوانیم از مسائل و موقعیت موجود، تحلیل و ارزیابی درستی داشته باشیم.
#چرایی_ها و چیستی ها و چگونگی ها سوالاتی سخت ولی بنیادین برای فهم و مصرف رسانه ای و البته تولید و فعالیت رسانه ای است که اگر در قبال چنین سوالاتی، دچار تنبلی فکری یا #دیابت_ذهنی باشیم و حوصله یا قدرت پردازش داده ها را سانسور نماییم، قطعا در مدت کوتاهی، عوارض خبرخوانی غیرحرفه ای، از زودباوری در مواجهه با شایعات گرفته تا افسردگی و استرس درقبال خبرهای منفی و ناامیدی و بی رغبتی و سردرگمی بدلیل مواجهه با اخبارمتناقض و... را تجربه خواهیم کرد.
علیرضامحمدلو، پژوهشگر رسانه و فرهنگ
andisheengelabi
کربلا، نتیجه بحران معنویت و بینش اجتماعی
قال امام حسین (ع):
«الناسُ عبیدُ الدنیا و الدین لعق علی السنتهم یحوطونه مادرَّت معایشُهم فاذا مُحَّصوا بالبلاء قَلَّ الدَیّانون»
«مردم بندۀ دنیایند و دین بر زبانشان میچرخد و تا وقتی زندگیهاشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیلۀ «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک میشوند.»
جامعه شناسی سال ۶۱ قمری در بیان حضرت نشان از فاجعه ای است که در پی دنیامداری و ارتجاع معنوی مردم بوجود آمده است. دوقطبی دین و دنیا و مصادره دین به کام دنیا، همان منطق لذت گرا و هدونیستی است که حاصل جهان بینی تقلیل یافته و ایدئولوژی تحریف شده آن جامعه می باشد.
بینش مردم تحت تاثیر قلم بدستان و صاحبان کرسی و کالج و ارباب تریبون و رسانه دچار تحدید و تحریف گشته و به مرور منطق دنیا بر فلسفه دین سایه افکنده و تقدس زدایی از مذهب و سکولاریسم سیاسی_اجتماعی رقم خورده است.
"الناس عبیدالدنیا" حاصل تفکری است که نظام سلطه برای پایداری سلطنت و بقای هژمونی اش پایه ریزی کرده و به مرور در یک چرخه فرهنگی_رسانه_ای، در بدنه اجتماعی تزریق نموده است.
طبیعتا مثلث تهدید و تطمیع و تبلیغ برای به انزوا کشاندن و ساکت نمودن اهل فکر و نخبگان جامعه بخشی از پروژه عرفی شدن دین و تغییر ذایقه عمومی مردم می باشد. بالاخره مهندسی اجتماعی با تغییر ذایقه عوام با چاشنی سکوت خواص به مرور محقق می شود و به ثمر می نشیند.
رونق چرخه معنویت در جامعه از دنیامدار شدن و حاکمیت منطق لذت در میان عموم مردم جلوگیری می کند و درثانی، شجاعت و جسارت را در وجود نخبگان جامعه جهت ایفای نقش روشنگری و افشای فساد و ظلم زنده نگه می دارد.
#تحلیل ۱ از واقعه عاشورا
علیرضامحمدلو
andisheengelabi
همه علیه ارزشها
چند کانال با اعضای چند صد هزار نفری که در ظاهر محتوای طنز دارند، اما در باطن دقیقا نقش پیاده نظام دشمن را ایفا میکنند، از شروع ماه محرم تا کنون جز توهین و تخریب هیئت و مداحان مطرح کاری انجام نداده اند!
بدین صورت که دنبال یک ضعف میگردند تا آن را در کانال های خود بازتاب داده و هیئت و عزاداران اباعبدالله(ع) را تخریب کنند!
این تصاویر فقط گوشه ای از حجم زیاد تخریب هاست.
همچنین این کانال ها که نزدیک انتخابات با تبلیغ یک کاندید خاص از او حمایت میکنن، بعد از انتخابات با کنار مردم قرار دادن خود ضروع به تخریب نظام میکنند!
معلوم نیست چطور با این حجم از توهین و تخریب هنوز کسی با مدیران این کانال ها برخوردی نکرده است! امیدواریم مسئولی دلخوش به این کانالها نکرده باشد!
Bisimchimedia
▪️کدام نمایندگان موافق محدودسازی شبکههای #اجتماعی، در توییتر فعالیت دارند؟
◾️طرح مجلس برای محدودیت اینترنت
در تازهترین طرحها برای نظارت، کنترل و محدود کردن اینترنت در کشور، مجلس طرحی را با امضای ۴۰ نفر با عنوان «طرح ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی» به جریان انداخته که یکی از سختگیرانهترین طرحها در زمینه سیاستهای اینترنتی در کشور است.
آرما
✍️آرما توییت:
💢تکنیک های عملیات روانی استفاده شده توسط تیم رسانه ای اموی:
۱-برچسب زدن: بر اساس این تاکتیک، واژه های مختلف را به صفات مثبت و منفی تبدیل کرده و آن ها به آحاد یا نهاد های مختلف نسبت می دهند گاهی هدف از این عملکرد آن است که ایده، فکر یا گروهی محکوم شوند
۲-انتقال:
یعنی انتقال اقتدار،حرمت و منزلت امری مورد احترام،به چیزی دیگر برای مطلوب جلوه دادن آن.
با استفاده از نمادهای مذهبی و یا ملی و انتساب به جریان هایی که مورد احترام توده های عمومی مردم قرار گیرند با ابزارهای چون طنز،کاریکاتور داستان کوتاه شعر و موسیقی و...
#الحسین_یجمعنا
لینک توییت
#آرما_توییت
آرما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥هوشنگ گلمکانی منتقد برجسته سینما در نقد سریال نمایش خانگی «دل»: نمایش این همه تجمل در سریال «دل» بیرحمانه است؛ مردم در تامین معیشت عادی زندگیشان ناتوان هستند
#جنگ_شناختی
آرما
❌از این بهتر قانع نمی شوید⁉️
آیا می دانید ارزشمندترین سرمایه در فضای مجازی چیست❓
#فضای_مجازی
در تکنیک های عملیات روانی، تکنیکی داریم به اسم تکنیک زن اغواگر ؛ دانش اغواگری، از تکنیک ها و متدهایی است که از آن برای جذب و مقهورسازی جنس مخالف استفاده می شود. یعنی از جنبه
جذابیت های شهوانی زن، برای تاثیرگذاری و تسخیر مخاطب استفاده می کنند. در رسانه ها، خصوصا رسانه های بصری مثل سینما، برای جذب و اثرگذاری روی قوای عاطفی و شهوانی، از این تکنیک استفاده می شود...
یکی از راه های مقابله با عملیات روانی دشمنان افشاگری است. وقتی دشمن زیر و رو می کشند و با ظاهرسازی مردم را فریب می دهند، افشا کردن فسادها و باطن پلید آنها از بهترین راه های شکستن فریبشان است. افشاگری، یعنی آگاه کردن افکار عمومی یا مقامات صلاحیت دار از وجود افراد نادرست کار یا فعالیت های نادرست کارانه در حاکمیت یا اجتماع است...
⭕️ حسین علیهالسلام؛ ذبیح اعظم تبلیغات رسانهای
🔻فاصله وفات حضرت رسول تا واقعه کربلا تنها 50 سال است! چه اتفاقی در این نیم قرن افتاده که مسلمانان فرزند رسول الله را ذبح میکنند به نیت رضایت خدا؟!
🔻 دستگاه تبلیغاتی و رسانهای معاویه در طول این 50 سال سختترین و هوشمندانهترین «عملیات روانی-رسانهای» را علیه خاندان حضرت سامان داده بودند.
🔻 مهمترین رسانه جهان اسلام در آن زمان، منبرها در نماز جمعه و جماعات بود. معاویه واجب کرده بود در هر نماز و در هر خطبه علی و خاندان او را «لعن» کنند و خاندان اموی را «بستایند».
🔻 بدترین دشنامها و زشتتریت صفتها در طول این نیم قرن به پشتوانه «جعل حدیث» علیه خاندان نبوت در نمازهای یومیه اجتماعات مسلمانان تکرار میشد.
▪️ نتیجه عملیات کاملاً روشن است: مردمی که «سواد رسانهای» و «تفکر انتقادی» برای تحلیل و بررسی پیامهای تبلیغاتی دستگاه حکومت اموی ندارند، به نیت قربه الی الله فرزند رسول الله و امام حی امت را ذبح میکنند.
#عملیات_روانی
#محرم
#جنگ_روایتها
➖➖➖➖➖➖➖
▪️بیاید براتون فعال مدنی آوردم
نوید افکاری، کشتیگیری که توی پروندهش فقط یه قتل عمد ناچیز داره و یه حمله به پلیس با کاتر و یه ترور ناکام و یه حضور در اغتشاشات و یه خورده هم ضرب وجرح عمدی و محاربه و سرقت ؛ که فیلم قتلش هم هست
متاسفانه نظام حکم به اعدام این ورزشکار بیگناه داده :(
💬 آدم
▪️یکی رو میگن مادره،یکی رو میگن فعال مدنیه، یکی رو میگن کارگره، یکی رو میگن کولبره، این آخریه رو هم که میگن طرف کشتی گیره و قاتل نیست!
در بیشرفی و بی ذاتی ضد انقلاب همین بس، که برای تطهیر نوید افکاری که باچاقو پدر سه تابچه روبه قتل رسونده میگن"کشتی گیر" وچشمشون رو روی جنایتش میبندن
💬 فامیل دور
▪️میگن «نوید افکار» مادر داره، کشتی گیر بوده، پس اعدام نکنید! خفاش شب هم مادر داشت، راننده تاکسی هم بود! شمر و حرمله هم مادر داشتن
زیر بوته در نیومدن که
چقدر بی همه چیزند این رسانههای بنسلمان و ملکه
💬حاج فیدل
Fars_Plus
✅یک نظرسنجی و نتایج تامل برانگیز آن
✍معصوم نصیری
💢بر اساس نظرسنجی اخیر رویترز/ ایپسوس، ۴۰ درصد آمریکاییها از ترامپ درخصوص ممنوعیت تیک تاک (در صورت عدم فروش آن به یک شرکت امریکایی) حمایت کردند.
💢حالا اینکه طرح صیانت از حقوق مخاطب در فضای مجازی و ساماندهی پیام رسان ها میگوید پیام رسان های خارجی باید در قالب نمایندگی داخل کشور فعالیت کنند، توسط عده ای مورد حمله قرار میگیرد.
💢حتی #ترامپ_نادان هم میداند نباید افکار عمومی اش را دو دستی تقدیم دشمنش کند آنوقت عده ای در داخل...
💢 تیک تاک حدود ۱۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه در امریکا دارد.
bidariymelat