▪️توییتر حدود ۱۶۰هزار توییت با هشتگ #واکسن_میسازیم ثبت کرده و براندازها به کمک ارتش رباتیشون چند ده هزار کمتر زدن؛ هنوز هم میشه به این مردم امیدوار بود، دمتون گرم...
💬 محسن محسنی
@Fars_Plus
▪️بیبیسی فارسی - برخلاف ایران اینترنشنال و منوتو - رسانه «اخبار غلط» نیست، بلکه رسانه «سوالهای غلط» است. یک لحظه به خود میآیی و داری مناظرهای را با دقت تمام دنبال میکنید که سوالش این است که آیا تحریم/ ترور/تجزیه ارضی/حمله نظامی خارجی نهایتاً برایت «مفید» است یا نه؟
💬 ali nasri
@Fars_Plus
▪️من درست فهمیدم؟ عربستان سالی ۵۰ میلیون دلار به شبکه سعود اینترنشنال پرداخت میکنه که بیاد به ایران گیر بده که چرا ۲۰ میلیون به حماس کمک کرده؟ گرون پاتون حساب نکردن؟
💬 Ajdemarang
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انگلیس اگه فقط بخشی از بودجه چندین میلیون دلاری بی بی سی رو قطع کنه (که هدفی جز دروغ پراکنی علیه کشورهای دیگه نداره)، بدون شک میتونه برای این بی خانمان های لندن هم سرپناه بسازه که در این سرما با این وضعیت نخوابند!
💬 zahrahb
@Fars_Plus
▪️حرام لقمگی و خباثت میبارد از این توییت!
بجای اینکه بگه اولین واکسن روی دختر رییس ستاد اجرایی انجام شد گفته روی یک زن انجام شد.
شما از کینه ایران مریض شدید.
💬 A.Dastaran
@Fars_Plus
▪️در کشور بیش از ۳۰۰ میلیونی، اختلاف رأی ۷میلیونی را «افسانهٔ تقلب» نامیده، اما در کشور ۷۵میلیونی (در سال ۸۸) اختلاف رأی ۱۱میلیونی را «کودتای انتخاباتی» و چیزی فراتر از تقلب نامیدند. چه کسی؟ همان کسانی که برای همین روزنامه کار میکنند یا طرفدار آناند!
💬VGH
@Fars_Plus
▪️گویا خانم مسیح علینژاد فراموش کردهاند که مبلغ ۵۰۰ میلیون دلار—از داراییهای بلوکه شده مردم ایران—درخواست غرامت کردهاند.
💬 Hamidreza Sedaghat
@Fars_Plus
▪️باور عمیق دارم که حال بد این روزهای مردم کشورم، نه برآمده از وضعیت واقعی ایران و ناکارآمدیهای ساختار و کارگزاران، بلکه برگرفته از "یک توهم رسانهای" است؛ توهمی که میلیونها دلار برای ساختن آن خرج شده تا به جای جشن و پایکوبی، غمگین و خجالتزده و افسرده باشیم.
🔻این فانتزیِ رسانهای به ما میگوید که ایران تنها کشوری است که برای منافعش در خارج از مرزها، هزینه میکند ولی هزاران هزار کشور دیگر هستند که در حال تست واکسن کرونایِ تولید شده توسط دانشمندانشان هستند. این را تعمیم بدهید به همه چیز؛ از آبان ۹۸ تا بیآبی در خوزستان و قس علی هذا.
💬 مهدی خانعلی زاده
@Fars_Plus
▪️مبارزی با سپر شکسته
نقدی بر نحوه اطلاع رسانی ستاد اجرایی فرمان امام در رونمایی از تست افتخارآمیز واکسن کرونا
🔴پرنس سعودی رو به خبرنگاران داخلی و خارجی در ریاض واکسن وارداتی را آزمایش می کند.تصاویر و فیلم های منتشر شده با آب و تاب فراوان روی خبرگزاری های مختلف و شبکه های اجتماعی منتشر می شود؛ صحنه سازی از یک خرید میلیارد دلاری آنقدر زیبا بزک شده که انگار سعودی ها خود واکسن را کشف کرده اند!
🔴در ایران اما وضعیت شگفت آور و عجیب است؛ پس از چند ماه جنگ روانی دشمن ؛ حالا دانشمندان ایرانی با حمایت موثر ستاد اجرایی فرمان امام (ره) واکسن ایرانی را ساخته اند.آن هم در چه شرایط دشواری!
درست در دورانی که زیر بار سنگین ترین جنگ اقتصادی و تحریم های ناجوانمردانه قرن قرار داریم.
🔴چندماه تمام ستاد جنگ روانی هر چه داشت رو کرده بود؛ تا خلق صحنه ای شگفت انگیز از ایرانیان را ناکام بگذارد.از فشار اجتماعی برای خرید واکسن خارجی امتحان پس نداده تا زیر سوال بردن توان علمی داخلی برای ساختن یک داروی موثر علیه ویروس منحوس.
🔴اما روز موعود فرا رسید و شاگردان شهید فخری زاده کاری کردند کارستان.زنان و مردان ایرانی و همه آنهایی که سپر بلای مردم هستند رو به دوربین نشسته و اولین ازمایش و یکی از مهمترین دستاورد های تاریخ معاصر علمی ایران را نمایش دهند.
🔴اما آنچه در صفحه رسانه ملی می بینیم؛ خبری ساده بدون صحنه آرایی و آنقدر ساده است که جای سوالات مهمی را باقی می گذارد.
مهمتر اینکه چرا جای رسانه های داخلی و حتی خارجی در آزمایش پر افتخار ملی خالی مانده؟
و چرا مدیریت خبری فقط باید در انحصار یک رسانه قرار داده شود تا آنها با یک اقدام ساده تنها رفع تکلیف کنند!
🔴ما رسانه ها جایمان در چنین روزی تاریخی خالی بود؛ما گلادیاتور هایی که روز و شب باید با امپراطوری خبری دشمنان ایران بجنگیم و درست در سربزنگاه جایمان خالی باشد!
🔴رسانه های خبری داخلی همان جریانی هستند که دوش به دوش کنار شهیدمان قاسم سلیمانی؛ازاد سازی حلب و بوکمال و دیر الزور را ثبت تاریخی کرده اند.
زیرا فرمانده میدان به جوانان و جنگ جویان میدان جنگ نرم دشمن ایمان داشت.
🔴عدم دعوت از خبرگزاری ها و جراید داخلی در روز درخشان پرده پرداری از واکسن ایرانی باعث می شود ؛رسالت اطلاع رسانی موثر ناموفق نمود پیدا کند.نتیجه بی اعتمادی به رسانه داخلی آن است که هنوز هم عده ای هشتگ می زنند:برایمان واکسن بخرید!
📝 مرتضی سیمیاری
@Fars_Plus
▪️هر فرد انگلیسی بابت تماشای BBCباید سالانه بیش از 150پوند هزینه کنه
اما جالبتر اینکه بدونیم هزینه راه اندازی BBC فارسی برای انگلیس ۲۶۵میلیون پوند بوده و با بودجه سالانه بیش از 25میلیون دلاری بصورت رایگان پخش میشه تا در مواردی مثل کمک 20میلیون دلاری ایران به فلسطین جنجال به پا کنه
💬 هاون مدیا
@Fars_Plus
▪️واکنش براندازان در مورد واکسن:
اول شیوع کرونا:مگه ایران میتونه واکسن بسازه؟!
روزی شروع پروژه ساخت واکسن:همش دروغه
روز تست بالینی:دارن آب مقطر تزریق میکنن،واکسن چینیه و...
در آینده نزدیک بعد از واکیسناسیون عمومی:از چین و روسیه خریدن!
نتیجه:جاهل حقیقت رو نمیپذیرد
💬 علی سیستانی
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ خلبان پهپاد ارتش آمریکا:
📍کار ما کشتن مردم است/ایده کشتن را رسانه ها به ما میدهند....!
☑️ @Kavoshplus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رد پای گرگ ها در سایتهای شرطبندی
🔹نقش میت ترکیه و غفلت مسئولان ایران در توسعه سایتهای قمار به عنوان ابزار جنگ فرهنگی
💠✍کانال #دکتر_جاویدنیا
🆔 @Dr_Javidnia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شبکههای اجتماعی، معضل اجتماعی!
✍مرتضی رحیمی مدیرعامل سروش
--\ The
Social
Dilemma
🔹بعد از اینکه به مناسبت روز فلسفه نوشتهای را ارسال کردم، مستندی 📽 را تماشا کردم و گفتم: «جانا سخن از زبان ما میگویی».
🔸این مستند حاصل مصاحبه با تعدادی از مدیران رده بالای شرکتهای بزرگی همچون گوگل، فیسبوک، توییتر، پینترست، اینستاگرام و اوبر در کنار توضیح تعدادی روانشناس، جامعهشناس و ... است.
🔹موضوع مستند رفتار پیچیده و پنهان پلتفرمهای اجتماعی در برخورد با کاربران و هدایت آنها به سمت و سویی خاص است.
🔸صحبت از کالا شدن خود کاربران در این شبکههاست و خلاصه اینکه حاکی از جهتدار بودن و خنثی نبودن فناوری.
🔹اگر برای شما هم مثل من مهم است که بدانید این شبکههای اجتماعی که هر روزمان را با آنها شب میکنیم، چه بلایی بر سرمان آورده، پیشنهاد می کنم نسخه کامل این مستند را تماشا کنید:
🔗 https://sapp.ir/sapp_live_90028020
🔸اگر فرصت نمیکنید تا نسخه کامل مستند را ببینید، این نسخه خلاصه شده را هم ایجاد کردم؛ این یکی را حتما تماشا کنید تا با کلیت ماجرا آشنا شوید:
🔗 https://sapp.ir/sapp_live_90028025
💠✍کانال #دکتر_جاویدنیا
🆔 @Dr_Javidnia
🔴پلتفرم های آمریکا تسهیل کننده تروریسم سایبری آمریکا
ترور سایبری شهید سلیمانی در توییتر و اینستاگرام
✍سید علیرضا آل داود:
⭕️امروز فضای مجازی رها شده در کشور به بستر تروریسم سایبری آمریکا تبدیل شده است، افزود: در فضای مجازی رها شده در کشور آمریکا ها مدام در حال نقض حکمرانی ما هستند.
⭕️در چند روز گذشته آمریکایی ها به کمک مرکز اعتدال سعودی ها و منافقین آلبانی نشین اقدام به ترور سایبری رسانه ای حاج قاسم کردند که نشان از برنامه ریزی دقیق آنان دارد.
⭕️اینکه مسدود سازی صفحات اینستاگرام و توییتر جریان انقلابی و جبهه مقاومت و پاک سازی پست های مرتبط با شهادت حاج قاسم نشان از مدیریت یک طرفه این پلتفرم ها توسط آمریکایی ها دارد
⭕️آمریکایی های تروریست از لانه های جاسوسی خود برای ترور حقیقی و ترور رسانه ای سایبری منتقدانشان بهره میگیرند و براحتی با نفوذ دادن این سرویس ها و خدمات در دیگر کشور ها حکمرانی سایبری آنان را نقض می کنند.
⭕️این اقدامات ددمنشانه و ذلیلانه آمریکایی ها نشان از حماقت آنان دارد چراکه این اقدامات آنها منجر به اتحاد و انسجام ملی در کشور ما و سطح منطقه شده است و آنان با دهان های کوچکشان نمیتوانند نور خدا را خاموش کنند.
⭕️انتظار است مسئولان مرتبط با فضای مجازی کشور نیز در خصوص اقدامات خصمانه و یکطرفه شبکه های اجتماعی و پیام رسان های غربی مواضعی محکم و انقلابی اتخاذ کنند.
🌐 https://tn.ai/2175426
💠✍️کانال #دکتر_جاویدنیا
🆔 @Dr_Javidnia
▪️کدام مسئول یا ارگان همچین دیدگاهی داره که با این حقد و کینه حرف میزنید؟ رهبری؟ رئیسی؟ روحانی؟ کدوم؟
الان کمیته امداد و قوه قضائیه فقط به چادریا کمک میکنند؟ دولت فقط برای چادریهاست؟
اگر مشکل دارید، پشت مفهوم عدالتخواهی پنهان نشید
💬 Amin Mosavi 2
@Fars_Plus
#کلاهبرداری در قالب سرمایه گذاری در #بورس_خارجی
بسیاری از سرمایهگذاران از اینترنت و شبکههای اجتماعی برای گرفتن تصمیمهای سرمایهگذاری خود استفاده میکنند. با وجود آن که این ابزارهای آنلاین مزایای بسیاری برای سرمایهگذاران فراهم میکنند اما میتوانند ابزار مناسبی برای تحقق مقاصد شوم کلاهبرداران نیز باشند.
سرمایهگذاری در بورسهای خارجی ریسک بزرگی دارد زیرا بورسهای خارجی با وعده پرداخت سود کلان و همچنین دعوت به سرمایهگذاری بر روی ارزهای مجازی در حال جذب سپردهگذار و کلاهبرداری از کاربران هستند.
کاربرانی که قصد سرمایهگذاری در بورس دارند حتما به نکات زیر توجه نمایند :
1- به هیچ عنوان مبالغی تحت عنوان ثبت نام در بورس پرداخت نکنید.
2- مراقب صفحات جعلی و فیشینگ هنگام پرداخت وجه باشید.
3- جهت قراردادن سرمایه خود در بورس حتما از مراجع مطمئن اقدام نمایید.
4- موارد مشکوک را ازطریق سایت پلیس فتا بخش گزارشات مردمی به ما اطلاع دهید.
#کلیک_امن
#پلیس_فتا
ایسنا این عکسها را حذف کرد ولی مشکل عکسها چه بود؟
در عکس ۱ شخصی بدون سر پیش پای شهدای مقاومت قرار دارد، گویی قربانی باشد. در عکس ۲ عینکِ فرد در دست اوست؛ عینک برداشتن حرکت نمادینی است برای وقتی که نمیخواهیم چیزی را ببینیم. در ۳ و ۴ #قهرمان_من این کارگرانند؛ نه #حاج_قاسم!
محمدعلیوم 🇮🇷
✅پژوهشگر فضای مجازی و رسانه:
🔶پلتفرم های آمریکا تسهیل کننده تروریسم سایبری آمریکا/ترور سایبری شهید سلیمانی در توییتر و اینستاگرام
⭕️سید علیرضا آل داود با تسلیت و تبریک شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس با اشاره به اینکه امروز فضای مجازی رها شده در کشور به بستر تروریسم سایبری آمریکا تبدیل شده است، افزود: در فضای مجازی رها شده در کشور آمریکا ها مدام در حال نقض حکمرانی ما هستند.
⭕️در چند روز گذشته آمریکایی ها به کمک مرکز اعتدال سعودی ها و منافقین آلبانی نشین اقدام به ترور سایبری رسانه ای حاج قاسم کردند که نشان از برنامه ریزی دقیق آنان دارد.
⭕️این پژوهشگر فضای مجازی با تاکید بر اینکه مسدود سازی صفحات اینستاگرام و توییتر جریان انقلابی و جبهه مقاومت و پاک سازی پست های مرتبط با شهادت حاج قاسم نشان از مدیریت یک طرفه این پلتفرم ها توسط آمریکایی ها دارد، تصریح کرد: آمریکایی های تروریست از لانه های جاسوسی خود برای ترور حقیقی و ترور رسانه ای سایبری منتقدانشان بهره میگیرند و براحتی با نفوذ دادن این سرویس ها و خدمات در دیگر کشور ها حکمرانی سایبری آنان را نقض می کنند.
⭕️وی ادامه داد: این اقدامات ددمنشانه و ذلیلانه آمریکایی ها نشان از حماقت آنان دارد چراکه این اقدامات آنها منجر به اتحاد و انسجام ملی در کشور ما و سطح منطقه شده است و آنان با دهان های کوچکشان نمیتوانند نور خدا را خاموش کنند.
⭕️این مدرس سواد رسانه ای به توفیقات جبهه انقلاب در فضای مجازی در این ایام اشاره کرد و افزود: حتی با وجود اقدامات خصمانه اینستاگرم، توییتر، فیس بوک و دیگر سرویس های آمریکایی در مسدود سازی، اسپم کردن کانال ها و هشتگ ها و... جبهه انقلاب در سراسر عالم نام سردار شهید سلیمانی را در بسیاری از این شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها در صدر نگه داشته است.
⭕️وی افزود: از طرف دیگر انتظار است مسئولان مرتبط با فضای مجازی کشور نیز در خصوص اقدامات خصمانه و یکطرفه شبکه های اجتماعی و پیام رسان های غربی مواضعی محکم و انقلابی اتخاذ کنند.
🌐 https://tn.ai/2175426
🔶 وضعیت سلامت روان سربازان ایرانی چگونه است؟
▪ دوران خدمت سربازی یکی از مقاطع مهم زندگی مردان جوان است. در این دوران فرد با شرایط جدیدی روبرو میشود که احتمالا هرگز در تمام زندگی خود، آن را تجربه نکرده است. محدودیتهای خاص، تغییر در ساعت خواب، کاهش استقلال، تغییر شکل ظاهر و لباس پوشیدن، غیر قابل پیشبینی بودن شرایط و جدایی از خانواده و دوستان برای مدت طولانی، از ویژگیهای اصلی دوره سربازی هستند که هر یک میتوانند سلامت روان فرد را تحت تاثیر قرار دهند.
▪ نتایج این مطالعه نشان داد که برخی سربازان ایرانی دچار اختلالات روانی مثل: افسردگی، اضطراب، اختلالات خواب، اعتیاد به مواد مخدر، مشکلات شخصیتی همچون پارانوئید، مانیا، اسکیزوفرنی، هیستری و خودشیفته هستند. در این مطالعات عواملی متعدد فردی، خانوادگی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، مدیریتی و سازمانی در وضعیت سلامت روان سربازان ایرانی موثر هستند.
▪ همچنین بررسیهای این مطالعه در خصوص مقایسه وضعیت سلامت روان سربازان ایرانی با سایر اقشار جامعه نشان داد که طبق آمار شیوع اختلالات روان در سربازان نسبت به سایر اقشار جامعه کمتر است.
♦ با توجه به یافتههای این مطالعه؛ پژوهشگران نکات بالینی کاربردی به جوامع نظامی توصیه میکنند:
▫ تشخیص به موقع اختلالات روان سربازان و درمان سریع؛
▫ بهکارگیری مناسب و موثر نیروها در پستهای خدمتی؛
▫ پیشگیری از بروز مشکلات ناشی از اختلالات روان سربازان مانند خودکشی، دیگرکشی، ایجاد بینظمی و ناامنی؛
▫ انجام بهتر ماموریتها؛
▫ پیشگیری از رفتارهای پرخطر.....👇
https://www.migna.ir/news/51913/preview/
🔶 تبعات مخرب دنبال کردن صفحات مجازی بیمحتوا
▪ مجید غفاری
امروزه نظام سرمایهداری از جذابیتهای جنبههای مختلف زندگی انسان از جمله حرمتنفس، عشق، خوشبختی و آرامش سوءاستفاده کرده و ضمن بازتعریف هر یک از موارد فوق، احساس رضایت در هر یک از این جنبهها را به فرهنگ "مصرفگرایانه" وابسته کرده است.
▪ اگر ما یک نسل را به گونهای پرورش دهیم که خوشبختی یک انسان را در میزان موفقیت، ثروت و شهرت او ببینند و همزمان، برای موفق، ثروتمند و مشهور شدن، ملاکهایی تعریف کنیم که دسترسی به آنها تنها از مسیر "مصرفگرایی" بگذرد، به تدریج این فرهنگ میان افراد آن نسل، نهادینه خواهد شد. در چنین شرایطی، انسانها غالبا خوشبختی را در "اندیشهورزی، آگاهی و خردمندی" نمیبینند و متعاقب آن، علم و هنر اصیل را نمیشناسند، بلکه با اضطراب به دنبال رسیدن به ملاکهای تعریفشده از خوشبختی میدوند و به گونهای نادانسته مقهور و بردهی خطابههای حاکم میشوند.....👇
https://www.migna.ir/news/51915/preview/
🔶 همه چیز درباره والدین و بلوغ زودرس
▫ انسیه مجذوبی
▪ تعیین این سن بستگی بسیار به محیطی که کودک در آن قرار گرفته، دارد. محیط شامل، جغرافیایی که کودک در آن بزرگ شده و بستری که در آن قرار دارد، میشود. هر کودک در هر کشوری با توجه به اقلیم و محیط جغرافیایی ممکن است بلوغ را زودتر یا دیرتر تجربه کند. حتی به عنوان مثال در کشور ما بر اساس اینکه در مناطق سردسیر زندگی میکنیم یا گرمسیر، ممکن است کودکان سن متفاوتی از بلوغ و بلوغ زودرس را تجربه کند.
▪ اما سنی که روی آن از نظر پزشکی برای تعیین بلوغ زودرس بر آن توافق شده است برای دختران زیر9سال و برای پسران زیر 15سال است. در واقع در این سنین اگر علائم فیزیولوژیک بلوغ دیده بشود، تشخیص بلوغ زودرس داده میشود. اما از آنجایی که ژن در این مقوله بسیار تاثیرگذار است توصیه ما این است که در این مواقع سوابق خانوادگی خودمان و همسرمان را بدانیم و بررسی کنیم. ممکن است برای پسری، پدر و یا حتی عموی او بلوغ را در سن مشابه تجربه باشد. پس برای آن پسر دیگر بلوغ زودرس اتفاق نیفتاده است و ژن خانوادگی او به این صورت است.
▪ در کل بهتر است با دیدن علائم بلوغ در نوجوان ، مراجعه به پزشک غدد داشته باشیم. پزشک آزمایشهایی را تجویز میکند و عکسی از استخوان مچ دست میگیرد. این عکس و آزمایشها نشان میدهد که آیا نوجوان شما به بلوغ زودرس مبتلا شده است یا نه. نوجوان یا به خاطر ژن و محیط به بلوغ زودرس مبتلا شده که نگرانکننده یا این بلوغ ارتباطی به ژن او ندارد. پس پزشک رژیمهای غذایی تجویز میکند و فعالیتها را متذکر میشود تا بلوغ زودرس نوجوان کنترل بشود.
▪ معمولا دو الی سه سال بین رسیدن فرد به بلوغ با علائم ظاهری و بلوغ جنسی فاصله است. برای این دسته از کودکان در این فاصله دو الی سه ساله از نظر اینکه تغییرات بلوغ ظاهری را تجربه میکنند اما به بلوغ جنسی نرسیدهاند و از آنطرف زودتر از زمان لازم به آگاهی جنسی رسیدهاند، مشکلاتی پیش میآید. از آن طرف بعد از رسیدن به بلوغ جنسی هم از آنجایی که این دسته هنوز در سن نوجوانی هستند، مشکلاتی را به خاطر رسیدن به زودآگاهی جنسی تجربه میکنند.
▪ پس قرار گرفتن کودک در معرض محتوای نامناسب اخلاقی و جنسی، باعث بروز بلوغ زودرس یعنی زودتر ظاهر شدن علادم فیزیکی بلوغ در او نمیشود. علائم فیزیکی بلوغ کاملا محیطی و وابسته به ژن است. این محتواهای نامناسب کودک را زودتر از لزوم و سن مناسب به آگاهی درباره مسائل جنسی میرساند که تبعات خودش را دارد.....👇
https://www.migna.ir/news/51934/preview/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چشم چرانی به سبک اینستاگرام / آیا روشن شدن دوربین در مواقعی که از آن استفاده نمیکنیم واقعیت دارد؟
چطور با حواس پرتی ناشی از شبکه های اجتماعی مقابله کنیم؟ شبکه های اجتماعی فوقالعادهاند و در این شکی نیست. با چند کلیک ساده یا چند بار لمسکردن صفحه موبایل هوشمند، میتوانیم با مردم در دورترین نقاط جهان ارتباط برقرار کنیم و با فرهنگ و عادات آنها آشنا شویم، بدون آنکه پایمان را از خانه بیرون بگذاریم؛ اما این سکه روی دیگری هم دارد و استفاده از شبکههای اجتماعی فقط با اثرات و نتایج مثبت همراه نیست. حواسپرتی ناشی از شبکههای اجتماعی یکی از موارد منفی کار با آنهاست. بنا بر برخی تخمینها، کاربران شبکههای اجتماعی بهطور میانگین حدود ۲٫۵ ساعت در روز را صرف مشاهده آخرین بهروزرسانیها و مطالب دیگر مندرج در این شبکهها میکنند. زمان قابلتوجهی که اگر کنترل نشود ممکن است خیلی چیزها، از زندگی شخصی گرفته تا کار و بهره وری را تحتتأثیر قرار دهد. چطور باید وابستگی به این شبکهها را کنترل کرد و به فعالیت در این فضاها سروسامانی داد؟ متن کامل را در سایت خبرگزاری صدا وسیما بخوانید: https://www.iribnews.ir/00CRw3