⭕️اینستاگرام در تسخیر تینیجر یا نوجوانها!
🔺نگاهی اجمالی به آمار فعالیت سنین مختلف در اینستاگرام، به خوبی ضرورت ارتقا سواد رسانهای در نوجوانان را ثابت میکند.
💢نسلی که بخش زیادی از عمر خود را در فضای مجازی میگذراند ولی همچنان آموزشهای متناسب با آن سهم اندکی در سبد آموزشی مدارس و خانوادهها دارد!
#رسانه_شناسی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️اعتراف شبکه منوتو به نقض آزادی بیان و سانسور در فضای مجازی پیرامون انتشار اطلاعات در خصوص نامزدهای انتخاباتی آمریکا
#جنگ_رسانه_ای
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
⭕️فـومـو؛ طاعون مدرن
🔻به دنیای «ترس از دست دادن» یا «فومو» خوش آمدید. آخرین اختلال فرهنگیای که بیسروصدا آرامش ذهن ما را تحلیل میبرد. فومو، زاده پیشرفت تکنولوژیک و گسترش اطلاعات است و به احساس از دست دادن چیزی مهیجتر، مهمتر و جالبتر گفته میشود که در جایی دیگر در جریان است.
🔻نگرانی برای ازدستدادن خبرها در روزگار شبکههای اجتماعی چنان بالا گرفته است که حالا نامی برای خودش دارد: فومو یا «ترس ازدستدادن».
🔻همه میدانیم اسباب پریشانخاطری است اگر دیگران در حال لذتبردن از تجربهای ارزشمندتر باشند و ما جزئی از آن نباشیم. بر اساس یک مطالعۀ جدید، ۵۶ درصد از کسانی که از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند، از این طاعون مدرن رنج میبرند.
#سواد_رسانه_ای
#رژیم_مصرف_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️از توهین فرانسه به پیامبر ناراحتید جمع کنید برید!؛
💢کارشناس ایران اینترنشنال : توهین به مقدسات مسلمانان حق فرانسوی ها است هرکی دوست نداره جمع کنه بره بر
#آزادی_بیان
✅آرما(آرمان ناتمام)
@media_arma
#توییت_آرما
Most people are not looking for unaffected facts and they are paired with any twist by news sources that are easily broadcast.
The Wall Street Journal May 7, 2007
World people; Know the Prophet of Islam independently of biased media
بیشتر مردم بدنبال واقعیت های بی پیرایه نیستند و با هر پیچشی از سوی منبع های خبری که راحتی پخش می شود همسور می شوند
وال استریت ژورنال ۷مه۲۰۰۷
مردم جهان؛ پیامبر اسلام را مستقل از رسانه های مغرض بشناسید
#ProphetMuhammad
لینک توییت
https://twitter.com/media_arma/status/1323307661518057472?s=20
⭕️ هشتگ گروگانگیران معیشت؛ از دوقطبی سازی تا مذاکره!
🔺«دستور ترخیص کالاهای مورد نیاز مردم از گمرک و پایین آمدن قیمت دلار با اعلام پیروزی بایدن نشان می دهد این مدت بالا نگه داشتن قیمتها کار خود آقایان بوده است. البته اگر ترامپ رای می آورد روند قبلی را برای اجبار نظام به حتی مذاکره با ترامپ ادامه می دادند.»
💢توئیت فوق، اولین توئیتی بود که با هشتگ گروگانگیران معیشت بعد از پیروزی رقیب ترامپ در انتخابات با ۳۶۶۱ لایک و ۱۴۰۳ ریتوئیت مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.
📊 این هشتگ که با ۲۳۰۹ پست در ساعت از سوی کاربران توییتر مورد توجه قرار گرفته است، حاکی از آن است که مخاطبان بر این باورند عدهای برای تهدید معیشت مردم برای نیل به اهداف آتی خود که از مذاکره تا انتخابات ۱۴۰۰ را شامل میشود، از هیچ تلاشی فروگذار نمیکنند حتی اگر مردم تحت فشارهای بیامان اقتصادی قرار گیرند. دوگانه بایدن-ترامپ و پیوند زدن معیشت و آینده کشور به نتیجه یک انتخابات و در عین حال بردن توجهها از روی ضعف عملکردهای داخلی به سمت تحریم و بزرگنمایی بیش از حد آن و ... از جمله موضوعات دیگر این موج است.
📊براساس رصد دیتاک ۸ هزار کاربر این موج را که از ۱۸ آبان ماه آغاز شده با ۵۵.۴ هزار توییت، ۵۱.۱ هزار ریتوییت و ۱۲۲ هزار لایک همراهی کردهاند؛ توئیتهایی که اغلب فشار بر روی معیشت مردم برای پیگیری اهداف سیاسی را غیرقابل بخشش دانستهاند.
🔺دو هشتگ گروگانگیران معیشت با ۱۷۳۲۵ بار استفاده و شریک بایدن رفیق قافله با ۸۱۷۷ بار استفاده پرتکرارترین هشتگهای موضوعی در این زمینه بودهاند. البته گروگانگیران_معیشت و علاج_درد_اینجاست نیز دو هشتگی هستند که کاربران برای اعتراض به بی تدبیری دولت در مدیریت اقتصاد و وابسته کردن آن به انتخابات آمریکا به کار بردهاند.
✅موضوع گروگانگیری معیشتی مردم که امروز به استراتژی سیاسی و اقتصادی برخی در کشور تبدیل و از بورس تا خودرو و اقلام مصرفی و ... دنبال میشود و همچنین توجه به این جمله مقام معظم رهبری که «گرانیهای اخیر هیچ ارتباطی به تحریم ندارد» یعنی مردم باید مراقب آدرسهای غلطی که در آینده به آنها داده میشود، باشند؛ آدرسهایی که بر روی شکستن کمر اقتصاد و فشار معیشتی بر آنها بنا شده و حالا میرود که در خدمت منافع بعدی جریانات خاص قرار گیرد. یادمان باشد #علاج_درد_اینجاست.
📚دیتاک
#رصدخانه_آرما
جنگروایت ها.mp3
50.37M
⭕️جنگ روایت ها چیست؟
⭕️ چگونه با این جنگ باید مقابله کرد؟
⭕️ نمونه های جنگ روایت ها در داخل کشور چیست؟
⭕️ برای مقابله با جنگ روایت ها باید نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی در کشور شهر به شهر و روستا به روستا راه بیفتد
⭕️بایدن و آغاز مجدد جنگ شناختی - اطلاعاتی ضد انقلاب اسلامی
✍سید علیرضا آل داود
🔶دموکرات ها همیشه برای استفاده از روش های نرم، پیچیده و اطلاعاتی بر ضد حریفشان معروف بوده اند.
🔶نمونه این فتنه های نرم استفاده هوشمندانه دموکرات ها از برخی فارسی زبانان مزدور در حوزه های نرم و اطلاعاتی امنیتی نظیر اعضای شبکه های امنیتی نایاک و پایا(تریتا پارسی، هومن مجد، سحر نوروز زاده، لیلی صرافان، جیسون رضائیان و...)، فتنه88 و... بوده است.
🔶نمونه دیگر سند دست های دراز مشت های باز بود که توسط نایاک پیشنهاد شد و متاسفانه اکثر بندهای آن در کشور توسط جریان نفوذ و تحریف اجرا شده است و بخشی از شرایط امروز کشور متاثر از اجرای این سند است.
🔺در چنین شرایطی و با روی کار آمدن بایدن جریان مومن انقلابی باید در مباحث بصیرت افزایی در حوزه های شناختی و نرم فعال شده و دستگاه های امنیتی بر روی عناصر نفوذی داخلی و خارجی با حساسیت بیشتری عمل کنند.
⭕️همچنین با توجه به تبحر جریان دموکرات بر روی انقلاب های رنگی و ایجاد فتنه با بستر فضای مجازی هرچه سریعتر باید تکلیف موضوعات مرتبط با حکمرانی سایبری-رسانه ای انقلاب اسلامی روشن شود.
⭕️قطعا جنگ با دشمن نقابدار که پنجه چدنی اش را در زیر دستکش مخملی پنهان کرده سخت تر از دشمن عیان خواهد بود.
💥 فیلم ضبط شده جلسه دوم کنفرانس برخط
«مولفه های ادراکی-شناختی در جنگ های هیبریدی فضای مجازی»
- مورخ سه شنبه 13 آبان 99
👤 ارائه سید علیرضا آل داوود
(پژوهشگر و دبیر نهضت سواد رسانه انقلاب اسلامی کشور)
مشاهده در آپارات: https://aparat.com/v/V27Js
#جنگ_شناختی
#جنگ_هیبریدی
آنها همیشه شما را ردیابی میکنند / اگر روزی به شما بگوییم که همیشه در حال ردیابی هستید، حتما احساس میکنید که در چه دنیای ناامنی زندگی میکنید. مایکل کالیچی، یکی از بزرگترین هکرهای دنیا که امروزه به آموزش امنیت در فضای سایبر میپردازد، معتقد است که فضای اینترنت، چیزی جز ناامنی برای شما ندارد.
bookauthority در جدیدترین اخبار خود، خبر انتشار کتاب درباره امنیت سایبری با عنوان اصلی «Cyber Privacy» داده است. در این خبر آمده:
«در حال ردیابی هستید. گوگل، فیسبوک و آمازون؛ نیازی نیست که دولت فدرال این را به شما بگوید. آنها اطلاعات باورنکردنی در مورد رفتارهای آنلاین و واقعی شما را نگه میدارند. ما در دورهای از تجمع دادههای بیشماری که تاکنون وجود نداشتهاند، زندگی میکنیم. در واقع اختلافات میان حریم خصوصی افراد، آسایش شخصی، امنیت ملی و امنیت سایبری برای مذاکره هرگز چالشبرانگیزتر از امروز نبوده است. فناوری به سرعت در حال تکامل است، اما قوانین و سیاستها به آرامی تغییر میکنند.»
کتاب «امنیت سایبر»، نوشته آپریل فالکون دوز به شما میگوید که چه کسانی اطلاعات شما را میدانند و چرا شما باید از اطلاعات خود مراقبت کنید. «مهم نیست که در کجا زندگی میکنیم یا در چه گروههای جمعیتی قرار میگیریم، شخصی در حال جمعآوری اطلاعات ما است: برای نمایه کردن ما، هدف قرار دادن ما، ارزیابی ما. همچنین برای پیشبینی رفتار و تجزیه و تحلیل نگرشهای ما. حتی برای تأثیرگذاری در رأی ما.»
🔻خبر و این همه ضرر/معتاد اخبار نشوید
در این کتاب دلایل زیادی برای اینکه چرا نباید اخبار را دنبال کنیم؟ آورده شده که اشاره به همه آنها امکان پذیر نیست. به طور خلاصه باید به این نکات توجه داشت که اخبار در شکلهای مختلف چندان قصد آگاهسازی ندارند. متن کامل را در این لینک بخوانید:
http://yun.ir/u0bx14