▪️نه توییتر دست ماست نه تلگرام و نه گوگل، در هنگام آشوب اجبارا این شبکهها قطع میشوند،اما در #آمریکا به محض شلوغکاری خارج از چارچوب،خود این شبکهها صدای رئیسجمهور آمریکا را در نطفه خفه و تمام محتواهای خشن را از بستر خود حذف میکنند.
آشوبهای آمریکا پشتیبانی چون آمریکا نداشت وگرنه...
علی مختارزاده 🇮🇷
@Fars_Plus
▪️وقتی آمریکا ژست دمکراسی و آزادی بیان را بی تعارف کنار میگذارد
@Fars_Plus
▪️اینهایی که اصراردارند #واكسن_بخرید وحتما هم از غرب بخرید، بهشون القاشده و عمیقا باور دارند #فناوری پیشرفته، محصول انحصاری غرب است.
راه خوشبختی ایران هم صادرکردن نفت خام و خرید محصولات غربی است.
بجای بحث با این هموطنان، باورهایشان را درست کنید. نشان شان دهید ایرانی میتواند
💬 امیر سیاح
@Fars_Plus
کافیست کاری کنی خارج از قبیلهگرایی و دگماندیشی، با خشونت با تو برخورد میکنند و با ترک و آتش زدن کتابها و آثارت، نمیگذارند آرام باشی.
«فراخوان آتش زدن کتاب کافه پیانو در برابر نشر چشمه» و «فشار حداکثری بر علیرضا افتخاری» دو نمونه سادهی کمی قدیمیتر آن است.
جوکِ آزادی بیان.
💬 Meysam Ramezanali
@Fars_Plus
▪️ترامپ برای همیشه از حضور در توییتر منع شد. دلیلش ریسک تشویق به خشونت بود.
بر همین اساس شبکههای اجتماعی میتوانستند آمدنیوز را هم معلق کنند. ولی آمد نیوز پایتخت امریکا را به آشوب نمیکشید.
💬 بیگانه عریان
@Fars_Plus
📸 توییتر، توییت های صفحات رهبر انقلاب به زبان های عربی، انگلیسی و فرانسوی درباره ابهامات واکسنهای آمریکایی و انگلیسی را حذف کرد!/مهر
@Fars_Plus
📡 از فوریه واتساپ خود را از دست خواهید داد مگر...
🔸میلیونها کاربر واتساپ از ۸ فوریه اکانت خود را از دست خواهند داد، مگر اینکه اطلاعاتشان را با فیسبوک به اشتراک بگذارند!
🔸طبق سیاست جدید فیسبوک، مالک واتساپ، اگر کاربری قواعد جدید در واتساپ را نپذیرد و شماره خود و اطلاعات شخصیاش را با فیسبوک بهاشتراک نگذارد، اجازه دسترسی به واتساپ را پیدا نخواهد کرد و توسط واتساپ حذف میشود...
#ذلت_بردگی_مجازی
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 فضای مجازی و رسانهها چطور جهان را کنترل و مدیریت میکنند؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅حفاظت پیشگیرانه شبکه ملی اطلاعات درمقابل تهدیدات اینترنتی خارجی
🌀شبکه ملی اطلاعات ضمن اتصال به اینترنت جهانی،یک مرزمجازی برای فضای سایبری کشور ایجاد می کند تا اطلاعات در امنیت کامل بماند و از دستبرد خارجی در امان باشد.
🌀این شبکه با درنظر گرفتن الزامات پدافند غیرعامل، میتواند حفاظت پیشگیرانه ای را در مقابل تهدیدات اینترنتی خارجی به وجود بیاورد و امکان بازیابی سریع اطلاعات را فراهم کند. به طوری که درخواستهای مخرب از درگاه مشخصی به شبکه داخلی وارد میشوند و با امکان مسدود سازی آنها فضای امن تری برای اطلاعات کاربران به وجود میآید.
🌀از طرفی هم باوجود احتمال تحریم سایبری علیه کشور و قطع دسترسی مردم به برخی سایتها و خدمات خارجی، وجود شبکه ملی اطلاعات ضروری به نظر میرسد.
🌀باور غلط درمورد شبکه ملی این است که باعث تشدید نظارتها، نقض حریم خصوصی کاربران و قطع دسترسی به شبکه بین المللی اینترنت میشود. در صورتی که شبکه ملی اطلاعات ضمن اتصال به اینترنت جهانی، فقط یک مرز مجازی برای فضای سایبری کشور در نظر میگیرد تا اطلاعات در امنیت کامل بماند و از دستبردخارجی در امان باشد.
💢نگاهی به اقدامات برخی کشورها برای مقابله با اخبار جعلی در فضای مجازی
▫️موضوع #اخبار_جعلی (Fake Nwes) و شکل پیشرفته آنها تحت عنوان جعل عمیق (DeepFakes) با توجه به گسترش وسیع رسانههای مجازی در دنیا و کانالهای خبری به خصوص در پیامرسانها و شبکههای اجتماعی که محمل آسان و ارزانی برای تولید و توزیع فراهم کردهاند به مسئله و چالش مهمی برای همه کشورها و کسب و کارها تبدیل شده است.
▫️اغلب کشورها نسبت به قانونگذاری و تنظیمگری برای مقابله با این روند نگران کننده اقدام کرده یا در حال اقدام هستند و جرایم مرتبط با این موضوع را بسیار تشدید کردهاند. کشورهای اروپایی و پیشرو در فضای مجازی اقدامات سختگیرانهتری را آغاز کردهاند که جرایم تعیین شده در این خصوص، موید این موضوع است.
🔹برای مثال آلمان در قانون بهبود تنفیذ قوانین در شبکههای اجتماعی، جولای ۲۰۱۷ جریمه تا سقف ۵ میلیون یورو برای افراد حقیقی و ۵۰ میلیون یورو برای افراد حقوقی را در نظر گرفته است.
🔹فرانسه قانون نفرت پراکنی برخط را در جولای ۲۰۱۹ تصویب و شبکههای اجتماعی را الزام کرده است که محتوای مخرب ظرف مدت ۲۴ ساعت را حذف کنند و جریمه ۱.۴ میلیون دلاری را در صورت تخطی در نظر گرفته است.
🔷مالزی لایحه ضد اخبار جعلی را در آوریل ۲۰۱۸ ارائه کرده که بر اساس آن جرم انگاری انتشار یا عدم همکاری در اجرای اقدام مقتضی در خصوص اطلاعات و اخبار جعلی انتشار یافته ۱۲۲ هزار دلار جریمه و تا ۶ سال حبس برای متخلف دارد.
🔹سنگاپور این قانون رسانههای اجتماعی را به قرار دادن هشدار، حذف یا اصلاح درخصوص محتوا و اخبار جعلی بر اساس دستور مقامات دولتی الزام کرده و ۷۲۰ هزار دلار جریمه برای شرکتها و تا ۱۰ سال حبس و ۱۰۰ هزار دلار جریمه برای افراد در موارد نقض قانون و تشخیص آسیب رساندن به منافع ملی در نظر گرفته است.
▪️«مایک پنس رو دار بزنید» در توییتر ترند شده بود! همون توییتری که اکانت #ترامپ رو به خاطر «ترویج خشونت» بسته!
هر چی بگی از طنز ماجرا کم میشه
💬 خرمگس
@Fars_Plus
▪️ ۱-حساب کاربری و توییت های بن گاریسون کاریکاتوریست طرفدار پرزیدنت ترامپ با کشیدن کاریکاتور ترامپ گالیور که اوباما ، سی ان ان ، جورج سوروس و ... می خواهند او را ببندند بسته شد!
۲-توییت مجری و طنز پرداز سیانان هستند که نه اکانت و نه توییتش حذف نشد!
دوگانه تندرو-معتدل هم حرف مفته!
💬سید هانی هاشمی
@Fars_Plus
▪️توییتر نمیخواد اکانت خوان گایدو رو ببنده؟ طرف خودش رو رئیس جمهور خود خوانده میداند (برخلاف نتایج انتخابات و رای دادگاه). از مردم دعوت میکند که اعتراض و شورش کنند که تاکنون چندین نفر در آن کشته شده اند
💬 Alireza Shirazi
@Fars_Plus
▪️در سال های اخیر، دولت #امریکا به کرات دیگر کشورها را به دلیل تلاش برای محدودسازی دسترسی به شبکه های اجتماعی محکوم کرده است.
آیا دولت امریکا، محدود سازی دسترسی رییس جمهوری امریکا به شبکه های اجتماعی را نیز محکوم خواهد کرد؟
معیارهای دوگانه
💬 امیرعلی ابوالفتح
@Fars_Plus
▪️اف بی آی عکس کسایی که ریختن تو کنگره رو گذاشته تا مردم شناساییشون کنن!
عهههههه! پ حقوق بشر و آزادی بیان و دموکراسی و اون چرندیات کجا رفتن؟
بله عزیزان برانداز شما طبق رفتار آمریکاتون مُجرمید نه فعال معدنی!
💬 مجید قربانی
@Fars_Plus
▪️ترامپی که اجازه دستور استفاده از بمب اتم رو داره، حالا حتی اجازه نداره یه توییت بزنه!
غیر منطقی نیست البته. بمب اتم علیه بقیه کشورهاست، ولی توییتاش فقط علیه آمریکاست!!
💬 محمد پازوکی
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دوبلههایی که برای کودکان مناسب نیست!
🔹در برخی از انیمیشنها که با دوبلههای غیررسمی در دسترس کودکان قرار دارد، الفاظی به کار میرود که برای این سنین نامناسب است؛ در ویدئوی پیش رو به ۱۰ مورد آن اشاره شده است.
@Fars_Plus
▪️ماجرای استاندارد دوگانه شبکههای اجتماعی در اغتشاشات ایران و آمریکا
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥تقلب عجیب شبکه منوتو دربرنامه زنده!
🎥 شبکه لندنی منوتو در اقدامی متقلبانه، نتیجه نظرسنجی برنامه خود که از طریف کانال تلگرامی این شبکه انجام و نتیجه آن در انتهای برنامه نمایش میدهد، را تغییر داد.
🔸درحالی که 70 درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی در پاسخ به «آیا روابط ایران و اسرائیل باید دوستانه باشد؟» "گزینه خیر" را انتخاب کرده بودند و 30درصد "گزینه بله" اما این شبکه نتیجه را چنین اعلام کرد: 89 درصد "گزینه بله" و 11درصد "گزینه خیر"!
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توییتر؛ خوب برای ایران، بد برای آمریکا!
🎥 کارشناس BBC: خط قرمز توییتر کشته شدن آمریکاییهاست؛ توییتر نمیخواهد ابزاری برای ریخته شدن خون شهروندان آمریکایی باشد.
🔸هیلاری کلینتون در سال 88: آمریکا در هماهنگی با توییتر توانست در ایران برای ادامهدار شدن تظاهرات [اغتشاشات] استفاده کند. ما توانستیم توییتر را فعال نگه داریم!
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دوبلههایی که برای کودکان مناسب نیست!
🔹در برخی از انیمیشنها که با دوبلههای غیررسمی در دسترس کودکان قرار دارد، الفاظی به کار میرود که برای این سنین نامناسب است؛ در ویدئوی پیش رو به ۱۰ مورد آن اشاره شده است.
⭕️تحقیر هویت ایرانی توسط روزنامه های حامی دولت در دوگانه FATF و واکسن کرونا
🔻محورهای عملیات روانی صورت گرفته:
از آ نجایی که دولت و حامیان آن درپی فشار به مجمع تشخیص برای تصویب هر چه سری عتر فاتف هستند، بحث عدم امکان خرید واکسن به دلیل عدم پیوستن ایران به فتف م یتوانست به بهترین دلیل برای فشار به مجمع تشخیص تبدیل شود .
🔻در واقع شروع کننده این ماجرا علی مطهری بود که در توییتی نوشت سهمیه ی واکسن ایران ب هخاطر عدم واریز پول باطل شده است و علت عدم واریز نیز رد لوایحه ی فتف در مجمع تشخیص بوده است. در ادامه علی ربیعی وارد ماجرا شد و تایید توییت مطهری به آتش این ادعا دمید.
در این بین بودند افرادی مانند عباس آخوندی و علی شریعتی عضو اتاق بازرگانی ایران که با انتشار یادداش تهای در زمین اهداف دولت بازی کردند.
۱. تلاش برای سوءاستفاده از تهیه واکسن کرونا برای به تصویب رساندن FATF (روزنامه آرمان)
۲. القای بازی کردن مخالفان تصویب FATF با معیشت و سلامت مردم(سایت انتخاب)
۳. متهم کردن رد کنندگان لایحه ی FATF به خیانت(سایت انتخاب)
۴. ادعای ب یسوادی افرادی که می گویند با پذیرش FATF ، مسیرهای دور زدن تحریم لو می روند (سایت انتخاب)
۵. ادعای هشدار دولت نسبت به عواقب رد FATF به مجم عتشخیص(روزنامه اعتماد)
۶. تحقیر مردم ایران به خاطر رسیدن واکسن به کشورهای محرو م تر از ایران از جمله عراق و عدم دسترسی مردم ایران به این واکسن (روزنامه آرمان)
✅ ژئوپلیتیک و پیشرفت فزاینده فناوریهای رسانهای و ارتباطی
🔸به موازات پیچیدهتر شدن ساخت اجتماعی جوامع و تنوع حوزههای قدرت، رسانهها از نوعی ابزار ساده پیامرسانی به ابزار سیاسی قدرت، ماهیت خود را تغییر داده اند به گونهای که در کنترل کنشها و مناسبات اجتماعی، مؤلفهای جدید از قدرت سیاسی جوامع به شمار میروند؛ آنها واژگان، نمادها و اصطلاحهایی را میآفریند تا مردم و گروههای اجتماعی را به سمت الگوهای فکری خاص و مسیرهایی که برای ایشان در نظر گرفتهاند، رهنمون شوند.
🔹رسانهها با قرار گرفتن در میانه جامعه فکری و سازمان قدرت، فرصت و امکان تبادل نظر و تعامل #فکر_قدرت را فراهم می کنند؛ مؤلفهای که می تواند با تصویرسازیهای متنوع خود، جریان قدرت را در جوامع تغییر دهد.
برداشتها و کنشهای روزانه مردم به میزانی زیاد تابع کارکرد و اهداف گردانندگان رسانههای گروهی یا نخبگان ژئوپلیتیک خاص و عام است که بر خلق پندار ژئوپلیتیک، مفاهیم استعلایی و انضمامی تمرکز میکند و برخاسته از آن، سیاستهای داخلی و خارجی، طراحی و عملیاتی میشوند؛ برایناساس، پیوند قلمرو معنایی تصویرسازی رسانهای (پندار ژئوپلیتیک) تبیینکننده ابعاد جایگاه رسانهها در ژئوپلیتیک عمومی است.
🔸عنصر تصویرسازی ذهنی در نظام رسانهها از آن رو مهم است که کنشهای اجتماع های انسانی در دوران مدرن به دلیل پیچیدگی جوامع و تعدد عوامل، بر پایه تصاویر شکل می گیرند و تعریف میشوند، کانونهای قدرت از رهگذر کنترل ابزارهای ارتباط گروهی و به تبع ، محتویات و پیامهای آنها توان نفوذ، هدایت و شکل دهی به افکار عمومی را به دست می آورند.
🔹جنبشهای اجتماعی موسوم به انقلاب رنگی در اروپای شرقی از بارزترین مصداق های کارکرد رسانهها در چارچوب ژئوپلیتیک عمومی است. انقلاب رنگی یا مخملی به عنوان نوعی براندازی غیر خشنونت آمیز و دگرگونی بدون خونریزی، برایند پویشهای سیاسی رسانهها در فرایند مشروعیت زدایی از حاکمیت و تغیر رژیم در کشورهای یادشده بود که طی راهپیمایی خیابانی و با نقش محوری رسانههای مخالف حکومت مستقر انجام می شد.
🔻 بیگمان، با پیشرفت فزاینده فناوریهای رسانهای و ارتباطی، آگاهی جوامع نسبت به آنچه در عرصه سیاسی رخ می دهد، بیش از گذشته شده و این تحول، زمینه پویش سیاسی فزاینده تودهها در قالب جنبشهای اجتماعی و انتقادی نسبت به قدرت مسلط نهاد حکومت است.
#رسانه_شناسی
#نبرد_ادراکی
#سواد_رسانه_ای