شما ببین چقدر آتیش گرفتن:)
mimqaf
دو نکته:
دیدار با مقامات یک دیدار تشریفاتی و معمول بوده که در این سالها انجام شده است حتی تصاویر و فیلم هایی که در چند روز اخیر پخش شد، نشان داد که در زمان پهلوی نیز این دیدارها انجام می شده است.
نکته دوم فتوشات هایی است که معمولا از طرف برگزار کننده مسابقات برای تیم ها در نظر گرفته می شود و در چند سال اخیر به شدت با استقبال هواداران و بازیکنان مواجه شده است.
پس این دو اقدام هیچ ربطی به برنامه ریزی خاص جمهوری اسلامی ایران ندارد و اقداماتی معمول بوده است.
@resane_ravanshenasi
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ کی گفته ما مدیون مادرمونیم⁉️
🔺 تقدس زدایی از مادر در برنامه های فارسی زبان یکی دیگر از پازل های #جنگ_علیه_خانواده است.
🔺 مقابله کشورهای غربی با ایران اسلامی از جنس #تمدنی است؛ برای نابودی تمدن چندهزارساله ایرانی، باید #خانواده_ایرانی را از بین برد.
🔺 از آنجا که مهمترین رکن خانواده ایرانی، زن ایرانی است، تمام تلاش این رسانه های پوشالی، انحراف زن از ارزشهای بنیادینی چون مادری، عفاف، حیا و... است.
جنس اول
@resane_ravanshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جیمی دور، مجری طنزپرداز معروف آمریکایی: چطور رسانههای غربی با اخبار دروغین و اقناع افکار عمومی مقدمات جنگ علیه یک کشور را ایجاد میکنند؛ اینترنشنال یک شبکه سعودی و دشمن ایران است!
🗣IranicTV
@resane_ravanshenasi
📸آستروتورفینگ
سندروم بی شماری؛
🔸مردم با دیدن داعش با خود میگویند چطور گروهی با جهانبینی قرنهفتمی توانست اینقدر مشهور شود؟ پاسخ این است که آنها در استفاده از فناوری قرنبیستمی بسیار ماهر بودند. وقتی داعشیها تصمیم گرفتند در ژوئن ۲۰۱۴ به موصل حمله کنند، چه کار کردند؟
#کلینک_مجازی #سواد_رسانه_ای#سواد_رسانه#زیست_مجازی #سبک_زندگی#سبک_زندگی_دانشجویی#عملیات_روانی#زیست_مجازی #مهسا_امینی #کتایون_ریاحی #علی_کریمی
onsoo_ir
@resane_ravanshenasi
🔴وقتی دروغ براندازها برملا میشه
خودشونم با هم درگیر میشن و مخاطب تازه میفهمه سرکار بوده
بدون سانسور
@resane_ravanshenasi
📝تکنیک های جنگ روانی/قسمت هفتم
♦️در شمارگان پیشین به تکنیک ایجاد تفرقه و تضاد و دروغ بزرگ در عملیات روانی با هدف آگاهی بخشی به اقدامات دشمنان انقلاب اسلامی و طراحی آنان با کاربست این تکنیک اشاره کردیم؛ در این شماره دو مفهوم مبالغه و پاره حقیقت گویی که در پیوستگی محتوایی یکسان امکان اثر گذاری بر جامعه مخاطب عملیات روانی را دارا هستند؛ مورد بررسی و واکاوی قرار خواهدگرفت.
مبالغه
🔸مبالغه یکی از روشهایی است که با اغراق کردن و بزرگ نمایی یک موضوع سعی در اثبات یک واقعیت دارد.
🔹کارشناسان تبلیغات از این فن در مواقع خاص و وقایع مشخص استفاده میکنند. بزرگ جلوه دادن توان و قدرتمندی کشور خودی و مبالغه در انعکاس نقاط ضعف دشمن از این مقوله است.این فن به ویژه هنگامی که دشمن دچار شکست و هزیمت شده یا در زمان بحران و اغتشاش مؤثر است.
🔸در این روش سعی بر این است تا تواناییهایی که یک فرد یا کشور دارد، به رخ حریف یا کشور مقابل کشیده شود. در اینجا میزان توانایی خیلی مهم نیست بلکه مهم این است که شما بتوانید از کوچکترین توانایی خود به شکلی ویژه بهره برداری کرده و از آن غولی بزرگ بسازید که به هیچ وجه نفوذ پذیر نیست و هیچگاه خدشه ای بر آن وارد نمیشود.
🔹این امر کمک می کند تا در صورتی که در قبولاندن آن به حریف موفق شوید به نوعی یک بازدارندگی حداقل کوتاه و در خوشبینانه ترین حالت دراز مدت برای خود ایجاد کنید.
🔸در راستای مصداق یابی این تکنیک ذکر این مثال قابل توجه است؛ رژیم صهیونیستی پس از شکست در درگیریهای سال ۲۰۰۶ با حزب الله لبنان که سرزمینهای اشغالی مورد حمله راکتی و موشکی حزب الله قرار گرفت و بسیاری از صهیونیستها شهرهای خود را تخلیه کردند؛ اقدام به عملیات روانی با تاکتیک مبالغه کرد.
🔹در فضاسازی امنیت بخش برای ساکنین اراضی مناطق اشغالی و هراس افکنی در قبال محور مقاومت، رژیم صهیونیستی ادعا کرد که سیستم سپر دفاع موشکی به نام گنبد آهنین طراحی کرده است که مانع از اصابت هر گونه موشک به سرزمینهای اشغالی خواهد شد و آن را کارآمدترین پوشش ضد موشکی در جهان نامید.
🔸پس از این عملیات روانی با کاربست تاکتیک مبالغه نسبت به نفوذناپذیری گنبد آهنین حزب الله لبنان با چند ساعت پرواز پهپادی بر فراز آسمان فلسطین اشغالی از مهمترین پایگاه هسته ای صهیونیستها تصویربرداری کرد و بعد سید حسن نصرالله رهبر مجاهدان حزب الله در سخنرانی خود با اعلام این که این پهپاد ساخت جمهوری اسلامی ایران بود؛ اظهار داشتند: این عملیات برای حزب الله موفقیت بزرگی بود.
🔹پس از آن با شکل گیری دور جدید درگیریها در مناطق پرجمعیت ،غزه برای چندین بار مناطقی از اراضی اشغالی مورد هدف موشکهای گروههای جهادی حماس و جهاد اسلامی قرار گرفت و با این اقدام عملیات روانی رژیم صهیونیستی ناکام ماند.
پاره حقیقت گویی
🔹گاهی خبر یا سخنی مطرح میشود که از نظر منبع و محتوای پیام، مجموعه ای به هم پیوسته و مرتب است که اگر بخشی از آن نقل و بخشی نقل نشود، جهت و نتیجه پیام منحرف خواهد شد.
🔸این رویه رایج رسانه هاست که به طور معمول متناسب با جایگاه و جناح سیاسی که به آن متمایل هستند، بخشی از خبر نقل و بخشی را نقل نمیکنند.
🔹خبر هنگامی کامل است که عناصر خبری در ،آن به شکل کلی مطرح شوند؛ اما چنانچه یکی از عناصر خبری ششگانه (که ،کجا ،کی، چی، چرا و چگونه) در خبر بیان نشود، خبر ناقص است.
🔸در تاکتیک پاره حقیقت گویی، حذف یکی از عناصر به عمد صورت میگیرد و بیش تر اوقات عنصر چرا حذف میشود. در تصویرسازی برنامه های غربی با کاربست این تکنیک هرگونه اقدام آزادی خواهانه در قبال استکبار از سوی مسلمانان رفتار تروریستی تصویر سازی میشود.
ادامه دارد...
andisheengelabi
@resane_ravanshenasi