eitaa logo
سواد رسانه و روانشناسی
193 دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
1.6هزار ویدیو
49 فایل
سواد رسانه یکی از نیازهای دنیای مدرن است. با سواد رسانه و شناخت اصول روانشناسی به قدرت تحلیل مسلح شوید. برای ارتباط، پیشنهاد، انتقاد و... با شناسه مدیر تماس بگیرید. مدیر: @Vavgh01 #سواد_رسانه کانال حداقل "یک روز در هفته" به روز رسانی می شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
❌واقعیت بدون روتوش مهم ترین یافته های گالوپ در سال 2019: 🔹 آمریکایی ها نسبت به گذشته بیشتر عصبانی، دارای استرس و نگران هستند. 🔹16 درصد آمریکایی‌ها تمایل به ترک کشورشان دارند و کانادا مقصد موردنظرشان است. 🔹20 درصد روسها تمایل به ترک کشورشان دارند و مقصد موردنظرشان امریکا و آلمان است. 🔹افغانستان ناامن ترین کشور جهان است. 🔹با تمام واکنش های شدید علیه مهاجران در اروپا و سایر کشورها از جمله ایالات متحده امریکا همچنان 54% مردم، جوامع را برای مهاجران خوب می دانند. 🔹زنان ایالات متحده امریکا نسبت به همسالان کانادایی و اروپایی احساس احترام کمتری می کنند. 🔹تنها 9 درصد اوکراینی‌ها به دولت اعتماد دارند. . 🔹تصویر رهبر ایالات متحده امریکا بدتر از چین است. 🔹از هر ده افغانی نزدیک به 9 نفر در رنج هستند. 🔹پذیرش رهبری بریتانیا در سال 2019 به 41 درصد رسیده است. متن کامل مهم ترین یافته های گالوپ http://ispa.ir/Default/Details/fa/2160/
📝 آمار خودکشی در ایران و عراق کمتر از شادترین کشورهای جهان | 🔸آری بهن نویسنده و هنرمند نروژی که همسر سابق شاهزاده مارتا (بزرگترین دختر پادشاه نروژ)بوده درست در روز کریسمس دست به خودکشی زد و نروژ رو در بهت فرو برد.اینکه چنین فرد مرفه و شناخته شده ای با داشتن سه دختر نوجوان از فرط افسردگی در سن ۴۷ سالگی خودکشی کنه برای مردم قابل پذیرش نبوده. 🔹این اتفاق باعث شده تا در رسانه ها در مورد آمار نسبتا بالای خودکشی و راههای کم کردن این آمار بحث بشه. طبق آمار سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۱۶ تعداد ۶۵۰ مورد خودکشی در نروژ ثبت شده، در حالیکه تعداد کشته شدگان در سوانح رانندگی در این کشور ۱۹۲ نفر در سال گزارش شده. 🔸جالب اینکه برعکس سایر آمارها که معمولا وضعیت کشورهای خاورمیانه مطلوب نیست، آمار دراین منطقه نسبتا پایینه. کشورهای افغانستان، عراق وسوریه که درگیر ناامنی هستند آمار خودکشی بسیار پایینی رو دارند، تقریبا ۲ مورد در هر صدهزارنفر،آمار ایران ۴ و آمار نروژ ۱۲ نفر در صدهزارنفره. 🔸کمترین خودکشی رو کشورهای حوزه کاراییب و منطقه خاور میانه دارند. درحالیکه بیشترین خودکشی در لیتوانی، روسیه، گویانا و کره جنوبی ثبت شده. دلیل خودکشی در مناطق مختلف متفاوته. مثلا در کره جنوبی خودکشی سالمندان بدلیل حمایت نشدن از فرزندانشون شایعه. 🔹 درفرهنگ ژاپن خودکشی یک راه برای بازیافتن شرافت ازدست رفته شناخته میشه مثلا بعضی وقتی کار از دست میدن(کار براشون خیلی مهمه) فکر میکنن که شرافت خودوخانواده رو لکه دار کردندوخودکشی میتونه شرافت روبرگردونه. درچین بخاطر شرایط نابرابر کارو زندگی خودکشی بین زنان خیلی بیشتر از مردانه 🔸 کشورهای اسکاندیناوی که شادترین کشورهای دنیا شناخته میشن آمار نسبتا بالای خودکشی دارند که بیشتر ناشی از «اختلال عاطفی فصلی» هست، بهمین خاطر آمار در زمستانهای طولانی و تاریک اسکاندیناوی بالاتر میره. از طرفی کشورهای با آمار خودکشی پایین در مناطق گرمتر و روشنتر زمین قرار گرفتن. البته در مورد خاور میانه غیر از هوای گرمتر باید نقش نکوهیده بودن خودکشی از دیدگاه دینی رو هم در نظر گرفت. http://worldpopulationreview.com/countries/suicide-rate-by-country/…
📺 بررسی 6 سریال شبکه نمایش خانگی در 4 سال اخیر، نشان می‌دهد؛ وضعیت محتوا در این مجموعه‌ها کیلومترها از خطوط قرمز عبور کرده است! ❗️نهادهای ناظر، بدون توجه به حساسیت‌های کانون خانواده؛ اجازه انتشار به قصه‌هایی داده‌اند که دقیقا مرکز خانواده را هدف قرار داده است.
جنگ روانی بی‌بی‌سی یعنی: خبر منتشر کرده درمورد حمله معترضین به سفارت آمریکا، در نقطه‌نقطه‌اش به ایران اشاره کرده، بیش از خود ⁧ ⁩: گروه موردحمایت ایران/شبه‌نظامیان وابسته به ايران/نخست‌ موردحمایت ⁧ ایران ⁩ ‏واقعا تشخیص ادبیات بی‌بی‌سی و فاکس‌نیوز سخته ‏اخبار اونها هم همین الگو رو دار
بحران ریزش مخاطب در رسانه ملی ✍ ۴۰ درصد مردم استان تهران صدا و سیما را به عنوان اولویت اول پیگیری اخبار خود معرفی کرده‌اند و ۶۰ درصد دیگر اخبار را از شبکه‌های اجتماعی، ماهواره، مطبوعات، دوستان و آشنایان و... کسب می‌کنند. ✍این گزاره بر اساس نتایج اولین نظرسنجی از حوادث آبان ماه از سوی موسسه نظرسنجی ایسپا(مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران) حاصل شده و بر بحران شدید ریزش مخاطب در رسانه ملی صحه می گذارد. ✍بلند شدن دیوار بی اعتمادی بین رسانه ملی و مخاطبان دریچه ناامیدی را بیش از هر دریچه دیگری بر روی مخاطبان می گشاید و موجب کاهش مقاومت آنان برای باورپذیری اخبار شبکه های ماهواره ای می شود. ✍اعتبار رسانه در گرو کسب اعتماد مخاطبان است. با تضعیف آن مرجعیت رسانه های داخلی نیز رنگ می بازد و به تدریح به خارج از مرزها منتقل می شود و امنیت ملی را با مخاطراتی مواجه خواهد کرد. ✍️انقلاب فناوری اطلاعات «دیوار های بی ارتباطی» را فرو ریخته و شهروندان کنشگر و ارتباط گر شده اند. سواد رسانه ای آنان افزایش یافته و از حصارهای انفعال خارج ساخته است. ✍رسانه ملی هسته مرکزی جریان اطلاع رسانی کشور را سامان می دهد. خروج این رسانه از دایره عدالت، انصاف و اخلاق حرفه ای در روایت گری وقایع و پدیده های اجتماعی، اعتماد مخاطبان را کاهش داده است. ✍یکی از دغدغه های مخاطبان ضرورت بهره گیری گسترده این رسانه از کارشناسان برجسته و نخبگان و سلایق متنوع و متفاوت در فرایند اخبار است که شوربختانه چنین مهمی دیده نمی شود. همین معضل، باورپذیری اخبار را به محاق برده است. ✍سایه اندازی تفسیر ذهنی خبرنگاران و سوگیری آنها بر پوشش خبری واقعیت ها، در کوچ مخاطبان به رسانه های رقیب چنان ظهور و بروز یافته است و عینیت گرایی را تضعیف کرده و به حاشیه رانده است. ✍اعتبار رسانه ای به متغیرهای متعددی از جمله اعتماد مخاطبان و حرفه ای بودن عوامل رسانه ای وابسته است. اعتماد پذیری تابع متغیرهایی مانند وضعیت ساختاری و محتوایی و شیوه های درست ارایه اطلاعات رسانه است. حرفه ای بودن مستلزم کاربست معیارهای حرفه ای در فرایند اخبار و تفکیک احساسات و عواطف شخصی خبرنگاران از اطلاعات واقعی رویدادها است. ✍اعتبار رسانه ای همچنین به متغیرهایی مانند رعایت دقت، صحت، سرعت، انصاف و اخلاق رسانه ای و ایجاد توازن در پوشش خبری وابسته است. بدون توجه به سطح قابل قبولی از چنین متغیرهایی، هر گونه ادعا درباره حرفه ای بودن رنگ می بازد. ✍حجت اله عباسی
هدایت شده از وحید یامین پور
در باورم نمی‌گنجد... #سردار_سلیمانی
هشدار درباره انعکاس خبر و تصاویر شهادت سردار سلیمانی یک کارشناس فرهنگ و رسانه با انتشار مطلبی درباره‌ی نحوه انتشار اخبار و تصاویر شهادت سردار سلیمانی، تاکید کرده است که ما در این روزها به حماسه نیاز داریم؛ پس چنانچه عکس‌هایی از این حادثه به دستتان رسید، لطفا از انتشار آن خودداری فرمایید. علیرضا دباغ ـ دکترای فرهنگ و رسانه ـ در یادداشتی که پس از شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی نوشته و در اختیار ایسنا قرار داده، آورده است: «آسمانی شدن سردار آماده‌ی شهادت، حاج قاسم سلیمانی در بامداد روزی رقم خورد که وعده‌ی ظهور مولایش در آن داده شده است .... جمعه‌ی شهادت تا جمعه‌ی انتظار ... بی‌شک او به مراتب والایی رسیده است و شهادتش روح تازه‌ای به مجاهدت‌های امت اسلام و ایران خواهد دمید ... این روز حماسی را نباید فراموش کرد ... اما ... در گروه‌های مختلف دوستان و بسیجیان اقدام به ارسال عکس‌هایی از پیکر قطعه قطعه شده‌ی شهید قاسم سلیمانی کرده‌اند، این کار هر چند از روی حب ایشان به شهید است اما به هزار دلیل غیرقابل قبول و از دید نقد فرهنگی و اصول ارتباطات و رسانه ناموجه است. چنانچه عکس‌هایی از این حادثه به دستتان رسیده است لطفا از انتشار آن خودداری فرمایید.» این مدیر پیشین سازمان صداوسیما در ادامه یادداشت خود آورده است: «در این میان همچنین نقش خبرنگاران و فرماندهان سپاه  و مسؤلان که در گفتگوهای  رسمی و در مقابل دوربین و میکروفون‌ها شرکت می‌کنند بسیار مهم است. باید به این نکته توجه کنند که چشم اشکبار و صدای لرزانشان در مصاحبه ها در واقعه ای که ابعاد جهانی دارد، و بی‌شک در رسانه‌های سراسر دنیا انعکاس خواهد داشت، از منظر فرهنگی و ارتباطی و روان شناختی مردود به شمار می‌رود. در برابر عروج ملکوتی حاج قاسم و ابو مهدی المهندس و یارانشان، ما به حماسه نیازمندیم...»
📸 حذف پست های مربوط به سردار سلیمانی توسط اینستاگرام! ◀️ اینستاگرام در اقدامی عجیب پست های مربوط به حاج قاسم را پاک میکند!
بسته شدن صفحه اینستاگرام برخی شخصیت های حقیقی و حقوقی از جمله صفحه تسنیم 🔺در پی‌انتشار اخبار شهادت سپهبد قاسم سلیمانی، اینستاگرام صفحه برخی شخصیت‌های‌ حقیقی و حقوقی از جمله‌ خبرگزاری تسنیم را با صدها هزار دنبال کننده تعطیل کرده است . 🔺پیش ازاین فیسبوک نیز صفحه تسنیم را بست.
هشدار درباره امپراتوری رسانه ای امریکا ✍ترور جنایت بار سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی لزوم سیاستگذاری رسانه ای واحد را در رسانه های جریان اصلی از جمله صداوسیما، خبرگزاری ها، مطبوعات و سایت های اینترنتی اصلی برای عبور از شرایط بحرانی کنونی گوشزد می کند. ✍رسانه های بین المللی از ساعات اولیه دیشب با قطع برنامه های عادی و پخش ویژه برنامه، جنگ روانی گسترده ای را با محوریت ایران آغاز کرده اند. مواجهه با جریان سازی رسانه های بین المللی و هدایت افکار عمومی به ساحل امن بدون سیاستگزاری رسانه ای فراجناحی و فراگروهی میسر نیست. ✍پیش بینی می شود در روزهای آتی اتمسفر جریان سازی رسانه های بین المللی به اوج برسد و خنثی کردن پروپاگاندای امپراتوری رسانه ای آمریکا و متحدانش مستلزم اتخاذ سیاست های رسانه ای درست و دقیق است. ✍ از اولین ساعات بامداد امروز عکس هایی از شهدای این جنایت تروریستی در رسانه های بین المللی و اجتماعی منتشر شده است. این اقدام مصداق ترویج خشونت آمریکایی ها و در تعارض با پاسداشت حرمت این قهرمانان وطن و منافع ملی ایرانیان و عراقی ها است. چه دلایل قانع کننده ای برای نشان دادن نماهای نزدیک، صحنه های خونین، انتشار عریان پیکر شهدای عزیز این رخداد تروریستی وجود دارد.؟ ✍این حادثه جنایت بار از لحاظ فرایند پوشش خبری در زمره موضوعات پهنادامنه و تداوم دار است و تنها با اتخاذ تدابیر دقیق رسانه ای و سیاست های تبلیغی بخردانه می توان از کمند آن عبور کرد. ✍رسانه های بین المللی در حال دستور کار سازی گسترده علیه منافع ایرانیان هستند. برای پرهیز از افتادن در دام امپراتوری رسانه ای غربی ها، باید راهبردهای رسانه ای و چارچوب عمل رسانه ها تعیین شود. ✍کاربران عزیز رسانه های اجتماعی در ایام سخت کنونی که منافع ملی ایرانیان در میان است، باید مسئولانه با پیام های جهت دار پاره ای از رسانه های اجتماعی مواجهه شده و پیام های چالشی را با تفکر انتقادی و جستجوی لازم باور کنند. ✍در شرایط بحرانی معمولا در همه جای دنیا سیاست های رسانه ای خاصی برای انتشار اطلاعات و آزادی بیان ایجاد می شود. اگر سیاستگذاری رسانه ای واحد طراحی و اتخاذ نشود چه بسا در فوران هیجانات و احساسات کنشگران رسانه ای، رسانه های اطلاعاتی منتشر کنند که ضایعاتی ببار بیاورند. ✍نهادهای بالادستی نظام برای تشکیل اتاق فکر با حضور رسانه های جریان اصلی و حتی کنش گران رسانه ای جامعه مدنی اقدام کرده و با دعوت از نخبگان برای هر مرحله از فرایند بحران هم اندیشی ، چاره اندیشی و سیاستگزاری رسانه ای سنجیده و مطابق منافع ملی اتخاذ کنند. ✍حجت اله عباسی
🔴 در شرایط حساس از انتشار هرگونه اخبار جعلی و شایعه پراکنی پرهیز نمایید! 🔻اخبار مبنی بر تصمیمات شورای عالی امنیت ملی را رسانه‌های رسمی پیگیری کنید. نمونه شایعات، اخبار گمراه کننده و جعلی ساعتهای اخیر 🔻 ادعای حرکت هواپیماهای ایران به سمت خلیج فارس و ادعای فاکس‌نیوز که از لحظاتی پیش، سوختگیری 5 فروند جنگنده F-14 Tomcat جمهوری اسلامی برفراز مناطق غربی ایران توسط تانکر بوئینگ 707 آغاز شده. 🔻 از دقایقی پیش، پرواز جنگنده های F-4e و  F-14 Tomcat برفراز مناطق غربی ایران از پایگاه هوایی نوژه همدان/بمب های این جنگنده ها بارگذاری نشده و تنها مجاز به رزم هوایی با موشک های هوابه هوا هستند. 🔻 کلیپ منتشر شده در کانال های تلگرام مبنی بر اعلام جنگ ترامپ که مربوط به سال ۲۰۱۱ و در زمان ریاست جمهوری اوباماست. 💢به منبع اخبار، چرایی انتشار و اثرات متاثر از آن دقت کنید.
رییس سازمان بسیج رسانه: حذف پستهای مردم از اینستاگرام، توهین به مردم ایران است 🔻وی اظهار کرد: جالب این است که فعالان رسانه ای غرب اعتراف می کنند که این افراد و انتشاردهندگان مطالب سپاه سایبری رژیم اسرائیل هستند و توسط سعودی ها برای ایجاد اتاق عملیات روانی و مطلب نوشتن به فارسی علیه ایرانی ها سازماندهی شده اند. فکر می کنم که الان فرصت مناسبی است تا دوستان و دشمنان خود را بشناسیم. https://www.isna.ir/news/98101309965
هدایت شده از مدیالوژی/Medialogy
💢 علیه جام‌نیوز 🔹 حساب رسمی پایگاه خبری ـ تحلیلی در شبکه اجتماعی پس از اطلاع‌رسانی در رابطه با ترور سپهبد شهید مسدود شد!
هدایت شده از مدیالوژی/Medialogy
💢نشریه آمریکایی ویک: 🔸آنچه در رسانه‌ها در مورد و کارهای او منتشر می‌شود در مقایسه با جنگ‌طلبی‌های ما رنگ خود را می‌بازد. اگر ما سلیمانی را محکوم می‌کنیم که شورشی‌های عراقی را تجهیز می‌کرد، بنابراین باید جورج بوش و دیک چنی را ده‌ها برابر بیشتر محکوم کنیم زیرا آنها بودند که در وحله اول جنگ عراق را آغاز کردند. جنگی که برپایه دروغ بنا شد و جامعه عراق را از بین برد و نیم میلیون نفر را به کام مرگ کشاند. 🔸اگر سلیمانی که به بشار اسد کمک کرد تا شورشی ها را شکست دهند لیاقت این را دارد که ما او را بخاطر کارهایش مقصر بدانیم، بنابراین هنری کسینجر ده‌ها برابر بیشتر مقصر است زیرا او برنامه‌ریزی کننده کشتار مردم کامبوج است. اتفاقی که منجر به قتل‌عام بیش از 1.7 میلیون نفر از خِمِرهای سُرخ در کامبوج شد. 🔸 آنچه ما امروز سلیمانی را بخاطرش محکوم می‌کنیم خود مرتکب آن شدیم.
هدایت شده از مدیالوژی/Medialogy
✍️ تلاش رسانه‌های بیگانه برای تحت الشعاع قرار دادن احساسات گسترده مردمی بعد از ترور سپهبد سلیمانی 💢 رادیو زمانه: قرار است تشییع و همراهانش با تبلیغات گسترده دولتی و هزینه‌کرد میلیاردها تومان در شهرهای ایران برگزار شود! @medialogy1
✔️دنیا چگونه از امنیت سایبری خود دفاع می کند؟ 🔻امروزه اینترنت با اقتصاد سه تریلیون دلاری مهمترین زیرساخت جهان است و در حال تبدیل شده به زیرساخت تمامی زیرساختهاست. در چنین عصری دیگر فضای جغرافیایی چندان محل بحث نیست بلکه فضای سایبری است که تمام مرزها را درنوردیده و جغرافیا را نادیده گرفته است اما همانگونه که مرز ، قلمرو و حریم در جغرافیا یک واقعیت است در فضای سایبری نیز حقیقتی پر اهمیت است و باید بپذیریم حملات سایبری علیه کشورها انجام می گیرد و نوعی درگیری مداوم در این حوزه وجود دارد. . 🔻واقعیات و شواهد زیادی نشان می دهد کشورها از جریان آزاد اطلاعات و چارچوبهای قانونی ایمن بودن اطلاعات ناامید شده اند و دولتها به موضوع بومی سازی اینترنت و به طور کلی بومی سازی فضای سایبری روی آورده اند. 🔻چین به عنوان کشوری که بیشترین تعداد کاربران اینترنت در دنیا را دارد در سال 2017 قانون جدید سایبری خود را تحت عنوان قانون جامع امنیت شبکه سایبری چین تصویب کرد . این قانون یک تلاش پیشدستانه برای افزایش کنترل بر اینترنت است و مهمترین بند این قانون به بومی سازی سرورها و امنیت اطلاعات و داده های شهروندان چینی مربوط می شود. در این قانون به اپراتورهای چینی اجازه داده می شود که به اطلاعات مهم افراد و شرکتهای چینی که بنا به مقاصد تجاری و اداری به خارج از کشور ارسال می شوند نظارت مداوم وجود داشته باشد و چنانچه مسائل امنیتی را راعایت ننمایند هم فرد و هم شرکت استخدام کننده با جرائم سنگین روبرو می شوند. 🔻در روسیه علی رغم هزینه های بالا، کرملین مصوب کرده که تمامی اطلاعات تولید شده در داخل کشور روسیه بر روی سرورهای روسی ذخیره شوند. در بسیاری از کشورهای اروپایی بویژه آلمان اعتقاد بر اینست که داده ها و اطلاعات شهروندان اروپایی تنها در صورتی امنیت دارند که در درون اروپا و دور از دسترس جاسوسان آمریکایی باشند و بر همین مبنا آلمان از توافقنامه دادگاه عدالت اروپا مبنی بر جریان آزاد اطلاعات در سراسر منطقه آتلانتیک خارج شده است. 🔻 آلمان بخاطر برخی مسائل تاریخی و نهادی، محدودیتهایی در اروپا دارد بنابراین یک مدل کاملا متفاوت و بومی شده از پدافند سایبری را برای حفاظت از شبکه های آنلاین خود بکار می گیرد. 🔻نروژ مثال دیگری در این زمینه است که موقعیت منحصر بفردی در اروپا دارد این کشور عضو فعال ناتو و خارج از اتحادیه اروپاست. بنابراین استراتژیهای متفاوتی را در زمینه پدافند سایبری برای خود دارد و رویکردهای منحصر بفرد نروژی را در ارتباط با ایمنی شبکه های خود دنبال می کند. 🔻امروزه اکثر کشورها برای بومی سازی سایبری و تنظیم مقررات و قوانین حفاظت از داده ها به تکاپو افتاده اند اما باید توجه داشت که بومی سازی اطلاعات و بومی سازی اپراتورها و ذخیره کننده ها تنها قسمتی از راه حل ماجرا است و بخش مهم دیگر توسعه سیستم های امن و استفاده مناسب از رمزنگاری های پیچیده است. در واقع راه حل امنیت در فضای سایبر نه جغرافیایی بلکه تکنولوژیک و از جنس خود فضای سایبری است. 🔻 با توجه به اهمیت روزافزون اقتصاد اینترنت و فضای مجازی در واقع مرز باریکی است بین اینکه چگونه ما در اکوسیستم داده های جهانی حضوری فعال داشته باشیم اما در عین حال در امنیت اطلاعاتی به سر ببریم. 🔻جمهوری اسلامی ایران نیز بنا به بسیاری از دلائل می بایست به دنبال سیاستهای سایبری جامع باشد که امنیت اطلاعات را تامین کند. اگر دشمنان کشور برای ضربه زدن و تهدید امنیت ملی ما از هر روزنه ای استفاده می کنند و فضای مجازی و شبکه های مجازی را به عرصه ای برای تاخت و تاز و پیشبرد مقاصد خود تبدیل می کنند . 🔻 هیچ دلیلی وجود ندارد که ما نیز بومی سازی فضای سایبر را پیگیری نکرده و استفاده از تمامی ظرفیتها برای خلق زیست بوم امن و قابل کنترل سایبری بکار نگیریم. این کار برای ما نه یک انتخاب و راه حل بلکه تنها گزینه ممکن است. همانطور که حاکمیت ملی و سرزمینی ما مستحکم پویا و خدشه ناپذیر است برای ارتقاء حاکمیت دیجیتال نیز نیازمند برنامه ریزی سرمایه گذاری و سیاستگذاری هستیم.
هدایت شده از جواد جاویدنیا
🔴🔴🔴كاپيتولاسيون مجازي و مسئوليت مديران غيرانقلابي در خونهاي ريخته شده جاويدنيا سرپرست معاونت فضاي مجازي دادستانی كل كشور در مسجد مصلاي قدس اصفهان: الان در فضاي مجازي كشور به لطف مديريت غير انقلابي، بيگانه براي ما تعيين تكليف مي كند و اين يك كاپيتولاسيون است/ عمده افرادي كه در حادثه تروريستي اهواز و اغتشاشات اخير فعاليت داشتند از طريق فضاي مجازي جذب و آموزش ديده بودند/ در اوايل انقلاب، ضد انقلاب و منافقان با صرف هزينه و سختي زياد سرشاخه به شهرهاي كشور مي فرستادند و خانه هاي تيمي ايجاد مي كردند، اما امروز در فضاي مجازي همين اتفاق رقم مي خورد/ مسببان كوتاهي در مديريت فضاي مجازي، نسبت به خون هاي ريخته شده در اغتشاشات و جرم اشخاصي كه جذب اين شبكه ها شدند مسئول هستند. https://dana.ir/1559332 @Dr_javidnia
هدایت شده از  محمد عبدالهی
🔴مراقب جنگ رسانه ای بعد از شهادت سردار باشیم 🔰پس از جنایت شب گذشته آمریکایی ها در حمله تروریستی به خودرو حامل سپهبد شهید قاسم سلیمانی و به شهادت رساندن ایشان و همراهانشان، عملیات رسانه ای دشمن برای توجیه این اقدام آغاز شد. مثل همیشه بخش وسیعی از این عملیات رسانه ای به عهده رسانه های فارسی زبان بود. برخی اهداف و محورهای این عملیات: 1️⃣ این اقدام تروریستی را قانونی و در راستای دفاع از منافع و نیروهای ایالات متحده و شهروندان آمریکایی نشان دهد. 2️⃣آن را در جهت تامین امنیت منطقه به ویژه عراق جلوه دهد. 3️⃣آن را در حد اقدام علیه یک فرد و گروه نظامی تقلیل دهد. 4️⃣وانمود کند هرگونه انتقام موجب تحمیل هزینه زیاد بر مردم ایران و عراق و متضرر شدن آنان خواهد بود. 🔰این هجمه رسانه ای نیازمند هوشمندی و تقابل رسانه ای مناسب است تا مثل همیشه جای جلاد و شهید هم در عرصه بین المللی هم فضای داخلی عوض نشود. 🔺 لازم است این خط رسانه ای با توجه به این محورها رصد و خنثی شود: ✅این حرکت آمریکایی ها به منزله شروع اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی و ملت ایران محسوب می شود. توجیه بی اساس دفاع از شهروندان آمریکایی هزاران کیلومتر دور از خاک آمریکا و در خاک یک کشور دیگر، یک اقدام کثیف تروریستی و مغایر با تمام قوانین بین المللی ست. همانطور که بمباران اتمی ژاپن ده ها سال پیش با وقاحت تمام در جهت حفظ جان شهروندان آمریکایی جا زده شد. ✅این عملیات علاوه بر اینکه با هدف ضربه زدن به نیروهای نظامی و امنیت ملی ایران صورت گرفت، غرور و عواطف ملی ایرانیان و محور مقاومت و تمام آزادی خواهان جهان را نشانه رفت. ✅ثمره این اتفاق و خون شهیدی که محبوبیت مثال زدنی در میان مردم ایران و کشورهای مقاومت و مظلومان جهان داشت، اتحاد و همدلی و جوشش خشم مقدس ملت علیه استکبار جهانی ست و فتنه های بسیاری را خنثی خواهد کرد. ✅انتقام خون این شهدا، نه تنها تنش زا و هزینه ساز نخواهد بود؛ که دور کننده تهدیدات و سایه جنگی ست که دشمن خبیث قصد برپایی آن را دارد. بنابراین هرچه انتقام سخت تر و دردناک تر باشد، بیشتر می تواند تضمین کننده امنیت و منافع ملت ایران باشد. ✍محمد عبدالهی ☑️ @abdollahy_moh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎮 حمله با پهپاد نظامی آمریکا به خودروهای نیروی قدس در تهران در بازی اسپیلینترسل ▫️بخشی از ◾️در بازی لیست سیاه، پس از نفوذ جاسوس و نظامی آمریکایی به مقر فرماندهی سپاه قدس در تهران؟!، به منظور کمک به فرار این فرد (سم فیشر) از تهران بایستی با پهپاد نظامی آمریکایی به خودروهای نیروی قدس در تهران حمله کنید. 🔰با مربی سواد رسانه شوید👇 http://eitaa.com/joinchat/600440835C70c35d8d3e
❌ اینستاگرام از اجبار خود برای حذف پست‌های مربوط به سپهبد سلیمانی خبرداد! 🔸شبکه اجتماعی فیسبوک (که مالک پلتفرم اینستاگرام است) در ارتباط با علت حذف پست‌های مربوط به شهادت سپهبد قاسم سلیمانی از سوی مقام‌های ایرانی را تشریح کرده و گفته موظف به رعایت قوانین تحریم آمریکا علیه ایران است. 🔰 کمپین مبارزه با اینستاگرام 👇 http://eitaa.com/joinchat/600440835C70c35d8d3e
هدایت شده از مدیالوژی/Medialogy
پایگاه اینترنتی بانک SLCB توسط هکرهای گروه سپر ایرانی از دسترس خارج شد. @medialogy1
📌 اینستاگرام و تلگرام فارسی در عزای حاج قاسم 🔸بیش از ۸۵ درصد از نظرات کاربران ، احساساتی چون غم، اندوه و خشم را نسبت به اقدام آمریکا در جهت به شهادت رساندن حاج قاسم سلیمانی نشان می‌دهد. ستایش سردار و یاد کردن از موفقیت‌های او محور اصلی این نظرات بوده است. 🔹حدود ۳۰ درصد کاربران بر لزوم انتقام گرفتن از آمریکا تأکید کردند. 🔹نگرانی از وقوع جنگ موضوع «تنها ۵ درصد» اظهار نظر کاربران در اینستاگرام بوده است. 🔸در حدود یک سوم پست‌ها با رویکرد خنثی به اخبار مربوط به این حادثه پرداخته‌اند. 🔹بازتاب احساس غم شهادت سردار سلیمانی موضوع حدود ۳۰ درصد از پست‌هاست. 🔹اظهارنظرها در ابراز انزجار و نفرت از آمریکا و صهیونیسم موضوع پرتکرار بعدی تلگرام بوده است. 🔹حدود ۶ درصد پست‌ها از وقوع جنگ نظامی بین ایران و آمریکا ابراز نگرانی کرده‌اند. 🔹پست‌های کانال‌های معارض که از ترور فرمانده نیروی قدس سپاه ابراز خوشنودی کردند «تنها ۲ درصد» از کل پست‌ها را شامل می‌شود. 🔹میزان بالای هم‌سویی کانال‌های تلگرام با رویکردهای مختلف کم سابقه است.
📍دیکتاتوری شبکه‌های اجتماعی: 🔹State Of Nature, by Cihan Aksan And Jon Bailes: 🔻یک سوال درباره شبکه‌های اجتماعی مشهور از چند متفکر رسانه و استاد دانشگاه پرسیده شده است. بسیاری از آن‌ها معتقدند، این شبکه‌ها که قرار بود امیدبخش دموکراسی باشند، تبدیل به ابزار سرمایه‌داری شده‌اند. «نفت جدید سرمایه‌داری»، قدرت خود را مقابل نیروهای مخالف تحمیل می‌کند و نمی‌گذارد عدالت و آزادی تحقق یابد. گرت لاوینک، نظریه‌پرداز رسانه معتقد است: «وقت آن رسیده که از پلت‌فرم‌های غالب عبور کنیم. دنبال نکردن کافی نیست، باید فیس‌بوک را غیر فعال و حذف کنید. اینکه از نقض حریم خصوصی خود شاکی باشید کفایت نمی‌کند: وقت آن رسیده که یک کار اساسی کنید. » 📌ادامه این مطلب را در باشگاه اندیشه بخوانید: 🔗 http://bashgah.net/go/sh42s/
هدایت شده از 💯 جنایات غرب
🔸مدیریت افکار عمومی در این مقطع خاص بسیار مهم است خشم مقدس ناشی از داغ حاج قاسم، بزودی با بمباران رسانه ای دشمن، جایش را به ابهامات و نگرانی های دیگری خواهد داد. شبکه های ماهواره ای و مزدوران فضای مجازی، این کار را شروع کرده اند، منفعل نمانیم. «این متن را با هر اسمی که دوست دارید منتشر کنید، مهم آگاه سازی است» 🌑 ایران در سوگ حاج قاسم عزیز است و«انتقام سخت» خواست قاطبه مردم است و این خشم ملی، خواب را از چشم دشمنان ما ربوده است. وحشت دشمن را می توان از آماده باش بی نظیر آمریکا و همه متحدانش نه در سطح منطقه بلکه تقریبا درهمه عالم دید. اما دشمن می نشیند تا ما انتقام بگیریم!؟ قطعا پاسخ منفی است وآنها می کوشند پیش و بیش از بازدارندگی نظامی، تیغ انتقام را در میدان افکار عمومی کُند کنند. اما چگونه!؟ 🌑دو گانه های«جنگ و صلح»«دو قطبی اقتصادی» و« وزن کشی اقدامات طرفین» راهکارهای موثر دشمن برای انحراف افکار عمومی است. 🌑در دوگانه نخست، آنها می کوشند مردم را از یک جنگ فراگیر بترسانند و اینگونه وانمود کنند که اگر ایران اقدامی بکند، درگیر جنگی وسیع و همه جانبه با آمریکا خواهد شد . 🌑در دوگانه دوم، آنها می کوشند مردم را از یک شکست اقتصادی بزرگ بترسانند و اینگونه وانمود کننند که اگر ایران اقدامی بکند، دلار و سهام چنین و چنان خواهد شد و برای زمینه سازی، نوکران و عمالشان را به موج سازی در بازاراقتصادی وادار خواهند کرد. 🌑و سرانجام در موضوع سوم، آنها می کوشند در یک محاسبه ظاهرا منطقی، این دوگانه را ایجاد کنند که جان یک فرد(حتی اگر قاسم سلیمانی باشد) در مقابل جان یک ملت ارزشی ندارد و نباید بخاطر انتقام خون او، یک ملت را به کشتن داد! 🔴می بینید که پایه و مایه همه این سه استدلال، القاء ترس و وحشت است و تاکید بر اینکه ما در برابر آنها هیچیم! اما حقیقت این است که هیچ یک از این اتفاقات نخواهد افتاد. 🔴🔴آمریکا به هیچ وجه توان و جرات ورود به یک جنگ فراگیر با ایران را ندارد. علت هم واضح است، جنگ از روی ناو بی معنی است و عملیات نظامی، مختصات خاص خود را دارد. یکی از مهمترین آنها، عقبه زمینی برای یک جنگ تمام عیار است. هرچند آمریکا در کشورهای اطراف ما پایگاه هایی دارد، اما کدام کشور حاضر است پله حمله به ایران شود و دیگر بار تجربه صدام را برخود هموار کند!؟ 🌑🌑آنها که وحشت جنگ گسترده را تزریق می کنند، عامدانه می کوشند توان نظامی ایران را نادیده بگیرند ودر مقابل ، توان دشمن را بزرگ نمایی کنند و این مهم را فراموش کنند که هزاران سرباز آمریکایی در منطقه و کنار گوش محور مقاومت حضور دارند و این یعنی دوست داران ایران می توانند به جای اقدام در یک نقطه خاص، شبح وحشت و کابوس مرگ را در پاکستان، هند، عراق، افغانستان، قزاقستان ،امارات متحده عربی و ... بگسترانند و ضرب شست خود را غافلگیرانه به آنها نشان دهند. در چنین شرایطی، آمریکا جرات ورود به یک نبرد بی پایان را ندارد. نگاهی به منازعات داخلی آمریکا هم موید این موضوع است) 🌑فراموش نکنید که همه این لاف ها درباره اسرائیل هم گفته می شد اما دیدیم که علیرغم حمایت همه جانبه آمریکا و ادعای شکست ناپذیری ارتشش، در آخرین رویارویی با حزب الله، تنها یازده روز تاب آورد و بعد، ذلیلانه برای آتش بس واسطه فرستاد. 🌑در محاسبه اقتصادی هم اگر دولتمردان اندکی تحرک و هوشیاری داشته باشند، نه تنها اتفاقی نخواهد افتاد بلکه برعکس، با حفظ اقتدار ملی، ارزش پول ایران و و ارزش دارایی مردم بیشتر هم خواهد شد. 🌑و اما درباره مقایسه جان حاج قاسم با یک ملت! این محاسبه از اساس غلط است. هرچند حاج قاسم واقعا یک ملت بود، اما او به معنی واقعی قهرمان امت اسلام و بلکه قهرمان مستضعفان بود. اینجا اساسا بحث انتقام گیری شخصی نیست ( که شخص او هم برای ما از جان عزیزتر بود) بلکه ضربه آنها به نماد غرور و عزت امت ما بود. اینجا دوراهی بزرگی است. یا باید خفت و خواری را بپذیریم که در این صورت باید پی در پی منتظر گستاخی های بیشتر آنها در ترور بزرگان و قهرمانانمان باشیم، یا غیورانه از عزت نفس و کیان خود دفاع کنیم و ثابت کنیم که بیشه از شیران شرزه خالی نیست. 📡 @jenayaat
هدایت شده از  محمد عبدالهی
🔰یک جنگ روانی سخت علیه آمریکا شروع شده؛ فرماندهان نظامی ایران از حتمی با زمان، مکان و ابعاد نامشخص می گویند. دبیر کل حزب الله لبنان با قاطعیت می گوید سربازان آمریکایی عمودی به منطقه می آیند و افقی بازخواهند گشت. فرماندهان حشدالشعبی به نابودی آمریکایی ها در عراق قسم خورده اند. تجمعات عظیم مردم منطقه در محکومیت ترور و مطالبه انتقام از خشم و نفرتی عمیق خبر مي دهد. 🔰آمریکایی ها در انتظار تبدیل شدن این‌ تهدیدات جدی به مجازات، تحت شدیدترین جنگ روانی محور مقاومت قرار گرفته اند. 🔰توییت های تهدیدآمیز عصبی ترامپ در کنار فرستادن واسطه های متعدد برای تخفیف پاسخ جمهوری اسلامی، نشان از بهم ریختگی ساختار تصمیم گیر نظام آمریکا در اثر این جنگ روانی ست. این تازه شروع ماجراست... ✍محمد عبدالهی ☑️ @abdollahy_moh