🔴درخواست وزیر ارتباطات برای رفع فیلتر توییتر نگرفت؛ خبر از روی سایت حذف شد!
🔹آذری جهرمی که بعد از احضار در مراجع قضایی، یک ماهی در سکوت کامل خبری بود این روزها سعی میکند با بمب های صوتی، دوباره به صحنه بازگردد.
🔻جهرمی به جای شفاف سازی در مورد علل احضار توسط قوه قضاییه، اقدام به درخواست رفع فیلتر توییتر نموده است.
🔹این خبر آنقدر با بیاعتنایی مخاطبان مواجه شد که ساعتی بعد از روی سایت انتخاب (پروژه سایتی جهرمی) حذف شد.
💢مطالب احساسی و تحریککننده بیشتر در معرض کاربران توئیتر است
🔹اکونومیست در گزارشی با بررسی ۱۲۰هزار توئیت نشان داده است که الگوریتمهای توییتر حرفهای احساسی و تحریککننده و ادعاهای غریب و ناجور را بیشتر در تایملاین کاربران نمایش میدهد.
🔸این یافته به تأیید این ادعا کمک میکند که در توئیتر کمتر گفتوگو شکل میگیرد و فضای حاکم بر آن بیشتر احساسی است تا عقلانی.
asrehooshmandi
خبرگزاری دویچه وله فارسی آلمان دیروز در صفحه اینستاگرام خود آمار ۲۰ میلیونی مبتلایان به کرونا در جهان را منتشر کرد! با توجه به عکس در نگاه اول و تیترخوانی به مخاطب القا میشود آمار ایران به ۲۰ میلیون مبتلا رسید! در صورتی که این آمار مربوط به کل دنیا است! نه صرفا ایران
🔻باید بدانیم که هر عکس به اندازه یک خبر هزار کاراکتری دارای ارزش است.
درک #متن، #زیر_متن و فهم #فرامتن نیازمند سواد رسانهای است.
asrehooshmandi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢چرا و چگونه باید دیساینفورمیشن را شناسایی کرد؟
🔹 #دیساینفورمیشن (disinformation) اطلاعات نادرست و گمراهکنندهای است که عامدانه تولید و منتشر میشود. معمولا تولید و انتشار دیساینفورمیشن سازماندهیشده بوده و با هدف فریب اذهان عمومی، دستکاری افکار مردم، بیاعتبارسازی مخالفان یا گاهی منافع اقتصادی انجام میشود.
🔹 این ویدیو را در مورد شناسایی دیساینفورمیشن ببینید.
asrehooshmandi
📍اینفوگرافی کتاب #سواد_رسانه_ای_و_خانواده
#برشی_از_این_کتاب
♨️چند گام برای مدیریت فرزند در فضای مجازی
✴️قبل از اینکه بخواهیم به سمت سر و سامان دادن فضا حرکت کنیم، لازم است بدانیم ایجاد ترس مشکلی را رفع نخواهد کرد. ترس همراه با تعقل، شاید راهگشا باشد اما ترس به تنهایی مساله را حل نمی کند. ابتدا باید فضای آن سوی ترس را برای فرزندمان ترسیم کنیم تا بداند در پس این فضای اغواگر، چه فضایی در انتظار او است. این ترسیم فضا نیاز به دانش، به دور از اضطراب و تعصب دارد.
✴️گام بعدی ایجاد اعتماد و عدم برخورد سلبی با خطاهای احتمالی رخ داده از سوی فرزندمان در این فضا است. به خودتان و به او قول دهید اگر با اشتباهاتی از جانب فرزندانتان مواجه شدید عصبانیت را برای حل و فصل موضوع فراموش خواهید کرد.
✴️والدینی که عصبانیت اولین مواجهه شان با مسائل باشد ناخودآگاه به فرزندشان می گویند مشکلت را به من نگو چون صلاحیت رفتاری مناسب برای حل آن را ندارم. پس گام دوم آرامش و دوری از پرخاشگری است که منجربه ایجاد اعتماد می شود.
💠تالیف #معصومه_نصیری
asrehooshmandi
⭕آل داود در گفتوگوی تفصیلی با باشگاه خبرنگاران جوان:
✳️فعالسازی نسل پنجم شبکه تلفن همراه بدون فراهم کردن زیرساختهای لازم برای کشور زیانبار است/ نقش شبکه ملی اطلاعات در بهبود وضعیت کنونی کشور
⭕️مدلی که برای استفاده از اینترنت در کشور وجود دارد در کشورهای پیشرفته دنیا سالها پیش منسوخ شده است. بسیاری از کشورها زیرساخت مستقل شبکه دارند به این معنا که سرورهای سرویسها و خدماتی که ارائه میشوند در داخل کشور مستقر بوده و نیازی به اینکه کاربر درخواستش را از خارج از مرزهای جغرافیایی خود تامین کند وجود ندارد بلکه در همان بستر جغرافیایی و با فاصله بسیار کوتاه کاربر به آن چه که در بستر شبکه نیاز داد میرسد.
⭕️آل داوود فضای مجازی در ایران را به ساختمان بدون در و پنجرهای تشبیه کرد و گفت: با شرایط فعلی فضای مجازی در کشور مانند ساختمانی بدون درب و پنجره است؛ مدیریتش بر عهده کس دیگری است و به من و شما گفته میشود دمای این ساختمان را ۱۰ درجه سانتی گراد نگه دارید. اصلا چنین چیزی ممکن نیست. رهبر انقلاب نیز در دیدار با جمعی از فرهنگیان از این فضا به عنوان فضای بی ضابطه و بی قانون یاد کردند؛ به طور طبیعی نمیتوان امنیت را برای چنین فضایی تامین کرد.
⭕️کشورهایی مثل آمریکا برای اینکه دست کشور ما به داروی کشف شده برای کرونا نرسد با اسم تحریم تمام داروها را پیش خرید میکنند و نام خودشان را روی آن میگذارند که انسان دوستی و حقوق بشر را نقض میکند؛ با این تفاسیر اینکه کشوری که چنین سیاستهایی را دنبال میکند، پهنای باند اینترنت را تحریم نمیکند موضوع مهمی را فراروی ما قرار میدهد. همچنین این موضوع که اینستاگرام و واتساپ و سرویسهای VPN که میلیاردها دلار هزینهبر است در کشور ما تحریم نمیشود شاید در ظاهر آزادی بیان و دسترسی به جامعه باز اطلاعاتی نمود یابد، اما این موضع فقط شعار بوده و حقیقت امر چیز دیگری است.
⭕️ارتقاء نسل شبکه تلفن همراه و ارتباطات نسل پنجم حوزه سیار اجتناب ناپذیر است. باید بررسی شود که این فناوری چه سرویسهایی را به شبکه ارتباطی کشور اضافه میکند. در ظاهر موضوع خوبی است و کسی با این پیشرفت مخالف نیست، اما الزاماتی مانند پیوست فناوری، پیوست فرهنگی و پیوست امنیتی برای راه اندازی این فناوری در کشور ضروری است. به علاوه اینکه این فناوری به دنبال افزایش سرعت اینترنت در چه بستری است حایز اهمیت است.
⭕️مردم در حال حاضر امکان خریدن دستگاههایی که بتواند از فناوری 5G پیتیبانی کند را ندارند. بر اساس بررسیهای انجام شده یکی از ارزانترین تلفن همراه یک برندهای کرهای که بتواند از این فناوری پشتیبانی کند با قیمت ۳۵ میلیون تومان عرضه میشود. از این گذشته اگر این فناوری قرار است در بستر اینترنت خارجی مورد استفاده قرار گیرد خبر خوبی نیست، زیرا تلاش ما راه اندازی اینترنت مستقل در داخل کشور است و میخواهیم مدل استفاده از شبکه در ایران به سمت مدلی که کشورهای پیشرفته دنیا درحال استفاده از آن هستند و بر آن بستر خدمات پایدار ارائه میدهند، پیش ببریم
👇👇👇
🛑 https://www.yjc.ir/00VCkO
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧 #پادکست
✴استاد رحیمپور ازغدی تبیین میکند:
🔷 منافع سرمایهداری در فضای مجازی
🔷 کنترل رفتارها باکنترل ذهنها
🔷 مخلوط کردن ارزشها و ضدارزشها
❌ گوگل «خلیج فارس» را در ترجمه به زبان عربی «الخلیج العربي» ترجمه می کند.
به نظرم دیگر ابهامی در پشت پرده این شرکت باقی نمانده
@kharej2025
❌ بعد از افشاگری صورت گرفته از افتضاح در برنامه مترجم گوگل و ترجمه های جهت دار و غلط آن؛ این شرکت آمریکایی موارد فوق به غیر از ترجمه «خلیج فارس» به «الخلیج العربي» را درست کرد.
مورد اخیر همچنان برای اثبات بی طرف نبودن مدیران گوگل قابل رویت و آرشیو برای حافظه تاریخ است...
🚦 آیا فناوری از «آدمشناسی» غریزی ما پیشی خواهد گرفت؟
نرمافزارهای سنجشگرِ اعتماد شاید تصور ما از کیستی خودمان را برای همیشه عوض کنند
🔸این روزها وقتی برای استخدام در شرکتی درخواست بدهید، احتمالاً همان ابتدا نامتان را در گوگل جستوجو میکنند. کارفرماها اینستاگرام، توییتر و شبکههای اجتماعی دیگری که در آن عضو هستید را نگاه میکنند و سابقۀ کاری و نحوۀ تعاملات با دیگران را ارزیابی میکنند. اما چند شرکت فناوری به چیزی بسیار فراتر از این اندیشیدهاند: نرمافزارهای جستوجوگرِ قدرتمندی که بتواند تمام زندگیتان را برای کارفرما عیان کند. آیا ممکن است روزی برسد که دیگر خودمان نتوانیم برای دیگران توضیح دهیم که چطور آدمهایی هستیم؟
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9844/
▫️ترجمان علوم انسانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚦 #لطفا_خوشمزه_نباشیم!
📍شوخیهای ما درباره ویژگیهای ظاهری و بدن افراد صرفا برای خودمون خنده داره و برای طرف مقابل چیزی نیست جز سوهان روح! لطفا خوشمزه نباشیم!
🔸مهم نیست به نیت #تمسخر یا صرفا تفنن و #شوخی گاهی متکهایی رو به دیگران میگیم، مهم اینه که در فرایند ارتباطاتی بدونیم که واژهها گاهی به عمق جان افراد نفوذ میکنن و تکرار پیاپی برخی شوخیها(!) میتونه امید و #امنیت_روانی رو از دوستان ما بگیره و منجر به افسردگی و سرخوردگی بشه!
🔸 #خشونت_کلامی فقط متلک انداختن پسرها تو خیابون نیست. لطفا تمرین کنیم به افرادی که اضافه وزن دارند این جملات رو نگیم. به خصوص که امروزه افراد معمولا خودشون رو با مدلهای اینستاگرامی مقایسه میکنن و متلکهای ما عملا مهر تاییدی میزنه بر نارضایتی اونها از بدن خودشون که نتیجهاش جز داغ شدن #صنعت عملهای زیبایی و گسترش بیماریهای روحی و روانی نیست!
#کلیشه_بدن
🔶 کرونا؛ از انکار تا بزرگنمایی
▫ افسانه هنردار
🔹 همه انسانها سطحی از استرس را دارند که گاهی کارآمد و گاهی نیز ناکارآمد است. قطعاً فردی که آزمون میدهد سطحی از استرس را تجربه میکند که این امر طبیعی است اما گاهی برخی از استرسها زندگی را فلج میکند.
🔹 حال این سوال پیش میآید که چرا در مقابله با کرونا عدهای بیتفاوت و عدهای بسیار مضطرب هستند؟ برای درک این موضوع باید به باورهای بنیادین بازگردیم، از بدو تولد تا زمانی که فرد شخصیت خود را پیدا میکند مسائلی به عنوان باورهای ذهنی در ذهن کودک حک میشود که البته آموزش والدین در به وجود آمدن این باورها تأثیر بسزایی دارد.
🔹 یکی از باورهای ذهنی افراد میزان آسیبپذیری است اینکه آنان آسیبپذیر هستند یا خیر؛ برای مثال برخی از نواجوانان باور دارند که آسیبپذیر نیستند و میگویند من معتاد نمیشوم، اگر این فرد در سنین بالا به رشد و بلوغ کافی نرسد این تفکر در بزرگسالی نیز همراه او خواهد بود؛ اینجاست که اگر به یک بحران سلامت همچون کرونا برخورد کنیم اینگونه افراد مسائل بهداشتی را رعایت نخواهند کرد چون معتقدند که آسیبپذیر نیستند.
🔸 اما در مقابل افرادی که فکر میکنند آسیبپذیر نیستند عدهای نیز وجود دارند که تصور میکنند آسیبپذیر هستند، این باورها زمانی شکل میگیرد که به اندازه کافی مطرح شده باشد، در حقیقت اگر بیش از حد به نیازهای کودک توجه کنیم در بزرگسالی دچار این اختلال میشود. اینگونه افراد معمولاً در شرایطی همچون کرونا از منزل خارج نشده و در موقعیتهای اجتماعی حاضر نمیشوند.
🔹 مراجعه کنندههایی داشتم که بهدلیل شیوع کرونا دچار اختلال اضطرابی شدند و این امر به اختلافات خانوادهها دامن زده است؛ کرونا در خانوادههایی که اختلالات اضطرابی بین آنان وجود دارد میتواند سطح اضطراب را افزایش دهد و در پی آن رفتارهای ناکارآمد افراد بیشتر، میزان سازگاری کمتر و در نهایت اختلافات در بین آنان بیشتر شود.
♦ حال باید چه کنیم؟
🔹 افراد برای اینکه باورهای بنیادین را تغییر دهند باید به روانشناس مراجعه کنند تا در بسیاری از مسائل باورهای اشتباه خود را تغییر دهند. اینگونه افراد باید چالش با افکار را بیاموزند که چطور با افکار خود چالش داشته باشند.
🔸 گاهی وقتها میبینیم که فکر با واقعیت تطبیق ندارد باید به اینگونه افراد بیاموزیم که با فکر خود چالش داشته باشند برای مثال باید به کسی که فکر میکند کرونا آسیب ندارد بگوییم شواهدی را بگوید که تفکر او را تایید کند که اغلب افراد میگویند مرگ دست خداست در پاسخ میتوانیم بگوییم که آیا اخبار رسانهها را دیدهاند.
🔹 نحوه چالش با فردی که فکر میکند آسیبپذیر است نیز باید بدینگونه باشد؛ اغلب این افراد میگویند از منزل خارج نمیشوند چون ویروس آنها را میکُشد در پاسخ باید بگوییم شواهدی مبنی بر آن ارائه کنند که اینگونه افراد تعداد مرگومیرهای بالای روزانه را بیان خواهند کرد، در پاسخ این چالش باید بگوییم پرستاران زیادی در سطح کشور هر روز از این بیماران مراقبت میکنند و همه آنها فوت نکردند و زنده هستند......👇👇👇
https://www.migna.ir/news/51147/preview/
🔶 خلق تنگ در دوران کرونا را با افسردگی اشتباه نگیرید
▪ دکتر مریم بختیاری
🔹 ترس از کرونا، ترس درستی است؛ چرا که این مسله یک پاندمی خطرناک بوده و رعایت پروتکلهای بهداشتی و توصیهها، وسواس و یا اختلال روانی محسوب نمیشود؛ چرا که ماهیت کنترل این ویروس احتیاط و رعایت بهداشت است.
🔹 کرونا درمان و یا واکسن مشخصی ندارد، این موضوع به میزان قابل توجهی ترس و دلهره در افراد ایجاد کرده است.
🔹 علائم وسواس در این دسته از افراد زمانی که با بحران کرونا همزمان میشود، بیش از دیگران است؛ به شکلی که نیاز به درمانهای مداخلهای تخصصیتر دارند. به طور مثال فردی که از منزل خارج شده و علیرغم اطمینان از پاکیزه بودن فضای خانه و یا افراد در منزل همچنان در حال گندزدایی و ضدعفونی سطوح مختلف است یا در خانه هم از دستکش و ماسک استفاده میکند، در حالیکه فرد بیمار و دارای علامتی در منزل نیست، زنگ هشداری برای ایجاد رفتارهای وسواس گونه دارد.
🔹 در مواردی که برخی از افراد حتی پیش از بروز کرونا نیز پیش زمینهها و یا زمینههایی از اختلال افسردگی و یا وسواس داشتهاند نیز باید همچنان درمانهای دارویی و یا روان درمانی را ادامه دهند.
بیشترین نکتهای که عموم مردم در دوران پاندمی کرونا با آن روبرو هستند، اختلال سازگاری یا خلق افسرده است؛ به این معنی که نسبت به یک تغییر سخت در زندگی واکنشی به یک مسئله و بحران از خود نشان میدهند.
🔹 هر فردی که احساس افسردگی دارد یا نمیتواند فعالیتهای گذشته و معمول را انجام دهد، بطوریکه عملکرد وی در زندگی شخصی و حرفهای مختل شده واین موضوع به تایید پزشک هم رسیده باید هر چه سریعتر مداخلات درمانی را انجام دهد. در سریعترین زمان مداخلات پزشکی برای درمان افراد دچار بیماری افسردگی و یا وسواس باید انجام شود؛ چرا که پاسخ به این درمانها اثربخشتر خواهد بود.....👇👇👇
https://www.migna.ir/news/51154/preview/
20.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انیمیشن کوتاه بدون دیالوگ «more» در سال ۱۹۹۸ به روش استاپ موشن ساخته شده و در این سال ،نامزد اسکار بهترین انیمیشن کوتاه شده است.
این انیمیشن نشان می دهد که در ساختار و مناسبات معیوب که شادی و زندگی خوب، گمشده آن است، امید بستن به بهبود شرایط فقط مبتنی بر نوآوری تکنیکی و اختراعات فنی توهمی بیش نیست.
گپ، آماده Call Out: مدیرعامل پیام رسان ایرانی گپ:
با این زیرساخت جدید خود را برای ارائه سرویس تماس صوتی با اپراتورهای همراه (call out) آماده کردیم تا به محض اینکه رگولاتوری تاییدیه برقراری این نوع تماس را ابلاغ کرد، این سرویس را بلافاصله به کاربران خود عرضه کنیم.
این پیامرسان همچنین در نسخه جدید خود امکان برقراری تماس صوتی و تصویری بین همه پلتفرمهایی که گپ در آنها نصب است، را فراهم کرده است. به این صورت کاربران میتوانند از گپ روی موبایل به گپ روی ویندوز تماس برقرار کنند.
در نسخههای اخیر گپ علاوه بر امکانات پایه که به صورت مستمر به گپ اضافه میکنیم مانند استیکرها و ایموجیهای متحرک، تغییر بنیادی هم در گپ ایجاد کردیم. این تغییر شامل افزودن تماس صوتی با رمزنگاری end to end بود. پیش از آن تماس تصویری با رمزنگاری end to end را ارائه داده بودیم و در این بهروزرسانی جدید به صورت کامل زیرساخت یکپارچه رمزنگاری هم برای تماس صوتی و هم تماس تصویری به کار افتاد. با این به روزرسانی که روی زیرساخت اعمال شد، هم سرعت برقراری تماس و هم کیفیت و پایداری تماس افزایش یافته است.
در چند روزی که این زیرساخت را راهاندازی کردیم کاربران بسیار راضی هستند و واکنش منفی دریافت نکردیم. حتی برخی کاربران پایداری تماس چند ساعته گپ را با واتساپ و اسکایپ مقایسه کردند. تماسها در واتسآپ و اسکایپ چند بار قطع شد در حالیکه کاربران در گپ بدون قطع به تماس خود ادامه دادند.
یکی دیگر از قابلیتهایی که برای اولین بار در ایران راهاندازی شد و در دنیا کمتر پیامرسانی چنین قابلیتی را دارد؛ بحث برقراری تماس صوتی و تصویری بین همه پلتفرمهایی است که گپ در آنها نصب است. به عنوان مثال کاربران میتوانند از گپ روی موبایل به گپ روی ویندوز تماس برقرار کنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
العربیه در این گزارش تصویری، ویدیو های جعلی انفجار بیروت را بررسی و ضمن مقایسه این فیلم های جعلی با نسخه واقعی ، شیوه های تولید آن را تشریح کرده است.
📌به بهانه جاسوسی، به کام انحصار
🔹در حالی که ترامپ به بهانه جاسوسی تیک تاک از کاربران امریکایی، دستور ممنوعیت مراوده مالی و فیلترینگ این شبکه اجتماعی را صادر کرده است، سیا گزارش داده اگرچه دستیابی دولت چین به دادههای شخصی کاربران تیکتاک ممکن است اما شواهدی در این زمینه یافت نشده است.
🔹با توجه به ضربالاجل ترامپ برای تعیین تکلیف مالکیت این اپلیکیشن چینی، به نظر میرسد رییس جمهور امریکا قصد دارد از تهدید بالقوه این اپلیکیشن پرطرفدار استفاده کرده و آن را به مالکیت شرکتهای امریکایی در بیاورد.
🔹با این اقدام، انحصار رسانههای اجتماعی پرطرفدار دنیا در امریکا خواهد ماند و چین نخواهد توانست در این موازنه، کاربران دنیا را به سمت رسانههای اجتماعی خود جذب کند.
🔴تلگرام، اینستاگرام و توئیتر جذابترین جنگ افزارها برای تروریست ها، منافقین و اشرار
✍️سید عليرضا آل داود
🔶نبود مدیریت واحد در فضای مجازی و سنگ اندازی جریان نفوذ و جریان انحرافی در راه اندازی صادقانه شبکه ملی اطلاعات و ... در سطح کشور، ما را با تهدیداتی بسیار جدی در جهان مجازی امروز روبرو کرده است؛ در جهان امروز، فضای مجازی با بهرهگیری از فناوری رمزنگاری اطلاعات که قرار بود حافظ حریم خصوصی و اطلاعات مردم باشد، به عنوان بافت عملیاتی تروریستها و مجرمین شناخته میشود و این فضا ویژگیها و مزایایی دارد که آن را برای تروریستها جذاب میکند.
🔶سیالیت مرز، کاهش هزینه جرم، امکان وارد آوردن خسارات مالی بدون رساندن آسیبهای جسمی، سهولت تدارک امکانات و عوامل مورد نیاز برای اقدامات تروریستی، امکان هماهنگی لحظه ای عملیات تروریستی مانند حمله داعش به مجلس در خرداد ماه 96، انجام بهینه، غیرقابل شناسایی و سریع فعالیتهای پولی و بانکی با ارز دیجیتالها و وجود فضای مبتنی بر رمزنگاری اطلاعات(زیست ناشناس و بدون هویت یا با هویت جعلی) جذابیتهای فضای مجازی برای تروریستها و جنایتکاران است.
🔶صحبتهای خانم "ترزا می" در اجلاس داووس ۲۰۱۸ به خوبی نشان داد چه میزان شبکههای اجتماعی، موتورهای جستجو و پیامرسانها مورد استفاده تروریستهاست و حتی وی بهعنوان پیشنهاد به سران اقتصادی حاضر در آن اجلاس گفت تا زمانیکه خدمات دهنگان این سرویس ها نتوانند بسترشان را از مواردی چون محتوای و گروههای تروریستی، قاچاق انسان و مباحث و مطالب مربوط به کودکآزاری پالایش کنند، از سرمایهگذاری بر روی این شرکتها توسط آنها برای عمل به قوانین و محدودیتهای مورد انتظار خودداری شود.
🔶سرقت Bigdata کشور و فروختن آن به امریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی و عربستان(هماهنگ با گروههای تروریستی داعش و منافقین) و ... بهمنظور تحلیل و بررسی آن، حمله تروریستی به مجلس و حرم مطهر حضرت امام(ره) با 17 شهید و چندین زخمی، بستر خبرسازی، شایعهسازی، براندازی و اغتشاش آفرینی در دی ماه 96، بستر تحریک فرقه دروایش و 4 شهید و چندین مجروح و خسارات مالی عمده به مردم، بستر اصلی آشوب های آبان ۹۸ ، بستر تغییر سبک زندگی و انحراف خانوادهها و جوانان، بستر پولشویی و کالای قاچاق، بستر ایجاد انواع شغلهای نامشروع، بستر عقب مانده یکطرفه ارائه محتوا به مخاطب، بستر فریب امثال امیرحسین به عنوان قاتل ستایش قریشی در ورامین و ... خسارات حضور تلگرام داخل کشور ما است.
aledavood
39.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 25 دقیقه جنجالی با جهرمی !
افشاگری و سوت زنی احمد کارآمد علیه آذری جهرمی
✍ ریاست محترم قوه قضائیه که بر حمایت از افشاگران و عدم وجود خط قرمز در برخورد با فساد به ویژه فساد اقتصادی به شرط وجود مستندات تاکید دارند، شایسته است دستور فرمایند دادستان محترم تهران، ضمن تشکیل پرونده این گزارشها را بررسی و صحت و سقم آنها مشخص شود تا اگر بی استناد است چهره وزیر جوان مخدوش نشود و اگر صحت دارد مفسدان به مجازاتشان برسند و با شعار #حق_الناس عوامفریبی نکنند.
🔹سازمان بازرسی کل کشور و کمیسیون اصل ۹۰ با انجام بازرسی و مجلس شورای اسلامی با تحقیق و تفحص می توانند وظیفه خود را انجام دهند.
🔸البته پیش از این نیز خانمها مهرنوش و زرآبادی مطالبی عنوان کردند، اما در حصار رسانه ای به فراموشی سپرده شد و نتیجه اش شد شکایت وزارت علیه خانم مهرنوش در دادسرای فرهنگ و رسانه...
🔸همانطور که افشاگری های دکتر جاویدنیا علیه وزارتین اطلاعات و ارتباطات و افشاگری مشرق علیه تیم امنیتی حاکم یعنی #فجج (فیروزآبادی، جهرمی و جهانگرد) بدون کوچکترین عکس العملی سانسور حذف و به حاشیه رانده شد
#جنگ_روایت_ها
▪️پروژه روسیه هراسی
🔻همزمان با بسط دوباره نفوذ روسیه در بعضی از نقاط جهان و شکلگیری موازنههای جدید قدرت که پارهای از صاحبنظران از آن به جنگ سرد نوین تعبیر میکنند ، حالا با انتشار خبر تولید واکسن کرونا جنگ رسانهای بلوک غرب علیه این کشور با قدرت فعال شده است و پروژه روسیه هراسی با تمرکز بر جنگ رسانهای در حال اجرا است.
نمونه آن گاف امروز بی بی سی فارسی است در تنظیم تیتر خبر در کانال تلگرامی !
💬 سیدعلی موسوی
Fars_plus
▪️بهاره جان لطفا خبر سالروز کودتای ۲۸ مرداد رو با این تیتر کار کن:
با اجازه خود مردم، دولتهای مردمی را ساقط میکنیم!
💬محبوبه قائمی
▪️بهاره جان خبر اعلام آمادگی سپاه و ارتش برای برگزاری کنکور رو با این تیتر کارکن:
نیروهای مسلح ایران: با اسلحه کنکور را برگزار میکنیم
💬 امیرمحمد نوشادیان
▪️بهاره جان خبر سالگرد واگذاری بحرین رو لطفا با این تیتر کار کن:
بحرین طعم شیرین استقلال را چشید.
💬میلاد شهبازی
▪️بهاره جان هجوم مردم انگلیس به سواحل بورنموث رو اینطوری تیتر کن:
مردم متمدن انگلیس در سواحل بورنموث تجمع کرده و در حال هم افزایی جهت کشف واکسن کرونا هستند
💬طاهره ابراهیم نژاد
▪️بهاره جان خبر تعطیلی 11 روزه سینما ها به مناسب محرم رو با این تیتر کارکن:
محروم کردن مردم در محرم، مردم ایران ۱۱ روز حق شادی ندارند.
💬 امیرمحمد نوشادیان
▪️بهاره جان خبر گندکاریمون رو لطفا با این تیتر کار کن:
واکنش ها به شفافیت اتاق خبر بی بی سی
💬امین شفیعی
▪️بهاره جان حمله تروریستی به مسجد و کشتار نمازگزاران در نیوزلند رو با این تیتر کار کن:
در مسجد نیوزلند مقدمات وصال نمازگزاران به خدا فراهم شد.
💬 ریحانه یوسفی
▪️بهاره جان خبر سوزوندن پرچم آمریکا توی خود آمریکا رو با این تیتر کار کن:
مردم آمریکا با سوزاندن پرچم های کهنه، وفاداری خود را به حکومت ابراز کردند.
💬محمدحسین صادقی
▪️بهاره جان خبر برگزاری دور یازدهم انتخابات مجلس در ایران رو با این تیتر کارکن:
بازهم رژیم ایران دست به دامن مردم شد؛ پرسش از مردم در مورد نمایندگان مجلس
💬 امیرمحمد نوشادیان
▪️بهاره جان خبر اینکه زیبا کلام گفته مشکل رو برجام ۹۹ حل میکنه با این تیتر کار کن:
یک استاد تراز دانشگاه تهران: برجام ۹۹ تنها راه حل پیشرو برای ایران
💬محمدحسین صادقی
▪️بهاره جان خونهخراب شدنمون تو عراق رو لطفا با این تیتر کار کن:
با حمله موشکی ایران به پایگاه عینالاسد، تنها تعداد محدودی از نیروهای آمریکایی ضربه مغزی ملایم شدند.
💬میلاد شهبازی
▪️بهاره جان لطفا خبر اقتصاد ورشکسته انگلیس رو با این تیتر کار کن:
کرونا باعث شکوفایی بیکاران بریتانیا شده است
💬 محبوبه قائمی
Fars_plus
▪️روزنامه سازندگی رسما به ستاد انتخاباتی حزب دمکرات آمریکا تبدیل شده است.
💬 Akbar Nabavi
@Fars_Plus
▪️سفیر ایران در ونزوئلا: «توقیف نفتکشهای ایران» کذب است
🔻حجت الله سلطانی در واکنش به ادعای توقیف ۴ نفتکش ایرانی: نه کشتیها ایرانی هستند و نه مالک یا پرچم آنها ارتباطی به ایران دارد.
@Fars_Plus
⭕️ «دیپ فیک» تیغ برنده مجرمان سایبری در آینده
🔹خطر سوءاستفاده مجرمان از هوش مصنوعی برای انجام جرم، پس از هشدار دانشمندان یک دانشگاه تحقیقاتی واقع در لندن با نام University College London)UCL)منجر به برگزاری یک نشست دو روزه با حضور ۳۱ متخصص حوزه هوش مصنوعی گردید تا مخاطرات این فناوری در ۱۵سال آینده مورد بحث و بررسی قرار بگیرد.
🔹نخستین موضوعی که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت خطرات بالای هوش مصنوعی در آینده بود که در رأس آنها فناوری دیپ فیک (Deep Fake) قرار دارد. از نگاه فعالان حوزه هوش مصنوعی، دیپ فیکها این توانایی را دارند که اخبار را نیز تحت تأثیر قرار دهند و بهراحتی یک خبر جعلی را در کوتاهترین زمان ممکن به دست مردم برسانند. با وایرال شدن یک ویدئوی دستکاری شده، به زحمت میتوان برای کاربرانی که با سرعت درحال دست به دست کردن این ویدئوهای تقلبی هستند یادآور شد که موضوع چیز دیگری است و این ویدئو اصلی نیست. دیپ فیک همچنین میتواند دموکراسی را در برخی کشورها مورد حمله قرار دهد بهعنوان مثال در امریکا سخنرانی دستکاری شده نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان امریکا با فناوری دیپ فیک در سال گذشته، بیش از ۲.۵ میلیون بازدید در فیسبوک داشت و این موضوع نگرانیهای زیادی را ایجاد کرد.
🔹شرکتکنندگان در این نشست به نگرانیهای خود در زمینه خطرات میانی خود در زمینه توسعه هوش مصنوعی نیز اشاره کردند. کلاهبرداری و فروش سرویسها و محصولات با سوءاستفاده از عنوان هوش مصنوعی و همچنین تبلیغات هدفدار، در این دسته از نگرانیهای متخصصان حوزه هوش مصنوعی جای میگیرد. این نگرانیها وقتی بیشتر میشود که پای سلامت مردم در میان باشد. سوءاستفاده از هوش مصنوعی در زمینه سلامت و کلاهبرداریهایی که در تبلیغات و... با کمک هوش مصنوعی انجام میگیرد در این دسته جای می گیرند. یکی از نمونههای آن هم تبلیغات دارو از زبان پزشکان با سوءاستفاده از فناوری هوش مصنوعی و در قالب دیپ فیک است که میتواند بسیار دردساز و نگرانکننده باشد.
asrehooshmandi
♨️ #آزادی_بیان به سبک «ایران وایر»، رسانه وابسته به وزارت خارجه آمریکا!
▪️فرزانه جلالی، خبرنگار ایران وایر در توئیتی از #دیکتاتوری حاکم بر رسانه ضدانقلاب «ایران وایر» پرده برداشت.
asrehooshmandi
🔻تلاش بی بی سی فارسی برای محرم هراسی
درحالیکه رسانههای لندنی و بیبیسی فارسی برای ایجاد شکاف بین مردم هرروزه از برگزاری عزاداری با رعایت قوانین بهداشتی در محرم هشدار میدهند، بیبیسی جهانی اما از برگزاری کنسرتهایی بدون ماسک و فاصلهگذاری صوری در نیوکاسل انگلیس گزارش میدهد!
◀️نگاهی متفاوت به شبکههای ماهوارهای و اپوزیسیون!
asrehooshmandi