آمادهباش شبکههای اجتماعی برای انتخابات آمریکا: انتخابات جنجالی ریاستجمهوری آمریکا شبکههای اجتماعی را وادار کرده است تا خود را برای پیامدهای اعلام نتایج آماده کنند. از آنجایی که پیشبینی میشود تعداد شرکتکنندگان در این رأیگیری کم سابقه باشد احتمال دارد چند روز یا هفته بین رأیگیری و اعلام نتیجه فاصله بیفتد. از سویی طی مدت اخیر ترامپ و طرفدارانش بارها درباره صحت شمارش آرا ابراز تردید کردهاند و همین امر نگرانی بابت بروز ناآرامیهای داخلی در این کشور را افزایش میدهد. هر دو طرف این انتخابات یعنی دونالد ترامپ و جو بایدن میتوانند از زمان شمارش آرا تا اعلام نتیجه ادعای پیروزی کنند و اطلاعات غلط در مورد نتیجه بدهند. نگرانی این است که خشم، اخبار جعلی و سخنان نفرتانگیز در شبکههای اجتماعی باعث ایجاد تنش شود. در این میان شبکههای اجتماعی چگونه عملکرد کاربران خود را مدیریت خواهند کرد؟
توییتر
توییتر میگوید پس از روز انتخابات کاندیداها مجاز به ادعای پیروزی، پیش از اعلام نتیجه نیستند. به گفته رؤسای این شبکه اجتماعی تأثیرگذار، نامزدها نمیتوانند محتوایی که دخالت در روند انتخابات را تشویق میکند، توییت یا بازتوییت کنند. درصورت وقوع، توییتر با استفاده از اطلاعات دقیق و بهروز در مورد وضعیت انتخابات، مردم را به سمت منابع درست سوق میدهد. بهنظر میرسد توییتر توییتها را از بین نمیبرد یا حتی لزوما آنها را سرکوب نمیکند اما آنها را برچسبگذاری میکند. در واقع توییتر به خود فرصت مانور میدهد تا در صورت ایجاد تنش، ادامه کار را تحت مدیریت داشته باشد.
فیسبوک
والاستریت ژورنال گزارش داده است که فیسبوک قصد دارد الگوریتمهای خبرخوان را برای سرکوب پستهای ویروسی که به تبلیغ خشونت یا اخبار جعلی میپردازند، تغییر دهد. آنها همچنین میتوانند هشتگهای خاص مربوط به اطلاعات غلط پیرامون نتیجه انتخابات را غیرفعال کنند. اینها تکنیکهایی است که فیسبوک در سایر نقاط جهان مانند سریلانکا و میانمار استفاده کرده است. آنها همچنین با رویترز همکاری کردهاند تا نتایج دقیق انتخابات را در شب و روزهای پس از انتخابات ارائه دهند.
گوگل و یوتیوب
گوگل در حال کار با آسوشیتدپرس (AP) برای ارائه نتایج معتبر انتخابات است. بنابراین در روزهای پس از انتخابات اگر عبارت «چهکسی در انتخابات برنده شد» را جستوجو کنید، موتور گوگل شما را به سمت نتایج بهروز شده AP هدایت میکند. گوگل همچنین اعلام کرده است که تبلیغات مربوط به انتخابات یا نتیجه آن را پس از روز انتخابات موقتا متوقف خواهد کرد. آنها این کار را برای کاهش پتانسیل تبلیغات برای افزایش سردرگمی پس از انتخابات انجام میدهند. یوتیوب نیز اعلام کرده که اجازه نمیدهد ادعاهای گمراهکننده در مورد رأیگیری یا محتوایی که دخالت در روند دمکراتیک را تشویق میکند، منتشر شود. آنها همچنین قوانین قبلی موجود در مورد محتوای ترویجدهنده خشونت را در صورت برخورد با چنین ویدئوهایی، اجرا میکنند.
تیک تاک
مقامات شبکه اجتماعی تیکتاک میگویند که در طول دوره انتخابات کاملا بهصورت مستقل عمل میکنند. آنها اطلاعات نادرست مربوط به انتخابات2020 ازجمله رأیگیری را از بین خواهند برد. همچنین یک گزینه اطلاعات نادرست انتخاباتی به گزارش درونبرنامهای اضافه میشود تا کاربران بتوانند محتوا را پرچمگذاری کنند. تیکتاک گفت: در این برهه زمانی مهم، ما در تلاشیم تا از جامعه خود حمایت کنیم زیرا برای حفظ درستی و سلامت پلتفرم خود کوشش میکنیم.
با اعلام قوانین این شبکههای بزرگ اجتماعی، مشخص شد که بسیار جدی با انتخابات و پیامدهای آن برخورد خواهند کرد.
پخش زنده صداوسیما در پیام رسان ایرانی" آی گپ" شبکه اجتماعی تمام خدمات آی گپ امکانی را در دسترس مخاطبان خود قرار داده است تا در هر مکان و زمانی بتوانند برنامههای موردعلاقه خود در صداوسیما را بهصورت زنده دنبال کنند. در این سرویس کاربران میتوانند بهصورت زنده بیننده کانالهای سراسری و استانی باشند، فیلم را متوقف کنند و یا به عقب برگردانند. تعرفه استفاده از خدمات شش پیام رسان ایرانی از جمله آی گپ نیز طبق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات 1/3 محاسبه می شود.
کاربران برای استفاده از این سرویس کافیست وارد صفحه آیلند در پلتفرم آی گپ شوند و به بخش پخش زنده مراجعه نمایند و شبکه دلخواه خود را انتخاب نمایند
🚨فیسبوک گروه طرفداران ترامپ را حذف کرد
🔸 فیس بوک، گروه «STOP THE STEAL» را که در آن هواداران ترامپ به ساماندهی و ترویج اعتراضات خود میپرداختند را حذف کرد.
همراهان عزیز
به دلیل مشغله های شخصی کانال از این به بعد هفته ای دو روز به روز رسانی می شود.
مدیر: Vavgh01@
برای ارتباط، پیشنهاد، انتقاد و... با شناسه مدیر تماس بگیرید.
@resane_ravanshenasi
▪️توئیتر پستهای ترامپ رو که در اونها بویی از ادعای تقلب به مشام میرسه، بی هیچ تعارفی سانسور میکنه.
بعد سال ۸۸ اصلاح طلبا میگفتن توئیتر و فیسبوک و بالاترین و بی بی سی برامون کمه، باید اجازه بدن میرحسین موسوی بره صدا و سیما و اونجا اعلام کنه که تقلب شده بریزید توی خیابونا!
💬فرید ابراهیمی
@Fars_Plus
▪️يعنى BBC در راستاى حرفه اى گرى يه گاهشمار هم براى اعتراضات انتخاباتى در آمريكا ميزنه؟
💬پهلوانى
@Fars_Plus
▪️وقتی رییس جمهور ادعای تقلب در #انتخابات_آمریکا را مطرح میکند، رسانه ها درخواست مستندات میکنند.
وقتی رییس جمهور ادعای تقلب در انتخابات دیگر کشورها میکند، رسانهها حرفهای او را تکرار میکنند.
💬 نعیم رحیمی
@Fars_Plus
▪️جا داشت یکی از مسئولین نظام اعلام میکرد، در کنار معترضان آمریکا هستیم :))
💬 میلاد فیضی
@Fars_Plus
▪️ بی بی سی رسانه تناقضها این روزها به شدت دچار چندگانگی شده است. "ادعای بی اساس ترامپ مبنی بر تقلب"؟ سال ۸۸ سربازان ملکه اما برای براندازی ایران حتی بدون یک سند از فتنهگران حمایت میکردند
@Fars_Plus
▪️ آزادی اطلاعات؛ پر!
🔻توئیتر طی روزهای اخیر با افزایش تنش انتخابات آمریکا وارد فاز مدیریت اطلاعات حاشیه ساز ( شما بخوانید سانسور و مهندسی افکار عمومی ) شده است.
🔻توئیتر زمانی با ادعای جریان آزاد اطلاعات، پوشش لایو کمپین منافقین را در راستای سیاستگذاریهای خود میدانست؛ اما اکنون چنان حساس شده است که توئیتهای ترامپ را حساسیت برانگیز تشخیص میدهد!
🔻این غربال و پالایش اخبار در حالی صورت میگیرد که طبق اظهارات کلینتون شبکه توئیتر به درخواست اوباما تعمیرات بخشی از شبکه خود در سال 88 را به جهت اثرگذاری بر اعتراضات ایران به تعویق انداخت.
🔻بی بی سی و از همه مهمتر اوباما هم مانند این شبکه مجازی به مخمصه افتاده و دچار سرگشتگی شده اند.
🔻 آنها از یک طرف در سالهای دور با اقدامات مضحک و دیکتاتورمنشانهای از ناآرامی ها و اعلام زود هنگام پیروزی در انتخابات ایران حمایت میکردند ولی حالا با همین فضای سیاسی و رفتارها در آمریکا مواجهند و این اقدامات را محکوم میکنند.
@Fars_Plus
▪️بیبیسی: دونالد ترامپ بدون ارائه مدرک گفت در انتخابات تقلب شده
چرا سال ۸۸ بیبیسی نگفت میرحسین موسوی بدون ارائه هیچ مدرک و سندی مدعی تقلب در انتخابات #ایران شد؟؟؟
💬amirsalehi
@Fars_Plus
▪️جالبه که خبر تبرئهی متهمان آبان پارسال در هیچ کدام از رسانههای فارسی زبان خارجی حتی یک خط بازتاب نداشت از جمله در بیبیسی، ایران اینترنشنال و دویچهوله. آنها از اعدام اینها سر ذوق میآمدند اما اشک تمساح میریختند
💬 علی اصغر شفیعیان
@Fars_plus
⭕️ سانسور جنایات تمام عیار سعودی ها در یمن
♨️ در حالی که بمباران شهرها و مناطق مختلف یمن همچنان ادامه دارد، شیوع کوید-19 نیز در این کشور هر روز قربانیان زیادی می گیرد. با این حال نهادهای رسمی و بین المللی از جمله سازمان بهداشت جهانی، اقدامی در راستای انتشار دقیق آمار مبتلایان کرونا در یمن صورت نمی دهند.
🔻این سازمانها مدعی هستند که به علت محاصره یمن توسط عربستان سعودی و امارات و وقوع جنگ در این کشور و فراتر از آن، فقدان کیتهای آزمایشگاهی در یمن ، امکان سنجش آخرین وضعیت شیوع #کرونا در این کشور محروم و جنگ زده وجود ندارد.
🔴 آخرین آمار ثبت شده ابتلا به کوید-19 در یمن، بیشتر به نوعی شوخی تلخ شبیه است! در این آمار که در سایت سازمان بهداشت جهانی نسبت به آن استناد شده، آمده است که تا کنون تنها 2051 نفر در یمن به کوید-19 مبتلا شده اند که از میان آنها، 595 نفر جان خود را از دست داده اند. با این حال مستندات موجود نشان می دهد که میزان ابتلا و مرگ و میر بر اثر کرونا در یمن به مراتب بیشتر از این میزان است.
💢 این گزارش در حالی منتشر می شود که حدود سه ماه قبل، برخی منابع خبری غیر رسمی، از رها شدن جنازه ها( وفات یافتگان ناشی از ویروس کرونا) در برخی خیابانهای این کشور و فقدان پزشک و امکانات اولیه در شهرهای مختلف خبر داده بودند. در مقابل، رژیم سعودی و امارات نیز در شرایط اسفبار فعلی، به بمباران یمن و کشتار زنان و کودکان بیگناه ادامه می دهند.
🔻مدارای رسانه های غربی با این جنایت تمام عیار سعودیها و اماراتی ها نیز جای بسی تامل دارد. رسانه های غربی که در بزنگاههای مختلف و حتی بر سر موضوهعات بی اهمیت، خبرنگاران خود را به هر قمت ممکن به سایر نقاط دنیا اعزام کرده یا اطلاعاتی را در خصوص وضعیت داخلی سایر کشورهای مخابره می کنند، این بار در قبال یکی از بزرگ ترین نسل کشی های آشکار در دنیا سکوت کرده اند. بدون شک افکار عمومی دنیا، هیچ گاه این جنایت را از یاد نخواهند برد.
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
.
▪️واقعیت شبکه ایران اینترنشنال را این روزها بهتر بشناسید!
اینها زیرنویسهای شبکه ایران اینترنشنال است که مثلا در قالب پیامها و توییتهای مخاطبان دستچین و به خورد مردم ایران داده میشود. شبکهای که این روزها ستاد انتخاباتی ترامپ شده؛ نوشته "دنیای بی ترامپ دنیای خطرناکی است" ؛ "صبر کنید هنوز احتمال پیروزی ترامپ شیردل هست" و...
🔻کارشناسانشان هم چند روز است دارند تحلیل میکنند که چرا با وجود تحریمها و فشارها، مردم ایران همچنان عاشقانه دوست دارند ترامپ بماند تا فشارها را بیشتر و نظام را براندازی کند!
همانطور که ترامپ و بایدن در خباثت علیه ایران و ایرانی تفاوتی با هم ندارند، اتفاقا غرب پرستانی که این روزها رسانهشان را به ستاد انتخاباتی بایدن تبدیل کردهاند و کسانیکه برای ترامپ ستاد انتخاباتی زندهاند هم دو روی یک سکهاند؛ اما دست و پا زدنهای این شبکه نشان میدهد که بعضیها بخاطر پول حاضرند حتی وکیل مدافع ترامپ در ایران باشند! اینها همانهایی هستند که بودجه سالانه میگیرند تا تلاش کنند تحریمهای بیشتری علیه هم وطنانشان وضع شود! و عجیب موجودات نادری هستند اینها...
💬 علی صدرینیا
@Fars_Plus
13.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥در پشت صحنه صفحات رنگارنگ اینستاگرام چه خبر است؟
📍سبک زندگی که شاید آرزوی خیلی از شماها باشه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخلف دولت در محاسبه ترافیک تلگرام
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔹از زمان استقرار CDNهای تلگرام در کشور، باید ترافیک استفاده از آن با نرخ داخلی محاسبه میشده اما با نرخ بینالملل محاسبه کردهاند.
🔹دولت باید این هزینه اضافی که گرفته را به مردم بازگرداند.
گزارشی از وضعیت اینترنت کشور/ بهترین کیفیت اینترنت از سوی کدام اپراتور ارائه میشود؟
🔸کیفیت اینترنت ایران که تا رسیدن به ایدهآل کمی فاصله دارد، با شاخصهای Jitter (مدت زمان ارسال بسته اطلاعاتی تا رسیدن به مقصد)، PLR (میانگین گم شدن بستهها در شبکه) و RTT (مدت زمان ارسال یک درخواست از مبدأ به مقصد و دریافت پاسخ آن) مورد سنجش قرار گرفته است.
🔸اینترنت همراه اول توانسته به ایدهآلترین عدد در شاخصهای Jitter و PLR دست یابد؛ به این معنا که «کمترین تأخیر را در بین اپراتورهای سیار» و همچنین «کمترین نرخ اتلاف بستههای اینترنت» را به نسبت شبکه ایرانسل و رایتل دارد.
🔸پایین بودن شاخص PLR یا همان نرخ میانگین گم شدن بستهها در شبکه، روی گیمرها تأثیر میگذارد.
🔸در حوزه نسل سوم ارتباطات یا به اختصار 3G «ایرانسل» توانسته نرخ بهتری را در RTT به دست آورد.
🔸در فناوری نسل چهارم یا به اختصار 4G، «همراه اول» توانسته به حد ایدهآل شاخص RTT دست یابد.
www.irna.ir/news/84102767
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سواد سیاسی ندارند
انتقاد تند مصطفی زمانی از سلبریتی ها؛ بازیگران سواد سیاسی ندارند؛ نباید رای خود را بر مردم تحمیل می کردند!اینکه با یک میلیون فالوور رای خود به فلانی را بر مردم تحمیل می کنید این خود استبداد است"
پاک نکردن سابقه جستجو از گوگل چه تبعاتی در پی دارد؟ کارشناسان امنیتی میگویند عدم حذف نتایج جستجو از گوگل موجب میشود که این شرکت اطلاعات خصوصی زیادی را از افراد جمعآوری کند که این امر میتواند به ضرر کاربران تمام شود و موجب به خطر افتادن امنیت و حریم شخصی آنها شود.
خطرات عدم حذف اطلاعات شخصی از گوگل
بر اساس بررسیهای محققان امنیتی، گوگل با استفاده از سوابق جستجوی افراد و نیز اطلاعات مربوط به سایر خدمات گوگل که مورداستفاده افراد بوده تصویری کامل از سوابق استفاده هر فرد از پلتفرمهای گوگل به دست میآورد و از اطلاعات یادشده برای شناخت دقیق افراد و نیز اقداماتی مانند ارسال تبلیغات هدفمند برای آنها استفاده میکند.
بر همین اساس کارشناسان امنیتی به کاربران تمامی خدمات گوگل توصیه میکنند از نگهداری دادههای خصوصی خود بر روی سایتهای وابسته به گوگل خودداری کنند و تمامی این اطلاعات را بر اساس تنظیمات قابلدسترس در خود گوگل و سرویسهای وابسته به آن پاک کنند.
بر همین اساس ضروری است کاربران علاوه بر حذف دادههای خود از جستجوگر گوگل، این اطلاعات را تا حد امکان از جیمیل، خدمات نقشه گوگل، سرویس درایو و غیره نیز حذف کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢چگونه دیساینفورمیشن را در شبکههای اجتماعی شناسایی کنیم
🔹در این ویدیو با چند ترفند برای بررسی و تشخیص دیساینفورمیشن و اخبار جعلی در شبکههای اجتماعی آشنا میشویم.
srehooshmandi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بیبیسی میگه سخنان ترامپ درباره تقلب در انتخابات بوی #فتنه میده! :)))
💬 Ali Sadrinia
16.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻بخش خبری دیبیسی فارسی🔻
🔰 ۲۲ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲ نوامبر 2020 🔰
◽️ تحلیل جامعهشناختی دکتر الیاس احتشام از نحوه رفتار ایرانیها و آمریکاییها در انتخاباتهای حاشیهساز ۸۸ و ۲۰۲۰/ گفتگو با دکتر خردمند تحلیلگر مسائل عمومی از بوستون
@Fars_Plus
⭕️تسلط فیسبوک بر رسانه ها
🔺وقتی مردم به فیس بوک به عنوان یک شرکت فکر می کنند، بیشتر آن را مترادف با فیس بوک و شبکه اجتماعی می دانند.
🔺همانطور که نمودار به خوبی نشان می دهد، Facebook Inc. بسیار بیشتر از این است. این شرکت با واتس اپ، اینستاگرام و البته همنامان فیس بوک و مسنجر صاحب چهار سرویس پیام رسانرسانه اجتماعی بزرگ در جهان است.
فیس بوک به تنهایی تقریباً 2.5 میلیارد نفر در ماه استفاده کننده دارد، در حالی که واتس اپ ماهانه 2 میلیارد کاربر دارد و مسنجر نیز از مرز ۱ میلیارد کاربر فراتر رفته است.
وجه اشتراک همه خدمات ذکر شده در نمودار فوق جذابیت بسیار زیاد آنها برای تبلیغ کنندگان است. همه آنها نه تنها از داشتن صدها میلیون کاربر به خود می بالند، بلکه توانایی هدف قرار دادن گروه های خاص بر اساس لایک، دوست نداشتن و رفتار گذشته را دارند.
به همین دلیل تبلیغات در شبکه های اجتماعی طی چند سال گذشته رشد چشمگیری داشته است. بر اساس چشم انداز بازار دیجیتال استاتیستا، انتظار می رود درآمد تبلیغات جهانی رسانه های اجتماعی در سال 2020 از 98 میلیارد دلار بگذرد.
#رسانه_شناسی
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arama
⭕️اینستاگرام در تسخیر تینیجر یا نوجوانها!
🔺نگاهی اجمالی به آمار فعالیت سنین مختلف در اینستاگرام، به خوبی ضرورت ارتقا سواد رسانهای در نوجوانان را ثابت میکند.
💢نسلی که بخش زیادی از عمر خود را در فضای مجازی میگذراند ولی همچنان آموزشهای متناسب با آن سهم اندکی در سبد آموزشی مدارس و خانوادهها دارد!
#رسانه_شناسی
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️اعتراف شبکه منوتو به نقض آزادی بیان و سانسور در فضای مجازی پیرامون انتشار اطلاعات در خصوص نامزدهای انتخاباتی آمریکا
#جنگ_رسانه_ای
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma