▪️باز هم BBC ، باز هم لجن پراکنی!!!
مینو محرز: درباره عدم ورود واکسن خارجی با نظر رهبر انقلاب کاملا موافقم/ هدف BBC لجن پراکنی است
💬 هادی کهندل
@Fars_Plus
گلوبالتایمز نوشته «۲۳کشته» بعد از تزریق فایزر تو یه کشور کمجمعیت مثل نروژ، «عدد بزرگی» محسوب میشه اما در کمال تعجب رسانههای انگلیس و آمریکا خیلی کم و دیر بهش پرداختن.
در واقع تصمیم گرفتن چشمشون رو روی این آمار ببندن.
@Fars_Plus
مغالطه اول؛
«انقلابیها» هر روز نمیگن روزانه صدها نفر را میکشد (!!).
بلومبرگ و گلوبالتایمز و رسانههای اروپا و آمریکا از کشتهشدن افراد توی نروژ و پرتقال و خود آمریکا بعد از تزریق واکسن کرونا گفتن.
مغالطه دوم؛ کل واکسنی که «قرار بود» از طریق یه جمع خیر به ایران بدن، ۱۵۰هزاردوز بود یعنی برای ۷۵هزارنفر که طبیعتا به کادر درمان و گروههای با ریسک بالا تزریق میشد نه مردم عادی. یعنی همینگروههایی که طبق گفته «رسانههای اروپایی» دارن کشته میدن.
مغالطه سوم؛ کی گفته واکسن وارد نمیکنیم؟!!
خیلی حقیرانهست که آمریکا و انگلیس رو کل دنیا میبینن.
توی فلسطین اشغالی «۱۷ درصد» کسانیکه تزریق کردن، دوباره کرونا گرفتن. این علاوه بر عوارضی مثل فلج صورت هست که باعث شده مقامات بهداشتی رژیم صهیونیستی برای تزریق دوز دوم واکسن به افراد مردد بشن.
📝 راضیه حسینی
@Fars_Plus
▪️کوبای حامی تروریسم تیم پزشکی و درمانیشو میفرسته اینور اونور برای کمک!
آمریکای زیبا و آزاد هم مزدوران قاتلشو میفرسته اینور اونور واسه ترور...
💬 بنفشه سبز
@Fars_Plus
سالهای طولانی همین موجودات به حکومت ایران انتقاد داشتند که آشوبگران را به بیگانه متصل می کند، حالا که خودشان گرفتار آشوب و بلوا شده اند، به آنها اتهام میزنند که از سوی خارجیها ساپورت شده اند. از جمله 500 هزار دلار که گفته میشود از سمت فرانسه به حساب معترضان ریخته شده!
💬Hamed Sarrafpour
@Fars_Plus
🔴رونمایی بیبیسی از اوج خرافهپرستی در لندن/ «کلاغدار اعظم» حافظ تاج و تخت سلطنتی!
🔹روز گذشته حساب اینستاگرامی بیبیسی فارسی در مطلبی نوشت: «مرلینا»، ملکه کلاغهای برج لندن و یکی از ۶ کلاغی که همیشه در این برج نگهداری میشود، مدتی است که ناپــدید شده و احتمالا مرده است.
🔹اینکه دربار ملکه انگلیس «کلاغدار اعظم» دارد، یعنی بخشی از مالیات مردم این کشور صرف حقوق کلاغدار و امکانات نگهداری از چند کلاغ به دلیل یک خرافه پوچ میشود!
🔹این حجم از اعتقاد به خرافات نزد حاکمان بریتانیا و انتشار چنین گزارشی در بیبیسی فارسی در حالی است که تمسخر و حمله به اعتقادات دیگران به ویژه طیفهای مذهبی و متهم کردن آنان به خرافهگرایی و خرافهپرستی، همواره جزء اصول ثابت این شبکه بوده است.
#جریان_تحریف
تیمورا
#یادداشت
گفتمان تسلیم، قم هراسی و فرافکنی به سبک انتخاب
🔹بافت خبری حاکم بر رسانههای دولت اعتدال حاکی است که فرافکنی و تولید کانال انحرافی برای مهندسی حواس افکارعمومی، مأموریت ویژه این روزهای جریان های رسانهای منتسب به دولت است و بایستی تا ایام انتخابات به دقت رصد شوند تا هرگونه تحریف، تشویش و تحریک در فضای رسانه خنثی و کم اثر شود.
🔹پایگاه خبری انتخاب که بارها به جرم نشر اکاذیب، تشویش و توهین، به تعلیق، تعطیلی و فیلتر محکوم شده است علیرغم اینکه خود را در بیوگرافی، سفید و فراجناحی معرفی میکند، اما در راستای احیای مجدد پروژه قم هراسی که این بار از جانب رئیسی سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا کلید خورد و همچنین جاده صاف کنی برای گفتمان تسلیم و مذاکره و از طرفی به دنبال فرافکنی از سوء مدیریت دولتی در قطعی گاز، برق، آلودگی هوا، افت شدید شاخص بورس و... تیتری گزینشی و کاریکاتوری و غرضورزانه برای بازنشر خطبههای نمازجمعه هفته گذشته قم انتخاب کرد.
🔹حجت الاسلام سعیدی در خطبههای نماز جمعه قم با اشاره به ضرورت قطع وابستگی اقتصادی، توجه به توان داخلی و تمرکز بر اقتصاد درونزا گفته بود: نباید به گشایش اقتصادی از سوی دشمن دل بست و در صدد مذاکرات مخفیانه به امید رفع تحریم بر آمد که برای این سخنان به آیه قرآنی تمسک جسته بود که قطع ارتباط با بیگانگان را مانع فقر و عامل بینیازی و قطع وابستگی بیان میکرد.
🔹در واقع تأکید بر واژهای و تأکیدزدایی از واژههای اطراف و مفسر آن، شاید به ظاهر غلط نباشد و نمیتوان خرده گرفت ولی وقتی معنا و مراد حاکم بر کلام و خطبه را گزینشی بیان میکند، چیزی جز شیطنت و مأموریت برای تحریف از آن بر نمیآید که سایت خبری مذکور با برجسته سازی و تیتر زدن بخش "قطع ارتباط با بیگانگان مانع فقر می شود" علاوه بر تمسخر و خلاف منطق جلوه دادن تریبونهای دینی و مخالفان مذاکره با دشمن کینهتوز، تیری هم در امتداد قم هراسی شلیک نمود که بازار خبری را به نفع سوءمدیریت دولت روحانی آلوده کند.
🔹امروزه چینش خبری یک امر حرفهای است اما تحریف کلام و معنا، یک تکنیک عملیات روانی است که خطای شناختی مخاطب را در راستای اهدافی چون قم هراسی سوگیرانه و جاده صاف کنی برای مذاکرات مجدد شکست خورده رقم می زند که برای رسانههای دولتی و اصلاح طلب، تکنیکی آشنا است.
🖌حجت الاسلام علیرضا محمدلو
حامیان ترامپ از قطع شدن رسانه ها در سراسر منطقه شمال شرقی ایالات متحده می نالند!
همچنین، شبکه CBS در سراسر ایالات متحده از دسترس خارج شده است!
#همه_چیز_طبیعی_است!
⭕️قدرت رسانهها به مثابه سرمایهداری
💢 دیگر صحنه از همیشه روشنتر شده است. نه اینکه این داستان برای امروز و دیروز باشد که سالها وجود داشته است. ما به پایان عصر رهبری سیاستمداران و به انتهای دوران حکومتهای کلاسیک رسیده ایم.
💢 توییتر، فیس بوک، اینستاگرام و غولهای ارتباطی صفحه رییس جمهوری یک کشور را به طور کامل مسدود و او را از ساحت رسانه به کلی حذف کردند و این پیامآور عصری جدید و به غایت خطرناک است.
💢 این دیگر فلان رییس جمهور یا رهبر یا حزب سیاسی نیست که بر جهان ما، و بر کشور ما، و بر شهر ما حکومت می کند، که حالا روشن تر از همیشه عصر سلطه و حکمرانی غولهای رسانههای دیجیتالی فرا رسیده است.
💢 عصر سرمایهداری نظارتی با کنترل، حذف، مراقبت و جمعآوری اطلاعات شهروندان از دهههای گذشته، پا را یک قدم جلوتر گذاشته و حالا آشکارا در امر سیاسی مداخله می کند و قدرت خود را به رخ رییس جمهور ابرقدرت جهان می کشاند.
💢 ما برای عصر سلطه رسانههای دیجیتال باید به دنبال نامی جدید باشیم. غولهای چند ملیتی فصل نظارت را سپری کرده و وارد مرحلهای جدید شدهاند. دوران سرمایهداری نظارتی Surveillance capitalism یک قدم به پیش آمده است.
عصرجدیدی که رسانه در قامت یک قدرت گسترده میتواند نوعی کاتالیزور برای سرمایهداری باشد.
#رسانه_شناسی
#سواد_رسانه_ای
آرما
⭕️ ترامپ و «دارودسته فیسبوکی»!
👤 حسن میثمی
💢در لابهلای تمامی اتفاقات سه روز گذشته در آمریکا، آن چیزی که بیش از همه توجهم را جلب کرد، بیانیه مارک زاکربرگ، بنیانگذار شبکه اجتماعی «فیسبوک» بود. بیانیهای که چند ساعت پس از محدودکردن حساب کاربری دونالد ترامپ، رئیسجمهوری مستقر ایالات متحده آمریکا منتشر شد و قصد داشت محدودیتهای دوهفتهای آقای رئیسجمهوری را در پلتفرمهای تحت مدیریت خود (فیسبوک و اینستاگرام) توجیه کند:
🔺 «در طول چند سال گذشته، ما به رئیسجمهوری ترامپ اجازه دادهایم که از پلتفرم ما با قوانین خاص ما استفاده کند. اگر پستهای او سیاستهای ما را نقض کرده، در مواردی محتوا را حذف یا پستها را برچسبگذاری کردیم. ما این کار را انجام دادیم زیرا معتقدیم که عموم مردم حق دسترسی سریع به گفتار سیاسی و حتی سخنرانیهای بحثبرانگیز را دارند اما شرایط کنونی متفاوت است و شامل استفاده از پلتفرم ما برای تحریک خشونتآمیز علیه یک دولت منتخب دموکراتیک است.»
💢این بخشی از آن چیزی که بود که مدیر بزرگترین و مؤثرترین پلتفرم اجتماعی جهان میگوید. میدانید کجای این بیانیه بیش از همه نگرانم کرد؟ زاکربرگ برای مسدودکردن رئیسجمهوری کشورش به هیچ دستور قضایی یا دستوری از نهاد قانونی استناد نمیکند و میگوید «ما» اینطور تشخیص دادیم.
🔺اینکه یک آمریکایی مالک یک پلتفرم آمریکایی برای یک واقعه سیاسی در جامعه آمریکایی رأساً تصمیم میگیرد، علاوه بر اینکه نشاندهنده قدرت مالک این پلتفرم است، گزاره بزرگتری را به رخ همه کشورهایی میکشاند که محصولات فیسبوک در کشورشان خودنمایی میکند: «من مدیر پلتفرم آمریکایی میتوانم برای کشور غیرآمریکایی تو هم تصمیمگیری کنم، بدون آنکه تو در تصمیم من دخالتی داشته باشی!»
💢سابقه فیسبوک در مدیریت انقلاب رنگین اوکراین در ۲۰۰۴، مدیریت بیداری اسلامی (موسوم به بهار عربی) مصر در ۲۰۱۱، مدیریت اغتشاشات لندن در ۲۰۱۱، سرکوب و حذف محتواهای مرتبط با محور مقاومت در سالهای اخیر، حذف بدون وقفه محتواهای مربوط به سردار شهید سلیمانی در اینستاگرام و دهها اتفاق مشابه دیگر، به ما میگوید این نوع کارها از مدیر یهودی زاده بنگاه فیسبوک برمیآید؛ فیسبوکی که برخی محصولاتش همچون اینستاگرام و واتساپ در کشور ما سهم قابلتوجهی از پهنای باند را در اختیار داشته و قرابت جدی با جریان دموکرات در آمریکا دارد.
💢هر چه زمان بیشتر جلو میرود، بیشتر شاهد توسعه قدرت نرم پلتفرمها و دادههای کلان رایج در آن میشویم. فکر نمیکنم احدی از مردم ما تمایل داشته باشد یک آمریکایی و نظام بالاسریاش برای انتخابات ما تعیین تکلیف کند. کاش «متولیان ارتباطات در کشور» کمی دقیقتر گوش کنند. صدای آژیر خطر را نمیشنوید؟
#جنگ_رسانه_ای
#رسانه_شناسی
#نبرد_ادراکی
آرما
قطعی اینترنت در سال 2020 چقدر به کشورها ضرر زده است؟ سایت «Top10VPN» در مطالعهای به بررسی تاثیر قطعی اینترنت بر اقتصاد جهان پرداخته و یافتههای آن نشان میدهد اختلال در شبکه طی سال ۲۰۲۰ باعث شده ۲۱ کشور جهان از جمله ایران در مجموع متحمل زیان ۴ میلیارد دلاری شوند. در این فهرست اقتصاد هند به واسطه قطعی فوقالعاده زیاد ۸۹۲۷ ساعتی بیش از ۲.۷ میلیارد دلار زیان دیده که از مجموع تمامی ۲۰ کشور دیگر بیشتر است. برآوردها حاکی از این است که طی سال ۲۰۲۰ شبکه اینترنت در این کشور ۸۳ بار دچار اختلال شده اما نقش اصلی را در این زمینه قطع دسترسی مناطق جامو و کشمیر به اینترنت داشته است. دولت هند سال گذشته و در پی اوج گیری اعتراضات در جامو و کشمیر دسترسی به اینترنت را در این مناطق قطع کرد و سرانجام پس از حدود یکسال در مرداد ماه به شکل محدود شبکه 4G را دوباره برقرار کرد.
در مورد زیان این اختلالهای اینترنتی در هند «اتاق بازرگانی و صنعت کشمیر» نظر دیگری دارد و بر این باور است که کسب و کارها حدود ۵.۳ میلیارد دلار ضرر دیدهاند. فارغ از اینکه کدام آمار دقیقتر است نقطه اشتراک هر دوی آنها خسارت هنگفت ناشی از قطع اینترنت است.
در ردههای بعدی این فهرست بلاروس، یمن، میانمار، آذربایجان و اتیوپی قرار دارند که در مجموع یک میلیارد دلار ار قطع اینترنت زیان دیدهاند. با نگاهی به رده ۱۶ فهرست نام ایران به چشم میخورد که به واسطه اختلال ۹ ساعته ۲ میلیون دلار زیان دیده است. این اختلال ۵۸ میلیون نفر را تحت تاثیر قرار داده که از جمعیت بالای کاربران ایرانی اینترنت حکایت دارد.
35.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت پانزدهم مجموعه مرورگر: رد پای دیجیتال چیست؟/ هنگام استفاده از موتورهای جستجو و شبکه های اجتماعی، چه اطلاعاتی از فعالیت های ما ذخیره می شود؟
رهبر معظم انقلاب در سخنرانی تلویزیونی امروز به مناسبت قیام ۱۹ دی، از کتابی یاد کردند که در آن نقش سازمان جاسوسی «سیا» در رسانههای جهان مورد بررسی قرار گرفته است.
نام این کتاب «خبرچین ها: چگونه سیا بهترین نویسندگان جهان را فریب داد» نوشتۀ جوئل ویتنی است که توسط انتشارات کتاب کوچه در سال ۹۷ منتشر شده است.
🇨🇳 توبر، تجربه کوتاه چینیها از اینترنتی آزادتر
🔴 به دنبال انتشار نرمافزار جدیدی با نام «توبر» که به مثابه ویپیان به کاربران چینی فرصت دسترسی به وبگاههای غیرچینی، تحت شرایط خاص را میدهد؛ اندیشکده بورکینگز قرائتی آمریکایی تحت عنوان «توبر، تجربه کوتاه چینیها از اینترنتی آزادتر» ارائه داده تا تلاش آمریکاییها برای جلوگیری از قدرتگیری ضلع سوم در منازعات سایبرنتیک فضای مجازی را در دنیای گفتمان نظری خود، تداوم دهد.
💡مشروح این یادداشت در پیوند:
b2n.ir/772992
💢نگاهی به اقدامات برخی کشورها برای مقابله با اخبار جعلی در فضای مجازی
▫️موضوع اخبار جعلی (Fake News) و شکل پیشرفته آنها تحت عنوان جعل عمیق (DeepFakes) با توجه به گسترش وسیع رسانههای مجازی در دنیا و کانالهای خبری به خصوص در پیامرسانها و شبکههای اجتماعی که محمل آسان و ارزانی برای تولید و توزیع فراهم کردهاند به مسئله و چالش مهمی برای همه کشورها و کسب و کارها تبدیل شده است.
▫️اغلب کشورها نسبت به قانونگذاری و تنظیمگری برای مقابله با این روند نگران کننده اقدام کرده یا در حال اقدام هستند و جرایم مرتبط با این موضوع را بسیار تشدید کردهاند. کشورهای اروپایی و پیشرو در فضای مجازی اقدامات سختگیرانهتری را آغاز کردهاند که جرایم تعیین شده در این خصوص، موید این موضوع است.
🔹برای مثال آلمان در قانون بهبود تنفیذ قوانین در شبکههای اجتماعی، جولای ۲۰۱۷ جریمه تا سقف ۵ میلیون یورو برای افراد حقیقی و ۵۰ میلیون یورو برای افراد حقوقی را در نظر گرفته است.
🔹فرانسه قانون نفرت پراکنی برخط را در جولای ۲۰۱۹ تصویب و شبکههای اجتماعی را الزام کرده است که محتوای مخرب ظرف مدت ۲۴ ساعت را حذف کنند و جریمه ۱.۴ میلیون دلاری را در صورت تخطی در نظر گرفته است.
🔹مالزی لایحه ضد اخبار جعلی را در آوریل ۲۰۱۸ ارائه کرده که بر اساس آن جرم انگاری انتشار یا عدم همکاری در اجرای اقدام مقتضی در خصوص اطلاعات و اخبار جعلی انتشار یافته ۱۲۲ هزار دلار جریمه و تا ۶ سال حبس برای متخلف دارد.
🔹سنگاپور این قانون رسانههای اجتماعی را به قرار دادن هشدار، حذف یا اصلاح درخصوص محتوا و اخبار جعلی بر اساس دستور مقامات دولتی الزام کرده و ۷۲۰ هزار دلار جریمه برای شرکتها و تا ۱۰ سال حبس و ۱۰۰ هزار دلار جریمه برای افراد در موارد نقض قانون و تشخیص آسیب رساندن به منافع ملی در نظر گرفته است.
📌براساس آخرین آمار منتشر شده در اکتبر سال ۲۰۲۰، اینستاگرام ششمین شبکه اجتماعی محبوب دنیا از نظر تعداد کاربر فعال است.
🔺از زمان انتشار اولین نسخه این اپلیکیشن محبوب، ۱۰ سال میگذرد. در حال حاضر، ماهیانه بیش از یک میلیارد کاربر فعال دارد.
🔺بنابر ادعای شریل سندبرگ (Sheryl Sandberg)، عضو ارشد هیئت مدیره فیسبوک، بیش از ۲۵ میلیون شرکت اقتصادی در اینستاگرام صفحه مخصوص خود را دارند. ۲ میلیون اکانت متعلق به بازاریابهای آنلاین است.
🔺آمریکا، هند و برزیل، به ترتیب با ۱۴۰، ۱۲۰ و ۹۵ میلیون کاربر در رتبههای اول تا سومِ بیشترین مخاطبان اینستاگرام قرار دارند.
🔺دنبالشدهترین مرد در اینستاگرام کریستیانو رونالدو فوتبالیست و دنبالشدهترین زن نیز آریانا گرانده خواننده است.
🔺اولین اکانت با شخصیت حقوقی، متعلق به شرکت نشنال جئوگرافیک است. در آخرین بررسی در رتبه ۱۱ پرمخاطبترین اکانت اینستاگرام قرار داشت.
🔺پنجاه اکانت اول پرمخاطب اینستاگرام غالبا صفحات ورزشکاران، خوانندگان، بازیگران و مدلها است.
🔺🥚 تخممرغ اینستاگرام بیشترین لایک را در این شبکهاجتماعی به دست آورده است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑پلیس فدرال آمریکا، افبیآی، در نخستین اعلامیه خود در سال ۲۰۲۱ از چند مظنون سایبری ساکن ایران نام برده است. مقامهای امنیتی آمریکا میگویند این افراد از سوی سپاه پاسداران ماموریت داشتند علیه ایالات متحده حملات هکری انجام دهند.
هنگام استفاده از #بازىهاى_رايانهاى خصوصا براى كودكان و نوجوانان به #ردهبندى_سنى آنها توجه کنيد.
براى مشاهده و انتخاب بازىهاى رايانهاى داراى ردهبندى سنى مىتوانيد به سايت www.esra.ircg.ir مراجعه کنید.
🔸حقوق سایبری
🔻برخلاف تصور عموم که متن گفتگو در تلگرام، فیس بوک، اینستاگرام و شبکههای اجتماعی دیگر و نیز ایمیل، صدای ضبط شده و فیلم را جزو دلایل قابل استناد به شمار نمیآورند قانون، «#ادله_الکترونیک» را به رسمیت شناخته است.
.
این جرم به دو صورت در قانون در نظر گرفته شده است:
▫️اول موردی است که کسی اقدام به تغییر یا تحریف و انتشار عکس و فیلم دیگران کند.
▫️دوم موردی است که کسی فیلم، عکس یا صدای دیگری را بدون رضایت او منتشر کند.
گاهی ممکن است کسی تنها اقدام به #تهدید دیگری کند که عکس و فیلم او را منتشر میکند. این حرف ممکن است در حد تهدید بماند و هرگز به مرحله عمل نرسد اما صرف تهدید کردن نیز جرم خواهد بود.
در تهدید به انتشار عکس و فیلم خصوصی دیگران دو حالت رخ میدهد:
▫️اول اینکه یکی دیگری را تهدید کند عکس، فیلم یا صدای او را پخش خواهد کرد و این تهدید را عملی کند. در این حالت تهدید کننده هم بابت جرم تهدید و هم جرم انتشار عکس و فیلم دیگران محکوم خواهد شد.
▫️در حالت دوم فردی، دیگری را تهدید به انتشار عکس و فیلم خصوصی میکند اما تهدیدش را عملی نمیکند.
🔻عملی نکردن تهدید باعث نمیشود که مجازاتی برای آن در نظر گرفته نشود بنابراین اگر شرایط تحقق تهدید وجود داشته باشد مثل اینکه تهدید شونده بترسد، صرف نظر از اینکه تهدید عملی شده است یا نه، می توان از تهدید کننده بابت تهدید به انتشار عکس و فیلم شکایت کرد.
⭕️نکته قابل توجه اینکه این جرایم در دسته جرایم رایانهای قرار دارند و #مجازات آن تا ۲ سال حبس و جزای نقدی در نظر گرفته شده است.
✍️ندا پاکنهاد ـ وکیل دادگستری
⭕️ساز و کار عصبشناختی اخبار جعلی
⭕️هیجانات چگونه بر پردازش اخبار در مغز تاثیر میگذارند؟
💠تولیدکنندگان اخبار جعلی تلاش میکنند تا با بهره گیری از عناصر تازگی خبر و شگفتی در اخبار خود، آنها را باورپذیرتر کنند. مخصوصا اگر این اخبار با باورهای قبلی فرد همخوانی داشته باشد.
💠عصبشناسی حسی نشان داده است که ذهن انسان پس از مدتی تنها به اطلاعات غیر منتظره و غیرقابل پیشبینی میتواند، واکنش دهد. چراکه به مرور زمان ذهن انسان در مییابد که قرار نیست، در مقابل اخبار عادی، هیچ پاداشی را دریافت کند. از این رو تولید کنندگان اخبار جعلی تلاش میکنند تا با بهره گیری از عناصر تازگی خبر و شگفتی در اخبار خود، آنها را باورپذیرتر نمایند. مخصوصا اگر این اخبار با باورهای قبلی فرد همخوانی داشته باشد.
asrehooshmandi
✅در ارائه و درک مطالب رضایت خداوند را در نظر بگیریم.
⭕️دختران دیزنی چطور خلق میشوند؟
💠کمپانی دیزنی در تولیداتش و بهخصوص در آثار سینمایی، کارش را با داستانهای کلاسیک و فولکلور آغاز کرد. قهرمانهای اولیه تولیدات دیزنی عمدتا دخترانی منفعل بودهاند که به انتظار بخت و اقبال نشسته و چشمبهراه شاهزادهای سوار بر اسب سفید روزگار میگذراندهاند. سفیدبرفی در انیمیشن سفید برفی محصول ۱۹۳۷، سیندرلا در انیمیشن سیندرلا محصول سال ۱۹۵۰ و رز در انیمیشن زیبای خفته محصول سال ۱۹۵۹ نمونه واضح و روشنی از این قهرمانان منفعل و حتی مفلوک هستند.
💠در قرن بیستم و یکم اما شاهد تغییر رویکرد بسیار محسوستری در قهرمانان دیزنی هستیم و دیگر از دخترکان نگونبخت و قربانی سرنوشت در آثار کمپانی دیزنی در این دوره خبری نیست. این قهرمانان صاحب نگاه و اندیشه هستند و از موجودات واکنشی به شخصیتهای کنشمند بدل میشوند.
💠برای فهمیدن این تاثیرات کافی است با نزدیکترین دختربچهای که در اطرافتان میشناسید، درباره تمایلات و آرزوهایش حرف بزنید و درباره برداشتهایشان از آثار دیزنی سوال کنید تا میزان و شکل تعیینکنندگی و تاثیرگذاری این کمپانی انیمیشنسازی را دریابید. این تاثیرگذاری و تعیینکنندگی بدون تردید در جهان امروز، رشد قابل ملاحظهای خواهد داشت؛ چرا که توسعه ارتباطات و دسترسی به اطلاعات، بیش از هر وقت دیگری غول انیمیشنسازی جهان را برای تعریف اهداف تازه و رسیدن به آنها یاری خواهد داد.
#کودک_و_سواد_ رسانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موشن گرافیک
✅حفاظت پیشگیرانه شبکه ملی اطلاعات درمقابل تهدیدات اینترنتی خارجی
🌀شبکه ملی اطلاعات ضمن اتصال به اینترنت جهانی،یک مرزمجازی برای فضای سایبری کشور ایجاد می کند تا اطلاعات در امنیت کامل بماند و از دستبرد خارجی در امان باشد.
🌀این شبکه با درنظر گرفتن الزامات پدافند غیرعامل، میتواند حفاظت پیشگیرانه ای را در مقابل تهدیدات اینترنتی خارجی به وجود بیاورد و امکان بازیابی سریع اطلاعات را فراهم کند. به طوری که درخواستهای مخرب از درگاه مشخصی به شبکه داخلی وارد میشوند و با امکان مسدود سازی آنها فضای امن تری برای اطلاعات کاربران به وجود میآید.
🌀از طرفی هم باوجود احتمال تحریم سایبری علیه کشور و قطع دسترسی مردم به برخی سایتها و خدمات خارجی، وجود #شبکه_ملی_اطلاعات ضروری به نظر میرسد.
🌀باور غلط درمورد شبکه ملی این است که باعث تشدید نظارتها، نقض حریم خصوصی کاربران و قطع دسترسی به شبکه بین المللی اینترنت میشود. در صورتی که شبکه ملی اطلاعات ضمن اتصال به اینترنت جهانی، فقط یک مرز مجازی برای فضای سایبری کشور در نظر میگیرد تا اطلاعات در امنیت کامل بماند و از دستبردخارجی در امان باشد.
منبع: مهر
📌 شعار آزادی بیان بدون روتوش!
💢#توییتر، شب گذشته اکانت #ترامپ، رئیس جمهور آمریکا را برای همیشه مسدود کرد. توییتر علت این اقدام را «تشویش و تشویق برای خشونت بیشتر» عنوان کرده است.
💢دونالد ترامپ جونیور، پسر #ترامپ در واکنش به مسدودیت حساب کاربری پدرش در توییتر نوشت: «آزادی بیان مورد حمله قرار میگیرد! سانسور هرگز اینچنین اتفاق نیفتاده! نگذارید ما را ساکت کنند. برای ارتباط با ما در DONJR.COMثبت نام کنید! اگر من را از شبکههای اجتماعی خود بیرون بیندازند، به شما میگویم که در کجا هستم و اطلاعرسانی میکنم».
نکته: تجربه این روزها در آمریکا نشان میدهد علی رغم تصور بسیاری که همه آزاد هستند هر چه میخواهند بگویند، آزادی هم حدودی دارد و حد آن در عدم سلب آزادی و امنیت دیگران ذیل آزادی هر یک از ماست.
🔴ماجرای لایو جنجالی نمونه ای از داستان غم انگیز هزاران نوجوان دیگر در اینستاگرام است/ سوء استفاده دشمن از فقر سواد رسانه ای مسئولین
✍سید علیرضا آل داود پژوهشگر و کارشناس فضای مجازی در گفتگو با ۸دی:
⭕️ پژوهشگر و کارشناس فضای مجازی با بیان اینکه ماجرای لایو جنجالی نوجوان ۱۴ساله با یک بلاگر در اینستاگرام، داستان غم انگیز ده ها هزار نوجوان دیگر در این فضا است، گفت: شخصی که در شبکه امنیتی، سازمان یافته و در حوزه قمار و شرطبندی بیش از ده میلیون فالوور دارد و عمده مخاطبین وی نوجوان ها هستند، تبلیغاتی که در راستای مسائل جنسی و غیر اخلاقی انجام میدهد، تأثیر گذاری سنگینی بر روی ذائقه و افکار نوجوانان و جوانان خواهد داشت.
⭕️آل داود با اشاره به استفاده جریان تحریف از کانال آمدنیوز در انتخابات سال ۹۶ در تعویض جایگاه جلاد و شهید گفت: وقتی این جریان در یک رقابت انتخاباتی از بستر تلگرام برای ترور شخصیتی کاندیداها و اتهامات بی اساس به نظام در بستر فضای مجازی استفاده می کند طبیعتا در حوزه های رفتاری، هویتی، فرهنگی و اجتماعی بدتر از آن عمل خواهند کرد.
⭕️کارشناس فضای مجازی با تاکید بر اینکه محیط اینستاگرام عمدتا بر محتواهای ضد فرهنگی متمرکز است و این محتواها به نفع مردم ایران اسلامی نیست، افزود: اینستاگرام بیش از چهل و پنج میلیون کاربر داخل کشور دارد که عمده این اعضا نوجوان ها هستند، ماجرای این نوجوان داستان غم انگیزی از یکی از ده ها هزار نوجوان دیگر در این فضا است.
⭕️وقتی یک فرد بدکاره و فاسدی که در شبکه امنیتی، سازمان یافته و در حوزه قمار و شرطبندی بیش از ده میلیون فالوور دارد و عمده مخاطبین وی نوجوان ها هستند، تبلیغاتی که در راستای مسائل جنسی و غیر اخلاقی انجام میدهد، این رفتارهای جنسی وی تاثیر گذاری سنگینی بر روی ذائقه و افکار نوجوانان و جوانان خواهد داشت.
⭕️ادامه خبر
🌐 https://b2n.ir/871329
#دکتر_جاویدنیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت شانزدهم مجموعه مرورگر/
دسترسی و ذخیره ردپای دیجیتال کاربران به چه دلیل صورت می گیرد؟