📌بزرگ ترین رصد اینترنتی جهان در کجاست؟
🔹سی ان بی سی در گزارشی نوشته، آمریکا از چهار مولفه جرمانگاری در قانون فضای مجازی تبعیت میکند که این نوع قانون گذاری در هیچ جای دنیا شبیه ندارد و برخلاف سبک معمول دردنیا درباره شبکههای اجتماعی به جزئیات و خرده موضوعات فضای مجازی نیز ورود میکند.
🔸طبق قانون امنیت سایبری آمریکا (مصوب سال ۲۰۱۲) که مشتمل بر ۱۵ بند است، هرگونه رفتاری در فضای مجازی اگر معارض با امنیت کشور آمریکا تشخیص داده شود، قابل پیگیری است.
🔰 متن کامل خبر (https://majazist.ir/1399/11/04/82984/%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%AC%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9F/)
💡 @asrehooshmandi
▪️رئیس جمهور عراق حکم اعدام 340 داعشی رو تایید کرده و بی بی سی و فعالان حقوق بشر نگران جان این تروریستها شدند
هنوز از جنایات داعشیها زمان زیادی نگذشته مطمئنا چند سال دیگه که بگذره داعشیها مثل منافقین ایران میشن بیگناه و حکومتی که تروریستها رو مجازات کرده میشه رژیم خشن و ضد انسانی
💬 استیون
@Fars_Plus
▪️بالاخره ما نفهمیدیم ایران برای حفاظت از مرزهایش و امنیت خودش در منطقه حضور دارد، یا پول مردم را برای ماجراجویی منطقهای هدر میدهد؟؟؟
عملههای #بیبیسی هر جا به نفعشان نباشد حرفشان را ۱۸۰ درجه عوض میکنند!
💬 amirsalehi
@Fars_Plus
📌انجام عملیات بانکی روی کیف پول گپ از هفته آینده امکانپذیر خواهد بود
🔹مدیرعامل پیامرسان گپ:
🔸کاربران پیام رسان ایرانی گپ از همین هفته میتوانند بسیاری از عملیاتهای بانکی خود را روی کیف پول گپ از طریق Core پستبانک انجام دهند.
📌گذاشتن لینک در توضیحات ویدیو؛ با امکان جدید آپارات آشنا شوید
🔸امکان افزودن لینک به توضیحات متنی زیر هر ویدیو، برای کاربران آپارات فعال شده است. این لینکها میتواند به هر مقصدی خارج از آپارات باشد. کاربران را دعوت به عمل خاصی کند یا آنها را به صفحات شما در سایت رسمی یا شبکههای اجتماعیتان هدایت کند.
🔸فرآیند گذاشتن لینک در توضیحات ویدیو آپارات بسیار ساده است. فقط کافی است به بخش مدیریت کانال بروید. روی دکمه بارگذاری ویدیو بزنید و پس از پایان روال آپلود ویدیو، در بخش توضیحات متن مورد نظرتان را بنویسید. حالا در بخشی از متن که ترجیح میدهید، لینک مورد نظرتان را اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه های یونیسف درباره شیوه های مراقبت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی
42.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت هفدهم مجموعه مرورگر:
نگاهی به مستند social dilemma
(معضل اجتماعی)/مستندی که نگاه انتقادی کاربران فضای مجازی را نسبت به این محیط تقویت خواهد کرد
پ. ن:
dilemma
به لحاظ واژگانی به موضوعی اطلاق می شود که در مواجهه با آن نه راه پس دارید و نه راه پیش!
یعنی نه می توان به دلیل شیوه تبلیغات در شبکه های اجتماعی و موتورهای جستجو، آنها را نفی یا حذف کنیم، نه اینکه با این روند فعلی اختیار خود را به دست آنها بسپاریم!
بنابراین هدف، یافتن راهکارهایی برای بهره گیری خردمندانه تر و هوشمندانه تر از این فضاست.
اینکه چگونه از این محیط استفاده کنیم تا تعاملات اجتماعی و تمرکز روی فعالیت های حرفه ای و شغلیمان دچار اختلال نشود
جدی ترین نقد به این مستند این است که در تبیین اسیب به طور کامل ورود کرده اما راهکارها فقط ظرف چند دقیقه پایانی،بصورت اجمالی بررسی شده اند (در دیگر قسمت های برنامه مرورگر، درباره این راهکارها بصورت جزیی تر صحبت کردم)
▪️آقای رئیس صدا و سیما سلام.
🔻 اول: در یک برنامه زنده حدثی از میهمانی سر زده. چرا و به کدام حجت شرعی یا عقلی یا عرفی، مجری قاصر است؟
🔻دوم: رئیس رسانه مسئلهاش و صلاحیتش در درک و اداره رسانه است. شما باید نشان دهید که در اتفاقات از عهدهی رسانه برمیآیید و مرجعیتش را حفظ میکنید نهاینکه بابت یک خطا که از میهمان سر زده، مجری را حذف کنید. قضاوت در قصور و تقصیر را به قضات وانهید لطفا.
🔻 سوم: برنامه زنده مقتضیاتی دارد که همه، عارف و عامی، میدانند. زنده است دیگر. حرفهایی میزنند که نمیشود پرید و جلوی دهانشان را گرفت یا میکروفنشان را قطع کرد یا از اینجور کارها. حالا مثلا مجری چه کاری میتوانسته یا باید میکرده که قصور کرده؟ باید از در دفاع از منقل درمیآمد؟
🔻چهارم: حضرتعالی با حذف مجری چه کاری را پیش بردید؟ نشان دادید که رسانه جای توهین نیست یا نشان دادید که نباید ریسک کرد؟ شاید هم باید پررویی کرد و یک حرف غلط صادر شده را آنقدر دستمالی کرد و همزد که صدبرابر بدتر بشود!
🔻پنجم: کسی که از صداوسیما سری دربیاورد میداند که دعوت افراد اهل اندیشه به آنتن آن اصلا و ابدا آسان نیست. آقا آسان نیست. صدا و سیما نتوانسته وجاهتی در میان این عزیزان برای خودش دستوپا کند. ان شاءالله بعدا بتواند. حالا در این قحطی کسی توانسته کسانی را دعوت کند و برنامهای بسازد. انصافا هم سعیش را کرده که برنامه اندیشهای باشد و حواشی مخل نداشته باشد. کارنامهای دارد دیگر. فقط همین یک برنامه را که روی آنتن نیاورده. شما با این حذف و خط و نشان کشیدنت نشان دادی که نباید ریسک میکرد. نباید برنامه زنده میساخت. نباید از کسی که معلوم نیست روی آنتن چه میگوید دعوت میکرد. خب آخر از کجا معلوم است که چهکسی بناست چه بگوید. آدمند دیگر. ممکن است هرکسی یکباره چیزی خارج از تصور و پیشبینی بگوید! شما نشان دادی که «ای دیگران! دلدرد که ندارید. خودتان را به دردسر و ما را به زحمت قاصرشناسی و قاصرکُشی نیندازید.» این یعنی کسی برای رسانه و برای مرجعیت یافتنش به دردسر نیفتد وگرنه به دردسر میافتد.
🔻 ششم: ای دوستی که قرار است جانشین اجرای زاویه باشی، نباش برادر من. آب به آسیاب این ضعیفکشی نریز. آیا از چنین کاری راضی هستی و آنرا درست میدانی؟
💬 محمدعلی بیگی
@Fars_Plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بازی "وسط تنها" در فرانسه
🔹چند شهروند فرانسوی به رسم مهماننوازی با یک کودک اوکراینی بازی کردند.
🔸در این بازی مهمان خارجی تنها در وسط قرار میگیرد و شهروندان فرانسوی او را مانند توپ شوت میکنند
💬dbcpersian
@Fars_Plus
▪️گزارش دو سال پیش نیویورک تایمز از هزینه دو میلیارد دلاری بن سلمان برای ایجاد بیثباتی در ایران از جمله از طریق از طریق فضای مجازی.
نمونههاش: فیکهای فحاش که دنبال سیاست های بیثبات کننده ایرانند و کمپینها علیه کسانی که عربستان و آمریکا را نقد میکند
💬 حمزه Hamze Ghalebi
@Fars_Plus
▪️یک سال پیش پارلمان عراق رای به خروج نیروهای خارجی داد، سرباز-خبرنگار اما برای قهرمان سازی از نیروهای اشغالگر ائتلاف، گیسوی بافته زن رو نشونه میده تا اسلحهای که مردم و شهر رو نشونه گرفته نبینیم، و همین جارچیِ تروریسم و اشغالگری، وقتی به ما میرسه میگه «جنگ، قهرمان نداره.»
💬 zahra shafae
@Fars_plus
⭕️حس اشباع شدن یا ادراک تحمیلی
💢 سود محوری نیازمند تشکیل بازار و طراحی نیاز برای مصرفگرایی است. تسلط بر سرزمینها با ارتش و سربازانی صورت میپذیرد که نگاهی بهظاهر وطنپرستانه دارد.
بهواسطه فعالیتهای مستمر این رفتار و نگاه دستخوش تغییر و رکود میشود به همین علت با ورود به دهه دوم قرن حاضر، حس اشباع شدن از تمامی چیزها که فرهنگ را زیر سلطه خود گرفتهاند، به حسی همگنی تبدیل شده است.
💢 برای دهههاست که بازی نهایی لیگ ملی فوتبال آمریکایی در روزهای یکشنبه Super Bowl Sunday بهنوعی به همکار ارتش آمریکا تبدیل شده است بنا بر اعلام وزارت دفاع ایالات متحده، از جنگندههای نیروی هوایی بگیرید تا چتربازان ارتش که در بین دونیمه بازیها فرود میآمدند ارتش ایالات متحده و لیگ ملی فوتبال آمریکا بیش از ۴۰ سال است که در تاریخ بازیهای لیگ فوتبال با یکدگر سهیم هستند.
💢 از زمان تشکیل سیا و وزارت دفاع با تصویب قانون دکترین امنیت ملی National Security Act در سال ۱۹۴۷ در دولت ترومن، به چالش کشیدن دکترین نظامی به هر نحوی با استفاده از سینمای جریان اصلی، رسانههای دیجیتال یا سیاستمداران وطنی به همان اندازه جذابیت داشته است که وجود خدا را نفی کنیم.
🔺 تقریباً ارتش آمریکا به طور عمده از طبقه اجتماعی کارگر تشکیل شدهاند این واقعیت است که این سربازها یا کارگرها به یک ایدئولوژی نیاز دارند تا میزان فداکاری آنها در این عرصه را توجیه کند و منطقی جلوه دهند حتی در اوایل سال ۱۹۹۰ زمانی که جنگ خلیجفارس شروع شد پنتاگون میبایست سیاست stop-loss Policy آغاز میکرد؛ زیرا تعداد نیروهای داوطلب به شدت کم شده بود.
💢در سال ۲۰۰۴ سه سال بعد از اینکه بوش جنگ بر ضد تروریسم را اعلام کرد، جان کری نامزد ریاستجمهوری آمریکا این خدمت داوطلبانه در ارتش را به سوءاستفاده و دورزدن قانون جذب سرباز برای ارتش تعبیر کرد. مسائل مربوط به سیاست، طبقه اجتماعی و ایدئولوژی در دو جنگ ایالات متحده بیشتر موردتوجه قرار گرفت و فیلمها بهصورت برجستهتری توجه عموم را به این موضوع جلب کردند. این ادراک تحمیلی توسط بازوی اجرایی رسانه یعنی هالیوود، خلأ ایدئولوژی افکارعمومی را پر میکند.
#نبرد_ادراکی
#سواد_رسانه_ای
آرما
🔴 تفاوتهای ایتا و واتساپ
صفحه اول
❌ تو واتساپ هیچ مطلبی رو نمیشه«ویرایش» کرد وقتی مطلبی فرستادی دیگه کار از کار گذشته. فوقش میتونی تو پست بعدی، صحیح اون کلمات غلط رو تایپ کنی و بفرستی. تو واتساپ هر مطلبی رو فقط تا «۱ ساعت» میشه حذف کرد و تازه همون هم واتساپ اعلام میکنه: « فلانی یک پیام حذف کرد»😡
💯ولی تو ایتا هر مطلبی رو میشه تا چند ماه بعد از ارسال هم، حذف کرد،
و حذف پیام هم، اعلام نمیشه.
#نرمافزارهای_داخلی
#نه_به_نرمافزاهای_خارجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اظهارات وقیحانه کارشناس من و تو: ایران هم باید مثل عراق شود!
💢 رویا حکاکیان در اظهاراتی ضد ایرانی در آنتن شبکه لندنی من و تو گفت:
🔺"همانطور که اپوزیسیون عراق در واشنگتن، آمریکایی ها را قانع کرد تا به این کشور حمله کند، اپوزیسیون ایران هم باید آمریکایی ها را برای ورود به ایران متقاعد سازند!"
✅ پ.ن: رویا حکاکیان، یکی از حامیان اصلی مسیح علینژاد و از طرفداران تحریم و حمله نظامی علیه ایران است!
۶ فایده #سواد_رسانه_ای
۱. متوجه می شویم چطور پیام ها در رسانه ها طراحی و تولید می شوند.
۲. هدف از ایجاد یک پیام در یک رسانه و آنچه که رسانه در پی القای آن به ما بوده است را متوجه می شویم.
۳. دروغ های رسانه ای را متوجه می شوید و در دام آن ها نمی افتید.
۴. بخشی از حقیقت که رسانه ها قصد دارند برای شما مخفی کنند برای شما روشن می شود.
۵. بر اساس تجربه و ارزش ها و باورهای خودمان، پیام های رسانه ها را ارزیابی و قبول می کنیم.
۶. در نهایت اگر بخواهیم خودمان پیامی را به دیگران برسانیم با اثرگذاری بهتر و بیشتر این کار را انجام خواهیم داد.
📸 اینستاگرام پوستر لیگهای ووشوی ایران که گرامیداشت سردار شهید #حاج_قاسم سلیمانی بود را حذف کرد..!
#آزادی_بیان_غربی
#صهیونیستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشی يه خانمی تو چين گم يا دزديده ميشه، طرف پيگيری ميكنه و ميفهمه گوشیش رفته ايران! از طريق آیكلود عكسای صاحب جديد رو ميبينه و به اشتراک میذاره!
گوشیای که دست شماست و بهعنوان نو خریدید، ممکنه چند سالی دست یه خواهر یا برادر چینی بوده و باهاش کار کرده باشه :)
🌐 وضعیت نظارت بر فضای مجازی در کشورهای مختلف
◻️ #فضای_مجازی از مباحث مهم و کلیدی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است.
هر جامعه ای چارچوبهای اطلاعاتی خاص خود را دارد.
◻️ خوشبختانه، با وجود هیاهوی بسیاری که شبکه جهانی اینترنت و فضاهای سایبر را غیرقابل کنترل معرفی می کند، فناوری لازم برای کنترل این شبکه و انتخاب اطلاعات سالم، رو به گسترش و تکامل است و دولتها میتوانند به راحتی به مدیریت و کنترل این فضا همت گمارند.
◻️ تهدید اصلی و بالفعل کشور در مورد اینترنت، فقدان گفتمان امنیتی در مورد این پدیده است. در چنین فضایی، بررسی وضعیت امنیت و روشهای نظارت بر فضای مجازی در کشورهای دیگر، راهکار خوبی برای نیل به یک امنیت مطلوب در کشور خودمان است.
◻️ طبق افشاگری های سه سال گذشته ادوارد اسنودن، دولت آمریکا بزرگترین شنود و رصد اینترنتی را انجام میدهد.
حالا حتی کشورهایی مانند: سوئد، هند، کره جنوبی، مالزی و کانادا که نمادهای مردم سالاری و آزادی بیان محسوب می شوند، گسترده ترین میزان فیلترینگ اینترنت را اعمال می کنند و در حقیقت، نسبتی مستقیم بین قدرت کشورها و میزان کنترلشان بر اینترنت وجود دارد.
◻️ #حاکمیت_داده، اصلیترین رویکرد کشورها در مدیریت فضای مجازی به حساب میآید و مرور تجربیات کشورهای توسعه یافته و نیز کشورهایی که در خصوص اینترنت، دغدغه های مشابه با ما دارند، نشان میدهد که این کشورها نیز مایل به مدیریت فضای اینترنت هستند.
◻️ آمریکا در حالی برای وضع قوانین برای فعالیت شبکه های اجتماعی اقدام می کند که در کشور ما شبکههای خارجی بدون هیچگونه مجوزی فعالیت میکنند و به دلیل نبود حاکمیت سایبری داخلی در کشور، قوانین و مقرراتی نیز برای آنها متصور نیست.
وضعیت نظارت بر فضای مجازی در کشورهای مختلف:👇
hawzahnews.com/news/938838
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹مرکز امنیت سایبری آمریکا هر از چند گاهی درباره شکار شدن توسط جاسوسان خارجی هشدار میدهد.
🔹بسیاری از افراد تحصیلکرده و جوان با پیچیدگی کار سازمانهای اطلاعاتی آشنایی ندارند، و به راحتی شکار میشوند. دعوت به شرکت در یک کنفرانس بینالمللی، همراه با پرداخت هزینه بلیت و هتل، را بعید است کسی رد کند.
🔹اما همین موقعیت کافی است تا بلایی سر آدم بیاورند که تا آخر عمرش نتواند از منویات آن سازمان اطلاعاتی سرپیچی کند.
🔹ایکاش در ایران هم کسی در این باره به جوانترها آموزش کافی بدهد.
جبهه
❌ نخست وزیر استرالیا: مردم استرالیا تسلیم تهدیدهای گوگل نمی شوند‼️
❌ بعد از آن که پیش نویس قانونی در استرالیا منتشر شد مبنی بر اینکه گوگل و فیسبوک و سایر پلتفرم ها باید به صاحبان سایت هایی که در فضای خود نشان می دهند، پول بدهند؛ گوگل تهدید کرد که کاری می کند که مردم استرالیا نتوانند از امکانات سرچ گوگل در آن کشور ۲۵ میلیون نفری بهره ببرند‼️
❌ حالا اسکات موریسون نخست وزیر این کشور به عنوان مهمترین مقام سیاسی، رسما موضع گرفته و اعلام کرده مردم استرالیا در برابر #تهدید گوگل #تسلیم نمی شوند.
#شورای_عالی_فضای_مجازی #رگولاتوری_فضای_مجازی #ساترا #سازمان_تنظیم_گری_رسانه #سانسور #فیلتر
منبع:
http://ow.ly/L4Th102xmBq
❌دنیای بدون فیلتر را در #خارج_بدون_فیلتر ببین
@kharej2025
⭕️ نسبت میان دانش سایبرنتیک و علوم شناختی
موضوع دانش سایبرنتیک، «کنترل» است. کنترل از طریق تغذیهی هدفمند اطلاعات رقم میخورد. اطلاعات نیز به فرمدهندهی ذهن (formation of mind) تعبیر میشود.
از طرفی، موضوع علوم شناختی، «ذهن» و به تعبیری ذهن انسان است. ذهن، فرمگیرنده با اطلاعات است.
هنگامی که سایبرنتیک به کنترل انسان ورود میکند، چارهای ندارد جز اینکه ذهن انسان را بشناسد و در اینجا علوم شناختی به یاری او میآید.
🌐 http://cysp.ut.ac.ir
🆔 @ut_cyber
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 دیوار مجازی؛
❌ شبکههای اجتماعی، کاربران را پشت دیوارهای مجازی زندانی کردهاند.
🔻 گلن بک، کارشناس شبکه فاکسنیوز معتقد است، کاری که شبکههای اجتماعی در مواجهه با اخبار اعتراضات آمریکا کردند، مشابه کاریست که ادعا میشود آلمان نازی با یهودیان کرده است.
جبههٔ
💢 سرویس رسانهای ریاست جمهوری ترکیه و همچنین وزارت دفاع این کشور پس از معرفی قوانین جدید، استفاده از واتساپ را تعليق و گروههای خود را به پیامرسان BiP ترکسل منتقل کردند...
▫️mehrnews.com/xTxb2
▪️یه جوری تیتر میزنن انگار وسط کُشتی بردن اعدامش کردن، خب بگو که توی دعوا یکی رو کُشته اولیاءدم رضایت نداده.
💬 روئين تن
@Fars_Plus