هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
💢🔰
از سلسله نشست های خیر ماندگار
نشست علمی
🔸 الگوی مطلوب تکافل اجتماعی در اسلام
🗓 سه شنبه 10 مهر 1403 ساعت 10
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه|همراهمان باشید👇
@rihu_ac_ir
هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
💢🔰🎖
کسب جایزه جهانی شهید صدر توسط پژوهشگران پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
حجتالاسلام دکتر حمیدرضا #حسنی و دکتر هادی #موسوی از اعضای هیات علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، رتبه دوم نخستین دوره جایزه جهانی شهید صدر را کسب کردند.
🌐مشروح خبر
https://rihu.ac.ir/fa/news/38490
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه|همراهمان باشید👇
@rihu_ac_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥عکاس اردنی که بصورت شانسی درحال تصویربرداری از آسمان بود چنین اثر هنری را از حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی ضبط کرد که ناکامی سامانه های دفاعی ارتش اسرائیل را نیز به تصویر میکشد
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔴به زودی منتشر میشود:
کتاب مدیریت رفتار سازمانی پیشرفته اثر دکتر عباس شفیعی عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشکده علوم اجتماعی به زودی توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر می شود.
چکیده
در این نوشتار با بیان رهیافتهای علمی و اسلامی در مباحث مختلف رفتار، پاسخ به سؤال تحقیق مبنی بر چیستی مدلهای اسلامی از مدیریت رفتارسازمانی پیشرفته داده میشود؛ وبالطبع در این مسیر در سطح کلان و خرد متغیرهای مختلف دانش رفتار سازمانی با طرح سوالات چیستی، چرایی و چگونگی در رویکردی اسلامی واکاوی میگردد. این پژوهش به صورت توصیفی – تحلیلی است که جمعآوری اطلاعات در آن کتابخانهای واسنادی و روش تحلیل در آن اجتهادی است؛ نتایج و یافتهها نشان میدهد که رفتارسازمانی در سه سطح فردی، گروهی و سازمانی با توجه به متغیرهای مختلف تحقیق در هر سطح قابل تحلیل است؛ این تحلیل به صورت سیستمی و با نگاه استراتژیک طرحریزی شده است؛ بدینسان، پاسخ به چیستی، چرایی و چگونگی در سطوح سهگانه در قالب عناصر دروندادی، فرایندی و بروندادی داده میشود؛ در پایان رفتارسازمانی در بخش بینالمللی و با رویکردی استراتژیک واکاوی شده است.
همراهمان باشید
🔴 @research_hu
___________
🔴 بررسی فقهی حقوقی خشونت علیه زنان
با استناد به مصوبه شورای علمی گروه حقوق و فقه اجتماعی پژوهشکده علوم اسلامی طرح پژوهشی «بررسی فقهی حقوقی خشونت علیه زنان» پیشنهادی دکتر احمد احسانیفر آغاز شد.
اهمیت تحقیق
در زمانهای که زمین و زمان، نظام معرفتی و حقوقی اسلام را مکتب خشونتورزی علیه زنان میخوانند، پردازش فقهی این مسأله و تنقیح محققانه و به دور از غرضورزی و ستیزهجویی، و به دور از هیجانات و احساسات مخلّ به نظم فکری و انضباط تحلیلی، و به دور از تحلیلهای عوامانه و سطحی از اهمیتی وصفناشدنی برخوردار است. اتخاذ طریق تحقیقی که نه بازگوکننده احساسات عوام باشد و نه خود را ملزم به همراهی و همدمی با عقلانیت مدرن ببیند، و با هدف دفاع از ارزشهای حقوقی نظام اسلام به بررسی محققانه و بر مبنای انضباط اصولی، و نظم قاعدهای، و با اتخاذ منهج صحیح فقهی، از اهمیت بسیار برخوردار است؛ اهمیتی که نه تنها چهره دین در نظام حقوقیاش را منور میسازد، بلکه اساس دین را از اتهامی بیاساس میزداید.
همراهمان باشید
🔴 @research_hu
May 11
🟢 منتشر شد:
کتاب «منابع تاریخ ائمه اطهار علیهم السلام» اثر حجت الاسلام و المسلمین حسین مرادی نسب عضو هیئت علمی گروه تاریخ پژوهشکده علوم اسلامی توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر شد.
چکیده:
شناسایی منابع و مصادر نخستین گام در تدوین پژوهشی علمی است. کتاب حاضر با عنوان منبعشناسی تاریخ ائمۀ اطهار(ع)، به منظور شناسایی مهمترین آثار کهن و پژوهشهای جدید دربارۀ زندگانی ائمۀ اطهار(ع) در دو بخش تدوین شده است: منابع مستقل یا اختصاصی و منابع غیرمستقل یا غیراختصاصی. در بخش اول، هم منابعی معرفی شده که تاریخ تمام امامان معصوم(ع) را در بر دارد و هم منابعی که در خصوص زندگانی یکی از امامان است. در این بخش، پژوهشهای جدید در تاریخ امامان معصوم(ع) نیز مد نظر قرار گرفته است. در بخش دوم، منابع غیرمستقلی با موضوعات مختلف مانند تاریخ عمومی، انساب، تراجم، جغرافیا، مناقبنگاری، حدیث و... شناسایی شده که جنبههایی از تاریخ ائمه را در خود جای داده است. معرفی تفصیلی مهمترین منابع تاریخ امامان معصوم(ع) در این اثر میتواند یاریگر پژوهشگران و علاقهمندان این حوزه باشد.
همراهان باشید
🔴 @research_hu
🔴 منتشر شد:
کتاب «آسیبشناسی روانی» اثر دکتر مسعود جانبزرگی و دکتر حسن انصاری توسط انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر شد.
چکیده:
آسیبشناسی روانی، بهعنوان یک دانش بنیادین در روانشناسی، به یکی از پایههای اصلی علوم روانشناختی و حوزههای وابسته به آن تبدیل شده است. امروزه توجه به فرهنگ و اثرات آن در سلامت و بیماری بر کسی پوشیده نیست. فرهنگ ایرانی، بهویژه فرهنگ مذهبی مملو از دادههایی برای تبیین مشکلات روانشناختی و نیز درمان آنهاست که در حال حاضر جایگاه خاصی در آموزههای متخصصان ما ندارد. این درحالی است که امروزه در دنیا توجه به فرهنگ مراجعهکنندهها برای دریافت خدمات روانپزشکی بیش از هر زمان دیگری در تاریخ این علم موردتوجه قرار گرفته است. طراحی کتابی در زمینه آسیبشناسی روانی با مطابقتهای فرهنگی، بهویژه اسلامی یکی از ضرورتهای امروز جامعه علمی روانشناسی است. بنابراین مجموعه حاضر به شکل تألیفی و شاید برای نخستین بار با توجه به یافتههای ایرانی و نیز توجه به مسائل فرهنگی و مذهبی مراجعان، هرچند به اجمال، به رشته تحریر درآمده است.
همراهان باشید
🔴 @research_hu
هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
💢🔰
کرسی ترویجی
تأثیر انگارههای معناگرایانه دین بر اخلاق کشاورزی
با ارائه:
🔸دکتر سیدمحمدباقر میرصانع
استادیار پژوهشگاه قرآن و حدیث
ناقدان:
🔸دکتر محمد فتحعلیخانی
استادیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
🔸دکتر محمدهادی توکلی
استادیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
دبیر:
🔸دکتر محمدامین خوانساری
استادیار پژوهشگاه قرآن و حدیث
🗓 دوشنبه 16 مهر 1403 ، ساعت 10
📍 قم؛ پردیسان، میدان علوم، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
🌐جلسه مجازی:
https://skyroom.online/ch/rihu/meeting3
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه|همراهمان باشید👇
@rihu_ac_ir