هدایت شده از کانال محتوای روایتگری راویان
#شهید_سیدعلیرضا_یاسینی
🔸تاریخ ولادت : ۱۳۳۰
🔸محل ولادت : آبادان
🔸تاریخ شهادت : ۱۳۷۳/۱۰/۱۵
#سالروز_پرواز_فرماندهان_و_تعدادی_از_همرزمانشان_گرامی_باد.
#شهدا_را_یاد_کنید_با_ذکر_صلوات 🌹
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
شهید یاسینی
در بین خلبانان اف 4 (فانتوم) نامهای بزرگی به چشم میخورد؛ عباس دوران، محمود اسکندری، فرج اله براتپور و... اما جفا است اگر نام علیرضا یاسینی را فراموش کنیم. مرد خونسرد و آرام نهاجا که بارها سختترین مأموریتهای برون مرزی را بدون هراس انجام داد.
شهید یاسینی سال 1330 در آبادان به دنیا آمد و در 1348 در 18 سالگی به نیروی هوایی وارد شد. فرماندهان وقت نیروی هوایی در آن سالها خلبانان را برای دوره فانتوم به امریکا میفرستادند و یاسینی نیز از این قاعده مستثنی نبود. او پس از به پایان رساندن دوره خلبانی فانتوم به پایگاه بوشهر باز میگردد و به مانند صدها خلبان دیگر، دورههای مختلف آمادگی پروازی را طی کرده و جزو خلبانان موفق محسوب میشود. آغاز جنگ تحمیلی برای یاسینی فرصتی بود تا تواناییهای خود را نشان دهد و از آنجا که اف 4 بیشتر نقش بمب افکن را برای ارتش ایران بازی میکرد متوقف ساختن ستونهای زرهی ارتش عراق و همزمان نابودی تأسیسات حیاتی پشتیبانی کننده این کشور به خلبانان این هواپیما سپرده شد.
خلبانانی نظیر شهیدان دوران و خلعتبری و خلبانانی دیگر نظیر عتیقه چی به همراه یاسینی روزگار اقتصاد و ارتش عراق را سیاه کردند. یاسینی در پروازها هم مراقب افراد دسته بود هم بهترین شلیکها را انجام میداد. در یکی از پروازها او و کمکش هدف موشک یک میگ 23 قرار میگیرند و دو خلبان هواپیمای صدمه دیده را به زحمت فرود میآورند. یاسینی نیز مانند دوران و اسکندری از اسطورههای نهاجا بود و جان سختی و مهارتش سبب شد تا آخر جنگ فعال بماند. بیش از 2700 ساعت پرواز با فانتوم داشت که دومین رکورد پروازی در اف 4 محسوب میشود.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_شهید
#شهید_سید_علیرضا_یاسینی
«ما اعتقاد داريم و #معتقد هستيم كه اين نظام جمهوري اسلامي يك نظام الهي است.
اين را استكبار جهاني نمي پذيرفت.
اما الان مي بينيم كه راي دادند به ماندن نظام جمهوري اسلامي و در نهايت تسليم شدند و پذيرفتند
كه نظام جمهوري اسلامي بايد باشد و هيچ راهي براي شكست آن هم نيست...»
#سالروز_آسمانی_شدنت_گرامیباد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۱۵ دی ماه #سالروز_شهادت #طلبه_شهید #علی_حیدر_غیاثی گرامی باد. 🥀
#زندگینامه
یکم فروردین 1335، در شهرستان قروه به دنیا آمد. پدرش پنجعلی، کشاورز بود و مادرش فخردولت نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند. سپس به فراگیری علوم دینی و حوزوی تا سطح (مقدمات) پرداخت. سال 1357 ازدواج کرد و صاحب یک دختر شد. به عنوان بسیجی در جبهه حضور داشت. پانزدهم دی 1360، در اهواز بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار وی در گلزار شهدای زادگاهش قرار دارد
#وصیتنامه
خدای من اگر مشیت و اراده بار تعالیت بر آن تعلق گرفته که من در این نبرد حق و باطل بمیرم حسین وار بمیرم و مرگم را زندگی ابدی برای خود و سرمشق برای دیگران و تاریخ گردان پروردگار من اگر اراده ات در این است که من بمانم مپسند که همچون مردگان باشم در میان زنده ها بلی علی وار و از جمله شیعیان را بستن آن حضرت در صورت شهید شدن من توصیه می کنم فقط با صرف چایی از مردم پذیرایی شود و بیشتر از این راضی نیستم پدرم بعد از خدای فرزند دو ساله ام را که بخاطر اینکه به من وابسته نباشد به عنوان پدر مهربان با او رفتار نکرده ام به شماها می سپارم اسلام تنها منجی انسانها است و از فرامین آن صد در صد پیروری کنید در خاتمه همه شما را به خدای بزرگ می سپارم
#شهدای_روحانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#خاطرات_شهدا
#شهید_علی_حیدر_غیاثی
یک شب برای شناسایی منطقه ایی بایداز تنگه ای عبور میکردند که تک تیراندازعراقی ها کاملا به آن مسلط بودند ما باید آن تک تیرانداز را از بین میبردیم تا راه برای عبور نیروهای خودی باز شود,به هرکسی که میگفتیم این کار راقبول نمی کرد اما علی حیدر قبول کرد.صبح بچه ها را برای نمازبیدار کرد وبه منطقه کله قندی یا کوه نوررفت وقتی به منطقه رسید موفق شد آن تک تیرانداز را مورد هدف قراردهد اما بلافاصله یکی دیگرازعراقی ها جایگزینش شده وبا گلوله ای به سر علی حیدر ایشان را به شهادت رساند وپیکرش به دلیل اینکه نزدیک دیدبانی عراقی ها بود سخت به عقب برگردانده شد.به سفارش خود شهید درزادگاهش روستای قروه غیاث آباد دفن می شود.خبرشهادت توسط یکی ازاقوام که درمخابرات بود به خانواده ایشان رسید.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
💠رهبرانقلاب:
من، روزیکه این عزیزان به سمت این جایگاه جهاد و شهادت و فداکارى حرکت میکردند، آنها را از نزدیک دیدم. در نزدیکى کرخه نور، شهید عزیز، حسین آقاى علمالهدى و بقیهى جوانانى را که همراه او بودند و با دست خالى، بدون تجهیزات، اما با دلى سرشار از عشق و ایمان به پروردگارر به این طرف میآمدند، ملاقات کردم. واقعاً وقتى انسان آن جوانان را میدید که با عزم راسخ به قلبِ دریاىِ دشمن میزدند، گویى یک بار دیگر صحنهى کربلا را به چشم خود مشاهده میکرد. آن روز شاید عدّهی این جوانان، بیست الی سی جوان با دست خالی؛ اما با دل استوار از ایمان و توکّل به پروردگار. در اینجا، در این بیابانها، چند هزار تانک و نفربر زرهی از دشمن مستقر بود. آن جمع کوچک، برای مقابله با این جمع علیالظّاهر بزرگ میآمد؛ با ایمان به خدا و با توکل؛ آنگونه که حسینبنعلی با جمع معدود، در مقابل دریای دشمن ایستاد، قلبش نلرزید، ارادهاش سست نشد و تردید در او راه پیدا نکرد. این جوانان، واقعاً همانطور بودند.من در همینجا، از شهید علمالهدی پرسیدم: شما از سلاح و تجهیزات چه دارید که اینگونه مصمّم به جنگ دشمن میروید؟ دیدم اینها دلهایشان آنچنان به نور ایمان و توکّل به خدا محکم است که از خالی بودن دست خود هیچ باکی ندارند.حرکت کردند و رفتند. آنها خواستار جهاد در راه خدا و پذیرای شهادت در این راه بودند؛ چون میدانستند حقّند. شهدای ما در هر نقطهی این جبههی عظیم، با همین روحیه و با همین ایمان، جنگیدند! ۷۵/۱۲/۲۰
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
هدایت شده از کانال محتوای روایتگری راویان
#حماسه_هویزه با نام شهید
حماسه هویزه با نام #حسین_علم_الهدی" عجین شده و همه ساله تعداد زیادی از هموطنان و اتباع دیگر کشورها برای زیارت مزار این شهید و دیگر شهدای عملیات نصر به این منطقه سفر میکنند.
شهید علم الهدی در اوج نهضت انقلاب اسلامی ایران در بازداشت به سر میبرد و انیس و مونس او در آن روزهای سخت، کلام الهی بود.
او فردی عاطفی، مهربان، مردمدوست و اهل یاری رساندن به همنوعان بود، و برای پرورش روحیه مذهبی خود از محضر مقام معظم رهبری در مشهد بهره میبرد.
وجه تشابه #عملیاتی که در منطقه #هویزه انجام شد با وقایع عاشورا بسیار جالب است و فرمانده این عملیات همنام امام حسین(ع) بود؛
در کربلا به اسبها نعل تازه زدند و بر جنازه شهدا تاختند، در هویزه نیز عراقیها با تانکهایشان برروی اجساد بهترین جوانان ایرانی تاختند.
با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای اسلام : خون سرخ شهدای ایران امتداد خون سیدالشهدا(ع) است و ما باید ادامه دهنده راه این عزیزان باشیم.
#سالروز_حماسه_نبرد_عاشورایی_شهدای_هویزه
به فرماندهی سردار شهید حسین علم الهدی در عملیات نصر گرامیباد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#اطلاعیه
#بسم_رب_الشهداء_و_الصدیقین
به مناسبت #سالگرد_شهادت #سردار_دلها #حاج_قاسم_سلیمانی ، مدیریت کانال #ارایه_محتوای_روایتگری از تمام راویان عرصه جهاد و شهادت دعوت میکند به ارسال صوت و فیلم راویتگریشان در موضوعات :
#مکتب_سلیمانی
#شخصیت_حاج_قاسم
#خاطرات_شهدای_مدافع_حرم
تا در این کانال به اشتراک گذاشته شود و مورد استفاده ی سایر راویان و علاقمندان به شهدا ، قرار گیرد .
باتشکر
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
💠رهبرانقلاب :
آنچه که نظام طاغوت بر سر این کشور و این ملت آورد، در طول سالهای متمادی حاکمیت سیاه و ننگین خود، حقیقتاً یکی از فصول تلخ تاریخ ماست. یکی از همین فعالیتهای فاجعهآمیز، قضایای ۱۷دی بود که در زمان رضاشاه اتفاق افتاد. طبق نقشهی دشمنان اسلام و ایران، به کمک روشنفکران آن روزِ وابسته به دربار پهلوی، تصمیم گرفتند که زن ایرانی را از دائرهی عفاف و حجاب خود بیرون کنند و این نیروی عظیم ایمانی را که به برکت عفاف، زن همواره در جوامع مسلمان وجود داشته است، نابود کنند. یکی از جنایات بزرگ رژیم طاغوت، همین مسئلهی ۱۷دی هست. کشف حجاب، از بین بردن آن حائل و فاصلهای که در اسلام میان دو جنس قرار داده شده است - که این برای سلامت زن و سلامت مرد و سلامت جامعه است - تا همان بلائی که بر سر زن در جوامع غربی آمد، بر سر زن مسلمان ایرانی بیاورند. این اقدام را با چماق، رضاخان در داخل کشور انجام داد اما زنهای مسلمان ما با وجود سختگیریها در طول زمان، در مقابل این فشار سرکوبگر مقاومت کردند؛ بعد از رفتن رضاخان به نحوی این جنایت ادامه داشت. لذا در همان دیماه ۱۳۵۶، روز ۱۷دیماه در مشهد، یک اجتماع عظیمی، تظاهراتی از زنان مسلمان با شعار «حفظ حجاب» راه افتاد. ما آنوقت در تبعید بودیم؛ خبر آن را شنیدیم که زنان مؤمن و مسلمان و شجاع یک چنین حرکتی را به راه انداختند. این، گوشهای از فجایع رژیم طاغوت بود! ۸۶/۱۰/۱۹
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۷ دی ماه سالروز کشف حجاب به دستور #رضاخان
❌رضاخان که شیفته غرب بود و پیشرفت را درظاهرغربی ها میدید پس از سفر به ترکیه به تقلید از آتا تورک دیکتاتور غربزده ترکیه ای دستور کشف حجاب را در هفدهم دی ۱۳۱۴ صادر کرد
▪️ هفدهم دیماه ۱۳۱۴ در تاریخ ایران یک روز سیاه است. روزی که رضاخان، همسر و دختران خود را برای اولین بار بدون حجاب در انظار عمومی به نمایش درآورد و پس از آن، ماموران شهربانی و پاسبانها در کوچه و خیابانها با خشونت حجاب از سر زنان ایرانی برمیداشتند.
👈 حضرت آیتالله خامنهای: «رضا خان قلدر وقتی خواست از غرب برای ما سوغات بیاورد، اولین چیزی که آورد، عبارت از لباس و رفع حجاب بود؛ آن هم با زور سر نیزه و همان قلدریِ قزّاقیِ خودش! چیزی را که برای این ملت لازم بود، نیاوردند. علم که نیامد، تجربه که نیامد، جِدّ و جهد و کوشش که نیامد، خطرپذیری که نیامد، آنچه را هم که آوردند، بیدریغ قبول کردند. گفتند چون غربی است، باید قبول کرد. برای یک کشور، این حالت بزرگترین سمّ مهلک است.»
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
ماجرای کشف حجاب شاه
✍️سال 1307 ه.ش خواستند با ترویج بدحجابی به سبک غربیها، نقشه شوم وابستگی فرهنگی را علنی کنند،(داستان در پیام بعدی) که با واکنش تند حضرت آیه الله بافقی(ره) مواجه شدند. این نهی از منکر آیه الله بافقی(ره) به شخص شاه و زن بد حجاب او که برای نوروز و حرمت شکنی به حرم حضرت معصومه(سلام الله علیها) آمده بودندباعث شد تا اجرای قانون کشف حجاب چندین سال عقب بیفتد و کسی جرات اجرای آن نکند.
چند سال بعد کم کم موفق شدند علنی ابلاغ و اجرا کنند با ایتن ترتیب که اول زمینه هایی را برای بی حجابی ایجاد کردند مانند اینکه در زمینه تولید لباس های ضد عفاف، کلاه و ... ایجاد کردند(1313ه.ش) و سپس ابلاغ و اجرا کردند.
[در این زمانه ما چیزی شبیه سند 2020]
با توجه به آگاهی بخشی علما به ویژه مرحوم آیه الله بهلول در مسجد گوهرشاد و به ضد سیاست های غرب گرایانه شاه، در تیر ماه سال ۱۳۱۴ هجری خورشیدی، صدهانفر برای دفاع از حجاب و عفاف در حرم امام رضا(علیه السلام) به شهادت رسیدند؛ این واقعه غم بار از رخدادهای مهم دوران حکومت رضا شاه پهلوی و نخستوزیری محمدعلی فروغی به شمار میآید.
خیزش مردم در جریان این واقعه، در اعتراض به اجباری شدن بر سرنهادن کلاه شاپو توسط حکومت مرکزی بود.
و سپس کشف حجاب در ایران زمانی اتفاق افتاد که رضا شاه قانونی را در ۱۷ دی ۱۳۱۴ به تاریخ ایران تصویب کرد که به موجب آن، زنان و دختران ایرانی از استفاده از چادر، روبنده و روسری منع شدند.
کتاب #کشف_حجاب (دانستنیهای انقلاب اسلامی برای جوانان)، نویسنده : حیدریان، فاطمه . انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی، دوم،88 ، کتابی است که لازم است هر جوان ایرانی آن را مطالعه کند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شهید مجتهد راه #عفاف_و_حجاب
چه کسی باعث شد قانون #کشف_حجاب هشت سال دیرتر اجرا شود؟
برخی از محققان، واکنشِ تند #آیةالله_محمدتقی_بافقی (ره) را به حضور زنان بیحجاب از طرف شاه، در حرم #حضرت_معصومه(سلام الله علیها) در نوروز۱۳۰۷ش، سبب تأخیر هشت ساله در کشف حجاب میدانند.
به طور کلی، شجاعت #آیةلله_بافقی در رویارویی با رضاخان، تأثیر شایانی درحوزه علمیه قم بر جای نهاد.
به طوری که #امام_خمینی(ره) در درس اخلاقی که در دهه ۱۳۱۰-۱۳۲۰ در آن شهر میداد، آیةلله بافقی را به عنوان نمونهای ذکر میکرد که باید سرمشق قرار گیرد.
تلاش مجدّانه او در #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر در شیوه زندگی مردم بسیار مؤثر بود. از جمله اینکه وی توانست آرایشگاه های مردانه قم را متعهّد سازد که ریش مشتریان را نتراشند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
یک بار، دولت خواست #آیتالله_بافقی و سایر علما را از این کار بازدارد، اما وقتی با جواب تند بافقی که رضاخان را با فراعنه مقایسه میکرد روبرو شد، موقّتاً از اصرار خود چشم پوشید. بافقی به گوشزدهای شفاهی قانع نبود؛ چنانکه گفته شده، چندین نامه به رضاخان نوشت و از وی خواست تا سیاستهایی را که به نظر #علما مخالف با اسلام است، تغییر دهد.
درگیری آیةالله بافقی با رضاخان در نوروز ۱۳۰۷ به اوج خود رسید. در این سال، همسر رضاخان و گروهی از زنان دربار، برای حضور در مراسم نوروزی، روز دوشنبه ۲۹ اسفند ماه ۱۳۰۶، وارد حرم حضرت معصومه(سلام الله علیها) شدند و در غرفه بالای ایوان آیینه بیچادر نشستند.
وقتی آیةالله بافقی از این ماجرا آگاه شد، پیغامی برای زنان فرستاد و به حضور آنان در حرم بدان وضع اعتراض کرد و چون مؤثر واقع نشد، شخصاً به آنجا آمد و از ایشان خواست تا حرم را ترک کنند.
خبر از طریق تلگراف به تهران وشاه رسید و شاه حرم و آیةالله بافقی را هتک حرمت و او را ری تبعید کرد.
تلاش های او ثمر داد. هشت سال قانون کشف حجاب به تاخیر افتاد.
امر به معروف های او مردم و جامعه را آباد کرد و رسیدگی اش به محرومین زبانزد خاص و عام شد.
با عزل رضاخان در ۱۳۲۰ ش، بافقی از تبعید رهایی یافت. پس از بازگشت به قم، در مدت کوتاهی که در آنجا اقامت داشت و از گشودن دکانهای مشروب فروشی در آن شهر جلوگیری کرد.
وی سپس از قم، عازم شهرهای مقدس عراق شد و حدود یک سال در آنجا به سر برد؛ امّا سالهای آخر عمر را در ری سپری کرد. بافقی در ۱۲ مرداد ۱۳۲۵ درگذشت و در حرم حضرت معصومه دفن شد. ( روح مهربان1، شیخ محمدتقی بافقی، و مجاهد شهید آیه الله شیخ محمدتقی بافقی)
🌸 پس از دهها سال از رحلت شهات گونه او، خوبی های سبک زندگی اسلامیش هنوز به گوش می رسد.
🌷 اعطای لقب «شهید راه عفاف و حجاب» شایسته اوست.
🍃یاد کنیم از علما و شهدا به ویژه شهدای راه #عفاف و #فضیلت با #صلوات
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۱۷ دی ماه #سالروز_شهادت #طلبه_شهید #محمدصادق_شکری_حیدری گرامی باد. 🥀
#زندگینامه
دوازدهم اسفند 1345، در روستای حیدر کلا از توابع شهرستان بابل چشم به جهان گشود. پدرش علی و مادرش شهربانو نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. سپس به فراگیری علوم دینی و حوزوی تا سطح (مقدمات) پرداخت. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. چهاردهم اسفند 1365، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به شکم، شهید شد. پیکر او در آرامگاه معتمدی شهرستان زادگاهش به خاک سپرده شد.
#شهدای_روحانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
کانال محتوای روایتگری راویان
۱۷ دی ماه #سالروز_شهادت #طلبه_شهید #محمدصادق_شکری_حیدری گرامی باد. 🥀 #زندگینامه دوازدهم اسفند 13
#وصیتنامه
#شهید_محمد_صادق_شکری_حیدری
حمد بيپايان خداي را كه آفريننده طبيعت و موجودات است. خدا را شكر و سپاس ميكنيم كه لباس هستي بر ما پوشيد و انبياء و ائمه –صلوات الله عليهم اجمعين- را براي هدايت بندگانش مبعوث فرمود و با فرستادن كتاب خود ما را به ياد قيامت و آتش پر حجم جهنّم انداخت و براي امن از عذاب الهي و سختيهاي آن روز و سعادت دنيا و آخرت راهنمايي فرمود كه اگر ما سواي اينها را الگوي خود قرار دهيم و بر خلاف قرآن عمل كنيم، در جهل مركّب فرو رفته و در قعر آتش جهنم به سر خواهيم برد، همچنان كه اگر به فرمايش گرانماية پيامبر –صلي الله عليه و آله- تمسّك جوييم و آن را چراغ راهمان قرار دهيم، بيشك مورد رضاي خداوند متعال قرار گرفته و در بهشت جاويدان به سر خواهيم برد كه فرمودند: «اني تارك فيكم الثقلين كتاب الله و عترتي و اهل بيتي ما ان تمسكتم بهما لن تضلوا بعدي.» من در ميان شما دو چیز گرانبها به جا نهادم، كتاب و عترتم را كه اهل بيت هستند تا آن هنگام كه به اين دو چنگ زنيد هرگز گمراه نخواهيد شد.مخصوصا در اين زمان ما بايد به آخرين حجّت الهي در زمين، حضرت ولي عصر، امام زمان –عجل الله تعالي فرجه- متوسل بشويم و از او در مقابل با فتنهها، مكرها و حيلههاي ابرقدرت شرق و غرب كه هر لحظه در انتظار ريشه كن كردن اسلام و جمهوري اسلامي هستند، استعانت جوييم و از خداوند در فرج آن حضرت را بخواهيم چرا كه نبودن (غيبت) او از گناه ماست.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#سیره_شهدا
در هفدهم ديماه 65 از مدرسه صدر اصفهان به جبههها اعزام شديم. ده نفري روحاني و طلبه و بقيه رزمندگان بسيجي بودند. در طول راه از گفت و گو با ايشان بسيار لذت بردم. چهرههايي روحاني و معنويشان توجهم را جلب ميكرد. يكي نوحه ميخواند، ديگري قصه ميگفت و بامزاح و خنده شادي خود را از اعزام به جبهه ابراز ميكرد. به اهواز رسيديم. در آنجا درخواست كردم كه به لشكر 25 كربلا اعزام شوم و كنار بچههاي مازندراني باشم، تقاضايم پذيرفته شد و همان شب به سوي هفتتپه روانه شديم. خودم را به مسئول تبليغات لشكر آقاي «يوسفپور» معرفي كردم. صبح هنگام خوردن صبحانه بود كه از گردان مكانيزه تلفن كردند و احتياج مبرم خود را به روحاني اعلام كردند. من هم درنگ نكردم و لباس رزم پوشيده، همراه بچههاي آن گردان به مقر آنها رفتم، استقبال عجيب آنها از يك روحاني براي من خيلي جالب بود. همگي گله داشتند كه چرا زودتر يك روحاني به گردان آنها نرفته است. به آنها گفتم چون مأموريت دارم يك هفته بيشتر آنجا نيستم، خيلي ناراحت شدند. خود من هم از اينكه چنين جوانان مخلص و شيفتهاي را تنها ميگذارم خيلي ناراحت بودم. آنها مشتاقانه به مواعظ و احاديث گوش ميدادند و باشور و شوق خاطرات جبهه را برايم نقل ميكردند.
صبح پس از اداي نماز جماعت از من براي صبحگاه دعوت كردند. من هم با استقبال دعوت آنها را پذيرفتم و با رزمندگان فوتبال بازي كردم. بچهها از اينكه يك روحاني با آنها با چنين گرمي برخورد ميكرد خيلي خوشحال بودند و در پوست خود نميگنجيدند. آن روزها من فهميدم كه رفتار یک روحانی تا چه حد میتواند در جوانان موثر باشد.
@ravianerohani