#کلام_امام
🔰 پهلوانی در تاریخ ما توأم با گذشت و جوانمردی بوده است
🔻 آیتالله خامنهای :
پهلوانی در تاریخ گذشتهی ما توأم با گذشت و فداکاری و مردانگی و جوانمردی است... ما برای احیای همین روح جوانمردی هم که هست، بایستی آن فرهنگ را در جامعه رشد بدهیم و پرورش بدهیم.
۱۳۶۷/۲/۲۷
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🔰 #خط_حزبالله ۳۴۱ | خیزش مقاومت، افول اشغالگران
🔻 شمارهی سیصد و چهل و یکم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «خیزش مقاومت، افول اشغالگران» منتشر شد.
👈 در شماره این هفته خط حزبالله، گزیدهای از بیانات منتشر نشده آیتالله خامنهای در مراسم تجلیل از پهلوانان در سال ۱۳۶۷ با عنوان «باید فرهنگ پهلوانی، جوانمردی و مردانگی را رشد بدهیم» منتشر شده است.
🔹️ خط حزبالله در گزارش هفته خود، با عنوان «خیزش مقاومت، افول اشغالگران»، به این سؤال پاسخ داده است که ترور اخیر یک خبرنگار زن فلسطینی در کرانه باختری و حمله صهیونیستها به مراسم تشییع او نشانه چیست؟
🔹️ خط حزبالله، به مناسبت پیام رهبر انقلاب به نشست ستاد ملی جمعیت و در آستانه ۳۰ اردیبهشت که به عنوان روز ملی جمعیت نامگذاری شده است، ابعاد مختلف مسئله جمعیت را براساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای بازخوانی کرده است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم، رضا حاجی زاده تقدیم میشود.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
4_5778660054731328529.pdf
1.64M
#خط_حزبالله ۳۴۱ : خیزش مقاومت، افول اشغالگران
جهت مطالعه ی این شماره از نشریه #خط_حزب_الله
این فایل را دانلود کنید .
#پیشنهاد_دانلود
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۳۰ اردیبهشت ماه #سالروز_شهادت سرباز لشکر صاحب الزمان(عج) #مدافع_حرم ، #شهید_علیاصغر_شیردل گرامی باد.🥀
ولادت: ۱۳۵۷/۳/۳
شهادت:۱۳۹۴/۲/۳۰
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
شهید«علی اصغر شیردل» از جمله مهندسانی است که برای کمک به رزمندگان و دفاع از مردم مظلوم به سوریه رفت و در نهایت بعد از سقوط شهر «تدمر» در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ به شهادت رسید.
پیکر این شهید یکسال بعد تفحص شد
و به آغوش میهن بازگشت تا مرهمی باشد بر زخم های انتظار خانواده داغدارش.
✨به روایت همسرِشهید 💚🌸
همیشه فکر میکردم شهدا آدمهای متفاوتی نسبت به بقیه هستند.
هرروز نماز شب میخوانند و هر روز هیئت میروند. برای همین هیچ وقت فکر نمی کردم شهید شود.
همسرم به حلال و حرامش بسیار اهمیت میداد. به خمس مالش بسیار حساس بود.
اما خیلی معمولی بود. در وصیتنامهاش هم نوشته است که واجبات را در اولویت قرار دهید و مستحبات را در حدتوان انجام دهید.
همسرم ارادت ویژه ای به شهید پازوکی داشت و همدیگر را می شناختند. شهید پازوکی از شهدای تفحص بود و همیشه وقتی به بهشت زهرا می رفتیم به مزار این شهید هم سر می زدیم. همیشه می پرسیدم علی، شهید پازوکی چطور شخصیتی بود که شهید شد؟
علی هم می گفت:
خیلی معمولی بود ولی روح سبکی داشت.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
🎥روایتی کوتاه از زندگی شهید
مدافع حرم #علیاصغر_شیردل
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
🔰 عزیزترین امانتها به معلم سپرده شده است
🔻 رهبر انقلاب :
معلّم احساس کند امانتدار است؛ آن امانتی هم که به او سپرده شده که باید از زیر دست او سالم و با ارزش افزوده خارج بشود، عزیزترین امانتها است؛ یعنی این نوجوانی که زیر دست شما است، هم در مقیاس کشوری، هم در مقیاس خانواده این امانت بسیار باارزشی است.
۱۴۰۱/۲/۲۱
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#سالروز_عملیات
🔹️نام عملیات : امام علی ع
🍃آغاز عملیات : ۵/۳/۱۳۶۰
🍃پایان عملیات: ۳۱/۲/۱۳۶۰
🍃مکان عملیات :سوسنگرد-تپههای الله اکبر
🍃فرماندهی مشترک : (ارتش، سپاه، ستاد نیروهای نامنظم)
امروز ۳۱ اردیبهشت سالروز عملیات متوسط امام علی (ع) در غرب سوسنگرد به طور مشترک است.
این عملیات در شمال و غرب سوسنگرد اجرا شد.
عملیات اصلی در شمال کرخه روی تپه های الله اکبر به اجرا درآمد.
در این عملیات یگان های لشکر ۹۲ اهواز از مقابل و نیروهای سپاه و ستاد جنگهای نامنظم دو جناح دشمن را روی تپه های الله اکبر تحت فشار قرار داند که منجر به عقب نشینی نیروهای عراقی شد.
فرماندهی این عملیات را فرمانده لشکر ۹۲ اهواز،مسعود منفرد نیاکی به عهده داشت.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
کانال محتوای روایتگری راویان
#سالروز_عملیات 🔹️نام عملیات : امام علی ع 🍃آغاز عملیات : ۵/۳/۱۳۶۰ 🍃پایان عملیات: ۳۱/۲/۱۳۶۰ 🍃مکان ع
#شرح_عملیات
#عمليات_امام_علی (ع)
اين عمليات در تاریخ 31 اردیبهشت 1360 در شمال كرخه وغرب سوسنگرد توسط سپاه پاسداران وستاد جنگهاي نامنظم شهيد چمران انجام شد.
آزاد سازي تپه هاي الله اكبر
روز 31 ارديبهشت ماه 1360 يك روز بزرگ در تاريخ جنگ بود . نيروهاي سپاه پاسداران و ارتش ، به طور مشترك و همزمان از سه محور ، نخستين حمله هماهنگ خود را به اجرا گذاشتند .اين عمليات با فرماندهي مشترك سپاه و ارتش در منطقه الله اكبر به اجرا درآمد .دو عمليات يكي در سوسنگرد و ديگري در شمال كرخه و غرب سوسنگرد انجام شد تا عمليات اصلي در چهار محور فرعي در شمال رود كرخه ، بر روي تپه هاي الله اكبر صورت پذيرد . پس از انجام عمليات امام علي (ع) كه با هدف آزاد سازي اين تپه هاي مهم در منطقه اي به وسعت يكصد كيلومتر مربع انجام شد ، پس از عقب راندن دشمن از محور شمال و شمال غرب سوسنگرد ، نيروهاي خودي با رها كردن آب رودخانه وحشي كرخه در حدفاصل اين رود تا تپه هاي معروف الله اكبر ، از پيش روي مجدد دشمن جلوگيري نموده و طي چند مرحله تك و گريز ، آن ها را از روستاي هوفل تا رو به روي روستاي سيد خلف پس زدند .
نيروهاي صدام تلاش كردند تا با ساخت سد خاكي ، علاوه بر خشك كردن زمين ، به به خط پدافندي خود ثبات و وسعت دهند ، تا آنكه با پايان فصل زمستان و بارندگي ، منطقه شمال كرخه به مرور خشك شد و نيروهاي ايراني مجددا خط پدافندي خود را تا رو به روي روستاي سيد خلف پيش بردند. دشمن نيز در سه مرحله تلاش كرد تا مواضع از دست داده را باز پس گيري و اشغال كند ، اما در تمامي تلاش هاي خود ناكام ماند .
در عمليات امام علي (ع) ، دو گردان از لشگر 92 زرهي اهواز (ارتش) ، دو گردان پياده از سپاه و دو گردان از ستاد جنگ هاي نا منظم شهيد دكتر چمران حضور داشتند .
با اين حمله تپه هاي الله اكبر ، منطقه شحيطيه و اراضي شمال سوسنگرد آزاد شدند . همچنين با عملياتي كه نيروهاي تحت امر سپاه بخ طور همزمان در غرب سوسنگرد و به منظور پشتيباني عمليات اصلي انجام دادند دشمن را تا سه كيلومتري سوسنگرد عقب راندند .
طي اين عمليات 25 دستگاه تانك و نفر بر از تجهيزات و جنگ افزارهاي دشمن منهدم و 20 دستگاه تانك و نفر بر از آنها به غنيمت رزمندگان ايراني در آمد . همچنين در اين عمليات 300 تن از نيروهاي دشمن كشته و زخمي شده و يا به اسارت نيروهاي خودي در آمدند .
در اين عمليات يك گردان زرهي عراق به نام الكندي تماما به غنيمت نيروهاي خودي در آمد و دشمن توانست تنها يك تانك خود را از مهلكه نجات دهد .
دستاوردها:
100 كيلومتر از اراضي شمال سوسنگرد آزاد شد.
توضیحات :
در تاريخ 31/2/1360 عملياتي با نام امام علي (ع) در شمال كرخه و غرب سوسنگرد اجرا شد. در محور اصلي اين عمليات كه در شمال كرخه روي تپههاي الله اكبر به اجرا درآمد، دو تيپ ويك گردان از سپاه با يك گردان از لشگر 92 زرهي و يك گردان از ستاد جنگهاي نامنظم از جناح چپ و يك گردان از سپاه با يك گردان از لشگر 92 اهواز از جناح راست به تپههاي الله اكبر دشمن حمله كردند. همزماني اين عمليات با عمليات غرب سوسنگرد سبب تجزيهي دشمن در دو طرف كرخه شد. نيروهاي ايران موفق شدند در تپههاي اللهاكبر تلفات و خسارات فراواني را به عراق تحميل كنند و بخشي از مناطق اشغالي را آزاد كنند و دشمن به ناچار 6 كيلومتر عقبنشيني كرد.
در نتيجه طي اين عمليات نزديك 100 كيلومتر مربع از اراضي شمال سوسنگرد از جملههاي تپههاي الله اكبر و شميطيه آزاد شدند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۳۱ اردیبهشت ماه #سالروز_شهادت فرمانده تیپ 21 امام رضا ع
#شهید_محمدمهدی_خادم_الشریعه
گرامی باد . 🥀
🔹ولادت: ۰۱ / ۰۳ / ۱۳۳۷ سرخس
🔹شهادت: ۱۳۶۲/۲/۳۱"بیت المقدس
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#زندگینامه
محمّدمهدی خادم الشریعه فرزند محمّد صادق؛ اولین سردار خراسان بود که جمعه ۱ خرداد ۱۳۳۷ ه.ش. در شهرستان سرخس در خانواده ای مذهبی به دنیا آمد؛ او دوران ابتدایی را در سرخس به پایان برد و جهت ادامه تحصیل به مشهد عزیمت کرد.
مادر شهید درباره قبل از تولد او می گوید: «به کربلا رفته بودیم. باردار بودم. در حرم امام حسین(علیه السلام) اوّلین تکان کودکم را احساس کردم و همسرم را از موضوع آگاه کردم؛ او زیر گنبد سیدالشهداء(علیه السلام) دست به دعا برداشت و از خدا خواست، فرزندمان را از موالیان ائمه قرار دهد.»
پدر شهید می گوید:« در روز سوم تولدش بیمار شد. از عوارض بیماریش عطش سیری ناپذیرش بود؛ هیچ چیز نمی توانست تشنگی او را رفع کند. من با دیدن بی قراری فرزندم، به یاد تشنگی شهدای کربلا افتادم و سخت گریه کردم؛ به فاصله کوتاهی پسرم شفا یافت و از آن رنج جانکاه نجات پیدا کرد.»
برادرش می گوید :«محمّدمهدی هنوز شش سال بیشتر نداشت که به بیماری فلج اطفال دچار شد .در آن زمان هر کس به این بیماری دچار می شد یا به طور کلی فلج می شد یا پاهایش به شدّت معیوب می شد . بعد از بیماری محمّد مهدی ، +پدرم دائم به حرم می رفت و نذر و نیاز می کرد تا این که برادرم شفا گرفت و به طور کامل سلامتی اش را به دست آورد به طوری که همه از این موضوع شگفت زده شده شدند.»
یک روز یکی از روحانیان برجسته ی مشهد به خانه ما آمد و به محض این که چشمش به محمّدمهدی افتاد روبه به پدرم گفت :« هوای این پسر را داشته باش که از بندگان خوب خداست ».
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
نمونه ای از فعالیت های قبل و بعد از انقلاب شهید محمّد مهدی خادم الشریعه:
در دوران قبل از انقلاب، تحوّل فکری و اعتقادی وی شروع شد و گرایش های مذهبی قوی، پیدا کرد. محمّدمهدی در تظاهرات، پیشاپیش صفوف حرکت می کرد و فیلم و عکس تهیّه می کرد. در جلسات درس دکتر شریعتی در دانشگاه و آیت الله خامنه ای در مسجد کرامت شرکت داشت.
شهید در این زمان علاقه ی فراوانی به خلبانی داشت و در سال ۱۳۶۰، به مرکز آموزش فنون خلبانی رفت و دوره هایی را گذراند.
تحوّلی که بعد از انقلاب در شهید به وجود آمد، وی را جذب سپاه و جبهه کرد؛ لذا محمّد مهدی در ۴ بهمن ۱۳۵۸ه.ش.، به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست و در همین زمان بود که یک دوره ی آموزشی سی و پنج روزه را در سعدآباد تهران و یک دوره ی عملیاتی را نیز گذراند. آنگاه در سپاه، به سمتهای رئیس دفتر، فرمانده و مدیریت داخلی ستاد منطقه ۴ منصوب شد، لیکن نتوانست ماندن در پشت جبهه را تحمل کند و اوایل مهر ماه سال ۱۳۶۰ به خوزستان رفت.
او در بسیاری از عملیات ها شرکت کرد؛ از آن جمله می توان عملیات طریق القدس را نام برد که برای آزادسازی بستان انجام گرفت. وی از دی ماه سال ۱۳۶۰، در سمت فرمانده تیپ ۲۱ امام رضا(علیه السلام) به کار مشغول شد. و از آن پس در یکی از شدیدترین نبردهای ایران و عراق، در جبهه ی بستان و به خصوص تنگه چزابه، شرکت داشت. در عملیات تنگه چزابه، یکی از طراحان عملیات بود و بر اثر کمی نیرو، خود از این تانک به آن تانک منتقل می شد تا تحرک در همه ی خطوط محور حمله ، محسوس باشد.
پس از آن شهید محمّدمهدی، بار دیگر در عملیاتی علیه نیروهای عراقی، با رمز «یا مولی علی(علیه السلام)» شرکت کرد. با شروع عملیات بیت المقدس، او به همراه تیپ ۲۱ امام رضا(علیه السلام) ابتدا به جبهه ی طراح و سپس در مراحل بعدی به جبهه ی خونین شهر رفت.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#سیره_شهدا
نمونه ای از سجایای اخلاقی #شهید_محمدمهدی_خادمالشریعه :
۱. متانت
خواهرش در مورد رفتار او می گوید: «بسیار متین بود و در برخورد با افرادی که نظرات مخالف در راستای انقلاب بیان می کردند، نرم بود و مدارا پیشه می کرد.
۲. خواندن نماز شب
۳. روحیّه ی سپاس گذاری
محمّد مهدی در مقابل کاری که برایش انجام داده می شد، بسیار تشکّر می کرد و این خصوصیّت بارز اخلاقی او بود.
۴. اهل مطالعه
محمّد مهدی، اغلب اوقات فراغت خود را صرف مطالعه کتاب می کرد؛ کتاب های شهید مطهّری، دکتر شریعتی، هاشمی نژاد و صمد بهرنگی مورد علاقه و توجه او بود.
۵. شهرت گریزی
مادر شهید می گفتند: روزی از او سوال کردم: «در جلسات فرماندهان سپاه، که از تلویزیون نشان داده می شود هیچ وقت شما را نمی بینم.» محمّد مهدی در جواب گفت: «شهرت زیاد، اسباب گرفتاری است. دوست ندارم مرا از تلویزیون نشان بدهند.»
۶. دائم الذکر
یکی از دوستان شهید می گوید: «او همیشه در حال ذکر بود. گاهی که صحبت های متفرقه می کردم، می گفت: سید، بهتر نیست، کمتر صحبت کنیم و بیشتر به ذکر خدا بپردازیم.
۷. اهتمام به نماز اول وقت و تعظیم خانواده ی شهدا
۸.رسیدگی به مستمندان
یکی از دوستان او می گوید: «شهید به فکر مستمندان بود؛ او برای پیرزنی که سقف خانه اش ریخته بود، در هوای گرم، روزی پانزده الی شانزده ساعت کار سخت و طاقت فرسای بنّایی انجام می داد تا سقف فرو ریخته ی بیوه ی ناتوانی را ترمیم کند.»
۹. تشرّف به حرم امام رضا علیه السلام دو بار در هفته
او هفته ای دوبار به حرم مشرّف می شد. اگر او خارج از این برنامه عازم حرم می شد، حتماً برایش مشکلی پیش آمده بود و برای تسکین روحی به حرم پناه می برد.
۱۰. مقاومت در مقابل مشکلات
یکی از دوستان او گفته است: «هر وقت او را می دیدم، یاد حضرت حمزه (علیه السلام) می افتادم. آن قدر با صلابت در برابر مشکلات پایداری می کرد که ما تعجّب می کردم. گاهی پشتم می لرزید از اینکه چطور خداوند این همه قدرت را به یک نفر داده است؟»
چرا به محمدمهدی خادم الشریعه مصعب پیامبر می گفتند؟
همرزمان محمّد مهدی خادم الشریعه به خاطر نظم، تقوا و شجاعتش به او لقب «مصعب پیامبر» را داده بودند؛ چراکه مصعب هم صحابه ی شجاع قریشی پیامبر بود که از پرچم داران جنگ احد و مبلغان اسلام به شمار می رفت.
لحظات مقارن با آسمانی شدن شهید محمّد مهدی خادم الشریعه:
شهید نورالله کاظمیان از حال و هوای روز شهادت محمّد مهدی خادم الشریعه چنین می گفت: «صبح روز مبعث حال و هوای عجیبی داشت. با بقیه ی نیروها برای نماز صبح حاضر نشد و خودش به تنهایی در محلّ دیگری با یک حالت معنوی خاصّی نماز خواند. سر سفره ی صحبانه هم، حاضر نشد. وقتی علّت را از او پرسیدند در جواب گفت: می خواهم صبحانه را از دست پیامبر در بهشت دریافت کنم. بعد هم که یک سیب به او تعارف کردند، نخورد و گفت: دلم میوه بهشتی می خواهد.
در هنگام اعزام، با حسرت گفت: ای راهیان عشق، ما را از دعای خیر فراموش نکنید.
سرانجام این اسوه استقامت و فداکاری در مرحله ی سوم عملیات بیت المقدس در روز جمعه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۶۲ ه.ش. مصادف با مبعث پیامبر به شهادت رسیدند. پیکر مطهّر او در ایوان طلای صحن مطهر امام رضا(علیه السلام) به خاک سپرده شد.
خواهر شهید مسأله ی جالبی را خاطر نشان می کنند و آن این است که محمّد مهدی در روز جمعه دحوالارض به دنیا آمد و در روز جمعه مبعث رسول اکرم صلی الله و علیه و آله و سلم به شهادت رسید و در روز جمعه ولادت امام حسین علیه السلام، پیکر مطهّرش تشییع شد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
هدایت شده از کانال محتوای روایتگری راویان
#اطلاعیه
✅ کنگره ۴۰۰۰ شهید روحانی
♦️ تعهد سرخ، از حجره تا سنگر
🕟 زمان: چهارم خرداد ۱۴۰۱
🔰 مکان: شهر مقدس قم
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#پست_ویژه
🔻 آمار تفصیلی از #شهدای_روحانی در یکصد سال اخیر
👈در آستانه برگزاری کنگره ۴۰۰۰ شهید روحانی آمار تفصیلی از شهدای روحانی از اوائل نهضت مشروطه تا ایام دفاع مقدس و مدافعان حرم منتشر شد.
🔹آمار تفصیلی شهدای روحانیت بدین شرح است؛
الف) کنگره ملی ۳۸۸۸ روحانی (۳۷۳۹ نفر روحانی شیعه و ۱۴۹ نفر اهل سنت) شامل:
* شهدای عصر مشروطه (سال ۱۲۷۵) تا وقوع انقلاب اسلامی (سال ۱۳۵۷) : ۵۷ نفر
* شهدای انقلاب اسلامی تا قبل از شروع دفاع مقدس: ۴۰ نفر
* شهدای دوران دفاع مقدس تا پایان سال ۱۳۶۷: ۳۶۴۱ نفر
* شهدای پس از دوران دفاع مقدس تاکنون (شهدای ترور): ۱۱۱ نفر
* شهدای پس از دوران دفاع مقدس تاکنون (شهدای مدافع حرم): ۳۸ نفر
* شهدای غیرایرانی که در ایران مدفون هستند ۴۸ نفر
* شهدای روحانی مفقودالاثر: ۹۳ نفر
ب) عضویت شهدای روحانی :
* ۳۳۱۴ نفر عضویت بسیجی
* ۳۸۱ نفر عضویت سپاه
* ۲۷ نفر عضویت ارتش
* ۱۶ نفر عضویت نیروی انتظامی
* ۳۳ نفر عضویت جهاد سازندگی
* ۲۱ نفر عضویت قوه قضائیه
* ۲۲ نفر عضویت مجلس شورای اسلامی
* ۶ نفر صدا و سیما
* ۶۷ نفر طلبه وظیفه
ج) مسئولیت های رزمی و نظامی شهدای روحانی
۱۲۲۲ نفر از شهدای روحانی دفاع مقدس علاوه بر نقش و رسالت طلبگی خود، دارای مسئولیت های رزمی و نظامی بوده اند؛
* فرمانده قرارگاه، لشکر، تیپ، گردان، سپاه ناحیه: ۲۲ نفر
* فرمانده گردان، گروهان و دسته: ۲۲۲ نفر
* سایر رسته های نظامی (اطلاعات و عملیات، تک تیرانداز، امدادگر، غواص و ...): ۹۲۸ نفر
* مسئول تبلیغات: ۵۰ نفر
❌بیشترین ها در آمار شهدای روحانی:
* بیشترین تعداد شهید با سن ۱۸ سال بوده اند که تعداد آنها به ۴۹۶ شهید می رسد.
* بیشترین شهید در سال ۱۳۶۵ بوده اند که تعداد آنها به ۱۲۱۴ شهید می رسد.
* بیشترین شهید متعلق به عملیات کربلای۵ است که تعداد آنها به ۵۶۷ شهید می رسد.
* بیشترین شهید متعلق به استان اصفهان می باشد که تعداد شهدای این استان به ۵۴۳ شهید می رسد.
* بیشترین شهید متعلق به شهرستان اصفهان می باشد که تعداد شهدای آن به ۱۶۰ شهید می رسد.
* بیشترین شهدای روحانی با مسئولیت رزمی تبلیغی در جبهه های نبرد حضور داشتند که تعداد آنها به ۱۷۶۷ شهید می رسد.
* در بین شهدای روحانی ۵۴۵ شهید از سادات می باشند.
* بیشترین توصیه انجام شده توسط شهدای روحانی در وصیت نامه های آنها مربوط به توحید و ایمان به خداوند است که تعداد این توصیه ها ۲۴۰۰ مورد می باشد.
☀️#نسال_الله_منازل_الشهدا
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
✅ نمایشگاه #ردای_سرخ
🔰 کنگره ۴۰۰۰ #شهید_روحانی کشور
♦️ #تعهد_سرخ از #حجره_تا_سنگر
🔰 مکان: مصلای بزرگ قدس شهر #قم
🕟زمان: ۳۱ اردیبهشت لغایت ۱۰ خرداد۱۴۰۱
⏰ ساعت بازدید: ۹ الی ۱۳ و ۱۶ الی ۲۰
#⃣ #حجره_تا_سنگر
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani