#علے_اکبران_خمین
هنگامى که در بهشت زهرا عليها السلام مى خواستند ایشان را به خاك بسپارند و داخل قبر بگذارند احساس کردم زمان وداع آخر با فرزند دلبندم فرا رسيده است. خيلى دلم شكست چون مى دیدم مدتهاست او را با چشم باز ندیده ام. در این هنگام پسر دیگرم در داخل قبر بند کفن او را باز کرد تا صورتش را روى خاك بگذارد. من که بالاى قبر ایستاده بودم، در همان لحظه به امام حسين عليه السلام متوسل شدم و گفتم: یا اباعبداالله عليه السلام من در این مصيبت فرزندم گریه و زارى و شيون نمى کنم. تو هم در کربلا به بالين فرزندت #على_اکبر رفتى و مى دانی که چه حالى دارم و چه اشتياقى دارم که یكبار دیگر روى فرزندم را ببينم و به چشمان او نگاه کنم. بعد عرض کردم خدایا از تو مى خواهم عنایتى کنی تا فرزندم چشمانش را باز کندتا من مانند دوران حياتش یك بار دیگر براى آخرین بار به چشمانش نگاه کنم. بعد امام حسين عليه السلام را قسم دادم که به حق على اکبر دوست دارم چشمان فرزندم را که بسته است مانند زمان حياتش باز ببينم و به آن نگاه کنم.در همان لحظه مشاهده کردم چشمان فرزندم به مدت چند ثانيه باز شد و به من نگاه کرد و بعد هم چشمان خود را بست. هم فرزندم که داخل قبر بود و هم کسانی که در اطراف من در بالاى قبر بودند این معجزه خداوند و عنایت امام حسين(ع) را به چشم خودشان دیدند و خوشبختانه عکاسی که در آنجا بود از این حادثه باورنكردنى چند عكس پشت سر هم گرفت.
حاج على اکبر صادقى متولد ١٣۴٠ تهران بود که در مورخه ۶۶/٣/٩ در منطقه شاخ شميران به شهادت رسيد ودر بهشت زهرا(س)، مدفون گشت.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قدر صلوات های خاص ماه شعبان بدانیم
🌺 آیت الله جوادی آملی (حفظه الله)
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
امروز ۱۸ فروردین ماه #سالروز_شهادت سید ابوالحسن آلرسول فرزند محمد ابراهیم موسوی شمسآبادی مازندرانی ، می باشد.
شادی روحشان #صلوات
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
مختصری از زندگینامه :
حاج میرزا سیّدابوالحسن آل رسول (شمسآبادی) فرزند آقا سیّدمحمّدابراهیم بن عبداللّه بن میرمحمّد علیّ بن میر سیّدمحمّد موسوی شاهاندشتی مازندرانی اصفهانی، عالم فاضل فقیه زاهد، از علمای مشهور اصفهان در عصر حاضر در سال ۱۳۱۹ق در اصفهان متولّد گردید، و نزد ملاّمحمّدابراهیم مقدّمات را فرا گرفت. سپس نزد حاج ابوالقاسم زفرهای، آقا شیخ احمد حسین آبادی، آقا میرزا احمد مدرّس، آخوند ملاّمحمّدحسین فشارکی، میرسیّدعلی نجف آبادی، سیّدعلی اصغر برزانی، شیخ محمّدعلی فتحی دزفولی، ملاّمحمّد همامی و آقا سیّدمحمّد نجفآبادی به تحصیل پرداخت. ایشان در سال ۱۳۵۵ق به نجف اشرف عزیمت نمود، و از درس علمای اعلام و مراجع عظام آقا سیّدابوالحسن اصفهانی، آقا ضیاءالدّین عراقی، حاج میرزا ابوالحسن مشکینی، آقا سیّدعبدالهادی شیرازی، میرزا محمّدحسین نایینی و شیخ محمّدکاظم شیرازی بهره گرفت، و در تحصیل معلومات خود کوشید تا به درجه اجتهاد نائل آمد، و از اساتید خویش اجازه دریافت نمود، و پس از ۱۲ سال تحصیل به اصفهان بازگشت، و به حلّ مشکلات شرعی مردم، اقامه جماعت، و تدریس پرداخت. در ابتدا وکیل تامّ الاختیار آیتاللّه العظمی بروجردی و سپس آیتاللّه العظمی خویی در اصفهان بود. ایشان در تاسیس و اداره بسیاری از مؤسّسات خیریّه و مذهبی اصفهان نقش مؤثّری داشت که از آن جمله است مؤسّسه خیریّه ابابصیر و مؤسّسه خیریّه مهدیّه. هم چنین در یاری نیازمندان و هدایت گمراهان تلاش بسیار نمود، و ازجمله جهت مقابله با فرقه ضالّه بهاییّت، فداکاریها نمود. ایشان سرانجام در ۷ ربیعالثّانی ۱۳۹۶ق توسّط افراد منحرف از ولایت، در هنگام طلوع فجر از نزدیکی مسجدی که در آن نماز میخواند ربوده شد، و در نزدیک درچه پیاز شهید گردید. مردم اصفهان، پیکر او را با شکوه فراوان تشییع، و به تخت فولاد برده، نزدیک لسانالارض مدفون نمودند، و ایشان به شهید اصفهانی معروف، و بقعهای بر مزار ایشان بنا شد. ایشان اوّلین شهید تکیه شهدا (گلستان شهدا) در تخت فولاد اصفهان به شمار میروند، و پس از ایشان، هزاران نفر از شهیدان انقلاب و جنگ با عراق، در این تکیه مدفون گردیدند. ادیب فرزانه، استاد فضل اللّه اعتمادی (برنا) در تاریخ شهادت ایشان گوید:
نوشت بیت فصیحی بدون تعمیه برنا قلم چو خواست سال شهادتش بنگارد: «ابوالحسن بِرَهِ بندگی واحد دانا بود شهید و بمینو نماز صبح گزارد»
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#سالروز_شهادت
#شهید_عیسی_احیایی
#متولد ۱۳۴۵/۱۰/۸ لـــواســان
#شهادت ۱۳۶۶/۱/۱۹ شـــلــمچه
#سرگذشت
شهید« عیسی احیایی» در تاریخ هشتم دی ماه سال ۱۳۴۵ در شهر لواسان به دنیا آمد و دوران کودکی و نوجوانی خود را در این شهر گذراند به علت علاقه به تدریس و اموزش علم وارد دانشکده تربیت معلم شد تا در مقام معلمی به پرورش روح کودکان ایران بپردازد با شروع دفاع مقدس به سنگر جهاد را بر علم ترجیح داد
نحوه #شهادت
سرانجام در 19 فروردین سال 1366 طی عملیات کربلای هشت در منطقه شلمچه درس ایثار را به خوبی تدریس کرد و به شهادت رسید .
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
📸 نقشه 👆 و مروری کوتاه 👇 بر عملیات #کربلای۸
🍃 رمز عملیات
یا صاحب الزمان (علیه السلام) 🌺
👈 اهداف عملیات
پاسخ به شرارت های دشمن در خلیج فارس، تهدید شهر بصره عراق، تأمین کانال زوجی و توسعه منطقه
📍 مکان اجرا (منطقه عملیات)
جبهه جنوب، غرب شلمچه، شمال و شرق بصره، نهر دوئیچی و غرب کانال پرورش ماهی
🔹 سازمان عمل کننده
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با پشتیبانی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی 🇮🇷
🗓 زمان شروع عملیات
۱۸ فروردین ۱۳۶۶
۷ شعبان ۱۴۰۷
👈 در آستانه سالروز میلاد با سعادت امام زمان (علیه السلام) 🌺
🗓 مدت اجرا
۵ روز
👈 تلفات دشمن
۵۲۰۰ نفر کشته، زخمی و اسیر
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#معرفی_عملیات
عمليات #كربلاي_8 در تاريخ 18/1/1366 با رمز مبارك يا صاحب الزمان (عج) و با هدف انهدام نيروهاي دشمن و تحكيم مواضع بدست آمده در عمليات كربلاي ۵ به مدت پنج روز در منطقه عملياتي شرق بصره توسط رزمندگان اسلام در نيروي زميني سپاه پاسداران انقلاب اسلامي بوقوع پيوست و طي آن ۶۰ دستگاه تانك و نفربر و دهها دستگاه خودرو از تجهيزات دشمن منهدم شد .
علاوه بر آن تيپهاي ۶۸ و ۶۵ نيروي مخصوص و تيپهاي ۱۰۶ و ۴۱۶ و ۲۹ و ۱۱۷ و ۷۳ از لشكر ۲۷ ، ۵ مكانيزه ۴۴۸ ، ۴۵ ، ۱۰۴ ، و ۴۲۱ و ۲ كماندويي ستاد كل ۴۴۸ ،و تيپهاي۲ و ۵ از گارد ۶ رياست جمهوري ، ۴۲زرهي ، ۲ پياده گردان كماندويي از لشكر محمد القاسم ،يك گردان تانك ، تيپ ۲۶ زرهي، گردانهاي۳،۱و ۴ از تيپ ۴۱۷ نيز منهدم شدند . تعداد به هلاكت رسيدگان طي عمليات مذكور ۵۰۰۰ نفر و تعداد اسراء ۲۰۰ نفر و غنايم، دهها دستگاه تانك و نفربر و تعداد زيادي انواع خودرو از دشمن گزارش شدهاست.
سپاه ابتدا در نظر داشت طي چند عمليات محدود، به صورت تدريجي خطوط منطقه متصرفه را با رسيدن به كانال زوجي اصلاح و تكميل نمايد، ليكن با توجه به موانعي كه وجود داشت، عمليات كربلاي8 طرحريزي او در دو محور طراحي شد تا توسط دو قرارگاه اجرا گردد :محور اول :آبگرفتگي شمال بوبيان با فرماندهي و هدايت قرارگاه قدس .محور دوم : حد فاصل كانال ماهي تا جاده شلمچه) غرب كانال ماهي (با فرماندهي و هدايت قرارگاه كربلا.
در تدبير عملياتي ،با توجه به حساسيت شمال آبگرفتگي بوبيان براي دشمن و اهميت عبور از كانال ماهي در غرب كانال زوجي ،چنين پيش بيني مي شد كه در صورت تلاش در اين محور ،علاوه بر فريب دشمن نسبت به سمت اصلي تك ، آتش دشمن نيز تجزيه مي شود .به اين ترتيب مرحله اول عمليات در محور غرب كانال ماهي همزمان با محور شمال آبگرفتگي بوبيان در ساعت 15/2 بامداد روز 18/1/66 توسط لشكرهاي33 المهدي25 ،كربلا 19 ،فجر ،10سيدالشهدا و 31 عاشورا كه به ترتيب از چپ به راست ماموريت تصرف و تامين هدف را به عهده داشتند ، آغاز شد و در اين مرحلهشب و روز اول عمليات هدف به نحو ناقصي تصرف شد.
در مرحله دوم نيز لشكر 33 هر چند در تصرف هدف و در كار مهندسي ايجاد خاكريز دو جداره در سمت راست سيلبند شاهد موفق بود ،ليكن دشمن دو بار از سمت چب به نيروهاي اين لشكر پاتك كرد كه بار دوم در ساعت10 الي 11 صبح با آتش شديد توپخانه و هليكوپتر و بمباران هواپيما همراه بود .كثرت نيروهاي پياده پاتك كننده و كم بودننفرات خودي و نرسيدن مهمات كافي ،نيروهاي خودي را ناچار به عقب نشيني كرد و براثر فشار شديد دشمن تعدادي مجروح در منطقه بجا ماند .به اين ترتيب در اين مرحله هم مسيله جناح چپ عمليات حل نشد .
در مرحله سوم ،جناح راست وضع مناسبي يافت ولي اوضاع جناح چپ به رغم موفقيتهاي به دست آمده كاملا بهبود نيافت و به خاطراستفاده از آتش هماهنگ تانك و تيربار و خمپاره انداز مستقر در خط ، پاتكهاي دشمن را با شكست مواجه ساختند ،ولي سرانجام نيروهاي لشكر 33 به لحاظ از دست دادن توان ،درمواضع مناسبتري مستقر شدند.
بطور كلي فشار عراق براي باز پس گيري منطقه اي در حدود يك كيلومتر مربع با توان بالا در نوع خود كم نظير بود عكس العمل دشمن بدون احتساب و پيش بيني تلفات زياد و پذيرش آن بهعنوان بهاي باز پس گيري منطقه نمي توانست باشد .دشمن با درك مشي جديد نطامي جمهوري اسلامي مبني بر پيشروي در شرق بصره و انهدام متوالي قواي عراق ،بر آن شد كه با اقدامي اساسي و با قوت ، طراحان و مسيولين جنگ جمهوري اسلامي را نسبت به ادامهپيشروي در منطقه شرق بصره مايوس كند .علاوه بر اين همزماني عمليات كربلاي8 با سالگرد تاسيس حزب بعث و نيز نقش تبليغي اين عمليات در اعلام تصميم بر تداوم عمليات در منطقه و همزماني آن با تغيير وتحولات سياسي مبني بر حذف صدام ،قابل ذكر است .
#ادامه 👇
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
از يك سو شرايط سياسي و نظامي جنگ پس از عمليات كربلاي 5 و از سوي ديگر اهميت زمين منطقه شرق بصره، موجب گرديد تا عمليات كربلاي8كه با هدف محدود نظامي صورت گرفت ،بازتاب و انعكاس نسبتا گسترده اي داشته باشد .در مورد اينعمليات خبرگزاري فرانسه به نقل از ناظران در تهران چنين گزارش داده :اهداف عمليات جديد كربلاي8ايران كه صرفا نظامي است ، محدود به نظر مي رسد .ايران بدون ترديد اين بخش جنوبي را براي حمله انتخاب كرد تا مانع از تحكيم خطوط دشمن در آنجا شود .در واقع گزارش خبرگزاري فرانسه معطوف به اين مطلب بود كه اين عمليات در تداوم سلسه تلاشهاي ايران در اين منطقه و برنامه ريزي براي انجام عمليات به سمت بصره ،معنا و مفهوم دارد.
تلاقي زمان عمليات كربلاي8 با برگزاري مراسم چهل و هشتمين سالگرد تشكيل حزب بعث ،موجبگرديد كه عراق بلافاصله به منظور تحت الشعاع قرار دادن بازتاب اين عمليات ،به تاسيسات نفتي جزيره سيري كه يكي از مبادي صادرات نفت ايران بود ،حمله كرده خسارات قابل ملاحظه اي را به آن وارد آورد ،به گونه اي كه تا ساعتها بهره برداري از اسكله مذكور امكان پذير نبود .به هر حال پيروزي عمليات كربلاي8 همانند پيروزيهاي ديگر ايران در ابتدا از سوي عراق و كليه حاميانش مورد تكذيب قرار گرفت ،چنانكه راديو اسراييل به نقل از كارشناسان نظامي گفت :به احتمال قوي نيروهاي ايراني در عمليات موسوم به كربلاي8 در جبهه بصره موفق به پيشروينشده اند و نبرد به صورت ساكن ادامه دارد .اما با گذشت زمان و عينيت پيروزي ايران ،عراق سرانجام زبان به اعتراف گشود و متعاقب آن خبرگزاريها چنين گزارش دادند :عراق ديروز اعتراف كرد كه مناطقي را در جريان حمله جديد ايران در شرق بصره از دست داده است .اعتراف عراق به از دست دادن زمينهايي در نز ديكي بصره ، در اطلاعيه نظامي اين كشور منعكس شده است .همچنين دعوت ايران از خبرنگاران خارجي براي باز ديد از منطقه آزاد شده در عمليات نيز به منزله پيروزي جديد ايران مورد تاكيد قرار گرفت .بدين ترتيب ، در آستانه سال 66 ضمن آنكه موفقيت حاصله از عمليات كربلاي8 در منطقه شرق بصره ،از سوي رسانه هاي خارجي مورد تاييد قرار گرفت ،به عنوان ضعف و ناتواني روحي روز افزون عراق نيز ارزيابي شد.
خلاصه گزارش عملیات :
نام عملیات: کربلای8
زمان اجرا :18/1/1366
مدت اجرا : 5 روز
تلفات دشمن (کشته، زخمی و اسیر ) : 5200
رمز عملیات: یا صاحب الزمان(عج)
مکان اجرا:شرق بصره عراق – محور جنوبی جنگ در غرب شلمچه ایران
ارگانهای عمل کننده: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
اهداف عملیات: پاسخ به شرارتهای دشمن در خلیج فارس ، تهدید شهر بصره عراق و تامین کانال زوجی و توسعه منطقه.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیمه پنهان ماه | سردار شهید ولی الله چراغچی | به روایت تهمینه عرفانیان امیدوار
#فیلم
#مصاحبه
#مستند_نیمه_پنهان_ماه
#شهید_ولی_الله_چراغچی
#ایام_شهادت
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صوت ماندگار شهید ولی الله چراغچی درخصوص پیروزی
صوت ماندگار شهید ولی الله چراغچی در عملیات رمضان در جمع تیپ امام رضا(ع) به تاریخ 1361/05/19 درخصوص شرایط پیروزی و این که پیروزی را خداوند می دهد اما شرط اهدای پیروزی از طرف خدا، خلوص و صبر و ایثار می داند
#فیلم
#نماهنگ
#صدای_شهیدان
#شهید_ولی_الله_چراغچی
#ایام_شهادت
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتگو با اکرم چراغچی؛ خواهر شهید ولی الله چراغچی
#فیلم
#مصاحبه
#شهید_ولی_الله_چراغچی
#ایام_شهادت
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🍃شهیدهای كه با قلم قیام كرد
🍃شهید بنتالهدی صدر که بود؟
🔅آمنه، در کاظمین متولد شد، فقط دو سالش بود که پدرش را از دست داد. بعد از آن او مانده بود و دو برادرش، محمدباقر دوازده ساله و سیداسماعیل.
👈 یازده ساله که شد به همراه برادرانی که میخواستند درس دین بخوانند راهی نجف شد. در آن شرایط، هنوز وضعیت به گونهای نبود که آمنه بتواند به راحتی در کلاس درس شرکت کند، همین شد که فقه، علم حدیث، اخلاق، تفسیر و سیره را از برادرش سیدمحمدباقر و چند استاد دیگر، در خانه فراگرفت و آنقدر جدیت و تلاش و پشتکار داشت که تا درجه اجتهاد پیش رفت.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🔅آمنه بنت الهدی صدر، از آن زنهایی نبود که مرعوب شرایط سخت شود. هم درس میخواند و هم کار میکرد؛ کار فرهنگی!
🔅در خانهاش کلاس و جلسه برای زنان میگذاشت و آنها را با امور دینی آشنا میکرد. برای دختران جوان عراقی با مفاهیم اسلامی و سبك زندگی اسلامی، داستان مینوشت و در مجلهی الاضواء چاپ میکرد. تمام دغدغهاش هم این بود که دختران و زنان مخاطبش را با امور دینی آشنا کرده و آنان را نسبت به الگوهای غربی، روشن کند.
🔅کمکم که پیش رفت، به سرپرستی مدارس الزهراء رسید. مدرسه الزهرا به صندوق خیریه اسلامی وابسته بود و شعبههای مختلفی در بصره، دیوانیه، نجف، کاظمین، حله و بغداد، داشت. مدیریت این مدارس در بغداد بود. بنت الهدی، از معلمانی در این مدارس استفاده می کرد که به اسلام مقید بودند و شئونات آن را رعایت می کردند. برای آموزش بیشتر معلمان کلاس برگزار می کرد و سوالات دانشجویان را در وقتهای مناسب پاسخ میگفت.
🔅اما زمانی که بخشنامه صادر شد که میبایست این مدارس حتما زیر نظر وزارت تعلیم و تربیت عراق فعالیت کنند، بنت الهدی دیگر دلش به این کار نبود و با وجود دعوت رسمی دولت برای همکاری، کناره گیری کرد.
🔅نوشتن، وسیله و ابزار بنتالهدی بود برای آگاهی زنان مسلمان. میتوانست از این طریق دایره مخاطبانش را افزایش دهد و زنان مسلمان همهی کشورها را به اندیشیدن وادار کند.
👈 او اولین زن شیعهای بود که برای دختران نوجوان داستان نوشت.
🔅روشن است که بنت الهدی با این روحیه و تفکر نمی توانست نسبت به مسائل سیاسی روز و اتفاقات آن بیتفاوت و منفعل باشد. او به همراهی برادرش محمدباقر صدر، کارهای زیادی انجام داد. 👈وقتی هم که دولت عراق برادرش را بخاطر همین فعالیت های سیاسی دستگیر کرد، در نجف، به حرم حضرت علی(ع) رفت و سخنرانی کرد، نتیجهاش شد تظاهرات مردم نجف برای آزادی سیدمحمدباقر و گسترش تظاهرات تا بغداد، کاظمین، فهود، نعمانیه، حتی لبنان و بحرین و ایران ...
🔅دولت عراق وقتی با این وضعیت روبهرو شد بنتالهدی را دستگیر کرد و به زندان انداخت و به همراه برادرش او را به شهادت رساند.
👈آمنه و محمدباقر صدر هر دو در ۲۴ جمادیالاول ۱۴۰۰ به دست رژیم بعث عراق به شهادت رسیدند.🥀🥀🥀
#سالروز_شهادت
#شهادتت_مبارک
#شهیده
#شهدا_را_یاد_کنید_با_ذکر_یک_صلوات
#شهادت_آیت_الله_سید_باقر_صدر
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#خاطرات_شهدا
#اخــــــــــلاص
بهش خبر دادند پانزده نفر از
بچه هاے ڪمین،ساعت هاست
ڪہ آب ندارن.😔
حاج حسین(شهید خرازے)بہ یکے از
بچہ ها گفت:اسلحتو بردار و دنبال
من بیا.😞
حاجے دست راستش قطع شده
بود،با دست چپ ،بیست لیترے آب
رو ڪشید روے دوشش و حرڪت
ڪرد.😔
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #تصاویر_واقعی از عملیات کربلای ۸
📆 ۱۸ فروردین (۱۳۶۶)
#سالروز_عملیات #کربلای_8
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani