فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
📹 فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در پایان مراسم عزاداری اربعین حسینی. ۱۴۰۰/۰۷/۰۵
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
🔰 حرکت عظیم خاندان پیامبر در تبیین حادثه کربلا، مکمل فداکاری روز عاشورا بود/ شما دانشجویان عزیز هم به مسئله تبیین اهمیت بدهید./با انتشار افکار صحیح در فضای مجازی به معنای واقعی کلمه جهاد کنید.
🔻 #امام_خامنهای :
این ۴۰ روز عاشورا تا اربعین یکی از مقاطع مهم تاریخ اسلام است. اگر روز عاشورا اوج مجاهدت همراه با فداکاری بود، این چهل روز اوج مجاهدت همراه با تبیین و افشاگری و توضیح بود.
🔸️ این حرکت عظیم خاندان پیامبر بود که توانست حادثه کربلا را ماندگار کند. این تبیین مکمل آن فداکاری بود؛ شما دانشجویان عزیز هم به مسئله تبیین اهمیت بدهید.
🔹️ خیلی از حقایق هست که باید تبیین شود و در ابهام نگهداشتن افکار مردم در قبال آن مسئله، گمراهکننده است. این حرکت تبیین، خنثی کننده آن است.
🔺️ هرکدام از شما به عنوان یک وظیفه مثل یک چراغ دور خود را روشن کنید. ۱۴۰۰/۷/۵
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
🎥 #روایتگری
#شهید_علم_الهدی
⭕️ پاسخ عملی شهید حسین علم الهدی به ادعای صدام مبنی بر همراهی عرب های خوزستان با رژیم بعث عراق
🎙 راوی: خادم الشهدا حسن بوعذار، مدیر یادمان شهدای هویزه
#راهیان_نور
#هفته_دفاع_مقدس
#هویزه
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بببنید
📹 مستند #پرچم_واحد روایت دیدار موکبداران اربعینی عراقی با رهبر انقلاب
🔻 بیست و هفتم شهریور ۱۳۹۸ زمانی که کرونا هنوز نیامده، حضور ایرانیان در راهپیمایی اربعین هم برقرار و حاج قاسم سلیمانی هم بین ما بود، جمعی از موکبداران عراقی مهمان حسینیهی امام خمینی(ره) در قلب تهران شدند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#اطلاعیه
🕊 کشف پیکر مطهر شهید مدافعحرم هادی شریفی در سوریه
💠 پیکر مطهر مدافع حرم #شهید_هادی_شریفی طی عملیات تفحص در سوریه کشف و هویت او از طریق آزمایش DNA شناسایی شد.
🔹 شهید هادی شریفی ۳۱شهریور۱۳۶۱ چشم به هستی گشود و از جمله عاشقان ولایتی بود که به بانوی بیمزارمان اقتدا کرد و برای دفاع از حریم آلالله در جبهههای سوریه و نبرد علیه تکفیریها حاضر شد و سرانجام ۱۳فروردین۱۳۹۵ در سوریه به شهادت رسید و پیکرش مفقود شد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گزارش_یک_کتاب
🔸️ده مجلس شهدایی!
🌺 از قتلگاه جبهه ها تا قتلگاه کربلا 🌺
#موسسه_روایت_سیره_شهدا
#سیمای_نور
#صدا_و_سیما
#التماس_دعای_شهادت
#روایتگری_محمد_باقر_نادم
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
🔰 انقلاب با حضور در صحنه دفاع مقدس ماندگار شد.
🔻رهبر انقلاب:
یکی از بزرگترین فوائد این جنگ هشت ساله و دفاع هشت ساله، حفظ و تقویت روحیهی انقلاب و حرکت، در نسل جوان ما و در جامعهی ما بود.اگر چنانچه این حرکت جهادی و فداکارانه به وجود نمی آمد ، روحیه انقلابی در آن اوایل که هنوز عمق زیادی هم پیدا نکرده بود، در معرض تطاول قرار میگرفت. بله ، امام بزرگوار حضور داشت و شخصیت ایشان یک شخصیتی بود که خیلی از چیزها را تضمین میکرد ، لکن خطرات ، خطرات سنگینی بود ، روحیه انقلابی قطعا در معرض تهدید قرار میگرفت. انقلاب با حضور در صحنه دفاع مقدس ماندگار شد.
۱۳۹۶/۳/۳
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🗓 هفتم مهر، روز بزرگداشت #فرماندهان_شهید #دفاع_مقدس 🌺
🔹 سالگرد شهادت ۴۹ لاله گلگون کفن در حادثه هفتم مهر ۱۳۶۰ ازجمله ۵ نفر از فرماندهان
شجاع سپاه و ارتش ، فاتحان عملیات غرورآفرین #ثامن_الائمه (علیه السلام)
(شکست حصر آبادان )
۱- امیر #شهید_ولی_الله_فلاحی
(رئیس ستاد مشترک ارتش)
۲- امیر #شهید_سیدموسی_نامجوی
(وزیر دفاع)
۳- امیر #شهید_جواد_فکوری
(مشاور و جانشین رئیس ستاد مشترک ارتش)
۴- سردار #شهید_یوسف_کلاهدوز
(قائم مقام فرماندهی کل سپاه)
۵- سردار #شهید_محمد_جهان_آرا
(فرمانده سپاه خرمشهر )
📝 توضیح
در اوج شادی مردم مومن و مقاوم ایران اسلامی که ناشی از حماسه بزرگ شکست حصر آبادان در عملیات ثامن الائمه (علیه السلام) توسط رزمندگان دلیر اسلام در پنجم مهر ماه سال ۶۰ بود، کمتر از ۴۸ ساعت بعد، ناگهان خبری در کشور پیچید که اشکها را جاری ساخت؛ خبر سانحه مشکوک و سقوط هواپیمای سی ۱۳۰ ارتش جمهوری اسلامی ایران،🇮🇷 دلها را به غم نشاند.
🔻 رخدادی که در آن، ۴۹ تن از سرنشینان هواپیما از جمله شهدای بزرگوار «امیر سرلشکر ولیالله فلاحی»، «امیر سرلشکر سید موسی نامجو» وزیر دفاع؛ «امیر سرلشکر جواد فکوری»، جانشین رئیس ستاد مشترک ارتش؛ «سردار سرلشکر یوسف کلاهدوز» و «سردار شهید محمد علی جهان آرا»، فرمانده سرافراز سپاه خرمشهر به شهادت رسیدند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۷ مهرماه ، #سالروز_شهادت دانشمند و خطیب توانا، از یاران نزدیک امام خامنه ای(حفظه الله)شهید حجت الاسلام والمسلمین #سید_عبدالکریم_هاشمینژاد (رضوان الله) توسط گروهک تروریستی آمریکایی منافقین گرامی باد . 🥀
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری
@ravianerohani
#زندگینامه
#شهید_هاشمی_نژاد
سید عبدالکریم هاشمی نژاد (۱۳۶۰-۱۳۱۱ش) عالم، نویسنده و از روحانیون مبارز انقلاب اسلامی در ایران. وی مبارزه با رژیم پهلوی را از سال ۱۳۴۲ آغاز تا پیروزی انقلاب ادامه داد و پس از انقلاب دبیر حزب جمهوری اسلامی در مشهد بود. هاشمی نژاد با رای مردم استان مازندران به عنوان نماینده مجلس خبرگان قانون اساسی انتخاب شد. «مناظرۀ دکتر و پیر»، درسی که حسین علیهالسلام به انسانها آموخت و «راه سوم بین کمونیزم و سرمایه داری» از مشهورترین آثار اوست.
هاشمینژاد روز هفتم مهرماه ۱۳۶۰ هم زمان با شهادت امام جواد(ع) در محل دفتر حزب جمهوری اسلامی مشهد طی یک عملیات انتحاری ترور شد و به شهادت رسید.
سید عبد الکریم هاشمی نژاد فرزند سید حسن، متولد پنجم مرداد ماه سال ۱۳۱۱ش در شهرستان بهشهر استان مازندران. در میان مردم به تقوا و ایمان مشهور بود. برای تکمیل دانش به قم نقل مکان کرد. در این شهر شیخ علی کاشانی فریدالاسلام را به عنوان استاد اخلاق برگزید. وی مقاطع بالاتر دانش حوزوی را در مجلس درس اساتیدی چون محمد صدوقی، سید رضا صدر، آیه الله مجاهدی، شیخ علی کاشی و آیت الله داماد گذراند. وی سپس در در درس خارج فقه و اصول آیتالله بروجردی، علامه طباطبایی و امام خمینی شرکت کرد. مدت اقامت او در قم ۱۴ سال به طول انجامید.
پس از آغاز نهضت انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی در ۱۳۴۱، هاشمی نژاد نیز به جریان فعال انقلابیون مشهد پیوست و با سخنرانیهای تند خود در مبارزه مشارکت داشت. وی در نیمه شب ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، به همراه تعدادی از علما و فضلا و وعاظ در تهران دستگیر شد و به مدت چهل و یک روز زندانی گردید. پس از آزادی بار دیگر به دلیل سخنرانی انقلابی و حملة صریح به شاه در مسجد فیل مشهد، دستگیر و روانه زندان شد که بر اثر اعتراضات مردمی و تلاش علما، سرانجام پس از گذشت بیش از سه ماه حبس آزاد گردید.
وی در کنار آیت الله خامنهای و آیت الله واعظ طبسی، سه قطب رهبری مبارزات بر علیه رژیم پهلوی را در مشهد شکل داده بود.
در آبان ماه ۵۶ با درگذشت مصطفی خمینی، هاشمی نژاد یکی از رهبران اصلی حرکت بر علیه رژیم در مشهد بود. اعلامیهای که وی به همراه دو تن دیگر از روحانیون برجستة مشهد انتشار داد و در آن به شخص شاه حمله شده بود، موجب دستگیری مجدد او گردید اما به دلیل خشم و تظاهرات مردم مشهد پس از یک شبانه روز آزاد شد.
در جریان پیروزی انقلاب اسلامی، وی به همراه تنی چند از روحانیون سرشناس مانع از حمله به پادگان شهر و مصادره اسلحه آن گردید.
هاشمی نژاد از بدو پیروزی انقلاب، مبارزه خود را با منافقین و لیبرالها را آغاز کرد. وی در سال ۱۳۵۸ دبیر حزب جمهوری اسلامی خراسان گردید.
او در همان دوران با رأی قاطع مردم استان مازندران به مجلس خبرگان راه یافت و در تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، نقش برجستهای داشت.
در قضایای جنگ تحمیلی چند بار به همراه آیت اللّه خامنهای به مناطق جنگی رفت و هم چنین در افشای اعمال بنی صدر و جبهه متحد سلطنت طلبها و منافقین سهم به سزایی داشت. هاشمی نژاد در سال ۱۳۵۸ به همراه هیأتی از جمهوری اسلامی ایران به کشور لیبی رفت و در بهمن ۱۳۵۹ به دو کشور ژاپن و بنگلادش سفر کرد و اهداف انقلاب و نظام اسلامی را برای علاقهمندان شرح داد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
29.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
🎥 #شکست_حصر_آبادان
🔹روزی که آن جنگ خونین، در حولوحوش جزیرهی آبادان واقع شد و جوانان رزمندهی ما، همینطور مثل ستارههای فروزانی که ساقط بشوند، در بهمنشیر میافتادند و شهید میشدند، امّا برنمیگشتند و میرفتند، تا دشمن را نابود کردند و سرش را به سنگ کوبیدند و جزیرهی آبادان را فتح کردند و محاصره را شکستند و دشمن را عقب راندند، چیزی که برای این جوانان و این رزمندگان مطرح نبود، جانشان بود. اینطوری میشود به هدفهای بزرگ رسید. اینطوری میشود شرّ استکبار را کم کرد. اینطوری یک ملّت، زندگی راحت و شرافتمندانه را برای خود فراهم میکند.
🔸بیانات در دیدار جمعی از مردم آبادان و رزمندگان حاضر در عملیات شکست حصر آبادان ۶۹/۷/۴
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
🔰 رسانه ملی، قرارگاه پراکندن امید و نشاط
#امام_خامنهای :
🔻رسانهی ملی، دانشگاهی برای ارتقاء سطح آگاهی و معرفت عمومی، و آوردگاهی برای مقابله با امواج خصمانهی تحریف و تفتین، و آسایشگاهی برای بهرهمندی چشم و دل همگان از جلوههای زیبائی و هنر، و قرارگاهی برای پراکندن امید و نشاط در فضای عمومی کشور است. ۱۴۰۰/۷/۷
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۸ مهرماه #سالروز_عملیات پرافتخار و موفقیت آمیز #شمشیر_سوزان ( #اسیراک ) و تخریب تجهیزات اتمی رژیم بعثی عراق گرامی باد . 🥀
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شرح_عملیات
#عملیات_شمشیر_سوزان
حماسه ديگر خلبانان نیروی هوایی
خلبانان جنگندههاي «اف ـ 4» ارتش جمهوري اسلامي پس از بازگشت به پايگاه همدان در گزارش خود اعلام كردند كه عمليات بمباران نيروگاه اتمي تموز فقط شش ثانیه طول كشيد، و هیچ کدام از سيستمهاي پدافند موشكي مستقر در اطراف آن در اين مدت كوتاه فرصت كافي براي شليك به سوي هواپیماهاي ما را نيافتند.
خلبانان سلحشور نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي در ماههاي اول جنگ تحميلي حماسههاي بي نظير از خود برجاي گذاشتند، كه در تاريخ جنگهاي معاصر جهان با قلمهاي نوراني به ثبت رسيده است. افزون بر عمليات 140 فروندي «كمان ـ 99» كه در دومين روز جنگ به مورد اجرا گذاشته شد، بمباران نيروگاه اتمي تموز در جنوب شرقي بغداد، كه در روز هشتم مهر ماه انجام شد، يكي ديگر از اين شاهكارهاي ماندگار است. اين خلبانان غيور همچنين در روز 15 فروردين سال 1360 با حمله به پايگاه هوايي الوليد، معروف به پايگاه «اچ ـ 3» واقع در منتهي اليه مرزهاي غربي عراق، صفحه زرين جديدي براي خود رقم زدند. چرا كه اين عملياتها موجب دگرگونیهای زیادی در روند جنگ تحمیلی گشت، و قدرتهاي استكباري جهان كه صدام را براي آغاز جنگ تا شكست انقلاب اسلامي تشويق كرده بودند، از پيروزي او نا اميد شدند.
بيترديد بمباران نيروگاه اتمي تموز عراق واقع در منطقه التويثه در جنوب شرقي بغداد در پرتو عملیات «شمشیر سوزان»، يكي ديگر از افتخارات نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در زمان فرماندهي شهيد بزرگوار جواد فكوري بوده است. اين عمليات كه به طور حساب شده برنامه ريزي شد، و در بامداد روز هشتم مهرماه سال 1359 به مورد اجرا گذاشته شد، از نظر رواني یکی از مهمترين و تأثیرگذارترین عملیاتهاي نيروي هوايي، در ظرف يك هفته پس از آغاز جنگ بوده است. بمباران تأسيسات نيروگاه تموز توسط جنگنده بمب افكنهاي «اف ـ 4» نيروي هوايي در شرايطي تحقق يافت كه صدام معدوم براي تكميل این تاسیسات، تا رسيدن به ساخت بمب اتم فوق العاده اهميت قايل بود، وبا انواع موشكهاي پيشرفته «سام» روسي و «رولند» فرانسوي از آن محافظت به عمل ميآمد. از سوي ديگر نظر به اينكه كارشناسان فرانسوي عهده دار ساخت پروژه نيروگاه اتمي تموز بودند، نام آن را «اوسيراك» نهاده بودند.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي ايران، دشمني ديرينه صدام معدوم با انقلاب اسلامي و مردم ايران به روشني نمايان گرديد، و با ياوه گوييهاي بيشمار، خود را «امیر سپاه اسلام، سردار قادسیه و نگهبان دروازه شرقي جهان عرب» در مقابل حركت خروشان و انقلابي مردم ايران عنوان كرد. با اين وصف صدام در پي پيروزي انقلاب و بروز نابساماني در برخي از يگانهاي نظامي و نيز فرار تعدادي از فرماندهان ارتش فرصت تحميل جنگ بر كشورمان را مغتنم شمرد، و با تشويق آمريكا و شيوخ عرب خليج فارس، قول پاکسازی سرزمین اسلام از کافران مجوسي را تكرار كرد. او با آغاز جنگ بيدرنگ، خود را رهبر نظامی جبهه متحد عربي معرفي كرد، و بسياري از سران دولتهاي مرتجع عرب همچون ملك حسين اردني، شاه عربستان سعودي، حسن دوم، شاه سابق مغرب و حسني مبارك مصري و ديگران بنا به دستور آمريكا به كمك او شتافتند.
حمله جنگنده بمب افكنهاي «اف ـ 4» نيروي هوايي ايران به نيروگاه تموز بغداد در حالي صورت گرفت كه ساخت نيروگاه ياد شده در شرف تکمیل و دریافت اورانيوم غني شده از كشورهاي غربي بود. صدام كودن همواره در سخنرانیهای خود در مجالس و محافل عربي، فخر فروشي میکرد كه عراق اولین کشور عربی است که به تكنولوژي ساخت بمب اتمي دسترسي پيدا كرده، و به زودي آزمایشات هستهای را آغاز خواهد کرد، غافل از اينكه جمهوري اسلامي ايران به هيچ وجه اجازه دستيابي به چنين قدرت بازدارندهاي را به او نخواهد داد.
با توجه به ماهيت پليد و جنايتكارانه صدام، براي اغلب دولتهاي جهان از جمله جمهوري اسلامي آشكار بود كه در صورت دستیابی او به بمب اتم از هیچ گونه جنایتی فرو گذار نخواهد كرد. در عين حال اکثريت صاحبنظران و تحليلگران سياسي دنيا هم بر این عقیده بودند که در صورت دستیابی عراق به سلاح كشتار جمعي به طور قطع باید منتظر فاجعه هولناك بود. به كارگيري مستمر صدام از انواع سلاحهاي شيميايي بر ضد نيروهاي رزمنده ايراني در طول سالهاي دفاع مقدس اين اظهار نظر را به روشني به اثبات رساند. لذا فرماندهان عملياتي و كارشناسان نيروي هوايي به منظور از كار انداختن نيروگاه اتمي تموز عراق، در اتاق شهيد جواد فكوري جلسه تشكيل دادند، و طرح اجراي يك عملیات ضربتی را تدارك ديدند، و قرار شد كه اين مأموريت سرنوشت ساز به عهده بهترين خلبانان پايگاه سوم شكاري شهيد نوژه همدان واگذار گردد.
#ادامه 👇
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
حال با توجه به ديوار حفاظتي بسيار قوي، شامل انواع پدافندهای زمین به هوا كه در اطراف نيروگاه تموز چيده شده بود، بر مسئولان عملياتي نيروي هوايي لازم بود كه همه جوانب امر را با دقت بررسي و رعايت كنند. اطلاعات جمع آوري شده توسط خلبانان ايراني حاكي از اين بود كه چند سایت موشکی پيشرفته روسي «سام ـ ۶» در فاصله دو کیلومتری شرق تأسیسات، و نيز پايگاههاي موشکی «رولند ـ ۲» ساخت فرانسه در فاصلههای ۵۰۰ متری و حدود ۴۰ قبضه توپ ضد هوایی ۲۳ و ۵۷ میلی متری در چهار طرف نيروگاه چيده و به وسيله رادار هدایت میشدند. سايت موشکي «رولند ـ ۲» مستقر در نيروگاه نسخه اصلي بود و نه نمونه صادراتی، و هدف دولت فرانسه از انتقال اين مدل موشك به عراق حفاظت از ساختمان نيروگاه و کارکنان فرانسوی شاغل در آن بود. چون دولت ژاك شيراك رئيس جمهوري وقت فرانسه، ساختمان نيروگاه را تا زمان تكميل و تحويل آن به دولت عراق بيمه كرده بود.
صاحبنظران نيروي هوايي معتقدند كه هواپيماهاي «اف ـ 4» به دستگاههای اخلالگر الکترونیکی مجهز ميباشند، و توان ايجاد اختلال در سیستم انواع موشکهای سام را دارند. ولي مشکل عمده خلبانان ما نداشتن دستگاههاي ايجاد اختلال در کار موشکهای «رولند ـ ۲» ساخت فرانسه بود. لذا خلبانان ايراني براي جبران اين نقيصه هنگام حمله به نيروگاه مزبور، لازم بود دو اصل انكار ناپذير «سبک بودن هواپيما و سریع بودن حملات» را با دقت رعايت ميكردند. با اين وصف به خلبانان اقدام كننده توصيه شد، براي موفقيت عمليات، در ارتفاع بسیار پایین و با حداکثر سرعت ممکن و با استفاده از مهارت شخصی بكوشند از تیررس پدافند قوی اطراف نيروگاه مصون بمانند.
پس از تصويب طرح نهايي عمليات «شمشير سوزان» توسط شهيد جواد فكوري، جزئيات آن به پايگاه همدان ابلاغ شد. چون فاصله پايگاه تا مرز عراق زياد است، به موجب اين طرح قرار شد، يك فروند هواپيماي بوئينگ 707 سوخت رسان با اسکورت دو فروند «اف ـ 14» تامکت، مسلح به موشکهای دوربرد فونیکس هنگام آغاز عمليات بر فراز مرز در حال پرواز باشد، و به هواپيماهاي «اف ـ 4» عمل كننده قبل از ورود به آسمان عراق سوخت برساند.
در بامداد روز هشتم مهرماه سال 1359 چهار فروند فانتوم «اف ـ 4» از گردان ۳۳ پایگاه سوم شکاری همدان كه هر كدام به شش فروند بمب ۵۰۰ پوندی و دو تیر موشک هوا به هوای اسپارو مجهز شده بودند، به پرواز در آمدند و به سوی نقطه ايستايي پيش رفتند، و کار سوخت گیری را با موفقيت انجام دادند، و وارد آسمان عراق شدند. بر اساس طرح تدارك ديده شده، هواپيماهاي جنگنده پس از عبور از مرز دو كشور به دو گروه دو فروندی تقسیم شدند. گروه اول به منظور فريب دشمن مأموريت داشت، در ارتفاع بسيار بالا پرواز كند، تا گروه دوم با پرواز در ارتفاع خيلي پايين به راحتي بتواند خود را از ديد رادارهاي عراق پنهان نگه دارد، و به هدف اصلي كه همانا انهدام نيروگاه اتمي تموز است برسد.
لذا خلبانان گروه اول به قدري در ارتفاع بالا پرواز كردند كه رادارهای عراق همه تلاش خود را روي رديابی اين دو هواپيما متمركز کردند، و از پرواز دو هواپيماي گروه دوم غافل ماندند. خلبانان گروه دوم پس از عبور از مرز با نهايت سرعت و پرواز در ارتفاع خيلي پايين خود را به هدف رساندند، و در فاصله پنج كيلومتري تأسيسات دوباره اوج گرفتند، و آنگاه خود را برای بمباران نيروگاه آماده کردند. سپس خلبانان جان بر كف در لحظه مناسب روي هدف شیرجه رفتند و بمبهاي خود را روي نيروگاه اتمي عراق فرو ريختند، در همان حال خلبانان گروه اول كه در ارتفاع بسيار بالا پرواز ميكردند، در آسمان نزديك بغداد ارتفاع خود را كاستند، و با سرعت به سمت نیروگاه برق الحارثيه بغداد شيرجه رفتند، و بمبهاي خود را با موفقيت روي آن فرو ريختند، و آن را منهدم كردند. عملیات گروه اول به قدری دقيق صورت گرفت که شهر بغداد و بسياري از مناطق مركزي تا چند روز بعد از حمله برق نداشتند.
خلبانان جنگندههاي «اف ـ 4» ارتش جمهوري اسلامي پس از بازگشت به پايگاه همدان در گزارش خود اعلام كردند كه عمليات بمباران نيروگاه اتمي تموز فقط شش ثانیه طول كشيد، و هیچ کدام از سيستمهاي پدافند موشكي مستقر در اطراف آن در اين مدت كوتاه فرصت كافي براي شليك به سوي هواپیماهاي ما را نيافتند. بر اساس اين گزارش با وجودي كه هيچ آسيبي به هواپيماهاي خودي شركت كننده در اين عمليات وارد نيامد، و اهداف عمليات تحقق يافت، ولی گويا قدرت تخریبی بمباران نيروگاه اتمي تموز توسط خلبانان ايراني به ميزان چشمگيري نبود که قابل جبران خسارتهاي وارد آمده نباشد. اين عمليات ادامه كار پروژه اتمي عراق را براي چند ماه متوقف كرد، و کارشناسان فرانسوی تلاش خود را براي بازسازی نیروگاه از سرگرفتند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani