🌹«شهادت نهایت آمال عارفان حقیقی است وچه کسی عارف تر از شهید»🌹
🌷تاریخ شهادت: 9 خردادماه ماه سال 89
🌷محل شهادت: ارتفاعات مرزی شهرستان پیرانشهر در استان آذربایجان غربی
🌷نحوه شهادت: انفجار تله انفجاری گروهک پژاک در حین خنثی سازی توسط شهید
فرمانده هنگ مرزی پیرانشهر
#شهید_فرامرز_حسین_زاده
#سالروز_شهادت
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
4_721038705925555055.mp3
2.3M
🌹 با آمدن امام زمان(عج)تازه حیات انسانی شروع میشه...
♦️ استاد عالی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
Dua-Nodbeh-Farahmand.mp3
38.31M
🎙 #صوت
صوت دعای ندبه
🎤 با نوای دلنشین حاج محسن فرهمند
👈 در فراق و انتظار ظهور مولایمان حضرت مهدی، امام زمان علیه السلام 🌺
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
اَلْحَمْدُلِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ وَ صَلَّي اللَّهُ عَلَي سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ نَبِيِّهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً
اَللَّهُمَّ لَكَ الْحَمْدُ عَلَي مَا جَرَي بِهِ قَضَائُكَ فِي أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ اسْتَخْلَصْتَهُمْ لِنَفْسِكَ وَ دِينِكَ ....
⏰ مدت حدود ۲۷ دقیقه
💾 حجم حدود ۳۷ مگابایت
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#ایام_شهادت
حجت الاسلام والمسلمین شهید 🌷 حاج شیخ محمد خرسند
🗓 ولادت : ۱۷ اردیبهشت ۱۳۴۶
👈 رزمنده و جانباز دفاع مقدس
👈 متاهل و دارای ۳ فرزند
👈 عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی
👈 امام جمعه کازرون (از دوم شهریور ۱۳۸۶)
🗓 شهادت : سحرگاه چهارشنبه
۸ خرداد ۱۳۹۸ _ ۲۳ رمضان ۱۴۴۰
⏰ ساعت ۳ و ۳۰ دقیقه بامداد
👈 بعد از بازگشت از مراسم احیای شب قدر بیست و سوم ماه مبارک رمضان
🔹 ترور ناجوانمردانه توسط
#ضدانقلاب
👈 با ضربات متوالی چاقو به سینه، شکم و ران در مقابل منزلش
📍 مزار : استان فارس، گلزار شهدای کازرون
#محمد_خرسند
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
❈بسم رب الشهداء و الصديقين❈
#کلام_شهید
#شهید_عبدالحسین_فحص:
«برادرانم در مقاومت اسلامی به شما برادران رزمنده توصیه میکنم تا در این راه حسینی بمانید تا به خشنودی خدا نائل شوید و راه خدا به شهادت برسید. شما را به تقوی و پرهیزکردن از محرمات خدا توصیه میکنم تا به درجه رفیع شهادت نائل گردید, این شهادت همان راه محمدی اصیل است که از آن صبر و فداکاری و تسلیم نشدن در برابر مذلت را یاد گرفتیم و آرزو میکنم خودم را فداکنم و شهید شوم چون میدانید که جهاد دری از درهای بهشت است
شهید حزب الله
شهدای جنگ ۳۳ روزه لبنان
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
⚘فرماندهان جوان #عملیات_بیت_المقدس که فتح خرمشهر را ندیدند...
به جز « محمد جهانآرا » فرمانده سپاه #خرمشهر که فتح خرمشهر را ندید ، فرماندهان جوان دیگری هم بودند که در عملیات بیتالمقدس شرکت کردند اما به جشن آزادی شهر نرسیدند و شهید شدند.
روزهای بعد از عملیاتها، روزهای دلهره و خوشحالی بود، نوای حماسی مارش جنگ و صدای محکم و پرصلابت گوینده که خبر از پیروزی رزمندگان میداد در تلویزیون و رادیو، موجی از غم و شادی را در دل مردم به راه میانداخت.
خوشحال از پیروزی رزمندگان در جبهه و غم از دست دادن فرزندانی که در عملیات شهید شده بودند. به گفته بسیاری از فرماندهان و رزمندگان دوران دفاع مقدس، عملیات بیتالمقدس از بزرگترین و البته شیرینترین عملیاتهای آن دوران بود. فتح خرمشهر اقدام بزرگی بود که جز با ایمان و استقامت رزمندگان در سختترین شرایط، دست یافتنی نبود، پیروزی عظیمی که غیرممکن را ممکن کرد و خرمشهر را از چنگال رژیم بعث درآورد.
در این میان جوانان زیادی در صحنه عملیات بیتالمقدس جان خود را فدای آرمانهای اسلام و ایران کردند و در این راه به شهادت رسیدند، در بین آنان فرماندهان نامآشنایی هم بودند که تا آن زمان کارهای بزرگی را به ثمر رسانده و از آیندهسازان ایران اسلامی بودند. به مناسبت ایام سالروز آزادسازی خرمشهر در #ادامه 👇 برخی از فرماندهان شهید در فتح خرمشهر معرفی میکنیم.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فرمانده ۲۴ ساله عملیات بیت المقدس
« #محمود_شهبازی » از فرماندهان شهیدی است که در جریان عملیات فتح خرمشهر به شهادت رسید. او در سال ۱۳۳۷ در اصفهان به دنیا آمد. در سال ۵۶ پس از گرفتن دیپلم در کنکور رشته مهندسی صنایع پذیرفته شد و به دانشگاه علم و صنعت رفت. او در ایام دانشجویی فعالیتهای سیاسی خود و مبارزه علیه رژیم شاه را پی گرفت و از جمله دانشجویانی بود که در خط مقدم مبارزه علیه رژیم شاهشناهی قرار داشت.
در بدو تشکیل سپاه پاسداران به عضویت این نهاد انقلابی درآمد. عمده فعالیتهای او در این زمان مبارزه با گروهکهای ضد انقلاب در محیط دانشگاه و آگاهی دادن به دانشجویان از خطر انحراف و حضور عناصر ضد انقلاب بود. او همچنین در جریان تسخیر لانه جاسوسی در این واقعه شرکت داشت.
سال ۱۳۵۹ به فرماندهی سپاه استان همدان منصوب شد و در این مسوولیت کارهای ارزشمندی را انجام داد. در همین سمت پس از حمله نیروهای رژیم بعث عراق به جبهه رفت و در عملیات فتحالمبین شرکت کرد. او همواره در صحنههای مختلف کارزار حضور جدی داشت و از جان و دل برای کار خود مایه میگذاشت. با وجود سن کم از درایت و آگاهی بالایی برخوردار بود و هیچ گاه غرور باعث فاصله افتادن میان او با دیگر نیروها نشد. پیش از عملیات فتحالمبین به مسوولیت و معاونت تیپ ۲۷ محمد رسولالله (ص) درآمد.
او در نهایت در جریان عملیات بیتالمقدس نیز حضور یافت و نیروهای خود را تا دروازههای خرمشهر همراهی کرد، اما یک روز قبل از آزادی خرمشهر در سوم خرداد ۱۳۶۱ به شهادت رسید. او در زمان شهادت تنها ۲۴ سال سن داشت.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شهید_عباس_شعف
فرمانده دلاور گردان میثم
لشکر ۲۷ محمدرسول الله ﷺ
شعف عباس برای رسیدن به شهادت
دومین روز از اردیبهشت سال ۱۳۳۸ در تهران به دنیا آمد. خیلی زودتر از سنش مرد خانه شد و در نوجوانی زمانی که در دوران متوسطه درس میخواند پدرش را از دست داد. درس و مدرسه را رها کرد و در یک کارخانه تولیدی مشغول به کار شد.
در زمان اوج اعتراضات مردم علیه حکومت پهلوی با جریان انقلاب همراه شد و با پخش اعلامیه و شرکت در تظاهرات در مبارزات شرکت کرد تا آنجا که بارها به وسیله مدیر و معلمان مدرسه بازخواست شد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی به سپاه پاسداران رفت و درست پایان دوره آموزشی او با جنگ تحمیلی همزمان شد و از این رو به منطقه قصر شیرین اعزام شد. او در کنار شهیدانی، چون «محسن وزوایی»، «علیرضا موحددانش» به مبارزه علیه دشمنان پرداخت. در یکی از عملیاتها در منطقه «بازیدراز» به شدت مجروح شد و دوستانش به گمان اینکه به شهادت رسیده است او را به معراجالشهدا بردند. اما در آنجا مسوولان معراج متوجه شدند عباس زنده است و وی را به بیمارستان منتقل کردند. پس از بهبودی دوباره در جبههها حضور پیدا کرد. او در عملیات دیگری در سرپل ذهاب به عنوان فرمانده گردان میثم تمار تیپ ۲۷ محمد رسول الله (ص) بار دیگر مجروح شد، اما بار دیگر تقدیر این بود که زنده بماند تا اینکه با وجود جراحت باز در جبهه حضور پیدا کرد و در مرحله سوم آزادسازی خرمشهر در حال ورود به خرمشهر به کمین نیروهای بعثی خورد و بعد از درگیری شدید در نهایت به شهادت رسید.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شهید_محسن_وزوایی
دانشجوی پیرو خط امامی که در بیت المقدس شهید شد
«محسن وزوایی» سخنگوی دانشجویان پیرو خط امام و از فرماندهان نظامی دوران دفاع مقدس، پنج مرداد سال ۱۳۳۹ در تهران به دنیا آمد. سال ۱۳۵۵ در رشته شیمی دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته و با ورود به دانشگاه وارد انجمن اسلامی شد، حضور او در انجمن اسلامی زمینه شرکت در فعالیتهای سیاسی و جلسات عقیدتی را برای او فراهم کرد. در ماجرای تسخیر لانه جاسوسی نیز از دانشجویان پیشرو بود.
وزوایی در سال ۱۳۵۸ همزمان با کار تبلیغاتی در جمع دانشجویان پیرو خط امام (ره)، بلافاصله با تشکیل سپاه پاسداران، به این ارگان نظامی پیوست و در دورهای فشرده، آموزشهای چریکی را در سپاه آموخت. او مدتی در سپاه به عنوان فرمانده مخابرات انجام وظیفه کرد، سپس سرپرستی واحد اطلاعات ـ عملیات را به عهده گرفت.
با آغاز جنگ تحمیلی وارد جبهههای غرب کشور شد. در عملیات جدیدی که از سوی رزمندگان اسلام در اردیبهشت ۱۳۶۰ طرحریزی شده بود، محسن وزوایی مسوولیت فرماندهی گردان را برعهده گرفت. او در عملیات بازیدراز نقش ویژهای ایفا کرد و به شدت مجروح شد و پس از بهبودی در عملیات بیتالمقدس شرکت کرد.
وزوایی در طول سالهای دفاع مقدس به فرماندهی گردان حبیب ابن مظاهر و نیز فرماندهی تیپ سیدالشهدا (ع) منصوب شد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani