PTT-20211115-WA0032.opus
343.9K
🛑 قسمتی از کارگاه تربیت فرزند
سوال :
سلام ببخشید با بچه هایی که به سن بلوغ نزدیک هستن چطور باید برخورد کنیم؟!👆👆
🔷@rezazadehgh
✅پرسش:
سلام
درباره ي علاقه ي شديد ي پسربچه ي 3ساله ک تمام فکر و ذکرش شده بازي هاي کامپيوتري و موبايلي و اينکه چطور ميتونيم ي جايگزين خوب و بروز براش داشته باشيم ي توضيحي بدين
(عليرغم مخالفت هاي شديد ما بعنوان والدين بچه با بازياي موبايلي هنوز ک هنوزه نتونستيم جلوي پدر و مادرم و پدرخانم مادرخانمم بايستيم)
🌸☘☘☘☘☘🌸
🌺پاسخ:
سلام
نگرانی شما برای فرزندتان قابل درک است. هر پدر و مادری قبل از آنکه صاحب فرزند شوند، نگرشی کمال گرایانه در مورد فرزندان خود دارند. ولی زمانی که صاحب فرزند می شوند، قضیه به کلی متفاوت می شود . علت گرایش فرزندان به فضای مجازی سرد بودن فضای حقیقی در زندگی بچه هاست ،بیکاری وتنهایی است❗️ بالابردن سواد رسانه ای خود وبچه ها، هدفمند بار آوردن فرزندان و... راه کار درست می باشد👌کارشناسان مدت استفاده از وسایل دیجیتالی برای کودکان زیر ۳سال صفحه نوری ممنوعه❗️از ۳ تا ۵ سال را یک ساعت در طول روز می دانندو تا ۱۸ سالگی روزی ۲ساعت(اما متاسفانه فضای کرونایی و تحصیل مجازی کار را دشوار کرده👌). برای کنترل استفاده از تبلت، راهکارهای زیر توصیه می شود:
- با قرار دادن برخی قانون ها، ساعت های استفاده فرزندتان از تبلت را محدود کنید. برای مثال به او اجازه ندهید که سر سفره غذا تبلتش را بیاورد.
-پژوهش گران می گویند بازی با تبلت قبل از خواب، می تواند فرزند شما را بی خواب کند. پس به او اجازه بازی کردن با تبلت پیش از خواب را ندهید و نگذارید آن را به اتاق خوابش ببرد.
- حتی اگر همه اطرافیان تان برای کودک خود تبلت خریده باشند، دلیلی ندارد که در سه سالگی به فرزندتان چنین هدیه ای بدهید. اگر می خواهید او را با تکنولوژی آشنا کنید، به او اجازه دهید برخی ساعات روز با تبلت شما بازی کند اما شخصی کردن این وسیله را از چنین سنی شروع نکنید.
- هرقدر فرزندتان را برای استفاده کمتر از تب لت نصیحت کنید، فایده ای ندارد. تا زمانی که او می بیند که در خانه استفاده از گوشی تلفن همراه، برای شما شیرین تر از گفتگو با همسرتان است؛ تمایلی به گوش کردن به توصیه های تان پیدا نمی کند. اگر می خواهید فرزندتان بازی با تب لت را جایگزین بازی و سرگرمی در دنیای واقعی نکند، خودتان در رعایت چنین اصلی پیشقدم شوید.
- اگر تنها یک فرزند دارید، به او حق دهید برای پر کردن تنهایی اش به تبلت وابسته شود. در چنین شرایطی به جای جنگیدن با او، خودتان برای تغییر شرایط وارد عمل شوید. بازی های دونفره پرتحرک و هیجان انگیز، هم می تواند سلامت جسم فرزندتان را تضمین کند و مهارت های حرکتی اش را تقویت کند و هم لحظات شاد و خوشی را برایش رقم بزند. اگر کودک تان از چنین نعمتی بهره مند شود، دیگر نیازی به بازی کردن با تبلت پیدا نخواهد کرد.
در مورد دخالت والدین خود و والدین همسرتان در تربیت فرزند، باید بگویم:
واقعیت این است که انسان ها در کهنسالی، دل نازک می شوند و تحمل ندارند گریه و بی تابیِ کودکان را ببینند. به همین خاطر از پدر و مادرِ کودک می خواهند تمام خواسته های او را برآورده سازند. اما چنین کاری اشتباه است. زیرا انجام تمام خواسته های کودک، او را پُرتوقّع می سازد. هرگز رشته تربیت فرزندتان را به دست دیگران ندهید. فرزند شما باید بداند که بزرگ ترین قدرت برای اصلاح و تغییر رفتارهایش شما هستید و قرار نیست به خاطر حرف دیگران برخلاف صلاح دید شما رفتار کند. همچنین شاید همه توصیه هایی که دیگران برای کنترل رفتار فرزندتان می کنند، به صلاح شما و فرزندتان نباشد یا با شرایطی که درآن قرار دادید، سازگار نباشد. پس به دور از چشم فرزندتان، با والدین خودتان صحبت کنید و از آنها با لحنی مهربانانه و با ذکر دلیل بخواهید اجازه دهند فرزندتان را به درستی تربیت نمایید. از همسرتان نیز بخواهید به دور از چشم شما و فرزندتان صمیمانه با والدینش گفتگو نماید و از آنها بخواهد اجازه دهند شما و همسرتان قوانینی برای فرزندتان وضع و اجرا نمایید.
جاده موفقیت پر از پدران و مادرانی است که فرزندان شان را به پیشرفت تشویق می نمایند.
موفق باشید.
🔷@rezazadehgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔪 کارد به استخونت رسیده این کلیپ رو گوش کن👌👆
🔷@rezazadehgh
▫️عوارض گرسنه خوابیدن کودک:
🔹اختلال در خواب
🔹امکان افزایش وزن
🔹از دست دادن توده عضلانی
🔹افت انرژی
🔹بد خلقی
🔹ریزش مو
🔷@rezazadehgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
#نوجوان_دیجیتالی
❇️ نوجوان دیجیتالی؛ قسمت دوم
🔸آموزش و ورود تدریجی به فضای مجازی همراه با کسب مهارتهای خودکنترلی و نقادی، یک تفکر منطقی در مواجهه کودک با فضای مجازی است.
🔹فناوری زودتر از موعد سراغ فرزندان ما میآید، بنابراین والدین باید آمادگی داشته باشند کودک را با مهارت وارد دنیای دیجیتال کنند.
✅ مناسبترین سن آموزش و روشهای آن را در این ویدئو ببینید.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🔷@rezazadehgh
🌟بسم الله الرحمن الرحیم🌟
#روانشناختی
✳️ قالَ علی عَلَیهالسلام:
🌸السَّعيدُ مَنِ استَهانَ بِالمَفقودِ
✳️ امیرالمؤمنین عليه السلام:
🌸 #خوشبخت، كسى است كه به آنچه از دست رفته #بى_اعتنا باشد
📚میزان الحکمه ج۵ ص۲۹۸
#حدیث
🔷@rezazadehgh
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
💎 ...راهکارهای حفظ آرامش...:
♦️همیشه این ساعت خونه بود! امروز دیر کرده! گوشیمو جواب نمیده! حتماً تصادف کرده! نکنه راستشو نمیگه! نکنه کسی مزاحمش شده!
💠 اگر شما هم در #زندگی دچار چنین حالتهای در زندگی هستید، برای #حفظ _آرامش چند توصیه کاربردی وجود دارد:
🔰 از حوادث #نترسید و به "خدا" #اعتماد کنید. باور داشته باشید که تمام کارها بدست خداوند متعال است؛ و هرچه بخواهد انجام میدهد.
🔰 ذهنتان را به #افکار و تصورات #مثبت عادت دهید.
🔰 به #خدا حسن ظن داشته باشید و فراموش نکنید که خداوند با هر کسی آنگونه رفتار میکند که او به خدا گمان دارد.
🔰 با کمک گرفتن از یک #متخصص، به فکر کنترل و علاج این افکار باشید.
🔰از "ذکر" غافل نشوید که بسیار #آرامش_بخش است.
📌 هرگاه #دلشورهای در وجودتان پدیدار شد، بر ذکر "لا حَولَ وَ لاقُوةَ الا بالله العَلی العَظیم" مداومت پیدا کنید.
📌 دست روی #قلب گذاشته و 3مرتبه آیه4 سوره فتح را تلاوت کنید:
⭐️هُوَ الَّذي أَنْزَلَ السَّکينَةَ في قُلُوبِ الْمُؤْمِنينَ لِيَزْدادُوا إيماناً مَعَ إيمانِهِمْ وَ لِلَّهِ جُنُودُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ کانَ اللَّهُ عَليماً حَکيماً⭐️
#آرامش
#خدا
#ذکر
🔷@rezazadehgh
#روانشناسی
✴️...افکارِ اکسیژنی...
💠 مردی شبی را در خانهای روستایی میگذراند. پنجرههای اتاق باز نمیشد. نیمه شب احساس #خفگی کرد و در تاریکی به سوی پنجره رفت اما نمیتوانست آن را باز کند. با مشت به شیشه پنجره کوبید، هجوم هوای تازه را احساس کرد و سراسر شب را راحت خوابید. صبح روز بعد فهمید که شیشهی کمدِ کتابخانه را شکسته است و همهی شب، پنجره بسته بوده است!
📌 او تنها با #فکر_اکسیژن، اکسیژن لازم را به خود رسانده بود!!
📌 #افکار ما از جنس #انرژی هستند؛ و "انرژی" کار انجام میدهد.
‼️نکته مهم:
♦️ در زندگی همیشه #مثبتاندیش باشید.
♦️ با افکار مثبت و #شکرگزاری، زندگی را برای خود #بهشت کنید و از آن لذت ببرید.
#افکار_اکسیژنی
#مثبت_اندیش
🔷@rezazadehgh
اگر بگذاريم كودكانمان ملايم زمين بخورند، براي نمونه اگر تكليف شبشان را گم كنند يا نمره خوبي در امتحان نگيرند، دخالت نكنيم و كارشان را درست نكنيم، اين امكان را بدست مي آورند كه به اندازه كافي انعطاف پذير شوند تا بتوانند روزي با موفقيت ما را ترك كنند، كودكي كه تركيب متعادلي از حفاظت و نيز رويارويي با مشكلات را تجربه كرده باشد، مهارت كافي و اعتماد لازم را به توانايى هاي خود خواهد داشت تا از عهده مشكلات ناگزير زندگي بر آيد.
در نتيجه اگر چه براي حفظ ايمني كودكانمان كارهاي فراواني انجام مي دهيم بهتر است به اين نكته ظاهراً متناقض نيز توجه كنيم كه نبايد انجام همه كارها را خود بر عهده بگيريم.
🔷@rezazadehgh