May 11
🔈🔈 ✨﷽✨
⚜ قال رسول الله صلی الله علیه و آله ⚜
بهترین علم، علمی است که نفع(به دیگران) برساند.
🔔آغاز دوره آموزشی 🔔
همراه با
#همایش_رایگان
و
شروع دوره اول
⏳زمان برگزاری همایش سه شنبه ۱۷ ابان ماه ۱۴۰۱⏳
مزایای کل دوره آموزشی
💠فهم عمیق تاثیر متقابلِ نفس ٫ بدن٫ محیط و ماوراء در ارتقاء سطح کیفی زندگی
💠یادگیری همزمان ۳ علم معرفت النفس ،طب سنتی ،طب جدید
شروع ثبت نام دوره اول: ۱۶ مهر ۱۴۰۱
شروع دوره : سه شنبه ۱۷ آبان ماه۱۴۰۱
ساعت همایش: ۹-۸صبح
📚 سرفصل های دوره اول :
📕ارکان٫طبیعت ومزاج مقدماتی
📗 اخلاط مقدماتی
📙اسباب صحت و مرض مقدماتی
📒حفظ الصحه مقدماتی
📘مزاج شناسی مقدماتی
🔰طول مدت دوره اول:
⬅️ یک ماه = ۴تا۶جلسه آموزشی➡️
🏨مدرس دوره
📚متخصص وکارشناس تغذیه ورژیم درمانی
📚 دانش اموخته رشته معرفت النفس وانسان شناسی زیر نظر استادحسین میرزایی(نماینده محترم مجلس اصفهان)
📚دانش پژوه طب سنتی وچینی
📚 دانشگاه علوم پزشکی مشهد
📡این کانال رو به اشتراک بگذارید
تا همه بتونن استفاده کنند .
🌐ادرس کانال:
https://eitaa.com/joinchat/871432435Cded046781b
💧حفظ الصحه اب
🕑وقت اشامیدن اب:
بدان که وقت اشامیدن اب باید بعد از پایین رفتن غذا از دریچه معده باشد.
📚منبع:
حفظ الصحه ناصری
🌐ادرس کانال:
@rezhimone
#کشک:
فائده:
۱. قابض (باعث حالت قبض در بدن و اعضا میشود.)
۲. مُبَرِّد(سرد کننده)
۳. تسکین دهنده ی حرارت زیاد صفرا و دم.
۴.کشک بریان شده جهت رفع اسهال مزمن بسیار موثر است.
۵.دیر هضم وتولید کننده بلغم
۶.باعث ریح (باد )در بدن میشود.لذا برای افرادی که کمر درد و دیسک کمر دارند باید در مصرف دقت شود
📚منبع:
حفظ الصحه ناصری
🌐ادرس کانال:
@rezhimone
🍲#اِسفیدباج چیست؟
در فارسی به معنای شوربایی است که با گوشت واب تنها به عمل اورده باشند بدون اضاف کردن ترشی.
🌐ادرس کانال:
@rezhimone
🔑فوائد #اِسفیدباج:
۱.غذایی موافق است در بیشتر احوال وزمان ها
۲.مناسب معتدل المزاجان
۳.رطوبت دهنده وچاق کننده
۴. مناسب برای کسانی که زکام و سرفه دارند.
📚منبع:
حفظ الصحه ناصری
🌐ادرس کانال:
@rezhimone
👨🏻🍳آموزش طبخ #اسپیدباج:
🍲اسپیدبا یا اسپیدباج، آش سفیدی است که به آش سیزیجات نیز معروف است و باعث ایجاد تعادل در بدن میشود و شیوه طبخ آن بدین صورت است:
🛎مواد لازم :
۱-بال و گردن مرغ یا ماهیچه گوسفند : به مقدار لازم
۲-برنج: یک یا سه چهارم پیمانه (اگر محلی باشد بهتر است)
۳-جو: نصف پیمانه
۴- آب: ۸ پیمانه
۵-سبزیجات :جعفری، شنبلیله و گشنیز تازه: به مقدار کم
۶-روغن زیتون: یک یا دوقاشق غذاخوری ۷-ادویه : به مقدار کم زرد چوبه
🌐ادرس کانال:
@rezhimone
🍲طرز تهیه #اسفید باج :
۱.ابتدا بال جوجه یا مرغ (بسته به ذائقه و در دسترس بودن) را بپزید تا لعاب دهد.
۲.یک استکان برنج محلی را در ۸ لیوان آب ریخته و بجوشانید تا آب آن تبخیر شود و لعاب دهد و ۱ لیوان آن بماند.
۳.علاوه بر برنج، جو هم میتوان به آن اضافه کرد (جو هم باید مانند برنج لعاب دهد.)
۴.برنج را به لعاب مرغ اضافه کرده .
۵. بعد به مواد فوق گشنیز، جعفری و شنبلیله (مقدار کمی تازه) اضافه کنید.
۶.در پایان کمی زردچوبه و روغن زیتون اضافه میکنیم.
۷. روی شعله ملایم میگذاریم تا به قوام آید و لعاب دهد.غذای مذکور را در طول روز میل نمایید.
🌐ادرس کانال:
@rezhimone