eitaa logo
🍯 عسل رضوان 🍯
702 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
610 ویدیو
2 فایل
عرضه محصولات عسل طبیعی 🍯 با برگه آزمایشگاهی وساکارز زیر ۲ 🤩🤩 با طعم های مختلف😋 در صورت نارضایتی از محصولمون امکان مرجوعی وجود دارد.🤩🤩 در صورت سفارش به آیدی زیر پیام بدهید @abbasbabayi29 اینم شمارم 👈 09127162834 برای خرید عمده تماس
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ بچه ها با سلام و عرض ادب ، همین اولین کلمه بگم که جای خوبی اومدید 😍 اگر دنبال عسل 🍯 طبیعی و خوشمزه هستین همین الان عضو کانال ما بشید😘 ✅ عسل 🍯 ما با طعم های مختلف هست ✅ عسل ما کاملا طبیعی و بدون هیچ مواد افزودنی. ✅ با یک بار امتحان مطمئنا مشتری ثابت ما خواهید شد. ✅ ارسال رایگان هم داریم😍. ✅ بسته بندی عسلمون در ظرف های نیم و یک کیلویی هست. ✅ با قیمت استثنایی😍 در ظرف یک کیلویی فقط ۲۳۰ هزار تومان. ✅ در ظرف های نیم کیلویی ۱۱۵ هزار تومان ✅ برای ثبت سفارش و مشاوره به آیدی داخل کانال پیام بدهید🙏🌹 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2306474292C54f520c58f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوستان عزیز صبحتون بخیر😅 البته باید بگم ظهرتون بخیر 🌹 ان شاءلله دعا میکنم🤲 امروز اتفاق های خوب برات بیفته🌺
واژه‌هایی مثل گوشت خام🥩 یا سبزیجات خام 🥦برای شما آشناست چون بار‌ها و بارها آن را شنیده‌اید. اما ممکنه واژه عسل خام🍯 یا همان عسل حرارت ندیده چندان برای شما آشنا نباشه. 🧐البته شاید به صورت اتفاقی آن را جایی شنیده یا دیده باشید یا فروشنده هنگام خرید عسل به شما گفته باشد که این عسل خامه. اما نمی‌دانید که خام بودن عسل دقیقا به چه معنی است.🤔 به همین منظور در چند مطلب آتی قصد دارم تا شما را با عسل خام طبیعی و خواص آن و تفاوت آن با عسل‌های تجاری که معمولاً در فروشگاه‌ها و سوپرمارکتها وجود داره آشنا کنم تا ببینیم چه مزیت‌هایی نسبت به آن داره و چطور می‌شه آن را تهیه کرد. امیدوارم براتون مفید باشه.👇👇 💯لطفاً نظرات و پیشنهادات خودتونو در خصوص مطالب ارائه شده اعلام فرمائید تا در پست های آتی مطالب مفیدتری جهت استفاده عموم ارائه بشه. با تشکر 🆔 @rezvan_foroshgah
✅ بچه ها حتما این مطالبی که امروز میذارم رو حتما بخونید و بعدش اگر سوال و پیشنهاد و.... بود به آیدی داخل کانال پیام بدید 🙏
عسل خام چیست❓🤔 ✅ عسل خام یک نوعِ خاص از عسل نیست، بلکه به عسلی که فرآوری نشده باشد عسل خام می‌گویند. به این معنی که عسل را درست به همان شکلی که از کندو برداشت می‌کنند به مشتری برسانند. رنگ این نوع عسل کمی مات است و همراه با ناخالصی‌هایی نظیر گرده ، موم و حتی گاهی بقایای بدن زنبور عسل است.🐝 ✅ برداشت عسل به صورت خام از کندو به این شکل است که شان عسل (عسل همراه با موم) را از کندو خارج کرده، درپوش‌های روی حفره‌های پر از عسل را به وسیله‌ی یک چاقو برداشته و سپس آن را درون دستگاهی که به آن اکستراکتور می‌گویند قرار می‌دهند. با این روش عسل به وسیله‌ی نیروی گریز از مرکز از حفره‌ها خارج و در پایین دستگاه جمع می‌شود.💡 ✅ سپس عسل به دست آمده را از یک صافی عبور می‌دهند تا ذرات درشت آن و بقایای احتمالی بدن زنبور از آن جدا شود، و بعد آن را در شیشه می‌ریزند. به این نوع عسل که در روی آن هیچگونه فرآوری انجام نشده است و حرارتی ندیده‌ است، خام یا حرارت ندیده می‌گویند.🧐 ✅ یکی از مهمترین دلایلی که سبب شکرک زدن عسل می‌شود نیز همین خام بودن آن است.🔆 چرا که ذرات ریز معلق در عسل درست مانند یک هسته عمل می‌کنند و باعث متبلور شدن عسل و یا همان شکرک زدن آن می‌شود. 🌸🐝🌸🐝🌸🐝🌸🐝🌸🐝🌸🐝 🆔 @rezvan_foroshgah
عسل تجاری چیست❓🤔 ✅ عسل تجاری به عسلی گفته می‌شود که علاوه بر مراحل بالا چند مرحله دیگر نیز برروی آن اعمال شده باشد. که مهمترین آن‌ها فیلتراسیون و پاستوریزاسیون است.🧐 ❌ فیلتراسیون ✅فیلتراسیون به این منظور انجام می‌شود تا تمامی ذرات معلق در عسل همچون گرده گل و بره موم به کلی از آن خارج شود و تقریبا هیچگونه جسمی به غیر از خود عسل وجود نداشته باشد. با این کار عسلِ یک دست حاصل می‌شود.🍋 ❌ پاستویزاسیون ✅ پاستوریزه کردن یا حرارت دادن عسل نیز یکی از مراحل مهم در فرآیند تولید عسل تجاری است. که در آن عسل را سریعاً به دمای بالا می‌رسانند و سپس خنک می‌کنند.🤨 ✅ این کار بیشتر به منظور مشتری پسند شدن عسل انجام می‌شود. همانطور که گفتیم عسل حرارت ندیده بعد از مدتی رس می‌بنند یا اصطلاحاً شکرک می‌زند و این باعث می‌شود که مشتری احساس خوبی به آن نداشته باشد. با گرما دادن، عسل کاملاً شفاف شده و هرگز شکرک نمی‌زند.😎 🌸🐝🌸🐝🌸🐝🌸🐝🌸🐝🌸🐝 🆔 @rezvan_foroshgah
دوستان اینم از عکس عسل 🍯 تجاری
رضایت شماره (3)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا