هدایت شده از گفتمان
کند که پیامش دریافت شده، خشم و ناراحتی اش التیام یابد. همانطور که صبح رای گیری در مصاحبه مقام رهبری افراد مردد را خطاب قرار دادند،حالا پس از مشخص شدن مقدار مشارکت و آرایش آن نیز،این طیف را جدای از ملت ایران نپندارند.
✅مشارکت ۴۰ درصدی که مقدار قابل توجهی از آن را آرا باطله و آرا قومی و طایفه ای که در انتخابات(فورمالیته رژیم پهلوی هم حضور موثر داشتند)تشکیل می دهد،نمی تواند پایه محکمی برای استقرار سازه نظام باشد. این شالوده قابلیت اطمینان چندانی ندارد؛ما نمی توانیم با این وضعیت سرمایه اجتماعی،سال آینده میلادی با شخصی چون ترامپ مواجه شویم.اگر چنین چیزی رخ دهد و نظام با شجاعت مسئله را بپذیرد و به آن معترف شود،و سخنان چاپلوسان و مداحان و ریزه خوران را وقعی ننهد،می توان از همین انتخابات که بدخواهان به شکاف ملت - دولت آن امید بسته اند، به تشکیل یک بستر بر مبنای وفاق ملی اندیشید.هر چند دیر!
🔹در برابر خواست های بحق عموم مردم( عدالت اجتماعی و...)نباید مقاومت کرد.این خطایی است که تمام حکومت های قبل از ما مرتکب آن شدند و نتیجه اش را دیدند؛🌹🙏
@goftteman
هدایت شده از پارتیزان
🔷#تحلیل: جنگ بچهبازی نیست!
🔹این روزها در جمعهای مختلف مجازی، بین دو نگاه "انتقام سخت" و "گندهگوی(!!) منطقه"مجادلههای فراوانی جاری است، که تا حد زیادی ریشه در تفرقه سیاسی امروز در جامعه ما دارد. اما گذری به این مسئله با پرهیز از احساسات و تعصبات سیاسی، نتایج عقلانیتری را به همراه دارد.
🔹واژههایی مانند "انتقام" و یا "تنبیه" جایی در ادبیات فنی امنیت ملی، حداقل در بعد نظامی ندارند. اساس انتقام بر احساسات است و احساسی عمل کردن در جای اشتباه، مرگبار است. درست است که از نظر اعتماد بهنفس اجتماعی، این مسئله نیز حائز اهمیت است، اما در بعد نظامی باید نسبت به آن احتیاط نمود.
🔹اما آیا شرایط اقتصادی و مشکلات کشور میتواند توجیه مناسبی برای پرهیز از پاسخ به تجاوز خارجی باشد؟ با این منطق که کشور ما در حال حاضر توانایی ورود به یک جنگ گسترده ندارد، باید از جنگافروزی پرهیز کرد. اما انفعال در امنیت ملی نه تنها زمینهساز صلح نیست، بلکه میتواند به اندازهی تندروی جنگافروزانه خطرناک باشد.
🔹اگر هر ملتی مقابل دشمن خود بیش از حد انفعال، ضعف و یا به تعبیری "صبر" بهخرج دهد، در نهایت یا جنگ گسترده ناچاراً بر او تحمیل خواهد شد و یا باید تسلیم تمام و کمال کشور و حیثیت ملی خود به بیگانه را بپذیرد. افرادی مانند صدام و قذافی در جای اشتباه جسارت بهخرج دادند و بعد در جای اشتباه عقبنشینی کردند و همراه با خود، کشور خود را به ورطه سقوط کشاندند.
🔹بنابراین افراط و تفریط در رویارویی با تهدیدات خارجی هر دو میتواند منجر به جنگ و ویرانی شود؛ تعادل ظریفی در این میان وجود دارد که دستیابی بهآن نیازمند درایت در سیاستگذاری و محاسبات دقیق امنیتی و نظامی است. چالش حال حاضر کشور بیش از "انتقام"، "بازدارندگی" است.
Martiya
@Partisan2015
هدایت شده از پارتیزان
🔷 حلال باد نانی که میخورید!!!
🔹 رسانههای فارسیزبان که در زمان عملیات تلافیجویانه ایران، خط خبریاشان شده بود انهدام ٩٩.٩٩٩٩% از چهار پنجهزار پرتابهی بالستیک «جمهوری اسلامی»، حالا چند روز است که با دعوت کارشناسان بسیار خبره، با آب و تاب از حکمتهای عمیق و پنهان عملیات رژیم صهیونیستی و اثرات آن بر آیندهی کهکشان راهشیری صحبت میکنند.
🔹 واقعیت این است که در محافل نظامی-امنیتی، کمتر کسی انتظار چنین پاسخ مصممی از جانب ایران را داشت و کمتر کسی تصور میکرد که با بسیج کل توان پدافندی صهیونیستدوستها در منطقه، باز ایران بتواند ضربهای در همین اندازه وارد نماید. حالا هم با ذرهبین دنبال لکه روغنریزی و سوختگی در خاک ایران میگردند.
🔹 آدمیزاد اگر قدر ارزنی شرف و اصالت در وجودش باشد، با هر باد و لرزهی سیاسی این چنین چوب حراج به وطن و هویت خود نمیزند. البته این قماش حداقل یک پولی از سعودی، بریتانیا و صهیونیسم بهجیب میزنند؛ بدا به حال شغالهای مجازی که فیسبیلالشیطان وطن میفروشند.
Martiya
@Partisan2015
ریسمان
ما باید راهی را که شروع کردیم تا پیروزی ادامه دهیم یا بگذار که کربلای دیگری رقم بخورد. یحیی سنوا
هرکس گفت حماس، سلفی یا ناصبی یا ضد شیعه است این رو نشونش بدید.
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر بازرگان عزیز
حرفایی بسیاری مهمی در مورد ایده مذاکره و امکان تنش زدایی با غرب و فهم تجربیات گذسته اینجا مطرح میکنند که به نظرم اصلی ترین سوال سیاست خارجی از کاندیداها باید باشد.
@risman
کاش آقای جلیلی علاوه بر هزاران ساعت کار کارشناسی و گفت و گو با متخصصان و بازدید میدانی و سفر و... چند جلسه هم وقت می گذاشتند برای گفتار درمانی و فنون بیان
این حد از لکنت کلام و ناتوانی در بیان، واقعا عجیبه
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمسخر بایدن و سوناک و اسرائیلیها در کلیپ طنز یمنیها به نام "سفینه"
انصافا گمان نمیکردم انصارالله تا این حد در بخش تولیدات محتوا و جنگ رسانه ای پیشرفت کرده باشند.
بیش باد.
@risman
هدایت شده از پارتیزان
🔷تصویری منتسب به محل ترور هنیه
🔹تصویری منتسب به محل اقامت و ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس، که منتشر شده است.
🔹با توجه به حجم تخریب محل مورد اصابت قرار گرفته، مظنون اصلی این تخریب بهنظر موشک ضدزره اسپایک است. احتمالاً این موشک بههمراه لانچر آن بهصورت قطعات جدا از هم از مرز وارد شده و در داخل کشور مونتاژ شده است و در نزدیکی ساختمان همین محل ترور، شلیکشده است.
🔹اینکه عوامل انجامدهنده این ترور توانستهاند تجهیزات بهکار رفته در این ترور را وارد و اینکه با استفاده از عوامل نفوذی حتی اتاق محل اقامت هنیه را میدانستند و دقیقاً آنجا را مورد هدف قرار دادهاند، نشاندهنده اشراف اطلاعاتی دشمن و ضعف شدید دستگاههای امنیتی کشور است.
#ترور #حماس
Tomcat
@Partisan2015
هدایت شده از پارتیزان
🔶جان در برابر چشم
🔸نمیتوان بیش از این واقعیت را کتمان کرد، ما در جنگ هستیم. دشمن این واقعیت را بهخوبی درک کرده است و در نتیجه تصمیمات خود را نیز بر همین اساس اتخاذ میکند. وقت آن است که این واقعیت میدانی توسط تهران نیز پذیرفته شود.
🔸در سالهای گذشته فجایع امنیتی بیپایانی را تجربه کردهایم. اما ترور اسماعیل هنیه در تهران، ضربه و جسارتی بهمراتب بزرگتر از بمبگذاریها، حملات سایبری، ترورها و خرابکاریهای پیشین بود. ترور یکی از رهبران اصلی محور مقاومت در تهران، پایتخت محور مقاومت آن هم در سفری بهعنوان مهمان تحلیف دولت جدید ایران، عبور از تمامی خطقرمزهاست.
🔸نمیتوان هیچگونه کوچکنمایی انجام داد. اسرائیلیها نشان دادند که با وجود بحران همهجانبه فعلی خود حاضرند همزمان تمام جغرافیای محور مقاومت از بیروت تا عراق و تهران را زیر آتش ببرند. ترور هنیه زیرسؤالبردن اعتبار و مشروعیت ایران در منطقه و تحقیر جایگاه آن بهعنوان رهبر محور مقاومت بود. اگر ایران نمیتواند از دوستان خود حتی در شمال تهران بهدرستی حفاظت کند، چه ادعایی میتواند از حمایت فلسطینیان و همپیمانان دیگرش در خاورمیانه داشته باشد؟
🔸این که چه عواملی توان امنیتی و اطلاعاتی ایران را به چنین وضع فلاکتباری دچار ساخته است و چگونه میتوان چارهای بر آن اندیشید، سخنی طولانی و بحث فردا است. آنچه مشخص است ما امروز از خنثیسازی ضربات امنیتی اسرائیل در داخل کشور عاجز هستیم و همزمان توان پاسخدهی متناسب و همسطح امنیتی در سرزمینهای اشغالی را نیز نداریم. در نتیجه بار دیگر برای پاسخدهی باید دست به دامان توان نظامی شویم، پاسخی که با پذیرش عواقب احتمالی آن باید با شدت بیشتری نسبت به عملیات وعده صادق انجام گیرد.
🔸نتایج تلخ انفعال در برابر ترور شهید سلیمانی و شهید فخریزاده نیازی به تکرار ندارند. ما با دشمنی روبرو هستیم که هیچ خطقرمز، قانون و اخلاقیاتی را به رسمیت نمیشناسد و تنها در برابر قدرت رفتار خود را تغییر میدهد. وقت آن است که از رفتار اسرائیل درس گرفت. اگر امروز همانند شیوه معمول صهیونیستها، پاسخی شدیدتر نسبت به ضربه دریافت شده به تلآویو داده نشود، یقیناً انفجارهای بعدی در جلسات شورای عالی امنیت ملی، ستاد کل نیروهای مسلح و بیت رهبری خواهد بود.
🔸بازوان ایران در منطقه دقیقاً برای چنین روزی پرورش یافتهاند. اسرائیل تنها خون و آتش را قابلاحترام میداند و تا وقتی که بهای سنگینی را با خون نپردازد، قدمبهقدم جلوتر خواهد آمد. نمیتوان با توجیه خطر جنگ از ارسال پاسخی کوبنده شانه خالی کرد. نزاعی که قرار بود صدها کیلومتر دورتر از مرزهای ایران مدیریت شود، امروز به قلب تهران رسیده است. ما هم الان هم در جنگ هستیم و وقت آن است که مانند یک طرف جنگ رفتار کنیم.
#ایران #اسرائیل
#لبنان #فلسطین
Archivist
@partisan2015
در ستایش تجربه دوران جدید صداوسیما
۱/۲
در نقد صداوسیما میتوان هزاران مطلب نوشت، از سیاست گذاری احمقانه و رو به زوال آن تا عقب ماندگی فنی و مهندسی اش، از سطح نازل تولیدات ارزشی و فرهنگی اش تا مشی عهد حجری سیاسی اش که نتیجه آن شده اینکه این بزرگترین و فربه ترین نهاد فرهنگی و رسانه ای جمهوری اسلامی با شصت همت بودجه (معادل ده میلیارد دلار) قافیه را به رسانه های دویست میلیون دلاری یک شاهزاده سعودی یا یک ساواکی فراری باخته است، می توان ساعتها از این روضه ها خواند و گریست، ولی غرض این متن الآن چیز دیگریست.
وقتی جناب جبلی رئیس صداوسیما شد و جناب وحید جلیلی را به عنوان دست راست و معاونت تحول آفرینی انتخاب کرد، یکدفعه امید ها برای تحول این چاه ویل بدون آب در دل معتقدان به آرمان انقلاب زنده شد. نا سلامتی جلیلی کسی بود که نامه معروف «این گروه خشن» را در نقد صدا و سیما در دوران تاریک تصدی گری علی عسکری نوشته بود، کسی بود که بیش از ده سال جشنواره فیلم عمار برگزار کرده بود، کسی بود که سالها فراخوان داده و فیلمنامه جمع می کرد و به نقل از خودش بیش از هفتصد فیلمنامه از بهترین ها را در حوزه اندیشه ناب انقلاب گرد آوری کرده بود، سالها در نهاد های فرهنگی و مجلات مختلف ریزبه ریز عملکرد صدا و سیما را نقد کرده بود و راه حل داده و در یک کلام، مشتش پر بود.
جبلی هم کم از او نداشت، کسی که پرس تی وی را بنیان نهاده و رساله دکترایش بررسی دلایل اوج گیری الجزیره بود، قطعا از زیر و بم رسانه های سیاسی موفق جهانی آگاه بود.
ولی عملکرد این گروه لطیف در صداوسیما بعد از چهار سال هیچ بهتر از آن گروه خشن نشده که هیچ بلکه بدتر هم شده!
🔹تحول در خبر رسانی سیاسی و عدالتخواهانه در همان روزهای اول و ماجرای اعتراضات مردم اصفهان به دو روز هم نکشید، و کرکره تحول پایین آمد و دوباره زحمت خبررسانی میدانی افتاد به گردن آمد نیوزها
🔹برنامه های امید آفرین و تحول محور و مطالبه گر، مانند جهان آرا، ثریا و زاویه و پایش و میدان هم هرکدام تعطیل شده یا زهرشان گرفته شد.
مجریان آنها هم همگی اخراج یا استعفا دادند، (امین سلیمی، حبیب ازغدی، اسفندیاری، مرتضی حیدری)
🔹آتش مقاومت در برابر سلبریتی ها و شوآف های میلیاردیشان در رسانه ملی هم بعد از چند ماه خاموش شد و مدیری ها و رامبد جوان ها و گلزار ها با منت برگشتند و ما ماندیم و برنامه های بی مزه و مثلاً کمدی خانوادگی شبکه نسیم که اینبار مثل کرونا به همه شبکه ها پخش شده بودند.
🔸گفت و گوهای داغ علمی و سیاسی شبکه چهار هم نه تنها به سایر شبکه ها توسعه نیافت، بلکه در همان دو ماه اول اعتراضات ۱۴۰۱ تمام شد و دوباره تریبون افتاد به دو راهی کوشکی _کواکبیان و دعوای بی حاصل اصلاح طلب اصولگرا.
🔸از آنهمه فیلمنامه دست نخورده هم سهم ما شد نون خ چهار و پایتخت پنج! با کش دادن بی مزه گاندو و هوش سیاه
🔸دکتر حسن عابدینی محافظه کار، استاد فوق تخصص تمام مسائل سیاسی داخل و خارج هم به افتخار دختر گرامیشان که هنوز درسشان را تمام نکرده اند، تبدیل به پای ثابت تمام تحلیلهای سیاست خارجی شدند. به سایر اساتید و تحلیلگران هم، گاهی اوقات ده دقیقه ای به برنامه پدر یا دختر گرامی اجازه ورود داده میشود.
🔸آن دسته از مجریها و برنامه سازهایی هم که احیانا با ذوق شخصی خودشان میخواستند اندکی خارج از قاب خشک سنتی عمل کنند هم با اردنگی به درجات پایین تر شوت شدند، مانند دلاوی، نجف زاده، شریفی مقدم و ...
🔻هیچکدام از برنامه های ارزشمند تعطیل شده دوران سیاه (به قول جلیلی) هم احیا نشدند و از هیچ اخراجی هم دلجویی نشد، نه برنامه این شبها، نه زاویه، نه فیتیله، نه کتاب باز نه سوره نه پورنگ و نه هیچکدام
🔻کنداکتور بخش خبر و تحلیل ویژه خبری هم که دریغ از ذره ای تغییر! همان همیشگی با اجرای سرد و بی روح کلیشه ای محمدرضاحیاتی طور مجریهای جوان! بدون ذره ای ابراز هیجان، احساسات، نقد خودی، مطالبه، حسابکشی یا حتی تغییر لحن! (البته همین حیاتی سرد و خشک هم به دلیل اظهار نظر مجازی در باب علاقه به فلان نوع موسیقی هم تحمل نشده و اخراج شد!)
🔸هر نیمچه سلبریتی سریالهای طنز سابق هم از مهران غفوریان گرفته تا مهران رجبی، اکنون به درجه مجریگری ارتقا یافته و خود صاحب یک شو_مسابقه با دکور و آیتمهای میلیاردی شدند. آنهم در بهترین شبکه ها و ساعات شب
🔸 برنامه های یلدا و تحویل سال و مناسبتی هم شده اند جولانگاه سایر این نیمچه سلبریتیها
🔸برنامه های اختصاصی کودک و نوجوان و تولیدات ارزشمند تربیتی هم با موفقیت منهدم شده و جایش را به انیمیشن های دوبله شده خارجی داده است.
۱/۲
@risman