آخرین مرحله در عشق به فرزند،
رها کردن فرزند است!
وقتی با اراده خودتان و در زمان مناسب، ریسمان وابستگی را
قیچی کنید،
کودک به استقلال عاطفی می رسد.
@khanjanidroos
ناله فراوان والدین از سختی زندگی،
آرزوهای بلند،
نگاه های حسرت آمیز آنان به داشته های دیگران،
تعریف از دارایی های مردم، گشودن دست نیاز به سوی دیگران و...
این پیام را به فرزند می دهد که پول، حلّال همه مشکلات است و او را به تدریج به سوی پول پرستی می کشاند.
@khanjanidroos
💠 چه كنيم تا كلام و نصيحتمان در #فرزندان یا#نوجوان تاثيرگزار باشد❓
1. به مقدار ضرورت بسنده كنيد. #نصيحت پي در پي، سبب لجاجت فرزندان نوجوان مي شود و رفتار ناشايست را در آنان تثبيت مي كند.
🔹توجه داشته باشيد كه حتي بزرگسالان نيز پند را به سختي مي پذيرند.
2. اول خودتان به موعظه هايتان عمل كنيد بعد به فرزندتان توصيه كنيد .
🔹 در روايات آمده است:
ان العالم إذا لم يعمل بعلمه زلّت موعظته عن القلوب كما يزلّ المطر عن الصفا
اگر عالم به دانش خود عمل نكند، موعظه اش از قلب ها مي لغزد؛ همان گونه كه قطره آب از روي سنگ فرو مي ريزد.
3. براي تأثير نصيحت، بايد بين خود و فرزندانتان رابطه اي قلبي و عاطفي برقرار سازيد. دل فرزند به والديني روي مي آورد كه با آنان انس داشته باشد.
4. هنگام پند دادن، خوشرو باشيد. ترشرويي، جلو تأثير پند را مي گيرد.
5. از لحني نرم استفاده كنيد و به آرامي تذكر دهيد.
وقتي خداوند بزرگ، موسي و هارون را به سوي فرعون فرستاد، به آنها فرمود كه با او به نرمي سخن بگويند:
فقولا له قولاً ليناً.
6. نصيحت هاي شما به ويژه براي نوجوان بايد پنهاني باشد. نوجوان با توجه به ويژگي شخصيت طلبي اش نصيحت شنيدن در جمع را برنمي تابد.
@khanjanidroos
دو سال با دخترخالهام ارتباط پیامکی داشتم که به او علاقهمند شدم، اما مورد مخالفت خانواده قرار گرفتم و آنها به دنبال دختری مناسب برای من هستند که با آنها موافقم... اکنون چگونه علاقه قبلی را فراموش کنم؟
✅ازدواج تصمیمی سرنوشتساز میباشد که در سعادت یا شقاوت، زیبایی یا زشتی زندگی انسان نقش بسیار مؤثری دارد و همسر انسان مانند گردنبندی است که میتواند او را آراسته کرده یا از زیبایی دورش سازد.
✅ امام صادق (علیهالسلام) میفرماید: «زن همانا گردنبندی است، نیک بنگر که چه گردنبندی را به گردنت آویزان میکنی.» (بحارالانوار، ج 100، ص 233).
اما متأسفانه برخی از افراد میخواهند این مسئله مهم را با ارتباطهای حرامی که با دختران ایجاد میکنند بهدست بیاورند که بسیاری از آنها در سایه آن ارتباط به عشق کاذب گرفتار میشوند و وقتی آن را با خانواده در میان میگذارند مورد مخالفت واقع میشوند و... اکنون که به این یقین رسیدید ایشان مناسب شما نیستند، در این موقعیت بر شما لازم است از گناه گذشته خود به درگاه الهی توبه کنید و در گام بعدی تمام راههای ارتباطی،پیام ها تصاویر و...را از بین ببرید و زمانی برای صلهرحم منزل خاله خود بروید که دخترش حضور نداشته باشد و یا در صورت حضور، چشمان خود را از نگاه کردن به او حفظ کنید و در نهایت بعد از تقویت معنویت و زدودن این علاقه کاذب، با انتخاب موردی مناسب به سمت خوشبختی حقیقی قدم بردارید.
🌿
❣🌿 @Khanjanidroos
🌿❣🌿
❣🌿❣🌿❣🌿
برای تــوبــه
امــروز و فـــردا نکـن!!
از کجا معلـــوم
این نَفَسی که الان میکشــی
جزو نَفَســهایِ آخر نباشه ؟؟
خیلیا بےخیال بودن و
یهو غافلگیــر شدن..
@khanjanidroos
#کاسبی_کریمانه
💠 دیروز رفتم یه سوپر مارکت باکلاس تخممرغ بخرم.گفت:نداریم #روبرویی داره. پرسیدم: چرا خودتون نمیارید؟ گفت: بعضی چیزهارو نیاوردیم تا صاحب مغازه روبرویی که یه #پیرمرد مسن هست، بتونه با آرامش کاسبی کنه.
💠 فرمول قشنگی یاد گرفتم با همسرم به این نتیجه رسیدیم که نوع پوشش، خوراک و #سبک_زندگی ما باید به گونهای باشد که عامل ایجاد توقعات و تصمیمات غلط در زندگی اطرافیان ما نشود و سبک زندگیمان روحیه #قناعت و سازش را در زندگی همسران دیگر نابود نکند.
💠 چقدر شیرین است که گاه کریمانه از #حق خود بگذریم تا زندگی و کاسبی صفات خوب در دیگران #رونق بگیرد.
@khanjanidroos
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آموزش حجاب و حیا به فرزندان
🎙سخنران: استاد تراشیون
#حجاب #حیا
کودک ونوجوان آینه درون ماست
اگر مضطرب است، بیانگر احساس نا امنی درونی ماست
اگر بی برنامه و نامنظم است، نشان دهنده جنبه ای از زندگی ماست که برای آن هیچ برنامه ای نداریم.
اگر از او ناراضی هستیم، نشان دهنده احساس عمیق بی ارزشی و عدم رضایت است که نسبت به خود داریم.
ما فقط نقص ها و توانمندیهای خود را به فرزندانمان انتقال خواهیم داد، و نه چیزی فراتر.
@khanjanidroos
من تو کارم خيلي حواس پرتي دارم .دکتر برم ميگه آروم باش استرس نداشته باش و و و
من واقعا تو کارم مشکل دارم .انگار روز به روز هم بدتر میشه؟
✅ انجام تمرين هاي زير در برنامه اي مكتوب و منظم توانايي تمركز فكر و حواس شما قوي مي شود:
1)وقتي ذره بين مي تواند از اشعه هاي خورشيد، بسوزاند و آتش روشن كند كه اشعه ها را متمركز كند. ما نيز با تمركز حواس مي توانيم قدرت يادگيري و حافظه خود را قوي كنيم و در كارها و روابط بازده خود را ارتقا بخشيم.
2) تمركز حواس نيز مانند مهارت و هنر تير اندازي، زدن به هدف در بازي دارت، پرتاب كردن توپ بسكتبال در حلقه، رانندگي، شنا نياز به ممارست و تمرين مستمر دارد. براي تقويت و پرورش تمركز لازم است مانند ورزش باشگاهي وقت و مكان خاص در نظر بگيريم و تمرين كنيد. همان گونه كه در ورزش عضلات ما قوي و ورزيده مي شود در تمركز نيز عضلات ذهن و حافظه ورزيده مي شوند. با شروع تمرين تغييرات را حس مي كنيم و با استمرار تمرين ها، پس چند هفته به خوبي اثرات مثبت و سازنده نمايان مي شود.
3) تابلوي ايست: تصور كنيد مانند پليس كه به ماشين ها جهت مي دهد شما به خيالات و افكار جهت مي دهيد. وقتي حواس و افكار و خيالات شما از كار و يا مطالعه پرت مي شود تابلو ايست را بالا ببر و سوت بزن و بگوييد: «به جاي خود برگردد.»
4) روش عنكبوتی: این روش نیز یكی دیگر از تكنیك هایی است كه پایه و اساس تمركز است و به شما كمك می كند تا تمركز داشته باشید و از حواس پرتی جلوگیری كنید. اگر تار عنكبوتی را تحریك كنید، تار تكان می خورد و عنكبوت نسبت به جنبش تار، از خود واكنش نشان داده و می خواهد علت حركت را بیابد، ولی وقتی چندین بار این عمل را تكرار كنید، خواهید دید كه عنكبوت ، دیگر نسبت به حركت تار هیچ عكس العملی از خود نشان نمی دهد و متوجه می شود كه حشره ای به دام او نیامده است. این روش را یاد گرفته و ذهن خود را پرورش دهید و در برابر حواس پرتی تسلیم نشوید. وقتی كسی داخل اتاق می شود یا وقتی در با صدای بلند به هم می خورد، نباید به خودتان اجازه دهید كه حواستان پرت شود. شما باید تمركزتان را برای هدفی كه در ذهن دارید، حفظ كنید. مثلاً در یك كنفرانس كلاسی اجازه دهید كه دیگران جلوی شما حركت كنند و سرفه كنند، بدون اینكه به آنها نگاه كنید فقط بین خودتان و كنفرانس، تونل ارتباطی ویژه ای ایجاد كنید و بگذارید دیگران از این تونل خارج باشند. و یا وقتی كه با كسی صحبت می كنید، حواستان فقط به او باشد و به صورتش نگاه كنید و از حرف هایی كه می زند یادداشت بردارید. بگذارید همه چیز از ذهنتان خارج شود و به هیچ چیز جز او توجه نكنید.
5) فرصتی برای افكار مزاحم: در طول روز ، زمان ویژه ای را به فكر كردن درباره مسائلی كه به ذهن شما خطور می كنند و تمركزتان را به هم می زنند اختصاص دهید. به طور مثال ساعت ۳۰/ ۴ تا ۵ بعد از ظهر زمانی است كه شما می توانید به این افكار بپردازید. هنگامی كه این افكار مزاحم در طول روز به ذهن شما خطور كرد و باعث نگرانی شما شد، به یاد آورید كه زمان ویژه ای را برای آنها در نظر گرفته اید و اجازه دهید كه از ذهن شما خارج شوند. كسانی كه از این روش استفاده كرده اند، توانسته اند ۳۵ درصد از افكار مزاحم را در طول ۴ هفته در خود كاهش دهند. این تغییر بزرگی است. گام های اساسی این روش عبارت اند از:
زمان ویژه ای را هر روز به این افكار اختصاص دهید.وقتی افكار مزاحم وارد ذهن شما شدند، بدانید كه زمان خاصی را برای فكر كردن به آنها گذاشته اید.
با تكنیك حواست را جمع كن هم می توانید این افكار را از ذهن خارج كنید .
به خودتان اطمینان بدهید كه در زمان مخصوصی حتماً به این افكار مزاحم كه تمركز شما را بر هم می زنند، فكر خواهید كرد.
6) خود تشويقي: هدفي را كه مي خواهيد روي آن تمركز داشته باشيد به چندين هدف كوچك تر تقسيم كنيد. بعد متمركز شويد بر بخش اول و به خود بگوييد فقط براي پانزده دقيقه مي خواهم اينجا تمركز داشته باشم. وقتي موفق شديد به خود پاداش دهيد مثلا ليواني شربت بنوشيد. يا بلند شويد در هواي آزاد قرار گيريد و نفس عميق ديافراگمي بكشيد. با موفقت در هر بخش احساس خوشايندي به شما دست مي دهد و اين خودش انگيزه شما را براي تمركز بيشتر بالا مي برد.
7) خودتنبيهي: در ادامه بخش قبل شما مي توانيد از خودتنبيهي استفاده كنيد. بگوييد اگر دنبال خيالپردازي رفتم و حواسم را متمركز نكنم. به جاي ديگران چايي درست كردن يا جارو كردن با من.
8) درگير كردن ذهن: متناسب با كار يا صفحه اي كه مطالعه مي كنيد «پرسش» طرح كنيد تا ذهن دنبال يافتن پاسخ باشد.
9) چسبناك كردن حواس: اگر به كاري علاقه و شوق داشته باشيم بيشتر بر آن تمركز داريم. تقويت شوق و علاقه و انگيزه نقش مهمي در تمركز فكر و حواس دارد. فردي كه تحت تأثير سخنان دوستان و اقوام و..، شغل يا رشته تحصيلي خود را بدون توجه به استعداد و رغبت انتخاب كرده است طبيعي است كه در ان
كار تمركز كافي را نخواهد داشت. اگر كار، رشته و شغل خود را با مطالعه و مشورت گزينش كرده ايد و متناسب با رغبت و استعدادمان است لازم است مانند گوشي همراه هر روز انگيزه و علاقه خود را با مرور اهداف، نتايج، فوايد و ارتباط با همكاران و استادان موفق و هدفمند و علاقمند و بانشاط شارژ كنيم. مغز ما انرژي بي پايان ندارد براي كار و تمركز نياز به انرژي دارد وقتي انرژي را با گفتار، خيالات، كارهاي بي اهميت و يا كم اهميت صرف مي كنيم براي كاري اصلي خود باطري حافظه ضعيف مي شود. بي كاري نگراني زياد، استرس و اضطراب و افسردگي، منفي بافي، تمركز بر نقاط و تجارب منفي، همنشيني با افراد منفي نگر اين باطري تمركز و حافظه را دشارژ و خالي مي كنند. اگر وسواس يا افسردگي يا اضطراب و استرس زيادي داريم حتما لازم است از روان شناس باليني و روان پزشك براي درمان آن كمك بگيريم. همين طور اختلالات جسماني مانند كمبود ويتامين ها، فقر خون، اختلالات تيروئيد مي تواند به شدت تمركز ما را كاهش دهد.
10) وظايف چندگانه: وقتي كارها و وظايف متعددي را همزمان به عهده مي گيريم ذهن ما به جاي تمركز بر يك وظيفه پراكنده مي شود.
11) ورزش: ورزش برای سلامتی بدن و مهمتر از آن برای سلامتی مغز مفید است. توانایی مغز بر قدرت حافظه و تمرکز حواس تأثیر میگذارد. دانشمندان باور دارند تمرینات منظم ورزشی تولید فاکتور نورونزایی را افزایش میدهد. برخی پژوهشها شواهدی مبنی بر اثرگذاری این ماده در تقویت مدارهای حافظه و عملکرد آنها ارائه کردهاند.
12) عبادات روزانه: عبادات روزانه مانند نماز، زيارات، توسل، دعا و راز و نياز با خدا، ذكر گفتن و تلاوت قرآن كه با حضور قلب و توجه انجام مي شود نقش مهمي در پرورش تمركز فكر و حواس دارد.
13)کمی کافئین: اگر احساس سستی و خستگی کردید، یک فنجان قهوه یا دیگر نوشیدنیهای کافئيندار را امتحان کنید. مطالعات نشان دادهاند مصرف متعادل کافئین به افزایش تمرکز حواس، به ویژه در افرادی که احساس خستگی میکنند، کمک میکند. در مصرف کافئین زیادهروی نکنید؛ زیرا ممکن است دچار آشفتگی و بیقراری شوید که قدرت تمرکز را کاهش میدهد.
14) مثل كشتي گير: كشتي گيران بعد از مدتي مبارزه و درگيري استراحت و تجديد قوا و تمديد اعصاب دارند. ما نيز لازم است گاهي استراحتي به خود بدهيم و با انرژي مظاعف و بعد بررسي فرايند كارهاي انجام شده و نشده به كار خود ادامه دهيم. فاصله گرفتن از كار سبب مي شود تمركز ما بالاتر رود چون ذهن و قوه خيال موقع استراحت با انرژي بيشتري دنبال پاسخ هستند. پس از اتمام كاري بالافاصله كار ديگر را شروع نكنيم.
15) مکان کار آرام: بنا بر نظر کارشناسان، سروصدا مانند صدای ماشین، بوق و جیغ و فریاد بچهها ترشح هورمون استرسزای کورتیزول را افزایش میدهد. مقدار زیاد کورتیزول تمرکز را دچار اختلال میکند. متاسفانه هر چه بیشتر در معرض صداهای محیطی باشیم، واکنش بدن ما شدیدتر خواهد بود.
16) قانون در استفاده از اينترنت: وقتي به اينترنت سر مي زنيم با ديدن اخبار و موضوعات و صفحات مختلف پاي حواس و افكار و خيالات ما در بخش هاي مختلف آن صفحات مي چسبد. وقتي ما به كار خود باز مي گرديم با تمام قوا نمي توانيم به كار ادامه دهيم. از ولگردي و جستجوي بي هدف اجتناب كنيم. زمان خاصي را براي مراجعه به اينترنت در نظر بگيريم و وقت و به وقت سرك نكشيم. اگر ناچار شديم براي كارمان به اينترنت سر بزنيم به شدت خويشتندار باشيم و از كارهاي حاشيه اي و جانبي ديگر به شدت اجتناب كنيم. عادات منفي در استفاده از گوشي همراه و چت نقش زيادي در پراكندگي حواس دارد.
17) در عصر دیجیتال، امکانات و سرگرمی های جدید بسیاری ظهور کرده اند که هر روزه زمان زیادی از وقت مفید کاری و استراحت انسان ها را به خود جذب کرده و باعث دردسرهای زیادی شده اند. بنابراین طبیعی است که اگر به دنبال تقویت تمرکز خود هستید، یکی از ضروری ترین روشهای تمرکز حواس که دیر یا زود ناگزیر به اجرای آن در زندگی خود خواهید شد، با این مقوله مرتبط باشد.
18) «تنظیمات تجهیزات الکترونیکی» خود را بر اساس نیازهایتان مدیریت کنید، پیش از آن که آنها مدیریت تمرکز و توجه شما را بر عهده گیرند. وقتی کاری را شروع کرده و بر روی آن تمرکز می کنید، تنظیمات مربوط به اعلام ایمیل های جدید، پیام های تلگرام و سایر نرم افزارهای پیام رسان و هر چیز مشابه دیگری را غیر فعال کنید. تلفن همراهتان را نیز سایلنت کنید. ممکن است این پیام ها و تماس های تلفنی مهم باشند اما آن قدر مهم نیستند که تمرکز شما را مختل کنند و کارهای شما را به تعویق بیندازند. می توانید پس از انجام کارهایتان به آنها رسیدگی کنید. به خود زمان کافی بدهید تا بتوانید تمرکز خود را بر روی کاری که انجام می دهید، حفظ کنید.
19) آگاه بودن از افکارتان به شما کمک می کند تا خود را از این عوامل حواس پرتی دور نگاه دارید. وقتی هنگام کار ناگهان خود ر
ا در حال چک کردن ایمیل های غیر کاری می یابید، بلافاصله به خود بگویید “حواسم پرت شده است”. این کار باعث می شود مداری در مغزتان فعال شود که بتوانید کارهای غیر ضروری را کنار گذاشته و دوباره بر روی کارتان متمرکز شوید.
20) طرح و برنامه: متناسب با فعاليتها ذهني و عملي خود براي آنها طرح و برنامه مكتوب و يا ذهني داشته باشيم. كارهاي بي برنامه و طرح حواس ما را متمركز نمي كنند. حتي براي بيان انتقادات و پيشنهادات يا هنگام هم انديشي و بيان خاطرات براي دوستان و خانواده وقتي نقشه و طرح روشمند و منطقي داشته باشيم گام به گام جلو مي رويد و سير فعاليت يا بحث را گم نمي كنيم.
21) چوب خط زدن برای افكار مزاحم: كارت های كوچكی درست كنید و آنها را به ۳ قسمت مساوی تقسیم كنید . یك قسمت را به صبح، یك قسمت را به بعدازظهر و قسمت سوم را به شب اختصاص دهید. هربار كه تمركزتان به هم ریخت و حواستان پرت شد، یك خط در قسمت مخصوص به آن بكشید. برای هر روز یك كارت برای خود تهیه كنید. وقتی به اندازه كافی ماهر شدید خواهید دید كه تعداد خط ها روز به روز كاهش می یابد و این واقعاً جالب و هیجان انگیز است.
22) زمان استراحت: استراحت كوتاهی برای خودتان در نظر بگیرید. هنگامی كه استراحت می كنید، اكسیژن بیشتری به مغزتان می رسد. بلند شوید و برای چند دقیقه در اتاق قدم بزنید. وقتی ما برای مدت طولانی می نشینیم، خون بدن ما به دلیل نیروی جاذبه، به طرف پایین ترین نقطه بدنمان، یعنی پاها كشیده می شود. ماهیچه های ما همانند یك پمپ عمل می كنند و هنگامی كه ما راه می رویم، خون را به طور یكنواخت به سرتاسر بدن ما می رسانند. در نتیجه، اكسیژن بیشتری به مغز می رسد و باعث احساس شادابی و نشاط در بدن می شود. گاهي يك خواب كوتاه سبب شارژ دوباره ذهن مي شود
@Khanjanidroos
ڪاش مے شد
چشم خود با آب توبه شستشو داد
تا ڪہ شاید
لایق دیدار روی
چون مَہ مهدی شود❤️
🌟 #اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج🌟
@khanjanidroos
چند وقتي هست که هي توبه هام به نتيجه نميرسه چکار کنم?
همه ما در بستر حرکت و تلاش در جهت رسيدن به اهداف متعالي که تقرب به خداست بعضاً در گرداب گناه و آلودگي گرفتار ميشويم. ميلغزيم،
فرصت سوزي ميکنيم. هر بار تصميم بر عدم تکرار گناه و لغزش ميگيريم. توبه ميکنيم. اما بار ديگر گرفتار ميشويم. چه کنيم؟ چه تدابيري بينديشيم؟
براي مصون ماندن انسان از گناه؛
- ترک زمينه گناه؛
راحتترين راه گناه نکردن، در محيط و فضاي آلوده وارد نشدن در آب گناه مسموم کننده است. واقع شدن در فضاي آلوده به گناه، مثل واقع شدن در محيطي آغشته به بيماري واگير است. آثار مخرب آن اجتناب ناپذير است.
اين خود زيرمجموعهاي دارد که مهمترين آن عبارت از است:
کنترل چشم: دقيقاً بايد مواظب چشم خود بود که مبادا به نامحرم و کلاً هر آنچه که شهوتانگيز است، نگاه شود.
کنترل گوش؛ بايد از شنيدنيهايي که ممکن است به حرام منجر شوند و زمينهساز حرام هستند پرهيز شود. مانند موسيقي حرام، صداي شهوتانگيز نامحرم و ترک مصاحبت با دوستان ناباب.
-اشتغال به برنامه شبانهروزي؛
حتماً بايد شبانهروز خود را با برنامهريزي صحيح و متناسب وضع روحي و جسمي خود پر کنيد و هيچ ساعت بيکاري نداشته باشيد تا نفس شما را مشغول کند.
-انديشيدن درباره مرگ و عواقب گناه؛
اگر آدمي به هنگام گناه به اين موضوع توجه کند که ممکن است در همان حال، مرگ او فرار سد، آيا باز تمرّد و سرپيچي و عصيان خواهد کرد؟!
مشکل عمده مجرمان و خطاکاران اين است که نسبت به مرگ و عواقب اعمال ناشايست، معرفت و يقين شايسته اي کسب نکردهاند.
-حب به خدا؛
آن که به جاي محبت الهي، علاقهها و تعلقهاي کم ارزش و ناپايدار در دلش رسوخ کرده، از هيچ خطايي در امان نيست. هر فريبايي، چشم و گوش و دلش را خواهد ربود و صبر و تحمل نخواهد کرد.
اما آن که دلش را مالامال از حب خداوند ساخته، اگر با گناهي روبرو شود، يوسف وار خفت زندان را از ارتکاب گناه، دوستتر خواهد داشت. (يوسف ، آيه 33) «يوسف گفت: پروردگارا: زندان نزد من محبوبتر است از آنچه اينها مرا به سوي آن ميخوانند...».
- دوري از دوستان و آشنايان و معاشراني که اهل معصيت و گناه هستند.
در آموزههاي ديني انسان به آئين و مرام همنشين خود خوانده شده است. شخصيت و موقعيت هر کس را از طريق همنشينانش ميتوان محک زد. بنا به گفته اميرالمؤمنين علي (عليه السلام) «طبع آدمي خوبيها و بديها اخلاقي و رفتاري ديگران را از آن خود ميکند. پس با خوبان معاشرت کنيد تا از خوبان و پاکان به شمار آييد»
- عوامل و عناصر تحريک کننده غرايز و شهوات همچون – فيلمها، عکسها، و کتابهاي مبتذل بنزيني بر روي آتش نفس امّاره خواهد بود. بنزين را از آتش دور کنيد.
- شيريني و حلاوت، دوري از گناه را همواره در ذهن و زندگي تداعي و تکرار و تلخي و نتيجه ملال آور گناه را نيز يادآوري کنيم. از آينده به امروز نگاه کنيم. سريال زندگي خود را بنويسيم و فرآيند و پايان سريال را با خوبيها و زيباييهاي اخلاقي طراحي کنيم تا هر بيننده و خواننده سناريوي سريال زندگي ما، با ديده تحقير آميز به ما ننگرد.
هر گناهي راهکار خاص خود را دارد لذا لازم است که با رعايت تمام نکات ريز و دقيق و کلي ترک گناه، ابتدا با به شکل کلي زمينه هاي ترک گناهان و معاصي را از بين ببريد و در مرحله بعد هر گناه را به طور مجزا و جدا شناخته و با شناخت راه مبارزه و ترک آن گناه، براي رهايي و دوري از معصيت برنامه ريزي کرده و تلاش کنيد .
@khanjanidroos
🕋🕋حقیقت صلوات
👈كسى كه بهره هايى از كسى گرفته و محبت هايى از او ديده، اگر بخواهد در برابر آن محبت ها چيزى بدهد و چيزى هم ندارد كه در خور او باشد چون هر آنچه را هم كه دارد از خود اوست.
👈به كس ديگرى رو مى آورد كه بزرگ تر و برتر و از او به ما نزديك تر است، از او مى خواهد كه تو پاداش او و بهره او- رسول- را بده؛ چون او به من محبت كرده، تو بر او درود بفرست و به او پاداش بده و او را سرشار كن تا اينها او را از وسعت ها و درودها و رحمت ها انباشته كند. «صَلِّ عَلَيْهِ صَلاةً ناميةً زاكِيةً تَرْفَعُ بِهَا دَرَجَتَه »، تا او به مقامات و مراحلى كه بالاترين مقامات و مراحل است برسد؛ چون راه كه محدود نيست، بى نهايت راه در پيش است.
✅اين است كه تو از رسولى كه سرشار شده و بهره گرفته اى، بر او درود مى فرستى تا پاداشى باشد در برابر محبت هاى او:
«اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ».
@khanjanidroos
🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱🌷
🌸 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ
🌷 ۲۳ ربیع الأول، سالروز ورود حضرت فاطمه معصومه سلاماللهعلیها به شهر قم تهنیت باد
@khanjanidroos
🌷 امام رضا علیه السلام:
🔹 "مَنْ زَارَهَا عَارِفاً بِحَقِّهَا فَلَهُ الْجَنَّة؛
کسی که او (حضرت معصومه علیهاالسلام) را زیارت کند در حالی که آگاه به حقش باشد بهشت برای اوست".
بحار الانوار ج48، ص317
🌷 امام جواد علیه السلام:
«مَن زارَ قَبرَ عَمَّتي بِقُمَّ، فَلَهُ الجَنَّةُ؛
هر كس قبر عمّه ام (حضرت فاطمه معصومه عليهاالسلام) را در قم زيارت كند، بهشت پاداش اوست».
کامل الزیارات ص324
@khanjanidroos
وقتی که قدم رنجه به ایران کردی
مارا سرِخوانِ خویش مهمان کردی
ما را همه عمر ، ساکنِ دائمیِ
#بینالحرمینِ قم ، خراسان کردی
بیست و سـوم ربیع سالروز
ورود #حضـرت_معصـومـه
سـلام الله علیها به شهر قم
تبریک و تهنیت باد
╭┅─────────┅╮
🌸 @Khanjanidroos 🌸
╰┅─────────┅╯
طلوع صبحی دیگر
اززندگی
برشمامبارک🍃
دلتون شاد
ازغم آزاد🍃
خونه اميدتون آباد
زندگیتون بروفق مراد🍃
سلام صبح زیباتون بخیروشادی
⛳️⛳️⛳️⛳️⛳️⛳️
@khanjanidroos