✅همسرم اصلا ارتباط خوبي بامن و بچه هايش ندارد وبه ما محبت نميکند اخلاقش خيلي تند واز نظر عاطفي صفر حتي دست بزن هم دارد واز الفاظ زشت هماستفاده ميکند تورو خدا راهنماييم کنيد از نظر روحي دوتا دختر 9ساله ويکساو نيم خيلي اذيت هستن حتي با بچه هايم اخلاقش خوب نيست ومحبت نميکند لطفا راهنماييمکنيد
✅به طور كلي بايد بگوييم تحمل بد اخلاقي هاي همسر در روايات متعددي مورد سفارش و تحسين قرار گرفته است و اصولاً آزار دادن مرد و زنان مسلمان به هر شكلي كه باشد جايز نيست و گناه دارد؛ و همسر شما بايد به درگاه الهي پاسخگو باشد.
اما راهکارهاي برخورد و اصلاح همسر
- شايسته است ابتدا علّت چنين رفتاري در وي علّت يابي گردد؛ زيرا تربيت نادرست خانوادگي، شكست و ناكامي و ... هريك مي تواند به عنوان دليل چنين رفتاري در افراد باشد كه مي توان با ياري جستن از روان شناس و يا مشاوره خانواده پس از علّت يابي، زمينة تغيير چنين رفتاري را در همسر به وجود آورد.
- خاطرات خوش گذشته را ياد آوري كنيد، اين امر مي تواند اين نكته را به شما ياد آور شود كه همانطور كه در گذشته لحظات خوشي را با همسرتان داشته ايد، مي توانيد الان نيز آن خوشي ها را تكرار كنيد.
- نقاط ضعف خود را ياد داشت كنيد وسعي كنيد آنان را بر طرف كنيد.
- يكي از عوامل بسيار مهم براي استحكام خانواده و رضايت زن و شوهر از زندگي زناشويي، داشتن نگرش مثبت نسبت به همسر و مثبتانديشي دربارة اوست. مثبتانديشي به مفهوم پذيرفتن توانمنديها، صداقت، قابليت اعتماد و صميميت يك شخص ديگر است. مثبت انديشي نسبت به همسر به معناي خوب ديدن همسر، علاقه داشتن به او، و داشتن احساس مثبت نسبت به اوست. تا زماني كه زن و شوهر چنين احساسي نسبت به هم پيدا نكنند همواره در معرض اختلاف و تعارض با يكديگر قرار دارند.
- پيش از ورود شوهر، خود را بياراييد، لباسهاي زيبا و اغوا كننده بپوشيد، عطر يا ادكلن خوش بو استعمال كنيد، و به او نشان دهيد كه همة اين كارها را براي او انجام دادهايد. سعي كنيد در روابط جنسي كه با شوهر خود داريد جذاب و متنوع ظاهر شويد. با مهرباني از او شما هم سعي كنيد به توقعات او جامه عمل بپوشانيد.
- به اين نكتة مهم توجه داشته باشيد كه اگر همواره او دست بزن داشت مي توانيد از واسطه و ريش سفيدي ديگران استفاده کنيد ولي در هر صورت براي شما حق قانوني ثابت است و مي توانيد با جرأت ورزي اين را بيان کنيد تا ديگر جرأت اين برخوردها را نداشته باشد.
- از فرزندانتان بخواهيد با او با محبت رفتار کنند ولي اگر بي محبتي پدر را احساس کردند شما به عنوان مادرجبران کنيد.
همانطور كه در بالا اشاره شد، گاهي مواقع تلاش زن و شوهر براي حل مشكل خود ره به جايي نمي برد، از اينرو لازم است از همفكري ديگران كمك بگيرند. براي حل مشكل خود از اقوام و نزديكان خود كه راز نگهدار و مورد اعتماد شوهرتان هستند، بخواهيد در حل مشكلتان شما ياري دهند. در ضمن استفاده از تجربه مشاوران خانواده مي تواند به شما كمك شاياني داشته باشد.
@rkhanjani
ظرف درونتان را خالی کنید...
جایگزین کردن باورهای صحیح نیازمند تهی بودن است،
زمانیکه وجودتان پر از نفرت، کینه و رنجش است جایی برای افکار مثبت باقی نمی ماند و ذهن مقاومت زیادی در برابر این افکار نشان میدهد،
زمانیکه به خاطرات بد می اندیشید یعنی دارید افکار منفی تان را تقویت می کنید و ظرف وجودتان همچنان جایی برای افکار مثبت نخواهد داشت
بنابراین وجودتان را از چیزهای منفی خالی کنید.
رنجش ها و کینه ها را رها کنید.
به معنای واقعی توکل کنید.
خاطرات بد را تکرار نکنید.
خودتان را ببخشید.
ناسپاسی نکنید.
هرگز گله و شکایت نکنید.
دست از کنترل دیگران بردارید.
@rkhanjani
آسیب های خانواده سخت گیر یا مستبد:
خصوصیات فرزندان این خانواده👇
خلاقیت کم
متکی به دیگران
اعتماد بنفس پایین
این کودکان معمولاً در کارهای گروهی شرکت نمی کنند چون اعتماد بنفس ندارند. از قبول مسئولیت خودداری می کنند چون خلاقیت ندارند.
این نوع از تربیت خودمهارگری را در این کودکان کاهش می دهد. یعنی همیشه باید یک عامل بیرونی باشد تا اینها را کنترل کند. کودکان این خانواده از اراده قوی برخوردار نبوده و نمی توانند در برخورد با محرکهای تحریک کننده بیرونی خود را کنترل کنند و به راحتی دچار آسیب های اجتماعی می شوند.
@rkhanjani
#مدیریت_دوران_بلوغ_راهکارها
🔷مهمترین کمکها به نوجوان در حال بلوغ
✅بالا بردن اعتماد به نفس و عزت نفس نوجوان
یعنی چی؟🤔 یعنی👇
✅ وقتی نوجوانتان قصد صحبت کردن با شما را دارد، حتما با او تماس چشمی برقرار کنید🧐
✅هیچ گاه از ظاهر نوجوانتان، منفی نگویید🤭😱
جوش صورت و کلفت شدن صدا و.... را حتی به عنوان یک ویژگی عمومی مطرح نکنید
خودش حس خوبی نسبت به این تغییرات ندارد😖
✅به او آرامش بدهیدو بگویید که شما هم این تجربیات را داشتید
نشان دادن عکس هایتان در دوران بلوغ می تواند برای نوجوانتان خوشایند باشد
✅❤️ محبت کردن را فراموش نکنید❤️
✅مشکلات و تعارض هایتان را در حضور فرزندان مطرح نکنید زیرا فرزندان در این دوران بسیار شکننده هستند😌
@rkhanjani
#حدیث 🌸🍃
🌸 پيامبر صلي الله عليه و آله :
🔹«بهترين شما صاحبان عقل هستند». گفته شد: «اى رسول خدا! صاحبان عقل، چه كسانى اند؟».
🌸 حضرت فرمودند:
🔹آنان كه داراى اخلاق خوب اند، بردبار و باوقارند، صله رحم مى نمايند، به پدران و مادران نيكى مى كنند،
🔹به فقرا، همسايگان و يتيمان رسيدگی مى نمايند، اطعام مى كنند، آشكارا به همه سلام مى كنند.
كافى، ج 2، ص 240
@rkhanjani
🔺 #مرنج_و_مرنجان
◻️مرنج و مرنجان جملهای کوتاه است ولی بار معنوی بالایی دارد و #حیطه_اخلاق را هدف قرار داده است.
به قول بزرگی، #خلاصه_تمام_علم_اخلاق در همین دو کلمه مرنج و مرنجان است.
📒 داستان زیر به توصیه شیخ حسنعلی نخودکی اشاره دارد.
🔹 آخوند ملاعلی همدانی که از علمای طراز اول همدان است، روزی در مشهد خدمت حاج شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی رسید و از ایشان تقاضای موعظه کرد.
حاج شیخ حسنعلی در جواب میگوید:
⏮ #مرنج و #مرنجان.
مرحوم آخوند ملاعلی همدانی میگوید: خب #مرنجان راحت است. ما کاری میکنیم که:
◻️ خودمان را بسازیم و کسی را از خود #ناراحت نکنیم،
◽️ #اهانت به کسی نمیکنیم،
◻️ #غیبت کسی را نمیکنیم و این را میشود انجام داد؛ اما #مرنج را چکار کنیم؟
◻️ کسی به ما بدی میکند،
◽️ غیبتمان را میکند،
◻️ پولمان را میخورد،
قهراً انسان رنجش پیدا میکند. میشود چنین چیزی که انسان نرنجد؟
فرمودند: «بله»
گفت: «چطور؟»
فرمود: #خودت_را_کسی_ندان».
عیب کار ما همینجاست. ما خودمان را کسی میدانیم. به #ثروتمان، به #علممان، به #ریاستمان، به هر چیزی میبالیم؛ لذا هیچ کس جرات ندارد به ما تو بگوید.
🔸 اگر در زندگی همین اصل را رعایت کنیم، خیلی از مشکلات حل می شود.
برمال جمال خویشتن غره مشو
کان را به شبیبرند و آن را به تبی
🌹 #راز_آرامش_خانواده، این است.
💞 @rkhanjani
هدایت شده از ثانیه شمار ظهور
☆•امیرالمومنین علی(ع):
💕هر چه 《اميد》داريد، به خداى سبحان داشته باشيد و به كسى جز او اميد مبنديد ؛ زيرا هيچ كس، به غير خداوند متعال #امید نبست، مگر آن كه نوميد بازگشت.
📚غرر الحكم
منتظر قدومتان در کانال اعتقادی تربیتی هستیم
🔹🔸🔹🔸
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
استاد محمد تقی مجلسی یکی از عالمان بزرگ و پدر علامه مجلسی است، ایشان می گوید : «شایسته است که سالک الی الله مداومت بر خواندن مناجات خمس عشر داشته باشد.» همچنین بنا به نقل قول هایی از شاگردان سید علی طباطبایی، ایشان در طول زندگی خود چندین سال مناجات خمس عشررا به صورت مداوم قرائت می کردند و بر اثر خواندن دعاهای این مناجات زیبا از امام سجاد (ع) خداوند انوار بیشماری از حکمت، معرفت و محبت را بر قلب ایشان تابانده و در استجابت دعا بسیار تجربه خوبی بوده است. از همین رو بسیار به بندگان و عبادت کنندگان توصیه می شود که مناجات خمس عشر را به صورت مداوم قرائت کرده تا از فضایل بیشمار آن در زندگی خود برخوردار شوید.
@rkhanjani
منتظر قدومتان در کانال اعتقادی تربیتی هستیم
🔹🔸🔹🔸
⇝ پرسمان اعتقادی
https://eitaa.com/joinchat/3397320738C0c4c71fad0
🔺فقط #بالینک به اشتراک بذارید👌
࿐🌸❒○🌼○❒🌸࿐
#مشکلات تون زیاده ☺️
راهکارش رو ببین 👇
❇️ جناب سید صادق شمس الدین نقل كردند:
🔹 یك روز كه خدمت آقای مجتهدی بودم به ایشان عرض كردم:
یكی از دوستانم كه مرد بسیار خوب و با تقوایی است، دائماً در زندگی خود مشكل پیدا میكند و كارهایش گره میخورد و هر چه به ذوات مقدس اهل بیت (علیهمالسلام) متوسل میشود، نتیجهای نمیگیرد،
🍀 آقای مجتهدی بعد از چند دقیقه فرمودند: آقای سیدصادق پدر دوست شما كه هم اكنون در قید حیات نمیباشد، از او راضی نیست، و این مشكلاتی كه در زندگی دوست شماست از نارضایتی پدرش میباشد
آقای شمسالدین میگفتند: همانجا با خود نیت كردم كه به نیابت پدر دوستم، عمل خیری انجام دهم، هنوز چند لحظه بیشتر از این تصمیمی كه در درون خود گرفته بودم نگذشته بود كه آقای مجتهدی فرمودند: دیدم پدر دوستتان لبخندی زده و از پسرش راضی شد و بعد از آن مشكلات دوستم یكی پس از دیگری برطرف گشت و زندگی او سامان یافت.
@rkhanjani
گاهي تحمل همسر بداخلاق، خودش نوعي سلوك است.
يكي از اولياء خدا، كه بسيارمردبزرگي بود وگفته اند امام زمان (ع) در تشييع جنازه ي او حاضر بودند، همسر بسيار بداخلاقي داشت كه سي وپنج سال او را شكنجه ميداد ولي او تحمل ميكرد؛
بله ، تحمل كنيد، اصلا خيلي از اينها با تحمل وگذشت حل ميشود ، گاهي هم اگر تحمل شود، مثل نماز شب ، براي انسان سلوك الي الله است.
@rkhanjani
چرا باوجود اینکه نماز بازدارنده گناهه....خیلی ازکارهای زشت و....میبینی توجامعه کارادم نمازخونه .....فرقی هست بین نمازخوب خوندن و...؟
✅نماز واقعی نمازی ست که "تنهی عن الفحشاء و المنکر" باشد.
ميزان بازدارندگي نماز از فحشا و منكر بستگي به درجات نماز و ميزان حضور و توجه در آن دارد. اگر نماز به صورت كامل اقامه شود، به طور قطع نيروي بازدارندگي كاملي در فرد نماز گذار ايجاد خواهد كرد. در هر صورت نماز از فحشا و فكر باز مي دارد ولي اين در همه افراد نماز خوان به يك اندازه نيست.
پيامبر (ص) و امير مؤمنان (ع) و اولاد پاك و معصومش (عليهم السلام) نماز مي خواندند و ما هم نماز مي خوانيم و به هر دو نيز نماز گفته مي شود، ولي چقدر فاصله و تفاوت بين اين دو نماز وجود دارد و دليل اين تفاوت چيست؟ آيا نماز امامي كه همه عالم را محضر خداوند مي بيند و در حال نماز يكسره خود را در محضر حق مي يابد و خود و اسم و رسم و افكار و تعلقات خود را در برابر هستي مطلق نيست و نابود مي بيند با نماز ما كه همراه با افكار مختلف و خيالات پراكنده و باطل است يكسان است؟
پس نماز به تنهائي معجزه نمي كند و اين معجزه و دگرگوني و تأثير عميق و شگرف را بايد فرد نمازگزار خود رقم زند. اوست كه بايد اعتقادات و باورهايش را درست و مستقيم و استوار سازد و اصول عقايدش را با مطالعه و تفكر صحیح از منابع دين يعني قرآن و سنت پيامبر (ص) و ائمه اهل بيت علیهم السلام بگيرد و آنگاه در انجام اعمال صالح بكوشد و همزمان جويبار وجودش را از ناپاكي و آلودگي و رذايل نفساني پيراسته سازد و به اندازه ظرفيت وجودي اش مؤمن و معتقد گردد تا نمازش معراج مؤمن و نزديك كننده انسان با تقوا به خدا گردد.
فردي كه نماز مي خواند ولي نيت صاف ندارد و دچار گناه و خطا مي گردد، عيب و اشكالش ربطي به نمازش ندارد بلكه به آلودگي دروني و عدم زمينه مناسب در درون او بر مي گردد.
در روايت آمده است: جواني از انصار نمازش را با پيامبر (ص) مي خواند ولي گناه و محرمات را نيز انجام مي داد.
جريان را به پيامبر (ص) گفتند. پيامبر (ص) فرمود: بالاخره نمازش روزي او را از بدي و زشتي باز مي دارد. طولي نكشيد كه ديدند آن جوان توبه كرد و دست از كارهاي بد و زشتش برداشت. (ميزان الحكمه، ج5)
همين نمازهاي بي روح و دست و پا شكسته ما نيز خالي از آثار مختلف تربيتي و رواني و اجتماعي نمي باشد و اگر انسان همين نماز بي روح را هم ترك مي كرد، ميزان جرم و خطا و معصيت او بيشتر مي شد.
چون اثر عمده نماز كه همان نهي از فحشا و زشتي و گناهان است، حتي در اين گونه نمازها نيز ظاهر و آشكار مي گردد.
البته طبق فرمایش ایت الله جوادی آملی،همانطور که نماز از فحشا و منکر باز می دارد، فحشاء و منکر نیز انسان را از نماز باز می دارد و این دو رابطه دو طرفه دارند.
باید بسیار مراقب باشیم که طرف دوم در مورد ما صادق نشود.
#نماز_حقیقی
#روح_نماز
@rkhanjani
اگر بعد از هر لبخندی
هیچ وقت
خدا را شکر نمی کنید،
حقی نخواهید داشت
بعد از هر اشکی
از او گله مند باشید.
همیشه شکرگذار خداوند باشید تا اوج بگیرید.
شبتون زیبا✨
@rkhanjani
💕از عارفي پرسيدند :
چرا اينقدر ذکر صلوات در منابع دينى ما تأکيد شده!
و براى آمرزش گناهان، وسعت روزى ، صحت و سلامتى، گشايش در کارها و... صلوات تجويز کرده اند، سِرّ و راز اين ذکر چيست؟
فرمود: اگر به قرآن نگاه کنيد فقط يکجا در قرآن هست که خداوند انسان را هم شأن و هم درجه ى خودش ميکند
يعنى از انسان ميخواهد که بيايد کنار او و با هم در يک کارى مشارکت کنند
و آن آيه اینست :
"انّ الله و ملائکته يصلّون علي النبي يا ايها الذين آمنوا صلّوا عليه و سلموا تسليما"
خداوند و ملائکه اش براى پيامبر(ص) صلوات ميفرستند
شما هم بياييد و همراهى کنيد
علّت عظمت و بزرگى ذکر صلوات همين است
که انسان را يکباره تا کنار خداوند بالا ميبرد.
@rkhanjani
حتی اگر احساس بینیازی داشتی دستت را به سوی اهلبیت بگیر... اگر مشکل هم نداشتی همیشه وصل باش مخصوصا به مادرت زهرا(س) فرزند نباید بیخیال مادر باشه...
#شهید_ابراهیم_هادی
@rkhanjani
#شناخت_مردان
تشویق مردان توسط زنان قویترین #محرک فعالیت آنان میباشد.
مردان در برابر تعریف و #تمجید همسرشان بال پرواز پیدا میکنند و احساس قدرت به آنان دست میدهد.
از تعریف کردن از شوهرتان #خجالت نکشید و این فکر که این کار تو را پر رو میکند از سرتان بیرون کنید !
💜
🌸💜@rkhanjani
💜🌸💜
✍ انسانى كه داراى ادب درونى است، هر چند مرتكب تبهكارى شود و خود را گاهى ببازد، ولى در نهايت ،ادبِ روحى، او را از سقوط نجات خواهد داد.
📖 استاد #علامه_جعفری
تفسیر و نقد و تحلیل مثنوی، ج 1 ، ص 97
@rkhanjani
زيباترين صبح دنيا
در چشم آدمهايى طلوع میكند كه دست اميد را میگيرند
و پا به پاى تلاش و مهربانى، هدفهايشان را دنبال میكنند...
صبحتان پر از خیر و برکت🌺
@rkhanjani