💠 ساخت عروسک دستی
📌به بچتون بگید دو نمد یکرنگ رو رویهم قرار بده و به شکل نیمدایره برش بزنه؛ بعد دور نمد رو با سوزن نخ بدوزید و درنهایت چشم عروسک، کامواهای رنگی و نمدهای برش دادهشده رو روی نمد بچسبونه.
🔸با این بازی مهارتهای شناختی، حرکتی و خودیاری کودک شما تقویت و اعتماد به نفسشون بالا می ره.
#بازی
#اعتمادبهنفس
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
🔰 پدر باید اینجوری بچه تربیت کنه!
🔻 پدر باید با بچه رفیق و همبازی باشد و رفیق اول بچه باشد. بچه باید بتواند با پدرش راحت حرف بزند. اگر پدری رفیق اول فرزندش نباشد، هر چه پدر میگوید میرود با رفیق اولش طرح میکند اگر او تایید کرد میپذیرد، و گرنه تایید نمیکند. بچه اگر عاشق پدر نباشد، عاشق دین پدر نمیشود.
آیتالله حائری شیرازی
#تربیت_فرزند
#پدر
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
14.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اینستاگرام خطرناکترین #شبکه_اجتماعی برای نوجوانان
🔸براساس تحقیقات جدید در انگلیس اینستاگرام آمار #خودکشی بین #دختران ۱۵ تا ۱۹ سال رو بالا برده و باعث #افسردگی، تنهایی، اضطراب، #خشونت و خودتحقیری در #نوجوانان شده است.
🔸چرا همه تصویر غیرواقعی از زندگیشان را در #اینستاگرام می گذارند؟
منبع: تبیان آنلاین
#رسانه
#فضای_مجازی
#نوجوان
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
📗📚📙شعر و قصه و تربیت کودکان
🔻یکی از نیازها و علاقههای کودکان علاقه به شعر، لالایی و قصه است .در هفت سال اول، هر چه سن کودک فزونی یابد، نیاز او به لالایی، شعر و قصه افزایش مییابد. همزمان با رشد سنی کودک، لالایی خوانی به شعر خوانی و آن گاه به قصهگویی، آن هم از مفاهیم بسیار ساده به سمت مفاهیم والاتر، ارتقاء مییابد.
✅ یکی از بهترین موقعیتها برای لالایی، شعر خوانی و قصهگویی هنگام خواب کودک است؛ چرا که همزمان با به خواب رفتن کودک، حساسیت خودآگاه او کاهش و میزان تأثیرپذیری ناخودآگاه او افزایش مییابد و چنین موقعیتی بهترین زمان برای تأثیرگذاری در جان پاک کودک است.
📖حجتالاسلام آقا تهرانی،خانواده و تربیت مهدوی، ص۳۵۹
#تربیت_کودک
#قصه
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
🔰 مبارزه؛ اقتضاي دوره نوجواني
🔻 جنس نوجوانی بهگونهایست که مفاهیم هویت بروز میکند و هویتیابی اساساً این است که نوجوان مشخص کند چه کسی هست و چه کسی نیست و در این مسیر درگیر مبارزه میشود. سن نوجوانی سن مبارزه است و این رفتارها را نباید پرخاشگری تلقی کرد. اگر بستر مناسب برای این مبارزه فراهم نشود در جنبههای دیگر مانند مقابله با خانواده و یا افرادی مانند معلم و ناظم خود را نشان میدهد.
❇️ اما اگر ما زمینه هویتيابي را برای او فراهم کنیم، همه انرژیهای نوجوانی که قرار است صرف قطع کردن یک سري پیوندها شود، در زمین خودش می نشیند و ظرفیتهایش در مسیر خود و به صورت متعالی شکوفا میشود. مانند بستری که امام در انقلاب و دفاع مقدس پیش روی نوجوانان گشود.
🎤خانم دکتر فاضل
#نوجوان
#هویت_یابی
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe