🔰 آموزش مفاهیم جریان ساز
🔻 این #دانش_آموز و دانشجویی که شما تربیت میکنید چند صباح دیگر یک استاد، یک مدیر فعال، یک کارشناس برجسته، یک عنصر موثر در حرکت سیاسی جامعه است. در او مفاهیم «جریان ساز و عمل ساز» را تولید کنیم. «یاد بگیرد فکر کند»، «مشارکت اجتماعی»، «اصلاح الگوی مصرف» و «تحمل مخالف» را باید از کودکی یاد داد. تا کسی مختصر طعنه زد به ما برگردیم به سینهاش مشت بکوبیم؛ این عدم تحمل است. چنانچه توانستید این مفاهیم جریانساز را در ذهن دانش آموزان رسوخ بدهید خدمت بزرگی به آینده کشور کردهاید.
🔸 پ.ن:
میتوان فعالیتهای خانه از قبیل نظافت، پهن و جمع کردن سفره، جابه جایی خریدها و ... را به صورت گروهی تعریف و برای هر کار مسئولی تعیین کرد تا آن را مدیریت کند. در این فعالیتِ گروهی، بچهها «مشارکت جمعی» و «تحمل مخالف» را تمرین میکنند.
مقام معظم رهبری. بیانات در دیدار فرهنگیان.13/2/95
#تربیت_فرزند
#کلام_بزرگان
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
🎨مراحل نقاشی کردن کودکان
1. خط خطی کردن
🔹در این مرحله، هیچ رئالیسمی وجود ندارد و #نقاشی فقط کشیدن خطوطی روی کاغذ است. شاید به نظر برسد که چیز خاصی نکشیده است اما گاهی اوقات نقاشی او "واقع گرایی تصادفی" نامیده می.شود. یعنی گاها اشکالی در بین این خطوط و بینظمیها دیده می شوند.
2. پیش الگوبرداری
🔹در این مرحله، کودک سعی میکند آنچه را که با چشمانش میبیند، نقاشی کند. او سادهترین اشکال مانند صورت، آدمک، ماشین، درخت و خانه را می کشد. این شکلها معمولا جزئیات زیادی ندارند. در انتهای این مرحله بعضی چیزها را اضافه میکند. مثلا جلوی خانه گل میکشد، برای آدمک لباس میکشد.
3. الگوبرداری
🔹در این مرحله، جزئیات بسیار بیشتر میشوند و کودک ممکن است از کلمات یا نمادها استفاده کند. ممکن است از اشکال خاصی مانند “v” به جای پرنده استفاده کند. او تا جایی که مهارتش به او اجازه میدهد، واقع گرایانه نقاشی می کند. همچنین، اغلب می تواند با نقاشی خود داستان تعریف کند!
#آموزش
#فرزندپروری
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🌿🌼🌿
🌿🌼🌿
🌼🌿
🌿
هر که مرد میدان نیست
انتخاب ما نیست 😊😊
🌿
🌼🌿
🌿🌼🌿
🌼🌿🌼🌿
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎉🎊جای همگی خالی جشن پیروزی، کوه خضر نبی، قم 🎉🎊
🎈به نیابت از همهی شما سرود شادی سردادیم🎈
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
🔰 در هفته چند بار با بچههاتون جلسه دارید؟
🔻 در قدیم ساختار خانوادهها به خصوص در ایام سرد سال مبتنی بر کرسی بود. یعنی به صورت حلقوی دورهم مینشستند. اما به تدریج این ساختار به صورت یو شکل و مبتنی بر تلویزیون شد.
❌ الان #خانواده ها بیشکل هستند. هر کسی در جایی مشغول کار خود است.
✅ جلسه خانوادگی یعنی دو سه بار در هفته موبایلها خاموش، #تلویزیون خاموش، حدود ۳۰_۴۰ دقیقه اعضای خانواده گفتگو کنند. راجع به همه چیزهایی که مربوط به خانواده است. مثلاً اگر میخواهیم سفر برویم پدر و مادر و بچهها یک ماه قبل از سفر راجع به اینکه کجا برویم و طول سفر چه کارهایی انجام دهیم گفت و گو کنند. در سفر به بچهها نقشهای پررنگ بدهیم. مثلا فرزند در سن نوجوانی را مسئول مالی سفر کنیم، نتیجه این کار احساس شخصیت و خرج کردن بهینه است.
🔹بچهها در دوران نوجوانی دوست دارند دیده شوند و باید در موقعیتهای سالم این را فراهم کرد. البته دادن مسئولیت ها باید متناسب با سن باشد. مثلاً فرزند کوچکتر را در سفر مسئول دوربین کنیم.
🎤استاد نعیمی
#تربیت_فرزند
#مسئولیت_پذیری
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️چگونه فرزندم را برای #نماز صبح بیدار کنم؟(قسمت سوم)
🎤حجتالاسلام والمسلمین دکتر همتی
#دکتر_همتی
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
🖍🖍 رنگ آمیزی 🖍🖍
🎨 والدینی که به دنبال #پرورش_هوش کودک خود از سنین پایین هستند، قطعا از کتابهای رنگآمیزی استفاده می کنند. چرا که استفاده از این کتابها باعث بالارفتن توانمندیهای ذهنی و #خلاقیت کودکان میشود.
#نقاشی
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
🔰 با دانستن تکنیکها بچهها تربیت نمی شوند❗️❗️
🔹 تربیت علم و فن و تکنیک نیست! شما خوب باشید و در ناخودآگاه هم خوب باشید، بچه خوب میشود ولی اگر خوب نباشید و بخواهید تبلیغ خوبی کنید و حرفهای خوب بزنید فایده ندارد! «کونوا دعاه الناس بغیر السنتکم»
🔸تربیت یک امر ناخودآگاه است. به محض اینکه وراجی کنیم کار خراب میشود! اما ما معمولاً کارمان وراجی است!
🎤دکتر عبدالعظیم کریمی
#تربیت_فرزند
#الگو
https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe