5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیزر تیاتر «ترنج» نوشتهی افسانه زمانی و نسرین خنجری، نویسنده و کارگردان زرتشتی
@ZoroastrianAmordad
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
✴️اشاعه #تناسخ باوری با تبلیغ کتاب سفر روح
☯اشاعه تناسخ باوری با تبلیغ کتاب سفر روح
✍کانال های مروج #قانون_جذب و روانشناسی موفقیت با تبلیغ و انتشار رایگان کتاب سفر روح، عملا تفکرات خرافی و بی منطق فردی به نام مایکل نیوتن را اشاعه می دهند ضمن ارائه قرائت تازه ای از جهان برزخ و زندگی پس از مرگ، مراتب و توانایی هایی خاص برای ارواح قایل بوده و با دسته بندی آنها به چند نوع، تعریف تازه ای از جهان پس از مرگ و به ویژه معاد و عدل الهی عرضه می دارد که عصاره همه آنها را باید در اعتقاد ضمنی وی به تناسخ دانست که نوعی معادگریزی آشکار و ابزار اهل تسامح جهت ارضای وجدان خویش در پرداختن به گناهان و عدم التزام به اخلاقیات و تقیدات دینی می باشد. و صد البته، مطلوب جریان هایی چون مروجان قانون جذب که با تلخیص قدرت در آدمی و انرژی کیهانی ، درصدد تنزل جایگاه خداوند و در نهایت، اشاعه #اومانیسم هستند.
@Feraghvaadyan
🌀 انزوا؛ زندگی به سبک #فرقه
↙️ یکی از ویژگی های فرقه ها ، خودبرتربینی و تقسیم جهان به "ما"و "آنها" است که قاعدتا تحت سیستم #مغزشویی و #فریب فرقه ای، جهان ما (مریدان) تنها دنیای برتر و یگانه مسیر رسیدن به کمال است.
↩️ همین باور موجب می شود اعضا تحت فرامین فرقه، ارتباط خود را با بیرونی ها حتی #خانواده قطع کرده و تمامی روابطشان تحت کنترل قرار گیرد.
↩️ این کنترل، در واقع روشی برای حفظ اعضا و تسلط بیشتر جهت نهادینه ساختن مبانی فکری در آنهاست.
↩️به همین خاطر است که اغلب اعضای فرقه ها با مشکلات عدیده هویتی، ارتباطی و روانی دست و پنجه نرم کرده و حتی در صورت خروج، سالها با این مسایل درگیر هستند.
↩️ به این ترتیب، فرقه ها با تحمیل سبک زندگی انزوا گرایانه، روابط #اجتماعی و #شخصی فرد را تحت تاثیر قرار می دهند. و این یکی از بارزترین آسیب های فِرَق است.
@feraghvaadyan
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✡ با اینکه مرکز تشکیلات بهائیت در اسرائیل است، اما بهائیان حق تبلیغ و بهائی کردن اسرائیلیها (حتی اسرائیلیهای خارج از اسرائیل) را ندارند!
@jscenter
@feraghvaadyan
🔮🍃 تحقیقات معتبر علمی راجع به دینداری و معنویت گرایی چه میگویند ؟
📌 September 8, 2017
🔹طبق تحقیقات دانشگاه پورتموث انگلستان مشخص شده است که دینداری و معنویت گرایی یک عامل مهم برای پیشرفت در زندگی است. دکتر دنیل براون دانشمند علوم ورزشی ، تحقیقات آکادمیک را بررسی میکند تا لیستی از فاکتورهای موفقیت و پیشرفت در زندگی را بدست آورد .
🔹براساس این تحقیقات یک فرد برای پیشرفت در زندگی باید خوش بین، دیندار یا معنویت گرا ، با انگیزه، فعال، عاشق یادگیری، انعطاف پذیر، قابل انطباق، دارای صلاحیت اجتماعی و اعتماد بنفس باشد.
🇬🇧 خبرگزاری تلگراف (2017)
🌐http://www.telegraph.co.uk/science/2017/09/08/religious-spiritual-beliefs-can-help-thrive-say-scientists/
🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد عجل فرجهم 🌸
➖➖➖➖➖➖
⚠️ دروغ ها و خرافات ملحدین
@Zandiq_IQ7
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🕶عینک #تعصب را برداریم
👈عینک تعصب را برداریم
🔸به بهانه دومین یادداشت سرگشاده آقای "باقی" درباره #دراویش #افراطی
✍یادداشت اخیر عمادالدین باقی در باب اعتراض و محکومیت احکام ۳۹ تن از مجرمان دراویش افراطی در غائله گلستان هفتم بهمن ۹۶، همچون یادداشت قبلی اش در بحبوحه آن وقایع و در دفاع از اقدامات سبعانه و آسیب زننده _امنیتی، جانی و مالی_ طیف افراطی دراویش گنابادی، با استقبال رسانه های منتسب به جریان مزبور ازجمله مجذوبان نور، در تی وی، اینفوصوفی و...، همراه شد تا مهر تایید و هماهنگی با معیار ها را از آنها اخذ نماید.
1⃣آقای باقی که سالهاست سنگ زندانیان را به سینه زده و در این راه متحمل دردسرهایی نیز شده اند، بد نیست کمی در خصوص مصادیق موردنظر برای پیگیری آرمان های خود دقت و تجدیدنظر نمایند تا ناخواسته مرتکب نقض غرض نگردند.
🔸دفاعیات ایشان از مجرمین با جرائم محرز در ابعاد مختلف که اتهامات امنیتی در راس آن قرار دارد، همراه با بارزترین شواهد و اسناد موجود که با یک کلیک ساده در فضای آشکار در دسترس قرار دارند، در کنار خاطرات تلخ شهادت سه تن از نیروهای انتظامی، حاکمیت فضای ارعاب در شهر، آسیب به اموال عمومی و خصوصی، تهدید و ایستادگی در برابر حاکمیت و متولیان دستگاه امنیتی و...، علامت سوال بزرگی در اذهان عدالت خواه در باب اغراض ایشان از این دست حمایت ها ایجاد میکند.
اگر آقای باقی حقیقتا به دنبال تحقق حقوق انسانی است، پس حقوق پایمال شده _مادی و معنوی_ جامعه و قربانیان حوادث گلستان هفتم و اسناد پیش گفته در باب جرایم متهمان را نیز در گوشه ای از ذهن خود لحاظ نمایند تا خدای ناکرده به تعصب و غرض ورزی متهم نگردند.
2⃣ایشان از عدم امکان نقد آزادانه و حقوقی احکام دم زده اند، پرسش این است که : اولا یادداشت منتقدانه سرکار و دیگران(حتی زندانیان) را که اینروزها فراوان منتشر می گردد، باید در زمره نقد آزادانه قرار داد یا نه؟
ثانیا، اگر منقدان محترم، استدلال و احتجاجات حقوقی در چنته دارند،بسم الله! بی تردید ، ارایه آنها در دادگاه و پیگیریهای حقوقی، اثرگذار خواهد بود. استالینی خواندن دادگاه ها و عدم حضور متهمان، یادآور فرار رو به جلو است. همین امروز نیز پرونده سرکرده یکی از فرق انحرافی، بارها به درخواست وی و وکلای مورد رسیدگی قرار گرفته و باب شکواییه نویسی او هم باز بوده است.
3⃣ در پایان ، توجه آقای باقی را به تجربه ایشان در باب نگارش یکی از جنجالی ترین کتاب ها در باب یکی از جنجالی ترین جریان های انحرافی معاصر یعنی انجمن حجتیه جلب می کنیم که گویا در گذر زمان، در ذهنشان کمرنگ گشته. چطور است که ایشان در آن کتاب با اتخاذ نگرشی متعادل تر و در نظر گرفتن واقعیت، اسناد و شواهد جاری، تحلیلی منطقی انحرافات خزنده یک جریان خاص و خطرات آن ، با ظرافت قلم زده اند لیکن اقدامات سبعانه و مخاطرات آشکار افراطیون را که از قضا به فرقه ای سنتی (نعمت اللهی گنابادی) تعلق دارند، ندیده یا نادیده می انگارند؟ فرقه ای که اقدامات جریان افراطی برآمده از آن موسوم به گروهک مجذوبان نور، سالهاست مخاطراتی برای جامعه ایجاد نموده؛ از تجمعات غیرقانونی و تبلیغات سو گرفته تا غائله آفرینی در کوار و قم و بروجرد و اینک، پاسداران تهران. البته اینها، صرف نظر از انحرافات عقیدتی این فرقه درویشی است که دامنگیر مبانی اعتقادی است.
◀️کوتاه سخن آنکه، از فردی با سابقه انتقادی جریانی خزنده چون انجمن، این حجم اغفال و اهمال در باب فرقه مزبور، بعید است.
هرچند، شواهد موجود از تغییرات مبانی فکری و ارزشی وی در طول این سالها، شائبه تحول و تغییر رویه شان را دوچندان می سازد،وگرنه این حجم از تعصبات توجیه دیگری نخواهد داشت.
به امید هدایت تمامی ابنای بشر...
✅بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan