💢 #بهائیت: مساوات یا مواسات ⁉️
♨️روشنگر به نقل از نقد و بررسی بهائیت/ پیشوایان بهائی در عمل، بارها شعار #تساوی_زن_و_مرد خود را نقض کردهاند.
♨️ از اینرو مبلّغان بهائی در تأویلی بدون دلیل، منظور پیشوایان خود را مواسات و نه مساوات معرفی میکنند.
📌 این در حالیست که پیشوایان بهائی مواسات را تنها در امور مالی به کار برده و با محروم نمودن غیربهائیان از ارث و اموال بهائیان، به این گفتار خود هم پایبند نبودهاند.
#تساوی_حقوق_زن_و_مرد
💠 گفتوگوی مبلغ بهائی با یک پژوهشگر در زمینه بهائیت
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔴روزشمار ایام اغتشاشگری فرقه گنابادی؛ (قسمت دوم)
✍🏻19 دی، توهم پیروزی
↙️وقتی تجمع –غیرقانونی- 10 روزه افرطیون #فرقه_گنابادی به بهانه آزادی سه تن از #دراویش مجرم در مقابل ندامتگاه اوین در نهایت به خشونت از سوی دراویش، برهم زدن نظم عمومی انجامید و جنبههای تهدیدکننده آن قوت گرفت، متولیان امر و مسئولان با در نظر گرفتن مصالح و شرایط حاکم در آن برهه زمانی –تقارن با اغتشاشات دی ماه- از در عطوفت و رأفت درآمده و حکم به آزادی مجرمان دادند، امر بر افراطیون درویش، مشتبه شد یا عبارت بهتر به طور عامدانه کوشیدند خود را «پیروز میدان» نشان دهند تا به منویات خویش پر و بال دهند.
↙️با حلقههای گل به استقبال مجرمین رفتند و توهم پیروزی خود را رسانهای کردند تا به عنوان الگویی برای دیگر جریانها و گروه های برانداز مطرح گردند و از همین جا بود که دیگر «گفتگو» از آیین درویشی رخت بربست و جای خود را به تعصب، خشونت و سهمخواهی داد تا زمینه برای افراطگریهای بعدی فراهم گردد. از همین جا بود که تغییر رویه دراویش گنابادی رقم خورد؛ آری، توهم پیروزی در نهایت به قیمت گزافی برای افراطیون تمام شد؛ رسواییهای گلستان هفتم هیچگاه از دامن فرقه گنابادی زدوده نخواهدشد. جالب آنکه، متعصبان همچنان بر تعصبات و توهمات خویش پافشاری میکنند...
ادامه دارد...
✅بخش تحليلي روشنگر
@feraghvaadyan
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢برگزاری گرامیداشت 88 سالگرد تاسیس موسسه آلیک( قدیمی ترین روزنامه اقلیت های دینی ایران) - سینما آستارا-تجریش
@feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وقتی رضا صفا مدیر شبکه ماهواره ای تبشیری نجات، مدعی تسلط کامل داشتن برقرآن دارد و اینگونه سوتی میدهد و رسوا می شود!!!
@Feraghvaadyan
🔴 تأثیرپذیری #بهائیت از #نظام_آمریکایی
♦️ پس از سفر #عبدالبهاء به #آمریکا، روابط نزدیکی میان او با نظام آمریکا شکل گرفت.
♦️ اما تأثیرپذیری بهائیت از آمریکا، جایی بیشتر نمایان میشود که عبدالبهاء، تدوین قانون اساسی بهائیت را متوقف بر پیروی از آمریکاییها نمود.
♻️ بنابراین، آیا باید بهائیت را دینی الهی و برگفته از #اعتقادات قلبی دانست یا آن را تشکیلاتی نظاممند و پیرو آمریکا برشمرد⁉️
@n_bahaiat
@Feraghvaadyan
4_5884485098262234392.mp3
6.96M
📻گفتگوی حجتالاسلام گریوانی با "رادیو گفتگو"
🌸تشبیه جالب و شنیدی درباره عرفانهای نوظهور
🌸جوهره عرفان؛ ایمان به خدا، توحید و انسان کامل است این عناوین در عرفانهای نو ظهور کجاست؟
🌸عرفان اسلامی دو نقطه قوت و یک ضعف دارد.
☝️حتما گوش کنید☝️
#رادیو #گریوانی #رادیو_گفتگو #عرفانهای_نوظهور #عرفان_اسلامی
@Feraghvaadyan
💢محدودیتی دیگر برای مسلمانان بلژیک؛ ممنوعیت #ذبح_مذهبی
🇧🇪 بلژیک از ابتدای سال جاری میلادی, هرگونه ذبح شرعی حیوانات برای مسلمانان و #یهودیان را ممنوع کرد.
روشنگر به نقل از رویترز/ گروه های حامی حقوق حیوانات، نحوه این ذبح مذهبی را شکنجه و آزار حیوانات دانسته و از دولت بلژیک خواسته بودند این روند را متوقف کند. بلژیک به سوئد، نروژ، ایسلند، دانمارک و اسلوونی پیوست که این اقدام را ممنوع کرده بودند.
از جمعیت ۱۱ میلیون نفری بلژیک، ۵۰۰هزار نفر #مسلمان هستند که این قانون, به منزله محدودیتی جدی برای آنها تلقی می شود.
@feraghvaadyan
🔴 آموزش ناسزا در کتابهای بهائی!
👈توهین به #امیر_کبیر در آموزههای #بهائیت
⚫️ بیستم دی ماه مصادف است با سالروز شهادت «میرزا محمد تقیخان فراهانی» معروف به «امیرکبیر» که خدمات ارزندهاش به کشورمان، نام او را در شمار بزرگمردان تاریخ این سرزمین ثبت کردهاست.
✅ امیرکبیر در دوران کوتاه صدارتش، خدمات بیشماری از جمله تأسیس دارالفنون، انتشار روزنامه وقایعالاتفاقیه، مبارزه با رشوهخواری، اصلاحات اجتماعی در زمینه ممنوعیت حمل سلاح سرد و قمهکشی، ایجاد کارخانه، سامانبخشی ارتش کشور، راهاندازی چاپارخانه، تأسیس بیمارستان، توسعه صنعت، معدن و کشاورزی، گسترش تجارت و... را به انجام رسانید.
🔳 با وجود شواهدی بسیار از تدبیر و توانایی امیرکبیر، بهائیان به خاطر سرکوب آشوب و کشتار بابیان توسط این صدراعظم باکفایت، از انواع تهمتها به وی دریغ نکردهاند و با تحریف تاریخ همواره سعی در تخریب این چهره دارند.
توصیفات توهینآمیز بهائیان پیرامون امیرکبیر بر کمتر کسی پوشیدهاست:
«امیرکبیر مردی سختگیر و مستبدالرأی بود... به کار و شغل خود بیاندازه مغرور گشته بود...به جای حسن تدبیر، متوسل به زور و شمشیر گشته به شدت عمل و بیباکی و #سفاکی میخواست گرهگشایی نماید.»(1)
«تقیخان شخصی متکبر و خودرأی بود»(2)
و حتی عداوت و کینه بهائیت تا جایی است که عبدالبهاء او را مانع ترقی مملکت میداند:
«[میرزا تقیخان] سمند همت را در میدان خودسری و استبداد بتاخت. این وزیر شخصی بود بیتجربه و از ملاحظه عواقب امور آزاده، سفاک و بیباک و در#خونریزی چابک و چالاک. حکمت حکومت را شدت سیاست دانست و مدار ترقی سلطنت را تشدید و تضییق و تهدید و تخویف جمهور میشمرد»(3)
⚠️ بخش غمانگیز مسئله آن است که فرقه، این کینه و دروغها را در #کتابهای_آموزشی جدید خود نیز گنجانده تا همچون دیگر بخشهای تاریخی، تحریفات مد نظرشان به کودکان منتقل شود. مثلاً در «کتاب چهارم #روحی»، امیرکبیر را خونآشام خواندهاند یا در صفحه 37 درباره وی آمده:
«در آن زمان صدراعظم ایران، مردی خودخواه و بیکفایت و نالایق بود...» و...
❌ بهائیت در عین ادعای ادب و دوری از توهین، به بچهها تمرین ناسزا میدهد و از آنها میخواهد توهین به غیرخودی را یاد بگیرند، به همین خاطر در صفحه بعد همین کتاب میپرسد:
«چه کلماتی میتواند شخصیت صدراعظم ایران را که باعث تبعید حضرت باب به آذربایجان شد، توصیف کند؟»
پشت تبلیغات و ظاهر اخلاقمداری که این تشکیلات از خود ارائه میدهند، این قبیل توهینها و چه بسا بدتر از آن به مخالفانشان بسیار است. در این کتابها بدون اشاره به خونریزیها و آسیبهایی که بابیان به آن دامن زدند، دروغهای مد نظر خود را به خورد مخاطب میدهند. این #دستبردهای_تاریخی، #خیانتی است که بهائیت با آن عجین شده و از این طریق پرورش مییابد.
📚پینوشت:
1.فیضی، محمدعلی، حضرت نقطه اولی، ص410
2.بالیوزی، حسن موقر، بهاءالله شمس حقیقت، ص 669.
3.افندی، عباس، مقاله شخصی سیاح، ص17.
@feraghvaadyan
🇮🇳هند اعطای تابعیت به #اقلیت های_دینی به غیر از مسلمانان را تصویب کرد
🔹 روشنگر به نقل از کانون نو اندیشی دینی/ مجلس نمایندگان هند قانونی را تصویب کرد که براساس آن به اعضای اقلیت های دینی خاص به غیر از مسلمانان تابعیت اعطا می شود.
🔹موجی از اعتراضات را در ایالت آسام در شمال شرقی این کشور به همراه داشته است؛ معترضان خشم خود را درباره پیش نویس این قانون ابراز کرده اند زیرا از نظر آنها این قانون نه تنها مسلمانان را مستثنا می کند بلکه به افرادی که از دیگر مناطق می آیند، تابعیت می دهد که باعث می شود ساکنان بومی این مناطق شغل خود را از دست بدهند.
تحلیل روشنگر: به نظر می رسد نخست وزیر هندوی، هندوستان تلاش می کند تا با ارائه تابعیت و تسهیلات به غیرمسلمانان،برای انتخابات بعدی آرا بیشتری کسب نماید و از طرفی با تحت فشار قراردادن مسلمانان،آرای آنها را نیز کسب کند.
@feraghvaadyan