روشنگر مدیا
🔺سقط جنین در سرزمین مادری پاپ قانونی اعلام شد
📡به گزارش شبکه خبری سی ان ان، سنای آرژانتین روز چهارشنبه با ۳۸ رای طرح #سقط_جنین برای زنان که مورد حمایت آلبرتو فرناندز رییس جمهوری #آرژانتین بود را به تصویب رساند. بسیاری از حامیان و مخالفان سقط جنین به هنگام مباحثه پارلمان برای تصمیم گیری در خصوص این طرح بیرون پارلمان به انتظار رای نهایی ایستاده بودند که در نهایت با قانونی اعلام شدن این طرح موج شادی در میان طرفداران سقط جنین شکل گرفت.
⭕️موضوع سقط جنین در آرژانتین به شدت حساس است چرا که مردم این کشور کاتولیکهای بسیار مذهبی هستند و البته #پاپ_فرانسیس رهبر کاتولیکهای جهان نیز خود یک آرژانتینی است که بارها مخالفت #کلیسا با سقط جنین را اعلام کرده و حتی آن را گناهی نابخشودنی معرفی کرده است. این قانون به تمام زنانی که تا حداکثر ۱۴ هفته باردار هستند اجازه سقط جنین را خواهد داد. سقط جنین در آرژانتین سومین کشور پرجمعیت آمریکای جنوبی در حال حاضر فقط در شرایطی امکان پذیر است که بارداری بر اثر تجاوز صورت گرفته باشد یا اینکه جان یا سلامتی زن به خطر بیافتد.
➕در غیر اینصورت سقط جنین غیر قانونی و جزای آن تا ۱۵ سال حبس است. حامیان #سقط_جنین امیدوار هستند که تصمیم آرژانتین باعث تجدید نظر دیگر کشورهای آمریکای جنوبی با اکثریت #کاتولیک در خصوص محدودیت های این عمل شود. در منطقه آمریکای لاتین و کارائیب فقط کوبا، اروگوئه و گویان فرانسه اجازه سقط جنین را می دهند. در مکزیکو سیتی و ایالت اواخاکا در مکزیک نیز این درخواست امکان پذیر است.
👈در مقابل السالوادور، جمهوری دومینیک، هائیتی، هندوراس، نیکاراگوئه و تقریبا در تمامی شرایط سقط جنین را ممنوع کرده اند اما کلمبیا، کاستاریکا، گواتمالا و پاناما فقط در زمان به خطر افتادن جان یا سلامتی زن اجازه خواهد داد. درحالیکه سقط جنین به صورت گسترده در سراسر منطقه آمریکای لاتین غیر قانونی است، تقریبا ۵.۴ میلیون مورد بین سال های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ به صورت زیر زمینی و غیرقانونی صورت گرفته است.
◀️این برای نخستین بار نیست که طرح مزبور در #سنا به رای گذاشته شده است. در سال ۲۰۱۸، در زمان دولت مائوریسیو مکری رییس جمهوری پیشین آرژانتین تلاش برای قانونی کردن سقط جنین صورت گرفت و در مجلس سفلا آرژانتین تایید شد اما نتوانست از سد مجلس سنای این کشور عبور کند.
⚠️نکته قابل توجه این است که جنبش های حمایت از سقط جنین در ماه های گذشته بودجه های کلانی را از فرناندز رئیس جمهوری آرژانتین که دسامبر گذشته بر سر کار آمده است، دریافت کردند.
💢فرناندز گفته بود که بیش از ۳ هزار نفر بر اثر سقط جنین غیر قانونی از سال ۱۹۸۳ جان خود را از دست داده اند . هیچ آمار رسمی از تعداد عمل های سقط جنین غیرقانونی در آرژانتین وجود ندارد اما #وزارت_بهداشت ملی این کشور تخمین می زند که بین ۳۷۱ هزار و ۹۶۵ تا ۵۲۲ هزار مورد سقط جنین به صورت سالانه صورت می گیرد.
@Feraghvaadyan
🔺تداوم فشار دولت فرانسه بر مسلمانان
↙️مسجد بزرگ #پاریس از «شورای ملی امامان مساجد فرانسه» خارج میشود
▫️در پی تداوم سیاست فشار و اعمال محدودیت دولت #فرانسه بر مسلمانان این کشور، «شمس الدین حافظ»، رئیس مسجد بزرگ پاریس روز دوشنبه خبر داد که از برنامه موسوم به «شورای ملی امامان مساجد فرانسه» خارج میشود.
⭕️طرح شورای ملی امامان مساجد فرانسه، پیشنهاد کاخ ریاست جمهوری فرانسه برای مبارزه با تجزیهطلبی مبتنی بر اسلام گرایی است که مسئولیت آموزش امامان مساجد در فرانسه را به شورای ملی امامان مساجد فرانسه واگذار میکند و «#مکرون»، رئیسجمهور نیز طی سخنانی بر لزوم تحقق آن تأکید نمودهاست.
🔰اینک با آغاز به کار این شورا، رئیس مسجد بزرگ پاریس با اشاره به نفوذ جریانی اسلام گرا در شورای ملی #مسلمانان فرانسه اعلام کرد: «دیگر در جلسات شورای ملی امامان مساجد فرانسه شرکت نکرده و همه روابطم را با آنها قطع میکنم زیرا به اعتقاد من، شورایی که قرار بوده صلاحیت امامان مساجد فرانسه را بررسی کند تحت تأثیر اسلامگرایان قرار دارد. جریانی افراط گرا در شورای ملی مسلمانان فرانسه که با دولتهای مخالف فرانسه به شکل مخفیانه در ارتباط هستند، راه مذاکرات را مسدود کرده و اجازه صحبت در خصوص همه بخشهای منشور امامان مساجد را نمیدهند.»
⏪آقای حافظ با بیان اینکه اعضای جریان افراط گرا اینگونه وانمود کردهاند که منشور مورد نظر با هدف تحتالشعاع قرار دادن «#شرف» مسلمانان در این کشور تدوین شده، آن را یک «دروغ بیشرمانه» عنوان کرد.
➕او در ادامه گفت: نمایندگی مسلمانان نباید به گونهای باشد که نتیجه آن، ایجاد #تفرقه میان مسلمانان فرانسه و جدا کردن آنها از جامعه فرانسه شود.
↩️برخی شخصیتهای اصلاحگرای اسلامی، اوایل دسامبر، نقشی را که دولت به شورای مسلمانان فرانسه برای ایجاد شورای ملی امامان مساجد داده، نقد و آن را یک نهاد بیثبات ارزیابی کردند.
👈به اعتقاد تحلیلگران، فشار برای مهار #اسلام در فرانسه، بعد از قتل «ساموئل پاتی»، معلم فرانسوی که کاریکاتورهای پیامبر اسلام را در کلاس درس نشان داده بود و همچنین حمله به افراد حاضر در یک #کلیسا در شهر نیس، بیشتر شده و طرح اجرای شورای امامان مساجد را نیز در راستای اعمال محدودیت و کنترل از یکسو و شاید نفوذ جریانی تفرقهافکن در میان اقلیت مسلمان از سوی دیگر، ارزیابی میکنند. اعلام عدم همکاری فوقالذکر نیز در همین مسیر تحلیل میشود.
@Feraghvaadyan
❓از «رهبران تکاملی» چه میدانیم؟
✍️یكی از اقدامات سازمانیافته از جانب #جنبشهای_معنوی_نوپدید جهت زمینهسازی برای تمدن جدید شكلگیری گروه موسوم به #رهبران_تكاملی در سال ۲۰۰۸ بود. رهبران تکاملی۲۹ معتقدند بشر به مرحلهای جدید از تکامل رسیده که تکامل معنوی است. گذر از این مرحله تکامل در گرو ارتباط با آگاهی برتر یا خدای درون است.
📌آنها میکوشند با آگاهی نوین معنوی، توسعه روشهای #یوگا و #مدیتیشن و ارتباط با ندای درون، این مرحله از تکامل را تسهیل و تسریع کنند و انسانها را برای گذر از این مرحله آماده سازند. رهبران تكاملی ادعا میكنند با آموزش #قانون_جذب، تجسم خلاق و مثبتاندیشی، میتوانند فرآیند تکامل را تسهیل کنند. آنها مدعی هستند که با آموزش قوانین معنوی جهان، بشر را برای خلق عصر جدید و دنیای بهتر، توانمند میسازند.
➕در این گروه كه اكثر رهبران جنبشهای معنوی نوپدید مانند «#دیپاک_چوپرا، #دونالدوالش، #مایكل_برناردبكویث، #بارباراماركس_هابرد» و... حضور دارند با رسالت انتقال آحاد بشر به تمدن جدید، سعی دارند با تغییر باورها و ارزشها هرچه سریعتر، این جهش تمدنی را رقم بزنند. به همین جهت امروزه شاهد تبلیغ گسترده و چشمگیر آثار این افراد در كشورهای مختلف هستیم. البته در كشور ما نیز در اثر نا آگاهی، این تبلیغات بیتاثیر نبوده است.
🔰برگرفته از مقاله «عرفان سیاسی سرمایهداری»، نوشته «رسول حسنزاده»
@Feraghvaadyan
✴️بنگلادش، ۱۸۰۴ پناهجوی مسلمان روهینگیایی را به جزیرهای دورافتاده منتقل کرد
✍️روشنگر به نقل از «یورو نیوز»/هفت کشتی نیروی دریایی #بنگلادش ۱۸۰۴ پناهجوی روهینگیایی را روز سهشنبه(9 دیماه جاری) با وجود نگرانی گروههای حقوق بشری به یک جزیره دور افتاده منتقل کردند. مقامهای دولتی از تمایل همه پناهجویان برای انتقال به این جزیره بدون هیچ گونه فشاری سخن گفتهاند اما برخی گروههای حقوق بشری با رد این موضوع از اجباری بودن این انتقال خبر دادهاند.
🌀این دومین گروه از پناهجویان #مسلمان روهینگیایی بودند که از اردوگاههای پرجمعیت در منطقه «بازار کاکس» به این جزیره منتقل شدهاند. جزیره «باشان چار» که پناهجویان مسلمان روهینگیایی به آن منتقل شدهاند، ۲۰ سال پیش ظاهر شده و در گذشته مسکونی نبوده است. امکانات این جزیره برای اسکان ۱۰۰ هزار نفر طراحی شده که کسری از یک میلیون مسلمان روهینگیایی است که از موج آزار و شکنجه خشونت بار در میانمار فرار کرده و در حال حاضر در اردوگاه های «بازار کاکس» زندگی میکنند.
💢نهادهای امدادی بینالمللی و سازمان ملل متحد از سال ۲۰۱۵ که موضوع انتقال پناهجویان توسط بنگلادش مطرح شد مخالفت خود را با این تصمیم بیان کردهاند، چرا که به اعتقاد آنان یک طوفان بزرگ میتواند جزیره را درنوردد و جان هزاران نفر را به خطر بیاندازد. #سازمان_ملل_متحد همچنین ابراز نگرانی کرده که به پناهجویان اجازه گرفتن تصمیم آزاد و آگاهانه در مورد محل سکونت شان داده نشده است. سازمان های عفو بین الملل و دیده بان حقوق بشر نیز از دولت بنگلادش خواستهاند تا طرح انتقال پناهجویان به جزیره را لغو کند.
⏪حدود ۷۰۰ هزار مسلمان روهینگیا پس از سرکوب ارتش #میانمار علیه اقلیت مسلمان در ماه اوت ۲۰۱۷ از میانمار به بنگلادش فرار کردند. نیروهای امنیتی به تجاوزهای جمعی، #قتل و سوزاندن هزاران خانه متهم شدهاند. بنگلادش بر اساس توافقنامه دوجانبه تلاش کرده آوارگان را به میانمار با اکثریت بودایی بازگرداند اما فردی حاضر به بازگشت نبوده است. مسلمانان #روهینگیا در میانمار به عنوان شهروند شناخته نمیشوند و این باعث میشود که بدون تابعیت بوده و با تبعیض و محرومیتهای دولتی دیگر مواجه شوند.
@Feraghvaadyan
🔹آغاز سال نو میلادی، بهانهای برای احیای همدلی پیروان الهی است
👈وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با تبریک سال جدید میلادی (٢٠٢١) به مسیحیان ایران و جهان نوشت: در دوران سایه سنگین #کرونا بر جهان، آغاز سال نو میلادی بهانه زیبایی برای احیای دوباره همدلی میان پیروان #ادیان_الهی است.
↙️علی اصغر مونسان همچنین با آرزوی سالی سرشار از آرامش و آسایش، سال نو میلادی را به پیروان پیامبر مهرورزی حضرت عیسی (ع)، به ویژه به هموطنان عزیز #مسیحی تبریک و تهنیت گفت.
➕مونسان ابراز امیدواری کرد «در سال پیش رو شاهد اندیشه ورزی و تلاش رهبران جهان برای تحقق صلح و امنیت و گسترش عدالت و برابری میان همه انسان ها باشیم.»
@Feraghvaadyan
🔹مراسم سال نو میلادی ۲۰۲۱ در کلیسای سرکیس مقدس تهران
👈مراسم سال نو میلادی ۲۰۲۱ روز جمعه با رعایت پروتکل های بهداشتی و با حضور #ارامنه و اسقف اعظم #سیبوه_سرکیسیان و نماینده مجلس ارامنه آرا شاهوردیان در کلیسای سرکیس مقدس تهران برگزار شد.
@Feraghvaadyan
↙️انتصاب نخستین «دینیار» زن تاریخ در کنگره آمریکا
✍روشنگر به نقل از «ایندیپندنت»/ در آخرین روز سال میلادی ۲۰۲۰ ، یک رویداد تاریخی در ایالات متحده صورت پذیرفت، دریادار مارگارت گرون کیبن به عنوان دینیار کنگره آمریکا منصوب شد.
🔰وظیفه دینیار برگزاری جلسات روزمره #دعا و مراسمهای مذهبی مشابه در مجلس نمایندگان است. «دریادار مارگارت گرون کیبن» توسط «نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان، به عنوان دینیار این مجلس منصوب شد. دریادار گرون، اولین #دین_یار زن از زمان بنیانگذاری کنگره #آمریکا در سال ۱۷۸۹ است. وی پیش از این، دینیار ارشد نیروی دریایی آمریکا و دینیار سپاه تفنگداران دریایی بوده است.
🔺وظیفه دینیار برگزاری جلسات روزمره دعا و مراسمهای مذهبی مشابه در مجلس نمایندگان است. از دیگر وظایف دریادار کیبن، ارائه مشاوره معنوی به نمایندگان مجلس، هماهنگی دینیارهای مهمان از #ادیان و مذاهب مختلف و برگزاری مراسمهای یادبود برای نمایندگان مجلس و یا کارمندان این نهاد خواهد بود.
🔸کیبن جایگزین پت کانرای میشود، #کشیش کاتولیکی که از سال ۲۰۱۱ تا کنون دینیار مجلس نمایندگان آمریکا بود. سمت دینیار مجلس نمایندگان در ماده اول قانون اساسی آمریکا آمده و بخشی ماهوی از قوه مقننه در طول تاریخ این کشور بودهاست. مجلس #سنا هم دینیار مجزای خود را دارد. تمام دینیارهای تاریخ مجلس نمایندگان و سنا #مسیحی بودهاند گرچه این لزومی قانونی ندارد و در آينده میتواند تغییر کند. در تاریخ مجلس سنا تنها یک دینبار کاتولیک بوده، و بقیه ۶۱ دینیار از شاخههای مختلف مسیحیت پروتستان بودهاند.
@Feraghvaadyan
✅نماینده کلیمیان در مجلس: با عضویت در FATF تحریمها علیه ایران برداشته نخواهد شد
↙️همایون سامه یح نماینده کلیمیان ایران در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری فارس گفت: FATF تشکیلات و سازمانی است که به دنبال اشراف بر اطلاعات مالی کشور ماست.
🔹وی ادامه داد: طبیعی است که اطلاعات مالی هر کشور جزو اطلاعات محرمانه آن است و ما نباید اجازه دهیم کهFATF که در رأس آن آمریکا قرار دارد به اطلاعات مالی ما دست پیدا کند.
🔸نماینده ایرانیان کلیمی در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در FATF اینگونه نیست که ما نیز متقابلاً دسترسی به اطلاعات مالی دیگر کشورها داشته باشیم و عملاً اطلاعات مالی ما به صورت یکطرفه در اختیار سازمان و گروهی قرار خواهد گرفت که در رأس آنها آمریکا و متحدانش قرار دارند.
🔹نماینده ایرانیان کلیمی در مجلس خاطرنشان کرد: اینکه فکر کنیم با عضویت در FATF تحریمها برداشته می شود درست نیست. ما اگر در FATF هم عضویت داشته باشیم تحریمها علیه جمهوری اسلامی ایران برداشته نخواهد شد.
🔸سامه یح خاطرنشان کرد: تنها راهکار در اوضاع و احوال کنونی بی اثر کردن تحریمهاست و ما باید تمام توان خود را صرف بی اثر کردن تحریمها کنیم.
🔹وی در پایان گفت: بی اثر کردن تحریمها تنها با تکیه بر توان داخلی و نیروی انسانی کشور میسر است و ما باید ظرفیتهای درونی خود را در این باره فعال کنیم.
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
📚کتابی که رهبر انقلاب به رئیسجمهور ارمنستان هدیه کردند به آلمانی ترجمه شد
✍️محمد شیخلر از اعضای موسسه فرهنگی «ایمان جهادی (صهبا)» درباره کتاب «#مسیح در شب قدر» اظهار داشت: دی ماه ۱۳۹۳ برای اولین بار خبر انتشار کتاب «مسیح در #شب_قدر» منتشر شد؛ کتابی که به روایت حضور حضرت آیتالله خامنهای در منازل شهدای ارمنی و آشوری از سال ۱۳۶۳ تا ۱۳۸۹ میپردازد.
↙️شیخلر با تاکید بر استقبال چهرههای فرهنگی از این کتاب ابراز داشت: چند روز بعد از انتشار کتاب، رهبر معظم انقلاب، مجددا به دیدار خانواده #شهدای_مسیحی رفتند و طبیعی بود که شاهد ویرایش جدیدی از کتاب «مسیح در شب قدر» باشیم و در فاصله کمی، ویرایش جدید که شامل دیدارهای سال ۹۳ بود، به کتاب اضافه شد.
🔰این عضو موسسه فرهنگی «ایمان جهادی (صهبا)» ضمن اشاره به ترجمه شدن این اثر افزود: با توجه به موضوع و محتوای کتاب، عملیات ترجمه این اثر کلید زده شد و بلافاصله کتاب به زبان انگلیسی برگردان شد. بنابراین نخستین نسخه ترجمه به زبان انگلیسی بود و در سالگرد انتشار کتاب، در دی ماه ۱۳۹۴ نسخه انگلیسی منتشر شد.
🔹به گفته وی ترجمه عربی این کتاب هم در دستور کار جمعیت «المعارف» #لبنان قرار گرفت و همزمان با رونمایی کتاب در سال ۱۳۹۵، رییس جمهور لبنان نیز از انتشار کتاب تقدیر کرد.
🔘شیخلر با تاکید بر اینکه انتشارات صهـبا در سال ۱۳۹۶ نسخه عربی و انگلیسی کتاب را برای پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهای جهان به عنوان هدیه ارسال کرد و چندی بعد، نامهای از دفتر ایشان برای انتشارات صهبا ارسال شد، گفت: یک سال بعد یعنی در سال ۱۳۹۷ در سفر آقای نیکول پاشینینان، نخست وزیر ارمنستان به ایران و در دیداری که با حضرت آیت الله خامنهای داشتند، رهبر انقلاب، نسخه انگلیسی کتاب را به نخست وزیر ارمنستان اهدا کردند. (تاریخ ۸ اسفند ۱۳۹۷)
🔚وی در پایان با اشاره به آغاز سال نو میلادی اعلام کرد: کتاب «#مسیح_درشب_قدر» توسط موسسه اسلامیکا در #آلمان به زبان آلمانی ترجمه و انتشار یافته است.
@Feraghvaadyan
🔺انجمن با انقلاب نبود
✍️حضرت آیتالله خامنهای در تاریخ 14/12/1364 در مسجد #دانشگاه_تهران در پاسخ به پرسشی درباره #انجمن_حجتیه فرمودند: «بنده نظرم را راجع به انجمن حجتیه، روشن و صریح به همه شما میگویم. انجمنحجتیه قبل از انقلاب با #انقلاب نبود بعضی از افرادشان، کار فعال ضد انقلابی هم میکردند. بعضی فقط با انقلاب نبودند. ضد انقلابی هم نبودند، بعد انقلاب شد. بسیاری از کسانی که با انقلاب نبودند، بعد از آنکه عظمت و شکوه انقلاب را دیدند، پیوستند به انقلاب، حتی بسیاری از کسانی که در آنوقت یک حرکت منافی با انقلاب هم میکردند پیوستند به انقلاب و مشاغلی گرفتند در جاهای مختلف ...پس آن کسانی که در گذشته جزء انجمن حجتیه بودند اما الآن اولاً، جزء تشکیلاتش نیستند یعنی جزء انجمن نیستند. ثانیاً، دلبسته انقلابند. من میگویم اینها خوبند و مثل بقیه مردم از آنها استفاده میکنیم.» ایشان در ادامه، از هر کسی که «جزء تشکیلات است با انقلاب میانهای ندارد، دلزده از انقلاب است، به امام(ره) اعتقادی ندارد، ارادتی ندارد، تقلید از دیگران میکند، برای انقلاب حاضر نیست یک ذره از وقتش را سرمایهگذاری کند» نیز به شدت اعلام انزجار کردند، خواه انجمنی باشد یا غیر انجمنی.
@Feraghvaadyan
🔴مردان مسلح، ۱۱ کارگر معدن از اقلیت شیعه هزاره را در پاکستان از پای درآوردند
✍️روشنگر به نقل از یورونیوز/مردان مسلح در بلوچستان #پاکستان، روز یکشنبه به سمت گروهی از کارگران معدن ذغال سنگ که همگی شیعه هزاره بودند، آتش گشودند و ۱۱ نفر را از پای درآوردند.
🔻این حمله در معدن زغال سنگ مچه در ۵۰ کیلومتری شهر «#کویته» روی داد. به گفته یک مقام امنیتی پاکستان، پنج نفر از کارگران در دم کشته شدند و شش تن دیگر در راه بیمارستان، جان خود را از دست دادند.
🔻مهاجمان، افراد #شیعه را شناسایی، آنها را از سایر کارگران جدا کردند و سپس به سمتشان #آتش گشودند. هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته اما معمولاً گروه افراطی سنی «جهنگوی»، چنین حملاتی را علیه شیعیان انجام میدهد. منطقه بلوچستان پاکستان، صحنه حملات متعدد گروههای جداییطلب است، با این وجود این گروهها تا کنون، هیچ حملهای علیه اقلیت شیعه انجام ندادهاند. نیروهای امنیتی پاکستان، عملیات شناسایی و دستگیری مهاجمان را در منطقه کوهستانی اطراف محل حادثه آغاز کردهاند.
@Feraghvaadyan
✝️تبلیغ مسیحیت از رهگذر تقابل «انسانیت- مذهب»
▶️به بهانه اكران فيلم «مردن در آب مطهر»
🎥فیلم «مردن در آب مقدس»، تازهترین اثر «نوید محمودی» است که در سی و هشتمین جشنواره #فیلم_فجر در بخش سودای سیمرغ به نمایش درآمد. فیلم بهظاهر روايتگر مصائب مهاجرت مهاجران افغانی است، اما در دل خود المانهايی دارد كه ضمن هجمه به اعتقادات اسلامی، تبليغ ضمنی #مسیحيت را نيز چاشنی كار خود ساخته. البته بگذريم از اينكه تمام فيلم، مملو از صحنههای نمايش جامعه و فرهنگ سياه ايرانی، بهخصوص در قبال مهاجران افغانی است.
⭕️در اين فيلم كمجان –به لحاظ فيلمنامه و كارگردانی- ماجرای دختری مسلمان(افغانی) را مینگريم كه برای مهاجرت از كيس مسيحیشدن استفاده میكند و از اين رهگذر، نمادهای تبشيری چون #محبت و مهربانی در مسيحيت، #كتاب_مقدس، #غسل_تعميد(صحنه مرگ دختر در رودخانه كه نماد غسلتعميد در مسيحيت است) و –بهاصطلاح- رستگاری وی از اين تحول (از اسلام به مسيحيت) به نمايش درمیآيد، حتی دقت در نام فيلم هم سرنخی است به سمت همين گمانهها.
✍️در كنار اين تبليغها شاهد تخريب اعتقادات #اسلام با نمايش جلوهای سخرهانگيز از روحانی مسلمان سنی و چهرهای كريه (دزد، قاتل و بیفرهنگ) از ايرانيان به عنوان نماد مسلمانان #شيعه هستيم.
با وجود نقد بسيار منتقدان به اين فيلم پس از نمايش اوليه، پرسش آن است كه چنين آثار چرا بايد بار ديگر مجوز نمايش آنلاين پيدا كنند، در حالی كه حتی میتوانند بر روابط پرسابقه و برادرانه ميان دو همسايه ديرينه نيز سايه افكنند؟
✳️براي اطلاع از نقد جامع اين فيلم، مقاله پيوستشده (منتشره در فصلنامه «روشنا») را مطالعه بفرماييد.
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
✝️تبلیغ مسیحیت از رهگذر تقابل «انسانیت- مذهب» ▶️به بهانه اكران فيلم «مردن در آب مطهر»
روشنا.pdf
250.5K
🎥فیلم «مردن در آب مقدس»، تازهترین اثر «نوید محمودی» است که در سی و هشتمین جشنواره #فیلم_فجر در بخش سودای سیمرغ به نمایش درآمد. فیلم بهظاهر روايتگر مصائب مهاجرت مهاجران افغانی است، اما در دل خود المانهايی دارد كه ضمن هجمه به اعتقادات اسلامی، تبليغ ضمنی #مسیحيت را نيز چاشنی كار خود ساخته. البته بگذريم از اينكه تمام فيلم، مملو از صحنههای نمايش جامعه و فرهنگ سياه ايرانی، بهخصوص در قبال مهاجران افغانی است.
⭕️در اين فيلم كمجان –به لحاظ فيلمنامه و كارگردانی- ماجرای دختری مسلمان(افغانی) را مینگريم كه برای مهاجرت از كيس مسيحیشدن استفاده میكند و از اين رهگذر، نمادهای تبشيری چون #محبت و مهربانی در مسيحيت، #كتاب_مقدس، #غسل_تعميد(صحنه مرگ دختر در رودخانه كه نماد غسلتعميد در مسيحيت است) و –بهاصطلاح- رستگاری وی از اين تحول (از اسلام به مسيحيت) به نمايش درمیآيد، حتی دقت در نام فيلم هم سرنخی است به سمت همين گمانهها.
✍️در كنار اين تبليغها شاهد تخريب اعتقادات #اسلام با نمايش جلوهای سخرهانگيز از روحانی مسلمان سنی و چهرهای كريه (دزد، قاتل و بیفرهنگ) از ايرانيان به عنوان نماد مسلمانان #شيعه هستيم.
با وجود نقد بسيار منتقدان به اين فيلم پس از نمايش اوليه، پرسش آن است كه چنين آثار چرا بايد بار ديگر مجوز نمايش آنلاين پيدا كنند، در حالی كه حتی میتوانند بر روابط پرسابقه و برادرانه ميان دو همسايه ديرينه نيز سايه افكنند؟
✳️براي اطلاع از نقد جامع اين فيلم، مقاله پيوستشده (منتشره در فصلنامه «روشنا») را مطالعه بفرماييد.
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔴مردان مسلح، ۱۱ کارگر معدن از اقلیت شیعه هزاره را در پاکستان از پای درآوردند ✍️روشنگر به نقل از یو
🔺«خبر تکمیلی»
👈«دولت اسلامی» مسئولیت قتل 11 شیعه پاکستانی را به عهده گرفت
⭕️یکی از گروههای افراطی موسوم به «#دولت_اسلامی» مسئولیت #قتل 11 کارگر معدن را در ایالت بلوچستان غرب پاکستان به عهده گرفته است.
📛شبهنظامیان این کارگران را در روز شنبه در کنار معدن ذغال سنگ ربوده بودند.
قربانیان از اقلیت #شیعه هزاره بودند که معمولاً هدف حملات تندروهای اسلامگرا هستند. «عمران خان»، نخست وزیر پاکستان ضمن محکوم کردن این حملات، آن را «#تروریستی» خواند.
@Feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ جنایات فرقه بهائیت
2⃣ قسمت دوم؛ سروستان فارس
⭕️ مغزشویی، اولین قدم آماده سازی اعضای فرقه برای اجرای دستورات و اهداف تشکیلاتی است. اهدافی که توسط حامیان پشت پرده فرقه، یعنی دولتهای استعماری حافظ منافع فرقه تعیین می شود؛ گاه جنایت و آدمکشی و گاه تاثیرگذاری و شبیخون فرهنگی.
⭕️ در فرقه بهائیت، این مرحله، در جلسات محفلی و ضیافت های 19روزه اجباری انجام می شود. جلسات اجباری فرقه از 3 سالگی آغاز می شود و تا آخر عمر فرد، ادامه می یابد و عدم حضور در آن، تبعات و مجازات سنگینی را برای فرد در پی دارد.
❗️این ویدئو، گوشه ای از اقدامات فرقه، به روایت فردی است که از تشکیلات رها شده است...
@feraghvaadyan
@boshra_net
روشنگر مدیا
🌀صوفیگری، ابزار تحقق طرح امریکایی «ایجاد شبکهای از مسلمانان میانهرو»
✍️در تاریخ دوم آبانماه ۱۳۸۲، مرکز بینالمللی «#نیکسون» در واشنگتن، میزبان اجلاسی در خصوص بررسی ارتباط سنتهای معنوی اسلام با اهداف سیاست خارجی #آمریکا بود. یکی از دستاوردهای این نشست، تأکید بر بخش مغفول #اسلام تحت عنوان «اسلام فرهنگی» یا «#صوفی_گری» بود. به اعتقاد شرکتکنندگان در این اجلاس: «این نحله که میلیونها #مسلمان پیرو در جهان دارد، بهخصوص در #ترکیه و آسیای میانه، آثار اجتماعی، فرهنگی و مذهبی زیادی داشتهاست». این اجلاس را میتوان سرآغاز مجموعه طرحها و برنامههای ایالاتمتحده با محوریت #تصوف قلمداد نمود. در همین سالها بود که طرح جامع امریکا برای ایجاد شبکهای از مسلمانانمیانهرو، آشکار و اجرایی شد.
📝در گزارش منتشرشده از طرح مزبور، میخوانیم: «سنتگرایان و صوفیها، اکثریت بزرگی از مسلمانان را تشکیل میدهند. آنها غالباً مسلمانانی محافظهکار با اعتقادات و سنتهایی دیرینه میباشند... در مقابل، #سلفیها و #وهابیون هستند که دشمنان قسمخورده سنتگرایان و صوفیان محسوب میشوند.
↩️هر زمان که جنبشهای اسلامگرای رادیکال، قدرت گرفتهاند، در پی سرکوب سنتگرایان و صوفیان برآمدند... از آنجا که #صوفیان، قربانی سلفیها و وهابیون هستند، در صورت یافتن زمینههای مشترک با آنها، میتوان ایشان را متحد طبیعی غرب نامید... اگرچه در برخی موارد، صوفیان تمایلات رادیکالی از خود نشان داده و از گروههای ستیزهجو حمایت میکنند، اما در حالت کلی، گروههای #صوفی در طرف طیف میانهرو قرار میگیرند.
💢برخی جنبشهای صوفی نیز بسیار #میانه_رو هستند...فتحا... گولن، رهبر مذهبی #ترکیه نیز شکلی از اسلام صوفی مدرن و میانهرو را ترویج میکند. گولن با اجرای قانون اسلام از سوی دولت، مخالفت کرده و عنوان میدارد اکثر قواعد اسلامی به زندگی خصوصی مردم، ارتباط داشته و تنها برخی از آنها به موضوعات حکومتی مربوط میشود. وی اعتقاد دارد دولت نباید #قانون اسلامی را اجرا نماید زیرا مذهب، موضوعی خصوصی است و الزامات هر نوع باوری خاص نباید بر کل جمعیت تحمیل گردد.»(1)
📚پینوشت:
1. رباسا، تجل، چریل بنارد، اچ.شواترتز، لوول و سیکل، پیتر(مؤسسه رند)، پروژه اسلام امریکایی؛ ایجاد شبکهای از مسلمانان میانهرو ، ترجمه کاردان،عباس و ماهپیشانیان، مهسا، مؤسسه فرهنگی مطالعات و تحقیقات بینالمللی ابرار معاصر تهران، 1386، صص134- 133.
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔹مجموعهنوشتههای «آلبرت کوچویی»، هنرمند مسیحی آشوری منتشر شد
✍️کتاب «به کجا چنین شتابان» شامل نوشتههای #آلبرت_کوچویی همزمان با سال نوی میلادی از سوی انتشارات «آرادمان» منتشر و راهی بازار نشر شد. آلبرت کوچویی، پیشکسوت نقد هنری و گویندگی، متولد ۱۳۲۲ همدان و ساکن تهران، از هموطنان مسیحی آشوری است. کتاب مورد اشاره، مجموعهای از ۳۵ یادداشت و نوشته کوچویی را شامل میشود.
↩️کوچویی در مقدمه این کتاب مینویسد: «تا پیش از دانشگاه، سهم نوشتههای من، در رادیو ـ ابتدا نفت ملی آبادان و بعد رادیو رضائیه و بعدتر رادیو ایران ـ بیشتر بود، خیلی بیشتر، دهها و شاید صدها برنامه رادیویی و عمدتا البته، همه فرهنگی و ادبی، این دنیای من شد. در نوشتههایم در روزنامهها، لذت ماندگاری را میدیدم و در رادیو، لذت شنیده شدن ـ در همان لحظه ـ انگار بر صحنه زنده تئاتر. نوشتههای رادیویی اما به گفته بچهها، باد هوا میشدند. نیست میشدند، همان لحظه، زنده بودند و تمام. اما روزنامهها، عمری چند صباح بیشتر داشتند.
📚کتاب البته که، اما ماندگار همیشه دوران بود. نخستین بار، به اجبار و به زور دوست دوران روزنامهنگاریام در آیندگان، در نشر پوینده، سه ـ چهار کتاب من در یک سال در آمد. زور او برای چاپ شعرهای ترجمه شده من نه مثل مجموعه شعر فدریکو گارسیا لورکا که به چاپ رساند، به جایی نرسید. سرانجام ترجیح داد مجموعه مقالههایم را در روزنامه اعتماد و رادیو، در یک مجموعه بیاورد، شد کتاب ـ همه دلتنگیها ـ اما دریغ، سرطان پرشتاب، نگذاشت چاپ آن را به دست بگیرد. زندهیاد علی دهقان. جور او را همسر گرامیاش و همکار عزیزشان کشیدند.
🔸حالا زور بسیار علیرضا بهرامی، شاعری که او را بسیار دوست دارم. خود و نوشتههایش ـ شعرهایش ـ که مرا به دنیای شادمانه میکشاند، توانست مرا وا دارد، تا مجموعه دیگری را به همت بلند او، به کتاب برسانم، همین ـ به کجا چنین شتابان ـ»
اینکتاب با ۹۸ صفحه و قیمت ۲۰ هزار تومان منتشر شده است.
@Feraghvaadyan
💢جذب فرقهای، عملی ضدحقوقبشر
✍️شگردهای فرقهها برای جذب پیروان و توسعه تشکیلاتی، یکی از مهمترین مصادیق اقدامات ضدحقوقبشری محسوب میشود که از سوی مراکز اروپایی نیز مورد تأکید قرار گرفتهاست. اندیشمندان غربی در بدایت بحث چرایی ضرورت مقابله با #فرقه_ها و نهایتاً حرکت در مسیر تقنینی کردن مقابله و تدوین قوانین ضدفرقهای، به همین تکنیکها استناد نموده و آنها را نمونههایی از نقض آشکار #حقوق_بشر خواندهاند. به اعتقاد ایشان، سوءاستفاده از نقیصههای روانی انسان، به معنای تحمیق بوده و با شرافت و کرامت انسانی درتعارض قرار دارد، بهویژه اگر این سوءاستفاده، متوجه کودکان، کهنسالان و آسیبدیدگان اجتماعی باشد.
↙️البته برخی از این تکنیکها در مواضع مختلف، از جمله علوم ارتباطات و درمانگری اجتماعی نیز مورد استفاده قرار میگیرد اما بهرهگیری از آنها توسط فرقهها به این دلیل، غیرانسانی تلقی میشود که: اولاً این اقدام، نه با هدف رشد و تعالی فرد، بلکه به منظور فریب صورت میگیرد. ثانیاً، اختیار انسان در این گزینش بهشدت مخدوش شده و عمل مجابسازی انجام میپذیرد. ثالثاً، این اقدام بر نقاطضعف روانی فرد مینشیند و به نوعی سوءاستفاده تلقی میشود. رابعاً، این تکنیکها نه با هدف درمانگری، بلکه به قصد بیمارسازی فرد، اجرایی میگردد.
@Feraghvaadyan