فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدئوی اعترافات محمدثلاث توسط قاضی شهریاری منتشر شد
@Feraghvaadyan
@NewsSecurityDefensive
روشنگر مدیا
✅ عیادت اسقف اعظم سیبوه سرکیسیان از حجت الاسلام مهدی تسخیری
✝ اسقف اعظم سیبوه سرکیسیان، خلیفه ارامنه تهران، صبح روز پنجشنبه 4 مرداد به همراه کشیش ساهاک خسرویان، از حجت الاسلام دکتر مهدی تسخیری، رئیس مرکز گفتگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی عیادت کرد.
✳️ در این دیدار، خلیفه ارامنه تهران از جانب خود، شورای دینی، شورای خلیفه گری و همچنین جامعه ارامنه برای سلامتی و بهبودی هر چه سریعتر حجت الاسلام مهدی تسخیری دعا کرد.حجت الاسلام دکتر تسخیری نیز از حسن توجه اسقف اعظم سیبوه سرکیسیان و جامعه ارامنه تشکر و قدردانی کرد./خلیفه گری ارامنه تهران
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
👈احکام اعدام شش عضو دیگر فرقه «آئوم شینریکو» در ژاپن اجرا شد
👈احکام اعدام شش عضو دیگر فرقه «آئوم شینریکو» در ژاپن اجرا شد
⭕️شش عضو دیگر فرقه آئوم شینریکو به اتهام حمله شیمیایی به ایستگاه مترو و ارتکاب جرایم دیگر از جمله قتل عمد به اعدام محکوم شده بودند، در ژاپن اعدام شدند.
روز پنجشنبه، ۴ مرداد (۲۶ ژوئیه)، چیزو ماتسوموتو، وزیر دادگستری ژاپن اعلام کرد که احکام شش نفر که در ارتباط با حمله شیمیایی به یک ایستگاه مترو در توکیو، پایتخت، در سال ۱۹۹۵ و موارد دیگر قتل مجرم شناخته و به اعدام محکوم شده بودند اجرا شده است.
روز ۶ ژوئیه (۱۵ تیر) سال جاری هم هفت تن از اعضای این فرقه از جمله شوکو آساهارا، رهبر آن، اعدام شدند.
💢در حمله شیمیایی به یک ایستگاه مترو در توکیو که در آن گاز کشنده سارین به کار رفت، ۱۳ نفر کشته شدند و بیش از شش هزار تن دیگر آسیب دیدند. این حمله بخشی از عملیات اعضای فرقه در سراسر ژاپن بود که ۲۹ کشته برجای گذاشت.
⭕️وزیر دادگستری ژاپن در توجیه اجرای حکم اعدام این افراد گفت که "جنایات هولناک" این گروه به دقت برنامهریزی و سازماندهی شده بود. او گفت که هدف این گروه، ارتکاب "تروریسم کور بود و آنان مرتکب جرایمی شدند جهان را تکان داد."
ماتسوموتو از اجرای حکم اعدام شش تن دیگر از اعضای فرقه آئوم دفاع کرد. یکی از کسانی که روز پنجشنبه اعدام شد، «کازوکایی اوکازاکی» نام داشت که به گفته خانم «ماتسوموتو»، از اولین کسانی بود که به این گروه پیوست و در اقدامات قبلی این گروه از جمله قتل یک وکیل دعاوی و خانوادهاش دست داشت. این وکیل دعاوی که قبلاً به عضویت گروه درآمده بود در نظر داشت از آن خارج شود و به همین دلیل نیز به قتل رسید.
💢علاوه بر حمله به ایستگاه مترو در پاریس، سه تن از اعدام شدگان در روز پنجشنبه، مسئول حمله دیگری با گاز سارین در یکی از شهرهای مرکزی ژاپن و چند فقره قتل دیگر و همچنین عامل تهیه و تولید اسلحه و مواد شیمیایی برای گروه بودند. به گفته وزیر دادگستری ژاپن، ساتورو هاشیموتو، یکی از اعدام شدگان در قتل ده نفر دیگر مشارکت داشت.
روند رسیدگی قضایی و صدور احکام اعدام این افراد چندین سال به طول انجامید و احکام بعضی از آنان پس از طی مراحل متعدد تجدید نظر و استیناف خواهی در سال ۲۰۰۶ تایید شد اما روند رسیدگی به پرونده تعدادی دیگر برای چند سال دیگر ادامه داشت./ بی.بی.سی فارسی
@Feraghvaadyan
✝ در کنفرانس اتحاد #مسیحیان برای اسرائیل چه گذشت؟
⬅️ بنیامین نتانیاهو: اسرائیل از مسیحیان در ایران حمایت می کند
↩️ مقامهای اسرائیلی، دوشنبه شب یکم مرداد در سخنانی در نخستین روز کنفرانس اتحاد مسیحیان برای اسرائیل، تأکید کردند که فشارها بر ایران برای توقف نقض حقوق بشر و حضور نظامی در سوریه بر قوت خود باقی خواهد ماند.
🔻در این کنفرانس که در واشنگتن برگزار شد، نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل، یکی از سخنرانان این جلسه بود. او گفت: آمریکا همچنان در کنار اسرائیل خواهد ایستاد.
🔻خانم هیلی از جامعه بینالمللی خواست با اسرائیل به عنوان یک موجودیت موقت نگاه نکنند.
🔻سیزدهمین کنفرانس سالانه اتحاد مسیحیان برای اسرائیل با شرکت هزاران تن از حامیان آمریکایی اسرائیل روزهای دوشنبه و سه شنبه، یکم و دوم مرداد در پایتخت آمریکا برگزار شد.
🔻اتحاد مسیحیان برای اسرائیل موسوم به CUFI یکی از بزرگترین سازمانهای حامی اسرائیل تلقی میشود که اعضای آن را میلیونها مسیحی آمریکایی تشکیل میدهد.
🔻بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل روز دوشنبه در نخستین روز از طریق ارتباط ماهوارهای در این کنفرانس شرکت و بر نگرانی از فشار بر اقلیت مسیحی در منطقه خاورمیانه تاکید کرد.
🔻وی ادعا کرد: «مسیحیان در ایران اذیت و آزار میشوند. کشیشان مسیحی سالها زندانی میشوند. من فکر میکنم این باید مایه نگرانی همه باشد و بگذارید به طور واضح بگویم، اسرائیل از مسیحیان در ایران حمایت می کند. حالا چرا افراد بسیاری در برابر حبس و شکنجه مسیحیان در ایران سکوت اختیار میکنند؟ بگذارید بگویم ما اسرائیلیان سکوت نخواهیم کرد. و من دست از تاکید بر رنج دراز مدت مردم ایران، خواه مسیحیان و بهاییان، یا دانشجویان و روزنامه نگاران نخواهم کشید.»
🔻مسیحیت در قانونی اساسی جمهوری اسلامی ایران به رسمیت شناخته شده اما وزارت خارجه آمریکا مدعی است در ایران مسیحیان اجازه نیایش ندارند و به خاطر فعالیت های مذهبی زندانی می شوند.
🔻کشیش آمریکایی جان هاگی، بنیانگذار و رئیس سازمان اتحاد مسیحیان برای اسرائیل در کنفرانس روز دوشنبه، فعالان مسیحی را به ترغیب دولت و قانونگذاران آمریکایی به حمایت از اسرائیلیان در قبال ایران فراخواند.
@FERAGHVAADYAN
💠🍃 تحقیقات علمی معتبر راجع به ارتباط دین داری و شادی چه میگویند:
📋 مطالعات دریافتند کارمندانی که با دین میانه خوبی دارند شادتر هستند.
📌December 17, 2014
🔹طبق پژوهشی از دانشگاه ایالتی کانزاس، نه تنها تشویق جشن های اداری به مناسبت کریسمس، بلکه بزرگداشت اعیاد و جشن های دینی ادیان گوناگون نیز ممکن است برای کارفرما ها سودمند باشد.
🔹سویئول کیم، دانشجوی دکترای علوم روان شناختی، در مطالعه ای مشترک دریافتند آن دسته از کارمندان که عقاید دینی خود را علنا در محیط کار مورد بحث قرار می دهند غالبا شادتر بوده و رضایت شغلی بالاتری دارند.
🔹کیم اظهار داشت: "برای بسیاری از مردم دین محوریت زندگیشان است. داشتن توان اظهار جنبه هایی از زندگی فردی می تواند مسائل کاری را نظیر رضایت شغلی، عملکرد شغلی و تعهد شغلی، تحت تاثیر قرار دهد. داشتن جوی در محیط کار که به هر دین و فرهنگی آغوش باز نشان دهد، می تواند برای سازمان ها سودمند باشد".
🔹کیم اظهار داشت کارفرما ها ممکن است حتی تمایل داشته باشند سیاستی دین پذیرانه در پیش بگیرند یا راهی برای تشویق کارمندان به اظهار نظرات دینی بیابند. برای مثال، برخی سازمان ها ممکن است جشنی اداری برای کریسمس داشته باشند، اما می توانند سایر اعیاد و ایام مذهبی همچون حنوکه، رمضان یا اعیاد بودایی را به رسمیت شناخته و جشن بگیرند.
🔹کیم روان شناسی سازمان مطالعه کرده و از نویسندگان مقاله ای در نشریه
Journal of Organizational Behavior
می باشد تحت عنوان "کاربرد مدل های مدیریت هویت کارفرما در فرهنگ های مختلف: مسیحیت در ایالات متحده و کره جنوبی".
🔹سایر نویسندگان مطالعه شامل برنت لایونز، استادیار مطالعات مدیریت و سازمان در دانشگاه سیمون فریز، جنیفر وسل، استادیار روان شناسی دانشگاه مریلند، سونیا گومان استادیار مدیریت دانشگاه هاوایی و آن ماری رایان، استاد روان شناسی دانشگاه میشیگان هستند.
🔹برای مطالعه بین فرهنگ ها، پژوهشگران حدود 600 مشتغل بزرگسال را از از مشاغل مختلف - شامل مشاغل آموزشی و اقتصادی - در ایالات متحده و کره جنوبی، مورد مطالعه قرار دادند. کارمندان مذکور همگی مسیحی بودند اما از فرقه های مختلفی شامل پرسبیترین، باپتیست و بودند.
🔹پژوهشگران از شرکت کنندگان پرسیدند دین برای آن ها چقدر مهم بوده و در تشکیل هویت آن ها چقدر نقش داشته اشت.
🔹کیم می گوید نتایج نشان دادند کارمندانی که دین را به عنوان بخشی محوری از زندگی خود ارج می نهند به احتمال بیشتری دین خود را در محل کار فاش می کنند. کارمندانی که حس می کنند تحت فشاری هستند تا خود را با دیگران همسان کنند، به احتمال کمتری هویت دینی خود را فاش می کنند.
🔹وی اظهار داشت: "آشکار کردن دینتان در محیط کار می تواند برای کارمندان و سلامتی فردی مفید باشد. وقتی تلاش می کنید هویت خود را پنهان کنید، باید وانمود کنید یا به دیگران دروغ بگویید، کاری که می تواند استرس زا باشد و تاثیر منفی بر رابطه شما با همکاران داشته باشد".
🔹اما چیزی که از همه چشمگیرتر است، این است که پژوهشگران دریافتند کارمندانی که دین خود را در محیط کار فاش می کنند از چندین خروجی مثبت همچون رضایت شغلی و حس سلامتی بالاتری برخوردارند.
🔹کیم می گوید چندین راه برای آشکار سازی دین در محیط کاری برای کارمندان وجود دارد. کارمندان ممکن است میز کار خود را با چیزی مربوط به دین مانند صلیب یا تقویم تزیین کنند. همچنین ممکن است حین گفتگو، داستان ها یا اطلاعاتی درباره باور های مذهبی خود به اشتراک گذارند؛ مانند توصیف رخداد هایی درباره کلیسا.
🔹پژوهشگران دریافتند فرق چندانی میان نمونه های آمریکایی و کره ای وجود ندارد. همچنین تفاوت چندانی بین مشاغل یافت نشد اما کیم اظهار داشت احتمال دارد فرهنگ حاکم بر یک سازمان نیز در تعیین این که کارمندان دین خود را آشکار می کنند یا خیر نقش ایفا کند.
🔹به گفته کیم تحقیق درباره دین در محیط کار، تعادل زندگی و کار نقش ایفا می کند. پژوهش برای نشان دادن آن که ویژگی های فردی همچون خانواده و دین می توانند بر مسائل کاری تاثیر گذار باشند یا خیر، ادامه دارد.
🔹به گفته کیم: "مردم می توانند مسائل غیر کاری را به محل کار بیاورند یا ممکن است مسئله ای کاری را به حوزه غیر کاری خود وارد کنند. اکنون مرز این دو ناپدید شده و تمایز های ندرتا واضحی میان کار و زندگی شخصی وجود دارد".
🌐https://m.phys.org/news/2014-12-employees-religion-happier.html
🎓محقق : B.U.D.A
@Zandiq_IQ7
@Feraghvaadyan
هدایت شده از روشنگر مدیا
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ 📡 #تردستی رسانهای؛ از « راننده #اتوبوس_مرگ » تا «شیرمحمد یاور ثلاث»!
@FERAGHVAADYAN
روشنگر مدیا
♦️از کتمان حقایق تا تهدید ضمنی
↙️ سایت طیف افراطی دراویش گنابادی، موسوم به «مجذوباننور» با انتشار مطلبی، در تلاش مجدد برای سرپوش گذاشتن بر جنایات راننده اتوبوس مرگ در حوادث گلستانهفتم، با عبارت «درویشکشی بر هیچ ملکی، خوشیمن نبودهاست» به تهدید ضمنی نیز پرداخت. البته این نخستینبار نیست که گروهک #مجذوبان_نور اقدام به تهدید نموده و پیش از این نیز با انتشار بیانیههایی، اقدام به ارعاب و تهدید به تشنجآفرینی کرده بود.
@feraghvaadyan
🕉 مدیتیشن به بهانه «ماهگرفتگی»! 🕉
نفس انجام #دعا و مراقبه، امری مثبت و سازنده است لیکن اشاعه #مراقبه به سبک و سیاق غربی و شرقی که مبتنی بر ادای الفاظ بیمعنا( #مانترا ) و مستلزم #خلسه در نوعی سکون و سکوت و خلأ معنایی میباشد، با مفهوم مراقبه #اسلامی و ذکرگویی که غایت آن بریدن از نفسانیات و پیوستن در ذات احدیت است، فاصلهای بسیار دارد.
@feraghvaadyan