✅وکیل ترامپ به دنبال لغو کلاسهای مدیتیشن در مدارس دولتی آمریکا
🔸روشنگر به نقل از گفتگوی ادیان/بنیاد عدالت و حقوق آمریکا در منازعهای حقوقی خواستار توقف ساعات مدیتیشن در مدارس دولتی آمریکا شده است. این بنیاد میگوید مدیتیشن نقض قانون منع تبلیغات مذهبی در مدارس عمومی است و با قانون جدایی دولت از سیاست در تعارض است. این بنیاد همچنین مدعی این است که آموز مدیتیشن، در واقع مبارزه با مسیحیت است و بنیادهای مسیحیت را به نفع دین بودایی تضعیف میکند. جی اسکولو، رئیس بنیاد عدالت و حقوق، که در تیم وکلای شخصی دونالد ترامپ حضور دارد، از جمله مخالفان سرسخت جدایی کلیسا از دولت است، با پیگیری این پرونده میگوید، مدارس دولتی آمریکا با برگزاری دوره های مدیتیشتن در سراشیبی سقوط افتاده اند. او از والدین کودکان میپرسد، چطور میتوانند اجازه دهند کودکانشان در کلاسهای مدیتیشن در فضایی بی زمان و تاریخ قرار گیرند و تمام خاطرات و آموزه های مذهبی و اخلاقی خود را فراموش کنند و دریچه قلبشان را به روی آموزه های هندوان و بدائیها بگشایند و از مسیحیت فاصله بگیرند.
مخالفان میگویند بنیاد تندروی عدالت و حقوق آمریکا فراموش کرده است که پاک کردن ذهن از افکار منفی و تامل در وجود خود فقط مخصوص دینهای شرقی بودایی و هندوئیسم نیست، ّبلکه مسیح نیز از یارانش میخواهد که ذهن خود را از افکار منفی پاک کنند.
با این حال وکلای بنیاد عدالت و حقوق میگویند دادخواست خود را برای به تعلیق درآوردن کلاسهای مدیتیشن تقدیم دادگاه عالی آمریکا کرده است🔹
روشنگر مدیا
☯ویپاسانا؛فرقه ای برآمده از بودیسم
🔹🔹ویپاسانا؛ فرقهای برآمده از بودیسم
👈ویپاسانا را باید عصاره آموزههای «سیدارتاگوتاما»، ملقب به «بودا» دانست که بعدها به عنوان یکی از روشهای مراقبه در هند مطرح شد. بنیانگذار این روش، «ساتیناریان گوئینکاجی» مدعی است، بودا این روش را 2500 سال پیش کشف کردهاست.
🔹ویپاسانا دراوایل دهه 80 شمسی، در پوشش مؤسسهای با عنوان «شادزیستی» به ایران وارد شد و فعالیت خود را تحت نظر فردی با هویت «داریوش.ن» آغاز نمود. تأسیس مراکز یوگا و مراقبه، تبلیغ مبانی و آموزههای انحرافی، اشاعه اباحهگری(در قالب برگزاری کلاسها و اردوهای مختلط)، (جذب در قالب) فعالیت هرمی، انتشار مطالب تبلیغی(با بنمایه بودیسم) در برخی نشریات و حتی نگارش پایاننامه دانشگاهی (با موضوع طراحی مرکز مراقبه ویپاسانا) توسط برخی عناصر شاخص فرقه در کشور، ازجمله تحرکات انحرافی ویپاسانا در ایران میباشد.
🔹در ویپاسانا، پرداختن به مراقبه، مستلزم دوری جستن از هرگونه اعمال عبادی در اسلام و دیگر ادیان الهی بوده و آییننامه «اصول پنجگانه» فرقه، نمایانگر تضاد مبانی ویپاسانا با کلیه مفاهیم الهی میباشد.
📚آرشيو تحقيقي روشنگر
روشنگر مدیا
🔸حال و روز فرقه گنابادی 🔹با تحلیلی بر تازه ترین اظهارات "نورعلی تابنده"
♨️ حال و روز فرقه گنابادی
👈با تحلیلی بر تازه ترین اظهارات "نورعلی تابنده"
✍صبح امروز, پنج شنبه ۲۹ آذرماه سال جاری, شماری از دراویش با حضور در محل سکونت قطب فرقه گنابادی از وی دیدار کردند.
نورعلی تابنده, قطب سالخورده دراویش در این ملاقات, سخنانی کوتاه ایراد کرد که تامل در آن, حاکی از فروکش نمودن نسبی نگرانی های واضح پیشین در وی دارد.
او در این اظهارات, برخلاف سخنان کذشته که برخی اختلافات و تنش آفرینی های درونی را محور سخنان خود قرار داده بود, این بار جهت صحبت ها را به امور عادی معطوف نمود. هرچند در این ملاقات نیز از مشی همیشگی اش تعدی نکرد و زبان به اشارات و کنایات گشوده, ابراز نمود:
🗣"ناخوشنودی ما از چنین گرفتاری ایجاد شد و امیدواریم هرگز گرفتاریهایی از این قبیل نداشته باشیم. بحمدالله امروز همه، همدیگر را میبینیم و در واقع از مجالس فقری ما که برقرار میشد یک گوشهای مانده که ما بهره میبریم، اما نامقرر."
👈کنایه وی به مجالس فقری و ناخشنودی از گرفتاری, در حالی است که به علت بروز این مسایل و نیز همکاری مسیولین جهت بازگشت شرایط عادی و کمک به بازگشایی مجالس فقری در سراسر کشور هیچ اشاره ای نکرد.
🔺در واقع تابنده, رندی های خود را همچنان ادامه می دهد حتی در محتاطانه ترین حالات ممکن, حتی اگر به سبب کهولت سن, رشته کلام از دستش خارج گردد.
🔹اما قطب گنابادی از زمان وقوع فاجعه گلستان هفتم, جز بیانیه های منتشرشده, هیچ گاه صراحتا و آشکارا از فضاحت فاجعه ای که به دست عناصر افراطی فرقه رخ داده سخن نرانده و آن را محکوم ننموده. تابنده از گرفتاری هایی که عارضشان شده, دم می زند اما به مسبب آن اشاره نمی کند.
❓راستی, قطب گنابادی از گرفتاری هایی که به سبب گلستان هفتم دامنگیر جامعه شده نیز اطلاع دارد؟
👈القصه, این روزها فرقه گنابادی در قیاس با سال گذشته, سر در لاک فرو برده و می کوشد از حواشی به دور باشد, سخنان تابنده نیز نمایانگر تلاشش جهت سر پا کردن فرقه است.
🔹با این حال, مسیله جانشینی وی که چندان دور نیست, چالشی جدی برای فرقه سلطانعلیشاهی محسوب می شود که پس از پست سر گذاشتن روزهای سخت رسوایی ناشی از گلستان هفتم با آن مواجه خواهد بود.
📚بخش تحلیلی روشنگر
🔹پاپ فرانسیس: جشن کریسمس را به فستیوال مُد تبدیل نکنید
👈پاپ فرانسیس از همه مسیحیان جهان خواست در این جشنها اسراف نکنند.
درحالیکه جهان در حال تدارک برای جشنهای کریسمس و پایان سال میلادی است، پاپ فرانسیس از همه مسیحیان جهان خواست در این جشنها اسراف نکنند.
وی گفت:
"کریسمس هیچ ارتباطی به مصرفزدگی و یا خرید هدایای گران قیمت ندارد؛ ماشینهای تبلیغاتی دائمن به ما میگویند که برای جشن کریسمس، هدایای بیشتر و بیشتری بخریم، من ... خواهش میکنم این جشن را به یک فستیوال مد تبدیل نکنند."
🔹تحلیل روشنگر:
مصرف زدگی در کریسمس, به مسیله ای مهم در سالهای اخیر تبدیل شده, به گونه ای که کمپین های زیادی در نقاط مختلف جهان برای مقابله با این مصرف زدگی تشکیل شده است.
تاکنون مقالات زیادی در باب سودهای کلان اقتصادی نظام سرمایه داری غرب و شرکت های چندملیتی از کریسمس منتشر شده که نگاهی انتقادی به دستاویز قرار دادن یک مسیله به ظاهر معنوی برای کسب سود دارد.
👈منتقدان از کمرنگ شدن جنبه های معنوی و رنگ مذهبی کریسمس و تبدیل آن به یکی از ابزارهای مادی گرایی غرب, ابراز نگرانی کرده اند.
.●➼┅═❧═┅┅───┄
﷽
🌎روشنگر به نقل از کانال اسلام و دانش/ اعتقاد و ایمان منجر به سلامت روانی و جسمانی انسان میشود💥
MECHANISMS OF HEALING THROUGH PRAYER
📌مکانیسم #شفا و #درمان بوسیله #دعا
Religious practices have been associated with healing for millennia. People pray for good health and for relief from illness. Prayer may result in health and healing through one or more of several mechanisms.
اعمال مذهبی بیشتر از هزار سال است که با مقوله شفا و درمان مرتبط هستند. مردم برای داشتن سلامتی و رهایی از امراض دعا می کنند دعا ميتواند به وسیله یک یا چند مکانیسم 👈منجر به سلامتی و شفای انسان شود.
Prayer is a special form of meditation and may therefore convey all the health benefits that have been associated with meditation
دعا یک شکل مخصوص از مدیتیشن است که میتواند "تمام منافع و سودمندیهای سلامتی" را که با مدیتیشن در ارتباط هستند انتقال بدهد. [Pub med]
═════════┅┄
studies show that religious faith fosters social connections and helps give people a sense of purpose in the world. Studies also show that a sense of hope that is created through faith improves one's mental well being, which is correlated with better physical health as well.
تحقیقات نشان میدهند اعتقادات مذهبی ارتباطات اجتماعی را تقویت میکنند و به مردم کمک میکنند تا در زندگی #هدف داشته باشند. تحقیقات همچنین ثابت کردهاند که ایجاد حسی از امید _که سرمنشاء آن #ایمان است_ سلامت روانی انسان را بهبود میبخشد که این #سلامت_رواني با #سلامت_جسماني هم مرتبط است. [Emory]
✍🏻براستي اگر دین خرافه است، چرا با گذشت قرنهاي طولاني پس از آن، علم برخلاف آن نظر نميدهد؟؟ چرا آنرا تأیید ميکند و امور دیني را به خیر و صلاح انسانها ميداند؟
🌐زیست و فناوری آمریکا
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2802370/
🎓دانشگاه Emory ایالات متحده
http://news.emory.edu/stories/2013/08/spirited_psychologist_sees_benefits_of_prayer/campus.html
@IslamVaDanesh
@Feraghvaadyan
⛔️دروغی به نام "عطیه شفا" در مسیحیت تبشیری ⛔️
⚠️شفا و شفا دادن از جمله ادعاهایی است که از سوی فرقههای انحرافی مطرح میشود.
🔹این ادعا بیشتر وسیله جذب عضو به فرقه بوده و دستاویزی جهت به انحراف کشیدن افراد بیشتری از سوی فرقههای مختلف است.
🔹در مسیحیت تبشیری نیز این ادعا همواره از سوی کشیشها مطرح شده است و دستاویزی جهت تبلیغ مسیحیت به شمار می رود.
@Christians
@Feraghvaadyan
💢 فراگیری #اسپرانتو، از پیشبینی تا واقعیت!
♨️روشنگر به نقل از کانال نقد و بررسی بهائیت/ #پیشوایان_بهائیت در راستای تحقق آموزهی #وحدت_زبان_و_خط در این فرقه، پیروان خود را به صورت غير رسمی، به يادگيری زبان اسپرانتو ترغيب كردهاند.[1]
♨️ از اینرو دومین پیشوای بهائیت #عبدالبهاء، در یکی از سخنرانیهای خود در شهر پاریس (مورخ: 29 نوامبر 1911 م)، وعدهی تکریم #زبان_اسپرانتو (به دلیل فراگیری آن در آینده) را داده است: «شما لسان اسپرانتو را خيلی دوست داشته باشيد چرا بدايت تأسيس (:تازه تأسیس) است إن شاءالله اكمال خواهد شد و جميع مَن علی الأرض (:مردم زمین) راحت خواهند گشت».[2]
🖌 اما جالب است بدانیم بر خلاف وعدهی عبدالبهاء، پس از گذشت بیش از یک قرن از این #پیشگویی، در كل جهان، تعداد افرادی كه به اين زبان تسلط دارند، در خوش بینانهترین حالت، بيش از دو ميليون نفر نيست.
🖌 از طرفی، حتی خود #بیت_العدل نیز در نامه نگاریهایش از این زبان استفاده نکرده و در عین حال، از ترجمهی برخی متون بهائی به 800 زبان نیز با افتخار یاد میکند❗️
@n_bahaiat
@feraghvaadyan
📚پینوشت:
📝[1]. زبان اسپرانتو (Esperanto) معروفترین زبان فراساخته جهان است که توسط لودویک #زامنهوف (روسی) ابداع شده است.
📕[2]. عباس افندی، خطابات، ج 1، ص 236.