📣 راهبردها و تاکتیکهای جذب عضو اتئیست ها
♨️روشنگر به نقل از پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه/آتیستها برای حضور در کشورهای مختلف لحظهشماری و با توجه به خلا معنویت در برخی از کشورها اهداف خود را پیگیری میکنند.
♨️برای مثال در اردیهشتماه 93 انجمن خداناباوران ترکیه که در نوع خود نخستین مورد در این کشور است، با ١١ نفر بنیانگذار و ٩٠ نفر عضو در استانبول تأسیس شد.
♨️ تولگا اینجی یکی از بنیانگذاران این انجمن در گفتگو با روزنامه حریت اعلام کرد که ورود همه مسلمانان نیز به این مؤسسه آزاد است و آنها برای تبادل دیدگاه میتوانند در آنجا حضور یابند و حتی عضو شوند.
♨️در تاریخ پنجم خرداد 95 نیز خبری منتشر شد که بر اساس آن، با حمایت مالی "لوئیس اپینیانی" مدیر مدرسه بین المللی مدلینگ "باربیزون"، دانشگاه میامی در آمریکا از این پس برای تحصیل در رشته "مطالعات خداناباوری" (Atheism) دانشجو خواهد پذیرفت.
♨️انجمن بینالمللی آتئیستها برای جذب عضو از شگردهای زیر بهره میبرد:
⚠️نمایندگی قانونی برای درخواست پناهندگی
⚠️حمایت از مسکن
⚠️کمک به اعضا برای پیدا کردن کار در کشور جدید
⚠️ایجاد یک صندوق ذخیره برای پشتیبانی مادی از آنها
⚠️حمایت عاطفی، و مشاوره حقوقی برای گرفتن پناهندگی
⚠️ایجاد مدارس اومانیست در آفریقا
⚠️ارائه بورسهای تحصیلی برای نسل بعدی رهبران اومانیست در کشورهای فقیر
⚠️راهاندازی یک صندوق کمک هزینه تحصیلی برای ملحدان در کشورهای توسعه نیافته
⚠️پرداخت کمک هزینه تحصیلی
⚠️کمکهای امدادی به کشورها و مناطق ویران شده توسط بلایای طبیعی که برای نمونه میتوان به حضور آتئیستها برای راهاندازی چاههای آب و پناهگاه بهداشتی در حادثه زمینلرزه هائیتی در سال 2010 اشاره کرد.
⚠️کمک به بهبود کیفیت زندگی مانند: حفر چاه آب و مخازن و ساختن جادهها و نردهها، راهاندازی شبکه برق و لولهکشی، و ایجاد تعاونیهای کشاورزی و کلینیکهای پزشکی
⚠️اجرای پروژههای مراقبت از محیط زیست
#نقد_آتئیسم #نقد_الحاد #هوشیار_باشیم
@Feraghvaadyan
✅زیارت مجازی، تجارتی جدید در دنیای واقعی
🔸روشنگر به نقل از گفتگوی ادیان/ به گزارش گاردین اخیراً سازمانهای بسیاری در اورشلیم راه اندازی شده است که به زائران مسیحی و یهودی خدمات زیارتی مجازی ارائه میدهد. کار این سازمانها نائب الزیاره شدن از طرف مومنانی است که نمیتوانند به این شهر سفر کنند و پای دیوار ندبه یا کلیسای مقبره مقدس و دیگر اماکن زیارتی دعا بخوانند.
بیت المقدس از قدیمیترین شهرهای جهان است و برای پیروان هر سه دین ابراهیمی اهمیت اساسی دارد.
در گزارش گاردین آمده است، امروزه خیریههای بسیاری وارد بازار تجارت زیارت شده اند و به کسانی که شوق زیارت دیوار ندبه و دیگر اماکن مقدس اورشلیم را دارند، خدمات زیارتی مجازی ارائه میکنند.
مثلا وب سایت دعا در سرزمین مقدس (Holy Land Prayer) فهرستی از خدمات زیارتی خود را ارائه کرده است که قیمت آنها از ۱۵ دلار تا ۴۰ دلار متفاوت است. از جمله این خدمات دعاهای خاصی است که یک کشیش در کلیسای مقبره مقدس در ساعات مختلف روز میخواند. مسیحیان معتقدند این کلیسا محل تصلیب و دفن و بازگشت مجدد اوست.
از دیگر خدمات نیابتی این سازمانهای زیارتی روشن کردن شمع و قرار دادن عکس درخواست دهنده در کنار این شمع در مکانهای مقدس مورد نظر است. فیلم انجام مراسم برای درخواست کننده ایمیل میشود.
رئیس وب سایت دعا در سرزمین مقدس به گاردین گفته است ماهانه بالغ بر هزار نفر درخواست دعا و زیارت نیابتی دارند و مبالغی را نیز نذر این اماکن مقدس میکنند که ما برای آنها این نذورات را انجام میدهیم.
وبسایتهای دیگری نیز با امکانات متفاوتی مثل خواندن دعا به زبانهای دلخواه مومنان در این زمینه فعالند. افراد در این وب سایتها با پر کردن فرمی مخصوص تعیین میکنند که چه کشیشی (ارتدوکس، کاتولیک، پروتستان) و به کدام زبان برای آنها چه دعایی را بخواند. برخی نیز از همین طریق درخواست اجرای مراسم شفابخشی میکنند.
رئیس وب سایت «بهشت بندگی»، که خدمات فوق را ارائه میدهد به گاردین گفت اماکن مقدس باید در اختیار همه مومنان باشد. وی افزود درخواست های بیشماری روزانه از طریق فیس بوک دریافت میکند و قرار است به زودی نرم افزار زیارتی برای نصب بر روی تلفن همراه منتشر کنند.
خدمات این وبسایتها برای یهودیان متفاوت است. آنها دعاها و آرزوهای مومنان یهودی را پرینت گرفته و در دیوار ندبه قرار میدهند.
یکی از وب سایتهای خدمات رسان با نام «خدمات عریضه رسانی دیوار ندبه» ۲۹ دلار برای رساندن عریضه ها در طی سی روز به دیوار مقدس دریافت میکند و برای رساندن ۲۴ ساعته دعا به پای دیوار ندبه ۷۹ تا ۹۹ دلار دریافت میکند🔸
http://iid.org.ir/?p=6044
@Feraghvaadyan
14.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 گفتوگوی فارس با زنی که از #بهائیت به #اسلام پناه آورد 3⃣
🔘 #بهائیان در کدام حوزههای #اقتصادی فعالاند⁉️
#رهیافتگان
#مهشید_ضیایی
#فعالیت_بهائیان
@Feraghvaadyan
.
⚠️ نقدی بر روش انتقادیِ ریچارد داوکینز |مسیحیّت انگاریِ تمام ادیان|
🔗 (قسمت اول)
📣روشنگر به نقل از نقد الحـاد و آتئیسمـ/ْ یکی از محورهای قابل توجه در بررسی آرای داوکینز مربوط به بستر اصلی فهم او از دین است. وی در جامعهای با زمینه تفکرات مسیحی زاده و پرورده شده است. گرچه او هرگز حتی در دوران های نخست زندگیِ خود یک مسیحی معتقدی نبوده است، لکن تصویر زندگی خود از خداوند و دین و زندگی دیندارانه را از نظام مسیحی اخذ کرده است. در بررسی های او درباره حقایق دینی، این زمینه از پیش موجود، نقش زیادی دارد. گرچه حملات او به دین و حقایق دینی، همه سنت ها را در بر میگیرد، اما کاملاً روشن است که بهانه این حملات، به طور عمده از همان نظام فکری مسیحی حاصل گردیده است. داوکینز میگوید:
« برای اغلب مقاصد میتوان هر سه دین ابراهیمی را از هم تمایز ناپذیر انگاشت، مگر اینکه خلافش ذکر شده باشد؛ اما من غالباً از مسیحیت مثال میزنم، تنها به این سبب که دست بر قضا بیشتر با این روایت آشنایی یافتهام.
📙 داوکینز، ریچارد؛ پندار خدا؛ ترجمه الف. فرزام؛ ص۳۲
مبنا بودنِ تصویر مسیحی از حقایق دینی در ذهن داوکینز به گونه ای دیگر نیز قابل ملاحظه است؛ وقتی وی با این انتقاد روبرو میشود که تعهد و سرسپردگی او به نظریه تکامل، به ویژه انتخاب طبیعی مانند تعهد به یک دین خاص بوده و گویا او داروینیسم را به مثابه یک دین می داند، در پاسخ میگوید: « ترجیح می دهم آن را این گونه به کار نبرم... دین نه با مشاهده که با باور موجه می شود»
📙 تبار شناسی سرشت انسانی: گفتگو با ریچارد داوکینز؛ روزنامه انتخاب، شماره۲۳ و ۱۳۸۳/۱/۲۴
در این نگرشِ داوکینز به روشنی میتوان این مبنای فکریِ قابل توجه در سنت مسیحی را مشاهده کرد که یقین بر اثر اعتقاد و ایمان ایجاد می شود، نه بر اثر فهم و تسلیم عقلانی؛ این در حالی است که تقدم ایمان بر فهم و یقین عقلانی، ویژگی همه ادیان نیست و در اسلام همواره از دعوت به تعقل و تدبر و نظر و اندیشه به عنوان مقدمات نیل به ایمان یاد شده است.
به طور قطع این زمینه ذهنی در قضاوتهای داوکینز درباره کلیت دین و ایمان و آموزه مشترک همه ادیان الهی، یعنی وجود خداوند، اثرگذار خواهد بود و همین امر استدلال های او در نقد دین آموزههای دینی را که به طور عمومی و کلی بیان می شود، معیوب و متزلزل خواهد ساخت؛ زیرا تفاوتهای تصویر خداوند در هر کدام از ادیان، بسترهای بحث را متفاوت میسازد. گو اینکه داوکینز همه را به یک چوب میراند و تفاوتی قائل نمی گردد.
تلقی داوکینز از برهان نظم، به عنوان نمونه ای دیگر، گویای این مدعاست. در تقریر مسیحی از برهان نظم نتیجه برهان، اثبات وجود خداست و داوکینز از منظر دانشمندی تکامل گرا به برهان نظم در روایت مسیحیِ آن حمله می کند و به عنوان یک بی خدای تمام عیار، اصل وجود خدا را نیز مورد تردید و انکار قرار می دهد. بهانه او در این انکار، تلقی خاص او از خداست که حاصل توصیفات گزارشهای عهدین می باشد. گرچه محصول نهایی، انکار اصول مشترک تمام ادیان، یعنی اعتقاد به موجودی فرا طبیعی میباشد.
اندیشهی خدای ساعت ساز لاهوتی ( Divine Wathhamker) و یا خدای رخنه پوش (God of gaps) را می توان از قبیل همین موارد برشمرد. خدای ساعت ساز که زاده الهیات طبیعی مسیحیت و یهود شمرده می شود، خدایی ساکن آسمانهاست که چرخ فلک را به راه انداخته و از آن پس به استراحت مشغول است؛ مانند ساعت سازی که تلاش اولیه او ساخت و هماهنگی اجزای ساعت است و پس از کوک کردن و راه انداختن آن، کار دیگری ندارد. داوکینز با طرح عنوان ساعت ساز نابینا و با استناد به اصل تکاملِ مبتنی بر انتخاب طبیعی، چنین خدایی را مردود میداند.
خدای پوش نیز از دل گونه ای از الاهیات مسیحی بیرون می آید. چنین خدایی در مجهولات جستجو و یافت می گردد و گویا هر جا بشر دامنه علم خود را محدود دیده و از کشف علتِ پدیدهای در مانده است، آن را به ساحت الهی نسبت داده و گو اینکه خدا از چنین نادانسته هایی برآمده است!
داوکینز بر اساس این تصویر از خدا، با معرفی کتاب هایی که به جای باور به وجود خدا با تبیین های علمی پر شدهاند، خداوند رخنه پوش را نفی و انکار می کند.
📙 پندار خدا، ترجمه الف. فرزام؛ ص۱۰۱-۱۱۷
ادامه دارد...
@Feraghvaadyan
@Naghde_elhad
20.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر گئورک قره پتیان، استاد تمام دانشکده برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر
@Feraghvaadyan
👈اذعان و تاکید حلقه ای ها بر "التقاطی بودن" و وجوه "پلورالیستی" فرقه "عرفان حلقه"
@Feraghvaadyan
🔴روحِ کیهانی/ روحِ جهان/ شعور کیهانی🔴
⚫️روشنگر به نقل از نقد حلقه/در فرقه خرافی و ضدّ قرآنی _ اهل بیتی حلقه همه چیز در ارتباط و اتصال با شعور کیهانی خلاصه می شود و شعور کیهانی در این فرقه، همه کاره بوده و جای خدا نشسته است!!
طاهری، شعور کیهانی را زیربنا و بخش اشتراک فکری همه انسان ها معرفی کرده است! (عرفان کیهانی (حلقه)، ص۷۰)
💢 پائولو کوئلیو در آثارش به تبلیغ مفهوم شبه معنوی ای به نام《روحِ کیهانی》پرداخته است. وی واژه ی روح کیهانی را به معنای حقیقتی نامرئی در هستی می داند که می تواند زبان مشترک موجودات باشد! وی می گوید:《... روحِ جهان همواره نیروی مثبتی است.》: (کیامیاگر، ص۹۳)
کوئلیو ، روح کیهانی را همان قدرتی می داند که جادوگران به آن دست یافته اند...👽: (کیمیاگر، ص۸۵ و ۹۵)
پائولو کوئلیو مفهوم《روح کیهانی》را از اندیشه های یونگ اقتباس کرده است. (یونگ/ ضمیر پنهان/ ص۷۱)؛ وی آن را پرورانده، جایگاه آن را در هستی (از نظر قدرت تصرف و تدبیر امور) بسان خدا بال و پر داده است!!
📖برگرفته از کتاب کاوشی در معنویت های نوظهور
@Feraghvaadyan
⭕️ دید و بازدیدهای #عبدالبهاء در #آمریکا
♦️ روشنگر به نقل از نقد و بررسی بهاییت/ بر اساس شواهد موجود، سفر #عباس_افندی به آمریکا، با دعوت رسمی مقامات این کشور و با برنامهریزی قبلی برای زد و بندهای #سیاسی صورت گرفته است.[1]
♦️ از اینرو هنگام ورود عباس افندی به# نیویورک، وی از سوی « #روزولت » #رئیس_جمهور وقت آمریکا و وزیر داراییاش « #لی_مک_کلانگ »، مورد استقبال قرار گرفت.
♦️ او همچنین در طول سفر، با اشخاص برجسته و مقامات رسمی این کشور، از جمله « #فرانکلین_مکوه» #خزانهدار_آمریکا، دریاسالار « #وین_رایت»، دریاسالار «#پیری» #سفیر_انگلیس در #وانگشتن، چند تن از #خاخام های #یهودی و... ملاقات نمود.[2]
⚠️ اما به راستی، علّت استقبال #مقامات_آمریکایی جنگطلب، از عبدالبهاء (در ظاهر) مروج #جنگ_ستیزی چه بوده است⁉️
⚠️ همچنین عبدالبهاء، چه نقشی برای پیشگیری از جنگهای بزرگ آیندهای که آمریکا باعث و بانیاش بوده، ایفا کرده است⁉️
🔺 در غیر این صورت، عباس افندی تنها مأمور غرب، برای ترویج #صلح و #دستبوسی غربیهای متجاوز به #کشورهای_اسلامی میباشد❗️[3]
⚠️ از طرفی، عبدالبهاء با چه مجوزی در پاسخ به استقبال آمریکاییها، آنان را برای #غارت_منابع_ایران ترغیب نموده است⁉️[4]
@n_bahaiat
@Feraghvaadyan
📚پینوشت:
📓[1]. ر.ک: محمود زرقانی، بدایع الآثار، ج 1، ص 6.
📘[2]. ر.ک: شوقی افندی، قرن بدیع، ترجمه: نصرالله مودت، ج 3، ص 224-223.
📕[3]. ر.ک: عباس افندی، مکاتیب،
ج 3، ص 123.
📙[4]. ر.ک: عباس افندی، خطابات، ج 2، ص 30.
🌎دین به خوبیها و انسانیتها فرا میخواند؛ نباید تفکیک کرد که دین بهتر است یا انسانیت؟!
religious people are also "better neighbors" than their secular counterparts. Forty percent of worship-attending Americans volunteer regularly to help the poor and elderly, compared with 15% of Americans who never attend services
مردم مذهبی همسایگان بهتری برای شما هستند، دینداران به نسبت بیشتری به فقرا و سالمندان کمک میکنند.(بهنسبت40به15)
🌐تحقیق:استاد دانشگاه هاروارد:
http://usatoday30.usatoday.com/news/opinion/forum/2010-11-15-column15_ST_N.htm
═════════┅┄
📄قرآن کریم✨
●أنفقوا فی سبیل الله:در راه خدا انفاق کنید
●أَحسنواإن الله یحب المحسنین
نیکی کنید،خدا نیکوکاران را دوست دارد:(195_بقره)
●و قولوا للناس حسنا:نیک با مردم سخن بگویید(83بقره)
●و عاشروهن بالمعروف:با زنان به نیکی رفتار کنید(19نساء)
@IslamVaDanesh
@Feraghvaadyan