روزنه
پیشبینی انتخاباتی ۲ #اختصاصی @rozaneebefarda 🔻🔻🔻 بر اساس خبرهای غیررسمی نتایج تأیید صلاحیتها، ه
زیدآبادی سناریوی انتخاباتی جریان غربگرا را افشا کرد!
طبق پیشبینی ابعاد مختلف #سناریوی_انتخابانی #جریان_غربگرا همزمان پیگیری میشود
۱. القای دومرحلهای شدن انتخابات برای کاهش حساسیت جریان انقلابی
۲. گزینهسازی و پدیدهسازی و اقدام در جهت ایجاد #اجماع بر سر #گزینهاصلی!
به موازات این دو اقدام؛
تولید فشار به شورای نگهبان
و
پیراهن عثمان کردن رد صلاحیتها نیز در حال پیگیری است!
اما این روشهای نخنما دیگر برای مردم و امت حزبالله به #خاطره تبدیل شده است!
@rozaneebefarda
روزنه
اسامی نامزدهای ریاستجمهوری اعلام شد پزشکیان پورمحمدی جلیلی زاکانی قاضیزاده قالیباف بسمالله الرح
پیشبینی انتخاباتی ۳
#اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
ترکیب فعلی کاندیداها ظرفیت آن را دارد که به نحو حداکثری آرا طیفهای مختلف جامعه ایران را آزاد کند و انشالله انتخاباتی با شکوه رقم بخورد.
به نظر میرسد اصلاحطلبان در حال حاضر آقای پزشکیان را نماد و نماینده گفتمانی خود معرفی میکنند و با استفاده از ظرفیت توانمدیهای شخصی او در میدان مناظرات مباحثههای جدی رقم خواهد خورد و احتمالا موضوع #برجام و #حجاب و #فضای_مجازی و ادبیات #کرامت_انسانی محور گفتمان انتخاباتی اصلاحطلبان خواهد بود.
آقای پورمحمدی از خواستگاه جریان راست سنتی وارد گود شده ولی در واقع نماینده خردهجریان اعتدال است و حلقه کرمانیها و کارگزاران سازندگی بعنوان حلقه سخت اطرافیان او فعالیت خواهند کرد و نظر به تجربه سیاسی دوران اصلاحات، این #راست_مدرن که در واقع #راست_تقلبی است، توانایی آن را دارد که در بزنگاه، ریل سیاسی اصلاحطلبان را به سمت پورمحمدی عوض کند.
در روزهای آینده مهارت گردش به چپ کارگزارانیها را باردیگر خواهیم دید.
آقای زاکانی با اشراف به کارنامه دولت و نیز شهرداری تهران _که از قضا هر دو پربار هم هست_ با دست پر وارد میدان شده و میتواند جریان دولت و خصوصا حلقه سخت نزدیکان شهید رئیسی را نمایندگی کند. خصوصا با رد صلاحیت کاندیدای اصلی این حلقه.
احتمالا دلیل موضع صریح او مبنی بر رقابت جدی، ناشی از همین سنخ تحلیلها باشد!
ورود جدی وی در مناظرات و فرایند رقابتها فوایدی دارد و از آن جمله دفاع از کارنامه و کارآمدی دولت فعلی است اما #اصرار_به_ماندن و قطعیت زودهنگام در تصمیم، مورد انتظار نیست.
آقای قاضیزاده هم کمابیش در حکم آقای زاکانی است اما احتمالا تلاش و اصرار جدی بر باقی ماندن تا پایان انتخابات نخواهد داشت.
آقایان قالیباف و جلیلی که هر دو از نیروهای خدوم و انقلابی و معتمد اند هر کدام واجد ویژگیهای خاصی هستند که موجب شده در بدنه جریان انقلابی حامیان و منتقدانی جدی داشته باشند و در روزهای اخیر جدیترین رقابت سیاسی بین طرفداران این دو برقرار بود و در مواردی با تندی و تلخی نیز همراه شد.
توانمندی اینان در جذب آرای بدنه مردم و قدرت تقابل با کاندیدهای جریان مقابل و اقناع توده مردم به توانمندی در ادامه راه رجایی و رئیسی میتواند برگ برنده هر کدام از ایشان باشد.
@rozaneebefarda
پیشبینی انتخاباتی ۴
#اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️در انتخاب رئیسجمهور اصلح به پنج مقوله مهم باید توجه داشت و اقتضای #عقلانیت_سیاسی آن است که در ارزیابی کاندیداهای محترم، #کارنامه و #برنامه آنان را ملاک قضاوت قرار دهیم نه صرفا #شعارها و #فضاسازیکاذبرسانهای این روزها را!
اما آن پنج مقوله مهم؛
۱. موضوع #ولایتپذیری و تعبد همهجانبه نسبت به رهبری حکیم و عزیز انقلاب.
کسی که در عرض ولی فقیه برای خود انانیتی قائل باشد، در لحظههای سرنوشتساز سیاسی در بهترین حالت کار کشور را قفل خواهد کرد.
مراد از تعبد به ولایت، کنار گذاشتن نظرات تخصصی و کارشناسی و عدم عرضه آن به ولی فقیه نیست، منظور آن است اگر بعد از این فرایند، نظر قاطع رهبری به امری تعلق گرفت، ان قلت و قلت کردن یا کمکاری در اجرای فرامین ولایت، پذیرفته نیست!
از بنیصدر و بازرگان تا خاتمی و هاشمی و احمدینژاد(فارغ از هر قضاوتی که در مورد کارنامه فکری و سیاسیشان داریم) دلیل سقوطشان همین بود.
خوب است از خود کاندیداها و اطرافیانشان پیشینه و کارنامه و روحیات افراد را در این مهم جویا شویم.
۲.میزان توانمندی در حل #مسائل_معیشتی مردم که شامل مبانی و راهبردهای کلان اقتصادی و نیز میزان توانمندی مدیریتی و همچنین قدرت آزادسازی ظرفیتهای مردمی به نحو حداکثری است.
این محور حتما کانون توجهات سیاسی است و بیش از این جای بسط ندارد و انشالله از ظرائف و اطراف آن غفلت نمیشود.
۳. عرصه #سیاست_خارجی و موضعگیری صریح در همراهی یا مخالفت با #دیپلماسی_برجامی!
یکی از ابعاد این مهم با معرفی تیم سیاست خارجی کاندیدها تحقق مییابد.
دوگانه #خط_سازش و #خط_مقاومت نباید در دهه آتی دوباره فضای سیاسی رو به تعالی فعلی را با کندی و تنش مواجه سازد.
کسانی که تلویحا و یا تصریحا #خط_سازش را احیا کنند و بخواهند دوباره #برجام را علم کنند، حتما مصداق کاندیدای اصلح نیستند؛ چون جامعه را دچار خسران و عقبگرد و عقبنشینی خواهند کرد.
باید دید کدام کاندیدا میتواند از میراث آیتالله رئیسی و شهید امیرعبداللهیان در عرصه سیاست خارجی دفاع کند و همان مسیر درست را پیش ببرد.
به نظر میرسد قطعنامه مرموزانه اخیر غربیها در آستانه انتخابات، در جهت احیای گفتمان مذاکره صادر شده و نوعی پاس گل به #برجامیان است!
۴. مسئله #دیانت و #امر_فرهنگ نیز حائز اهمیت راهبردی است.
گذشته از تدین و تشرع فردی کاندیدای ریاستجمهوری، گرایشات اطرافیان و خصوصا #حلقه_حوزوی نزدیک به وی نیز بسیار مهم است.
از هماکنون پرسش کنیم هر کدام از این کاندیدا با تکیه بر کدام شخصیتها و جریانهای حوزوی موضوع دیانت و فرهنگ را در دولت خود پیش خواهند برد؟!
به طور مشخص از هماکنون معین کنند نسبتشان با #امر_حجاب چیست؟ کارنامهشان در موضوع مقابله با #کشفحجاب چه بوده است؟
آیا خطاهای فاحش وزارت ارشاد قبلی در #عرصه_نشر استمرار مییابد یا علاج عاجل خواهند کرد؟!
و از این قبیل.
نامزدهای محترم باید بدانند که مردم ما تا عمق جان دیندار اند. کسانی که در امر دیانت و فرهنگ موضع دوپهلو بگیرند یا برای این مهم برنامه نداشته باشند را قطعا نمیپسندند. حالا خود دانند!
۵. موضوع #عدالت و #فسادستیزی نیز در این انتخابات برای #مردم حتما مهم است.
هم یکی از شعارهای اصلی انقلاب اسلامی بوده و هم به تصریح رهبری عزیزمان در این جهت عقبماندگی داریم. هم آستانه حساسیت مردم نسبت به این موضوع بسیار بالاست.
مردم هیچگونه توجیه و تأویل و تسامح را در این باب نمیپذیرند.
به نظر میآید این محورها و برخی مقولات دیگر در انتخابات اخیر تعیین کننده باشد.
تا خدا چه خواهد و دلها را به کدام سو متوجه سازد.
یا علی مدد
۲۰ خرداد ۱۴۰۳
ساعت ۱۷:۲۰
@rozaneebefarda
برای پیشگیری از #تکرار #تجربه_تلخ۹۲ چه باید کرد؟
از هماکنون تا لحظه آخر انتخابات به این مهم فکر کنیم.
بایدها و نبایدهای انتخاباتی جبهه انقلابی چیست؟
چند نکته فعلا به نظر میرسد:
۱. تمرکز بر تکاپوی سیاسی جریان غربگرا
۲. پرهیز از دامن زدن به دعواهای داخلی بیمبنا در جبهه انقلاب
۳. تحقیق عمیق در مورد کارنامه همه کاندیداها
۴. اظهارنظر منصفانه، عالمانه و متکی بر تقوای سیاسی
۵. مراعات اقتضائات حکمت، کیاست و عقلانیت سیاسی (که نشانه #سیاستورزیمؤمنانه است) لوازمی دارد از جمله؛
🔻دیدن دست خدا بالای همه دستها
🔻دعوت همه مؤمنین به اخوت و برادری و مراعات اخلاق در فضای رقابت
🔻تلاش و مجاهدت برای حضور حداکثری
🔻تلاش حداکثری برای شناسایی کاندیدای اصلح منطبق بر شاخصهای مدنظر آقا
🔻اعتقاد و التزام به #مبانی_انقلاب در تشخیص اصلح، تعیین کننده است.
@rozaneebefarda
پيام تاریخی امام خمینی به ملت ايران به مناسبت اولين انتخابات رياست جمهورى
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
بسم اللَّه الرحمن الرحيم
در اين موقع كه به خواست خداوند متعال يكى ديگر از مراحل استقرار نظام جمهورى اسلامى در دست تحقق است؛ و ملت مبارز بيدارِ ايران در صدد تعيين و انتخاب رئيس جمهور مىباشد، لازم است تذكراتى داده شود:
1- با اينكه در اين دوره به حسب قانون اساسى مصوب از ناحيه ملت، تصديق صلاحيت رئيس جمهور و واجد بودن شرايط او به عهده اين جانب است، به واسطه بعضى مصالح و جهات لازم المراعاة، از آن جمله وضع استثنايى كه كشور دارد، لازم است در اين امر مهم حياتى تأخير نشود. از طرفى شناسايى بيش از 120 نفر محتاج به زمانى طولانى است؛ و تأخير در اين حالِ استثنايى به صلاح ملت و كشور نيست، به اين جهت و جهات ديگر اين جانب، امر صلاحيت و انتخاب را به ملت واگذار نمودم كه خود سرنوشت خود را تعيين كنند.
2- در دورههاى آينده كه ان شاء اللَّه استقرار كامل حاصل شد، به حسب قانون اساسى بايد اين امر به وسيله شوراى نگهبان عمل؛ و آنان هستند كه بايد تشخيص صلاحيت رئيس جمهور را به حسب موازين قانونى بدهند.
3ـ اینجانب از ملت شریف ایران تقاضا می کنم که در این امر مهم حیاتی، سستی و بی تفاوتی از خود نشان ندهند. و انتظار دارم همان طوری که با شور و شعف به پای صندوقهای رأی برای تصویب جمهوری اسلامی رفتند، در این امر نیز با جدیت و علاقه به اسلام، شرکت کنند؛ که خداوند متعال با آنان است و پیروزی نصیب ملت شریف مسلمان است.
4ـ ملت شریف با کمال هوشیاری و توجه به توطئه ها و بند و بستها که در دست اجراست، و می خواهند نگذارند ملت در این مرحلۀ مهم پیروز شود، و در صدد ایجاد انحراف هستند، مراعات شرایطی را که در قانون اساسی ذکر شده است با کمال دقت بنمایند.
5ـ از آقایان کاندیداها و دوستان آنان انتظار دارم که اخلاق اسلامی ـ انسانی را در تبلیغ برای کاندیدای خود مراعات؛ و از هر گونه انتقاد از طرف مقابل که موجب اختلاف و هتک حرمت باشد خودداری نمایند، که برای پیشبرد مقصود، ولو اسلامی باشد، ارتکاب خلاف اخلاق و فرهنگ، مطرود و از انگیزه های غیر اسلامی است.
6ـ اینجانب بنا ندارم از کسی تأیید نمایم، چنانکه بنا ندارم کسی را رد کنم. و از تمام احزاب و گروهها و افراد می خواهم از نسبت دادن کاندیدای خود به من که از آن استفادۀ تأیید و یا تعیین و یا رد شود، خودداری کنند. من بسیار مایل هستم که گروههایی که متعهد و معتقد به جمهوری اسلامی و خدمتگزار به اسلام هستند، در مبارزات انتخاباتی کمال آرامش را در تبلیغ کاندیداهاشان رعایت نمایند، و نسبت به یکدیگر تفاهم و صمیمیت و اُخوت اسلامی داشته باشند، و از تفرقه و کدورت شدیداً احتراز کنند که تفرقه و تشتت، دوستان را نگران و دشمنان را کامیاب می کند و موجب تبلیغات سوء می شود. از خداوند متعال عظمت اسلام و مسلمین را خواستارم.
15 صفر 1400 / 14 دی ماه 58
روح الله الموسوی الخمینی
صحیفه امام ج۱۲؛ صص ۱۱ و ۱۲.
🔶حاشیه روزنه
این پیام حکیمانه از جهات متعدد در این ایام راهگشاست. هم در زمینه التزام به قواعد اخلاق انتخاباتی و هم پاسخ به برخی شبهات تاریخی.
یکی از شبهات پرتکرار جریان غرباندیش داخلی در تهاجم به شورای محترم نگهبان، تمسک به روایتهای مجعول و مخدوش از تاریخ تحولات جمهوری اسلامی و سیره سیاسی امام است!
آنان اینگونه القا میکنند که انتخابات نخستین دوره ریاستجمهوری بهترین انتخابات جمهوری اسلامی بوده و دلیل آن را نیز عدم نظارت شورای نگهبان معرفی میکنند!
این در حالی است که امام حکیم در همین پيام تاریخی، حکمت برگزاری انتخابات بدون نظارت نهادهای قانونی را تبیین میکنند و این وضع نتیحه شرايط اضطراری کشور و عدم استقرار کامل نهادهای قانونی_حاکمیتی برمیشمارد و همینجا رسما تصریح میفرماید که در دورههای آینده طبق قانون اساسی، امر نظارت و تشخيص صلاحيت کاندیداها بايد به شورای نگهبان واسپاری شود.
جالب آنکه غربگرایان نظارت گریز و نظارتستیز مدعیاند در این دوره هیچ نظارتی بر صلاحيت ها وجود نداشته است! این در حالی است در همین دوره مسعود رجوی (بخاطر عدم رأی به قانون اساسی) و جلالالدین فارسی (بخاطر ابهام در ایرانیالاصل بودنش) از لیست نامزدهای ریاستجمهوری کنار گذاشته شدند!
@rozaneebefarda
هدایت شده از پاورقی
41.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝پاورقی
#برنامه_کامل
تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۲
📎قسمت ۳۵۵
📺 شبکه دو سیما
🔴 پاورقی | @pavaraghi_tv2
حزباللهیها و نکته مغفول انتخاباتی!
در هیاهوی کارزار انتخاباتی و تبلیغاتی، نکته مهمی که نباید مغفول بماند آنکه؛
بدنه حوزوی ستاد هر کاندیدا چه طیفی هستند؟
اینها در صورت ریاستجمهوری متولی تفسیرهای دینی دولت خواهند بود و رابط ریاستجمهوری با حوزه علمیه.
این موضوع مهم فعلا مغفول مانده است.
لذا از هماکنون از خودمان و کاندیداها و نزدیکانشان پرسش کنیم؛
حوزویان حامی شما چه کسانی هستند؟
تحلیل کارنامه حوزویان حامی هر کاندیدا نشانگرد رویکرد حوزوی و دینی او خواهد بود.
@rozaneebefarda