آقایِ امام حسین
اگر به ما نظر کنید
از شما چیزی کم نمیشود؛
اما خدا میداند که چقدر به ما اضافه میشود.
🖋زهرا ابراهیمی
#اربعین
#حسین_آرام_جان
https://eitaa.com/roznevesht
اگر بگوییم یکی از گمشدههای بشر امروزی، احترام متقابل است حرف گزافی نگفتهایم. رعایت احترام در زندگی فردی و خانوادگی ما منجر به ترویج اخلاق در اجتماع میگردد. کلا احترام گذاشتن کلید قفل بیاخلاقیهاست.
روابط مبتنی بر احترام در خانواده، عواطف را برمیانگیزد و افراد را نسبت به هم مهربانتر میکند. علاوه بر این اعضای خانوادههایی که در آن خانواده به موضوع احترام توجه بیشتری شده است، زودتر به موفقیت میرسند. شما حتی اگر از روی گوگلمَپ روحتان هم دنبال آدرس خوشبختی بگردید، نهایتا احترام متقابل را به شما پیشنهاد میدهد.
وقتهایی که آدمها از دست یکدیگر عصبانی هستند و یا شرایط محیطی بهگونهای است که آدمیزاد را به از کوره دررفتن تشویق میکند، احترام گذاشتن ضرورت بیشتری دارد چون اکثر بیاحترامیها در همین شرایط بحرانی اتفاق میافتد. احترام گذاشتن اقیانوس ناآرام وجود آدمیزاد را تبدیل به اقیانوس آرامی میکند که همه از بودن در ساحل چنین اقیانوسی لذت میبرند.
در سبک زندگی حضرت زهرا سلامالله علیها موضوع احترام به دیگران مخصوصاً همسرشان، نمود عینی دارد. بهعنوانمثال در جریان تلخ سقیفه، دشمنان قصد داشتند بهظاهر از حضرت زهرا سلامالله علیها دلجویی کنند و به دیدار ایشان بروند. اما حضرت زهرا سلامالله علیها به خاطر ظلمی که دشمن به حضرت علی علیهالسلام رواداشت خشم و ناراحتی خود را با عدم اجازه ملاقات به آنها نشان دادند. دراینبین برخی از افراد حضرت علی علیهالسلام را واسطه کردند تا حضرت زهرا سلامالله علیها را راضی کنند تا به دشمن اجازه ملاقات دهند. حضرت علی درخواست خود را با زهرا در میان گذاشتند تصور میکنید ایشان چه پاسخی دادند؟
آری حضرت زهرا فرمودند: «منزل، منزل شما و من همسرتان هستم. هر کار مایل هستید انجام دهید.» اوج احترام به همسر در شرایط سخت جسمی و روحی را میتوان در این کلام دید و از آن درس گرفت.
یادمان بماند مثل ساعتی که باطریاش خوابیده باشد و انگار که عقربهها زمان مرگ ساعت را نشان میدهند زندگی بدون احترام متقابل هم بیباطری میشود و مرگ عواطفش سر میرسد. احترام گذاشتن را الصاق کنید به رابطههایتان و از هیچچیز نترسید. آدمی که احترام بگذارد، محترم میماند. احترام گذاشتن به دیگران فرش قرمزی است که آدمها میتوانند برای یکدیگر پهن کنند و با خیال راحت روی آن قدم بزنند و به خود ببالند. درواقع فایدهٔ احترام گذاشتن قبل از اینکه به دیگران برسد نصیب خود انسان میشود. احترام، همهکارهٔ زندگی ماست. اگر رعایتش کنیم ضرر نمیکنیم. مثل دماسنجی که به علت گرمی هوا جیوهاش بالا میرود، احترام گذاشتن به دیگران هم جیوهٔ مهر و محبتها را بالا میبرد و دمای عشق را در بالاترین درجه نشان میدهد.
احترام گذاشتن به دیگران به قدری اهمیت دارد که کوچک و بزرگ نمیشناسد. در دیدگاه اسلام بچهها هم قابلاحتراماند.
پیامبر خدا (صلیاللهوعلیهوآلهوسلم) در این باره میفرمایند:
«لَا تُحَقِّرَنَّ أَحَداً مِنَ الْمُسْلِمِینَ فَإِنَّ صَغِیرَهُمْ عِنْدَ اللَّهِ کبِیر»
«هیچ یک از مسلمانان را کوچک و ناچیز نشمارید که خردسالان مسلمین هم در پیشگاه الهی بزرگند».
🖋زهرا ابراهیمی
https://eitaa.com/roznevesht
ما که تا بهحال اربعین نرفتهایم، اما خدا به دادِ دل اربعینرفتهها برسد اگر امسال قسمتشان نشود چگونه دوام میآورند؟!
#اربعین
#حسین_آرام_جان
https://eitaa.com/roznevesht
عشقتان که از سر ما نمیافتد.
این مرزهای بسته فقط، دوست داشتنتان را سختتر میکند "حسین"
🖋زهرا ابراهیمی
https://eitaa.com/roznevesht
کار شما گِره از خلق بازکردن است
شد مرزها، گِرهی عاشقانتان
🖋زهرا ابراهیمی
https://eitaa.com/roznevesht
احساسات صِرف، خطرناکترین ابزار برای هر حقیقتی بهشمار میآید. تمسک به احساسات مذهبی اگر در حد شعار باقی بماند بعد از مدتی رنگ میبازد.
الان سرود سلام فرمانده را کمتر از قبل میشنویم چون بیشتر از معنی بر قالب تکیه کردیم.
اربعین هم اگر صِرفا با احساسات گره بخورد معنایش تحتتاثیر قرار میگیرد.
هواداران امروز مقتدی صدر نیز نشان دادند که بالا بردن احساساتی رهبرشان در حد یک امام معصوم، میتواند کشوری را به خطر بیندازد و جان افراد بیگناه را بگیرد. احساسات بدون پشتوانهی عقل خطرناکترین رفتار بشر است.
🖋زهرا ابراهیمی
https://eitaa.com/roznevesht