فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید سلیمانی برای همهی ما عزیز است!
عزیز بودنش نزدِ ما به خاطرِ حبیست که به اهلالبیت داشته است!
شهادت، امری مقدس است!
و تقدس واژهایست که باید محتاطانه خرج شود. اگر بخواهیم برایِ تمام مصادیق کوچک و بزرگی که نشانی از حب اهلالبیت دارند، تقدسزایی کنیم، تقدس مفهوم حقیقیاش را از دست میدهد؛
به همین دلیل باید در بهکارگیری این واژه، خساست بهخرج داد.
🖋زهرا ابراهیمی
#شهید_سلیمانی
https://eitaa.com/roznevesht
مهربان باش!
مهربان حرف بزن!
با کلماتت آدمها را در آغوش بگیر!
🖋زهرا ابراهیمی
#مهربانی
https://eitaa.com/roznevesht
محسن حسام مظاهری را زیاد میخوانمش. حرفهایش در رابطه با دین، فرهنگ و جامعه را دنبال میکنم.
برخی از نظراتش در رابطه با موضوع فربهی مناسک را هم قبول دارم مخصوصا آنجاهایی که از تقدسزایی حرف میزند و آسیبهایش را میگوید.
اخیرا یادداشتی با موضوع جنبش زنانه از خیابان تا خانه نوشته است. در بخشی از این یادداشت آمده است:
《مهمتر از آنچه در جنبش مهسا در خیابان رخ داد، امتداد جنبش در داخل خانهها است. تغییرات فضاهای غیررسمی و خصوصی از جنبش مهسا بهمراتب بیشتر، وسیعتر و عمیقتر از تغییرات فضاهای رسمی و عمومی بوده است. پسلرزهها و پیآمدهای این جنبش را نه در سیاست ایرانی که در خانوادهی ایرانی باید جست》.
این بخش از حرفهای حسام مظاهری را قبول دارم. حداقل در فرآیند تبلیغ و پاسخگویی به شبهات در یک سال اخیر که تجربهی شخصی خودم بوده، با سوالات و شبهاتی که متاثر از جریان فتنه بوده به مراتب بیشتر از قبل مواجه شدهایم. حتی برخی از شبهات قبلا مورد پرسش قرار نمیگرفتند اما در یک سال اخیر زیاد پرسیده شدند.
نکتهی مهمتر اینکه والدین هم از تغییر رویهی بچهها شاکیاند. نوجوانان و جوانان بهشدت از رسانهها تاثیر گرفتهاند و تغییرات خویش را به خانواده تحمیل میکنند. پدرها و مادرها خودشان را در مقابل خواستههای بچهها، دستبسته میبینند و حرمت والد و فرزندی به راحتی شکسته میشود.
اینکه همگان معتقدیم خانواده، جامعه را میسازد حرف درستی است اما وقت آن است که بپذیریم گاهی زور جامعه بر خانواده میچربد و اینجاست که تحولات اجتماعی، سیاسی، اقتصادی در اجتماع بنیان خانواه را متزلزل میسازد.
🖋زهرا ابراهیمی
#تحولات_اجتماعی
#تاثیر_فتنه
#تجربه_های_تبلیغ
https://eitaa.com/roznevesht
22.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صد روز میگذرد
و غزه همچنان مظلوم و مقاوم است!
اسرائیل هرچه تلاش کرد تا از طریق رسانهها
آبروی رفته را بازگرداند، نشد که نشد!
رسواییاش، نقل مجالس شد و هیبت پهلوان پنبهای که برای خود ساخته بود از هم پاشید.
آخرِ جنگِ غزه، هرچه که باشد مهم نیست!
آنچه مهم است این است که اسرائیل هرگز به اسرائیل صد روزِ پیش برنمیگردد.
🖋زهرا ابراهیمی
#غزه
https://eitaa.com/roznevesht
قسمت اول اسکار مدیری را دیدم.
بهنظرم خیلی سخیف بود!
مدیری بهخودش اجازه میده هر ادبیاتی را که بخواد در مورد مهمانش بهکار ببره!
مثلا یهجایی به نصرالله رادش میگه: رادش مزخرف زیاد میگه!
یا یه بخشی همگی خساست نیکخواه را بهرخش میکشند و بهش میخندند!
خطکش طنز، اخلاقه!
اگر اخلاق تو دلِ طنز نباشه چیزی که میمونه لودگیه نه طنز!
🖋زهرا ابراهیمی
#طنز
#اسکار
https://eitaa.com/roznevesht
بیرون از وجودت دنبال تغییر نگرد!
از درون که عوض شوی،
جهانِ پیرامونت تغییر خواهد کرد!
🖋زهرا ابراهیمی
#خودشناسی
#انگیزشی
https://eitaa.com/roznevesht
زنان علیه زنان
وقتی دررابطهبا حضور عفیفانهٔ زنان در اجتماع صحبت میشود، آنچه را پررنگتر نمایش میدهند تأثیر این امر بر امنیت روانی و اخلاقی مردان جامعه است. درحالیکه حضور عفیفانهٔ زن در اجتماع بیش از اینکه بخواهد امنیت مردان را تأمین کند امنیت روانی و اخلاقی سایر زنان را تأمین مینماید.
متأسفانه، امروزه شاهد زیست غیراخلاقی برخی زنان هستیم که نمودش را هم در متن اجتماع و هم در فضای مجازی شاهدیم. زنان با ردکردن خطقرمزهای پوشش، رفتار، گفتار، حرکات و سکنات به جلوهگری میپردازند و غافل از این موضوع هستند که این حضور، آرامش زنان دیگر را بر هم زده است.
طبیعتاً آرایشکردن و بهرهبردن از جذابیتهای ظاهری باعث زیباتر شدن زن میشود. شما هم حتماً معجزهٔ بزککردن را در کلیپهایی که آرایشگران از یک زن شصتساله جوان سیساله میسازند، دیدهاید.
این زیبایی مصنوعی زنانی که ابایی از جلوهگری ندارند منجر به عدم اعتمادبهنفس در برخی زنان دیگر میشود. اگرچه برخی از بانوان با حفظ هویت خویش و تکیه بر استعدادهای علمی، هنری، فرهنگی و... جایگاه و اعتبار واقعی خویش را در خانه و اجتماع پیدا میکنند؛ اما همگان اینگونه نیستند. به همین دلیل زنان زیادی را سراغ داریم که از جلوهگری سایر زنان نه بهخاطر ترس گرفتار شدن مردانشان بلکه بهخاطر برهمخوردن امنیت روانی خودشان معترضاند.
این مسئله ما را با بحران خود زشت پنداری زنان مواجه میکند. برخی از زنانی که بهصورت خود دست نمیزنند و خود را درگیر جراحیهای زیبایی و انواع و اقسام روشهای تغییر قیافه نمیکنند دائماً احساس خود زشت پنداری دارند و همین احساس امنیت روانی آنها و بهتبع آن فرزندانشان را به خطر میاندازد.
زیست عفیفانه زنان فقط در پوشش خلاصه نمیشود. امروزه در فضای مجازی افراد با به اشتراک گذاشتن تمام جزئیات زندگی خویش جذب مخاطب میکنند. سبک زندگی، وسایل خانه و آشپزخانه، آشپزیها و سفرههای رنگین، نوع کودک پروری، جشن ازدواج و زایمان و تولد و انواع و اقسام سورپرایزها یا همان شگفتانههایی که زنان برای خودشان ترتیب میدهند و بعد هم به اشتراک میگذارند نوعی سَرخوردگی را برای سایر زنان ایجاد میکند. احساس طردشدن، حس تنهایی، عدم اعتمادبهنفس، حسادت و... را میتوان از جمله اثرات این سرخوردگی دانست و در نهایت نتیجهٔ برهمخوردن نظام فکری و روانی زن چیزی جز آشفتگی اجتماعی نیست.
خداوند در قرآن امنیت را عاملی در جهت افزایش ایمان معرفی میکند.
«هُوَ الَّذِی أَنْزَلَ السَّکِینَةَ فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ لِیَزْدادُوا إِیماناً مَعَ إِیمانِهِمْ»، او کسی است که آرامش را در دلهای مؤمنان نازل کرد تا ایمانی بر ایمانشان بیفزایند. (فتح، آیه ۴)
در واقع هرچقدر امنیت در جهات مختلف در جامعهٔ اسلامی برقرار باشد ایمان افراد آن جامعه نیز تقویت میشود. ناامنی و عدم امنیت روانی آرامش را از انسان میگیرد و انسان ناآرام ممکن است برای آرام نمودن خویش به هر ابزاری متمسک گردد.
زنان بیعرضه نسبتی است که متأسفانه برخی از مردان با تحتتأثیر قرارگرفتن از فضای مسموم جامعه و اینترنت، به زنان ساده و عفیف خویش میدهند درحالیکه از نگاه اسلام عرضهداشتن زن هرگز به معنی توانایی در جذب نامحرم نیست.
هدف نویسنده از این نوشتار این است که دو گروه را متوجه خطایشان کند. گروه اول زنانی که با بهرهبردن از تبرج، خود را برتر از سایر زنان تصور میکنند و گروه دوم مردانی که متأثر از رفتار این زنان با همسران خویش بدرفتاری میکنند.
ارزشگذاری به زنان باحیا باید همزمان از سوی خانواده و اجتماع مدنظر قرار داده شود. وقتی زن باحیا و ساده مورد مدح قرار گیرد تواناییاش در مدیریت فیزیکی و عاطفی خانواده بهمراتب افزایش مییابد.
زهرا ابراهیمی
#یادداشت
#زنان
https://eitaa.com/roznevesht
یادداشت زنان علیه زنان را اینجا هم میتوانید بخوانیدش👇
https://hawzahnews.com/xcDzb
#یادداشت
#خبرگزاری_حوزه
#زنان_علیه_زنان
https://eitaa.com/roznevesht
اینکه ما همواره و بیشتر از سایر بخشها، در شرق کشور و مخصوصا سیستان و بلوچستان شاهد حضور گروههای تکفیری و تروریستی هستیم میتواند این مساله را به ذهن متبادر سازد که وضعیت فقر و استضعاف عمیق مادی و فرهنگی در آن مناطق، بسترساز تقویت تفکر تروریستی و تکفیریست.
بهنظر میرسد لازم است در کنار تعبیهی موشک برای پاسخ سخت به دشمنانِ خارجی، به پاسخ نرمی همچون تسهیل امکانات و فقرزدایی در آن مناطق هم بیندیشیم!
استضعاف مردم به راحتی زمینهی استثمار را برای استکبار فراهم میکند؛ پس در کنار پاسخ به استکبار، به ریشههایش نیز نظر افکنید!
🖋زهرا ابراهیمی
#انتقام_سخت
https://eitaa.com/roznevesht
خوب اینکه صبح اول وقت در اتفاقی بیسابقه در صدا و سیما، مجری برنامه را با کت و دامن تویِ قابِ تلویزیون ببینیم ذهنِ هر آدمِ بیغرضی را هم میبرد به سمتِ تلاش حاکمیت برای جذبِ مخاطب البته اینبار نه برای تلویزیون بلکه برای انتخابات!
ذهنِ آدمهای مغرض که دیگر هیچ!
لطفا و حتما
این همه خلاقیت را زمان انتخابات رو نکنید!
و الا متهم میشوید!
موضوع "معین" تجربهی خوبی نبود؟!
🖋زهرا ابراهیمی
#انتخابات
https://eitaa.com/roznevesht
هدایت شده از صاحب نیوز
🔴 زنان علیه زنان!
🔹 وقتی دررابطهبا حضور عفیفانهٔ زنان در اجتماع صحبت میشود، آنچه را پررنگتر نمایش میدهند تأثیر این امر بر امنیت روانی و اخلاقی مردان جامعه است. درحالیکه حضور عفیفانهٔ زن در اجتماع بیش از اینکه بخواهد امنیت مردان را تأمین کند امنیت روانی و اخلاقی سایر زنان را تأمین مینماید.
🔹 متأسفانه، امروزه شاهد زیست غیراخلاقی برخی زنان هستیم که نمودش را هم در متن اجتماع و هم در فضای مجازی شاهدیم. زنان با ردکردن خطقرمزهای پوشش، رفتار، گفتار، حرکات و سکنات به جلوهگری میپردازند و غافل از این موضوع هستند که این حضور، آرامش زنان دیگر را بر هم زده است.
📝 جزئیات بیشتر در لینک زیر🔻
↪ snai.ir/1160626
🆔 @sahebnews_ir
روزنوشت
🔴 زنان علیه زنان! 🔹 وقتی دررابطهبا حضور عفیفانهٔ زنان در اجتماع صحبت میشود، آنچه را پررنگتر نمای
صاحب نیوز هم زحمت کشیده و این یادداشت را کار کرده.
بازتاب این یادداشت خیلی زیاد بود و مخصوصا خانمهای مذهبی معتقد بودند حرفِ دلشان را زدهام.
خیلیها به معضل خودزشتپنداری اعتراف کردند و گفتند زندگیمان از دستِ این خانمهایِ اهل تبرج، سخت شده است.
باز هم تاکید میکنم و این بار به آقایان توصیه میکنم همسران و دختران و خواهران و مادران محجبه و سادهپوش و قانع خود را بیش از پیش دوست بدارید و ارج نهید.
تغییر فرهنگِ اجتماع و ارزشگذاریها، از همین ریزرفتارهای فردی و خانوادگی شروع میشود.
🖋زهرا ابراهیمی
#حجاب
#زنان_علیه_زنان
#صاحب_نیوز
https://eitaa.com/roznevesht