🍲 جو شکسته 1/2 لیوان سینه مرغ محلی 1 عدد زردک 2 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه کرفس خرد شده 1/2 لیوان برگ کرفس خرد شده مقداری نمک و فلفل مقدار لازم : داخل قابلمه 5 لیوان آب بریزید سپس سینه مرغ خرد شده ، جو ، پیاز خرد شده و سیرهای رنده شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از ۱.۵ ساعت زردک خرد شده ، کرفس خرد شده و برگ کرفس خرد شده را اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید سوپ بجوشد و جا بیفتد. ها : در صورت تمایل میتوانید کرفس و برگ کرفس را حذف کنید و بجای آن شوید خشک به سوپ اضافه نمایید ، در صورتی که در طول پخت آب سوپ کم شد میتوانید مقداری آب جوش به سوپ اضافه کنید . 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat